מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףבן01/06/2010
אני שאלתי כל פורום אורולוגי וכולם לא ידעו מה להגיד לי.
סיפרתי על עניין בעיית הזקפה שיש לי
איך מזהים שבר בפין? אולי זה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרן
מירב שרון03/06/2010אנחנו לא פורום של אורולוגים. חוץ מזה שלא ניתן לאבחן באופן וירטואלי ולכן אם יש לך חשש לשבר בפין, אנא גש לרופא אורולוג על מנת לקבל חוו"ד רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהקארין01/06/2010
היי אני וחבר שלי הגענו למצב שאנחנו בלי בגדים כלל אחד על השני, זה נמשך ממש חצי דקה וחשוב לי לציין כי הוא לא גמר יש סיכון להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון01/06/2010אם לא היה מגע ישיר בין פין לפות אז אין חשש להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קארין01/06/2010מהו מגע ישיר בין פין לפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
דניאלה פרייפלד01/06/2010מגע ישיר הכוונה ל
פין מחוץ לפות אך במגע
חדירה בכל עומק
אבל אם הבחור גומר באיזור הפות (כלומר הפין במרחק) אך נוזל הזרע אכן מגיע לאיזור הפות גם זה נקרה קרבה,לחשש, אומן קטן, להריון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
קארין02/06/2010היינו פין מחוץ לפות במגע ישיר אבל הוא לא גמר....
לא ניתן להכינס להריון רק בעת שהגבר גומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
דניאלה פרייפלד03/06/2010לפי התאור שלך ...שהוא לא חדר ולא גמר, הסיכוי להריון קטן מאד..
אבל, לבחורים יש פליטה "מכינה", שהם לא מרגישים בה, ולכן כל חדירה ,ללא אמצעי הגנה כרוכה בסיכון.....ולכן גם לא רצוי לאפשר פליטה באיזור הפות...
חבל להסתכן גם אם אתם נהנים ללא חדירה רצוי שישים קונדום כך תוכלו להינות ללא הגבלה...
ומתח שלאחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים לי?חסוי01/06/2010
האם בוודאות זרע לא עובר דרך התחתונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפסיקי לחפור !!!
רון01/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עובר!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר01/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקארין31/05/2010
היי אני וחבר שלי הגענו למצב שאנחנו בלי בגדים כלל אחד על השני, זה נמשך ממש חצי דקה וחשוב לי לציין כי הוא לא גמר יש סיכון להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך כבר, לא?
מירב שרון03/06/2010אם לא היה מגע ישיר בין פין לפות אז אין חשש להריון לא רצוי גם אם שניכם הייתם בעירום מלא. אבל אם הגעתם לשלב כזה לא כדאי לשחק עם אש, ותנקטו באמצעי זהירות כגון שימוש בגלולות ו/או קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
קארין03/06/2010לשים קונדוםםם גם אם אחנו כבר נמצאים אחד על השני וטיפה זזים גם אם זה לללא חדירה בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם רוצים להיות בטוחים, מתקנדמים
ד``ר עידן מיליצ`ר03/06/2010בטרם מזדיינים.... גם ללא חדירה מלאה!.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרע לא יכול לחדור את התחתונים?חסוי31/05/2010
אני ממש בלחץ...הייתי באתר שיש בו מלא שאלות ותשובות בנוגע למגע מיני...ראיתי שם שאכן אפשר להכנס להריון מסקס יבש עם תחתונים...האם בטוח שהזרע לא יכול לחדור דרך התחתונים של הגבר והאישה?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטוח
מירב שרון03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופהחסוי30/05/2010
אני בת 16 וניסיתי פעם ראשונה לקיים יחסי מין עם חבר שלי .
אך הוא אינו הצליח לבצע חדירה מה אפשר לעשות כדי שנוכל לקיים יחסי מין נורמלים בלי בעיות?
בעיה נוספת היא שכאשר אני גומרת אני מקבלת כאבי ראש ממה זה נובע ואיך אפשר למנוע אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון30/05/2010מה קורה לפני החדירה? מה קורה במשחק המוקדם? לגבי כאבי ראש אחרי אורגזמה, האם זה קורה לך גם באוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחק מקדים
חסוי31/05/2010יש משחק מקדים והוא מגרה אותי בו מאוד אבל ברגע שאנחנו מנסים הוא לא מסוגל לבצע חדירה .
בקשר לכאבי הראש כן גם כאשר אני מאוננת יש כאב ראש, שמעתי שהשוקולד מפריש חומר למוח כמו החומר שמפריש הסקס ושוקולד עושה לי כאב ראש האם יש קשר בין הדברים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מירב שרון03/06/2010האם הוא כן מסוגל להחדיר אצבע? האם את מסוגלת להחדיר אצבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחדרת אצבעות
חסוי04/06/2010כן גם אני מסוגלת וגם הוא מסוגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה נמשכת
חסוי08/06/2010אתמול אני והחבר שלי ניסינו שוב ולא הצלחנו לקיים יחסי מין פליז עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון08/06/2010הייתי מציעה שאת תעשי עם עצמך שעורי בית, בעזרת אוננות, תרשי לעצמך להשתחרר, תנסי בעזרת חומר סיכה על בסיס מים להחדיר אצבע אחת, אח"כ 2 וכן הלאה עד גודל היקף הפין. אחרי שאת עם עצמך כבר מרגישה מספיק בטוחה שזה אפשרי, תשתפי אותו ותתני לו לעשות את זה תוך כדי המשחק המוקדם, אחרי כל הליטופים, החיבוקים והנשיקות, בזמן האוננות ההדדית, להחדיר אצבע אחת, אח"כ 2 וכד'. כאשר הקרום מתרחב, החדירה יותר קלה, מין אוראלי הדדי לפניכן גם מאוד יכול לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת יעילות הגלולות במניעת הריוןשרונה30/05/2010
שלום,
אני בת 19 והתחלתי לקחת החודש גלולות minnese. לוקחים 24 גלולות ואז 4 גלולות פלצבו. רציתי לדעת ממתי הגלולות מונ עות הריון וניתן להפסיק להשתמש בקונדום בנוסף לגלולות? האם לאחר שמסיימים 24 גלולות למניעת ההריון זה כבר יעיל? או שצריך לסיים את כל 28 הגלולות כולל הפלצבו ורק אז זה יעיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרונה שלום
מירב שרון30/05/2010אני הייתי ממליצה לך שבמשך חודשיים בנוסף לגלולות תשתמשו גם בקונדום ולאחר מכן אפשר יהיה לגמרי להסתמך רק על הגלולה בהנחה שאת לוקחת אותה יום יום באותה שעה בלי פספוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך...
שרונה31/05/2010תודה רבה מירב!
אבל למה את ממליצה על חודשיים? רופאת הנשים שלי אמרה לי שלאחר חודש זה בטוח. הבנתי שהעיקר זה שקיבלתי את המחזור אם זה החודש הראשון שאני לוקחת.
האם יש משהו שאני לא יודעת ובעקבותיו את ממליצה?
אודה להסבר,
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאאד...חסוי30/05/2010
יש לי הפרשות מוזרות בצבע אדמדם וחום .ביום יורד לי מעט מאד וזה נמשך שלושה ימים
לא קיבלתי מחזור 5 חודשים , שכבתי עם חבר שלי בלי אמצעיי הגנה אך לפי בדיקת הריון אני לא בהריון.
מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון30/05/2010האם המחזור שלך בדר"כ סדיר? אני ממליצה לך לפנות לרופא/ת נשים להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
חסוי31/05/2010אף פעם לא היה לי מחזור סדיר . גם לפניי שהתחלתי לקיים יחסיי מין .
יש סיכוי זה קשור להריון =O?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון31/05/2010אם לא השתמשת באמצעי מניעה מאוד יתכן שאת בהריון, 5 חודשים זה איחור משמעותי. הייתי ממליצה לך לקנות ערכה ביתית נוספת על מנת לשלול הריון. ואם זה שוב יוצא שלילי, וטוב שכך, תיגשי לרופא/ת נשים להתייעצות בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא מבינה =/
חסוי31/05/2010אין לי בטן ושום סימן להריון אחר . הגיוני שיש דימום כזה בהריון בכללי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון01/06/2010במהלך הריון קורה לפעמים שיש דימום. אני מבינה שאין בטן ואין סימנים אחרים להריון, אז אולי זה לא הריון אבל 5 חודשים בלי מחזור מצריך בירור רפואי אז חשוב שתיגשי לרופא/ת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנסוו לענות לי בבקשה זה ממש דחוף..שירז30/05/2010
קיבלתי תרופה בשם vermox האם היא משפיעה על גלולות ?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה היא לא
מירב שרון30/05/2010אפשר לקחת ורמוקס גם אם את לוקחת גלולות, אין שום מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי ממש ממש תודה !
שירז30/05/2010רגע אני עדין מוגנת ? או שלא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר את עדיין מוגנת
מירב שרון30/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו - עשיתי בירור באינטרנט
מירב שרון30/05/2010לא מצאתי שום דבר שמראה שיש עם זה בעיה אבל את יודעת מה ליתר ביטחון, במהלך הזמן שאת נוטלת ורמוקס תשתשמי גם בקונדום. התייעצתי עם ד"ר רפי חרותי וגם הוא הוא לא רואה שיש עם זה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה
שירז30/05/2010תודה על התשובות המהירות !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקדמת מחזור - גלולותשני30/05/2010
שלום
אני בת 17, לוקחת גלולות יסמין כבר חודשיים.
רציתי לדעת אם אפשר להקדים את הופעת המחזור על ידי הפסקת החפיסה הנוכחית שבוע לפני המועד המתוכנן, שבוע הפסקה ואז להמשיך כרגיל עם חפיסה חדשה.
זה אפשרי? ואם לא, יש דרך אחרת?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר התייחסות?
שני30/05/2010נראה לי שדילגת עליי... =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני את השאלה לרפואת נשים
מירב שרון31/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו למה ששאלתיי אני בלחץץץץץחסוי30/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עניתי לך
מירב שרון30/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אך אני חייבת עוד שאלה קטנה
חסוי30/05/2010זה לא משנה עובי התחתון?...ז"א לא הייתי עם תחתון רשת אך התחתון היה רגיל לא עבה ולא דק...בבקשה תעני ליי אני בלחץץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא משנה עובי התחתון
מירב שרון30/05/2010תחתון רשת מחורר אולי זה כבר סיפור אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אך אני חייבת עוד שאלה קטנה
חסוי30/05/2010זה לא משנה עובי התחתון?...ז"א לא הייתי עם תחתון רשת אך התחתון היה רגיל לא עבה ולא דק...בבקשה תעני ליי אני בלחץץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסוי30/05/2010באמת תודה רבה איזה כיף שיש אנשים כמוך שעונים לשאלות שלנו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף
מירב שרון31/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף..הלחיצו אותיי!! בבקשה תענו מהר
חסוי31/05/2010קראתי באיזה אתר כל מיני שאלות ותשובות לגבי סקס יבש-ז"א עם תחתונים ומישהי אמרה שם שיש אפשרות להכנס להריון גם אם הגבר והאישה שניהם לבושים בתחתונים...אני מבולבלת..בבקשה תענו לי אני בלחץ...האם בטוח שאין סיכוי להכנס להריון מסקס יבש עם תחתונים?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס עם תחתוניםחסוי30/05/2010
שלום..אני וחבר שלי התחככנו אחד בשני כשהיינו עם תחתונים(התחתון שלי לא היה דק)...שנינו גמרנו...אני פשוט רוצה לדעת אם יש סיכוי להכנס להריון מסקס יבש?ז"א עם תחתונים?...הזרע יכול לעבור את התחתון שלו וגם את התחתונים שלי?...איבר המין שלו לא היה ממש צמוד לאיבר המין שלי אלא היו קרובים והתחככו...בבקשה זה דחוףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח שיש מצב
רון30/05/2010זרע יכול להגיע לאיבר מינך כידוע לך הוא דבר נוזלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלונה שלום
מירב שרון30/05/2010חברך לפורום הטעה אותך. בסקס יבש עם תחתונים, אין מצב להריון לא רצוי, הזרע לא חודר דרך התחתונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת מהיריון לא רצוי.......חסוי30/05/2010
שלום...
אני וחבר שלי קיימנו סקס אנאלי... כאילו מאחורה
הרגשתי כאילו הוא חודר לתוכי רק מאחורה יכול להיות דבר כזה???
יכול להיות בכלל היריון כי אני לא קיבלתי החודש
ואני נורא לחוצה וגם הוא..
הוא רוצה שאני יעשה בדיקה כדי לבצע אותה???
נ.ב
חשוב לי לציין שלא ביצענו לאחר מכן משחק עם האצבעות או דברים מהסוג הזה ..
הייתה גמירה וזהו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה...
חסוי30/05/2010יש סיכוי שנוזל הזרע יעבור דרך פי הטבעת אל הנרתיק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא שלא
מירב שרון30/05/2010רק אם נוזל הזרע מגיע לפתח הנרתיק, יש סיכון להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון30/05/2010אם אכן היה סקס אנאלי, אין מצב להריון לא רצוי אלא אם כן היה אח"כ גם מגע של פין ופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היירועי29/05/2010
חשוב לי לדעת - האם הצלחתם לפתור את בעיתכם? אם כן, איך? כי גם אני וחברה שלי בגילכם וסובלים מאותה בעיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות
רועי29/05/2010בטעות רשמתי את זה בפורום עצמו ולא בנושא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא להפנות את ההערות לנושא עצמו
מירב שרון30/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזהרינת29/05/2010
שלום, אני בת 16, ויש לי בעיה שמאוד מציקה לי.
יש לי חזה גדול, מידה D.
יש לי חבר והתחלנו לקיים יחסי מין מוגנים לא מזמן.
אך אני מאוד מתביישת להיות לידו ללא חזיה, משום שהחזה שלי "נפול".
אני לא שמנה מאוד, אך גם לא רזה. משקלי 59 וגבהי 162.
חשבתי שהבעיה אולי נובעת מזה שהחזה שלי גדול בגלל שאני מלאה.
מה אוכל לעשות בעניין? והאם החזה שלי יקטן אם ארזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת שלום
מירב שרון30/05/2010את לא לבד, כמוך יש לא מעט נשים שהדימוי הגופני שלהן משפיע על היכולת שלהן ליהנות בסקס. אני מניחה שירידה במשקל תשפיע גם על הפחתת גודל החזה. אבל שיהיה לך ברור שמי שיש לה חזה קטן רוצה חזה גדול ומי שיש לה שיער חלק רוצה שיער מתולתל, מי שנמוכה רוצה להיות גבוהה וכד'. אין כמעט נשים שלגמרי מרוצות מאיך שהן נראות. אני ממליצה לך להיפתח ולדבר על זה עם חבר שלך, אני בטוחה שהוא אוהב אותך כמו שאת, ואולי גם את תגלי שיש דברים בגוף שלו שהוא לא מרוצה מהם. אף אחד לא מושלם. איזה עולם משעמם זה היה אם כולם היו מושלמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)