מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאיילת19/05/2010
אני חושבת שהפורום הזה נותן דוגמא לא טובה לנערים ונערות בגיל ההתבגרות,
ממתי זה בסדר לקיים יחסי מין בגיל 17?16? אפילו 15 ?!
פורומים כאלה מדרדרים נערים וגורמים להם להרגיש כלכך בוגרים,
אבל הם באמת לא בוגרים.
נכון שעדיף שהם ידעו מה לעשות במידה ודברים משתבשים וכ'ו
אבל אני נגד יחסי מין בגיל ההתבגרות, ובכלל לפני חתונה - מה זה השטויות האלה ?
יש לי ילדה בבית בת 15 ואני מאוד דואגת לה, כי היא נמצאת בסביבה מאוד לא טובה שמשפיע
עליה לרעה ואין סיכוי שאני אתן לה להיות עם בן בגיל כזה...מה זה השטויות האלה?
פשוט חוצפה.
אני בטוחה שגם לכם יש ילדים בבית ואני בטוחה שאתם לא תשמחו מהידיעה
שהם מקיימים יחסי מין.
זיהו אמרתי את דבריי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימא
רון19/05/2010אין לך בכלל שמץ של מושג כמה שאת צודקת !!!! המקום הזה נותן סוג של לגיטימציה לילדים לעשות סקס !!
שאפו לך !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון19/05/2010בסקר בינלאומי בקרב בני ובנות 15, שהתפרסם ב- Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine:
בישראל 31% מהבנים דיווחו על קיום יחסי מין, 8.2% מהבנות. המגבלה של דיווח עצמי על קיום יחסי מין ברורה. לפעמים (בנים?) נוטים להתפאר בשלל מעללים מיניים. פעמים אחרות (בנות?) לא מספרות מחשש שהשאלונים יתגלו, גינוי חברתי וכדומה. אם התוצאות מהימנות, עם מי קיימו הבנים בני ה 15 יחסי מין? אולי עם בנות בלונדון?
החדשות הטובות – טמונות בשאלה בנוגע לשימוש באמצעי מניעה. 82% דיווחו על שימוש בקונדומים או בגלולות למניעת הריון, 58% קונדומים בלבד, 8.4% גלולות בלבד, 15.7% גלולות וקונדומים גם יחד. התוצאות האלו די מרשימות ומהוות עדות לידע ולאחריות של בני הנוער. 42% שלא השתמשו באמצעי מניעה חוסם – כמו קונדום נמצאים בסיכון להדבקות במחלת מין וכאן ברור שיש להמשיך ולהעמיק ידע בנושא אמצעי מניעה זה, כמו גם להגביר נגישות לאמצעי המניעה. בישראל 74% מבני הנוער דיווחו על שימוש בקונדום כאמצעי מניעה וזה ממש ממש משמח.
עוד מידע שהתפרסם במחקר אחר:
2,676 הפסקות הריון מתבצעות בישראל מדי שנה על-ידי צעירות עד גיל 20. מחקר חדש של משרד הבריאות מגלה - שני שלישים מאותן בנות מעדיפות להשאיר את הוריהן מחוץ לתמונה, מחשש לתגובתם.
הפורום הזה נותן לבני הנוער את כל המידע והכלים כדי שהם ידעו להגן על עצמם ולשמור על הבריאות המינית שלהם. חינוך מיני מתחיל כיום כבר בגן. בעבר הורים חיכו שילדיהם יגיעו לגיל ההתבגרות כדי לעשות איתם את השיחה הראשונה של חינוך מיני אם בכלל. חשוב שבני נוער ירגישו שבבית אפשר לדבר גם על מין ומיניות, הפורום הזה מהווה כוח עזר גם לאותם הורים שמתקשים לדבר על הנושא הזה עם ילדיהם, כי אולי הם גדלו בבית שבו היה איסור לדבר על הנושא והוריהם מעולם לא דיברו איתם על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לאמא בת 15
דניאלה פרייפלד20/05/2010אני מצטערת שכך את מרגישה ... אך זה זכותך לחשוב כך, וגם לחנך את בתך לכך ...
לצערי יחד עם כל הרצון הטוב של הורים ומחנכים..... צעירים מדברים וחיים סקס ואם אין להם מקום שיכולים לדבר,לברר,לקבל מידע ותמיכה אז לצערי מצבם יכל להיות עגום יותר....
אני עושה כמיטב יכולתי......כמיעצת וכאמא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מיןגיא17/05/2010
שלום לכם אני בן 13 ויש לי איבר מין דיי קטן בערך 9 סמ ואני עוד לא השפכתי תוכלו לעזור לי ?!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיא שלום
מירב שרון17/05/2010אתה רק בתחילת גיל ההתבגרות. הצמיחה הפיזית אצל בנים עד גיל 21, תסיר את דאגותייך לגבי זה, יש לך עוד כמה שנים טובות לגדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוף??17/05/2010
שלום,
אני וחבר שלי קיימנו יחסים ללא חדירה ונראה לי שהוא גם גמר קצת ליד פתח הנרתיק
אח"כ שהוא עשה ביד הוא החדיר לי אצבעות ואני חושבת שמן סתם היה נוזל זרע ביד שלו שהוא החדיר לי אצבעות..
אני לוקחת גלולת אסטל כבר 4 חודש לסידור הורמונים אבל לא תמיד יוצא לי באותה השעה ויצא שהחודש פיספסתי פעם 1 לפני פחות משבועיים..
האם יש צורך בלקיחת פוסטינור????
בפורום נשים אין מענה ואני לא רוצה שיהיה מאוחר מדי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/05/2010ממה שאת מתארת יש מצב לפוסטינור. ניתן לקחת את התרופה ביחד עם גלולות למניעת הריון (אם מפספסים גלולות כמו שקרה אצלך), אם כי חשוב מאוד להבין שמדובר באמצעי חירום בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??????????????
??18/05/2010פיספסתי את הגלולה לפני 11 יום ומה 'שקרה היה בראשון האחרון ויום שני לקחתי גלולה אחרונה..
למה יש צורך בלקיחת פוסטינור אם אני לוקחת גלולות ?? אין לזה הגנה גבוהה????
לקחת פוסטינור?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/05/2010למה לקחת פוסטינור? כי אני מבינה ממך שהיה פספוס אחד של לקיחת גלולה וזה מספיק כדי לפגוע ביעילות של הגלולה במצב שאת מתארת. לכן על מנת לא לקחת סיכון מיותר יש מצב של פוסטינור שוב בהנחה שלא עברו עדיין 72 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסולוגים יקרים אנא קיראו את הודעתיאביב17/05/2010
לפני כמה חודשים פניתי לעזרה - התמכרתי לאוננות.
אך כזכור לי עודדתי עלידיכם להמשיך באוננות.. בשל כך אני סובל: מחידלון זרע,שפיכה מוקדמת וצינור זרע חשוף.
עוד מתקופת חטה"ב בזכרוני ס'סולוג הרצהול ילדים לאונן (מושג של ידעו עד אז..)
האם אתם מודעים לפגיעת האוננות? מדוע הינכם פוגעים מסיתים ילדים ונערים?
האם זה מתפקידכם "הרפואי"? מהי בכלל הגדרת סקסולוג וכיצד מקבלים אותה?
לבסוף אני מקווה שמצפונכם יתנקה בכך שתשכילו לעזור לנערים כמוני ובבקשה להזהירם מהצפוי להם אם ימשיכו לאונן.
בבקשה תענו לשאלותיי ולמען מצפונכם ודעו שאתם תחנכו את הדור היהודי לדברים טובים ולא להתמכרויות נבזות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאביב שלום
מירב שרון17/05/2010כשנער/ה מדווחים שהם מכורים לאוננות, אנחנו בודקים איתם באיזה תדירות זה קורה והאם זה בא על חשבון שאר תפקודי החיים. אם במקרה שלך התמכרת לאוננות, אז יש לכך טיפול מקצועי והייתי מציעה לך לפנות לעזרה. יש קליניקה בתל-אביב של ד"ר רונית ארגמן שמתמחה בתחום הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלללה צריכה תשובה בבקשה??17/05/2010
שלום,
אני וחבר שלי מקיימים יחסים ללא חדירה והוא החדיר לי אצבעות לחלק האחורי ואח"כ לאיבר המין מס' פעמים..אני חוששת שזה יגרום למחלות כלשהן..מה לעשות עכשיו??
זה פעם 2 שהוא החדיר לי אצבעות ועדיין זה כואב לי וקצת שורף..
אולי בגלל שזה היה עמוק יותר??למה?מה לעשות????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...........
דניאלה פרייפלד17/05/2010ההמלצה שלי אליך, לא לאפשר הכנסת אצבעות ישר מאנאלי לנרתיק!!!
אכן כך יכולות לעבור מחלות..
איפה כואב ושורף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
??17/05/2010באיבר מין פנימי וחיצוני..
מה לעשות?ללכת לרופא כמה שיוותר מהר?
אילו מחלות יכולות לעבור????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשל...
דניאלה פרייפלד18/05/2010האם כאב לפני ללא כל קשר..
לא מחלות מין ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-דניאלה
??18/05/2010לא היו שום כאבים או צריבות..זה רק מהפעם הזאת..
באותו יום זה התחיל..
מה יש לעשות?למה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשל:...
דניאלה פרייפלד18/05/2010או קי נשמע שיש להפריד בין האצבע עם ...
והכאבים ...
ללא מגע אין כאב או צריבה?
תכניסי אצבע שלך בעדינות ותחושי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה??17/05/2010
שלום,
אני וחבר שלי קיימנו יחסים ללא חדירה במשך הרבה זמן ועשיתי לו ביד והוא לא גמר
אח"כ הוא עשה ביד שוב ולקח המון זמן לגמור וגם השפיכה שלו הייתה מעטה..
למה זה???
יכול להיות שהוא לא נמשך כבר?
פעמים קודמות הוא היה גומר ממש מהר והרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
דניאלה פרייפלד17/05/2010כמות השפיכה והזמן להגיע אליו אינו קשור למישיכה שלו אליך .
יעול להיות שעובר עליו דברים והוא תרוד ולכן לוקח לו יותר זמן .
אולי כדאי לשאול אותו מה הוא חושב על התופעה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף דחוף??17/05/2010
שלום,
אני וחבר שלי קיימנו יחסים ללא חדירה ונראה לי שהוא גם גמר קצת ליד פתח הנרתיק
אח"כ שהוא עשה ביד הוא החדיר לי אצבעות ואני חושבת שמן סתם היה נוזל זרע ביד שלו שהוא החדיר לי אצבעות..
אני לוקחת גלולת אסטל כבר 4 חודש לסידור הורמונים אבל לא תמיד יוצא לי באותה השעה ויצא שהחודש פיספסתי פעם 1 לפני פחות משבועיים..
האם יש צורך בלקיחת פוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון17/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב /דניאלה????????????
??18/05/2010מה התשובה בבקשה זה דחוף לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשל:...
דניאלה פרייפלד18/05/2010מתי בסייכל של הגלולות פספסת לקחת תחילת החבילה אמצע...
ואני מבינה שעברו יותר מ72 שעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה דחוף בבקשה!!!!!
??18/05/2010מה שקרה היה ביום ראשון האחרון ועוד ביום שני לקחתי גלולה נוספת למרות שיום ראשון הייתי צריכה לסיים וזה כי חששתי...
את הגלולה שפיספסתי זה היה לפני 11 יום ..אבל במשך כל הזמן שלקחתי גלולות זה לא היה בשעה קבועה..
מה לעשות לקחת פוסטינור?????
זה משנה גם אם לא היה הרבה נוזל זרע אצלו באצבעות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/05/2010ציינת שהיה מגע בין פין לפות וזה חוץ מהמגע של הנוזל באצבעות ולכן הסיכון גובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב..
??18/05/2010המגע עם איברי המין היה כשרק אני עם תחתונים(לא אטומים אבל-תחרה)
ופספוס הגלולה היה יחסית בהתחלה-לפני 11 יום ואני גם לא חושבת שהיה הרבה נוזל זרע אצלו....
אוווווווווווף מה לעשות???לקחת או לאאא???????
זה פוגע במשהו פוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון19/05/2010רק עכשיו את מציינת שהיית עם תחתונים, פרט קטן וחשוב, אין לך מה לדאוג, הסבירות מאוד נמוכה אם בכלל של הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירויים וגירודים..ע.ד17/05/2010
מלפני יומיים בערך יש לי גירויים בפות.
אמא שלי נתנה לי משחה לשים וכששמתי מצאתי כתם חום-בהיר על השפה של הנרתיק..
מה זה? האם צריך ללכת לרופא עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני שלום
מירב שרון17/05/2010אני מציעה לך לגשת לרופא/ת נשים לצורך אבחון וטיפול. באינטרנט לא ניתן לאבחן באופן וירטואלי, מאוד יתכן שיש לך פטריה וגינלית/דלקת כלשהי וזה מצריך טיפול רפואי. חבל שתמשיכי לסבול מכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה יחסית חשובה..D:חסוי בלאט..D:17/05/2010
שלום ...^^"
אוקי אז ככה אני בן 14 והיה לי קטע עם ילדה בת 16 ....
בכיף עכשיו תשמעו בקטע של החירמונים וזה הלך טוב וזה יענו הייתה לי זיקפה...
בכיצור היינו ערומים עם קונדום כמובן ...וכשניסינו להכניס איבר המין שלי לא ניכנס..
כלומר הרגשתי שיענו אם אני דוחף קצת יותר חזק זה נכנס וזה אבל היא הייתה כולה בכאבים...
ואניאישית לא יכול לראות ילדה שבכאבים וזה מוריד לי...
בכיצור אחרי איזה חצי שעה של "איייאא זה כואב לי"...
כבר ירד לי לגמרי...
אז השאלה פה זה יענו מה לעשות כדי להקל על זה?
יענו על הכאבים וזה ...כי אני ניסיתי להכניס אצבע אחת וזה סבבה וזה לא כואב היא נהנת בכיף...
אבל יותר מאצבע אחת...כאבים...
אז חוץ מזה מה אפשר לעשות? כי כבר היה איזה 4-5 פעם את הקטע הזה ומחדש כל פעם כאב לה באותה רמה...
תודה על ההקשבה..D:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/05/2010אתה בן 14, לאן אתה רץ? כמה זמן אתם ביחד? עד כמה אתה מרגיש מחובר אליה והיא אליך? נראה לי שכדאי ליצור עבור שניכם חוויה מתקנת על ידי כך שתעשו stop אח"כ rewind ותעמיקו את הקשר ביניכם, תלמדו להכיר אחד את השני יותר לעומק, ששניכם תרגישו ביטחון, אמון, פתיחות, כבוד הדדי. תתקרבו אחד לשני בהיבט הפיזי לאט לאט, אל תמהרו, יש לכם את כל הזמן שבעולם. חבל שתפעילו לחץ "לבצע" ותייצרו חוויות חוזרות של כישלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטים למבוגרים באינטרנטאמא16/05/2010
בתי בת ה-8 ישנה אצל חברתה בת 9. בבוקר כאשר אמא של ההחברה נכנסה לחדר היא ראתה שהן רואות סרט פורנוגרפי באינטרנט. הילדות נבהלו ואמרי שחיפסו סרט וזה מה שקפץ. אני עוד לא דיברתי איתה, כי אני לא יודעת איך להגיב. אשמך לקבל יעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אמא16/05/2010בדקתי "היסטורי" במחשב של הבית, ולא מצאתי משהוא חשוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא
דניאלה פרייפלד17/05/2010לאחר שההלם הראשוני עבר....
היתי מגששת בעדינות האם זאת הפעם הראשונה שזה קרה והאם היא מבינה מה היא ראתה.
מאד חשוב לגמור באימרה שמה שהיא ראתה, זה סרט וחוץ מהשחקנים, שהם בני אדם, כל השאר אינו אמיתי לא הקולות לא חלקי הגוף (לא לציין איזה) ובחיים קשר מיני בנוי על אהבה בין בני הזוג.
ואם היא נתקלת למצב כזה שוב ללכת ולא להסתכל, כי זה לא טוב לה....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא
גיא17/05/2010שלום לך יש אתרים שנכנסים אלייהם למשל אתרי סרטים וקופץ אתר סקס אז לדעתי את לא צריכה לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה עקרוניתשמרו על עצמכם16/05/2010
שלום פורום יקר ותודה על היותכם.
יש לי שאלה דווקא מהצד של אמא של נער בן 14. יש לו חברה רק מספר ימים אולם הוא סיפר לי כל חבר שלו שיש לו חברה רצינית שהם שוקלים לקיים יחסי מין.
ההורים שלו כנראה אינם פתוחים להקשיב או לייעץ והוא לא משתף אותם.
הצעתי לו שאני אקנה לו קונדומים ושייתן לחבר שלו.
החבר הוא בן 14. מצד אחד אני חושבת שחשוב שהילד יהיה עם כל האמעים הנכונים ומצד שני האם אני לא מתערבת במערכת שלו עם הוריו?
האם אני עושה עבירה חוקית בלסייע לו לקבל את הקונדומים דרך הבן שלי?
איך הייתם מציעים שאני אגש לנושא מול הורי הילד אם בכלל. ברור שבני מאוד סומך עלי ואינו מעוניין שאני אערב את ההורים של החבר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/05/2010הייתי מציעה לך להיות נייטרלית ופשוט להציע לנער לפנות ל"דלת פתוחה" שהכי קרובה לאזור מגוריכם על מנת שיקבל ייעוץ בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהההליז16/05/2010
קימתי יחסי מין עם קונדום וכשסיימנו ראיתי שהקונדום נשאר בתוכי כשהוצאתי אותו
ראיתי שהקונדום לא נקרע ואפילו כל הזרע נשאר בתוכו האם יש ממה לחשוש??
סיימתי מחזור לפני שבוע !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליז שלום
מירב שרון16/05/2010הקונדום החליק ובהחלט יש סיכון להריון לא רצוי, יש מצב לפוסטינור אם לא עברו 72 שעות מאז שזה קרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להכנס להריון מסקס יבשירדן16/05/2010
האם אפשר להכנס להריון מסקס יבש במצב שבו חבר שלי היה עם תחתונים ואני הייתי עם מכנס בוקסר קצר ומתחתיו תחתונים וגם אני וגם הוא הגענו למצב של גמירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
ירדן16/05/2010שכחתי להוסיף שאני איני בטוחה אם עבר לי לתחתונים או מתחתיהם או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
ירדן17/05/2010אני צריכה תגובה מהירה בבקשה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדן
דניאלה פרייפלד17/05/2010מסקס יבש אמור לא להיות סיכון של הריון ,אך אם בכל זאת, נוזל הזרע הגיע לפתח הנרתיק אז כבר יש חשש אך לא כמו לגמור בפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסו15/05/2010
באיזה גיל יוצא שפיך? באיזה גיל אפשר להיזדיין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/05/2010השפיכה הראשונה אצל הזכר מתרחש כשנה לאחר שמתחילים להתפתח אצלו סימני מין משניים (סימני התבגרות כגון שיעור על הפנים, באברי המין וכד'). גיל ההסכמה ליחסי מין מלאים בישראל עומד כיום על 16 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף שאלת פוסטינורנירה15/05/2010
לי ולחבר שלי נקרע הקונדום אז לקחתי פוסטינור לפני בערך שבועיים האם ניתן לקחת תרופות נגד אלגיה?או תרופות כנגד מחלות או שיש בעיה???????
זה דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפני שאלתך לפורום רפואת נשים
מירב שרון15/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)