מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף ביותר!בני 1729/05/2010
תודה!
חברה שלי שכחה לקחת גלולה (היא לוקחת קבוע ב8 בערב) ובאותו לילה שכבנו -
יצא שהגמירה האחרונה קרתה 31 שעות אחרי הגלולה האחרונה שהיא לקחה (ערב לפני).
למחרת בבוקר היא נזכרה ב12 ולקחה- 16 או 17 שעות אחרי השעה הקבועה.
האם היא מוגנת בטוח? או שצריך בדיקת הריון? או פוסטינור ניו?
(זה קרה בלילה שבין חמישי לשישי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון30/05/2010אם היא פספסה גלולה, ולא השלימה כעבור מקסימום 12 שעות ועוד אח"כ קיימה יחסי מין, בהחלט יש מצב לפוסטינור כל עוד לא עברו 72 שעות מאז שקיימתם יחסי מין. אם הבנתי נכון, זה היה קצת קשה לפענח את ההודעה כמו תרגיל במתמטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא רצויעדן29/05/2010
היי,אני וחברה שלי אתמול קיימנו יחסי מין,חשוב לציין כי אתמול בדיוק שעתיים-שלוש קודם לכן נגמר לה המחזור.....השתמשנו בקונדום אבל משום מה בדיוק בגמירה הקונדום נקרע טיפה מלמעלה,ויצא ככה שבעצם גמרתי בתוכה.
אני ממש לחוץ,אני לא יודע אם להציע לה פוסטינור או לא,אני לא רוצה שהיא סתם תשתה רעל ואחרי זה יתגלה שבכלל לא היה קורה כלום אבל מצד שני אני גם לא יכול לסמוך על המזל ו''ספירת ימי הביוץ''....בבקשה אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוב
רון29/05/2010רוב הסיגויים שיש שהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדן שלום
מירב שרון30/05/2010אם לא עברו 72 שעות מאז שקיימתם יחסי מין, לא כדאי לקחת סיכון של הריון לא רצוי, עדיף תופעות לוואי של פוסטינור מאשר לעבור הפלה. בהחלט יש מצב לפוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בטוחה?מור כהן27/05/2010
ב1 למאי התחלתי בפעם הראשונה להשתמש בגלולות למניעת הריון- 'מליאן'. ב21 למאי הפסקתי את הגלולות למשך שבוע והופיע לי המחזור.הוא נגמר תוך כמה ימים,ורציתי לשאול אם בתוך השבוע הזה כאשר נגמר המחזור אני בטוחה לקיים יחסי מין? אני מתכוונת לזה שהמחזור נגמר מוקדם מהמצופה ועדיין לא התחלתי לקחת את החפיסה החדשה השנייה שלי. האם אני מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור שלום
מירב שרון27/05/2010אני בדר"כ ממליצה שמתחילת לקיחת הגלולות כדאי במשך חודשיים במקביל גם להשתמש בקונדומים ולאחר חודשיים אפשר באמת להיות עם ראש שקט ולהסתמך אך ורק על הגלולות בהנחה שלוקחים אותן באופן עקבי יום יום בלי פספוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת גלולות..בר27/05/2010
שלום :)
אני בת 17 ואני רוצה להתחיל לקחת גלולות.
עכשיו חברה אמרה לי ללכת לגניקולוג ..ואני לא בדיוק יודעת איך העיניינים עם זה הולכים, קראתי והכל איך לוקחים את הגלולות, את זה אני יודעת..
אבל איך לפנות לגניקולוג והכל והאם ההורים יכולים לדעת איפה שהוא על זה?חח
לאבאלי שידעו שאני פעילה מבחינה מינית... :\ חח
ומה המחירים של הגלולות?..(קופ"ח מכבי..)
אה וד"א.. הגלולות הן 100% או לא?
תודה רבה לעוזרים D:!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני שלום
מירב שרון27/05/2010תתקשרי למכבי ותבררי איך קובעים תור לרופא/ת נשים. אם אינך מעוניינת שהורייך ידעו את לא חייבת לספר להם, הגלולות הן 99.9% יעילות במניעת הריון אם מקפידים לקחת אותם יום יום בלי פספוסים. חשוב לציין שהן אינן מונעות מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעייה בפין ,אנא עזרו לימושיקו27/05/2010
יש לי סביב החלק הקדמי של הפין נפיחות או במילים אחרות ריקמה גדולה יותר (כנראה בעקבות זה שניתפס האיבר שלי במשהו בבעבר)כשאני מאונן הנפיחות גדולה בצורה משמעותית. מה אני יכול לעשות כדי החזיר את הצורה הקידמית למצבה הטבעי והרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למושיקו שלום
מירב שרון27/05/2010אני ממליצה לך לפנות לרופא אורולוג להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה שמאוד מאוד מטרידה אותי =/חסויה26/05/2010
אני בת 18 וחצי ויש לי ניסיון מיני בערך שנה עם גברים...
אני יוצאת במשך חצי שנה עם גבר פשוט מדהים בכל קנה מידה.
הבעיה שלי היא שאני לא מגיעה לסיפוק בסקס!!! גם כשאני מאוננת וגם כשהוא מענג אותי.
באמת שלא שמעתי על אף גבר שמשקיע ככה באישה כמו שהוא משקיע בי, וזה כולל הכל - חיבוקים, נשיקות, ליטופים, מסאז'ים, ליקוקים, החדרת אצבע, מין אוראלי, חדירה, פשוט הכל! ולמרות שאני נהנת מעצם העניין ומכל מה שהוא עושה, אני לא באמת מגיעה לסיפוק.
זה ממש ממש מתסכל אותי, וקשה לי לומר לו את זה כי הוא כ"כ משקיע בי. אני באמת לא מבינה מה עוד הוא צריך לעשות כדי שאני אגיע לשיא, גם אני באוננות עצמית לא מצליחה להגיע לזה.
מה הבעיה אצלי ואיך אני פותרת אותה? אני יודעת שאני לא צריכה לרדוף אחרי האורגזמה ולהנות מעצם התהליך ולא להתעסק עם זה יותר מידי, לחכות שזה יגיע מעצמו. וזה מה שבעצם עשיתי עד עכשיו. אבל אני חושבת שיש לי פוטנציאל אדיר להגיע להמון אורגזמות, במיוחד עם כל הפינוק הזה שאני מקבלת, וזה פשוט לא קורה.
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום
מירב שרון26/05/2010את מתארת תסכול סביב קושי להגיע לאורגזמה וזה לגיטימי לגמרי. אם באוננות אינך מספיק מצליחה להיות משוחררת עם עצמך ולאבד שליטה (לחוות אורגזמה), על אחד כמה וכמה יהיה לך קשה לעשות את זה עם חבר שלך לא משנה כמה שהוא לא ישקיע במשחק המוקדם כי האורגזמה שלך תלויה אך ורק בך. אני יכולה להמליץ לך להיעזר בספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. ספר זה מיועד לכל אשה שמתקשה להגיע לאורגזמה עם עצמה ו/או עם בן הזוג שלה. ניתן לרכוש אותו בצומת ספרים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסויה31/05/2010ידוע לי שרוב האורגזמות של נשים הן אורגזמות של הדגדגן.. אני מרגישה שהדגדגן שלי לא רגיש כמעט... ניסיתי פתרונות שונים כדי שהתחושה תהיה פחות מציקה ויותר נעימה כמו חומרי סיכה שונים, אבל זה לא עזר והתחושה בדגדגן עדין לא נעימה לי.
יכול להיות שזו הסיבה שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון31/05/2010יש נשים שמגע ישיר בדגדגן לא נעים להן, את יכולה לנסות לאונן מסביב לאזור הדגדגן, את יכולה להיעזר בשמן שקדים, והכי חשוב, להיעזר בפנטזיות מיניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באוננותמיכל25/05/2010
שלום
אני בת 16 , וחווה בעיה בנושא האוננות
כבר לפני כמה שנים הרגשתי צורך לאונן, אולם לאחר שניסיתי מספר פעמים במספר תנוחות , שיטות (זרם המים במקלחת, חדירה, ליטוף והרטטת הדגדגן וכו') לא מצאתי בדבר שום סיפוק.
לפני כחודש החלטתי לנסות שוב, ומאז אני חווה שוב את אותו הדבר - אני מרגישה צורך לחוש סיפוק מיני, אולם לא להנות או להתרגש מהמגע בשום צורה (בחיי שניסיתי הכל!). אני כן יכולה לפנטז ולהנות , אבל המגע עצמו לא גורם לי להרגיש כלום. גם כשאני מפנטזת בזמן האוננות המגע לא מענג אותי.
יש לציין כי הייתי במערכות יחסים , וכן נהנתי מהמגע הפיזי, אולם לא הגענו לשלב בו נגענו באיזורים האלה.
חברות שלי שכן הגיעו למצבים כאלו עם חברים שלהן סיפרו שבעצם כל מגע בנקודת ה"ג'י" יביא לריגוש... אבל באמת שניסיתי הכל!
אני מפחדת שכשאגיע למצב עם בן זוג שבו נאונן אחד לשני אני לא אהנה ואביך אותו , או אפילו בקיום יחסי מין. מה הבעיה שלי? יכול להיות שזאת בעיה פיזיולוגית ושאני לא אוכל להינות ממגע מיני?
תודה רבה
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון...
מיכל25/05/2010התכוונתי : "....אולם לא חווה הנאה או התרגשות מהמגע בשום צורה...."
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל שלום
מירב שרון25/05/2010אני ממליצה לך להיעזר בספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. הספר מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה. ניתן לרכוש אותו בצומת ספרים. בספר יש תרגילים שאת יכולה לעשות עם עצמך על מנת ללמוד להתחבר לגוף שלך ולמיניות שבך. אם לאחר שנעזרת בספר, עדיין אינך מצליחה להגיע עם עצמך לסיפוק, תפני מחדש לפורום להתייעצות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין קטן מדי, יש כזה דבר?חסוי25/05/2010
יש כזה דבר איבר מין קטן מדי? כזה שאי אפשר להביא ילדים?
ואם כן מה עושים במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד25/05/2010נדיר, אך יש מצב של מיקרו פין.
אבל אם נבדקת מדי פעם אצל רופא ילדים ,יש לשאר שעברת בדיקה של פין אשך והוא היה שם לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
חסוי28/05/2010אני זוכר לפני 4 שנים בערך שרופא ילדים בדק לי את האשכים. לפני כמה שבועות הייתי בצו ראשון והייתה שם רופאה שגם בדקה לי את האשכים ואני חושב שהיא אמרה שהכל בסדר, אבל זה כולל גם את איבר המין?(אם הוא קטן מדי או לא)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביר להניח שכן
מירב שרון28/05/2010אבל אם יש לך ספקות ולמען השקט הנפשי שלך אתה יכול לפנות לרופא אורולוג על מנת לקבל חוו"ד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל איבר המיןאבג24/05/2010
עד איזה גיל איבר המין גודל?
אני כמעט בן 17 ואני רואה שאיבר המין שלי קטן, זה הגודל הסופי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/05/2010לא ציינת מה אורך הפין שלך. השאלה הכי שכיחה כאן בפורום היא סביב אורך הפין. כמוך עוד רבים עסוקים בזה אז אתה ממש לא לבד. אני ידגיש שאין שום חשיבות לאורך של הפין, איבר המין הכי גדול שלך זה המוח, ומה אתה עושה עם כל הגוף שלך כדי לענג את חברתך אם יש לך כיום ואם לא אז כשיהיה לך בעתיד. עוד נקודה חשובה, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהליז24/05/2010
שלום לפני שבוע וחצי שכבתי עם חברי עם קונדומים כל הפעמים שעשינו זאת היה בסדר ללא כל בעיה
חוץ מפעם אחד כשחברי בא לצאת ממני נשאר הקונדום אצלי לא ידעתי אחרי כמה שניות שמתי לב לכך אז הוצאתי את הקונדום וראיתי שהוא נותר שלם עם זרע בתוכו ולכן כבר לא לקחתי פוסטינור
משכן אני אמורה לקבל עוד שבוע מחזור ויש לי גודש בשדיים וכאבי גב תחתון וכאבי בטן תחתונה
האם סימנים אלה סימני המחזור שאמור להגיע? או שסימנים אחרים אני חוששת מאוד בבקשה תעזרו לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברוק
רון24/05/2010דבר ראשון איזה כוס גדול וענק יש לך שהקונדום נשאר בתוכך יווו איזה גועל דבר שני יש מצב שאת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליז
דניאלה פרייפלד24/05/2010לפי התאור שלך את מתארת אי נוחות טרום ווסתי.
אבל בכל זאת זרע אחת שהצליח לברח יכול....לפי תאורך קלוש אבל....
למרות זאת את חייבת להירגע אחרת עלולה הווסת לאחר ואז הלחץ שלך עולה ואז....(הבנת)
אז עם כל הקושי תנסי להירגע ...באמת קלוש....
אם בכל זאת יש איחור, לחכות שבוע ולקנות בדיקה בתית
בתקווה שהכל יסתדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של פוסטינורתמי23/05/2010
שכבתי עם חבר שלי הוא לא גמר בפנים ואני בטוחה וראיתי גם שהוציא בזמן ישר ממש מהר ברגע שחש שגומר וראיתי שהוא גומר בחוץ הוא התעקש לקנות פוסטינור ושתיתי ואני מרגישה שעשיתי טעות כי זה ממש פצצת הורמונים וזה מסוכן האם זה ממש חמור ששתיתי ? זה יכול לגרום לתופעות של אקנה ושיערות בגלל המינון הגבוהה של הורמונים ?
אני בטוחה שלא היה כזה סיכוי להריון .... יש לי חברות שעושותאת אותו הדבר תקופה ארוכה ולא נכנסו להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאוולין שלום
מירב שרון23/05/2010מאחר ושניכם לא השתמשתם באמצעי מניעה, אי אפשר לסמוך על "לגמור בחוץ", הסיכון של הריון לא רצוי גובר על התופעות לוואי של פוסטינור. לכן טוב שלא לקחת סיכונים מיותרים ולקחת פוסטינור. חשוב להתייחס לזה לגמרי כגלולת חירום ולהבא לא לשחק עם אש, תשתמשו עם קונדום ו/או גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע.........נועה23/05/2010
יש לי חבר ואנחנו אוהבים לעשות אחד לשני הרבה ביד ולנסות לספק אחד את השני
הבעיה שמפריעה ליי היא שאני חושבת שיש לי ריח רע.. אמרו לי שזה מאוד טבעי ושלכולן יש ריח לא הכי נעים למטה ושלדאוג תמיד לשטוף למטה.
אני מאוד נקיה ומאוד אוהבת להריח טוב אבל תמיד אחרי שאני חוזרת ממנו ומנסה לראות אם יש לי ריח אני כן מריחה.
מה אפשר לעשות כדי שלא יהיה בכלל ריח ?
ואנחנו די בתחילת הקשר ולא נעים לי לשאול אותו אם יש לי ריח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון23/05/2010ממה שאת מתארת את מקפידה לשמור על ההיגיינה שלך ולכן אין סיבה שיהיה ריח רע באיבר המין. בכל אופן, אם הריח מאוד מעסיק אותך, את יכולה לקנות בחנות של Laline ג'ל בריח ובטעם וניל, שניתן למרוח על איברי המין ואולי זה יעזור לך "להשתחרר" מההתעסקות סביב הריח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקחת פוסטינור?בת 1823/05/2010
אתמול חבר שלי ואני קיימנו יחסי מין.. הוא המשיך אחרי שהוא גמר, והקונדום נשאר אצלי כשהוא יצא. כשהוצאנו אותו כל נוזל הגמירה היה בפנים ופתח הקונדום היה תמיד כלפי חוץ. אנחנו קצת לחוצים עכשיו, אבל עוד לא עבר שבוע מסוף המחזור שלי, אלא רק ימים בודדים. האם יש סיכוי שאכנס מכך להריון, והאם הסיכון ודאי מספיק כדי שאקח את גלולת היום שאחרי? (אני עומדת להתחיל טיפול בגלולות, ואם הסיכוי הוא ממש קטן להריון אני לא רוצה להעביר את הגוף שלי טלטלה הורמונלית)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 18
דניאלה פרייפלד23/05/2010לפנות שאלה זו בבקשה לרופאי נשים בפורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה:\23/05/2010
היי אני בת 18 ולוקחת גלולות כבר שנתיים.
בדרך כלל אני לוקחת תגלולה בשעות הבוקר אך היום שכחתי את הגלולה השלישית בחבילה ולקחתי אותה בשעה 3 בלילה. ואני חבר שלי כבר שכבנו כמה פעמים מתחילת החבילה
א. האם אני צריכה לקחת פוסטינור?
ב. האם עכשיו נצטרך חודש שלם להיות עם קונדום?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון23/05/2010אם לא קיימתם יחסי מין מאז הפספוס של הגלולה אין צורך לקחת פוסטינור אך כן ממליצה בחום להשתמש החודש במקביל גם בקונדום כי עברו 12 שעות מרגע שלקחת את הגלולה שהתפספסה וזה פוגע ביעילות של הגלולה במניעת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בני 19 - לא מצליחיםרועי22/05/2010
שלום,
אני בן 19 וכך גם חברתי. שנינו כבר זמן רב מוכנים לקיים יחסי מין ואף ניסינו כמה פעמים, אך אני פשוט לא מצליח לגרות אותה באיבר מינה בשום דרך אפשרית. החדרת אצבע כואבת לה ולא מגרה אותה, שלא לדבר על ניסיון של החדרת האיבר שכושל בכל פעם שאנחנו מנסים - אני פשוט לא מצליח להחדיר אותו אפילו קצת! אבל מילא, החדרת אצבע, שלא אמור לכאוב בכלל, כואב לה במקום לגרות אותה. למה זה קורה? זה ממש מתסכל. אני מפחד שאני לא אצליח להביא אותה לסיפוק אף פעם בשום דרך, כי אנחנו מנסים כבר מספר חודשים. חשוב לציין שלשנינו לפני זה לא הייתה התנסות מינית רצינית, אנחנו הפעם הראשונה שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רועי
דניאלה פרייפלד22/05/2010התיסכול מובן....
אין לך או לה תפקיד להביא את השני לסיפוק ..הסיפוק מגיע שכל אחד מביא את עצמו לריקוד המיני הזוגי ,וזה קשה ,לרוב בהתנסויות הראשוניות...
אני רק צריכה הבהרות, לפי מה שציינת הדרך שלך לגרות אותה מתמקד באיזור הפות בלבד?
למרות שאין לכם התנסות זוגית קודמת האם היא מכירה את תענוגי גופה ואתה את שלך?
בינתיים לא לנסות החדרה ,בכדי למנוע תחושה של אי הצלחה והאשמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רועי22/05/2010לא, אני מנסה גם באיזור החזה - הפיטמות שדווקא כן מגרה אותה, אבל לא מספיק. לא כמו שהיא אמורה להיות מגורה באיזור הפות אם הוא היה תקין. אני מכיר את שלי, ולה אין בעיה לגרות אותי בקלות. הבעיה היא באמת שהיא לא מכירה את שלה והיא לא ממש סגורה על מה שטוב לה ואיפה טוב לה. חשוב לי לציין גם שהפות כן רטוב ברוב הפעמים אז אני די בטוח שהיא כן מגורה ומוכנה. אבל איך זה שאפילו ליטוף עם אצבע באיזור לא עושה לה כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
דניאלה פרייפלד22/05/2010צריך להאט....קחו צעד האחורה ותיגשו לעצמכם כאילו לא היו נסיונות כושלים ...
כל גופכם מיני ולכן הבקשה שלי אליכם לנסות מפגשים מיניים אך ללא חדירה!!!!!
אין !!!
אתה שם להכיר את כל גופה מקצה האצבע של הרגל ועד קצה הראש בידים עם הלשון עם הרגלים בקיצור מה עושה לה את זה..איפה טוב איפה יותר טוב...
והיא לך...
לא נוגעים בפין פות!!!
אפשר לגוון הדמיון בידכם.
אם אפשר שהיא עם עצמה ,(אם נח לה יותר ,שאתה לא שם), שתנסה לאונן ,שתחוש את עצמה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, דבר אחרון
רועי22/05/2010תודה רבה על העזרה, אני אנסה את זה.
אבל אין איזה הסבר מדעי לכך? לא יודע, שקרום הבתולין עדיין לא נקרע אולי...כי זה לא נראה לי הגיוני שסטטיסטית לרוב הזוגות המתחילים הולך הרבה יותר טוב משאר לנו(זאת אומרת, מעשים סביב הפות כמו החדרת אצבע או ליטוף לא כואבים). רוב הבעיות תמיד זה שאחד מבני הזוג לא מוכן לזה, אבל אנחנו כן מוכנים לזה ובכל זאת זה לא הולך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
דניאלה פרייפלד22/05/2010קודם כל מה זאת הרוב???
לרוב גדלים אנו עם מחשבה שאנחנו מוכנים לקפוץ למיטה ובפעם הראשונה יש זקוקים ו...
אך הרבה פעמים ההתחלה צולעת עד שלומדים לרקוד ביחד....
יכול להיות שאתה יותר מוכן ממנה..
לפי התאור שלך, יש עוררות מסוימת, כי היא רטובה, ופיסית מוכנה לכנסתך, אך נפשית אני בספק ,יכול להיות שהיא חוששת ומכווצת ואז יש קושי להחדיר...
קרום הבתולין, לרוב ,לא מהווה קושי להחדרה היות והוא קרום טבעתי, ולא ( לרוב) סוגר הרמטית את הפות (כניסת טמפון או אצבעות).
הזמן הזה שאתם ביחד במגש מיני ללא חדירה תאפשר זמן להכרות והרגע (אמור)
לאחר כמה מפגשים ללא פין פות אפשר מין אורלי אך שוב ללא חדירה!!!!
אם היא לא יודעת לאונן התחושות סביב זה גם זה יכולות להלחיץ אותה...ואז גם כל האחריות כביכול נופל עליך שהיא תגמור אך זה לא כך אתה לא אחראי על הגמירה שלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההו, זאת תשובה ש...
רועי22/05/2010באמת סידרה לי כמה דברים בראש... אז מבחינה פיזית היא מוכנה אבל מבחינה נפשית היא לא...
איך היא תוכל להביא את עצמה להיות מוכנה מבחינה נפשית? ואם אני יכול לעזור, אז איך?
האם יש סיכוי שלעולם לא נצליח לעשות את זה בגלל הקושי הזה?
ושוב, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
דניאלה פרייפלד23/05/2010כל מה שכתבתי היה עד כה לשוא?
תקוותי ,שתעשו את האחורה פנה ...שהמגע המיני והתענוג שיתלווה, ישפיע על נפשה...
ללכת לאט לבנות הכרות הדדית עם גופכם,עינוג,שהיא תכיר את תענוגיה, לבנות בטחון ואז
חדירה, אבל גם אז לא מיד ובשלבים...
תחוש,ולשאול אותה אם היא חושבת שהיא מוכנה להעיז יותר, בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
רועי24/05/2010כל מה שכתבת ממש לא היה לשווא, הבנתי, הפנמתי ואני אאמץ זאת. אני חייב לציין גם לטובה את זה שהנחת ששנינו בטח בצבא ולכן לא המלצת שחברתי תלך לרופא גניקולוג.
אם היא מתחככת בי זה בסדר או שזה כן נחשב מגע מהסוג שהמלצת לא לנסות כרגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
דניאלה פרייפלד24/05/2010כל מה שתעשו ותהנו מזה, זה זה!!!!
רק להיות סבלני לגבי החדירה.....
יכול להיות שאם בהמשך למרות כל נסיונותיכם עדין יהיה לה קושי לאפשר חדירה ...אז נדבר על דרך אחרת לגשת לקושי
רק תזכור אין אשמים ,אתה לא אחראי לקושי שלה!!!
תהיו בהנאה!!!
וגם לא לעשות ברור מצב לאחר כל מ]גש כי זה יפעיל לחץ עליה..
קח זמן למפגשים ללא חדירה תרגישו לאחר מכן תברר איתה איך המפגשים האילו עבורה...
אם טוב לה ,תברר אם היא מוכנה שתכניס ,אתה, אצבע אך לאט רק אחת בעדינות ..
בתקווה שזה יעזור להרגיע אותה
ורועי סליחה אם חשבת שכעסתי ..לגבי הלשוא לא כך רציתי להשמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה
רועי24/05/2010הקטע הוא, ואני חושב שזאת הבעיה הכי גדולה ומזל שנזכרתי בה - זה שכשאני שואל אותה אם טוב לה, אז היא אומרת שזה טוב לה כשזה טוב לי, זאת אומרת, לפי מה שהיא אומרת היא לא מפיקה הנאה מהמגע עצמו אלא מזה שלי טוב. לפעמים, לעתים נדירות היא אומרת וגם אני שם לב שלה בעצמה טוב, אבל זה לא קורה הרבה.
איך אפשר להסביר את זה?
תודה ומצטער שאני משגע אותך בהרבה שאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות נוספת
מירב שרון25/05/2010מצטרפת לכל מה שהמליצה לך דניאלה עד כה. אני רוצה רק להוסיף עוד טיפ מעשי. מה עוד יכול לעזור, שחברתך תלמד להתחבר לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה באמצעות אוננות. אם יש לה קושי סביב הנושא - אני ממליצה בחום על הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. זה ספר שמיועד בעקרון לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה אבל יש בו תרגילים ושעורי בית שיכולים לעזור לכל אשה להתחבר לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה ואח"כ עם בן זוגה. ניתן לרכוש אותו בצומת ספרים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רועי26/05/2010היא תולעת ספרים לא קטנה, אבל אני חושב שאין סיכוי שהיא תסכים לחשוב אפילו על לאונן. היא ממש מקובעת בקטע הזה. היא גם אף פעם לא אוננה בחייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק כדי להמחיש זאת
רועי26/05/2010אני די בטוח שהיא תתעצבן עליי אם אני אמליץ לה או אבקש ממני לאונן(והיא בכללי אדם רגוע ונעים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרועי
דניאלה פרייפלד26/05/2010אפשר להגיע להנאה!!!!!שניכם!!!!
אתה תוכל לגמור ואז לך יש הנאה +"דובדבן"
היא תוכל להגיע להנאה בתחליה ללא ה"דובדבן", אך זה לא אומר, שבהמשך דרכם המיני, היא לא תגיע
ל"דובדבן" שלה,ככל שתאפשר לעצמה פתיחות איתך ואם היא לא תגע תאפשר לך אז כך היא תוכל להגיע אולי בעתיד לאורגזמה שלה.
אבל חשוב לזכור, שהיא אחראית על עצמה, לא אתה, אם היא לא תגיע ...לא אתה זה שלא הצליח להביא אותה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)