מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדהאבי05/06/2010
איך אפשר לטפל בחרדת ביצוע ללא טיפול רפואי?
האם זה נעלם לבד עם הזמן?אם לא איך אפשר להתמודד עם זה עם בת הזוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון06/06/2010בן כמה אתה? אם אכן יש חרדת ביצוע, וזה משהו שמפריע ביצירת קשר עם בנות או בזוגיות, ואתה לבד לא מצליח להתגבר על זה, אז כדאי לפנות לייעוץ מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אבי06/06/2010אני בן 20 ויש לי חברה שנתיים ובזמן האחרון יש לי את זה.
השאלה שלי אם אנחנו יכולים לפתור את זה בלי ייעוץ או רפואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
דניאלה פרייפלד07/06/2010תתאר בבקשה מה זה את זה
לא מעט דברים משפיעים על הביצוע, למה אתה חושב שזה חרדת ביצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה*
אבי07/06/2010כי כשאנחנו מתחילים אז הכל כרגיל ובאיזה שלב באמצע הזקפה נחלשת לגמרי או אחרי שאני שם את הקונדום או אחרי החדירה וגם הגמירה מוקדמת.
באוננות אין את הבעיה.
איך אפשר לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
דניאלה פרייפלד07/06/2010ממתי יש לך את הקשיים שאתה מתאר
לפי התאור שלך זה לא נשמע חרדת ביצוע...
האם היו לך חברות קודמות?
האם תמיד השתמשת בקונדום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1
אבי08/06/2010הקשיים האלה לא היו מההתחלה הכל היה רגיל וזה התחיל לא מזמן.
לא לא תמיד השתמשתי בקונדום היו תקופות שהחברה שלי השתמשה בגלולות.
אז כמו מה זה נשמע ואיך אפשר לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
דניאלה פרייפלד10/06/2010בגלל שאתה מתאר מצב שקורה לאחרונה
היות והרבה משתנים יכולים להשפיעאציין כמה מהן : לחץ לימודים, עבודה...
אם אתה לא כולך האקט אז גם קורה שהזיקפה יורדת
שעמום ,אם המפגש המיני לא משתנה ,בשגרה אז גם....
עצם זה שאתה לא רגיל לקונדום או חשש זה לא מאה % בטוח...
אולי עולה חיזוק קשר...
אולי כדאי לך ללכת ליעוץ ,כי דרך הפורום, קצת קשה להעמיק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה רבה
אבי11/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בגוףאננסית04/06/2010
ובכן... אני בת 15 ואני רוקדת כמעט שלוש שנים, ומשתדלת לעשות הרבה ספורט בינהם המון ריצה, ריקוד כמובן, קפיצות לגובה, לרוחב ואתלטיקה מכל סוג. הבעיה שלי היא: בכפות הרגליים, באזור מתחת לבוהן, גדלה לי שכבה מאוד מאוד עבה של עור, סוליה ממש. היא גסה ומחוספסת, ולפעמים גם העור באזור האצבעות מתחיל להתקלף. אבל זה פחות מטריד אותי. הכי מטרידות אותי הן היבלות האלה שצמחו בסביבות לפני שנתיים והן מכאיבות לי כשאני רוקדת, רצה ואפילו הולכת בבית. אתמול הייתה לי הפקת תאטרון ענקית והייתי צריכה לרוץ על עקבים של 8 ס"מ מצד לצד כל היום, מהבוקר המוקדם עד בערך 11 בלילה. זאת פעם ראשונה שאני כ"כ הרבה זמן על עקבים, וחשוב לציין שאני לא לובשת עקבים אף פעם.
איך אני יכולה לטפל בשכבת העור הזאת בשביל שלא תכאב כ"כ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש שתי אפשרויות:
ד``ר עידן מיליצ`ר05/06/20101)גשי לרופא עור והוא יאבחן ויגיד לך מה ניתן לעשות.
2)גשי לפדיקוריסט/ית על מנת לטפל ברגליים ולהוריד את שכבות העור שמציקות לך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי אוננותחן04/06/2010
היי אני בן 15 ורציתי לשאול אם אתם מקירים דרכי אוננות לדבר אם אפשר אז לפרט דרכים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
דניאלה פרייפלד04/06/2010אתה מתחיל או ש...מדובר בגיוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חן04/06/2010גיוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן
דניאלה פרייפלד05/06/2010גיוון הוא ענין של דמיון.....
יש גם גיוון בראש על הדברים שאתה חושב תוך כדי
מעשי : בתנוחות שונות,מקלחת/מיטה
לחץ שונה ..יבש רטוב...
תעשה מה שנראה לך יעלה לך את הכייף מבלי לפצוע את עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה - גמירה שורפת בדוגיבחור04/06/2010
שלום
חברתי ואני בני 18 ושוכבים כבר כמה חודשים.
השבוע ניסנו בפעם הראשונה דוגי סטייל, ושנינו נורא נהנים מהאקט עצמו עד שאני גומר... זה ממש שורף!
מרגיש כאילו נסתם לי החור וזה מונע מהזרע לצאת.
בתנוחות אחרות הכל כרגיל...
מה זה יכול להיות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי שהמצב בגלל התנוחה,
ד``ר עידן מיליצ`ר05/06/2010האם ניסיתם מספר םעמים ובכל פעם זה שרף? האם בתנוחה אין לחץ על האיבר, דבר שעלול לגרום להיצרות השופכה וכתוצאה מכך התחושה אותה אתה מרגיש.
מכל מקום, חוץ מאי הנוחות, אין בזה כל בעייה .
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, ניסינו פעמיים
בחור05/06/2010ב2 הפעמים אותו כאב...
העניין של הלחץ מוזר לי, כי אני חושב שבאוננות, עם היד אני מפעיל לחץ חזק יותר לפני הגמירה..
ובטוח שלא יכולה להיווצר בעיה מכך? זה ממש כואב עד כדי כך שאני מושך אותו החוצה בתגובה רפלקסיבית וגומר בחוץ...
זו תנוחה כיפית, חבל שזה ככה...
/=
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרה?04/06/2010
שלום,
אני וחבר שלי הגענו למצב של בליבגדים והאיבר שלו נכנס אליי אך הוא לא גמר. השאלה שלי היא האם יש סיכוי להריון?
היינו בלי אמצעי מניעה.
והמחזור מאחר ביומיים..בדרך כלל מגיע בזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד נקודה חשובה
?04/06/2010אני רק רוצה לציין שזו הפעם הראשונה שלי! אני בת 19 והוא 23
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
דניאלה פרייפלד04/06/2010לצערי ,ברגע שיש חדירה ללא הגנה ...יש תמיד סיכון ...גם אם הבחור לא גמר בפנים,היות ויש פליטה מקדימה, שהבחור אניו מרגיש בו ולכן אינו שולט..
תחקי לאיחרו של שבוע ואם זה לא מגיע תעשי בדיקה בתית..
אני משארת שתשובתי מלחיץ אותך אך את חייבת לנסות לא להלחץ היות ולחץ יכול לגרום לאיחור קבלת הווסת.
הסיכוי קטן,כי הוא לא גמר...קחי את זה בחשבון ...ויש דברים אחרים שמשפיעים על אי קבלת הווסת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עושים את זה?אנונימי03/06/2010
אני בן 16,
אני וחברה שלי רוצים לעשות יחסי מין פעם ראשונה ואני מפחד כי אני לא יודע איך עושים את זה.....
תסבירי לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליזזזזזזזז
אנונימי03/06/2010לעזוררררררררררררררר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
דניאלה פרייפלד04/06/2010קודם יש אמצעי הגנה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכןןןן
אנונימי04/06/2010כן אבל איך עשוים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
דניאלה פרייפלד04/06/2010לאיך עושים אין תשובה אחת ויחידה
אתן לך כמה נקודות חשובות....
ללכת לאט, כלומר ,קח זמן להכיר את גופה ,בכל חושך, לגעת עם האצבעות ,להסתכל עם הפה לשון.....נגיעות, נשיקות.
תכיר את הדגדגן שלה שוה אצבע פה...
לא חייב להיות חדירה על המפגש הראשוני, ולא נורא אם אתה לא מצליח בפעם הראשונה +(מרוב התרגשות).
החדירה עצמה גם לא מהר... אולי קודם שחק עם אצבע ולאחר מכן שתיים כדי להכין את המקום (ולחוש אם היא רטובה ...)...
ואז לאט לאט להכניס אותו...
תהיה רגיש אליה
שהיא גם תכיר אותך זה הדדי
ואתה לא אחראי על האורגזמה שלה!!!
אין הצלחה ואי הצלחה יש הנאה אם נהנתם אז יופי.... בפעמים הבאים תשתפרו וגם יש לקחת בחשבון, שאולי יהיו מפגשים שהם על הפנים...
מפגש מיני כמו ריקוד זוגי צריך לקחת זמן להכיר את בת זוגתך ואיך אתה אתה איתה...
יש מקום לדמיון ולעשות דברים מיניים שבא לכם כל עוד זה בהסכמה הדדית
לא לשאול איך היה...
אבל כן לנסות לפתוח שיחה ( לא על הפעם הראשונה..)ממה היא נהנת מה היא היתה רוצה לעשות....
ולא לשכח הגנה!!!! תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב אשכים כתוצאה מלחץ על שק האשכיםעמית03/06/2010
היי הסיפור שלי קצת מוזר אבל נספר אותו חבר בבית הספר תפס אותי מאחורה הכניס את ידו אל בין הרגליים שלי והרים אותי דרך האשכים לאיזה 10 שניות מאותו רגע הלכתי לבית חולים הפנו אותי שם בדקו אותי 2 רופאים ואמרו אולי יש לי בקע מפשעתי משמאל חזרתי לרופא משפחה והוא בדק אותי גם והוא קבע ב99 אחוז שאין לי שום בקע ושיחרר אותי ואז אחרי ככה 10 יום מהמקרה המקום כבר היה הרבה יותר טוב וכבר לא הרגשתי כלל כלום חזרתי כמו שהיה הכל היה טוב חשבתי כבר עבר לי ואז לפניי 3 ימים אחרי חודש בלי כאבים ויש מצב בגלל שעשיתי הרבה ספורט אופניים הליכה והכל חזר לי הכאבים לדומה מבהתחלה אבל כואב לא כמו בהתחלה שהיה אבל יש כאב חזרתי לרופא היום בול ואמרתי לו והוא אמר לי תשמע מה שכניראה קרה לך זה שגידים שם נימתחו אולי בקיצור הוא עזב אותי ואמר לי אין מה לעשות ואני סובל אז אני אחרי שסיפרתי לך הכל הכל הכל מה קרה לי מה אתה אומר קרה לי ? מה יכול לקרות מכאלה דברים..? זה מסוכן לעקרות חס וחלילה? זה מסוכן לתסביך האשך חס וחלילה? מה קרה לי אז שאני עכשיו שוב סובל חודש שלם לא הרגשתי כלום חשבתי יצאתי מהעסק הזה והחבר הזה כבר לא חבר אני לא מדבר איתו יותר בחיים בחיים תודה רבה ומחכה בהקדם לתשובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוך פנייתך, לא נותר לי אלא
ד``ר עידן מיליצ`ר05/06/2010להמליץ לך לפנות לאורולוג המומחה למה שפנית. אתה יכול גם לשאול את השאלה בפורום אורולוגיה ולקבל תשובה מדוייקת יותר. אמנם בביצים עסקינן , אבל השאלה הספציפית היא לא התחום שלנו.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום...חסוי03/06/2010
רציתי לדעת מה הסיביות לאיחור מחזור...חוץ מהריון כי ביצעתי בדיקה והכתוצאה יצאה שלילית..
ואני לא מקבלת כבר איחור של 6 ימים למרות שחברות אומרות לי שזה לא נחשב איחור לדעתי זה כן נחשב אז מה יכולות להיות הסיבות??
גם אין לי כאבים של מחזור מה שבדר"כ יש לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד04/06/2010יש מגוון סיבות לאיחור בווסת....
הידוע... קיום יחסי מין לא מוגנים.........
גם עם תחילת קבלת הווסת יש זמן מה עד שהווסת מגיע באופן יחסית סדיר..
לחץ משפיע
שינוי קיצוני בתזונה
מצב בריאותי
ספוט אינטנסיבי
אני ממליצה לך להירגע....
בדרך כלל רצוי לחכות עד איחור של שבוע ,ואז לעשות בדיקה בתית.
אם מהרת ועשית על היום הראשון ,שני ,אולי כדאי לך לבדוק שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסוי04/06/2010עשיתי כשהיה לי איחור של שלושה ימים זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד04/06/2010רצוי שבוע איחור ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה...חסוי02/06/2010
שלום אני בן 16 ולפני כמה ימים ממש התחיל לכאוב לי אשך ימין וזה מאודד כואב לי ואני לא עשיתי שום דבר שהיה צריך לגרום לזה...
אני לא יודע מזה ומה לעשות כי זה ממש כואב לי
ואני צריך עזרה ממש ואל תגידו לי ללכת לרופא או משהו כי זה לא דבר ראלי לעשות במקרה שלי
ואני גם לא יכול ללכת אבא שלי ולהגיד לו פתאום שכואב לי האשך וזה...
אז אם תוכלו לעזור לי מה לעשות אני אודה לכם...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא להפנות שאלה לפורום אורולוגים
מירב שרון03/06/2010לא ניתן לאבחן באופן וירטואלי, אין לך ברירה אלא לגשת לרופא אורולוג כדי לאבחן במה מדובר. למה זה כ"כ בעייתי להגיע לרופא להתייעצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפכהשמוליק02/06/2010
ההשפכה לא מקטינה את האשכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה היא לא
מירב שרון03/06/2010אין קשר בין הגעה לשפיכה לבין גודל האשכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על בדיקה גניקולוגיתרינת02/06/2010
שלום, אני בת 16 ויש לי חבר, לא מזמן התחלנו לקיים יחסי מין.
מחר אני הולכת לבדיקת גניקולוג במטרה לקבל מרשם לגלולות ורציתי לשאול כמה שאלות לפני:
-האם הבדיקה עולה כסף? אני מבינה שאני צריכה להביא את הכרטיס של קופת החולים, אך האם יש צורך בעוד כסף?
-כמה בערך עולות גלולות?
-אני הולכת לבדיקה עם חברה, ואמא שלי לא יודעת על העניין, וגם לא על זה שהתחלתי לקיים יחסי מין.
האם זה יכול להשאר כך, או שיש להורים גישה לתיק הרפואי ולהיסטוריית הבדיקות?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינת שלום
מירב שרון03/06/2010בכללית, אני יודעת שזה לא כרוך בתשלום להגיע לרופא/ת נשים. אם יש מרשם לגלולות אז המחיר מסובסד ומשתנה בהתאם לסוג הגלולה, נראה לי שזה נע בין 30-50 ש"ח לחבילה. אם אינך מעוניינת שיגיעו מכתבים הביתה בנוגע לבדיקות גינקולוגיות שלך את יכולה להגיע לקבלה ולהירשם וכשיפתחו לך תיק, לא לציין כתובת אלא רק טלפון. בעקרון הרופאים מחוייבים לסודיות ודיסקרטיות, אלא אם כן את חותמת על ויתור על סודיות רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
דניאלה פרייפלד03/06/2010קודם, כל הכבוד שאת לוקחת אחריות ....
יש מבחר אמצעי הגנה בשוק, וכדאי לשואל את הרופא לגביהם, מה מתאים לך ולאופיך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזהרווית01/06/2010
מממממממש מגרד לי החור במפשעה,אני לא יודעת מה אבל יש לי הפרשות צהובות קהות,אם אני מגרדת קצת זה ממש מגרה את האזור ומגדיל את הרצון לגרד שם...
האזור מאוד רטוב...
זה כניראה לא פטריה כי אני שמתי משחה נגד זה ולקחתי כדור וזה לא עוזר..
מזה יכול להיות?
אגב לאחרונה הכניסו לי לשון לבפנים ואצבעות,כאב לי מאוד שהכניסו לי אבל לא ממש עצרתי את זה..
האצבעות והלשון חדשים עבורי יכול להיות שזה נגרם מהתוצאה הזאת?
אני רוצה ללכת לגניקולוג אבל אני בערך הזדיינתי ואני לא רוצה ללכת אם אמא.. יש אפשרות ללכת בלי שאמא שלי תדע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דינדינה :P
דניאלה פרייפלד01/06/2010לא מומלץ לקחת תרופות על דעת עצמך
ממליצה ללכת רופא/ת נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה//
רווית02/06/2010אם מגרד לי ממש בתוך החור,ולאחרונה אצבעות הוכנסו זה בטוח בגלל זה נכון?
אני רוצה ללכת לרופאת נשים אבל זה בתוך החור,ואני לא רוצה שאמשלי תדע שהכניסו לי אצבעות לשם...
אני רוצה ללכת לרופאת נשים בלי שאמא שלי תדע :O יש משהו לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
רווית02/06/2010הייתי אצל הגניקולוגית בסוף...
היא לא היתכלה בפנים או משהו היא רק שאלה שאלות..
אמשלי הייתה איתי,והיא שאלה אם אני בתולה-עניתי שכן כי אמשלי הייהת באזור ולא ההי לי נעים.
אז היא נתנה לי משחה נגד פטרת,שמתי את זה והמצב ניהיה הרבה יותר גרוע,היא אמרה שאם אני עדין בתולה אז זה יכול להיות רק פטרת.. והיא לא היסתכלה ולא כלום...
אבל זה לא פטרת כניראה כי זה נעשה גרוע יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אבל ממש! ומתחיל לכאוב לי מוות!
אני לאיודעת מה לעשות,היא הביאה לי משחות לא טובות,וזה ממש מציק לי! אבל ממממממממממש בלתי ניסבל!
הכוונה בבתולה הוא שאני עברתי אצבעות בחור... אבל לא *ין
בבקשה תגידי לי מזה יכול להיות אני אגיד לך את כול התסמינים שיש לי אם צריך ואלך לקנות את המרשם לבד.. אם תדעי מזה.
בבקשה תעזרי לי,אני נואשת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון03/06/2010את צריכה להגיע לרופאת נשים שוב ואם אינך מעוניינת להיחשף בפני אמך אז תגיעי בלעדיה כדי שלא תמשיכי לסבול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה חזקהחן01/06/2010
היי אני בן 15 ואני מאונן פעם ביום איך אפשר לקבל הורגזמה חזקה יותר ומהנה יותר באוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
דניאלה פרייפלד01/06/2010אוננות לגברים לא חייב להיות מעלה מטה,
תגוון גם החוזק הנגיע בכיווני הנגיעה
עם משכה על בסיס מים...או לדמיון שלך כל אילה ועוד יכולים להפוך את האוננות ליותר מהמנה .כל עוד אתה לא פוצע את עצמך ...תתנסה....
גם ה"סרט", במח יכול להתחלף...
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חמוד
יוסי02/06/2010אורגזמה חזקה לגבר נגרמת ע"י גירוי בלוטת הערמונית
את זה תוכל להשיג ע"י קניית ויברטור מיוחד לגירוי הערמונית
או ע"י בן או בת זוג שתכניס לך אצבע לפי הטבעת ותגרה את הבלוטה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על גלולות..נועה01/06/2010
הייתי לפני כמה ימים אצל הרופא נשים שלי הוא הבין לי גלולות בשם מינס.. הוא אמר לי להתחיל לקחת אותן כשאני מקבלת את המחזור..
רציתי לדעת,
האם מהגלולה הראשונה אני כבר מוגנת מהריון?
כי הוא אמר לי שכן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
דניאלה פרייפלד01/06/2010למרות שאכן את מוגנת (לפי הוראות הרופא).
בכל זאת מומלץ בחודש הראשון להשתמש גם עם קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על גלולות..נועה01/06/2010
הייתי לפני כמה ימים אצל הרופא נשים שלי הוא הבין לי גלולות בשם מינס.. הוא אמר לי להתחיל לקחת אותן כשאני מקבלת את המחזור..
רציתי לדעת,
האם מהגלולה הראשונה אני כבר מוגנת מהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה שלום
מירב שרון01/06/2010אני תמיד ממליצה להתחיל גלולות מהיום הראשון של המחזור ואז במשך חודשיים לקחת אותם קבוע יום יום באותה שעה בלי פספוסים. (עם הפסקה של שבוע בין החפיסות) במשך החודשיים הראשונים להשתמש במקביל בקונדום. לאחר חודשיים את יכולה להיות עם ראש שקט שאפשר לסמוך רק על הגלולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)