מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עצות =\גאיה14/05/2010
הפעם הראשונה שלי לא הייתה מזהירה..נורא כאב לי...וגם בשאר הפעמים לא נהנתי...עד כדי כך שפיתחתי פחד מסקס (אני יודעת נשמע הזוי).
הבעיה היא שיש לי מישהו חדש,בחור מקסים,וסקס זה חלק מהקר..אבל אני לא נהנת מזה וכואב לי.סופו של דבר,אני לא רוצה לשכב כמו גופה עם פרצוף מתפתל מכאבים.
עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאיה
דניאלה פרייפלד14/05/2010בת כמה את?
וממש לא הזוי....פחד מסקס....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה, אשמח אם תוכלו לעזור לייערה14/05/2010
היי, אני בת 17 ונמצאת בקשר זוגי כבר חצי שנה. בחודש חודש וחצי האחרון התחלנו לעשות "מיני חדירות", החבר שלי חדר אבל לא עד הסוף, כל פעם שזה כאב לי ממש ממש קצת אמרתי לו שיפסיק..
אתמול בלילה הוא אמר לי שהוא בפנים עד הסוף.. אבל אני לא מבינה איך זה אם לא כואב לי, או כאב לי בשום שלב, לא הרגשתי שהקרום נקרע, לא ירד לי דם.. כלום..
מה זה אומר? יכול להיות שנקרא הקרום בלי שהרגשתי כלום ובלי שהיה סימן כלשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליערה שלום
מירב שרון14/05/2010קרום הבתולין זה בעצם כמו שריר בצורה של טבעת שיכול להתרחב באופן הדרגתי, הקרום נמקח לגמרי רק אחרי הלידה הראשונה. אצלכם היו "מיני חדירות" מה שאיפשר את ההתרחבות ההדרגתית של הקרום, זה לא נעשה בבת אחת, הקרום לא "נקרע", ולכן לא היה דימום. זה לא תמיד מחייב שיהיה דימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל
יערה16/05/2010היי, תודה.
אבל לא הבנתי לגמרי מה זה אומר, ואם אני עדיין בתולה.. ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
יערה17/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/05/2010אם הייתה חדירה מלאה את כבר לא בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עוד אפשר לעשות? הבת מורדת...חבצלת13/05/2010
שלום,
אני אמא מודאגת לנערה בת 14.
הבת שלי נמצאת בקשר עם בחור כמעט בן 18 כבר מספר חודשים,
היא ממש מאוהבת בו עד הגג והוא אומר שהוא אוהב אותה.
זה מאוד מפריע לי ולבעלי ובזמן האחרון הבת שלי נחושה ללכת לישון אצל הבחור הזה.
אנחנו רבים איתה בלי סוף, בינתיים הצלחנו למנוע ממנה מללכת אליו אבל אנחנו כבר לא יודעים מה עוד ניתן לעשות, היא מאוד מרדנית ועקשנית ולאחרונה היא משקרת לנו המון.
מה יש לבחור בן 18 לחפש אצל ילדה בת 14? למה הוא לא מסתובב עם בנות בגילו?
הדאגה לבתי מדירה שינה מעינינו ואני חוששת שבתי קלת הדעת תעשה משהו שהיא תתחרט עליו.
אנחנו משוחחים איתה בלי סוף, יש לנו הרבה סבלנות ואנחנו אוהבים אותה מאוד אבל בשבועות האחרונים זה ממש גיהנום, אנחנו צריכים לדעת בכל רגע היכן היא נמצאת ומרגישים שאי אפשר לסמוך עליה.
לא משנה מה נגיד, היא נחושה לישון אצל הבחור והיא לא מוכנה לשמוע כלום.
יש לכם רעיון מה אני צריכה לעשות? אני כבר מותשת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבצלת
דניאלה פרייפלד14/05/2010לא רק הבת שלך מרדנית בגיל זה,מרדנות עם כל הקושי להורים, זה חלק מלהיות הורים למתבגרת..
יחד עם זאת, אם כל מה שקורה סביבינו ,לגבי האלימות המינית, וניצול בנות בפרט ..אני מבינה את מצוקתכם!!!
נכון ש18 על 14 נראה לכם תהום אך זה קורה לא מעט... (גם נגד החוק)
האם אתם מכירים את הבחור, האם יש להם קשר של חברות?
האם תוכלו לבקש!! להכיר אותו...ועל סמך זה לגבש דעה עליו...
לנעול אותה בבית לא תוכלו
אני מבינה שכל הנסיונות שלכם לא הצליחו ...אם היא לא תכיר לכם אותו ...
לי יש הצעה שאולי לא תשמחי לשמוע,( אבל אני אחת מרבים..) במקום להשקיע את כל המאמץ בלהתנגד ,שמרחיק אותה...ומעלה את ההתנגדות שלה...לקבל את העובדה שאתם יודעים, שהיא אולי תעשה אחת מטעויות חייה,.... אך במקום להתנגד ,עם כל הקושי.. שתעזרו לה בכך, שאם היא כבר הולכת לעשות זאת , תגידי לה שוב שרגשית את חושבת שזה מוקדם מדי למרות שהיא מרגישה שמוכנה אך ההחלטה בסוף שלה..תבקשו שהוא ישן אצלכם,ותתני לה חבילת קונדומים ....או להציע ללכת לרופא לאמצעי אחר..
ותגדו לה שאם בכל זאת זה .....שאתם שם בשבילה...
עוד אפשרות לבקש ממנה שתלכו יחד ליעוץ בענין ועד אז שתחכה...
שוב הדעה שלי היא רק אחת
אבקש מאחרים לענות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחבצלת שלום
מירב שרון14/05/2010לפי החוק היבש בישראל בכל פעם שקטין מתחת לגיל 16 מקיים יחסים עם בגיר, החוק רואה בזה אונס. הסכמת קטינה בת 14 אינה תופסת, ובין 14 ל-16 היא תופסת רק אם בן זוגה אינו מבוגר ממנה ביותר משלוש שנים. בעקרון על פי החוק, אתם רשאיים להגיש תלונה כנגד החבר שלה. אלה העובדות היבשות, אבל...אני נוטה לחשוב כמו דניאלה, במצב כזה if you can't beat them join them, גם ככה נוצר ביניכם קרע סביב העניין הזה, עדיף שאם היא גם ככה הולכת לעשות את זה, שזה יהיה סקס מוגן עם אמצעי מניעה ושזה יקרה בבית שלכם למען הבטיחות שלה. ככל שאתם תתנגדו לקשר ככה היא תרצה אותו עוד יותר, זה מה שקורה בגיל הזה, המרדנות הזאת מאפיינת את הגיל הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתכן אבל יש לי שאלה...
חבצלת14/05/2010עליי לציין כי הבחור מוכר לי ולבעלי וזו עוד סיבה לרצון שלנו לעצור את בתי,
הבחור בא ממשפחה עם המון בעיות,
אנחנו מכירים את המשפחה ולא נרצה שבתי תתרועע בסביבה כזו.
אם הבחור היה בן גילה לא הייתה לי בעיה לתמוך בה, אני עומדת מאחורי ההחלטות שלה ותמיד תומכת,
אבל העובדה שהבחור גדול ממנה ב-4 שנים והוא נהנה מכל תשומת הלב והעכרת היחסים בין בתי למשפחתה גורמת לנו לחשוב שהוא לא איתה ממניעים כשרים.
אני לא חושבת שאתן כאימהות הייתן נותנות לביתכן בת ה-14 חבילת קונדומים ומצליחות לישון בלילה אח"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבצלת
דניאלה פרייפלד14/05/2010כמה שאת צודקת שלא הייתי ישנה בלילה במצב דומה !!!!
מצד שני אם הוא היה 24 והיא 20 אז ......זאת בהתיחסות לפער הגילאים....
זאת לא הקושי, הפער, הקושי שהיא בת 14 ואכן צעירה מדי בעינינו!!!
אני לא בעד לעודד אותה אבל לפי התאור שלך, ההורמונים , ואהבה העיוורת כנראה יובילו אותה לקיום יחסי מין איתו
ולכן אם זה לא בלתי נמנע, אני מעדיפה לא לישון כי היא צעירה ונכנסת, אולי, לקופסאת פנדורה משלה!
אז שאני לפחות אדע שהיא מוגנת ממחלות ומהריון לא רצוי...ובנוסף שהיא יודעת שהוריה נגד הקשר,הבחור, קיום יחסי מין בגילה אך למרות כל זאת ולמרות שבגללה אני לא ישנה היא יודעת שאני/נחנו שם ולא נגיד לה אמרנו לך ידענו אלא אם הוא טיפול( וזה לא מובטח ) זרועותי פתוחים!!!
יש לי בת בגילך ודילמות אחרות...ועם כל הקושי אני צריכה לקבל שהטעויות שהיא תעשה והמעידות הן שלה ועד כמה שכאוב!!! מזה היא, גם תלמד...אני מקווה!!!
אתם לא במצב קל יוש עוד כמה שנים טובות כאילו אנחנו צרכים עד כמה שניתן להראות להן/ם שיש במצב זה או אחר להיפגע או לפגע באחר להשמיע את קולות האזעקה לקוות שיקשיבו אך אם לא להיות שם!
ושוב אני לא מכירה את טיב הקשר אבל אולי בכל זאת לנסות ללכת כולכם להתיעצות,אם היא תסכים לקחת צעד אחורה ולהתלבט עם גורם מקצועי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הערה
מירב שרון15/05/2010גיל ההסכמה מגוון בהיקף נרחב מבחינת טווח הגילאים. רוב המדינות קובעות אותו בטווח גילאים שבין 14 ל-18. גיל ההסכמה ליחסי מין מלאים בישראל עומד כיום על 16 שנים. חשוב להבין שכל הנושא הזה הוא גם תלוי תרבות, זה לא משהו שהוא שחור ולבן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון!!!!! שלך לבנות בגיל שלו
צודקת114/05/2010אני בתיכון ויש לי ידידות שיוצאות עם ילדים גדולים מהם ב4-3 שנים זה לא בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעהטום12/05/2010
שלום, אני וחברה שלי דיברנו ועלתה אפשרות לקיום יחסי-מין (שנינו בתולים).
התחלתי לחשוב על התכוננות מתאימה למצב כזה ורציתי לדעת האם הקונדום הוא באמת האפשרות הטובה והיחידה (במצב הנתון)? הבנתי ש"גלולות" הם דווקא אמצעי המניעה הבטוחים ביותר (99%) על אף שהם מטרד לאישה, והיא צריכה לקחת אותם שבועיים לפני (וכמובן שכל יום), ודבר כזה הרי אנחנו לא ממש רוצים כרגע. קונדום לפי הבנתי מונע ב-90-96%, האם זה מספיק באמת מספיק בטוח?
שמעתי גם שקונדום מוריד חשק לפעמים, לא מרגיש "אמיתי", ומפריע לפעמים מאוד לחלק מן האנשים (נשים וגברים).
במידה וברצוני לקנות קונדום, איך אדע במה לבחור? האם סוגים שונים מומלצים יותר מאחרים? איך אדע מה מתאים לי, ומה יותר בטוח ומהנה?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר איזושהי תשובה (או הפניה)?
טום12/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגור שלום
מירב שרון12/05/2010זה מאוד אחראי מצידך לעשות חשיבה מוקדמת לגבי אמצעי מניעה ביחד עם חברה שלך. גלולות הנן הכי יעילות במניעת הריון ואם חיכיתם עד עכשיו לא יקרה כלום אם תחכו עוד קצת כדי לדאוג למקסימום ביטחון מפני הריון לא רצוי. לגבי הקונדום, גם הוא בטוח אם משתמשים בו כמו שצריך אבל יש מצבים של פנצ'ר אם הקונדום נקרע למשל. כמו כן, אכן לא מעט גברים מדווחים שמבחינה תחושתית, הם פחות מרגישים...יש מגוון סוגים של קונדומים ושונות במחירים, תתייעץ עם רוקח בנדון אם זה הכיוון. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור12/05/2010
האם שימוש בעזרקאין הוא בסדר כדי למנוע שפיכה מוקדמת כי ניסיתי פעם אחת והרגשתי שיפור,.אזה לא יכול לפגוע במשהוא?כדי לנסות קבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
מירב שרון12/05/2010שימוש במאלחש כדי למנוע שפיכה מוקדמת זה בהחלט אלטרנטיבה ואם זה עוזר לך אז תמשיך עם זה, אין מניעה. יש גם תרגילים שנקראים התחל-הפסק שגם הם יכולים לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנסו בבקשה מחלות מין ~לא לדלג בבקשהמשה12/05/2010
שלום יש לי שאלה מאוד חשובה אומרים להשתמש בקונדום בשביל שלא יעברו מחלות
וראיתי איפה שהוא שבמין אוראלי גם רצוי להשתמש בקונדום כי יש מחלות במין אוראלי.
אז מין אוראלי אם הבנתי נכון זה שהגבר יורד לאישה והאישה יורדת לגבר
אז אם הגבר יורד לאישה במה עוזר הקונדום עדיין יעברו מחלות לא????
אני ממש לחוץ מכל העניין של המחלות, רק בגלל המחלות אני לא נהנה ביחסי מין כי אני לא מסכים למין אוראלי
בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה שלום
מירב שרון12/05/2010אם יש בת זוג קבועה, ולשניכם יש ניסיון מיני קודם אפשר ששניכם תיגשו להיבדק למחלות מין ואז אחרי שתשללו את המחלות, יהיה לשניכם ראש שקט ותוכלו ליהנות בין השאר גם ממין אוראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם איין לנו ניסיון מיני קודם?
שאלה14/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בכלל אין לך ממה לדאוג
מירב שרון15/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהה חשובה!אנונימית11/05/2010
היי אני בת 18 ולפני שבוע קיימתי יחסים עם חבר שלי פעם ראשונה(הפעם האשונה שלי) זה כאב בחדירה הראשונה, וגם במהלך הסקס עצמו, ולא ירד לי דם (אני יודעת שלא לכל אחת יורד דם בפעם הראשונה). הוא אמר לי שהכאב נובע מחוסר הרגל של הגוף, של השרירים של הנרתיק, ובפעמים הבאות כבר יהיה לי הרבה יותר כייף. אתמול עשינו שוב פעם סקס, בפעם השניה שלי, וזה עדיין כאב במהלך הסקס. ואז כשחזרתי הביתה ראיתי על התחתונים שלי קצת דם.
השאלה היא האם הכאב במהלך הסקס נובע בעצם מזה שקרום הבתולין עדיין לא נקרע עד הסוף, ואתמול הוא נקרע לי עוד קצת ולכן ירד לי דם אתמול? או שבעצם זה מחוסר הרגל של שרירי הנרתיק?
בבקשה תענו בהקדם האפשרי. תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
דניאלה פרייפלד11/05/2010אכן אם הנסיון אמור להיות יותר טוב ועם פחות כאב....
הסיבות שציינת אכן יכולות להסביר את האי נעימות....
אך אשאל אותך
האם את משוחררת בזמן שאתם מקימים יחסים? ....אם את חוששת או מוטרדת את לא כולך ב...
בנוסף האם עד החדירה אתם משקיעים זמן ל"הדליק" אותך? כלומר, האם את מגורה דיו ?האם את רטובה בנרתיק מה שמקל על החדירה...?
האם חברך חודר לאט או...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לגבי השאלה
אנונימית11/05/2010כן אני משוחררת לפני החדירה, וחבר שלי משקיע מאוד במשחק המקדים. אני מאוד מתחרמנת!! ורטובה.ומאוד נהנהת כשהוא מחדיר לי אצבע ויורד לי...
אולי קרום הבתולין לא נקרע עד הסוף? יש מצב? או שיש לי בעיה אחרת. כי זה כואב.. ואתמול שזו הפעם השניה שלנו אז היה לי קצת דם על התחתונים..
בבקשה תעזרי לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
דניאלה פרייפלד12/05/2010אוקי..טוב לשמוע!
בואי ותנסי להכניס קצה אצבע ולתת לעצמך עסוי בפתח הנרתיק תגיעי בסבוב מעגלי בפתח הנרתיק.
נוגעת לוחצת, לא עד כאב, ועוברת לנקודה הבאה ותראי אם יש מקום שכואב לדוגמא עם נגיעה או שאת לוחצת...
הכוונה לעיסוי המקום תוך כדי הפעלת קצת כח להרחבה...אם כואב להפסיק.
לא לעשות אם האיזור יבש. תדאגי ללחות אפשר בעזרת רוק...
אם הסיבוב הראשוני הלך ללא כאב ..שתי אצבעות ותנועת מספריים אותו רעיון....
ותחזרי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
אנונימית12/05/2010תודה על העצה:) אבל הבעיה היא בחדירת האיבר שלו...יש חדירה טובה.. אבל יש לי כאב בפעילות מינית.. בקצה הנרתיק למעמלה קרוב לרחם.. כאילו שהקורם לא נקרע ...אבל נוצרה חדירה מלאה! ואני לא מבינה למה כואב יש מצב כזה שקרום הבתולין לא נקרע עד הסוף ולכן הכאב?
ולגבי החדרת אצבע זה מאודד מהנה! וכייף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
דניאלה פרייפלד12/05/2010לכן אני רוצה שאת תגעי העצמך בפתח מסביב בדיוק בפתח לבדאו אם הכאב שם ללא קשר לחדירה.
קראתי שוב את דבריך ואני מבולבלת אם זה קרוב לרחם אז הכאב עמוק יותר...ללא קשר לקרום הבתולין....
אם זה עמוק יותר ,אז אולי עבורך ,החדירה עמוקה מידי ..האם הכאב בכל תנוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
אנונימית12/05/2010ניסינו רק שתי תנוחות בינתיים. שאני עליו, ודוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
דניאלה פרייפלד14/05/2010אוקיי ,אילו יכולות להיות תנוחות, שאכן מכאיבות יותר על ההתחלה..
ונגעת?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!דנה11/05/2010
שלום.
אתמול אני וחבר שלי התמזמזנו במיטה, העניינים התפתחו ובסופו של דבר שנינו היינו בלי תחתונים. הייתה התחלה של חדירה אבל שנינו נבהלנו ועצרנו מיד, לא הייתה חדירה מלאה ולא נראה לי שקרום הבתולין נקרע. אני יומיים אחרי מחזור והוא לא גמר אבל שמעתי בכל אופן שלפעמים נשפך קצת זרע גם ללא גמירה. אני מודאגת.
רציתי לשאול האם ומה הסיכוי להריון? מה עליי לעשות?!
אשמח לקבל תשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
דניאלה פרייפלד11/05/2010הכי חשוב להירגע..כי אם תהיהי לחוצה, הוסת עלולה לאחר ואז את עוד יותר בלחץ ו...
לפי התאור שלך,הסיכוי שאת תכנסי להריון קלוש..לחכות לוסת הבא
בקשה ממך, כפי ששמת לב, מאד קל להיסחף ,אז אמצעי מניעה רצוי גם אם לא מתכוונים לאפשר חדירה ואז השמים , עד החדירה ,הוא הגבול ואפשר להינות לא חששות האחרי ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב כי לא קיבלתי תשובהנ11/05/2010
אני מקווה שאני אצליח לנסח את השאלה טוב וברור זאת שאלה רצינית ואני רוצה שרק בעלי מקצוע יגיבו פה בבקשה
אז ככה..
יצא לי לראות כמה אשכים וגיליתי עיניין מוזר... ראיתי שיש שני סוגים, סוג אחד- ששק האשכים מאוד רפוי כמו שקית ובתוכו מורגשים האשכים עצמם. סוג שני- כל שק האשכים נפוח וקשה כמו כדור..
רציתי לדעת אם יש לזה סיבה או שזה פשוט עיניין אינדיבידואלי אצל גברים?
אולי יהיה חשוב לציין שסוג הראשון הופיע אצל גברים בוגרים (20+) שעברו הרבה מבחינה מינית, מעשןנים, שותים.
הסוג השני הופיע אצל גברים צעירים יותר (18) שלא חוו הרבה ולא מעשנים או שותים באופן חריג..
האם יש קשר?
[במצב של זיקפה כמובן]
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
דניאלה פרייפלד11/05/2010לפנות שאלה זו בפורום לרופאי משפחה או אורולוגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייידורין11/05/2010
רציתי לדעת מהן התופעות במקרה ונכנסתי להריון...
יש לי כאבים בחזה הפרשה שלי פחתה והמחזור לי מאחר בכמה ימים (לא סדיר עדין)
האם זה אומר על משהו ?
שאלה נוספת שרציתי לדעת היא האם יחסי מין עם קונדום בלבד היא הדרך הכי טובה למנוע מחלות וכניסה להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורין
דניאלה פרייפלד11/05/2010התופעה שאת מתארת קשורים לקבלת וסת ....
לרוב אין סמנים מוקדמים להריון..בימים הראשונים עד שבועות...
הסימן הבולט ביותר אי קבלת הוסת.
אם עד חוששת כדאי לקנות בדיקה בתית אך היתי מחכה לפחות שבוע אחרי איחור ולא מיד.
האם באם סדירות יש מן סדר איחור 4 ואז 6...
נכון להיום למניעת מחלות, רק קונדום.
למניעת הריון יש מבחר וכדאי להתיעץ עם גנקולוג איזה מהן הכי מתאימה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
דורין12/05/2010פחתה ממני החששה !
קיבלתי ווסת אני נורא מאושרת :)
כל חודש אני בלחץ מזה...אם יום אחד מאחר לי אני מתחילה להלחץ
אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין עם קונדום בלבד!
אני לא משתמשת בגללות ולא בשומדבר אחר
אני כל חודש מחכה לבואו של הווסת כמו למשיח
כי אני לא יודעת בוודעות האם נקרע הקונדום או לא
בן זוגי בודק אבל לא מתמיד...
קנינו ערכה לבדיקת הריון מאז הפעם הראשונה שעשינו זאת ליפני חודשיים
אנחנו נורא מסודרים :)
רציתי שתבהירי לי במקרה ואני לא מקבלת ווסת והבדיקה יצאה חיבית מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורין
דניאלה פרייפלד13/05/2010אני שמחה בשמחתך....
ממה שאת כתבת, אני חייבת לשאול, את מתארת מצב של דאגה (לחץ) מתמיד ממפגש למפגש
...האם זה מאפשר לך הנאה?!
אם מאחר הווסת בשבוע נניח מהאי עקביות שלו, אם זה חיובי, אני מקווה שתוכלי לספר לאמא ואבא.
ואם רק לחבר תספרי אז יוצרים קשר עם אירגון דלת פתוחה או שלה באיזור ירושלים ושם תוכלו לקבל יעוץ וליווי אם צריך...בתקווה שלא!!!
בהתחשב באופיך, למה לא לקחת אמצעי שיתן לך הגנה בטוחה יותר, לנפשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריך עזרה על אני חושש פספסתיאבי10/05/2010
אני בן 24 כמעט 3 שנים לא קיימתי יחסי מין, אך אני נפגש עם חברה שלי מתנשקים ומתעלסים ואני מרטים גם, ואני מרגיש לחץ דחף לסקס ממש, ואני מאוד כי אני מרגיש שאני חייב לקיים סקס, ואני מפחד שיום אחד אנסה לאנוס מי שקרובה אלי,כגם לפעמים הזין שלי עומד בזמן שאני רואה מישהי טובה בעיני,
תודה מראש אם תעזרו מה לעשות לגבי זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי שלום
מירב שרון10/05/2010מדוע אינך מקיים יחסי מין כבר 3 שנים? האם אתה נעזר באוננות כדי לפרוק את המתח המיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול מינימבולבל10/05/2010
בזמן האחרון אני מרגיש ממש מבולבל. בזמן האחרון נראה לי שאני נמשך לבנים יותר מאשר לבנות. נדמה לי כי סרטונים על בנים מושכים אותי יותר (אבל אני כן נשמך גם לבנות בסרטונים). בזמן האחרון אני מרגיש שאני רומה להיות באיזשהו אקט עם כמה בנים מהכתה (מציצות, מישושים...). לפני כמה ימים היה ילד שסתם אמר בוא נשווה את גודל הפין שלי ושלך בשירותים (זה ממש בלבל אותי - לא ידעתי אם הוא יעשה את זה באמת, לא ידעתי אם זה הומואי, לא ידעתי אם אני ארגיש טוב עם זה בגלל שאני אמשך אל זה והוא סתם בשביל למדוד ולהשוות) בסוף כמובן זה לא יצא, כי אני לא יהיה לי אומץ לדבר כזה. אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות או לחשוב.
*אני בן 14.
שמישהו בבקשה יגיב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין.....
מבולבל10/05/2010כשהוא הציע את זה פתאום הרגשתי שיש לי זיקפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמבולבל שלום
מירב שרון10/05/2010בגיל ההתבגרות זה טבעי ולגיטימי לחקור את המיניות שלך עם עצמך ועם הסובבים אותך. רובינו נמצאים על הרצף בין הומוסקסואל להטרוסקסואל, רק מיעוט נמצאים בקצה אחד או בקצה השני. תאפשר לעצמך את המרחב הזה מבלי להיכנס ל"סרטים".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, הרגעת אותי
מבולבל10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובההה \=אנונימית..10/05/2010
ערב טוב....
יש לי שאלה חשובה !!
אני לוקחת גלולות פמינט, וזה יוצא שאני מתחילה לקחת ביום ראשון ומסיימת כעבור 21 ימים ביום שבת.
ביום שבת ה1.5 נגמרה לי החבילה, וזאת אומרת שהייתי אמורה להתחיל אותה ב9.5
בדר"כ אני לוקחת את הגלולה בסביבות 10 בלילה. אבל קרה שהיום לא הייתי בבית, ושכחתי מהגלולה ויצא שלקחתי את הגלולה הראשונה שבחפיסה בשעה 12:45 בלילה! זאת אומרת שהיום כבר העשירי לחודש.
רציתי לדעת אם אני מוגנת??? ישר לקחתי אותה כשנזכרתי..
זה חשוב לי לדעת.. תענו לי בהקדם :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפנות שאלה לפורום רפואת נשים
מירב שרון10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמורן09/05/2010
רציתי לשאול שאלה שממש לא יוצאת לי מהראש מלא זמן....
אני בת 17 ועשיתי סקס יבש עם חבר שלי,
האם אני נחשבת לבתולה?
היינו בלבוש מלא,
באותו רגע לא כ"כ חשבתי ופשוט בגלל שהייתי במצב של "חרמנות" פשוט זרמתי...
אח"כ ממש הצטערתי כנראה שלא הייתי מוכנה לזה!
אני גם באה מבית מסורתי האם לפי דת אני נחשבת לבתולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתולה
יוסי10/05/2010תרגעי את בתולה
אם לא הייתם ערומים
אז סימן שהזין שלו לא נכנס לך פנימה
ישנם מקרים שגם אם נכנס הזין הקרום שהוא אלסטי לא נקרע
את יכולה להיות רגועה את בתולה
אבל עם עליה ברמת החרמנות שלך נראה לי שבקרוב לא תהי בתולה
דרך אגב את מגלחת את הכוס?או שאת שעירה מלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן שלום
מירב שרון10/05/2010כל זמן שלא קיימת יחסי מין מלאים עם חדירה, הנך עדיין בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווווף ביותר בבקשה !חסויייייייייי09/05/2010
אני וחברה שלי (בת 16) קיימנו יחסי מין יום אחרי שנגמר לה המחזור (בוודאות).
בסיום הסקס כאשר באתי להוציא את הקונדום ראיתי עליו קצת דם.
האם יש לי ממה לדאוג? ממה זה נובע, אם היא אמרה שבוודאות סיימה את המחזור?
תחזירו לי בבקשה תשובה מהר, אני מודאג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי...
ד``ר עידן מיליצ`ר10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)