מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטים ארטייםחסוי18/03/2010
אני הייתי מאונן תמיד עם סרטי פורנו שמעתי שזה לא בריא אמרו לי הכי טוב זה לאונן עם סרטים ארטיים השאלה שלי מה זה סרטים אריטיים ואיפה אני יכול לצפות בדברים כאלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון19/03/2010בסרטי פורנו, האשה הופכת לחפץ, אין בזה שום רגשות, זה מעוות את מה שקורה בין הגבר לאשה, עוות של המציאות. סרטים ארוטיים לעומת זאת כן יש בהם רגשות והדדיות, היחסים נעשים מתוך הסכמה, הם מאוד יכולים לעזור לעוררות מינית. ניתן להגיע לחנות שנקראת ה"אוזן השלישית" בת"א שם ניתן להשכיר סרטים ארוטיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר להשיג
רווית26/03/2010אי אפשר להשיג סרטים ארוטים באינטרנט? אני רצתי לדעת איך התהליך הולך (אני בת 15\)
אבל אני לא רוצה שאמא שלי תדע שהשכרתי סרט אירוטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינדינה :P
דניאלה פרייפלד27/03/2010חכי ,לא ממליצה לך סרטים ארוטיים...
שימי לב כמעט בכל פרסומת לדוגמא עם גלידה יש אורטיקה...
לסרט תראי ,אישה יפה ..תני לראש שלך להמשיך את הארוטיקה תדמיני ...
את לא צריכה לראות כדי לחוש ארוטיקה
ההמלצה שלי...
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פניתי כבר..
רווית29/03/2010אני כבר פניתי אליכם. ואמרתי לכם פעם שאני ממש רוצה לדעת את התהליכים של כול השלבים בסקס ואיך כול דבר קורה וכן הלאה...
אז אמרתי את זה ושאלתי אם הדבר הטוב ביותר בשביל לדעת המ המציאות היא פורנו. את אמרת לי שהכי טוב לי בינתיים זה לראות סרט ארוטי כי שם האישה לא חפץ וזה משהו ממשי.
(אני בת 15)
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינדינה
דניאלה פרייפלד30/03/2010אין לך מה ללמד... את ומי שזה לא יהיה ,יבנו ביחד את התסריט המינית שלכם ..
סרט זה סרט ובהם שחקנים עם האווריהשל התסריט ...לא לבא למפגש המיני עם סרט של במאי אלא תהיהי הבמאית של עצמך כולל עם הכללות של שני..
חג שמח
ושוב בהרבה פרסומות יש ארוטיקה
וגם בסרטים למתבגרים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה/
רווית31/03/2010אבל אני ממש מסתקרנת אני א יודעת מה בא אחרי מה.
אני רוצה לדעת מהם השלבים ואיך התהליך הולך.. ומתפתח לאט לאט. אני פשוט לא ממש יודעת מה קורה אחרי מה ואני סקרנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינדינה :P
דניאלה פרייפלד31/03/2010אין ממש שלבים שוב התסריט בידי "השחקנים" את ו...
לא להיות כל כך לחוצה כולם עושים זאת ולרוב זה טוב........מבלי לבא מוכנים...
אך השיקול לראות או לא לראות בידיך....
רק לא פורנו...בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תקשורת עקב סרטי פורנו קשיםעומרי17/03/2010
היי אני בן 24.
מכור לסרטי פורנו קשים.
השאלה שלי האם לנסות לעבור למדינה כמו ארה"ב ולהיכנס ולהנות מתעשיית הפרונו מהחובבניות וכו.
או לנסות להיגמל ולצאת מהסרט הזה?
כי זה מצאיותי לחלוטין כל מה שקורה ורמת הדחף שלי עולה לרצות לעשות זאת כל הזמן..
זה ממש דפק לי ת'שכל
להיגמל ולשכוח או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמרי
דניאלה פרייפלד17/03/2010להיות מכור, ולא משנה למה, באופן עקרוני,זה מצב לא רצוי ולא "בריא" נפשית להיות בו .
כל התמכרות מונע קשר "בריא" עם הסביבה, ולוקח את האנרגיות למקומות שמרחיקים אדם לא רק מהסיבה אלא מעצמו!
ולכן השאלה אם להיגמל או לא, קשור, במה אתה רוצה לעצמך ..איך אתה מדמיין את המשך חייך להיגמל מכל התמכרות הינה תתהליך קשה!! ואתה צריך לקחת את זה בחשבון.
אני בעד להיגמל עם כל הקושי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטי פורנועמוס דיין17/03/2010
אוקי שלום
אני בן 15 וחצי , ואני מאונן כבר שנתיים על סרטי פורנו
גיליתי שאני יכול להנות מסתם תמונות של נשים יפות אפילו לא ערומות
אבל עדיין הסרטים יותר טובים .
אני חושב שלא כדי לי להמשיך עם הסרטים ולעבור לתמונות מציותייות.
אפשר לקבל את דעתכם תודה
עמוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיין
דניאלה פרייפלד18/03/2010אני חושבת שהגעת להחלטה נכונה בעצמך ...כל הכבוד
אכן סרטי פורנו בגילך לא רצוי לראות
המציאות, המינית,חברתית , מאד מעוותת ואכן יכולים להשפיע לרעה שתרצה בעתיד לקשור קשר מעמיק ולהיכנס לעולם הימני זוגי.
תמונות מציאותיות אכן עדיף ,תנסה כמה וכמה פעמים לחשוב על מישהי ובראש להמשיך את הפינטוז ללא עזרת גורם חיצוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :]
עמוס דיין18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות לידע הכלליאבי17/03/2010
זה קצת לא נעים לשאול שאלות כאלות, אבל מכיוון שהידע שלי הוא קצת דל אז אני מעדיף להיות בטוח בעצמי מאשר להיות בספק ועם סימני שאלה רבים.
אז ככה שאלה הראשונה שלי היא שכאשר אני מקיים יחסי מין עם חברה שלי האם שני בני הזוג צריכים לקחת אמצעי מניעה ( הגבר קונדום, והאישה כל מיני הגלולות או הכדורים למיניהם ) או שזה אפשרי שרק בן זוג אחד יקח זאת כלומר הגבר ישתמש רק בקונדום או לחלופין האישה תקח גלולות/כדורים והגבר יוכל לקיים יחסי מין בלי קונדום בלי חשש, או שפשוט חובה ששני בין הזוג יהיו עם אמצעי מניעה.
שאלה שנייה זה שכאשר אני גומר עם הקונדום ואני מעוניין להמשיך עוד טיפה למשל חצי דקה עד 2-3 דקות, האם יש חשש מסויים שזה יקרע או כשאני יוציא זאת זה ינזל לאיבר המין הנשי או שאין כל חשש.
והאם עדיף ישר אחרי הגמירה להוציא את הקונדום ולהחליפו או להוריד ולחכות מספר דקות ואז לשים חדש למשל.
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי שלום
מירב שרון18/03/2010אני מבינה שזה מביך אותך לשאול שאלות בנושא של מין, אבל הגעת לכתובת הנכונה וכאן הכול אפשר לשאול בנושא מבלי להתבייש. וכפי שאתה בעצמך מבין בחוכמה, שעדיף לדעת מאשר להתבייש ולא לשאול. בידע יש הרבה כוח וזה אכן נותן ביטחון.
גלולות זה אמצעי המניעה הכי יעיל במניעת הריון, אך איננו מונע מחלות מין. קונדום מונע גם מחלות מין וגם הריון. גלולות הנן יעילות אם מי שנוטלת אותם עושה את זה יום יום באותה שעה בלי פספוסים אחרת זה פוגע במידת היעילות שלהם.
הקונדום גם מונע הריון וגם מחלות מין, אך בקונדום עלול להיות פנצ'ר. הקונדום עלול להחליק, לכן צריך לדעת לשים אותו כמו שצריך. מן הסתם, אם האשה משתמשת בגלולות והגבר משתמש בקונדום אין סיכוי למחלות מין או להריון לא רצוי. אבל מספיק להשתמש או בזה או בזה כל זמן שזה נעשה על פי ההנחיות.
לגבי השאלה השנייה, רצוי שאחרי שתגיע לשפיכה עם הקונדום, לאט לאט תצא החוצה ואז תסיר את הקונדום, כדי למנוע פנצ'רים כמו החלקת הקונדום מהפין. למה לשים אחד חדש? אם אתם מתכוונים לעשות סיבוב שני, אז כן, לשים קונדום חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי16/03/2010
איך אני יכול לגרום לכמות השפיך שלי שלי שתהיה יותר גדולה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון16/03/2010כמות השפיכה היא לא רלבנטית, מה שחשוב זה לא הכמות אלא האיכות. למה זה בכלל כ"כ מעסיק אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם
חסוי17/03/2010כי אני רוצה לדעת איך אני יכול לצבור כמות גדולה יותר של שפיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
אנונימי16/03/2010מהם הסיכויים בהתחשב בנסיבות להלן :
1.גם עם פגעה טיפת אהבה זה לא היה בידיוק בחור או אפילו בחלק של האיבר מין אלה אולי מסביב.
2.היא בתולה.
3.לאחר מכן עשיתי לה מין אוראלי.
זה ממש חשוב לי , אני בלחץ ><* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה...ליה16/03/2010
שלום רב לכולם,
אז כככה... אני בת 19 ויש לי חבר כבר 8 חודשים (בן 24), יש בינינו כימיה מאוד טובה הוא אוהב אותי (כך הוא אמר), ואנחנו מאוד נהנים ביחד.. אבל העניין הוא שעדיין לא שכבנו ואני לא חושבת שהוא יהיה הראשון שלי (כי אני עדיין לא בטוחה בזה האם אני רוצה שהוא יהיה הראשון שליו)(אני בתולה) אנחנו עושים הרבה דברים אחרים (כלומר אני מענגת אותו בצורות שונות והוא מגיע לגמירה וכו' ) אך כל הזמן שאנחנו במצב אינטימי או סתם מדברים הוא מעלה את העניין הזה של לקיים יחסים מלאים(אני כמובן מתחמקת מתשובה או שאומרת שנחכה עוד קצת), הוא טוען שהוא לא שכב בתקופה הזו שאנו יוצאים עם אף אחת ולא בגד בי (האם זה אפשרי?).
השאלה שלי היא האם זה באמת משנה לגבר לקיים יחסי מין או לא (כי הרי אני מענגת אותו בדרכים אחרות-כמו לרדת לו וכו'), וכמה זמן הוא עוד יוכל לחכות לי,ולהיות איתי בלי לקיים יחסי מין (כי אני מפחדת שהוא יחפש את זה אצל בנות אחרות ויתחיל לבגוד)כי אני עדיין לא רוצה לקיים יחסי מין אני לא מרגישה מוכנה לזה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליה
חסוי16/03/2010אם את לא רוצה אותה לפעם הראשונה אז למה את רוצה לחכות ?=/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה=]
חסוי16/03/2010או שאת כן רוצה לחכות לו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
מירב שרון16/03/2010את מתחילה בכך שאת כותבת שיש לך חבר ויש לכם כימיה מאוד טובה, שאוהב אותך, ואז את מוסיפה "כך הוא אומר" - האם יש לך ספק לגבי זה?
שנית, את מראש מודיעה שעד כה יש ביניכם אינטימיות רגשית טובה ואינטימיות פיזית שכוללת הכול חוץ מחדירה. אח"כ את מוסיפה "אני עדיין לא בטוחה שאני רוצה שהוא יהיה הראשון שלי" - למה את מרגישה ככה? איזה משמעות יש לקיום יחסי מין מלאים עבורך?
את מספרת שהוא טוען שהוא לא שכב בתקופה האחרונה (עוד פעם ספק). נשמע שיש לך הרבה ספקות לגביו וחוסר אמון בו, למה?
והשאלה האם זה באמת משנה לגבר לקיים יחסי מין או לא? כמו גם לאשה, חשוב שזה יהיה ממקום ששני הצדדים ירצו את זה באותה מידה ויהיו מוכנים לזה. זה משנה גם עבור גברים וגם עבור נשים. זה משנה כי זה עוד צעד של אינטימיות פיזית שמשלים את התהליך עד הסוף. שוב, זה חשוב שזה ייעשה כשזה מתאים ל-2 הצדדים ולא כי צד אחד מפעיל לחץ על השני. אם את לא מוכנה אז את לא מוכנה לזה וזה בסדר.
כמה זמן הוא יחכה לך? זו בחירה שלו כמו גם שזו בחירה שלך אם לקיים עמו יחסי מין מלאים או שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ...
ליה16/03/2010תודה רבה על התגובה
קצת בלבלתם אותי (אני כל הזמן בספק - מכיוון שפגעו בי כמה פעמים ואמרו שאוהבים וכו' ואני היחידה וכו' אבל בסופו של דבר לא שמים עליך ועוברים לאחרת , וכשהם מתחרטים זה כבר ניהיה מאוחר מדי)
אני בן אדם שמואד אוהב לתת וכמובן לקבל בחזרה אך מכיוון שהיו לי קשרים שברובם אני יצאתי עם לב שבור קשה לי להפתח ולהאמין לבן זוג שאיתו אני נימצאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליה
מירב שרון16/03/2010אני מבינה שחווית הרבה אכזבות בזוגיות, בגלל זה יש לך כ"כ הרבה חששות וספקות. מאוד חשוב שתקשיבי לעצמך ותעשי אך ורק מה שנכון לך מתי שזה נכון לך. אם הוא האחד שנכון בשבילך אז הוא יחכה לך כשאת תרגישי מספיק בשלה לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני וחברתי שכבנו ויש בעיהאלמוני16/03/2010
שלוםרב ניציגי הפורום... אני וחברתי שכבנו פעמיים(כמובן שהשתמשנו בקונדום)
עכשיו. בפעם הראשונה זה ממש ממש כאב לה עד כדי דמעות אבל עברנו את זה.. השתמשתי בקונדום רגיל(EXTRA SAFE) הם קצת עבים יותר וזהו
בפעם השנייה כעבור יומייםלא היו לי קונדומים אחרים מלבד כאלה אם"צלעות רטט" מה שניקרא
בכל מיקרה שכבנו היא תענה שכב לה כמעט באותה מידה ובנסף שרף לה מה שלא קרה בפעם הראשונה
ממה זה ניגרם<<
וכמה זמן ימשח הכאב בערך?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמוני שלום
מירב שרון16/03/2010מה עשיתם טרם החדירה? מה היה במשחק המקדים? כמו כן, האם אתם נעזרים בחומר סיכה על מנת להקל על החדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגיל
אלמוני16/03/2010לפני החדירה היה משחק מקדים ירדתי לה והיא לי... וכל מה שבין לביןן
אני אציין שהפעם הראשונה שלנו הייתה כאשר היא הייתה מלמעלה מסיבותת קודמות של חוסר זקפה ונפילתה בדרך עד להלבשת הקונדום.. אז רציתי לנסות מה יקרה אם היא תרד לי וותוך כדיי אשים הקונדום ואז זה פשוט עבד.... אבל הפעם שהיא היתלוננה על שריפות היתה בתנוחה ה"מסיונרית"
ועל שאלתך לגבי חומר סיכה אני עונה שלילי מכיוון שהחדירה עצמה ממש חלקה
למרות שכשאני מוציא את הקנדום לבסוף הוא ממש ממש יבש כאילו לגמרי זה בסדר? : ללא שמן ללא כלום כמו ניירO* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון16/03/2010אז מתי שורף לה? תברר איתה, האם שורף לה בחדירה עצמה? במהלך הסקס? אח"כ בעת מתן שתן, שורף/צורב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאמרתי
אלמוני16/03/2010שורף ה בזמן הסקס לאחר כן זה שורף ממש קצת ואז עובר(לפי דדבריה)
ובקשר למתן השתן אייני יודע עדיין אח אני יכול להניח שלא כי אחרת הייתה אומרת לי מאחר ושניינו מאד דואגים בעניין הזה ומקפידים לספר ולשתף בכל דבר קטן לכן אני מסיק שלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/03/2010אולי כדאי לה להגיע לבדיקה אצל רופא/ת נשים על מנת לשלול דלקת/פטריה שעלולה להיות הגורם לכאבים/תחושת צריבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא
אלמוני17/03/2010אך האין זה טבעי שהיא תרגיש כאב בפעמים הראשונות??(במיקרה שלנו אנחנו שכבנו פעמיים בילבד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמוני..
סער18/03/2010הבנתי שהשתמשתם בקונדומים מחוספסים...
לחברה שלי גם שרף איתם.. היא הסבירה לי שהם משפשפים לה מבפנים וזה לא נעים..
יש כאלה שנהנות מזה, אבל כניראה שגם שלך לא נהנת מזה.
תנסו קונדומים אחרים לא מחוספסים, אולי זאת הסיבה לזה ששורף לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/03/2010לא חייב לכאוב בפעם הראשונה אם זה נעשה באופן הדרגתי, אם דואגים להקדיש זמן ואנרגיה למשחק המקדים כדי להגביר כמה שאפשר את העוררות המינית ואת הרטיבות בנרתיק, נעזרים בחומר סיכה על בסיס מים ומחדירים באופן הדרגתי אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד לגודל היקף הפין. אם כל זה נעשה, אין שום סיבה שזה יכאב אלא אם כן יש גורם אחר שמפריע כמו דלקת/פטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
חסויה..19/03/2010בד'רכ יש כאבים. אבל זה אמור להיות דלקת בדרכי השתן. שתלך לרופא משפחה שלה והוא ייתן לה אנטיביוטיקה. זה קרה גם לי אותו דבר. לדעתי אין מה להילחץ , רק שתלך לרופא משפחה ותגיד לו מה היא מרגישה והוא כבר ייתן לה את התרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין טעם לזרוק אבחנות
מירב שרון19/03/2010באופן וירטואלי. כל מקרה הוא אינדיבידואלי. צריך לגשת לרופא/ת נשים, לעבור בדיקה גינקולוגית ולקבל אבחנה אם יש בעיה גינקולוגית שגורמת לכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיים סיכוי להריון ? ממש דחוףאנונימי16/03/2010
לכולם לילה טוב
אני וחברה שלי היינו לאחרונה במגע בלי בגדים , ללא שום חדירה , גמרתי לה על הבטן ,כמובן ישר ניקינו הכל אבל השאלה שלי האם קיים סיכוי שאולי היא נגעה בטעות באיבר מינה ומזה היא תכנס להריון ?
ועוד שאלה , אם האיבר מין שלי נוגע באיבר מין שלה כשהוא רטוב ובטעות נפלטות כמה טיפות "טיפות אהבה" הם יכולות לגרום להריון ?
ממש תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון16/03/2010לגבי שאלתך הראשונה, אין סיכון של הריון אם השפיכה הייתה בבטן, ואח"כ ניקיתם הכול. לגבי השאלה השנייה, כן, יש סיכון כאשר "יש מגע בין איברי המין, ויוצא נוזל מקדים ("טיפות אהבה"), כי עלול להיות שם זרע משפיכה קודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
אנונימי16/03/2010מהם הסיכויים בהתחשב בנסיבות להלן :
1.גם עם פגעה טיפת אהבה זה לא היה בידיוק בחור או אפילו בחלק של האיבר מין אלה אולי מסביב.
2.היא בתולה.
3.לאחר מכן עשיתי לה מין אוראלי.
זה ממש חשוב לי , אני בלחץ ><* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון16/03/2010ממה שאתה מתאר הסבירות היא מאוד נמוכה לסיכון של פנצ'ר כי לא היה מגע ישיר בין פין לפות. אין קשר לכך שהיא בתולה. גם בתולה יכולה להיכנס להריון אם יש מגע ישיר בין פין ופות ויש קצת נוזל מקדים, מספיק שהיה זרע אחד שנשאר משפיכה קודמת בשביל שיהיה סיכון לפנצ'ר. אם היה או לא היה מין אוראלי אח"כ לא רלבנטי לשאלת ההריון.
אני מבינה שאתה בלחץ, להבא לא לשחק עם אש, תשתמשו בקונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה מגע
אנונימי17/03/2010היה מגע ישיר אבל ללא חדירה!! (זה לא פעם ראשונה שאנחנו עושים את זה)
מה הסיכויים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
אנונימי17/03/2010אם יהיה לה מחזור תקין זה סימן שהכל בסדר ? (עד עכשיו הכל היה בסדר גמור)
אני מת מלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/03/2010אם מאז היה לה שוב מחזור אז אין לך ממה לדאוג. אם טרם הגיע מחזור ולא עברו 72 שעות מאז המגע המיני יש מקום לקחת פוסטינור כי אתה אומר שכן היה מגע ישיר בין פין ופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה מגע קליל
אנונימי17/03/2010המחזור שלה אמור להגיע תוך 11-12 ימים.
היית ממליצה לחכות ולראות שהכל בסדר ואם מתאחר אז לקנות בדיקת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/03/2010אם שניכם לחוצים, אפשר לחכות שבוע ימים מרגע המגע המיני ולקנות את הערכה הביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי
אנונימי18/03/2010אם היא תקבל מחזור סדיר ? זה יאמר שהכל בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי כמה שאלותתום15/03/2010
היי אני בן 15 ויש לי כמה שאלות
1.בסירטי פורנו לגברים יוצא נוזל זרע ממש לבן ודביק ולי יוצא צהבהב שקוף וקצת דביק?
2.שאני מאונן אז ליפעמיים הנוזל זרע נוגע בשיער שנימצא ליד הפין איך מורידים את הנוזל?
3.זה בסדר לאונן פעם ביום?
4.יש דרך לאנג את עצמי יותר מאוננות ושזה לי יפגע בי?
5.ליפעמיים שאני מאונן אני מכניס אצבה לישבן זה מזיק?
6.אני לא יודע למה אבל אני יורת נמשך ליראות ספרטי פורנו של דברים וגם שאני הולך למלתחות אני רוצה ליראות אברי מין של גברים בנות ליפעמיים מגעיל וליפעמיים לא מעניין אבל אני רוצה משפחה עם בת ולא עם בן מה זה אומר אלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תום
דניאלה פרייפלד15/03/2010רצוי להפסיק וצפות בסרטי פורנו .סרט=סרט, ולא הכל אמיתי שם, לדוגמא, נוזל הזרע שלך נשמע תקין.
תשתוף עם מים.
פעם ביום בגילך זה בסדר.
הישבן איזור שבאמת מעלה את העוררות ,כייף, רק להיזהר מלפצוע את עצמך ולשתוף היטב...
לא הבנתי מה אתה שואל בהמש.תהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה נכון או לא ?!שירז15/03/2010
נכון שגלולות מגדילות את החזה אז השאלה שלי היא כזאת אם אני מפסיקה לקחת את הגלולות החזה יקטן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומי קבע שהן מגדילות ת'חזה?
ד``ר עידן מיליצ`ר15/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בד''כ קורה שלוקחים גלולות
שירז16/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה\15/03/2010
שלום,
אני מאונן 4 שעות או יותר איבר המין שלי נמצא בזקפה תמידית... אך אני לא שופך זרע כלומר אני יכול להחזיק זקפה 5 שעות אך לא להשפיך...
השאלה שלי עכשיו היא שאחרי זה יש לי כאבים חזקים מאוד ושאני "מרים" בקטנה את שק האשכים כואב לי מאוד אני גם מרגיש תחושה של נפיחות בבטן התחתונה מה עושים ממה זה יכול לנבוע?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אתה לא יכול לשפוך או ש...
ד``ר עידן מיליצ`ר15/03/2010אתה מחזיק את הזקפה זמן רב?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
\16/03/2010שלום,
אני מחזיק את הזקפה זמן רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
\18/03/2010שלום,
למה לא עונים?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אל עונים?
\22/03/2010למה לא עונים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מירב שרון23/03/2010ומצטערת שאף אחד לא חזר אליך, השאלה ירדה בדף, ופספסנו, האם באוננות אתה מנסה להגיע לשפיכה? או שאתה מנסה להחזיק את הזקפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
\23/03/2010שלום,
אני מנסה להחזיק את הזקפה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה?
מירב שרון24/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם תרצה לשפוך תוך כמה דקות....
ד``ר עידן מיליצ`ר24/03/2010אתה יכול?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
\24/03/2010שלום,
למירב - למה? כי אני נהנה להחזיק את הזקפה ...
לעידן - כן אם אני ירצה אני יכול להשפיך...
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון25/03/2010אני מבינה שאתה נהנה להחזיק את הזקפה אבל המחיר הוא שכעבור זמן מממושך שאתה עושה את זה אתה סובל מכאבים, אז אולי כדאי להפחית את המינונים ואת משך הזמן של "החזקת הזקפה" על מנת שזה יהיה מענג בלי שיהיו אח"כ גם כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת קוקסינלית...... וגם אני :)
שיר31/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז "שחרר" קודם! אל תחזיק
ד``ר עידן מיליצ`ר26/03/2010הרבה זמן......
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא להחזיק הרבה זמן?
\26/03/2010שלום,
למה לא להחזיק הרבה זמן מה יכול להיות?
(חוץ מכאבים ) שציינתי
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מספיק לא?
מירב שרון27/03/2010למה שתסבול בכלל מכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי פורנוחסוי14/03/2010
אני רואה פורנו מגיל די צעיר בערך 13 או 14 ונראה לי שזה עשה לי קצת נזק פסיכולוגי.
האם יש דרך לתקן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה אתה היום?
מירב שרון14/03/2010ובמה מתבטא הנזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי
חסוי15/03/2010עוד מעט 17 ואני חושב שהנזק מתבטא בתקשורת שלי עם בנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
דניאלה פרייפלד16/03/2010תפרט
איך זה מתבטא הקושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי16/03/2010קשה לי להסביר את זה אבל זה מין יחס אחר לבנות מאשר לבנים ולא במובן של אובייקט מיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
דניאלה פרייפלד16/03/2010לרוב יש התיחסות שונה
ולכן תתצתרך לפרט ......למרות הקושי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ..........חסויה14/03/2010
אני בת 16 וחצי, בזמן הסקס כואב לי מאוד בבטן התחתונה, איפה שהרחם.
מה זה אומר?
זה כאב שאני יכולה להתגבר עלייו... אבל בכל זאת... למה כואב לי ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
דניאלה פרייפלד14/03/2010האם בזמן קיום יחסי מין ,החדירה עמוקה עד כדי כך שאת מרגישה אותו כאילו נוגח הקיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.....
חסויה31/03/2010טיפה?
מצטערת על האיחור לא נכנסתי לכאן הרבה זמן...
אז זה בגלל זה? חדירה עמוקה מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד31/03/2010יכול להיות ...
האם בכל תנוחה הכאב קיים והתחושה שהוא פוגע בדופן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
חסויה01/04/2010לא.. יש כאלו שיותר, יש כאלו שפחות.. ויש שבכלל לא כואב בהן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה
דניאלה פרייפלד02/04/2010זה אכן נשמע שבתנוחות מסוימות,זה עמוק לך מדי החדירה
בכדי לבדוק אם ההשארה הזאת נכונה, לכי על תנוחה שבודאות כואבת ,שיחדור פחות עמוק ואז תשימי לב אם עדין יש כואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הפפילומהמישהי13/03/2010
אפשר להידבק מהוירוס פפילומה גם כשמשתמשים בקונדום??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי שלום
מירב שרון13/03/2010הידבקות בוירוס יכולה להתרחש הן בגברים והן בנשים המשתמשים בקונדום לצורך קיום יחסי מין. לא ידועה מידת ההגנה שקונדום מספק, אך שימוש בקונדום נקשר בהידבקות מופחתת בוירוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעשות סקסחסוי13/03/2010
שלום,
אני בן 18וחברים שלי אחים שלהם שואלים אותם מתי אפשר לעשות סקס ואני בעצמי לא יודע כי לא עשיתי אתם יכולים לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון14/03/2010האם השאלה לגבי הגיל? באיזה גיל מותר להתחיל לקיים יחסי מין? אם כן, אז גיל ההסכמה הוא גיל 16. אבל אני מציעה לך שתענה להם כך, מעבר לגיל, שהם יכולים לקיים יחסי מין כאשר הם בקשר משמעותי עם מישהי, שהחוויה המינית הראשונה שלהם תהיה עם מישהי שכלפיה יש להם רגשות, ולא רק בשביל הסקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)