מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעי בגרותחסוי21/02/2010
אני מאונן הרבה האם זה גורם יותר לפצעי התבגרות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד21/02/2010אין קשר בין אוננות לפצעי בגרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוווווווףףףחסויייי21/02/2010
אני וחברה שלי קימנו יחסי מין לא בטוחים אך גמרתי בחוץ... אני לא בטוח אם לגמרי גמרתי בחוץ או גם קצת בפנים.
קניתי פוסטינור ליתר ביטחון (כי אנחנו עדיין בתוקף של הגלולה)
השאלה שלי אם אנחנו יכולים לקיים יחסי מין עכשיו לא בטוחים וישר אחרי זה לקחת את הגלולה בביטחון שלא קרה כלום? האם אנחנו יכולים אחרי זה לקיים יחסי מין ?
ושאלה נוספת.. כמה זמן נמשכות התופעות לוואי הצפויות לאחר לקיחת הגלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויייייייי
דניאלה פרייפלד21/02/2010אני מבולבלת...לפי התאור שלך החברה שלך לוקחת גלולות, היא מוגנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב
חסויייי22/02/2010לא היא לא לוקחת גלולות כשאני מדבר על גלולה הכוונה לפוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויי
דניאלה פרייפלד22/02/2010הבנתי
בבקשה לפנות שאלה זו בפורום רופאי נשים
בהזדמנות זאת אומר לך בבקשה להשתמש האמצעי מניעה!!!
לא רצוי שהיא תיקח פוסטינור שוב ושוב זה לטובתה וגם שלך להיות מוגנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גומר מהרסער21/02/2010
חברה שלי ירדה לי וגמרתי אחרי חצי דקה בערך.....
מה אפשר לעשות כדי לעקב את הגמירה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סער
דניאלה פרייפלד21/02/2010זה קורה בכל פעם, בכל מצב של מגע על הפין?
האם היית מחומם במיוחד.. ובן כמה אתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סער22/02/2010אני בן 18 ואנחנו רק כמה ימים ביחד אז זה הפעם הרישונה שהיא ירדה לי.. וכן הייתי מאוד מחומם..
וממש ביאס אותי שגמרתי מהר..
אז מה אפשר לעשות כדי לעקב את הגמירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסער
דניאלה פרייפלד22/02/2010אני מבינה את הרגשתך ..זה באמת מבאס
לפי התאור שלך אין לך מה לדאוג זה קורה הרבה פעמים שגבר שמאד מחומם מעבד שליטה....פעם שניה ברך כלל מחזיקים יותר..
להירגע!!!!
לדעתי חוץ מלהיות מאד מחומם אין לך קושי ,אבל אם בכל זאת, בכל מצב זה קורה וגם שאתה יותר רגוע תפנה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מפחדת שאני בהריוןחסויה21/02/2010
שלום,
אני חוששת שאני בהריון,
עד לא מזמן הייתי בתולה,
אני וחבר שלי שכבנו ללא אמצעי מניעה תוך כדי שהוא יוצא לפני הגמירה,
לפי זכרוני הייתי אמורה לקבל מחזור ב-17 לחודש אך לא קיבלתי
יום לאחר מכן עשיתי בדיקת הריון ביתי שהתגלתה כשלילית, אך עד היום עדיין לא קיבלתי מחזור
האם לדעתכם אני בהריון? מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון21/02/2010אני מבינה ממך שכבר עברת בדיקה ביתית והתוצאה הייתה שלילית. יתכן שהחששות שלך והלחץ שלך סביב הנושא זה מה שמעכב את המחזור. תחכי עוד כמה ימים ותראי מה קורה. בתקווה שהמחזור יגיע, אם לא את יכולה לקנות ערכה ביתית לבדיקה מחודשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב שתעשי עוד בדיקה
ד``ר עידן מיליצ`ר21/02/2010יתכן היריון, אך יתכן שאת בלחץ שבגללו המחזור מאחר...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
חסויה21/02/2010האם קיום יחסי מין בפעם הראשונה עלולים לדחות את המחזור?
כלומר, האם מעשה גורם לאיזשהו תהליך ביולוגי בגוף אשר גורם למחזור לאחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא שלא אין קשר
מירב שרון22/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףחסוי20/02/2010
שלום
אני וחבר שלי עשינו סקס אנאלי לאחר כמה דקות של מנוחה חחח הרמתי את התחתון והמכנס והוא נישאר בלי כאילו ועשינו סקס יבש יכול להיות שאני יכנס להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד20/02/2010אני מבינה מהתאור שלך שלא היה חדירה..
אם לא היה חדירה והוא נמנע מלגמור סביב פתח הנרתיק
הסיכוי קלוש שאת תכנסי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה דחוףחסויה20/02/2010
אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כבר כ4 חודשים .
אני יודעת תמיד מה התאריך בו אני צריכה לקבל מחזור , מתי מתקיים הביוץ אצלי , מתי ימי הפוריות וכדומה .
הביוץ האחרון שלי היה אמור להיות ב5.2 , וקיימנו יחסי מין מוגנים עם קונדום [ אני לא על גלולות ] .
אתמול , 19.2 הייתי צריכה לקבל מחזור , ויומיים לפני זה התחילו לי פצעים על הפנים , וכאבים בחזה - תסמינים לפני מחזור .
אתמול ירד מעט דם ובלילה והיום במשך היום לא היה כלום .
השאלה שלי היא בעצם מה יכול לגרום לכך ומה זה אומר ?
אודה על העזרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
דניאלה פרייפלד20/02/2010אני מעדיפה שתפני שאלה זו בפורום לרופאי נשים.
יש דברים שמשפיעים על הווסת ועל קבלת אי מלבד הריון
כמו, לחץ אישי תזונה...
אך שוב ההמלצה לפנות לרואי נשים בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפו קונים קונדום?חסוי20/02/2010
אני יודע שיש בסופר פארם אבל הלכתי ולא מצאתי ולא היה נעים לשאול את המוכרת
זה ליד הקופה?
איזה מומלץ לקנות (שמעתי שדורקס)?
כמה עולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
חסוי20/02/2010מזה סיפטי פלי?
ומזה לונג טים (זה כאילו ליותר זמן אבל זה באמת עוזר?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
ומזה לונג טים (זה כאילו ליותר זמן אבל זה באמת עוזר?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
ומזה לונג טים (זה כאילו ליותר זמן אבל זה באמת עוזר?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בן20/02/2010קטן שכמותך
ועוד צוחק עליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח
חסוי20/02/2010מאמי זה שאח שלך הומו אני לא אשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחי הקטןבן20/02/2010
שלום, קוראים לי ישראלה ואני בת 25. השבוע נכנסתי לחדר של אחי ותפסתי אותו בטעות מאונן. בנושא זה יש לי מספר שאלות:
1. איך אני גורמת לו להבין שזה בסדר, כי הוא מתבייש להתסכל עליי. הוא נורא נלחץ וישר לבש את התחתונים ופרץ בבכי והשביע אותי לא לספר להורים...
2. בעת הזקפה ראיתי שהבולבול שלו עקום יחסית. הוא בן 17 ואני דואגת שיש לו בעיה.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני מתן מענה - שכחתי לציין
בן20/02/2010שככל הנראה הוא בכה כיוון שאבי אינו מקבל את האוננות כדבר חוקי. הוא דתי יחסית ואחי פוחד שאם הוא יגלה היחסים ביניהם יעכרו. הם מאוד אוהבים אחד את השני ואני נמצאת בעמוד התווך. עכשיו - מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישראלה
דניאלה פרייפלד20/02/2010אני מציעה לך לחזור אליו לומר לו במילים שלך...
1) להישבע, אם צריך, שלא תספרי לאבא!!!! חייבת להרגיע אותו...
2) תומרי לו שלאונן זה דבר טבעי ...שאת מאד הצטערת שראית (לא להגיד שתפסת אותו) אותו תוך כדי.., ושאת מבינה שזה מאד הביך אותו ושאת מצטערת.ואיך ניתן שהוא ימשיך מבלי לחושש שיראו שוב...
לגבי צורת הפין, ללא מעט בנים יש צורה לא ישרה מאד ,אך זה לא צריך להפריע לו עכשיו ובעתיד...
לא לומר לו שום דבר לגבי צורתו!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
בן20/02/2010דיברתי איתו וניסיתי להסביר לו את המצב אבל הוא לא נרגע וממש חושש. הסברתי לו שאין לי כוונה להגיד לאבא אבל הוא עומד על שלו. הוא פעל בצורה כה קיצונית, עד שכשההורים יצאו מהבית לאיזה שעתיים וישבתי בסלון הוא התפשט וניפנף את הבולבול ואמר לי "את רואה? עומד לי הזין! תראי את האשכים" וממש התחרפן..... אני לא יודעת מה לעשות. הוא טוען שאני מתכוונת לספר לאבא בעוד שאני לא. הוא לא מקשיב. והורדת הבוקסר בסלון - חברות באות וראו אותו מתחרפן. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישראלה
דניאלה פרייפלד20/02/2010זה מדאיג מאד
אולי כן כדאי לספר לאמא או משהו שקרוב אליך במשפחה
את לא יכולה להשאר לבד עם זה
צריך לעזור לו
קורה לו משהו מעבר לאוננות...
תספרי לו שלמרות שאת הבטחת, התנהגותו היוצאת מן הנורמה, מדאיגה אותך, ולכן את משתפת מבוגר/ת.
הוא צריך עזרה...וזה גם לא טוב לך להיות בסיטואציה מביכה שכזו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה משהו מעבר לאוננות?
בן20/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פשוט לא מאמינה!
בן20/02/2010אני עכשיו כשהוא יצא עשיתי בדיקה קלה בחדר שלו וגיליתי שעל אחד הבוקסרים של הוא כתב באזור הבולבול את השם של החבר הכי טוב שלו, וגם פתק עם התכתבות בעלת אופי מיני עם אותו חבר, ככל הנראה בכיתה, בו הם מודים אחד לשני על "ערב נהדר". בפתק כתוב כל מיני דברים על "תודה על המציצה" ו"הבולבול שלך ענק לפה שלי". אני חושבת שלזה התכוונת כשאמרת משהו מעבר לאוננות... הוא הומו ופוחד לספר... איך אני מדברת איתו על זה? או להשאיר אותו לבד?
דניאלה פרייפלד20/02/2010מעבר לאוננות הכוונה לקושי נפשי, משהו עובר עליו, וזה לא קשור לזה שראית אותו מאונן.
אני מבינה ממה שאת כותבת, שאין פרטיות אצלכם, נכנסת לחדר בלי לדפוק, את מחפשת לו בחדר בבגדיו ??? את לא יכולה להסיק שהוא הומו על סמך מה שמצאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
בן24/02/2010אני יכולה להכנס לחדרו מתי שאני רק רוצה ברשות שלו.
חוץ מזה, את כל התחתונים אני מסדרת לו והוא ככל הנראה ידע שאני אתקל באותו בוקסר לבן שעליו כתב את שם החבר שלו. כלומר, אם הוא רוצה עזרה הוא לא מסתיר את זה. חוץ מזה, אני עוד לא ראיתי שום נער בן 17 שכותב על תחתונים את השם של חבר שלו ומטימין בתוכם פתקים מיניים מעין אלה. עכשיו כשאת יודעת שזה ברשותו ושזה לא נובע מחטטנות - מה לעושת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישראלה
דניאלה פרייפלד25/02/2010אני מסכימה איתך
ההתנהגות שלו מתחילת דבריך זועק עזרה.....
את מכירה משהו שקרוב אליו ...או יועצת מבית ספר...
האם הוא יסכים לקבל עזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
בן25/02/2010באמת שלא יודעת מה לעשות. היום הוא הביא את החבר הזה שלו והם ביקשו שאני לא אספר לאף אחד עליהם. הם הודו במעשיהם ובעובדה שהם אוהבים אחד את השני. מעבר לכך, ההורים לא היו בבית והם ביקשו שאני אגיד להם כשהם חוזרים. כשההורים חזרו עליתי לחדר להודיע להם כבקשתם - וגיליתי אותם ערומים כשאותו החבר משחק לאחי באשכים. הפעם הם כבר לא נבהלו אלא צחקו במבוכה. גיליתי איפוק וכדי לא להלחיץ צחקתי איתם ואפילו אמרתי לחבר שישמור על אחי וידאג לו... אני לא יודעת לגבי יועצת. מה את חושבת שכדאי שאני אגיד להם? לאן להפנות אותם? האם יש צורך בכך בכלל?
דניאלה פרייפלד25/02/2010בואי נעשה סדר..
1) יכול להיות שאחיך הומוסקסואל ויכול להיות שלא, כי לא מעט מתבגרים/ות שמתנסים/ות בתקופה זו מבחינה מינית ועדין לא החילטו על נטיתם..
2) יותר מדאיג אותי ההתנהגות הבוטה של אחיך כלפיך...
3) שהוא מערב אותך....הוא לא יושב איתך ומספר לך מה עובר עליו ,אלא מכניס אותך "כמשתפת פעולה" בצורה בוטה!!!
לטובתך תצאי מזה...אם הוא לא משתף אותך מליבו ורק דרך מעשים בוטים ..
את רואה את מעשיו וזה לא התנהגות שאת צריכה לראות ולהיות שותפה לו!!!
אז לא "להיכנס" למשחק שלו אך תומרי לו שאת שם בשבילו אם הוא רוצה לדבר או עזרה למי לפנות אם הוא כן מחפש עזרה!!
תשמרי על עצמך!!! על נפשך...אם כל הכאב שלך, כי הוא בכל זאת אחיך...וזה כואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוייש נו באמת..
ירון25/02/2010אני מסתכל על השרשור הזה ופשוט בא לי לבכות מצחוק..
הרופאים/היועצים שפה באמת חושבים שכל זה אמיתי? זה נשמע לכם ריאלי בכלל?
וזה לא שאני נאיבי - אתם אלה הנאיבים.
פורים שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כנראה שבאמת רק לך יש בעיה, אבי
בן25/02/2010חצוף. להגיד לי שזה לא אמיתי. תתמודד אתה עם אח כזה, נראה אותך.
במקום לעודד אותי......... "כל ישראל ערבים זה לזה" ממש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
דניאלה פרייפלד26/02/2010אני קודם, מאמינה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך
בן25/02/2010את רואה את ההתנהגות הבוטה באה לידי ביטוי?
דניאלה פרייפלד26/02/2010תקראי את כל מה שכתבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שיעראביחי19/02/2010
תראו..אני רק בן 14 אלב דיי שעיר(יש לי כבר שערות בבטן ובית השחי מגיר 8-7 משו כזה...)
עכשיו יש לנו טיול שנתי השבוע שזה גם בריכה ואני לא רוצה להראות מוזר(עם השיערות בבית השחי אין בעיה רק הבטן...)
אם למישהו יש פתרון שלא צריך לערב הורים...
תודה
אביחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מומחית בזה
אלונה20/02/2010אבל אתה יכול לקנות שעווה ולעשות, זה לא בושה כי גם גברים עושים את זה
ויש גם את האפשרות של הסכין גילוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביחי שלום
מירב שרון20/02/2010השיעור על הגוף שלך זה טבעי ונורמלי ורק מסמן שאתה הופך מילד לגבר ואין בזה שום בושה, נהפוכו. כיום יש תקשורת מסיבית סביב הסרת שיער ושחלק זה יפה, ומשם גם ההתעסקות שלך סביב זה. תקבל את עצמך ואת הגוף שלך כמו שהוא, האופציה של הסרת שיער זה עניין של אסתטיקה ויופי, אל תשכח שמי שקובע את מה שיפה כיום הם מעצבי אופנה, ולא מעט מהם הם gays אז אתה מבין משם זה בא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון אבל...
אביחי20/02/2010אני רק בן 14...ולאף אחד שאני מכיר אין את זה כולל משפחה...זה רק אני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביחי
דניאלה פרייפלד20/02/2010יש לא מעט בחורות שאוהבות גברים שעירים...קח את זה בחשבון...
השאלה איך אתה נראה בעיני בעצמך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי זרעחסוי19/02/2010
שלום, קודם כול אני בן 17 ויש לי שאלה שלדעתי מאוד מצחיקה ואני לא הכי בטוח שתוכלו לענות לי עליה ואני לא ממש בטוח שהיא מתאימה לפורום הזה אבל אין לי שום מקום אחר לישאול אותה..
לפני מספר ימים אוננתי ובטעות גמרתי על מכנס..
עכשיו למכנס נישאר כתמים של זרע איך שזה קרה ישר הלכתי לנקות את המכנס עם סבון אבל לא עזר.
ואני לא יכול לבקש למשל מאמא שלי,"אמא תכבסי לי את המיכנס יש לי כתם פה".
אולי תוכלו לעזור לי ובמקרה אתם יודעים איך אפשר לנקות כתמי זרע ממכנסיים?
אשמח לתשובה גם אם היא לא יודע/ת.
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
דניאלה פרייפלד19/02/2010אכן חידוש..באופן כללי לא אמור להיות בעיה של כתמי זרע ,אחרת מחירי מכנסים ודברי מיטה היו קופצים שמימה!!!
יכול להיות סוג הבד או הצבע ...אתה לא יכול להכניס את מכנסים למכונת הכיסה עם עוד בגדים???...
ויש בכל סופר חומרים להורדת כתמים..תנשה קודם במקום נסתר שמע גם החומר לא יהיה יעיל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה
חסוי19/02/2010אני אנסה להכניס עם עוד בגדים אבל אני חושב שכתם כזה לא ירד,ממה שאני מבין מהפירסומות בטלויזיה צריך לשים על כתמים כאלו חומר מיוחד חח...
תודה בכול מקרה,שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
חסוי19/02/2010שאלה נוספת שהפעם כן קשורה אני חושב ..
יש סיכוי שבעקבות זה שלא אמור להיות בעיה עם כתמים כאלה כפי שאמרת שיש לי בעיה בזרע?
זאת אומרת למשל עקרות או משהו כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
דניאלה פרייפלד19/02/2010תרגע!!!! אם זה היה הבדיקה לבעית פוריות או..הרבה מרפאות היו נסגרות.
יש אומרים שהזרע מקבל טעמי אוכל שנאכל, אולי גם מהחומרים האחרים שאוכלים, השאיר אצלך כתם יותר "קשה" אבל בכל זאת תכניס לכיסה רגילה ותראה מה קורה.
תמשיך להינות מזרעך, ולא לדאוג רק תסתבך............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסוי19/02/2010המון תודה לך,שבת שלום !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
דניאלה פרייפלד19/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות, חשק מיני, וחסימותחייל18/02/2010
מזה כחצי שנה שאני אוכל סרטים על עצמי עם אוננות, מצד אחד אני יודע שאין שום פסול באוננות מבחינה גופנית וכו', אבל מצד שני אוננות פוגעת בחשק המיני שלי.
אני מרגיש שאחרי ימים שאני מאונן החשק שלי לבצע אינטרקציות עם בנות יורד מהרגיל, לעומת זאת אם אני לא מאונן אז החשק גבוה מהרגיל.
עד שהגעתי למצב כזה שהפסקתי לאונן לתקופה של חודש פחות או יותר.
עכשיו הדרך להפסיק לאונן היתה מאוד קשה, זה קשה להפסיק משהו שמוגדר כטוב אחרי שנים של שימוש, ובסופו של דבר נאלצתי לסגור את עצמי לגמרי מכל דבר שיכול לגרום אצלי לחשק לאונן, שזה אומר אינטרנט בשלל צורותיו (במחשב, בפלאפון), כבלים, מגזינים, וכו'.
מה שכמובן מפריע לי ומגביל אותי מאוד..
אז עכשיו חזרתי לנקודת המוצא, שבה אני עומד על פרשת דרכים ושואל את עצמי לאונן או לא לאונן..
האם באמת יש קשר בין אוננות לחשק מיני טבעי? או שזה הכל פרי המצאתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחייל שלום
מירב שרון18/02/2010המשפטים שאתה אומר לעצמך, אתה מאמין בהם וזה מה שמשפיע לכאן ולשם. אם אתה אומר לעצמך שאוננות פוגעת בחשק שלך, אז זה כמו נבואה שמגשימה את עצמך. אין קשר בין השניים, ולא רק זה, אוננות אף יכולה להגביר את החשק, you use it or you lose it כמובן שהכול עניין של מינון, באיזה תדירות אתה מאונן באופן טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חייל19/02/2010פעם-פעמיים ביום. אז אין שום קשר בין אוננות לבין ירידה בחשק המיני בכלליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבש\הריוןקארין18/02/2010
לאחר מ'ס שאלות ותגובות שקראתי הבנתי כי אי אפשר להיכנס להריון דרך סקס יבש אלה רק עם מגע ישיר בין פין לפות.
אך רציתי לדעת מזאת אומרת מגע "ישיר" כלומר חדירה?
ואם אין חדירה אין הריון חד משמעית?
זאת אומרת שאם אין חדירה אין הריון? לא ברור לי
אשמח עם תענו ליי בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון18/02/2010מגע ישיר, זה לא רק חדירה, מספיק שקצה הפין נוגע בפתח הפות, עם טיפה'לה נוזל מקדים וזרע מוצלח משפיכה קודמת כדי שיווצר "פנצ'ר".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אנחנו
קארין19/02/2010ואם אנחנו עם תחתון ותחתונים ואתה יודעת מתכחכים כזה יש סיכוי שהנוזל יעבור מאחד לשני יגרום להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
מירב שרון19/02/2010התשובה היא לא, אם שניכם עם תחתונים, אין סיכוי. נוזל הזרע לא חודר דרך התחתונים זה לא סופר-מן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה משנה אם היא איבדה את הבתולים??
דני22/06/2010היא לא צריכה לאבד את הבתולים בשביל להיכנס להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
דניאלה פרייפלד23/06/2010הריון ואיבוד בתולים אינם בהכרח קשורים ..
איבוד בתולים =שיש חדירה ,אז הבחורה איבדה את בתוליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות..רווית18/02/2010
יש אפשרות להפוך את הפיטמה ליותר ורודה,אם אתם תוהים למה זה כי זה ניראה יותר טוב ואני מעדיפה ורוד. רק תירשמו אם יש אפשרות.
איך מגלחים?ניגד כיוון השערה או יחד איתה?
אתמול קרה לי מיקרה-שחברה שלי הורידה את החזיה(עם חולצה,רק בלי חזיה) וכשהחזיה ירדה אז הפיטמה שלה לא היזדקרה? ואצלי זה כול הזמן מזדקר-כי זה נגע בה בטוח.
יכול להיות שזה אומר שהיא לא חרמנית ואני כן?זה קשור?
כול פעם שאני עושה ספורט ואני עושה מקפל או משהו ופותחת רגלים. (זה כביכול תרגיל שאת נימצאת על הגב עם רגלים פתוחות כאילו במצב של שכיבה)בקיצור לאחר מכן יוצאים לי גזים ::/ (אני לא מצליחה להישתלט עליהם))יש לי חשק עזזזז לפיפי וראיתי שעל התחתון שלי היו סימנים לבנים כאלה. יש דרך למנוע את הגזים מהפות? למה זה קש\ור?למה זה נוצא?ולמה אני לא יכולה לישלוט על זה?!?!???????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון18/02/2010אין אפשרות לשנות את גוון הפטמה. עדיף לא לגלח בכלל אלא לעשות שעווה או להשתמש במכשיר אפילציה אחרת השיערות צומחות עבות/קשיחות וכהות יותר. לא כ"כ הבנתי את השאלה לגבי הפטמה המזדקרת. והגזים מהפות זה בועות אוויר, זה קורה, אני מבינה שזה יכול להיות לא נעים אבל זה משהו טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה המשך
דפנה :)19/02/2010אני מדברת סתם בקשר לגילוח הבית שחי אני פשוט רוצה להבין אחת ולתמיד איך אמורים לגלח!
בקשר לפיטמה זה כאילו מצב שמשהו נגע לה בפיטמה אבל היא לא היזדקרה וכשלי קרה אותו המצב אז היא כן-יכול להיות שזה אומר שאני חרמנית והיא לא? :O
בקשר לגזים מהפות. יש אפשרות להפחית אותם?כי יש לי את זה כול הזמן-בכמות מסחררת.-הסימנים הלבנים לא אומרים כלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון22/02/2010לגבי הסרת שיער, מציעה לך להפנות את שאלתך לפורום להסרת שיער. בקשר לפטמה, אצלך ההזדקרות של הפטמה מבטאת חרמנות אצלה יתכן שהחרמנות מתבטאת בדרכים אחרות, אצל כל אחת זה מתבטא באופן שונה, אין כאן כללים, זה אינדיבידואלי. לגבי גזים מהפות, תבדקי באיזה מצבים זה קורה יותר? ובהתאם לזה אנסה לכוון אותך. תזכירי לי על איזה סימנים לבנים את מדברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורה
רווית23/02/2010קורה לי בעיקר בזמן שאני עושה ספורט -רוב הזמן זה לא קורה לי ממש אבל אחרי שאני עושה ספורט זה קורה לי לפעמים גם סתם בבוקר.
יוצאים לי סימנים לבנים אחרי שיוצאים לי גזים מהפות אני לא יודעת אם זה קשור אבל ניראלי שכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקרןחסוי18/02/2010
אני רוצה לדעת אם רוב הנשים מגולחות או לא מגולחות ? ו מה רוב הבנות מעדיפות גבר מגולח או לא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד18/02/2010אין מידע סטטיסטי בנושא...
יש ויש ,תלוי עם מי אתה תצא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמיני הריוןXXX18/02/2010
האם ישנם תסמיני הריון שנראים בימים או שבועות הראשונים להריון, עוד לפני שבא תאריך המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר XXX
דניאלה פרייפלד18/02/2010לרוב, לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)