מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מירב ודניאלה- תשובות לשאלות ועוד!אלמונית06/03/2010
מירב קודם כל כן בדיוק כך, כואב בחדירה וצריב למשוך ממש הרבה זמן את המשחק המקדים כדי שיכאב פחות אבל עדיין יש כאבים..
ואחרי היחסים ממש צורב ושורף לכמה שעות..מקלחת טובה לפעמים טיפה עוזרת אבל עדיין נשאר מין גירוי כזה..
עכשיו,הקטע של הדימומים שפחדתי-
זה לא נפסק לי..כבר שבוע ויומיים! אני לא בדיוק יודעת אם זה דימומים נראה לי שהתבלבלתי וזה יותר הפרשות בצבע חום כהה,אבל עדיין זה לא ה פרשות רגילות,וגם אם זה כתוצאה מאיחור בנטילת גלולה- כמה זמן?! עבר כבר יותר משבוע ..עשיתי בדיקת הריון ליתר ביטחון והיא יצאה שלילית..מה עוד יכול להיות??
תודה רבה על התשובות הרופאה לא ידעה לענות לי ואני מתוסכלת מאוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמונית שלום
מירב שרון06/03/2010אני מציעה שתגיעי לאבחון אצל רופא/ת נשים כדי לשלול דלקת/פטריה, ולבדוק את נושא הדימומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי
אלמונית06/03/2010מצטערת בטעות כתבתי את זה כאן אז העתקתי בשרשור למעלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב
אלמונית06/03/2010הי מירב,הייתי אצל רופאת נשים אין לי דלקת או פטרייה או משהו כזה, היא לא ידעה מה להגיד לי ואמרה שזה כנראה מהפספוס של נטילת גלולה ב 10 שעות, אבל מה שחשוד לי זה שעבר כבר שבוע וחצי מתחילת הדימומים (או לחילופין ההפרשות החומות אי לא כל כך מבדילה) ועדיין זה לא עבר... היא אמרה שאעשה בדיקת פאפ עוד חודשיים כשתעבור שנה מהרגע שהתחלתי לקיים יחסי מין,קטע שהיא אמרה גם שרוב הסיכויים שאני די בטוחה מבחינת הסרטן בעקבות מצב היחסים שלי.. בדיקת ההריון שלילית, מה עוד יכול להיות? למה זה לא נגמר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית שלום
מירב שרון06/03/2010האם דיברת עם הרופאה גם לגבי הכאבים בחדירה וששורף לך לאחר הסקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשמעי
אלמונית06/03/2010הכאבים והצריבה לאחר מכן הם מהרגע שהתחלתי לקיים יחסי מין ועד עכשיו , כבר מספר פעמים הייתי אצל שתי רופאות ושתיהן לא ידעו מה להגיד לי חוץ מלהשתמש בג'ל לסיכוך אבל ניסיתי וזה ממש לא עזר להפך זה הגביר את הכאב בחדירה. אז פשוט הפסקתי לבוא לרופאות ולשאול וכשהלכתי לפני שבוע לרופאה אמרתי לה על הדימומים והזכרתי גם את הכאב היא יודעת על זה והיא אמרה שאולי זה בגלל שאני צעירה ומקיימת יחסי מין רק פעם בשבוע בממוצע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון07/03/2010אני מבינה ממך שרופאות נשים שבדקו אותך לא מצאו סיבה לכך שכואב לך בחדירה ושורף לך לאחר סקס. אני מציעה שתיגשי לרופא/ת נשים שהיא/הוא גם סקסולוג/ית על מנת לבדוק אם יש לך וסטיבוליטיס, מדובר בדלקת במבוא של הנרתיק שלרוב גינקולוגים שאינם סקסולוגים לא ידעו לאבחן את זה כי לא עברו הכשרה לכך. אני מציעה שתקראי קצת בגוגל לגבי וסטיבוליטיס, יתכן שזה מה שיש לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע,
אלמונית08/03/2010יכול להיות שיש קשר גם להפרשות בצבע החום/דימומים מזה שבוע וחצי?
או שזה לא קשור?
איך אני מגיעה לרופא שהוא גם סקסולוג,זה דרך הקופ"ח?
הרופאות שבדקו אותי אמרו לי שכנראה הכאבים והצריבה א"כ זה כתוצאה מזה שאני עוד נערה, ושאני מקיימת יחסי מין לא כל יום או בצורה קבועה..כיוון שחבר שלי חייל. אבדוק את זה אבל, תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובקשר לוסטיבוליטיס-
אלמונית08/03/2010קראתי על זה עכשיו קצת באינטרנט ואני לא יודעת, מצד אחד הכאבים בחדירה מתוארים אותו דבר, וגם העקצוצים והצריבה אבל שם מתואר ממש על חוסר יכולת לקיים יחסי מין ועל כאבים בזמן הכנסת טמפון או ישיבה וכו'..דברים שממש לא קורים לי..הכאב היחידי הוא בזמן החדירה ולאחר כמה שניות הכאב עובר לאורך כל הסקס..רק בהכנסה כואב טיפה,ואחר כך ממש ממש צורב לכמה שעות,אבל לא באופן קבוע..בכל אופן כדאי לחפש רופא כזה ולבדוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית שלום
מירב שרון08/03/2010רופא/ת נשים שהוא/היא גם סקסולוג יוכל לתת מענה גם בנוגע לדימומים וגם בנוגע לכאבים בחדירה. יש דרגות שונות של וסטיבוליטיס, יש כאלה שסובלות מזה בצורה קלה ויש כאלה שסובלות מזה בדרגה שאינה מאפשר להן לקיים יחסי מין ועל הרצף הזה יש שונות. ניתן לגשת למרפאה סקסולוגיתבבתי חולים שונים בארץ בקרבת אזור מגרוייך. ניתן גם לקבוע לגינקולוג/יתסקסולוג/ית דרך הקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לשאלהמור06/03/2010
מה הכוונה להחליק -שהקונדום יכול להחליק הקונדום עצמו לא היה בו שינוי והוא לא נפל או התקרב ללצאת מהאיבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא לחבר שאלות באותו שרשור
מירב שרון06/03/2010ולא לפתוח שרשורים חדשים סביב אותו הנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לשאלהמור06/03/2010
הכוונה שלי היא שלא המשכתי לחדור הרבה זמן אלא לאחר הגמירה ירד לי טיפה הקושי בפין ופשוט הוא נהיה רפוי טיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון06/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לשאלהמור06/03/2010
הכוונה שהקונדום לא החליק ולא נפל ולא היה בוא למשל איזה קרע או משהוא כי זה היה ממש ממש קצר,השאלה אם יכול לצאת זרע כאשר הקונדום לא נופל ולא השתנה ממצב החדירה,האם אישה מרגישה כשאר נכנס זרע לנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלי שלום
מירב שרון06/03/2010האשה לא יכולה להרגיש שנכנס זרע, יש באופן כללי רטיבות באזור, גם אצלה יש רטיבות בגלל עוררות מינית. ולגבי הקונדום, גם אם למראית העין, הוא לא זז/נקרע עדיין יש סיכוי שהחליק כשהפין במצב רפוי לאחר שפיכה, ואתה לא שמת לב מה שפוגם בו כאמצעי מניעה. בקיצור יש בזה מידה מסויימת של סיכון ועדיף לא לקחת סיכונים מיותרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה2מור06/03/2010
הכוונה למחלות אי אפשר לקבל כי החדירה עצמה הייתה עם קונדום מקווה שניסחתי נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלומי שלום
מירב שרון06/03/2010כפי שכבר עניתי לך על השאלה הקודמת, אותו דבר נכון גם לגבי העברת מחלות מין, כל זמן שמקפידים להוריד את הקונדום לאחר שמגיעים לשפיכה ולא מנסים לחדור מחדש עם אותו קונדום, אז אין סיכון. אם הגעת לשפיכה עם הקונדום ולא הקפדת להוריד ולא לחדור גם כאן יש סיכון של העברת מחלות מין כי הקונדום יכול קצת להחליק והזרע משתחרר, אם יש מחלת מין אז יש סיכון של העברת המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור06/03/2010
אם למשל קורה שמוציאים את הפין כשהוא רפוי לאחר הגמירה אז יכול להיות מצב שאם ממשיכים כמה חדירות לאחר מכן לאחר שגומרים אז יכול להיות מצב שהקונדום יקרע או יפול נכון?כמובן שצריך להוציא אבל אם קורה מצב שלא נפל הקונדום ואין קרע הזרע לא יכול לצאת מהקונדום נכון?ואם זה קורה יש מצב שזה יכנס לנרתיק אבל מחלות אי אפשר לקבל נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלומי שלום
מירב שרון06/03/2010לאחר שמגיעים לשפיכה חשוב להקפיד להוריד את הקונדום ולא לנסות לחדור מחדש כי יש סיכון שהקונדום יחליק מעט והזרע יצא החוצה, לא כדאי לקחת את הסיכון הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאלה06/03/2010
אחרי שחבר שלי גמר בפנים נכנסתי מספר פעמים לשירותים ,להתפנות וממש שרף לי יש סיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאלה שלום
מירב שרון06/03/2010האם היה גם כאב בחדירה ובמהלך הסקס או שכאב לך ושרף רק לאחר מכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה מאוד
דניאלה07/03/2010קיימתי יחסים עם חבר שלי ולא כאב לי בכלל לא בזמן החדירה ולא בזמן היחסים, רק לאחר מכן שהוא גמר בפנים הלכתי להתפנות והרגשתי צריבה מה הסיבה יכולה להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ..דניאלה06/03/2010
היי ..
שאלתי היא בנוגע לביוץ, ומהם הסיכויים להיכנס להריון כי אני מאוד חוששת.
קיבלתי מחזור בשישי, שבוע לאחר מכן ביום שישי קיימתי יחסים עם חבר שלי ללא אמצעי מניעה והוא גמר בפנים.
אני מאוד מפחדת שהימים האלה הם סביב הביוץ שלי,
מהם הסיכויים להיכנס להריון?
נ.ב. - קיבלתי מחזור ביום שישי וסיימתי ביום רביעי לערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאלה שלום
מירב שרון06/03/2010בהחלט יש סיכון של הריון לא רצוי ואם לא עברו 72 שעות מאז שזה קרה כדאי לך לקחת פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היחסוי05/03/2010
הי
הגודל של איבר המין שלי מטריד אותי
אני בן 17, עד מתי הוא גודל, אם בכלל?
יש קשר לזה שיש לי המון משקל עודף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד05/03/2010יתכן שהפין עוד יגדל .
ויכול להיות שבגלל משקל העדף הוא נראה לך קטן..
בקיום יחסי מין ,הגודל לא קובע ,אלא מה שאתה עושה איתו ואם שאר חלקי גופך ושל ה...
ומה שעושים יחד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותאבירז@05/03/2010
אני בן 17 רציתי לדעת לגבי אוננות אני מאונן כ 3 פעמים ביום האם זה לא מוגזם? או אולי יכול ליצור בעייה עתידית וכשאני מאונן יש לי כמו רגשות אשמה וחרטה ממה זה נובע?אשמח אם תוכלו לעזור לי או אולי למצוא שיטות אוננות יותר בריאות שלא יפגעו בי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון06/03/2010אם תדירות האוננות שלך לא באה על חשבון תפקודי חיים אחרים חשובים כמו לימודים, חברים, תחביבים וכד', אז אין לך ממה לחשוש. אני מבינה שיש לך רגשות אשם סביב אוננות, יתכן שהרגשות הללו מגיעים ממסרים שליליים שקיבלת בנוגע לאוננות, אם למשל מישהו בבית אי פעם אמר לך הערה שלילית לגבי זה, זה כבר מספיק בשביל שיווצרו רגשות אשמה. בכל אופן חשוב שתדע שאוננות זה טבעי ובריא וקורה עוד ברחם, כיום יודעים שעובר מאונן ברחם אמו, ניתן לראות את זה באולטרה-סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגביי גלולותשירז05/03/2010
יש לי לעיתים כזה מין דיכאון שאין לו הסבר זה יכול להיות מהגלולות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירז
דניאלה פרייפלד05/03/2010לפני שלקחת, לא הרגשת כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותרשירז05/03/2010
מותר להשים קרם גוף באיבר מין נשי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירז
דניאלה פרייפלד05/03/2010אם את רוצה למרוח קרמים על הדגדגן רצוי חומרים על בסיס מים לא שומניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףדנה05/03/2010
אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין בלי אמצעי מניעה כבר ארבע חודשים אבל הוא גומר בחוץ בשלושה חודשים האחרונים קיבלתי את הוסת והכל היה בסדר ועכשיו בחודש למרות שהוא היה קצר והייתי אמורה לקבבל בסוף חודש כמו תמיד ועדיין לא קיבלתי ויש לי כמה דברים מאוד ומוזרים בזמן האחרון
אני חייבת הרבה לשירותים , אני כל הזמן רעבה , בימים האחרונים יש לי כאבי ראש ואני גם לא מרגישה כל כך טוב יש לי כאבי גרון וגם קצת בחילות והיום התחלתי סתם לבכות .. זה מאוד מוזר לי !
האם יש חשש להריון ?
ואם כן מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה שלום
מירב שרון06/03/2010מאוד יתכן שאת בהריון. אי אפשר להסתמך על שפיכה מחוץ לנרתיק כאמצעי מניעה, מספיק שקצת נוזל מקדים יצא החוצה עוד לפני השפיכה כדי שיהיה הריון לא רצוי, כי גם בנוזל המקדים יתכן שיש זרע משפיכה קודמת. את צריכה לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי. אם תגלי שהתשובה היא חיובית, אני ממליצה לך לפנות ל"דלת פתוחה" כדי לקבל ליווי על מנת לעבור הפלה, לא לעבור את זה לבד, חשוב שגם החבר שלך ילווה אותך בתהליך הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.\04/03/2010
שלום.
אני נער בגיל ההתבגרות לפני כמה זמן הראתי לאדם אנונימי את איבר מיני במצלמה וידאו כדי שיתן לי חוות דעת.
עכשיו החוות דעת שלו לא היתה משהוא ואני מרגיש חייב שגם אני רוצה לראות לו והוא לא מסכים אז יצאתי מין כזה פרייר...
ואני גם בבאסה שאני יודע שאיזה אדם אנונימי ראה את האיבר מין שלי...
מה אפשר לעשות אני צריך עזרה...
אני מרגיש בכלל לא נוח בכלל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :/
דניאלה פרייפלד04/03/2010זה באמת חוויה לא נעימה!!
אני תוהה אם אתה מרגיש מנוצל...???
האם יש לך גישה ליועצת בבית הספר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דניאלה.
\05/03/2010אני לא בתיכון סיימתי לפני חצי שנה.
עכשיו : כשסיימתי להראות לו, הרגשתי כאב ראש חזק סחרחורת כיאילו עמדתי להתעלף אני פשוט לא רגיל לדברים כאלה זה הפעם הראשונה שלי שאני עושה כזה דבר זה קשה לי נפשית מאוד אני לא יודע מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:/
דניאלה פרייפלד05/03/2010לצערי הרבה מתבגרים/ות מתנסים בדברים ( לוקחים סיכונים) שלא כולם, לטובתם כמו במקרה שלך...
אני מבינה את הקושי שלך ,אני בתחושה שאתה מרגיש מנוצל!!!
בבקשה לפנות למרכז לסיוע 03-5179179
אם יש לך כוחות , אפשר לפנות למשטרה אם אתה יכול לזהות את אותו המבוגר ושם יפנו אותך לעזרה.
אבל אתה חייב לדבר...ההורים לא יכולים להיות לך לתמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
\05/03/2010שלום דניאלה,
ההורים תומכים מאוד!!! הם אומרים לי שזה חלק מתהליך ההתבגרות וזה שום דבר וזה בוידאו ולא תמונות שאפשר לשמור וזה יעבור לי...
אבל לי אישית יש מין כאלה חרדות שאולי הוא יזכור את זה לכול הזמן ולא ישכח...
מה עושים?
לגבי לערב משטרה אני לא רוצה לחשוף את מי שיושב מאחורי המסך שזה לא יגרור בעיות וחוץ מזה שהתנתקתי ממנו לצמיתות מאז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:/
דניאלה פרייפלד05/03/2010יופי שיש לך קשר של שיתוף!!!
אני ממש ממש מבקשת שתתקשר למס שנתתי לך יש להם את הכלים לעזור לך !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואששתתתתאני04/03/2010
אני וחבר שלי כבר 3 שנים ביחד אנחנו כבר בני 19 ואנחנו לא מצליחים לעשות את זה(זאת הפעם הראשונה של שנינו)!אנחנו נמשכים אחד לשני והכל בסדר אבל כל פעם שאנחנו מנסים זה כואב לי ואנחנו מפסיקים את זה נסינו מליון פעם ושנינו מוכנים לזה...אני ממש צריכה עזרה אנחנו כבר ממש רוצים לעשות את זה וזה דיי מפריע לקשר שלנו להתקדם וזה מאוד חשוב לשנינו ולקשר שלנו!אני ממש מיואשת וכבר לא יודעת מה לעשות אני ממש צריכה את העזרה שלכם תגידו לי מה לעשותתת..אולי יש משהו שיכול להרדים את המקום ואז זה לא יכאב?או פחות יכאב..חבר שלי חושב שאני צריכה לבדוק את זה אצל רופאה מה אתם חושבים?
איך כוללל הזוגות מצליחים ורק אצלנו זה כזהה קשההה?!?!
בבקשה תעזרו לי מהר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
דניאלה פרייפלד05/03/2010איזה תיסכול!!! מסכנים!!! אך לא להתיאש, וטוב שאתם מפסיקים עם הכאב!
אני צריכה קצת יותר פרטים
האם את משתמשת בטמפונים?
האם את מכירה את מיניותך, את עצמך, אוננות, עוררות.
איך אתם נגשים למפגש...
האם הפין שלו בזיקפה חזקה
האם יש אמצעי מניעה, או שאת מודאגת..
האם את באה למפגש מוטרדת או נינוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשששתת
אני05/03/2010לא אני אף פעם לא השתמשתי בטמפון...בהתחלה הייתי בלחץ ולא הצלחנו אבל ככל שניסינו יותר הפחד והלחץ ירד והיום אני כבר הרבה יותר נינוחה...אנחנו עושים משחק מקדים והכל בסדר אבל שהוא מנסה זה כואב לי ואחר כך גם שורף לי....וכן אנחנו משתמשים בקונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
דניאלה פרייפלד05/03/2010יופי שאת נינוחה!!!האם את גם רטובה ...
לא ענית לגבי אוננות?
האם את יכולה להכניס אצבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואששתתת
אני05/03/2010כן לאחר המשחק המקדים אני רטובה אבל הרטיבות נעלמת דיי מהר...
ולא אני לא מאוננת..אני אוהבת יותר שהחבר נוגע בי..האם חשוב שאני יגע בעצמי בשביל שנצליח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
דניאלה פרייפלד05/03/2010לא טמפון ולא נוגעת ...כי...
יופי שהחבר יכול האם עד אורגזמה...
את נרטבת מה קורה בראשך בין שאת נרטבת ואז "מיבשת" כלומר את חופשיה משוחררת נדלקת נרטבת ואז את אומרת די מהר מתיבשת ..
לא ענית, אם את מכניסה אצבע או חברך? אם כן מה את מרגישה,חושבת לגבי זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואששתתת
אני06/03/2010אני לא משתמשת בטמפון כי מתמיד זה היה נראה לי מסובך להשתמש בזה אז בחרתי בדרך הקלה...ואני לא נוגעת כי יותר כיף לי שהחבר נוגע....כן עד אורגזמה
כן בדיוק ככה..אני משוחררת ונרטבת ואני לגמרי בתוך זה אני לא חושבת על שום דבר אני פשוט בתוך זה...וזהו זה פשוט מתיבש מהר מידי..זה רטוב עוד בזמן שאנחנו מנסים אבל זה לא נשאר הרבה זמן רטוב..ואני לא מכניסה אצבע...היו כמה פעמים שהחבר הכניס וכשהוא מכניס זה גם דיי כואב ואני מפסיקה אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
דניאלה פרייפלד06/03/2010תראי זה לא נשמע קושי פסכולוגי... את מתארת שאת חופשיה ומאפשרת (יש עוררות ואת נרטבת..) ,יש קשר ,ואתם נהנים עד נסיון החדירה..ולכן כדאי ללכת להיבדק..חבל להמשיך ולנסות
אפילו לא רצוי כי הגוף,נפש, יזכור את הכאב ולכן לכי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואששתת
אני06/03/2010זה קצת מפחיד לדעת שאני צריכה ללכת להיבדק...האם זה יכול להיות משהו חמור?מה זה יכול להיות?
ואת יכולה להגיד לי איך אני מגיעה בכלל לרופאת נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני שלום
מירב שרון06/03/2010אין לך ממה לחשוש לגבי בדיקה אצל רופא/ת נשים, חשוב שתסבירי את הבעיה שלך ותבהירי מראש שאת עדיין בתולה כי טרם הצלחתם לקיים יחסי מין מלאים. איך את מגיעה לרופא/ת נשים? את קובעת תור דרך הקופה, אם את בכללית אז אפשר לקבוע תור דרך *2700. אם את לא רוצה ללכת לבד לבדיקה, את יכולה לבקש מחבר שלך שילווה אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואששתתת
אני07/03/2010טוב תודה רבה רבה על העזרה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואששתת
אני06/03/2010זה קצת מפחיד לדעת שאני צריכה ללכת להיבדק...האם זה יכול להיות משהו חמור?מה זה יכול להיות?
ואת יכולה להגיד לי איך אני מגיעה בכלל לרופאת נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
דניאלה פרייפלד09/03/2010ללכת לרופאת נשים, אכן לא נעים... אך חיוני להמשך בריאותך כאישה !!!
באמת כל מה שלא נעים זה הצורת הישיבה ושמסתכלים עליך בין הרגלים, זה לא אמור לכאוב.
אם עושים בדיקה פנימית יש אי נעימות, מסוימת ..
אני משערת שאין לך משהו חמור..( אך איני רופאה) לכן צריך לראות מה קורה לך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשתתת
שוב אניי04/04/2010חזרתי אחרי שהקשבתי לעצה שלך והלכתי לרופאת נשים היום...איך שסיפרתי לרופאה את הבעיה לפני שהיא בדקה אותי בכלל היא אמרה שהיא לא מטפלת בבעיות כאלה אחר כך היא בדקה אותי והבדיקה כאבה היא נגעה שם בדיוק שתי שניות וזה מאוד כאב לי ואז היא אמרה לי שהיא לא מתעסקת בזה ואני צריכה ללכת לסקסאולוג...
מה זה סקסאולוג?האם הוא יכול לעזור לי בבעיה שיש לי?
האם רופאת נשים וקיניקולוג זה אותו דבר?
זה שהיא הפנתה אותי אליו ולא היא טיפלה בזה זה אומר שזה חמור?
אולי יש רופאה או משהו במיוחד שבשביל האזור הזה והבעיה הזאת שיכולה לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון04/04/2010מצטערת לשמוע שהיית צריכה לעבור חוויה לא פשוטה אצל רופאת הנשים. מצד שני, עכשיו את מבינה שאת צריכה להגיע לסקסולוג/ית. את יכולה לפנות למרפאה לטיפול מיני בבי"ח או להגיע דרך הקופה. קרוב לוודאי שתעברי בדיקה אצל סקסולוג/ית שהיא/הוא גם רופא/ת נשים. היא תוכל לאבחן ולתת המלצות להמשך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואאששתתת
שוב אניי05/04/2010אבל למה היא לא טיפלה בי ושלחה אותי לסקסיולוגית?ומה זה בכלל סקסיולוגית?זה אומר שיש לי משהו חמור או משהו כזה?
האם יש את זה בקופת חולים כללית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון05/04/2010היא לא טיפלה בזה כי היא לא עברה התמחות ספציפית בסקסולוגיה ולכן היא הפנתה אותך לסקסולוגית. וכן, יש את זה בקופ"ח כללית, תחייגי ל-*2700 ותקבעי פגישה אצל סקסולוג/ית שהכי קרובה לאזור מגורייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשתת
שוב אניי06/04/2010תודה רבה על המספר...פשוט הרופאת נשים אמרה לי שאני לא ימצא סקסיולוגית בקופ"ח ואני יצטרך ללכת לפרטי ולשלם כסף...היא שאלה אותי אם ההורים יודעים אז אמרתי שלא אז היא אמרה שבגלל שאני לא ימצא את זה בקופ"ח אז אני צריכה לספר להם
והיא גם אמרה לי שחבר שלי יצטרך לבוא איתי ולהיות נוכח בפגישה זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואששתתת
שוב אניי07/04/2010אוףף המצב ממש מיאש..אני כל כך רוצה לפתור את הבעיה המעיקה הזאת אבל כל הזמן יש משהו שמקלקל...התקשרתי לקבוע תור לסקסיולוגית ואמרו שיש רק אחד שהוא גבר וכל פגישה עולה 170 שקל..הכסף זה לא כלכך בעיה אבל הוא גבר אני לא חושבת שאני מסוגלת להיבדק אצל גבר...בפרטי זה עולה אותו דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואששתת
שוב אניי08/04/2010אוףף למה הפסקת לענות לי?
זה ממש חשוב לי שתעזרי לי עוד קצת כי אני ממש מיואשת ואין לי אפילו קצה חוט לפתור את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רועי29/05/2010חשוב לי לדעת - האם הצלחתם לפתור את בעיתכם? אם כן, איך? כי גם אני וחברה שלי בגילכם וסובלים מאותה בעיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)