מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות ועוד שאלה קטנהירון03/03/2010
שלום..
אני בן 17 וחצי אני רוצה לקיים יחסי מין עם נערה שהכרתי..לשנינו אין ממש בעיה עם זה הכול בהסכמה של שנינו כמובן.
הנערת בת 16 וחצי ואם אני זוכר נכון זה גם חוקי.
יש לי שתי שאלות:
1.מרגע נטילת הגלולות כמה זמן לוקח להם להשפיע?וכמה זמן זה משפיעה?
2.אם הנערה בתולה ואני גומר לה על איבר המין או בתוכו היא יכולה להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
דניאלה פרייפלד03/03/2010רוב הגלולות מקנות הגנה מהיום הראשון אך אני ממליצה ליתר בטחון לחכות את החודש הראשון ובכל זאת להשתמש בקונדום .
מה שמאפשר טעויות ,שכחה....שעלולות להיות בחודש הראשון.
אכן, בגילכם אם יש הסכמה ....
אם אתה גומר בחוץ ובאיזור פתח הנרתיק יש תמיד סיכון של הריון לא רצוי.
גם אם אתה גומר ,נוגעים בנוזל הזרע ואז שמים ידים בתוך הנרתיק יש סיכון..
הקרום אצל רוב הבנות אינו מכסה את פתח הנרתיק הקרום ,עור טבעתי גמיש ולכן ניתן להכניס אצבע או טמפון...ולזרע אין כל קושי,מבחינת הגודל, עם הנוזל שלו ,להיכנס ולעשות את דרכו ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה..
ירון03/03/2010ממה שהבנתי אם היא לוקחת לדוגמא היום גלולות היא צריכה לקחת אותו חודש בלי שנקים יחסי מין ולאחר חודש לקיים יחסי מין בלי לקחת שוב גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנת לא נכון
מירב שרון03/03/2010אם היא מתחילה לקחת גלולות היום כי היום זה היום הראשון של המחזור שלה, אז במהלך החודש הזה אם היא מקפידה לקחת יום יום את הגלולות כפי שכבר ענתה לך דניאלה, היא אמורה להיות מוגנת ובכ"ז ליתר ביטחון עדיף להשתמש במקביל בחודש הזה גם בקונדום. אחרי שהחפיסה הראשונה של הגלולות מסתיימת יש שבוע של הפסקה בשבוע הזה אין צורך לקחת גלולות, זה השבוע של המחזור, ניתן לקיים יחסי מין בשבוע הזה אך אם יש מחזור אז כמובן שזה עניין אישי של כל אחת אם זה מתאים לה או לא. לאחר שבוע שוב היא מתחילה חפיסה חדשה. חשוב להקפיד יום יום לקחת את הגלולות באותה שעה בלי פספוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים..דחוף!!אלמונית03/03/2010
אני בת 18 ולפני עשרה חודשים אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין. אני לוקחת גלולות מינס כבר בערך חצי שנה.
בד"כ אני לוקחת את הגלולות בערך בשעה 8 בערב, לפני שבועיים וחצי שיניתי את שעת הנטילה ל 9 וחצי בערך... ויום אחד פספסתי את הגלולה, ולקחתי למחרת ב 8 בבוקר. בגלל שלא עברו 12 שעות הבנתי לפי החוברת שזה בטוח ושלא צריך להשתמש באמצעי מניעה או משהו כזה, עברו רק 10 ומשהו שעות פספוס..והמשכתי רגיל לקיים יחסי מין עם החבר ללא קונדום וכרגיל לקחת את הגלולות.
אחרי בערך שבוע מפספוס הגלולה, וכמה שעות לאחר שקיימתי יחסי מין עם חבר שלי התחילו לי דימומים..בהתחלה ביום הראשון ממש כמה טיפות דם ואחרי זה (היום זה כבר היום ה 5) בכמות קצת יותר גדולה.. אומנם לא כמו מחזור או משהו אבל עדיין..
הייתי אצל רופאת נשים היא לא עשתה לי בדיקה רק שמעה ואמרה שאין מה לדאוג וזה כנאה מהפספוס של הגלולה, ושעוד שלושה חודשים נעשה בדיקת פאפ (כדי שייצא מצב שקיימתי יחסי מין יויותר משנה כבר) לבדיקת סרטן צוואר הרחם..היא ממש הלחיצה אותי!! שלושה חודשים לחכות ככה עכשיו?? מה דעתך?? :\
ושאלה אחרונה,.אפילו שלא עברו 12 שעות ולקחתי ישר הכל כרגיל .. מה הסיכויים שנכנסתי להריון?
אני ממטערת על החפירה אני באמת ממש ממש בלחץ ואני צריכה לדעת מה זה אומר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה ודבר אחרון
אלמונית03/03/2010כמו כן אני סובלת עדיין (לאחר עשרה חודשים!! ) ממעט כאבים בזמן החדירה בקיום יחסי מין ומכאבים וצריבות באזור לאחר קיום יחסי המין..לא יודעת אם יש קשר כלשהו.. (שום נוזל סיכוך וכדומה לא עזר..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית
דניאלה פרייפלד03/03/2010אכן יכול להיות שהדמומים הן כתוצאה מהפספוס ושינוי זמן לקיחת הגלולוה.
לגבי בדיקת פפ אכן לרוב עושים פעם ראשונה לאחר שנה...ככל שידוע לי אם אין סיבה שמצריך בדיקה מוקדמת.
אם הית בתולה וגם הוא "סיכונך" להיות חולת סרטן צוואר נרחם קטן יחסית ...זה מתפתח מאאאד לאט
אז לא לחוצה ...אם חס וחלילה ...אז עד הבדיקה לא יהי שינוי כל שהו...
לגבי 12 שעות וגלולה כרגיל, לא אמור להיות סיכון ,אך אני לא דוגלת בלהגיד שאין סיכוי...
אך נראה לי (שוב לא 100% ) שאת יכולה לאפשר לעצמך להירגע ולהינות!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה קטנה..
אלמונית03/03/2010תודה רבה הרגעת אותי מאוד!
הבעייה שחבר שלי לא בתול..הוא שכב לפני שנתיים עם 3 בנות, אך עם כולן הוא קיים יחסים רק עם קונדום.אני הראשונה שהוא קיים איתה יחסי מין בלי קונדום, רק שיש 2 בנות שהוא קיים איתך מין אוראלי והבנתי שהוירוס נמצא במיתרי הקול, יש סיכון כלשהו הקשור לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה וירוס?
מירב שרון03/03/2010לגבי הכאבים בחדירה שמהם את סובלת כבר הרבה זמן, אני מבינה שכואב בחדירה וגם אח"כ צורב/שורף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית
דניאלה פרייפלד04/03/2010אני לא שמעתי על גבר שנדבק בסרטן ( הפפילומה) עי מין אורלי והדביק אישה ......יש מחלות אחרות שאכן ניתן להידבק מהן והגבר יעביר לאישה. כגון הרפס
בכל מקרה אברר..ואחזור אליך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוב לאלמונית מדף 10
דניאלה פרייפלד07/04/2010לשאלתך על מחלות מין ,ממין אורלי....
קודם אם הוא היה עם קונדום אז רוב הסיכויים שאין מה לחשוש.
מין אורלי מסוכן פחות ממגע מיני עם חדירה שמדובר במחלות.
הסיכון להידבקות, יותר לכיוון מי נותן לגבר....
נמצא לאחרונה קשר בין סוגים מסויימים של סרטן פה וגרון שנגרמים מנגיף הפפילומה שהוא היום ידוע כגורם למחלת סרטן צוואר הרחם. עליה בסיכון להידבקות סרטן הפה, קשור גם במס' הפטנרים (לפחות שישה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
דנה05/03/2010אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין בלי אמצעי מניעה כבר ארבע חודשים אבל הוא גומר בחוץ בשלושה חודשים האחרונים קיבלתי את הוסת והכל היה בסדר ועכשיו בחודש למרות שהוא היה קצר והייתי אמורה לקבבל בסוף חודש כמו תמיד ועדיין לא קיבלתי ויש לי כמה דברים מאוד ומוזרים בזמן האחרון
אני חייבת הרבה לשירותים , אני כל הזמן רעבה , בימים האחרונים יש לי כאבי ראש ואני גם לא מרגישה כל כך טוב יש לי כאבי גרון וגם קצת בחילות והיום התחלתי סתם לבכות .. זה מאוד מוזר לי !
האם יש חשש להריון ?
ואם כן מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
דנה05/03/2010אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין בלי אמצעי מניעה כבר ארבע חודשים אבל הוא גומר בחוץ בשלושה חודשים האחרונים קיבלתי את הוסת והכל היה בסדר ועכשיו בחודש למרות שהוא היה קצר והייתי אמורה לקבבל בסוף חודש כמו תמיד ועדיין לא קיבלתי ויש לי כמה דברים מאוד ומוזרים בזמן האחרון
אני חייבת הרבה לשירותים , אני כל הזמן רעבה , בימים האחרונים יש לי כאבי ראש ואני גם לא מרגישה כל כך טוב יש לי כאבי גרון וגם קצת בחילות והיום התחלתי סתם לבכות .. זה מאוד מוזר לי !
האם יש חשש להריון ?
ואם כן מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
דניאלה פרייפלד05/03/2010חלק מתאור הרגשותיך,יכולות להיות קשורות למחלות ללא כל קשר להריון כמו הצתננות, אכילת מזון ..
אך כדי להסיר כל ספק ,אני מציע לך לקנות בדיקת הריון בתי.
למרות שחברך גמר בחוץ, הרבה פעמים יש לפני הגמירה, פליטה של של זרע שלא מורגש ולכן יש גם חשש ש..
הבדיקות מהימנות
כולי תקווה ש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב ודניאלה- תשובות לשאלות ועוד!
אלמונית06/03/2010מירב קודם כל כן בדיוק כך, כואב בחדירה וצריב למשוך ממש הרבה זמן את המשחק המקדים כדי שיכאב פחות אבל עדיין יש כאבים..
ואחרי היחסים ממש צורב ושורף לכמה שעות..מקלחת טובה לפעמים טיפה עוזרת אבל עדיין נשאר מין גירוי כזה..
עכשיו,הקטע של הדימומים שפחדתי-
זה לא נפסק לי..כבר שבוע ויומיים! אני לא בדיוק יודעת אם זה דימומים נראה לי שהתבלבלתי וזה יותר הפרשות בצבע חום כהה,אבל עדיין זה לא ה פרשות רגילות,וגם אם זה כתוצאה מאיחור בנטילת גלולה- כמה זמן?! עבר כבר יותר משבוע ..עשיתי בדיקת הריון ליתר ביטחון והיא יצאה שלילית..מה עוד יכול להיות??
תודה רבה על התשובות הרופאה לא ידעה לענות לי ואני מתוסכלת מאוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית
דניאלה פרייפלד07/04/2010התשובה שלך אלינו לא בשרשור הנכון ולכן אבקש להעביר אותה לפניתך בכדי לתת תשובה יותר מהימנה.
אני שמחה לשמע שאת לא בהריו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה מהורים ונערים בני 18+בן02/03/2010
שלום לכולם!
יש לי שני ילדים בבית, בני 18 ו-19 שבתקופה האחרונה התחילו להסתובב בבית בתחתונים או אפילו עירומים. לא הייתה לי כל בעיה עם זה, לולא היו מאפשרים לחבריהם להגיע אליי הביתה באותו האופן. כאשר בני בן ה-19 מביא חברים מהצבא הם מתפשטים ומטילים בגדיהם כך שיוצא שאני צריכה עוד להרים להם את התחתונים ולשים במקום בצד ולא מול הפנים שלנו. בני בן ה-18 מביא חברים ללמוד ואיתם אותו הסיפור. דיברתי איתם בנושא והם טענו שזה מה שהם רוצים, במסגרת החופש שלהם, ואם הם מסתובבים ככה בביתם - גם האורחים שלהם יסתובבו ככה. ברור שלא מדובר בילדים בני 4-5, אלא במתבגרים שמפותחים באזורים הידועים, שלא אחת עומד להם הבולבול מולי ולא אכפת להם מזה(!). הורים, אנא עזרו לע כיצד להציב להם גבולות.
ואתם נערים - אני מבקשת שתחוו דעתכם ככה שאוכל להראות זאת לילדיי שיבינו שמה שהם עושים לא מכובד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחתונים זה עוד איכשהוא בסדר
בן1702/03/2010אבל אם היו מסתובבים ערומים בבית אני הייתי זורק אותם החוצה ונועל את הדלת ככה הם ילמדו לקח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 17
בן02/03/2010אני הייתי שמחה לדבר איתך בנושא הזה, הואיל ואתה הכי קרוב לגיל של הבנים שלי.
אין לנו במפשחה ילדים בגיל הזה (כולם קטנים יותר), ואני פשוט לא יודעת מה לעשות.
תעזור לי בבקשה. איך עליי לפנות אליהם? אם היית במקומם - מה היית מצפה מאמא שלך לומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון02/03/2010אני מבינה ממך שהגבולות בבית בנושא של עירום עד כה היו מטושטשים כי הרי הבנים שלך כבר בוגרים ומבחינתך זה עדיין בסדר שיסתובבו גם במצב של עירום בבית, גם להם יכולה להיות זקפה בנוכחותך, זה כן בסדר מבחינתך? במצב כזה של גבולות שאינם ברורים ועד כה זה היה לגיטימי, ברור למה זה נראה להם לגיטימי שגם חבריהם יסתובבו כך בבית שלכם. אני מציעה לך לעשות איתם שיחה שבה תפתחי את הנושא ותסכמי איתם שבבית יש גבולות בנושא של עירום שזה לא לגיטימי שהם ו/או חבריהם יסתובבו בבית במצב של עירום/תחתונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
בן02/03/2010מן הסתם הילדים שלי בוגרים ולא אכפת לי איך הם יסתובבו - אלה הם הלדים שלי. לא אכפת לי שירגישו בחופשיות בבית, שהרי אם הדבר גורם להם להנאה - אדרבה ואדרבה.
אבל נערים זרים זה כבר סיפור אחר.... אני לא חושבת שאני צריכה להסתובב אחריהם ולהרים בוקסרים מהרצפה כמו עובדת נקיון... בכל מקרה, אני מודאגת מהעובדה שהבנים שלי יושבים לפעמים בסלון ומאוננים אחד לשני.... פעם אחת ראיתי אותם אבל הם לא ראו אותי, כי לא רציתי להביך אותם... איך אני גורמת למצב הזה להיפסק? אני חוששת שזה יקצין עוד יותר... תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הפעם
מירב שרון02/03/2010כל זמן שאת עם הבנים שלך לא שומרת על הגבולות של מה מותר ומה אסור בהיבט הזה, אז זה נותן לגיטימציה מבחינתם לאפשר גם לחבריהם להתנהג ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני בכלל מדברת על
בן02/03/2010העובדה שהם אוננו אחד לשני, ולא על האופן שבו הם מסתובבים.
מה עושים נגד זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
דניאלה פרייפלד02/03/2010גם אני וגם מירב חושבות שיש קושי במשפחה עם גבולות.
אני מציע לך, שוב, לפנות בפורום הזה להורים ומתבגרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגולה בפטמה חזרה!מודאג02/03/2010
שלום לכולם.
אני בן 14 ולפני כשנתיים וחצי הבחנתי בכמו גולות בפטמה שלי, אחרי שהבנתי שזה הורמונלי ונורמלי נרגעתי.
לפני שלושה חודשים היא נעלה ואחר כך חזרה שוב
האם זה נורמלי שזה נעלם וחוזר והאם זה אותו דבר?
וזה כואב כאבי טופת האם יש דרך להקל על הכאבים?
תודה רבה:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפנות את השאלה לפורום רפואת משפחה
מירב שרון02/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ???דחוף???מבולבלת01/03/2010
שלום לכולם,
אני וחבר שלי שוכבים כבר בערך חודשיים..ועדיין לא התחלתי לקחת גלולות.
את הסקס אנו מקיימים עם קונדום אך לפני שבועיים בערך, ירדתי לחבר שלי ומלהט הסיטואציה הוא חדר אלי ללא קונדום.
לאחר מכן ראיתי על הבטן שלו כמו "שריד" של שפיך (ככה אני חושבת הוא טוען שזה לא, ושזה ממני כי הוא לא גמר) .
על מנת שלא יהיו תקלות שאנו לא ערוכים אליהן , לקחתי פוסטינור.
המחזור החודשי שלי בדרך כלל אינו סדיר (איחור של 3 ימים קדימה אחורה) אך בחודשיים האחרונים הוא הופיע בראשון לחודש.
היום הראשון לחודש, ו..אופס לא הגיע המחזור!!!!!!!
אני מאוד מודאגת, וצריך את עזרתכם לדעת אולי העיכוב בגלל שלקחתי פוסטינור......
מחכה לתשובה,
מבולבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
דניאלה פרייפלד01/03/2010יכול להיות שמרוב שאת לחוצה הווסת מאחרת....
תחכי את ה3 ימים ...להירגע...אני מבינה שזה קשה אל בכל זאת תנסי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוף!מבולבלת01/03/2010
שלום לכולם,
אני וחבר שלי שוכבים כבר בערך חודשיים..ועדיין לא התחלתי לקחת גלולות.
את הסקס אנו מקיימים עם קונדום אך לפני שבועיים בערך, ירדתי לחבר שלי ומלהט הסיטואציה הוא חדר אלי ללא קונדום.
לאחר מכן ראיתי על הבטן שלו כמו "שריד" של שפיך (ככה אני חושבת הוא טוען שזה לא, ושזה ממני כי הוא לא גמר) .
על מנת שלא יהיו תקלות שאנו לא ערוכים אליהן , לקחתי פוסטינור.
המחזור החודשי שלי בדרך כלל אינו סדיר (איחור של 3 ימים קדימה אחורה) אך בחודשיים האחרונים הוא הופיע בראשון לחודש.
היום הראשון לחודש, ו..אופס לא הגיע המחזור!!!!!!!
אני מאוד מודאגת, וצריך את עזרתכם לדעת אולי העיכוב בגלל שלקחתי פוסטינור......
מחכה לתשובה,
מבולבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למבולבלת שלום
מירב שרון03/03/2010מאוד יתכן שהשיבוש במחזור נוצר בעקבות הפוסטינור אך למען הסר ספק את יכולה לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה! הקדמת מחזור דחוף!ל.ש01/03/2010
שלום,
אני בת 21 ולפני שלקחתי גלולות המחזור שלי לא היה סדיר.
קרוב לשנתיים לקחתי גלולות והמחזור שלי הסתדר,
עשיתי הפסקה של גלולות (חודש) ואני מעוניינת לחזור לקחת את הגלולות, הבעיה היא שאני לא מקבלת מחזור כדי להתחיל לקחת.
עשיתי כבר 2 בדיקות הריון, והכל תקין.
המחזור "מאחר" כבר בשבועיים.
רציתי לדעת האם יש כדורים להקדמת המחזור?
מכיוון שהמחזור שלי אף פעם לא היה סדיר בלי הגלולות.
זה דחוף.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל.ש
דניאלה פרייפלד02/03/2010בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכולםחסוי01/03/2010
פין קטן הינו באורך 10-7 ס"מ ובעל קוטר של 2.5-2 ס"מ.
פין בינוני הינו באורך של 15-10 ס"מ ובעל קוטר של 3.5-2.5 ס"מ.
פין גדול הינו באורך של 20-15 ס"מ ובעל קוטר של 4.5-3.5 ס"מ.
פין גדול מאוד הינו באורך של 25-20 ס"מ ובקוטר של 5.5-4.5 ס"מ. (הכול זה בזקפה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיפה אתה מביא את המידע הזה?
מירב שרון01/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה
חסוי02/03/2010מBEOK היתה איזה שהיא כתבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה
מירב שרון03/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה קשהחסוי01/03/2010
אני מאוננן כבר כמה זמן וכל הזמן שאני גומר יוצא לי נוזל שלא ממש דומה לנוזל זרע בצבע שלו וגם בכמות שלו. נאי חייב עזרה דחוף!
נ.ב אני בן 14* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון01/03/2010לגבי כמות הזרע, אז זה משתנה וזה בסדר, לגבי הצבע, מה הצבע שאתה רואה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהf
חסוי02/03/2010ירוק.... חחח סתם הוא יותר שקוף כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד02/03/2010שקוף ירקרק, לך להיבדק..חח
שקוף שקוף זה בסדר, במשך חייך ישתנה משקוף...ליותר חלבי כזה לשקוף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהפיתוש28/02/2010
שלום=))
אני וחברה שלי התנשקנו קצת והתחרמנו(עם בגדים). לאחר מכן מהאזור מסביב לפין כאב לי, כאבים די חזקים , למשך חצי שעה בערך. השאלה שלי זה למה זה קרה? והאם זה יקרה כל הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון28/02/2010האם בעבר זה גם קרה לך? האם הכאב באזור האשכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פיתוש01/03/2010לא זכור לי שכאב לי והכאב לא באשכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה הכאב?
מירב שרון01/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פיתוש01/03/2010אתמול זה היה מסביב לאזור הפין והיום זה היה באשכים ומסביב להם, בעיקר בצד ימין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון03/03/2010ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום של אורולוגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי,תוודההה רבההה=))))
פיתוש04/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקארין28/02/2010
אני וחבר שלי עשינו סקס יבש הוא היה עם תחתון ואני לא (והיה מממש תנועות של חדירה) והוא גמר יש מצב להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון28/02/2010אם הוא היה עם תחתון, והפין לא במקרה ברח החוצה ונגע בפות שלך אז סביר להניח שהכול בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבנים שליבן28/02/2010
שלום!
יש לי שני בנים בבית, אחד בן 19 ואחד בן 18.
אחד בצבא ואחד בתיכון ויש מין מגמה אצלם ללכת בבית רק עם תחתונים או לפעמים אפילו בעירום.
אני לא בטוחה שזה מה שאני רוצה שהם יעשו, כיווון שלפעמים "מגרד" להם או "עומד לי כי אני כבר גדול". בכל מקרה הסיטואציה די מביכה אותי. איך ניתן לומר להם בנחת להפסיק, כי כבר נסיתי כמה פעמים וזה לא עוזר בכלל. לפעמים באים חברים שלהם ואז בכלל יש לי לא רק שניים אלא שלושה ואפילו יותר בנים, בני 18-19, מפותחים (בכל המקומות, גם למטה). שמסתובבים לי עם החבילה בחוץ. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
דניאלה פרייפלד28/02/2010קודם כל מה שאת חשה, מבוכה ,ולא ציינת אך אולי גם תחושות מיניות ,לגבי בניך וחבריהם, טבעי ביותר....
את צודקת בהחלט שיש בזה שהם מסתובבים לך כך, אי נעימות,ומבוכה!!!
איך התמודדת עם הגבולות עד כה? ואיך אמרת להם שזה לא נעים לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מיןדורין28/02/2010
שלום
אני בת 18 ויש לי חבר כבר זמן מה
עד לפני כמה ימים נגמר לי המחזור ואני וחבר שלי קיימנו סוג של יחסי מין
והחדירה לא היתה עד הסוף
לפני זה הוא החליט לאונן וגמר...הוא ניקה את אביר מינו בעזרת מגבונים לחים וחיכה כ5 ד'ק..
לאחר מכן הוא חדר אל תוך רחמי בלי אמצעי מניעה והחדירה אינה היתה מלאה
הרגשתי כאבים
לאחר מכן כרבע שעה הוא החליט להשתמש באמצעי מניעה והמשכנו לקיים יחסי מין ללא חדירה מלאה ולאחר מכן החלטתי להפסיק כי כאב לי נורא
והוא אונן וגמר בתוך הקונדום
לא יצא לי דם
ורציתי לדעת ולברר יותר לעומק מכיוון שאני חדשה בעניין וזו פעם ראשונה שאני מקיימת יחסי מין
האם יש חשש לזה שהוא גמר ניקה את איברו ולאחר מכן חדר אל תוך רחמי
והאם אבדתי את בתולי למרות שלא יצאה דם והחדירה לא היתה מלאה כלומר עד הסוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורין
דניאלה פרייפלד28/02/2010מזל טוב את לא בתולה,אם היה חדירה אפילו עד החצי.....לא תמיד יש דימום ..
לא ברור לי הקושי לחדור?
איך את ניגשת למיניות הזוגית? האם אתם משקיעים זמן בכדי לעורר את עצמכם, האם את משוחררת או מתוחה ומודאגת...האם את חשה את עצמך ויודעת שאת רטובה מספיק בכדי לאפשר חדירה...
האם את מכירה את מניותך, האם את מאוננת ויודעת להגיע לאורגזמה????.
נכון הפעם הראשונה יכולה להיות על הפנים ,עד שלומדים את ה"ריקוד המיני" אך היה יותר מנסיון אחד לחדירה ללא הצלחה ואפילו עם כאב זה מדאיג אם כואב להפסיק!!!
תנסילתאר איפה כואב
מסכנה חזרתי אליך עם הרבה שאלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
בן28/02/2010מה תחושות מיניות? אני נמשכת לבנים שלי?
לא נעים לי לראות חברים שלהם עם בולבול בחוץ. בכל זאת הם בוגרים והם מפותחים. זה לא כמו בן 4 עם חיתול....ביקשתי מהם לא אחת לא להסתובב כך. כינסתי אותם ודיברנו על זה. הם אמרו שזה חלק מתחושת החופש שהם רוצים. אין לי שום בעיה איתם. שיסתובבו ככה - אדרבה. אבל החברים שלהם.. ברגע שהם ככה אז הם אומרים אם אנחנו ככה אז גם חברים יהיו ככה... מה אני צריכה לקחת לנערים האלה את התחתונים ולשים במקום נח? יש לנו בית פרטי עם כניסה שמוקפת שיחים. לפעמים הנערים האלה מתפשטים לי בחוץ ודופקים בדלת כשעומד להם הבולבול. כאילו חובה עליהם להיכנס ככה. זה לא מכובד... זה נראה לך הגיוני? איך מטפלים בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה. התכוונתי להגיב על השאלה שלי
בן28/02/2010הבנים שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
דניאלה פרייפלד01/03/2010לא התכוונתי שאת נמשכת לבנים שלך, סליחה אם כך הובנתי!!!!
את צודקת שזה ממש לא בסדר איך החברים שלהם מתנהגים!!!
אני מציע לך לפנות בפורום זה, להורים ומתבגרים ,הנושא נמשע לי יותר נושא של גבולות ...מאשר מיניות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה פרייפלד
דורין01/03/2010אני חייבת לציין שהתחלתי להתשמש בטמפונים הMIN והרשתי את אותו הכאב כמו שמוצאים אותו לאחר שהוא ספוג....
איבר מינו היה פחות מחצי לא רציתי חדירה מלאה בשביל לא לאבד את בתולי
אני די מתחרטת על זה עכשיו אחרי שאת אומרת לי שאבדתי את בתולי...
אנחנו אוהבים מאוד ואנחנו מגרים אחד את השני וחושקים מאוד
מצד אחד כן רציתי שהוא יהיה הראשון ואני מקווה שהאחרון
אבל מצד שני יש לי הורים די מרובעים ועכשיו יהיה לי מאוד קשה להסתיר זאת מהם
ואני בהחלט רטובה מספיק בשביל חדירה ואני יודעת להגיעה לאורגזמה
הכאב היה בפתח של הנרתיק כמו שאת מוציא את הטמפון כשהוא ספוק והוא נפוח כזה ככה היה הכאב...
וואוו אני כולי רועדת תוך כדי כשאני מקלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה פרייפלד
דורין01/03/2010והרגשתי*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורין
דניאלה פרייפלד01/03/2010אין לך ממה לחושש מההורים..לגבי בתוליך .הקרום הינו פיסת עור טבעתי ,שהרבה בנות פורצות אותו מבלי לדעת..ללא כל קשר לקיום יחסי מין ,אם את למשל ספורטיבית.
מתאור שלך את רואה אותו כבחור שלך לעולם ועד ולכן הוא היה הראשון...הוא לא היה סתם אחד!!!
וכפי שאמרתי לך לא מספרים שהפעם הראשונה + יכולה להיות על הפנים זה לא אשמתכם!!!!
יופי שאת מכירה את עצמך עד ל+ אורגזמה.
לא ברור לי הכאב ..את אומרת שזה קרה שהוא מוצאי ,וכך גם עם טמפון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה פרייפלד
דורין02/03/2010הכאב הוא בפתח של הנרתיק
כשהוא הכניס אז כאב לי נורא ולעורך כל הקיום שעשינו כאב לי...
והכאב היה כמו שמוצאים טמפון אחרי שהוא מתנפח...
והחדירה לא היתה קשה מידי יחסית...
וכן אני וחבר שלי אוהבים אחד את השני מאוד!!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה פרייפלד
דורין02/03/2010לאורך**
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורין
דניאלה פרייפלד03/03/2010אני מציע לך ללכת להיבדק ,יכול להיות שזה וסטיבוליטס, אדמומיות ( באיזורים ממוקדים) וזה גורם לכאב, יש שמתארות שורף, בזמן החדירה.
לא יודעם היום בודאות ,מה הגורם , אך אם זה זה, יש טיפול.
זה לא מדבק וזה לא מחלת מין!!!
לפי התאור שלך התרשמתי שאת אוהבת אותו מאד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקרןחסוי28/02/2010
אני רוצנ לדעת אם האישה גומרת או שזה בכלל שתן ? אם זה לא שתן מה הנוזל הזה ו האים האישה גומרת כל פעם שהיא עושה סקס או כל פעם שהיא מגיעה לאורגזמה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון28/02/2010אם אשה גומרת עם שפיכה אז זה לא שתן, ואפשר לדעת שזה לא שתן, כי זה לא מריח כמו שתן. רוב הנשים לא מגיעות לאורגזמה רטובה. האורגזמה הנשית מתבטאת באופן שונה מאשה לאשה, יש נשים שחוות חוויה מדהימה ו/או התכווצות של שרירי הנרתיק, אחרות חוות שרשרת של אורגזמות, אין כאן כללים, זה אינדיבידואלי. אין כאן הכללות - כל הנשים לא גומרות, יש כאלה שמגיעות לאורגזמה עם עצמן אך לא עם בן הזוג, אחרות כן מגיעות לאורגזמה עם בן הזוג אך מעולם לא חוו אורגזמה עם עצמן, ויש כאלה שמעולם לא חוו אורגזמה בכלל. אשה לא דווקא תחווה אורגזמה בכל פעם שהיא מקיימת יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווףף!מודאג28/02/2010
שלום,
אני בן 14 ולפני כשנתיים הרגשתי מן גולה בפטמה אמרו לי שזה נורמאלי לגילי וזה הורמונלי אך לפני כ3 חודשים הגולה נעלמה ועכשיו חזרה שוב. יש לציין שזה מאוד מאוד מאוד כואב ואני לא יכול לשכב על הבטן אפילו.
אז האם זה נורמלי שזה נעלם לגמרי וחוזר?
ואיך אם אפשר להקל על הכאב?
תודה רבה אופיר:]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופירוש
בן28/02/2010שלום חמוד
אין לך מה לדאוג
גם לבנים שלי זה קרה
זה תהליך טבעי שיחלוף עם הזמן. אין איפלו צורך ללכת לרופא בשנית
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמודאג שלום
מירב שרון28/02/2010למען השקט הנפשי שלך אני כן הייתי ממליצה לך להתייעץ עם רופא/ת משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)