מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני חולמת ועושה דברים גיל 14הילה13/03/2010
תקשיבו פדיחה להגיד את זה אבל אין לי בררה אני חייבת עזרה.
הסיפור שלי הוא כזה אני בת 14 למדתי כל החיים שלי בבצפר דתי ועכשיו עברתי לבצפר חילוני רגיל. אני רוצה לציין שאני נראת טוב מאד ואפילו הציעו לי לדגמן ורציתי אבל אמא שלי סרבה .
בנים מתחילים איתי כל הזמן באינטרנט וגם בחוץ. אני לא דתיה .
בזמן האחרון אני חרמנית מתתה אני חולמת על סקס כל הזמן..
חשוב לציין גם שאני בחיים לא התנשקתי ולא היה לי חבר.. אמא שלי נגד זה ותמיד אומרת לי תשמרי את הכבוד שלך ותיהיה בחורה שמורה.. כאילו מה הקטע כולה חבר מה יש לך היא אומרת לי אסוור כל הבנים מזלזלים ואני מקשיבה לה.. מרוב שאפילו לא התנשקתי אני חולמת על דברים פשווט ..
אני כבר משתגעת אניי חרמנייייייייייייייייייית
תעזרווווווו ליי בבקששששה אייך לעביר את זה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהו לא צריך שום עזרה עבר לי
הילה13/03/2010תקשיבו אני פשוט מזועזעת.. הייתי חרמניית אש היוםם ובחיים שלי לא ראיתי פורנו..
ועכשיו ראייתי אני אומרת לכםם אני עד שניה קאתי.. כל החרמנות הזאת ירדה לי בשניה..
פשווט גועל נפפפש אני לא מאמיינה שכל האנשים עושים את זה.. זהה חיוותת גוועל נפש..
האם עושים סקס כמו בפורנו ? או שעושים ביותר עדינות ? :O
זה פששווט מגעיייייייל אני לאמאמיייננה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדברי שטויות
asfgsdf29/03/2011הפורנו ממש לא משקף את המציאות הוא מעוות אותה...
זה ממש לא דומה לחיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת 14
אנונימית31/03/2011לגבי סרטי הפורנו , הם בדיוק כמו סרטים רגילים , כלומר
כשאת רואה את הסרט "סופרמן" - אחרי הסרט את שמה על עצמך גלימה ומנסה לעוף?כמובן שלא, אותו הדבר לגבי סרטי פורנו , הם נועדו בשביל ליצור הנאה ולא לחיקוי המציאות,לכל אדם יש את התנוחות שלו , את האווירה והתשוקה וצורת הסקס שלו,
זה למה אסור לבני נוער לצפות בסרטי פורנו ,
משום שהם לוקחים אותם ברצינות ומשלבים אותם לתוך המציאות.
לגבי החרמנות שלך,זה משהו נורמטיבי , בעיקר בגיל ההתבגרות כאשר כל תהליכי גוף האישה משתנים וגם עם תחילת המחזור,
את תמיד יכולה להירגע ולאונן ולפרק את החרמנות שלך,אין לך ממה להתבייש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה שלום
מירב שרון14/03/2010זה מאוד טבעי במיוחד בגיל ההתבגרות כשההורמונים משתוללים שיהיו לך חלומות מיניים, ההורמונים כמובן משפיעים על הדחף המיני שלך. אני מבינה ממך שאת גרה בבית שמרני ומצד שני חשופה בביה"ס לסביבה חילונית, הגבולות בבית יותר נוקשים מהגבולות מחוץ לבית והרצון שלך לפרוץ גבולות כנראה השפיע על הבחירה שלך לצפות בפורנו. פורנו מעוות את המציאות וממש לא משקף את מה שקורה במציאות. בפורנו הופכים את האישה לחפץ, אין שם רגשות. במציאות כשתיצרי קשר רגשי עם מישהו, תגלי איתו אינטימיות פיזית ורגשית ולזה את יכולה לשאוף.
אני ממליצה לך לאפשר לעצמך לחקור את המיניות שלך עם עצמך באמצעות אוננות, וכשתהיי "חרמנית רצח", תיעזרי באוננות על מנת להגיע לפורקן. כך תגלי מה עושה לך טוב ובבוא היום כשיהיה לך בן זוג תוכלי גם לכוון אותו על מנת שידע מה לעשות על מנת לענג אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תפנה להנהלה...
חכם28/03/2011אז תפנה להנהלה... ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרו ליאיתן12/03/2010
אני מאוד מיתביש לדבר עם בנות שאני לא מכיר אני מיתאמן בחדר כושר ואני ניראה טוב מאוד אבל פשוט אני מיתביש לגשת לאיזה נערה שיש שם ואני לא יודע למה כי עם בחורות שאני מכיר אני עושה צחוקים ודברים "מינים" אבח פשוט עם אני לא מכיר ילדה הוא היא לא תזרים שיחה אני יעמוד כמו גולם ולא יושה כלום זה לא שאני שמן הוא משהו אני ניראה טוב מאוד ואני בן 17 וחצי ואני לא יודע איך לגשת לבחורות הוא לזותי בפרט תעזרו לי עם אתם יכולים עם הבעיה שלי בבקשה אני רוצה אבל לא מצליח אין לי אומץ עזרה בבקשה מה לעשות ואיך לעשות ואיך להיתגבר על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיתן שלום
מירב שרון12/03/2010מה הכוונה שעם בנות שאתה מכיר אתה עושה דברים "מיניים", איזה דברים? בכל אופן, אני מבינה שיש חששות מפני יצירת קשר עם בנות, איזה מחשבות עוברות לך בראש כשאתה רוצה לגשת למישהי, אילו משפטים שאתה אומר לעצמך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה דברים עוברים לי בראש
איתן13/03/2010מה להגיד לה איך להגיד לה איך היא תגיב ואני לא יודע מה להגיד לה כל הדברים האלה עוברים לי בראש שאני רוצה לגשת לבחורה מסוימת הוא שאין לי ביטחון הוא שאני פחדן ואני לא ידוע מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמשך מענה
מירב שרון14/03/2010בוא נקרא לכל המחשבות האלה שיש לך "מחשבות מרחיקות", למה? כי כשאתה מנסה להתקרב למישהי, המחשבות האלה משפיעות על הרגשות שלך ועל הביטחון העצמי. אני מציעה שתיעזר בטכניקה של דמיון מודרך, תדמיין מגירה שבה אתה מכניס את המחשבות האלה וסוגר את המגירה. אתה יכול לדמיין את עצמך נפגש עם הבחורה, יוצר איתה קשר עין, מחייך אליה, מתקרב אליה ומדבר איתה (אתה יכול להכין לך רשימה של שאלות מוכנות מראש), אם בדמיון תצליח לעשות את זה אולי זה יעזור לך להאמין ביכולתך לעשות את זה גם במציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין נשיחסוי;12/03/2010
הדגדגן וצורת הפות שלי קצת מוזרה בגלל שאוננתי עם האצבע בשפה אחד של הדגדגן ועכשיו צד אחד נראה יותר מנופח מהשני והצבע נהיה שונה..
והשפתיים החיצוניות לא נסגרות ונראות מוזר.
אני מתכוונת לקיים יחסי מין עם החבר שלי אבל אני מתביישת נורא
מה אפשר לעשות בנוגע לזה?
בבקשה תענו לי,
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד12/03/2010כל אישה והפות שלה....כלומר השפתיים לא סמטריות ויכול להיות שאחת יותר מנופח מהשני ...
הצבע משתנה...התחושה והריות שלה... ובכל זאת הבחורות מתות על הפות!!!
אז לרוב אין על מה לדאוג אלא עם האמת יש לך משהו יוצא מן הכלל.
תני לבחור להכיר אותך ביעניו ולא דרך עיניך!!!
את תרגעי !ותתני לעצמך להכיר את הגוף שלו, שבטח לא 100% בסדר ותקבלי אותו כמו שהוא ותני לו להכיר את גופך ולבל אותך כפי שאת/הוא שכולל: חיוך, נפשך, מחשבותיך ...........ולא פות בלבד
תהנו
לא לשכח אמצעי הגנה..בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
חסוי;13/03/2010זה יחזור לגודל שהיה לי בהתחלה או שזה ישאר ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד14/03/2010הדגדגן כשלעצמו אינו עם שפתיים. השפתיים הן מסביב והן כוללות את הדגדגן ואת השפתיים הקטנות ופתח הנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
חסוי;13/03/2010זה יחזור לגודל שהיה לי בהתחלה או שזה ישאר ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערות ערווהשם בדוי12/03/2010
אני בן 16,וובאמת לא יודע האם לגזור את שערות הערווה שלי,רק לקצץ?,או להשאיר כמו זה עכשיו?
בכל הסרטים הגברים תמיד מגולחים,אבל חברים שלי מספרים שהם לא מגלחים?-מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדוי
דניאלה פרייפלד12/03/2010שיעור, הוא ענין ,לרוב ,אופנתי....ואכן בסרטים שאתה רואה ..אני משערת סרטי פורנו אכן האופנה היא גברים ללא שער...
אך בחיים האמיתיים יש עדין לא מעט בנות שדווקא אוהבות גבר שעיר....
אז השאלה שלי אליך האם אתה חושב לעשות את זה, כי אתה חושב שזה לא יפה או מציק לך או שאתה חושב לעושה את את זה כי האחר/ת חושבים/ות שזה לא יפה .אם זה בגלל האחר, האם אתה עושה דברים אחרים, שאולי לא נראה לך בגלל האחר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
חסוי14/03/2010זה גודל חזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד14/03/2010כן ,אלא אם מוציאים בליזר, שאמור למנוע את צמיחתו מחדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעהלילך11/03/2010
אני וחבר שלי בני 17 ורוצים להתחיל לקיים יחסי מין. מה אמצעי המניעה הטוב ביותר עבורנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון11/03/2010הגלולה הנה אמצעי המניעה הכי יעיל במניעת הריון לא רצוי. אני ממליצה לך לפנות לרופא/ת נשים, להגיע לבדיקה ראשונה, לציין שהנך בתולה ומבקשת לברר לגבי האלטרטנטיבות השונות שישנן כיום ומה הכי מתאים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה
גליה14/03/2010צריך להבדק למחלות אבל אחר כך אפשר לשכב רק עם גלולות וזה פחות כאבי ראש מקונדום שנגמרים ונקרעים ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
לילך15/03/2010אבל זה טוב להכניס בגיל כזה הורמונים לגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
סתיו15/03/2010לילך שלום. יש היום גלולות (כמו פמינט למשל שזה מה שאני לוקחת ואני בת 18) שהרופא שלי קורא להם "דור שלישי" כי יש בהם מעט הורמונים וזה לא מזיק לגוף וגם יש מעט תופעות לוואי (לי לא היו בכלל). לי לרופא ודברי איתו על זה והוא יסביר לך הכי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
דניאלה פרייפלד15/03/2010בסהכ 17 לא מוקדם מדי להכניס הורמונים לגוף זה כבר גיל סביר....
ונכון מינון ההורמונים קטן היום יחסית לדור הקודם
אבל אני ממליצה לך כפי שמירב הציע לעלות את כל שאלותיך בפני רופא
בנוסף תשאלי אותה/ו על הטבעת עם ההורמונים,ששמים לתוך הנרתיק וזה מפריש הורמונים...יחסית חדש בשוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיכון כלכלי !!חסוי10/03/2010
שלום רב !
אני בן 14 ולא אכפת לי איך איבר המין שלי נראה אבל ליפני כמה ימים היתה לי זקפה ושכתי על המיטה כאילו שאני שוכב עם מישהי ולחצתי כזה על האיבר ואז שקמתי ראתי שהוא יותר קטן ממה שהוא היה לפני זה אכשו אני רוצה לדעת עם זה יחזור להיות כמו שזה היה לפניי זה הוא שזה ישאר ככה ועם זה בכלל יכל ליקראות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה תיקון
חסוי10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון11/03/2010אל תדאג הכול יחזור לקדמותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתול מושלם!ירון10/03/2010
שלום!
אני בן 17.. ואני בתול.. בתול לגמרי. אף פעם לא נישקתי בחורה וגם אף פעם לא שכבתי עם אף אחת. ואני כבר מתחרפן מזה! נמאס לי מהיד.. וזה לא שאין לי קשרים עם בחורות וזה.. יש לי המון ידידות שאני בקשרים טובים איתן.. אבל כלפי אף אחת אין לי רגש מיוחד של אהבה וגם אם כן בטוח שאף אחת מהן לא תסכים לשכב איתי.. הן עדיין קטנות.
אני כבר מתחיל לחשוב ללכת לאיזה זונה או נערת ליווי רק שתמצוץ לי לא רוצה זיון כי אני מפחד ממחלות.. ברור שממציצה גם יכול להיות מחלות אבל הסיכויים יותר קטנים לפי מה שהבנתי..
פשוט.. אני ממש רוצה מגע של אישה ועוד לא היה לי דבר כזה אף פעם.. ואני מאוד נמשך לנשים.. אני חושב שאם אני ילך אפילו רק פעם אחת לנערת ליווי או זונה שרק תמצוץ לי אני ירגע סוף סוף.. אני ממש מרגיש בזה צורך אדיר..
אשמח אם תעזרו לי בנושא..
בתודה מראש! :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
דניאלה פרייפלד10/03/2010לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אנא ממך לאאאאאאאאאאאאאאא ללכת לנערת ליווי!!!
קשה דרך שרשור להסביר למה לא....
אני לא מהמאמינות שצריך להיות האהבה,או אהבת חייך,שהיא תהיה זאת שתקיים איתה יחסי מין בפעם הראשונה!!! אך מצד שני לא נערת ליווי ,לא סתם מין, לשם... כבר לא להיות בתול!!!
צריך שיהיה לך... משיכה ,איזה קשר, משהו שנדלקת עליה, שבא לך עליה...משהו שמענין בה...משהו!!!!
אך לא סתם בכדי לגמור עם זה.
אם תלך לנערת ליווי זה לעשות את זה בעצם עם חפץ, אומנם חיי, אך אין לך שום רגש כלפיה...
אז אתה בן 17 לאן אתה רץ היום אתה יכול לחיות עד 100 אתה עדין ילד!! תן למשהו בגופך, בנפשך למצא את הפעם הראשונה או שהיא תמצא אותך!!!!
כפי שנאמר בארץ נהדרת ,אנא ממך ,אני פונה ללב שלך!!! חכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבי..
ירון10/03/2010תקשיבי רגע.. אני מודע לזה שנערת ליווי/זונה היא בעיקרון חפץ.. שאין לי שום רגש אליה..
א-ב-ל !! אני לא מסוגל כבר לחכות עם זההה!!!! אני משתגע כבר בחיים לא היה לי שום מגע מיני/נשיקה/מגע מיוחד עם בחורה!! את הצורך שלי את יכולה להבין?
זה היה דבר ראשון.. דבר שני - הקטע הוא שאם אני רוצה אני יכול ללכת לצומת ההיא קרוב לבית שלי ולגמור עם העניין הזה כבר.. יש לי רישיון ואוטו אני יכול לנסוע לשם בכל רגע מצידי שתמצוץ לי עם קונדום העיקר שיקרה משהו.. תתני לי סיבה אחת למה לא לעשות את זה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
דניאלה פרייפלד10/03/2010מי לוחץ עליך ???
אז מה אם לא נשקת ולא חבקת...כי לא מצאת את הבחורה שאתה מעונין גוף נפש לעשות דברים אילו איתה!!! אז במקום זה לנערת ליווי...
הרי בעיקרון רוצים להרגיש קשר זוגי של עוררות שבא לנו להיות במצב הזה ,מתח,תקווה שאולי יצא מזה ממשהו מעבר לזיון חד פעמי ,,שיחה,אוירה נעימה מסביב. ולא משהו שצריך לשלם עליו
גם זיון אפשר לעשות עם מישהי שנדלקת עליה one night stand זה מתחיל ממשיכה איזה תדלוק...
אני לא יכולה לנבא, מה יקרה לך ,אם בכל זאת תחליט ללכת לנערת ליווי ...אולי כלום ...אבל אם כן תעשה לעצמך שריטה שישפיע על ההתיחסות על עצמך בעיניך?
UP TO YOU* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תיקון !!!
מירב שרון11/03/2010נערת ליווי היא ממש לא חפץ, היא אשה עם רגשות, אבל כשאתה מגיע אליה רק לצורך פורקן, אתה בעצם הופך אותה לחפץ, ההשלכות לטווח ארוך יכולות להיות שבעתיד תתקשה ליצור קשר בריא של זוגיות ומיניות עם אשה בגלל שהחוויה המינית הראשונה שלך הייתה עם אשה שהפכת אותה לחפץ. מתחברת מאוד לעצותיה של דניאלה, פנית אלינו בגלל שכנראה עמוק בפנים אתה מבין שאולי זה לא יהיה הצעד הנכון עבורך לעשות כזה דבר, בסופו של דבר אתה בוחר מה אתה עושה וגם אתה לוקח אחריות על ההשלכות של זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבי..
ירון10/03/2010תקשיבי רגע.. אני מודע לזה שנערת ליווי/זונה היא בעיקרון חפץ.. שאין לי שום רגש אליה..
א-ב-ל !! אני לא מסוגל כבר לחכות עם זההה!!!! אני משתגע כבר בחיים לא היה לי שום מגע מיני/נשיקה/מגע מיוחד עם בחורה!! את הצורך שלי את יכולה להבין?
זה היה דבר ראשון.. דבר שני - הקטע הוא שאם אני רוצה אני יכול ללכת לצומת ההיא קרוב לבית שלי ולגמור עם העניין הזה כבר.. יש לי רישיון ואוטו אני יכול לנסוע לשם בכל רגע מצידי שתמצוץ לי עם קונדום העיקר שיקרה משהו.. תתני לי סיבה אחת למה לא לעשות את זה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודע..
ירון10/03/2010אני יודע שאף אחד מכאן לא חייב לי כלום אבל זה לא נישמע לי הגיוני שלשאלות שלי אף אחד לא ענה ולזה שמעלי ענו למרות שהוא כתב את ההודעה אחרי..
ואני חושב שהשאלות שלי פה קצת יותר חשובות משלו..בשלי מדובר על בעיות אצלו זאת רק התלבטות או משהו שהוא צריך להתייעץ איתו עליו..
אשמח לתשובה ולא התכוונתי לפגוע או להעליב אני גם לחוץ אבל לא קשור בכול מקרה אני אחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנוגע למחלת הנשיקה+בעיה..ירון10/03/2010
שלום,אני בן 17 וחצי ועדיין לא קיימתי יחסי מין.
הכרתי נערה בת 16 וחצי ומתחיל להתפתח בינינו קשר רציני,ודיברתי איתה אם יש לה בעיה לשכב איתי והכול.
היא אמרה לי שהיא בחיים לא אוננה והיא רוצה לחוות את זה בפעם הראשונה עם מישהו שהיא אוהבת.
אני פוחד שבמהלך הסקס תיהיה בעיה שאני והיא לא נדע מתי אפשר לחדור כלומר מתי היא רטובה מספיק שתיהיה אפשרות לחדירה.
והיא גם בתולה ואני רוצה לדעת איך החדירה אמורה להתבצע,כלומר בהתחלה אני אמור להכניס לאט ולחכות להרגיש איזה משהו ואז להוציא וליראות אם יורד דם ואם יורד אז לנקות?
ואם לא יורד דם מה זה אומר?שלא הכנסתי מספיק והיא עדיין בתולה?
עוד שאלה,לאותה נערה שהכרתי יש מחלת הנשיקה..ממה שהבנתי אסור לי לנשק אותה בפה אבל בנוגע ליחסי מין שהם לא אוראלי מותר?
עוד בעיה קטנה בנוגע לזקפה שלי..
אני מאונן כבר מגיל צעיר בערך מגיל 11-12 אני חושב אני לא בטוח..
בשנה האחרונה התחלתי לאונן 4-6-7 פעמים ביום והיו זמנים שזה היה קבוע במהלך השבוע והיו כאלה שלא שההיתי מאונן פחות.
קרו לי מקרים שהרגשתי שאני חייב לגמור למשל אחרי הפעם השלישית סתם לדוגמא ולא ההיתי לי זקפה אבל המשכתי לאונן וגם גמרתי,האם זה גורם נזק?
בזמן האחרון אני מאונן אבל לא עם זקפה מלאה אולי בגלל שמה שאני עושה כמו צפיה בפורנו וסייברים לא מספיק מרגש אותי אני לא בטוח,ואני פוחד שיש לי בעיה אבל יש איפושהו מקום שכן יכולה להיות לי זקפה כמו שצריך אבל אני בכול זאת דואג שאולי בגלל מה שאני עושה שאני מאונן ללא זקפה או ללא זקפה מלאה גורמת לבעיה,האם יש סכנה?
נ.ב
בנוגע לגלולות,עדיף שהיא תלך לרופא נשים לפני קניית גלולות מסויימות?
אני רוצה לקיים איתה יחסי מין גם עם קונדום וגם עם גלולות,בקשר לקונדום רציתי לדעת אם יש לכם אפשרות להמליץ על סוג קונדום מסויים?
ועוד משו ממה שאני הבנתי בעבר שיש גדלים מסויימים לקונדומים,איך אני יודע איזה גודל בדיוק לקנות?
תודה רבה רבה !
אשמח אם תענו לי כול השאלות..ומצטער על החפירה הקטנה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יודעץ..
ירון10/03/2010אני יודע שאף אחד מכן לא חייב לי כלום אבל זה לא נישמע לי הגיוני שלשאלות שלי אף אחד לא ענה ולזה שמעלי ענו למרות שהוא כתב את ההודעה אחרי..
ואני חושב שהשאלות שלי פה קצת יותר חשובות משלו..בשלי מדובר על בעיות אצלו זאת רק התלבטות או משהו שהוא צריך להתייעץ איתו עליו..
אשמח לתשובה ולא התכוונתי לפגוע או להעליב אני גם לחוץ אבל לא קשור בכול מקרה אני אחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון סליחה על כך שטרם ענינו לך
דניאלה פרייפלד10/03/2010אני מציעה שהמפגשים הראשונים שלכם ביחד,יהיו מוקדשים להכרה הדדית של תענוגי גופכם ....
כלומר תקדיש זמן לנגוע בה להסתכל עליה להרגיש אותה לשחק איתה מינית מהשער עד קצה אצבעותיה ולהפך ....ואז להרגיש את עצמכם אם היא רטובה אם הפין שלך חזק יותר ..אולי שהיא תגע בעצמה בדגדגן וגם אתה כל זה ללא חדירה !!!
לאחר כמה מפגשים ללא חדירה ,אכן לבתולה יש לחדור לאט,תקשיב לה ולתחושות שלך.( אם כואב לה ,תפסיק),רצוי שתקנו חומר סיכה על בסיס מים, אם היא לא מספיק רטובה לא לחדור אם יבשה.
לא חייב להיות דימום ,לא אתה לא צריך לדאוג .
כן רצוי שהיא תלך להתייעצות עם רופא/ת נשים לגבי מה מתאים לה.
לא לאונן באותו יום שאתם מתכוננים ללכת עד הסוף.
כל קונדום שקונים בבית מרקחת אמור להיות מחברה מהימנה תמיד לבדוק תאריך לא לשים במקום חם לא בשמש לא בכיס להרבה זמן.
לגבי גודל רק אתה יודע רוב האו"כ ממוצע בינוני ..
אם אתה או היא בכל זאת לא הגעתם לאורגזמה זה לא נורא על ההתחלה זה קורה להרבה ...
לא לקחת את זה קשה גם אם תגמור מהר זה קורה כי אתה תהיה כל כך לחוץ או מתרגש אז....באמת אתה לא היחיד שזה קרה לו.
העיקרון ליהנות ואפשר ליהנות בלי לגמור!!!!
המטרה הנאה
אז תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ירון11/03/2010המון תודה התשובה שלך עזרה לי מאוד,רק עוד שאלה שלא ענית לי עליה..
עוד שאלה,לאותה נערה שהכרתי יש מחלת הנשיקה..ממה שהבנתי אסור לי לנשק אותה בפה אבל בנוגע ליחסי מין רגילים מותר?כלומר אוראלי,אנאלי,וחדירה לאיבר מינה וכו'..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון שלום
מירב שרון11/03/2010באתר הזה יש כתבה ספציפית על איך עוברת מחלת הנשיקה, אני מציעה לך לקרוא את הכתבה הזאת. מתוך הכתבה יש קטע מסויים שאני אצטט"...צעירים הפעילים מינית עלולים להיחשף למינון גבוה יותר של הווירוס כתוצאה מנשיקות נלהבות ו"עמוקות במיוחד" או כתוצאה מהפרשת נוזלים מאיברי המין."
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר
חסוי12/03/2010תוכלי בבקשה לשלוח לי כאן לינק לכתבה?אני לא מוצא אותה פשוט,תודה רבה ולילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
מירב שרון14/03/2010http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=2655
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסער09/03/2010
שמעתי שיש ימים מוגנים אצל אישה שאפשר לגמור בפנים ואין סיכוי להריון.. מתי זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סער
דניאלה פרייפלד09/03/2010נכון, יש, אך אין לסמוך על השיטה הזו!!!
רוב הבנות אינן יודעות מתי הימים הבטוחים שלהן וזה ,לרוב,מאד הפכפך
ולכן להימנע מקיום יחסי מין, בכל מחיר, על סמך הימים הבטוחים ,גם אם היא אומרת שאכן היא יודעת מתי זה !!! לטובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סער10/03/2010בסדר אבל עדיין תוכלי להסביר לי מתי הם? רק מתעניין..
ישר אחרי מחזור יש.. לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסער
דניאלה פרייפלד10/03/2010אם המחזור של 28 יום,את ה28 יום מתחילים לספור מהיום הראשון של הווסת.
הימים הבטוחים הם עד היום ה10 ומהיום ה20 .או קיי זה רק אם זה קבוע מזה שנים וסת של 28 יום ..אך כל דבר קטן כמו מצב רוח שינוי באוכל משפיעים על כל התהליך והספירה!!!
אני מדגישה, אין ימים בטוחים, יש קונדומים ואחרים להגנה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סער12/03/2010קצת מסובך אבל בכל זאת תודה.... באמת עדיף כבר להשתמש בקונדומים תמיד חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח לגמורערן09/03/2010
שלום, שמי ערן ואני בן 17.
יש לי חברה ואנחנו לא מקיימים יחסי מין עדיין, הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לגמור במין אוראלי או כשהיא מאוננת לי, האם גם בסקס זה יהיה ככה?
תמיד הייתה לי את הבעיה זה לא רק איתה למרות שפעם אחת בגיל 14 דווקא כן הצלחתי לגמור.
בבקשה עזרה זה מביך אותי ואותה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לערן שלום
מירב שרון09/03/2010האם אתה מצליח לגמור באוננות? ומה קרה בגיל 14? קיימת יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות שנותחסוי09/03/2010
שאלה 1 : אתמול צפיתי בטלווזיה ו אמרו שזה בכלל לא טוב לצפות בפורנו אבל את אמרת שטוב לאונן ואני מאונן דרך הפורנו פשוט אני עכשיו מבולבל :S ?
שאלה 2:מה זה צירים אצל אישה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון09/03/20101. זה בסדר לאונן וזה בסדר להיעזר בגירוי ויזואלי לצורך כך. אתה נעזר בפורנו, פורנו עושה עיוות של המציאות, הופך את האשה לחפץ וצפייה בפורנו מגיל צעיר עלול לגרום לנזק פסיכולוגי לטווח ארוך. לכן לא ממליצה לך לצפות בפורנו, אתה יכול לצפות בסרטים ארוטיים, וזה כן בסדר כי יש סיפור מאחורנית, יש רגשות ויש בזה גירויים ויזואליים מיניים שיכולים לעזור לך באוננות.
2. מה זה צירים? תהליך הלידה מתחיל עם ירידת ראש העובר אל אגן היולדת, והופעת צירי לידה. צירים אלו מאופיינים על ידי עוצמתם, אורך זמנם, והרווח שבין ציר לציר. בשלב הלידה הצירים מופיעים במרווח של 3-4 דקות, וכל ציר נמשך 45-90 שניות.
עם הופעת הצירים יש ההתכווצויות חזקות של החלק העליון של הרחם שדוחפות את העובר כלפי מטה, והחלק התחתון של הרחם הולך ומתרחב ומאפשר את מעבר העובר כלפי חוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוד שאלה
חסוי11/03/2010אם את יכולה לתת לי אתר שיש בו סרטים ארוטיים ?
ו תודה רבה רבה את עזרת לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון11/03/2010בת"א יש חנות שנקראת "האוזן השלישית" ושם ניתן להשכיר סרטים ארוטיים. לא ידוע לי על אתר מסויים אבל אתה יכול להיכנס לאתר של החנות "האוזן השלישית", לראות איזה סרטים ארוטיים יש לחנות להציע ולנסות להוריד את הסרטים האלה באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת !!אוריאל08/03/2010
יש לי 2 שאלות שממש מציקות לי בבקשה תעזרו לי :
קיימתי יחסים עם חבר שלי ולא כאב לי בכלל לא בזמן החדירה ולא בזמן היחסים, רק לאחר מכן שהוא גמר בפנים הלכתי להתפנות והרגשתי צריבה מה הסיבה יכולה להיות?
ועוד שאלה קטנה ..
קיימתי יחסים עם בן הזוג שלי והוא גמר בפנים אך לא הספקתי לקחת פוסטינור .
מס' ימים לאחר מכן הוא שוב גמר בפנים אבל הפעם כן לקחתי פוסטינור,
הגלולה תמנע את הסיכויים להריון בשני המקרים ?
בבקשה תעזרו לי, אוריאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריאל
דניאלה פרייפלד09/03/2010בבקשה לפנות שאלה זו לרופאי נשים בפורום זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יסמיןמיכל08/03/2010
החודש התחלתי לקחת גלולות יסמין
אני מוגנת מהריון גם גם בשבוע הפסקה בין חפיסה לחפיסה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל שלום
מירב שרון09/03/2010אם הקפדת לקחת את הגלולולת יום יום בלי פספוסים באותה שעה, אז כן את מוגנת בשבוע הפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
,תום18/03/2010מיכל לוי כוסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותחסוי08/03/2010
שלום אני בן 13.5 ואני מאונן בערך פעם פעמיים ביום ,
זה כיף והכל אבל אחרי איזה 7-10 דקות אני גומר .
יש אפשרות לגמור יותר מאוחר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נשמע בסדר גמור
מירב שרון08/03/2010זה לא מוקדם מדי ולא מאוחר מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי08/03/2010אני יודע שזה לא מוקדם ולא מאוחר ,
אבל אני שואל אם יש דרך לגמור יותר מאוחר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן לאונן בעוצמה נמוכה יותר
ד``ר עידן מיליצ`ר08/03/2010ואז יקח לך יותר זמן.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותקארין08/03/2010
שלום יש לי 2 שאלות עם אניוחבר שלי עושים סקס יבש עם תחתון האם יש אפשרות לקרוע את קרום הבתולים ?
שאלה שנייה שאני וחבר שלי עושים סקס יבש הוא תמיד מגיע למצב שהוא צריך לגמור ולמרות שאנחנו שנינו עם תחתונים אני לא רוצה בידיו שהוא יגמור מסיבה פשוטה מאוד שהאם הזרע שלו יכול לעבור דרך התחתונים ויהיה אפשר להיכנס להריון?
האם זה בסדר שהוא יגמור וזהו או שיש סיכון בדבר ועדיף להפסיק את התחכחכוות לפני שהוא גומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
דניאלה פרייפלד08/03/2010את בתולה כל עוד אין חדירה.
תני לו לגמור אך לא קרוב לתחתונים שלך..
ולא לגעת בנוזל הזרע ולשחק לאחר מכן באיזור פתח הנרתיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזאת אומרת
קארין08/03/2010מה זאת אומרת לתת לו לגמור אף לא קרוב לתחתונים שלי אז איך היא יגמור אם לא קרוב לתחתונים שלי?
ואם הוא נוגע באזור הפות אבל עם התחתון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
דניאלה פרייפלד09/03/2010שהוא מרגיש שהוא עומד לגמור שיזוז...
באופן עקרוני אם לשניכם יש תחתונים, לא אמרו להיות סיכון, שתכנסי להריון, אך להיות יותר בטוחים עדיף שלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזאת אומרת
קארין08/03/2010מה זאת אומרת לתת לו לגמור אף לא קרוב לתחתונים שלי אז איך היא יגמור אם לא קרוב לתחתונים שלי?
ואם הוא נוגע באזור הפות אבל עם התחתון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)