מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגולה בפטמה חזרהמודאג28/02/2010
שלום,
אני בן 14 ולפני כשנתיים הרגשתי מן גולה בפטמה אמרו לי שזה נורמאלי לגילי וזה הורמונלי אך לפני כ3 חודשים הגולה נעלמה ועכשיו חזרה שוב. יש לציין שזה מאוד מאוד מאוד כואב ואני לא יכול לשכב על הבטן אפילו.
אז האם זה נורמלי שזה נעלם לגמרי וחוזר?
ואיך אם אפשר להקל על הכאב?
תודה רבה אופיר:]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייחסתי להודעה הזאת
מירב שרון28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך..חסוי27/02/2010
אני רוצה לשכב עם בחורה מסוימת איך אני יכול לרמוז את זה ? ורציתי לדעת מה אחוז הנשים שמתגלחות באיבר מינן?? או מה רוב הנשים אם הן מתגלחות באיבר המין או שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון27/02/2010אילו יחסים יש לך עם אותה בחורה? ולא ידוע לי על סטטיסטיקות בנושא של הסרת שיער באיבר המין, למה זה מעסיק אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אני פוחד שאיבר המין שלי יהיה ..
חסוי28/02/2010כי אני פוחד שאיבר המין שלי יהיה שעיר ו איבר מינה מגולח ???!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון28/02/2010איבר המין באופן טבעי אמור להיות שעיר, ואם היא מגלחת זה לא אומר שאתה צריך לגלח, או להסיר שיער בצורה כלשהי. הסרת שיער זה עניין של טעם אישי, זה מאוד אינדיבידואלי ואין כאן נכון ולא נכון אלא מה נכון לך ומה נכון לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לגמור..לירון26/02/2010
היי, אני עוד מעט בת 18, ואף פעם לא גמרתי..
גם כשאני מאוננת לבד, וגם כשחבר שלי מאונן לי אני כן מאוד נהנת, אבל בשלב כלשהו אני מרגישה שאני כן מגיעה לאורגזמה, אבל לא יוצא מישם כלום.. ואני מרגישה שאני פשוט לא מסוגלת להמשיך..
חבר שלי ניסה כמה פעמים פשוט להתעלם מהקריאות שלי שיפסיק וממשיך לגעת בדגדגן ומחכה שאני אגמור וזה פשוט לא קורא.. עד שאני מעיפה אותו מעליי כי אני מרגישה שכבר הגעתי לשיא, ואני לא מסוגלת שייגעו לי עוד בדגדגן.
זה נורמלי בכלל?
אני מאוד רוצה לגמור, והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שיטות או משהו שיכולות לעזור לי.
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/02/2010ממה שאת כותבת זה נשמע שאולי את דווקא כן מגיעה גם עם עצמך לאורגזמה וגם עם החבר שלך אבל משום מה את מצפה לכך ש"יצא משם.." משהו, האורגזמה הנשית הנה מאוד אינדיבידואלית ואצל כל אשה זה משהו אחר, יש נשים שחוות חוויה מדהימה ו/או התכווצות של שרירי הנרתיק, אחרות שחוות אורגזמה רטובה, אבל זה לא שכיח. יש כאלה שמגיעות לשרשרת של אורגזמות. יתכן שאחרי שאת מגיעה לשיא עם עם חבר שלך הדגדגן כ"כ רגיש (זה טבעי לגמרי) שאינך רוצה להמשיך, וזה בסדר. את כתבת "אני מרגישה שכבר הגעתי לשיא" אז זאת האורגזמה שלך, זה השיא שאת חווה וככה זה מתבטא אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה, הבנתי.. תודה רבה לך :)
לירון27/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות\25/02/2010
שלום,
האם אוננות זה נחשב דבר שאסור לעשות?
"אל תשפוך את זרעייך לשב"? כלומר משהוא בדת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
בן25/02/2010אוננות נחשבת על פי ההלכה לדבר אסור, אולם אם אתה חש בנח עם זה וזה גורם לך להנאה, למה לא לשחק עם הבולבול? כל עוד הדבר לא פוגע בחייך ו"משתלט" עליהם הדבר מותר. כאשר אתה מעדיף אוננות על פני משפחה/חברים - אז משהו כבר לא בסדר. אם אתה מעוניין בלדעת שיטות וכדומה - שאל אותי ואני אתייעץ עבורך עם אחי. מקווה שעזרתי. ישראלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי
מירב שרון25/02/2010תמיד נשאר מקום בסוף הקונדום ,הוא לא אמור להיות צמוד עד הסוף, הקצה, אחרת אין מקום לשפריץ הגדול..
אם הבנתי נכון חוץ מהקצה הוא יושב טוב כלומר צמוד לא נע ולא נופל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםשלומי25/02/2010
טוב אז אם כך יש לי איבר מין קטן... (13-14 סמ ו12-13 היקףף) ניסיתי מספר קונדומים ובכולם הייתה לי את אותה הבעיה.
הקונדום עצמו יושב טוב על הזין הבעיה היא שבאיזור שקצת לפני הכיפה ובכיפה כאילו הקונדום לא צמוד לגמרי ויש מין פסים כאלה כמו מין כפלים כאלה של הגומי אני לא יודע כלכך איך להסביר אבל זה כאילו באיזור הזה הקונדום גדול אבל בגלל שאין שם הרבה אוויר אז זה נצמד.
בקיצור שאלתי היא האם הבעיה היא שהאיבר שלי כלכך קטן עד שאף קונדום לא יושב לי טוב על הכיפה?
חשוב לי לדעת מה הבעיה...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון הבדחן :(
דניאלה פרייפלד25/02/2010חבל מאד שאתה לא מכבד את המתבגרים/ות בפורום שקוראים/ות ומשתפים/ות אותנו בקשייהם.
:(
אם משעמם לך בחיים .....זה לא המקום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי
דניאלה פרייפלד25/02/2010תמיד נשאר מקום בסוף הקונדום ,הוא לא אמור להיות צמוד עד הסוף, הקצה, אחרת אין מקום לשפריץ הגול..
אם הבנתי נכון חוץ מהקצה הוא יושב טוב כלומר צמוד לא נע ולא נופל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום
שלומי01/03/2010אני יודע שבסוף יש את החלק הקטן שנועד לשפיך אבל אני מדבר על הכיפה של הזין שהקונדום לא צמוד שם.
כנראה לא הבנת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי
דניאלה פרייפלד01/03/2010יש לך תחושה שהקונדום ירד לך לפני שאתה תספיק להוציאו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף +++++ !!!!!BZZ25/02/2010
אני מאונן הרבה מאווד ואני בן 15 והתחלתי לצאת למועדונים עם חברים הבעיה שאיבר המין שלי והאכשים שלי קטנים לגילי ואני פוחד שאני יגיע למצב עם בחורה ויהיה ממש מביך בשבילי
נ.ב לפעמיית שאני מאונן אני בטעות פוצע את איבר המין שלי בצד שלו זה מסוכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BZZ
דניאלה פרייפלד25/02/2010אתה ופינך אמורים עוד לגדול....בטח כבר שמעת שהגודל לא קובע..אלא מה אתה יודע לעשות איתו ואם שאר חלקי גופך!!!
לא רצוי להגיע לפציעה!!! אתה כנראה עושה חזק מדי או על יבש יותר מדי או שאתה מאונן יותר מדי
אז שוב לא להגיע למצב של פצעים תרגע לכמה ימים עד שהאיזור ירגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות ומחלות מיןירון24/02/2010
שלום,אני בן 17 ואני מעוניין שבחורה תרד לי..
רציתי לדעת אם ניתן להידבק בכול מיני מחלות רגילות או מחלות מין דרך זה שהבחורה יורדת לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
בן24/02/2010ברור שכן. כל מציצה מלווב בסכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט שכן
מירב שרון25/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם..
ירון27/02/2010ואם אותה בחורה בתולה אילו מחלות אני יכול לקבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון שלום
מירב שרון27/02/2010אם הבחורה בתולה, ולא קיימה יחסי מין של outer-sex (כל מה שקשור בסקס שאינו כולל חדירה) עם פרטנרים מזדמנים, סביר להניח שאין ממה לחשוש לגבי מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכול זאת
ירון28/02/2010אוקיי תודה..
ואם הבחורה בכול זאןת לא בתולה יש דרך למנועה את זה חוץ מקונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמנוע מה?
מירב שרון28/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירמיקה23/02/2010
היי, אני בת 17 וחצי ויש לי חבר קבוע... עד עכשיו שכבנו רק עם קונדומים, אבל גם מטעמי בטיחות וגם בגלל שהמחזור שלי לא סדיר בכלל וזה מעיק על החיים שלי, רציתי להתחיל לקחת גלולות.
אבל אני חוששת מנזק לגוף שלי מהרבה הורמונים בגלל זה עד עכשיו השתמשנו רק בקונדום. אבל העניין עם המחזור הלא סדיר כבר יותר מדי מטריד אותי.. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
תמר24/02/2010איזה נזק בדיוק גלולות יכולות לעשות?
יש גלולות עם קצת הורמונים וממש לא משפיעות לרעה על הגוף הייתה לי בעיה של דימומים בזמן החודש והחלתי לקחת פמינט ויש עוד גלולות שיש קצת הורמונים ואם אין לך בעיות מיוחדות אין שום סיבה שתקחי הרבה הורמונים וככה גם תוכלי להסדיר את המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקה שלום
מירב שרון25/02/2010גלולות יכולות לעזור להסדיר את המחזור. אני מבינה את החשש לקחת גלולות בגלל ההורמונים, גלולות הנן הכי בטוחות במניעת הריות, הן לא מונעות מחלות מין ויכולות להיות להן תופעות לוואי כמו שיש לכל תרופה. אני ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים להתייעצות בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
מיקה25/02/2010שמעתי שיש גלולות עם מעט הורמונים. יש לי שתי חברות שלוקחות פמינט כדי להסדיר מחזור. אני תוהה לגבי ההמשך אבל... אני הולכת לצבא בקרוב והאם תהיה בעיה להשיג אותן בצבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בעיה
ענבל26/02/2010דווקא עם פמינט אין בעיה בצבא. עשו בחכמה ויצאו במבצע בשיתוף הצבא - רושמים אותן בצבא בהנחה. את צריכה לבקש אותן למטרות רפואיות (כמו הסדרת מחזור), ואז הרופא רושם לך אותן בצירוף קופון (לקניית שלוש חפיסות), איתו את יכולה לקנות אותן בכל סופרפארם, וזה אפילו רק 23 ש"ח לחפיסה. אז זה משתלם, וגם לא בעייתי. אחותי הקטנה קונה אותן ככה כבר מעל שנה בצבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרד מאודמשה23/02/2010
שלום אני בן 18 ואני מאונן כמעט כל יום מגיל 13 אני מאונן ובזמן האחרון הזרע טיפה שקוף ולא כל כך דביק אני מוטרד והאם אני יוכל להביא ילדים לעולם בעתיד??? בבקשה תעזרו לי זה מסוכן לעונן הרבה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
דניאלה פרייפלד23/02/2010אוננות ובעיות פורית אינן קשורת אחת לשני, אז לא לדאוג
אין סכנה האוננות כל עוד אתה לא פוצע את עצמך ושאתה לא מכור לזה
תמשיך להינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב!מירב23/02/2010
יש לי חבר כבר חצי שנה ואני מאוד אוהבת אותו.
אנחנו רוצים לקיים יחסי מין וזאת תהיה הפעם הראשונה שלי.
רציתי לדעת אם ישנו כאב רק בעת החדירה או שהכאב נמשך גם לאחר סיום היחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה שונה מאישה לאישה
עידן מיליצ'ר23/02/2010יש כאלו שאין להן כאב בכלל, לא בפעם הראשונה, לא ביחסים ולא אחרי. אחרות חוות כאב בפעמים הראשונות, רק בחדירה ולא אחרי...ויש כאלו שיש להן כאב גם אחרי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין ודימומיםשני23/02/2010
אפשר לקיים יחסי מין בימים שיש לי דימומים כאלה שהם לא מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה יש דימומים?
מירב שרון23/02/2010בין מחזוריים, אולי כדאי לגשת לבדוק אצל רופא/ת נשים ושם גם להפנות את שאלתך בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמורן23/02/2010
שלום אני בת 17 ואני וחבר שלי עושים סקס יבש לעיתים , כי אני עדיין לא הרגשתי כ"כ מוכנה לעשות את זה לגמרי . אנחנו כבר שנה בייחד והנה החלטנו שהגיע הזמן...
הפחד היחיד שלי הוא זה שבהתחלה הכל יזרום טוב ונמשך אחד לשני ובסוף אני לא יהנה , ז"א אני יגמור או משהו כזה....ואני ירגיש סתם רטיבות ומגעיל באמצע. כי פעם אחת קרה לי שהיינו באמצע סקס יבש ובהתחלה הייתי ממש חרמנית והכל....ואז אחרי כמה זמן שכבר לא גמרתי אז ירד לי באמצע והמשכתי רק כדי לא לבאס אותו. בקיצור השאלה שלי אם יכול להיות מקרה כזה שפתאום ירד לי מכל זה ואני לא יגמור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן שלום
מירב שרון23/02/2010אני מבינה שאינך מרגישה מוכנה לשלב של קיום יחסי מין מלאים וזה לגמרי לגיטימי. כמו כן, אני מבינה ממך שאת כן מרגישה מוכנה לסקס יבש איתו, האם את עושה את זה על מנת לרצות אותו או כי את באמת מוכנה לזה ? כי את מביאה חששות גם כאן, המשפטים שאת אומרת לעצמך כגון "...ואני ירגיש סתם רטיבות ומגעיל באמצע..."אם תחווי אורגזמה מראים שאת חוששת גם מפני האורגזמה איתו. האם אי פעם חווית אורגזמה עם עצמך באמצעות אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מורן23/02/2010אני חושבת שלא כ"כ הבנת את הכוונה שלי, אני כן חוויתי אורגזמה.
ואני כן מוכנה לקיום יחסי מין כרגע ..
פשוט קרה מקרה שהוא החדיר לי אצבעות ולא נהנתי ומשפשוף יותר נהנתי....
אז אני מפחדת שאני לא יהנה מעצם החדירה שזה כל העניין בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון24/02/2010את מציינת שהנך מגיעה לאורגזמה, מה שיותר מגרה אותך זה גירוי חיצוני בדגדגן, רוב הנשים אכן מגיעות לאורגזמה מגירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה. את יכולה לדבר עם החבר שלך בצורה פתוחה להביא בפניו את מה שאת מרגישה, לבקש ממנו שיעזור לך בזמן שהוא מחדיר אצבע אפשר שאת או הוא תדאגו במקביל גם לגירוי חיצוני בדגדגן, וכך את גם תרגישי יותר גירוי מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסויזאב22/02/2010
יש לי היבר גדול לגיל מה זה אומר (אני בן 13)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון23/02/2010אני מבינה שהאורך מעסיק אותך כמו לא מעט בנים בפורום הזה, על אף שפעם אחרי פעם אנחנו חוזרים ואומרים לכם ש"הגודל ממש לא קובע". לא ציינת מה האורך של הפין שלך על מנת שאפשר יהיה להתייחס לשאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב
דניאלה פרייפלד23/02/2010אני שמחה לשמע שאתה חושב ששלך גדול...אתה תגדל ואז הפורפוציה "בינכם" תחזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היא מתביישת בגוף שלה.בחור22/02/2010
שלום
אני בן 17 ויש לי חברה בגילי.
אנחנו כבר כמעט שלושה חודשים ביחד ואנו מכירים כבר שנה וחצי.
כבר שכבנו ואנחנו אוהבים אחד את השני אבל יש בעיה שמציקה לי.
היא מתביישת בגוף שלה.
נכון, היא טיפה מלאה, ואמרתי לה עשרות פעמים שזה לא מפריעה לי ושהיא הכי יפה בעולם בעיניי ועדיין, כל מגע אינטימי נערך בחושך ומתחת לשמיכה כשכל מה שנשאר לי זה רק לדמיין.
דיברנו על זה, והיא אומרת שהיא לא מרגישה בנוח עם הגוף שלה וזה פוגע בי, כי אני מרגיש שהיא לא בוטחת בי מספיק ולא מרגישה איתי בנוח כמו שהייתי רוצה וכמו שאני מרגיש בנוכחותה.
אני מקווה שזה הפורום הנכון, ואם לא אשמח אם תפנו אותי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבחור שלום
מירב שרון22/02/2010זה לגמרי הפורום הנכון. לדבריך, לחברה שלך יש דימוי גוף ירוד, זה משפיע על ההערכה העצמית והביטחון העצמי שלה וכל זה בלי שום קשר אליך, כמה שלא תחמיא לה בסופו של דבר זה איך היא תופסת את עצמה ומה היא מרגישה לגבי עצמה. המיניות של האשה עם עצמה ועם הסביבה קודם כל תלוי במידה שבה היא מרגישה בנוח עם הגוף שלה, עוד לפני שהיא יכולה להתחבר למיניות שבה.
זה מאוד חשוב שיש ביניכם תקשורת פתוחה ושאתם מדברים על זה. אני ממליצה לך להפנות אותה לספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. מדובר בספר שניתן לרכוש בצומת ספרים וזה ספר שמיועד לכל אשה שרוצה להתחבר לגוף שלה ולמיניות שבה. בתקווה שזה יעזור לה ואז אולי תרגיש יותר בנוח עם הגוף שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יכול להפנות אותה לקנות ספר
בחור22/02/2010זה ייראה ממש מוזר...
מה לדעתך תהיה ההתנהגות הנכונה במצב הזה? מה להגיד ומה לעשות אם בכלל?
יש דרך כלשהי שבה אני יכול לגרום לה, אפילו בקצת, להרגיש נוח יותר עם עצמה?
תודה =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פתרון
מירב שרון23/02/2010אם אתה לא יכול להפנות אותה לקנות את הספר, אז תקנה לה את הספר בעצמך. אתה יכול גם לשתף אותה בכך שהתייעצת בפורום לגביכם וזאת הייתה ההמלצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם זה פתרון בעייתי
בחור23/02/2010אני הייתי נעלב קצת אם הייתי במקומה, ואני מפחד לפגוע בה שלא בכוונה...
מלבד ספרים, מהי לדעתך ההתנהגות הנכונה? לחכות עד שהיא תבטח בי מספיק ותרגיש איתי בנוח (מה שכרגע נראה שייקח שנים) או להמשיך ולנסות לדבר איתה על כך, ולהחמיא לה שאני אוהב אותה ואת הגוף שלה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ
שיר23/02/2010אפילו שבטח כבר עשית את זה, אני ממליצה שתמשיך להחמיא לה
בגילאים צעירים יותר הייתה לי בדיוק אותה בעיה עד שהגיע האחד שהחמיא לי כל הזמן ובכל רגע על המראה החיצוני [בשלבי ההתפשטות זה חשוב במיוחד] ולאט לאט היא תרגיש יותר בנוח
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור
דניאלה פרייפלד23/02/2010אני חייב להחמיא לך על כך, שאתה מקבל את גופה כפי שהיא ,ואינו מעונין לשנות אותה, אלא לקבל אותה כפי שהיא!!!!
אמרת שדברת על זה ..ניסיתי לגזור ולהדביק את דברך הקודמים (ללא הצלחה) שאמרת שאתה נפגע ..
האם כך דברת או שהדיבור היה בנסיון לשכנע אותה שאתה מקבל אותה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
בחור24/02/2010אני לא בדיוק נפגע מזה... העובדה שהיא מסתירה ומתביישת ממני ושהכל נעשה בחושך / מתחת לשמיכה גורמת לי להרגיש מוזר ושהיא לא בוטחת בי.
כמובן שהייתי שמח אם היא הייתה מחליטה להיכנס לכושר ולשמור קצת בארוחות, אבל הבטן הקטנה שיש לה זה לא מה שיגרום לי לא לאהוב אותה.
אני רק רוצה שהיא תרגיש בנוח איתי ותהיה שלמה עם הגוף שלה.
תודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור
דניאלה פרייפלד25/02/2010יפה אבל לא ענית לשאלה אם כך אמרת לה....
אם הרגש שעולה מדברך כאן או שאתה מנסה לשכנע אותה...
ואין קשר לתחושה שלה ..של עצמה !!! ולבטוח בך ...לא לקחת את זה אישי ..זה השריטה שלה לא קשור אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב אז ככה
בחור25/02/2010אמרתי לה כמה פעמים שחבל לי שהיא מסתירה ממני, ושאני מרגיש שהיא לא בוטחת בי בשל כך.
היא אמרה שאין קשר בין הדברים וזה פשוט בגלל שהיא לא מרגישה בנוח עם הגוף שלה.
בכל מקרה תודה על התשובות, ואני אמשיך להחמיא לה עד שהיא סופסוף תרגיש בנוח בנוכחותי.
ושאלה קטנה נוספת, האם יכול להיות שתהיה בעיה בתנוחת דוגיסטייל עם איבר באורך 12-13 ס"מ?
אנחנו מסתבכים קצת... השמיכות והחושך הן שיוצרות את הסירבול או שהוא פשוט לא ארוך מספיק?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור
דניאלה פרייפלד25/02/2010תנסה לשנות דיבור מקצת....ההתנהגות שלה לא מכוונת "נגדך" באמת!!!
להוצאי את מסתירה את לא בוטחת ניסוח בלי את כנגדי....
אלא אני מבין שקשה לך עם גופך, אבל אני אוהב אותו,
אני מבין ש...
במקום עור מלא אולי להביא מנורת לילה .. או פנס ולשחק איתה להכניס אותו למשחק המקדים לא מיד...
שאת תהיהי מוכנה אני כאן...
להחמיא לה על תחושת העור שלה...
אין קשר האורך בסדר
תן לה זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה
בחור25/02/2010ועל שאר התגובות.
יהיה בסדר (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורים שמח
דניאלה פרייפלד26/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבשקארין21/02/2010
שלום אני וחבר שלי עשינו סקס יבש עם תחתוניםםםם
2 שאלות אחד יכול להיוות מצב של הריון? שזה עובר דרך בד עם התחחתונים שלנו היו רטובים?
שתיים הוא לא גמר הוא עצר את עצמו ואחרי שעה בערך התחיל לכאוב לו מממש כאבים בלתי נסבלים אשמח אם תסבירו לי מדוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון22/02/2010אין מצב של הריון אם שניכם הייתם עם תחתונים, הזרע לא חודר דרך הבד. לגבי כאבים באשכים, לפי ד"ר ריכטר - אורולוג מנתח -כאבים באשכים אצל גברים צעירים הם לרוב ללא משמעות וקשורים לעיתים לחוסר פעילות מינית, או פעילות יתר. בכל מיקרה הואיל ומדובר באשכים, הוא חייב להגיע לבדיקה של אורולוג כדי שהוא ימשש את האשכים ויתרשם אישית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)