מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ללא אמצעי מניעהדנה09/11/2009
אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כמעט כל יום ללא אמצי מניעה בכלל !
יכול להיות שנכנסתי להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון09/11/2009מאוד יתכן שאת בהריון אם לא השתמשתם בשום אמצעי מניעה. ממליצה לך לחכות שבוע ימים מהפעם האחרונה שהיה מגע מיני ולקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
דנה09/11/2009אבל הוא אף פעם לא גומר בפנים ..
תמיד איזה דקה חצי דקה לפני שהוא גומר הוא מוציא
עדיין יש סיכוי להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון09/11/2009את ממש ממש לא יכולה לסמוך על "משגל נסוג"(לגמור בחוץ), לא מעט נשים נכנסו להריון כי סמכו על זה. מספיק שהיה קצת נוזל מקדים עם זרע קטן ומוצלח שנשאר משפיכה קודמת, כדי שתיכנסי להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייבשותחסוי ק'09/11/2009
היי
זה כבר זמן ארוך, שאני סובלת מהתיבשות בנרתיק,
אני מרגישה כמו גבר אימפוטנט שסליחה על הביטוי
כשהוא חרמן לא יכול לעמוד לו, כך אני מרגישה חרמנית
אבל לא רטוב לה.
יש לי בן זוג מדהים כבר שנתיים אגב גילי הוא 30,
הוא מבין אותי ובחצי השנה האחרונה אנחנו בקושי מקיימים יחסי מין
בגלל שהשגרה נהפכה אצלנו לקבע, והמשיכה והנטייה המינית שלי ירדה,
ובכך אני מיובשת מאוד, אני כבר לא יודע מה לעשות
אני בחיים לא הרגשתי כך, אני בן אדם מאוד מיני, ואני כבר לא יודעת לאן לפנות,
אני אוהבת כל כך את בן זוגי בכל ההבטים, מההיבט שהוא המאהב שלי ועד החבר הכי טוב שלי,
התגעגעתי מאוד למגע, לאורגזמה ובכלל למין.
איך אתם יכולים לייעץ לי
אני מיואשת
תודה ק'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנית לפורום סקס נוער
מירב שרון09/11/2009אנא תפני את שאלתך לפורום מין וסקסולוגיה, שם ישמחו לתת לך מענה לשאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציני ביותר!!!רציני ביותר08/11/2009
אני אוהב לאונן אם אני יאונן יותר מדי יש סיכוי שהיה לי מחלה כל שהו??!?!?!!?דחוף!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרציני ביות רשלום
מירב שרון08/11/2009אוננות זה טבעי, נורמלי ובריא. אבל כמו כל דבר בחיים הכול עניין של מינונים. זה בסדר גמור לאונן, מה שחשוב זה שאוננות לא יבוא על חשבון דברים אחרים ביום יום כגון חברים, לימודים וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי בבקשה-זה מקרה דחוף!חסוי08/11/2009
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין והוא גמר בחוץ,
לאחר מכן הוא ניגב את איבר מינו והמשכנו ביחסים.
יש חשש להריון?=(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון08/11/2009אי אפשר לסמוך על משגל נסוג (לגמור בחוץ), היו ויהיו "פנצ'רים" בגלל זה, ולכן גם אצלכם יש סיכון של הריון לא רצוי. אם לא עברו 72 שעות מרגע קיום יחסי מין, מומלץ לקחת פוסטינור. להבא לא להסתמך על השיטה הזאת, ולהשתמש באמצעי מניעה קונדום /או גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לצוות האתר !דניאל08/11/2009
יש לי בעיה...
יש לי כאב בפות ליד השפתיים... בנוסף האזור אדום ונפוח. אני חוששת שזה נובע מאוננות.
מה אני יכולה לעשות ? האם זה שכיח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל
מירב שרון08/11/2009אם שפשפת חזק מדי בזמן אוננות יתכן שפצעת את עצמך. בכל אופן מאחר ולא ניתן לאבחן באופן וירטואלי ולשקט הנפשי שלך, כדאי לך להגיע לבדיקה אצל רופאת נשים ואם את בתולה רק לציין את זה לפני הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותבן08/11/2009
אמרו לי כמה אנשים שאיקי לא טוב אם אתה לא מיתכבן לעשות סקס עכשוי אבל אם כן איקי טוב(וגם מה עדיף איקי חזק או חלש?) וגם מתי שאתה בסקס אז הליטופים זה לא ממש חשובים כי מיזיעים ולא עושה כלום וגם אמרו לי לילחוץ בשדיים זה לא נעים(ואם זה חלש זה בסדר?) אז מה נכון ומה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלי שלום
מירב שרון08/11/2009אין קשר בין "היקי" לבין אם מתכוונים לעשות או לא לעשות סקס. ומה עדיף "היקי" חזק? או חלש? זה עניין של טעם אישי ואת זה אתה צריך לבדוק עם החברה שלך. והליטופים במשחק המקדים לפני הסקס הם מאוד מאוד חשובים כי זה עוזר לעוררות המינית של שניכם, חשוב להקדיש כמה שיותר אנרגיות למשחק המקדים כולל חיבוקים, נשיקות ("היקים"), ליטופים וכד'. לגבי לחיצות בשדיים זה גם עניין אישי, יש בנות שאוהבות שנוגעים להן בזחה ויש כאלה שלא ויש כאלה שאוהבות חלש ויש כאלה שאוהבות חזק יותר וזה אינדיבידואלי. לכן חשוב שתהיה תקשורת מינית פתוחה, לדבר על מה מתאים לכל אחד מכם בכל מה שקשור למגע מיני ביניכם. אין נכון או לא נכון בזה, יש מה נכון לשניכם ולכל אחד מכם בנפרד. חשוב שהכל ייעשה עם המון כבוד הדדי והסכמה הדדית,
רצוי שזה יהיה ממקום של אמון הדדי בקשר משמעותי מבחינת אינטימיות רגשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש דחוף תענו לי בקשהשולמית08/11/2009
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ביום הביוץ שלי.. הוא טוען שהוא גמר בחוץ.. האם יש אפשרות שאני יכנס להריון??? האם לקחת פוסטינור?? הבעיה שלקחתי חודש שעבר את הפוסטינור ואני פוחדת שזה מסוכן לקחת אותו שוב. מה לעשות??!?!?? תעזרו לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשולמית שלום
מירב שרון08/11/2009איך זה קורה תגידי לי? כבר היית ב"סרט" הזה, למה את צריכה לעבור את זה שוב פעם? מהפעם הקודמת היית אמורה להפיק לקחים ולהשתמש באמצעי מניעה (קונדום/גלולות). כן, את שוב צריכה לקחת פוסטינור אם לא עברו 72 שעות. ואם עברו, לקוות לטוב שאולי בנס את לא בהריון, וכעבור שבוע ימים מרגע קיום יחסי מין, לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להריוןסתם מסטולה07/11/2009
היי...לפני שבוע הזדיינתי עם ידיד שלי, והוא גמר בחוץ.
אני יודעת שזה לא היה בטיחותי וזה לא יקרה שוב,
בקיצור יום אחרי הייתה לי הרגשה כזאת כמו האנג עובר
וחברה שלי הלחיצה אותי שזה יכול להיות הריון,
אז הלכתי לסופר פארם וקניתי פוסטינור ולקחתי אותו אחרי 62
שעות בערך, בקיצור רציתי לשאול מה הסיכוי שאני בהריון,
ואם יש לי סיבה להיות בלחץ
מחרותיים אני כנראה ילך לגניקולוג בכל מקרה רק ליתר בטחון.
תודה למגיבים :)
ותיהיו חכמים ותשתמשו בקונדום
ולא תבזבזו 98 שקל על פוסטינור >.<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למס
דניאלה פרייפלד07/11/2009העובדה שהוא גמר בחוץ ותוספת הפוסטינור, קלוש ביותר שתהיהי בהריון.
אני מבינה מדבריך שלמדת לקח :)
אבל בכל זאת אם הוא גומר בחוץ יחסית לא קרוב לפתח הנרתיק, ואתם לא נוגעים באצבעות בנוזל הזרע ומעבירים ...לא ממליצה לך לרוץ כל כך מהר לפוסטינור זה בכל זאת הורמונים שאת מכניסה לגופך אז לשמור למקרה שיש חשש שהוא גמר בפנים או קרוב.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי07/11/2009
שלום רב !
אני מאונן מלא ביום אבח מלא אני ממש לא יכול להפסיק עם זה וזה ממש מעצבן מה לעשות עם זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד07/11/2009כמה זה הרבה ובן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי07/11/2009אני בן 14 אולי 7 פעמים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים ?
חסוי08/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד08/11/2009האם אתה עושה את זה במקומות "אסורים"
האם זה מפריע לך בחיי היום יום: לא הולך עם חברים, לא עושה שעורי בית ,מחסיר ימי לימוד
אם יש תוכנית טובה או משהו מענין במחשב האם אתה מפסיק?
האם אתה צופה בסרטים תוך כדי?
אני שואלת כי שוב אוננות בהליך גבהה אצל רוב הבנים קורה בגיל ההתבגרות אז אם זה לא מפריע לחיי היום יום ,ואתה שם לך גבולות, אזי, אתה מתבגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהלינוי07/11/2009
שלום לך, אני רוצה בבקשה תשובה ברורה אים אפשר כי עברתי מקרה לא כלכך קל: אים בן זוגי החדיר לי אצבע לאיבר מיני ולפני כן הוא נגע באיבר מינו? ויש לציין שהייתי בביוץ באותו יום. האים יש חשש להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינוי
דניאלה פרייפלד07/11/2009האם סביב פינו או על האצבע שלו היה נוזל זרע באותו זמן שהוא הכניס אצבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר דניאלה
לינוי07/11/2009בהמשך לשאלתי לגבי (אני רוצה בבקשה תשובה ברורה אים אפשר כי עברתי מקרה לא כלכך קל: אים בן זוגי החדיר לי אצבע לאיבר מיני ולפני כן הוא נגע באיבר מינו? ויש לציין שהייתי בביוץ באותו יום. האים יש חשש להריון) לא נראה לי שהיה משהו סביב פינו אולירק היה רטוב טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינוי
דניאלה פרייפלד07/11/2009רק דניאלה היות ואיני ד"ר
והיות ואיני רופאת נשים ולא היתי רוצה להוליך אותך שולל היות וציינת שיכול להיות שהיה לו נוזל משלו על אצבעו ואת היית בתקופת הביוץ
לדעתי זה קלוש ,אך אני רוצה שתפני לגניקולוגיה בפורום ולשמע מה רופא מציע לך לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווווףחסוי07/11/2009
נולדים עם עקרות או שזה נוצר ואם זה נוצר איך זה נוצר ומתי?????
דחוףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד07/11/2009מה קרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתם לי לשאלה!!!
חסוי13/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי- סליחה
דניאלה פרייפלד13/11/2009נדיר שלגבר בריא אין שפיך ולכן רוב הגברים לא יודעים שיש להם ( או לחברה) בעיה בפוריות עד שלא מנסים להקים משפחה מורחבת.
עקרות יכולה להיגרם עקב מחלות זיהומיות באיזור, סרטן באשכים, הטיפולים בעיקבות הסרטן או סיבה גנטית
יש עקרות זמנית כתוצאה מהלבשת בגדים הדוקים באיזור האשכים...
אם יש לך חשש ניתן לעשות ספירת זרע.(איני יודעת מאיזה גיל עושה זאת הקופה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות גם ככה וגם ככה...
ד``ר עידן מיליצ`ר13/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!נסמו06/11/2009
שלום אני בן 15 ובמשך יומים כבר קצת צורב לי כשאני משתין ולפני כמה דקות כשהיתי בשירותים ועשיתי פיפי פתאום בסוף יצאו לי 2 טיפות דם מהזיו מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד
נסמו06/11/2009השתן שלי רגיל לא ורוד או משהו!!! עזרה בבקשה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפנה את שאלתך לד"ר חרותי
מירב שרון06/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר חרותי עזרה!!!
נסמו07/11/2009תענו לשאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה!!!!
נסמו07/11/2009עזרה!!!!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו!!!בבקשה!!!!!
דחוף!!08/11/2009תענו!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בליעת זרע מסוכנת לגוף ?***06/11/2009
יש בזה מידה של סיכון אלא אם כן זה קורה במסגרת קשר קבוע במשך לפחות 6 ח' כששניכם ללא ניסיון מיני או שעברתם בדיקות כדי לשלול מחלות מין. אחרת, ללא שימוש בקונדום יש סיכון של העברת מחלות מין כגון HPV (וירוס הפפילומה) , איידס (סיכון נמוך יותר) וכד'.
אם נקטת בכל אמצעי הגנה, כלומר כן נמצאים בקשר ממושך לפחות 6 ח', כן נבדקתם למחלות מין והכול תקין, אז אין שום מניעה או סיכון בבליעת זרע במין אוראלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התגובה בגוף השאלה
מירב שרון06/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מסוכנת או לא מסוכנת7
***07/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרוא את מה שכתוב בגוף התגובה
מירב שרון07/11/2009ושם תמצא/י את התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סכנה!
ד``ר עידן מיליצ`ר08/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנונימי06/11/2009
יש לי שאלה....
כל הזמן עומד לי ואין לי מושג למה זה...
כאילו לפעמים אני סתם בבית לבד ואז פתאום עומד לי, למה זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד06/11/2009זה חלק מתקופת ההתבגרות....טבעי ביותר, למרות שזה יכול להיות מביך אם זה במקום ציבורי
זה קורה לרוב הבנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בדיוק
אנונימי07/11/2009כאילו זה רק לי ולחברים שלי זה לא קורה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בדיוק
אנונימי07/11/2009כאילו זה רק לי ולחברים שלי זה לא קורה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד07/11/2009בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
אנונימי07/11/200913 וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי....
דניאלה פרייפלד08/11/2009ההורמונים שלך "מתעוררים" עכשיו לפני החברים שלך. לא כולם מתחילים באותו גיל, אך חכה, גם להם פתאום ....ולא כולם עוברים את תקופת ההתבגרות באותה עוצמה .
לא להיבהל אם תקום בוקר אחת ותהיה קצת דביק ורטוב באיזור הפין = קרי לילה
נורמלי לגמרה!!
שתרגיש מוכן תסתכל על פינך ותתחיל לנגע בו, ותגיע כך לאוננות, שעוזר לך להכיר את תענוגי גופך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
אנונימי07/11/200913 וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
אנונימי07/11/200913 וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבר האמתיאנונימי06/11/2009
שלום
אני "מביא ביד" כל יום אבל אני רוצה לנשות משהוא חדש...
אם יש לכם שיטות...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד06/11/2009בתנוחות שונות...
אם חומר סיכה,מאכלים....
במקלחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר סיכה
אנונימי07/11/2009מה זה חומר סיכה ואיפה אפשר לקנות כזה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד08/11/2009חומר סיכה אפשר לקנות בבתי מרקחת
למשל של חברת דורקס על בסיס מים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אנונימי08/11/2009הבנתי איפה קונים אבל מה זה עושה?
דניאלה פרייפלד08/11/2009החומר מרטיב לך את הפין במקום לאונן על יבש, גיוון....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טוב...
אנונימי10/11/2009זה טוב לעשות ביד לא על יבש אלא עם מרכך?
דניאלה פרייפלד10/11/2009גם וגם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)