מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מירב ...מייטל29/10/2009
בערך אפשר להגיד .. לקחתי פוסטינור בצהריים ובערב זה קרה זה לא היה צפוי זה ביכלל לא היה אמור לקרות . פעם ראשונה זה היה עם קונדום ואז באותו ערב קרה פעם שנייה בלי .. וכמו אצל כל גבר יוצאים טיפות אהבה קוראים לזה ואני חוששת אם אפשר להיכנס מזה להריון ?
כי הוא לא גמר בפנים הוא הוציא הרבה זמן לפני שהוא גמר ..
אז מהטיפות אהבה אפשר להיכנס להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך מענה
מירב שרון29/10/2009רוני אין כזה דבר יותר "זה לא היה צפוי, זה בכלל לא היה אמור לקרות..." כי זה כבר קרה, ואחרי שזה קרה פעם אחת היית אמורה להפיק לקחים, להגיע לרופא/ת נשים ולבקש מרשם לגלולות כי עם קבלת החלטה שאת בשלה רגשית לקיום יחסי מין, צריכה להיות גם אחריות על הגוף שלך, ואת לא רוצה לעבור חוויה של הפלה. כן ! שוב אני אומרת, מה שאת קוראת "טיפות אהבה" זה הנוזל המקדים וגם בנוזל המקדים יתכן זרע משפיכה קודמת וגם זה עלול לגרום להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בחשק מיניחסוי29/10/2009
יש לי בעיה.
כשהייתי קטן היה לי חשק מיני מאוד גדול.. הייתי מאונן המון פעמים ביום והייתי נהנה מזה.. גם הייתי מרגיש מין תחושה כזאת באזור של הפין של דחף להמשיך ולאונן ודברים כאלה.
היום אני לא יודע מה קרה.. זה נראה לי קרה בהדרגה עם השנים.. פשוט נעלם לי החשק והדחף המיני.. פשוט ככה...אני ממשיך לאונן רק מתוך הרגל אבל כבר לא נהנה מזה... וגם אין לי בעיה להפסקי לאונן (הפסקתי לאיזה חודש וחצי..) אבל החשק לא חוזר.
זה ממש מתסקל אותי וכבר כמה פעמים שניסיתי לשכב עם מישהי ופשוט לא עמד לי מספיק וגם בזמן החדירה (אחרי שממש ניסיתי להעמיד אותו והכל... עמד קצת) לא הרגשתי כלום... ממש כאילו הפין לא מחובר לגוף שלי בכלל...גם באוננות וגם במין אוראלי אני הפסקתי להרגיש ...
כשהייתי בן 15-16 היה לי כאבים חזקים בפין כשהייתי מאונן זה יכול להיות קשור?
עשיתי בדיקה לSTD ולא היה לי כלום...
ואני בן 18.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים?
חסוי29/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון29/10/2009כשאתה מאונן, האם אתה מגיע לזקפה מלאה? האם אתה מגיע לשפיכה? במה אתה נעזר כדי לאונן? (פנטזיות/גירויים ויזואליים כגון מגזינים ו/או סרטים...). הבנות שניסית לשכב עמן, האם היה לך קשר של אינטימיות רגשית איתן או שזה היה רק בשביל סקס? האם היית בקשר משמעותי עם מישהי אי פעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי30/10/2009כן אני מגיע לזקפה מלאה...אבל לא מרגיש הנאה מזה...גם לא גירוי או דחף לזה...
אני מגיע לשפיכה (שאלה אחרת היא יחסית דלילה ומתנזלת מהר...זה תקין?)
אני צופה בפורנו בעיקר.. או שאני מאונן במקלחת ... אבל שוב אני לא מרגיש צורך או חשק לאונן...
זה סתם הרגל.
וגם וגם.. הייתי בקשר עם מישהי במשך חצי שנה ולא ממש עבד הסקס ... וגם בסקס מזדמן זה לא עבד..
אולי אני לא נמשך לא לבנות ולא לבנים ? זה הופך אותי לאמיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מירב שרון30/10/2009האם יש לך חלומות מיניים ו/או פנטזיות מיניות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי31/10/2009אממ לא ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה- אני עדיין מחכה לתשובה
חסוי01/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד01/11/2009האם גם בתחומים אחרים יש לך ירידה ב...
או רק במיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי02/11/2009אממ.. לא יודע לענות...כן איו לי חשק לעשות יותר מידי דברים אחרים גם..
אבל חשק ודחף מיני אמור להיות בלי קשר לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרך
דניאלה פרייפלד02/11/2009יכול להיות כחלק מתקופת הבגרות אתה "בדאון" כללי שבהחלט יכול גם להשפיע על החשק המיני........
כמה זמן אתה בדיקי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תשובה
חסוי02/11/2009אני לא מרגיש שאני ב"דאון" או בדיכאון.
אבל חוסר חשק מיני ו חדף מיני (ומן הסתם גם אני לא נהנה ממגע מיני..) כבר לפחות שנה שנתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד03/11/2009משהו משמעותי קרה לפני שנתיים.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשןבה
חסוי03/11/2009אני לא מבין לאן את חותרת.
לא קרה שום ארוע...זה פשוט התחיל הדרגתי כזה..
אני לא נהנה ממגע מיני ואו נמשך לבנות / בנים בכלל. ואני רוצה לשנות את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד03/11/2009נשמע שאתה צריך יותר ממה שניתן לעזור לך דרך הפורום
נסיתי לברר יחד איתך אם משהו מכיוון אחר השפיע עליך בדרך כלשהו....
אני מציע לך ללכת ליעוץ מיני, לברור יותר מעמיק
אתה יודע מה אולי לפני כן (למרות שאתה צעיר) תעשה בדיקת דם הורמונאלית רק כדי לשלול גורם רפואי אם תחליט לעשות כך, לשים לב שהבדיקה כוללת את הפריי טוסטסטורון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהוחסוי28/10/2009
אני מאונן הרבה ולא גומר!למה זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה אתה?
מירב שרון28/10/2009ומה זה נקרא הרבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדול לא קובע?חסוי28/10/2009
שלום...כמו רוב הנערים בגילי (16) אני מוטרד מהגודל שלו.
אני לא בטוח מה סביר מה קטן ומה ענק....
איבר המין שלי הוא 16 ס"מ האם זה נורמאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחלה גודל!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר28/10/2009אתה בסדר גמור!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה דחופה ..רוני28/10/2009
ונגיד ולקחתי פוסטינור בצהריים וקיימנו יחסי מין והוא לא גמר בפנים ורק הטיפות האלו היו יש גם סיכוי ? או שהפוסטינור שלקחתי בצהריים יכול להשפיע גם על מה שקרה בערב .. או שצריך לקחת עוד אחד חדש ?
זה ממש דחוופ תענו לי בבקשה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני...
מירב שרון28/10/2009שאני אבין נכון. אחרי שלקחת פוסטינור קיימתם יחסי מין לא מוגנים שוב פעם? פוסטינור זה לא גלולה למניעת הריון. זאת גלולת חירום וכך את צריכה להתייחס לזה כי היא מאוד חזקה מבחינה הורמונלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה !רוני27/10/2009
אני וחבר שלי שכבנו אתמול בלי אמצעי מניעה והוא לא גמר בפנים .. אבל אני עדיין מפחדת מהסיכוי של ההריון ..
רציתי לשאול אם הטיפות האלה שיוצאים לפעמים לפני שגומרים יכולים ליצור הריון ?
תענוו לי במהרה אני נואשת ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני שלום
מירב שרון27/10/2009גם בנוזל המקדים ("הטיפות האלה...") עלול להיות זרע שנשאר עוד מהשפיכה האחרונה. לכן על מנת לא לקחת סיכון להריון לא רצוי, מומלץ להשתמש בפוסטינור. ולהבא לא לקחת סיכונים מיותרים ולהשתמש באמצעי מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיירב ? דחופרוני27/10/2009
אתמול לקחתי את הפוסטינור ולא היו לי תופעות לוואי ולקחתי את הפוסטינור new ולא היו לי לא כאבי ראש ולא כלום .. ואני מתחילה להילחץ .. את יודעת אולי למה אין תופעות לוואי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון
דניאלה פרייפלד27/10/2009לכל תרופה מצורף רשימה של תופעות לווי שעלולות להיות, אך תגוגה לתרופה הינה ענין אישי ,כל אחד ואחת מגיב/ה או לא!!! לתרופה ולכן תשמחי שאין לך תופעות לווי!
אנא ממך, בבקשה לדאוג להיות מוגנת, בכדי שלא תזדקקי שוב לפוסטינור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי26/10/2009
שלום רב !
עם אני חושב משהו נגיד על משחק סתם דוגמא אז זה לא יתגשם כי חשבתי המון על העתיד שלי ממש ממש אז יכול להיות שערסתי הכול או שאני סתם חושב ככה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון26/10/2009אשמח אם תנסה לנסח את השאלה שלך מחדש כי לא ממש הבנתי מה כוונת המשורר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
חסוי27/10/2009אני חושב שעם אני חושב על משהו אז בחיים לא יהיה לי אותו יש משהו כזה או שאני מישתגע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון27/10/2009יש דווקא גישה שאומרת שאם תחשוב שזה יקרה אז זה אכן יקרה ושיש כח במחשבה, ממליצה לך לקרוא את הספר "הסוד".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנאלי וניקיון@26/10/2009
היי...
אנחנו רוצים להתחיל לעשות סקס אנאלי.
ההיגיינה והאסתטיקה שלי מאוד חשובה לי
ואני רוצה שיהיה לי נקי בטוסיק,ניסיתי להחדיר אצבע עם סבון וניסיתי לנקות...
אבל זה לא כ"כ עוזר.מה עושים?איך זוגות אחרים עושים את זה?
סליחה על השאלה המביכה
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/10/2009כדי ליהנות ממין אנאלי, צריך לשים הרבה חומר סיכה על בסיס מים על פי הטבעת כדי להקל על חדירה ורצוי לעשות הרחבה הדרגתית, בעזרת אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד גודל הפין. לגבי ניקיון ואסתטיקה, לפי ד"ר צחי בן ציון, מומלץ להשתמש בקונדום ואפשר גם לעשות חוקן ניקוי. ישנו חוקן חד-פעמי שנקרא fleet enema, שניתן לרכישה בכל בית מרקחת ללא מרשם. זהו בקבוק פלסטיק מאוד גמיש בעל פיה משומנת, אותה דוחפים בעדינות לפי הטבעת ומרוקנים את התוכן של הבקבוק לתוך פי הטבעת. ואז צריך להתאפק מינימום חצי שעה, כשלא יכולים להתאפק יותר הולכים לשירותים ומשחררים את הצואה - פי הטבעת מתנקה לגמרי. זה מוריד את הסיכוי לפציעה ולזיהום באזור וזה הרבה יותר נעים לחודר לחדור לתוך מקום נקי ללא חשש מצואה. עם זאת, עדיין כדאי להשתמש בקונדום כי יש חיידקים רבים בפי הטבעת, אפילו אם עושים חוקן ניקוי.
עוד משהו, מאוד חשוב, אחרי שהפין חדר לפי הטבעת אסור שיחדור לפתח הנרתיק כי זה יכול לגרום לזיהום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהקשר:
אפרת06/12/2009קודם כל אני מצטרפת לשאלה שלה אבל אם במידה ואני לא רוצה לקנות את זה, יש דרך אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שאלתך
מירב שרון06/12/2009לאיזה שאלה את מצטרפת, מה את לא רוצה לקנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהרוני26/10/2009
אני וחבר שלי שכבנו לפני יום בערך ונכנס קצת מהשפיך לבפנים והיינו בלי אמצעי מניעה ..
וזאת הייתה הפעם הראשונה שלי , היו לי תופעות לוואי מאז , ירד לי דם אחרי ששכבנו , היום בבוקר ואתמול כשחזרתי , ובביצפר יצאה לי הפרשה חומה כזאת על התחתונית , בכל מקרה אני לא בטוחה שניכנסתי להריון אבל לקחתי פוסטינור , עכשיו השאלה אם לא ניכנסתי להריון יהיו לי תופעות לוואי מהפוסטינור כמו : בחילות , הקאות , סחרחורות , וכו .. ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירון שלום
מירב שרון26/10/2009מאחר וזאת הייתה הפעם הראשונה שלך שקיימת יחסי מין, מאוד יתכן שהדימום נוצר בשל כך שקרום הבתולין "נקרע" (יותר נכון התרחב). אחרי שהמלצתי לך לקחת פוסטינור עכשיו אני קוראת כאן שכבר לקחת את זה וטוב שכך כי היית בסיכון להריון לא רצוי. כמו בכל תרופה, יש רשימה של תופעות לוואי גם בעקבות לקיחת פוסטינור כי מדובר בגלולה חזקה מבחינה הורמונלית, להלן תופעות הלוואי האפשריות - בחילות, כאבי בטן, שלשול, כאבי ראש, עייפות, רגישות בשדיים ושינויים במחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה מהריון
ענת29/10/2009היי כדאי לשקול אמצעי מניעה , פוסטינור מציל במצבים מפחידים כאלה אבל שווה להיות מוגנת מראש ולא להגיע למצבים האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
דניאלה פרייפלד29/10/2009לכל תרופה מצורף רשימה של תופעות לוואי שעלולות להיות, אך תגוגה לתרופה הינה ענין אישי ,כל אחד ואחת מגיב/ה או לא!!! אחרת.
ולכן אי אפשר לתת תשובה חד משמעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם ראשונהחסוי26/10/2009
גיל 15 זה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי, זו שאלה או עמדה?
דניאלה פרייפלד26/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירב ..רוני26/10/2009
שכבנו אתמול , זאת הייתה הפעם הראשונה שלי ..
המחזור שלי נגמר ביום שישי .. ואחרי ששכבנו ניכנסתי להתקלח ניקיתי שם וירד לי גם דם .. יש מצב שזה יצא עם הדם ? וצריך מרשם מהרופא בשביל לקנות פוסטינור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך מענה
מירב שרון26/10/2009מאחר וקיימתם יחסי מין אחרי שכבר נגמר המחזור אז מאוד ייתכן שקיימת יחסי מין בזמן הביוץ מה שמגביר סיכון להריון לא רצוי. אין צורך במרשם רפואי לפוסטינור. ניתן לרכוש בכל בית מרקחת. להבא לא לקחת סיכונים מיותרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוופרוני26/10/2009
אני וחבר שלי שכבנו פעם ראשונה , ושכבנו בלי קונדום ובלי כלום ..
עכשיו כשהוא גמר הוא בטעות גמר ממש טיפה בפנים ואז הוציא .. ויום שישי נגמר לי המחזור ..
ירד לי קצת דם בגלל שהייתי בתולה .. ורציתי לדעת עם נגיד אני בהריון אם מותר לקחת פוסטינור אחרי יום .. ואם יש סיכוי ביגלל שניכנסתי להריון ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת שלום
מירב שרון26/10/2009לא כ"כ הבנתי מתי שכבתם ומתי הסתיים המחזור. אם שכבתם אחרי שהסתיים המחזור בלי קונדום ובלי אמצעי מניעה אחר, אז גם אם היה "טיפה" של זרע בפנים, זה מספיק בשביל סיכון של הריון לא רצוי. אם זה המצב כל עוד לא עברו 72 שעות מאז שקיימתם יחסי מין, את עדיין יכולה לקחת פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרהמור26/10/2009
שלום רב לכם:]
אני בת 16 וחצי יש לי שאלה אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד
אני סובלת מחוסר דם אז התייעצתי עם רופא והוא הציע לי לקחת כדורים שיפסיקו לי את המחוזר החודשי ל3 חודשים כדי לראות אם בגלל זה יש לי חוסר דם כי אני מאבדת המון דם במחזור
השאלה שלי היא כזאת:
אם אני יקח את הכדורים אני לא יקבל מחזור 3 חודשים
האם אני יוכל לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה?
או שהכדורים לא משנים שום דבר ואם אני יקיים יחסים לא מוגנים אני בכל זאת יכנס להיריון
תודה ושבוע טוב(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא להפנות שאלה לפורום רפואת נשים
מירב שרון26/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לצאת מזה?משה בן חיים25/10/2009
שלום רב,
לפני הכול רציתי לברך אתכם על הפורום המקצועי שלכם, עלו והצליחו על העזרה והתמיכה שאתם נותנים לנו.
ובעצם המהות הפנייה,
אני בן 23 גר בראשל"צ עם הורים. יש לי נטייה מינית כלפי גברים אני נמשך אליהם ואת הפרפרים שיש לי בבטן שאני רואה גבר, בחיים לא היו לי כלפי אישה. הגעתי לאינטימיות עם גברים אך ללא חדירה.
לאחר שנים של מחשבות, התנסויות והכרה של הקהילה ההומולסבית אני מגיע להחלטה שאיני רוצה להיות כזה. כמה שקשה לי לומר זאת כי בעצם אני עושה פה וויתור גדול אך זה לא מתאים לי החיים האלה מהמון סיבות.
לאחר תקופה ארוכה שדי ניסיתי לדכא את הרגשות שלי כלפי גברים וניסיתי לצאת עם בנות ובאמת להתחבר לצד הזה, לפני שבועיים יצאתי לחול ובטיול פגשתי בחור סטרייט שפשוט אחרי הטיול הייתי שבוע ימים בדיכאון כדי לשכוח אותו. ניתקתי איתו קשר כדי שאוכל לשכוח אותו ולעבור לסדר היום, ואני חייב להגיד שעד היום יש לי רגשות כלפיו ויש לי רגעים שאני מתפרץ בבכי מעצם המחשבות עליו. מה לעשות, בתקווה שהזמן יעשה את שלו.
האירוע הזה הדליק לי נורה אדומה על מה יהיה בעתיד אם תיהיה לי אישה ואני אתאהב בצורה כזאת בגבר שיוריד אותי מכל הפסים.
יש לי מחסור של חום ואהבה בחיים זה אני יודע, אך אף פעם לא הצלחתי למלא את המקום החסר הזה בעזרת אישה. אני חייב להגיד שגם לא נתתי הזדמנות לכך כי מלחתחילה לא היה בי את הניצוץ כלפי בנות. כרגע דבר האחרון בראש שלי זה יחסי מין. מה שהכי חסר לי כרגע זה החיבוק, החום והאהבה של גבר. אני לא יכול להרשות לעצמי לקבל אותם, כי בכל רגע נתון אני מדכא את הרגשות שלי כלפי הבנים ומנסה להסתכל עליהם בצורה שלילית לטובת העתיד והמטרות שלי.
אשמח לקבל את עזרתכם בכיצד אני יכול לצאת מהמצב הזה, אני חייב לעשות את השינוי הזה בתוכי ולהתחיל את החיים שלי.
תודה מראש על העזרה והתמיכה שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
דניאלה פרייפלד25/10/2009אני מורידה את הכובע בפניך!! כל הכבוד לך!!!
אני בטוחה שלא קל לך!!!וכואב לי שאתה מרגיש כל כך לבד!!!
אך אני לא כל כך מבינה למה פנית ,היות ואתה אומר שלמרות כל הקושי (נכון) החלטת שאתה הולך עם זה שאתה רוצה להתקרב לגברים, מצד שני, אתה אומר שזה לא מתאים עם איפה שאתה עם עצמך עכשיו ומה שאתה רוצה עבורך.ה
אם הבנתי אותך נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ניס25/10/2009משה תגיד הגברים שאתה נמשך אליהם.
לפי מה בדיוק אתה נמשך אתה מכיר קודם את הבן אדם או שאתה יכול
לפי חיצוניות להימשך ישר.
גברים מבוגרים ? צעירים בגיל שלך?
שכבת פעם עם בחורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצאת מזה? תגובה - ניס
משה בן חיים25/10/2009יש בחורים שאני רואה ואני אומר וואוו איזה הורס הוא אבל לרוב לא מגיע לשום מקום.
אני מתאהב בבחורים שאני מכיר את הפנימיות שלהם וגם כמובן קצת החיצוניות ואז קשה לי מאוד לשכוח אותם. כמו שסיפרתי על הבחור מהטיול. הוא בחור מקסים מכל הבחינות, רגיש, עדין, חמים נותן אהבה, חברותי ומה לא.
לרוב הבחורים שאני מתאהב בהם הם גדולים ממני בשנתיים-שלוש ולא יותר.
לשאלתך, לא הגעתי לשום קשר אינטימי עם בחורה מעצם העובדה שפשוט לא עבד ולא הצליח אפילו להגיע לרמה של נשיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצאת מזה? תגובה
משה בן חיים25/10/2009אני מצטער בטעות הגבתי במקום אחר.
אני לא יודע איך לעשות את זה. מצד אחד אני לא מצליח להשתלט על הרגשות שלי ומצד שני אני מנסה בכל דרך אפשרית להתאהב בבחורה.
אני בטוח שיש דרכים להגביר אצלי את הרגשות כלפי נשים רק שלא יודע כיצד. איך חייב להצליח לעשות סוויץ' במוח. כיצגד אני עושה את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניס
משה בן חיים25/10/2009יש בחורים שאני רואה ואני אומר וואוו איזה הורס הוא אבל לרוב לא מגיע לשום מקום.
אני מתאהב בבחורים שאני מכיר את הפנימיות שלהם וגם כמובן קצת החיצוניות ואז קשה לי מאוד לשכוח אותם. כמו שסיפרתי על הבחור מהטיול. הוא בחור מקסים מכל הבחינות, רגיש, עדין, חמים נותן אהבה, חברותי ומה לא.
לרוב הבחורים שאני מתאהב בהם הם גדולים ממני בשנתיים-שלוש ולא יותר.
לשאלתך, לא הגעתי לשום קשר אינטימי עם בחורה מעצם העובדה שפשוט לא עבד ולא הצליח אפילו להגיע לרמה של נשיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד התייחסות
מירב שרון26/10/2009אתה מביא את המצוקה שלך שאתה בעצם נלחם עם עצמך ועם הנטייה המינית שלך וזה נשמע מאוד לא פשוט. אני ממליצה לך לפנות לטיפול רגשי ולברר עם עצמך יותר לעומק את כל התפיסות, הערכים, החלומות, הפנטזיות ועוד כדי להגיע עם עצמך לתובנות לגבי איך אתה בוחר לחיות את חייך. חשוב מאוד שלא תרגיש לבד, כי אתה ממש לא לבד, אני גם מציעה לך לפנות לארגון "חושן" בתהליך שאתה עובר עם עצמך ומה שתחליט עם עצמך לכאן ולשם. וגם אנחנו כאן בשבילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)