מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסוי21/10/2009
שלום רב !
שאני נוגע בזין הוא קצת כואב לי ואני בן 14
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד21/10/2009איך אתה נוגע?
אולי אתה עושה זאת יותר מדי חזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע אבל ליפני כמה זמן זה לא היה
חסוי21/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד22/10/2009האם יש שינוי אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרונה21/10/2009
אני מקיימת יחסי מין כבר חצי שנה.. אנחנו משתמשים רק בקונדומים.
לאחרונה צצו לי בעיות בדרכי השתן והפנו אותי לרופא נשים, אני מאוד מתביישת מהבדיקה אבל החלטתי להתגבר על הבושה ולעשות אותה.
אפשר לקבל הסבר בבקשה מה קורה בבדיקה הזאת ומה עושים? חוץ מהמבוכה האם זה כואב?
והאם הבדיקה נרשמת כביקור.. אני לא רוצה שאמא שלי תדע שהייתי.
ועוד שאלה.. בעניין הגלולות..
לקבלת גלולות חייב לעשות בדיקות דם? אפשר בלי?
תודה מראש-
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
שרונה21/10/2009קבעתי כבר תור לרופא אבל אני אהיה במחזור.. האם לדחות אותו?למרות שאני סובלת מכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה
דניאלה פרייפלד21/10/2009ביקור אצל רופא נשים הושמץ במשך שנים!!!
נכון זה לא הכי נעים...במיוחד בפעם הראשונה
היות וקימת יחסי מין ,את מכירה את כל נושא ההחדרה ,
ואת יודעת שפתח הנרתיק מתרחבת בכדי לאפשר כניסת הפין, באותו אופן פתח הנרתיק מתרחבת בכדי לאפשר לספקולום (מכשיר שדומה לראש ברוז שפותח את פיו) .
דרך "פה הברוז" הרופא רואה מה קורה לך בנרתיק ושוב זה לא אמור לכאוב. למרות האי נוחות תנסי להרגיע את עצמך עם כמה נשימות ארוכות או כל דרך שאת מכירה שמאפשר לך להירגע ככל שאת רגועה ומשוחררת כך הבדיקה עוברת יותר באיזי (כמו ביחסי מין להבדיל))
אז את יושבת על כסא מיוחד או מיטה רגלים על רגליות או מקופפות (מורידה מכנסים תחתונים אך מכוסה בד) ואז יש בדיקה ידנית על איזור הבטן ובדיקה עם הספקולום, הברוזון.
לפני זה הרופא ישאל אותך שאלות ....
לא רצוי ללכת לבדיקה שיש לך ווסת
לא צריך בדיקת דם לקבלת גלולות אלא אם יש בעיה מיוחדת שעולה בשיחה .
אם הרופא שלך הוא הוא ולא היא אז את יכולה לבקש שאחות תהיה איתך בחדר בזמן הבדיקה.
כל הכבוד שאת דואגת לבריאותך!!!!
אני מקווה שעזרתי לך להוריד את המתח
תזכרי קחי את זה באיזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות על הפין,ניר20/10/2009
שלום אני בן 17, לפני חודש ועשרה ימים קיימתי יחסי מין עם מישהי (לא בפעם הראשונה) עם קונדום.. כמו תמיד , שום דבר שונה. אין לי מחלות ואין לה.
אחרי שגמרתי פתאום צצו לי 2 בליטות קטנות אדומות/לבנות מתחת לעור של הפין, באמצע שלו..לא הבנתי מה זה..לחצתי על נקודות בפין וגם שם צצו בליטות..סך הכל בערך 6 כאלה..חלק גדולים וחלק קטנים, ושהפין במצב זקפה הבליטות ממש ממש בולטות! אבל זה לא כואב.
אחרי שבוע בערך הלכתי לרופא מין והוא אמר לי שזה בליטות של הדם או משהו כזה .. וזה יעבור תוך שבועיים בערך .. אם לא אז אני יחזור לביקורת.
בינתיים צצו עוד כמה בליטות.. ואפילו 2 בליטות התחברו לאחת ממש גדולה. וזה ממש מפחיד
הבעיה היא, פעם ראשונה שהלכתי הלכתי עם אמא שלי(אני בן 17 ואמרו לי שאני חייב) ולא אמרתי לה מה יש לי..היא חיכתה בחוץ.
אני מאוד מאוד מאוד מתבייש להגיד לה "אמא, אני צריך ללכת עוד פעם"
בגלל זה אני פונה לכם.. מה זה יכול להיות ? יש איזו הערכה?
ובבקשה אל תגידו לי ללכת לרופא שוב כי תיארתי בידיוק מה המצב אז בבקשה תעזרו לי.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניר
דניאלה פרייפלד21/10/2009המבוכה מובנת!!!וגם הפחד
אך טרם ניתן לעשות בדיקות בדרך ורטואלי.
האם אתה יכול להתקשר לאותו רופא? ולתאר את השינוי שתארת.
ואם לא ,לצערי ,אם כל המבוכה שכרוך בזה כן לפנות לאמך או לאבא (יש רופאים שעובדים בערב)
אולי תוכל לומר לה שהרופא ביקש שתחזור לביקורת, הרי זה מאד מקובל.
לא רצוי לקחת סיכון.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובהה
ניר21/10/2009יש אפשרות להתקשר לאחד מכם ?
אני רק רוצה לדעת אם זה משהו שיעבור או זה מסוכן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר
דניאלה פרייפלד21/10/2009הדאגה שלך מובנת
אבל אפילו אם תתקשר אלינו אנחנו לא רואים ..............
מה אם להתקשר לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ניר22/10/2009אז הוא יגיד לי שאני צריך לקבוע תור... עם ההורים..
מה שיש לי זאת לא איזו בעיה מוכרת ? אין לך כיוון מה זה יכול להיות ? תיארתי בידיוק מה יש לי...
בערך?
תודה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר
דניאלה פרייפלד22/10/2009זה ה"חבר" הכי טוב שלך ...........אני ממליצה לך בכל זאת לנסות לשאול אותו טלפונית ואם אין בררה ללכת.
שוב,אמך לא צריכה לדעת בדיוק פרטי פרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..דניאלה20/10/2009
השאלה שלי מדבר על אורגזמה. האם האורגזמה הנשית תוצאתה בשפיכה בהכרך?
או שפריש המונח אורגזמה נשית הוא רק בעינוג שלא כולל הפרשת נוזל מהנרתיק?
ממש חשוב לי שתענו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית
דניאלה פרייפלד21/10/2009נשים שהן מגורות ,לרוב ,"יוצרות" נוזל בנרתיק שמאפשר חדירה ללא כאב.
ככל שמגורות, לרוב, יותר רטובות (מידת הרטיבות שונה מאישה לאישה וממפגש למפגש)
ולכן יש קרוב לאורגזמה יותר רטיבות.
באופן עקרוני אין לנשים שפיך כפי שיש לגברים בזמן האורגזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א..
דניאלה21/10/2009יש רק את הנוזל השקוף שתפקידו כמו חומר סיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
דניאלה פרייפלד21/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה@_@20/10/2009
אני בן 17 וחברה שלי בת 21
אנחנו ביחד כבר שנתיים ואוהבים אחד את השני מאוד.
אנחנו מעוניינים לקיים יחסי מין (שנינו רוצים זאת) והשאלה שלי היא אם זה חוקי או שאנחנו יכולים להסתבך בגלל הפרשי הגיליים שלנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר @@
דניאלה פרייפלד21/10/2009באופן עקרוני אתה חוקית בגיל ההסכמה לקיים יחסי מין מלאים עם בחירת ליבך.
אך היות והיא מבוגרת ממך חל איסור אם היא המורה שלך רופאה שלך....בקיצור אם יש לה תפקיד עם סמכותית עליך.
לא לשכח אמצעי הגנה
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירד לי החשקמתן20/10/2009
אני בן 14 בכיתה ט' ומכיתה ז' אני מאונן. מכיתה ח' בערך התחלתי לאוננן 2-3 פעמים ביום.
בימים האחרונים אין לי חשק לאונן. פעם הייתי רק מחכה לחזור מבית ספר כדי לאונן. אני מאונן מול המחשב באתרי פורנו. מה לעשות????? האם יכול להיות ש"נדפקתי" ואין מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן
דניאלה פרייפלד20/10/2009לא כל כך מהר "נדפקים".....
החשק בהיותך מתבגר "משתגע"
האם אתה יותר בלחץ? לימודים.. כי גם זה משפיע
לגבי הפורנו כמה אתה רואה ולאיזה שלב של גירוי הגעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
ניר21/10/2009אולי ניתן להתקשר לאחד ממכם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מתן21/10/2009אני לא ממש בלחץ של לימודים... כאילו אני כמו כולם. בפורנו אני בדרך כלל ראיתי כדי שהפין יעמוד ואז הייתי מאונן ביחד עם הסרט עד שהייתי גומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתן
דניאלה פרייפלד22/10/2009האם יש לך ירידה בחשק עוד תחומים או רק במין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי20/10/2009
שלום רב !
בישביל ליפתוח את הבתולין אני צריך לאהוב את האישה ? או שלא כי אין לי חברה ויש לי ילדה בכיתה שתמיד מסמנת לי כזה ולפי מה שכולם אומרים היא חרמנית אבל אני ביכלל לא אוהב אותה
ואז מה אני צריך לעשות ?(ואני בן 14)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד20/10/2009WOW
אין אחד שיכול להגיד לך מה לעשות.
אשיב לך בכדי שתמשיך לחשוב, אך ההחלטה רק שלך!!
נכון ,יש שמקימים יחסי מין מלאים ללא רגש ונהנים, מין לשם המין (בנים וגם בנות)!!
אבל קיום יחסי מין, עם או בלי רגש, תלוי באופי של אותו נער/ה.
אתה רק בן 14, וטוב שאתה מתלבט, זה חלק מההתבגרות.
אך אתה רק בתחילת הדרך גם בהתבגרות וגם בדרך המינית שלך!
אתה צריך לשאול את עצמך מה טוב לך, לעשות ווי עשיתי!! או שבפעם הראשונה היתי רוצה לפחות משיכה אל אותה נערה(לפי התאור אתה לא נמשך אליה) ואז אולי ליצור עימה קשר כלשהו.
להתחיל יחד עם זה שתכיר אותה, שתכיר אותה במיניותה ויחד איתה ,ללמד עוד יותר על עצמך, על תענוגי גופך....
תנסה לברר עם עצמך איך תרגיש לאחר המעשה?
וגם נשאלת השאלה עד כמה אתה מכיר את תענוגי גופך, לפני שתתחיל "ריקוד" זוגי?!
אני מקווה שעזרתי לך לארגן את מחשבותיך סביב הדילמה.
בכל מקרה אם תחליט "לענות" לה לא לשכח קונדומים.
קשה להיות מתבגר..............בסופו של דבר אתה צריך לחיות עם עצמך לאחר קבלת ההחלטה עם מה אתה חושב שתרגיש עימו יותר "שלם" עם עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריעת כרום הבתוליןחסוי20/10/2009
אני וחברה שלי ניסינו לקיים יחסי מין וברגע שניסית לחדור היא כמעט בכתה.. ניסינו בכוח ולא הלך.. תיעצי לי מה לעשות בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד20/10/2009או קיי ,עבורה זאת הפעם הראשונה.
עבורך? ובת כמה היא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהח
חסוי20/10/2009היא בת 15.5 עוד מאט 16 וגם בשבילי זאת הפעם הראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד20/10/2009מה היה הקשר המיני שלכם עד כה? מה עשיתם עד שהגעתם להחלטה שאתם רוצים לקיים יחסי מין מלאים?
האם אתם "מוגנים"?
איך אתה הרגשת לאחר שלא הצלחתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישלי שאלהליאת20/10/2009
אם אני מכניסה טמפון כשיש לי מחזור אז קרום הבתולין שלי יקרע?
כי כולם אומרים שאם טמפון יותר נוח במיוחד כשרצים ועוסקים בספורט.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
דניאלה פרייפלד20/10/2009כל אישה שונה וכך גם קרום הבתולין שלה.
קרום הבתולין היא פיסת עור טבעתי, לרוב, וגמיש, ולכן הכנסת טמפון ( או אצבע) "קריעה".
בכל מקרה את עדין נחשבת בתולה.
ענין של נוחיות, אינדיבידואלית לכל אישה אך כדאי לנסות אם זה אכן נח לך..
אם תחליתי לנסות לשים לב להתחיל במידה הקטנה
נשמע שיש לך עם מי לדבר לגבי איזה חברה, ועם מוליך או בלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני עדיין בתולה?ליאת20/10/2009
לפני כמה ימים אני דחפתי אצבעות ואז כשהוצאתי אותן היה עליהן דם, זה אומר שאני כבר לא בתולה? (היה לי כבר מחזור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
דניאלה פרייפלד20/10/2009את עדין בתולה!!!
ואת תשארי כך עד שתרגישי שאת מוכנה לקיים יחסי מין מלאים (ואין מה למהר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות על הפין - צריך יעוץ דחוףניר20/10/2009
שלום אני בן 17, לפני חודש ועשרה ימים קיימתי יחסי מין עם מישהי (לא בפעם הראשונה) עם קונדום.. כמו תמיד , שום דבר שונה. אין לי מחלות ואין לה.
אחרי שגמרתי פתאום צצו לי 2 בליטות קטנות אדומות/לבנות מתחת לעור של הפין, באמצע שלו..לא הבנתי מה זה..לחצתי על נקודות בפין וגם שם צצו בליטות..סך הכל בערך 6 כאלה..חלק גדולים וחלק קטנים, ושהפין במצב זקפה הבליטות ממש ממש בולטות! אבל זה לא כואב.
אחרי שבוע בערך הלכתי לרופא מין והוא אמר לי שזה בליטות של הדם או משהו כזה .. וזה יעבור תוך שבועיים בערך .. אם לא אז אני יחזור לביקורת.
בינתיים צצו עוד כמה בליטות.. ואפילו 2 בליטות התחברו לאחת ממש גדולה. וזה ממש מפחיד
הבעיה היא, פעם ראשונה שהלכתי הלכתי עם אמא שלי(אני בן 17 ואמרו לי שאני חייב) ולא אמרתי לה מה יש לי..היא חיכתה בחוץ.
אני מאוד מאוד מאוד מתבייש להגיד לה "אמא, אני צריך ללכת עוד פעם"
בגלל זה אני פונה לכם.. מה זה יכול להיות ? יש איזו הערכה?
ובבקשה אל תגידו לי ללכת לרופא שוב כי תיארתי בידיוק מה המצב אז בבקשה תעזרו לי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבדוק עם ד"ר חרותי בנדון
מירב שרון22/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהעידן19/10/2009
שלוםםםם.. הכרתי איזה מישיי לפני כמה ימים היום נפגשתי איתה והתנשקנו ואני עומד להקיא תמיד שאני מתנשק עם בחורה אני עומד להקיא מה לעשות במצב כזה אני רוצה למשיך לתנשק איתה אבל אני מרגי שאני עומד להקיא מיזה מה עושיםםם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידן
דניאלה פרייפלד19/10/2009בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנושמים דרך האף!!
ד``ר עידן מיליצ`ר21/10/2009נסה להצמיד את הפה שלך למשהו ולנשום דרך האף וככה זה גם בנשיקה. אלא אם כן רצית להקיא בגלל משהו לא נעים מהפה שלה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםעדי למברגר19/10/2009
שלום
קיימתי יחסי מין מאחורה עם מישהו..
הקונדום היה חדש והכל היה בסדר
והוא גמר בתוך הקונדום ולמרות זאת אני מפחדת
שנכנסתי להריון
בבקשה עזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון19/10/2009גם השתמשתם בקונדום וגם קיימתם יחסי מין אנאליים, אין מצב שאת בהריון. צריך שיהיה מגע בין פין ופות כדי שיהיה סיכון להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גלולותמיטל19/10/2009
לאחר נטילת הגלולה האחרונה בחפיסה, עליי לחכות 7 ימים עד נטילת הגלולה הבאה.
במשך השבוע הזה יש סיכון מסויים בקיום יחסי מין? (לאחר המחזור כמובן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
דניאלה פרייפלד19/10/2009אם את לוקחת את הגלולות לפי הוראות הרופא.
את יכולה לקיים יחסי מין מתי שאת רוצה ,ללא לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל שלום
מירב שרון19/10/2009לאחר חודש שנל נטילת גלולות יומיומית בלי פספוסים, שבוע הפסקה ואח"כ המשך נטילת גלולות מחפיסה הבאה, את מוגנת מפני הריון לא רצוי אך לא מפני מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו !חסוי19/10/2009
שלום רב !
אני בן 14 ואני שומע המון על בעיות בפוריות בבית ספר ,בטליוזיה ועוד עכשו אני מאוד חושש שזה יכול להיות גם לי זה לא עוזב אותי מה אני צריך לעשות עם זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד19/10/2009מה בדיוק שמעת?
כל עוד שאתה בריא, ואין בעיות גנטיות משפחתיות,או בעיות של פוריות במשפחה לא צריך להיות לך בעיות בפוריות.
צריך רק זרעון אחד, חזק ומהיר, כדי להכניס אישה להריון.ולגברים לרוב יש כמות גדולה והם יכולים ליצר אותם עד גיל די מבוגר שוב כל עוד שהם בריאים.
יש לך, די ויותר דאגות ולחצים, סביב לימודים וכל מה שקשור לגיל ההתבגרות !!! אז קח עיצה ממני
שאתה מתחיל לדאוג תנשום עמוק ותנסה לחשוב על, דבר טוב, יפה ,מוסיקה.....או........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)