פורום סקס ונוער - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס ראשון
    ניס
    25/10/2009

שלום,
    אני כיום בן 24 ויש לי חברה רצינית מזה שנתיים שהיא בת 21.
    בתחילת הקשר שלנו שזרם מעולה תמיד שהגענו למיטה הייתה בעיה.
    והבעיה באה ממנה בעיקר היינו מתחרמנים ולי היה עומד בטירוף מכל מגע מנשיקה
    מליקוק באוזן. והיא לא הייתה מוכנה שאני יוריד לה את המכנס. ככה זה נמשך שנתיים
    ודיברנו על זה מלא פעמים שזה לא יכול להמשיך ככה ולאט לאט דברים התקדמו והיא הסכימה
    לגעת לי באיבר מין מה שלא היה קודם ואפילו היא אמרה לי שהיא נגעלת לגעת בו.
    אבל אחרי הרבה שיחות היום היא פתוחה לגמריי היא מתפשטת לידי בלי בעיה והיא רוצה לשכב.
    הבעיה היא עכשיו בי פתאם לא עומד לי כל כך כמו בעבר לוקח לי יותר זמן להגיע לזיקפה
    וגם שאני מגיע כבר ברגע שאני מכניס אותו ישר אני נתקף בלחץ בשאלות מה יהיה איך יהיה מה לעשות ותוך שניה הזיקפה נעלמת כאילו לא הייתה.
    אני עד היום לא שכבתי עם בחורה, היו לי מספר חברות אבל הקשר לא זרם לסקס.
    הייתי אצל נערת ליווי אבל שם נלחצתי מאד ולא עמד לי למרות שבסוף ניסיתי להעמיד אותו
    וגמרתי אפילו אבל האיבר בכלל לא היה קשה.

תוך כדי הקשר עם חברה שלי הייתי בעצם מביא ביד כדי להגיע לפורקן מיני.
    ובסרטים שצפיתי שהבאתי עליהם ביד אלה לא היו סרטים רגילים.
    חיפשתי סרטים שיש שם בן אדם מבוגר שמן עם פנים בוגרות שעיר בעיקר שמזיין בחורה
    שהיא על 4. אלה הסרטים שגירו אותי והתגרתי מהאקט עצמו ומלראות את הגבר מזיין
    והבחורה כן היה חשוב שלא תהייה זקנה מגעילה כזו או שמנה ענקית אבל לא ממש היה חשוב איך היא נראית. כל החיפוש היה אחר הגבר השמן המבוגר השעיר.
    מה שקרה זה שחיפשתי את הדבר האמיתי ורציתי לראת במציאות גבר כזה ערום וכאן הייתה התנסות מינית עם גבר כזה. לא ממש ידעתי מה אני רוצה או עושה. פשוט שראיתי אותו ישר עמד לי ושהוא נגע בי גם עמד לי והוא מצץ לי ונהנתי וגמרתי ושהוא ביקש ממני למצוץ לו עשיתי את זה אבל לא נהנתי בכלל והרגשתי מושפל ועשיתי את זה רק כדי שהוא יעשה לי גם. ושהוא ניסה לזיין אותי הרגשתי שוב מושפל ולא היה לי נוח ולא הסכמתי גם כי כאב לי וגם לא ממש רציתי את זה.
    נהנתי רק מהמגע ומהמציצות.

חברה שלי יודעת על כל הסיפור שלי ועל כל ההתנסות והיא עדיין פה איתי ואנחנו מנסים לקיים היום יחסי מין ולא מצליחים עכשיו זה בגללי לי פשוט לא עומד ברגע שאני מתקרב לחדירה.
    אני פשוט נלחץ ועולות לי שאלות מה קורה איתי למה לא עומד לי אני רוצה ואני לא מבין למה שאני מגיע לאקט עצמו הכל יורד שאלות כמו למה עם הגבר זה עמד ישר.

רציתי לשאול בעצם מה באמת הבעיה שלי? בגלל ההתנסות עם הגבר זה מונע ממני לשכב עם החברה? יש לי חרדה מסקס? כי כיף לי איתה ואני נהנה מהמגע ושהיא נוגעת לי עומד לי ושאני מנשק אותה ומתרחמן איתה עומד אולי לוקח קצת יותר זמן אבל עומד.

אשמח לקבל תשובה,
    ומצטער על המכתב הארוך אבל יש לי פשוט הרבה דברים בראש כמו שאפשר לשים לב.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס ראשון

הוספת תגובה

• ניס

דניאלה פרייפלד
    25/10/2009

סקס זקוק לראש פנוי!! ואתה כל כך חושב,מותרד, מבולבל.....ובצדק, שאין אפשרות שיהיה שיתוף פעולה של גוף ונפש (פין,ראש).
    הקשר שלכם פתוח ומבוסס על אימון (לשניכם יש סבלנות בכדי לבנות את הקשר) לכן אני מציע לך ללכת יחד לטיפול מיני (אם היא תסכים) אם לא יחד,אז לך אתה לבד, כדי לברר נושאים אילו אם מי שמוסמך לקח.תמצא רישמה של מטפלים באתר של איטם.
    בנתיים אני מציע לך לא לקיים יחסי מין עם חדירה, תלבשו שניכם תחתונים.
    אתה,תקח בד ותכסה עיניים (לא כל פעם) ותן לעצמך לחוש לא לחשוב ותראה לאחר מכן מה זה עשה לך, היתה יותר בלחץ יכולת להירגע חשת אותה, היתה תגובה מצידך יכולת לא לחשוב איזה פנטזיות נכנסו....לא צריך לעשות את זה להרבה זמן תתחיל בכמה 5 דקות כדי להתרגל ואם אתה מרגיש שזה מתאים תמשיך בהדרגה אפשר לעשות הכל חוץ מחדירה ולגעת לה למטה כי היא גם עם תחתון.
    אפשר לברר איתה מה עבר עליה תוך כדי (לא האם נהנת היה לך טוב אבל יותר לכיוון מה הרגשת...
    בהצלחה ובאמת לך ליעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ניס
    25/10/2009

יש דבר כזה בכלל פחד מסקס?
    ההתנסות המינית שלי עם הצד השני יכולה להשפיע על הסקס בינינו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצאת מזה? תגובה

משה בן חיים
    25/10/2009

אני לא יודע איך לעשות את זה. מצד אחד אני לא מצליח להשתלט על הרגשות שלי ומצד שני אני מנסה בכל דרך אפשרית להתאהב בבחורה.
    אני בטוח שיש דרכים להגביר אצלי את הרגשות כלפי נשים רק שלא יודע כיצד. איך חייב להצליח לעשות סוויץ' במוח. כיצגד אני עושה את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה

דניאלה פרייפלד
    25/10/2009

באנגלית אומרים you are who you are
    אם אתה נמשך לגברים ............
    החיים באשר הם אינם קלים ואני מודה שלאדם שהולך נגד הזרם עוד יותר קשה
    ולא יהיה לך חיים קלים בתחילת דרכך עם הנטיה המינית שלך
    אך ללכת נגד אותה דחף הכה עמוק, ולמצא טיפול שיעזור לך יהיה מאד קשה.
    אני מציעה לך לפנות לחושן שם יש אנשי מקצוע שיכלו לעזור לך יותר 03-5252896

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב
    חסוי
    25/10/2009

עשיתי פיפי בליה זה בחיים לא קרה לי ואני בן 14 מישהו יודע למה זה קורה?
    ועוד משהו בזמן האחרון אני חושב המון אולי זה גיל ההיתבגרות או משהו אחר ?

לקביעת תור
    סגירה
    חשוב

הוספת תגובה

• חסוי יקר,

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/10/2009

אם זה חד פעמי...אל תתיחס אל זה בחומרה. קורה קרה, עבור הלאה.
    לגבי המחשבות....ברוך הבא לעולם המתבגרים. אתה בריא!!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני פייניתי בקשר לנשירקה
    עידן
    24/10/2009

כן אני פניתי בקשר לנשיקה מחכה לתשובה תודה ועוד משוו אתמול נפגשתי איתה עוד פעם ויתנשנקו וזה ותוך כדי שיתנשנקו נגעתי לה בחזה אז היא הורידה לי תיד אני לא חבר שלה ידידם אני אומר לה למה הורדת תיד אומרת אתה לא חבר שלי שתיגע ביי ואני לא זונה מה אני צריך לעשות כדי שיהיה תביא לי לגעת לה בחזהה וכול מיני דברם כאלה היא רק מתנשקת איתי לא יותר מיזה

הוספת תגובה

• לעידן שלום

מירב שרון
    24/10/2009

אם הידידה שלך אינה מעוניינת בקשר מעבר לידידות אין לך ברירה אלא לכבד את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניתי לך תסתכל למטה....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידן

דניאלה פרייפלד
    25/10/2009

לגבי הבחילה שאתה מתנשק ניסת את ההצעה של עידן מיליצ'ר?
    לגבי התאור החדש שלך ..
    אני חושבת שהבחורה הזאת מבלבלת אותך...
    אם היא לא החברה שלך אז למה אפשר להתנשק ולא יותר מזה?
    אולי אתה בכלל לא נמשך אליה ולכן אתה גם נגעל מהנשיקה?ולכן בא לך להקיא...
    אם אתה מבולבל ולא מבין את המסרים שלה ,האם אתה יכול לדבר איתה ולעלות זאת בפניה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חסוי
    24/10/2009

שאני מאונן אני מרגיש קצת חרא למה זה קורה ?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    25/10/2009

האם יש לך רקע דתי?
    שאתה מאונן אתה עושה זת במקום שיש לך פרטיות ,שאתה מרגיש בטוח בו?
    האם יש פתיחות לגבי מיניות בבית ,כלומר איזה מסרים אתה מקבל מהסביבה?
    האם יש לך מחשבות,תוך כדי שמהם אתה חושש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה
    רוי
    24/10/2009

שלום אני רוי בן 14 וחצי ויש לי שאלה
    יש לי חברה ואני כול הזמן מתחרמן איתה אבל אני לא עושה איתה סקס ותמיד אחרי איזה שעה שאנחנו מתחרמנים אז יש לי כאב באשכים האם זה בסדר?? [כי גם לחבר שלי יש את זה]
    וגם שאני חוזר הביתה כשאני מאונן יוצא לי נוזל שקוף כזה זה בסדר??
    תודה רוי

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• לרוי שלום

מירב שרון
    24/10/2009

"כאב בביצים" הוא כינוי בסלנג למצב של כאב באזור האשכים בעקבות גירוי מיני מתמשך שלא נגמר באורגזמה או בשפיכה וזה מה שאתה מתאר שקרה לך. וכן זה לגמרי טבעי לאחר אוננות שיצא לך נוזל שקוף. או שזה הנוזל המקדים או שמדובר בשפיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזה חומר סיכה
    חסוי
    24/10/2009

לקביעת תור
    סגירה
    מזה חומר סיכה

הוספת תגובה

• חומר שמסכך ומקל על החדירה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/10/2009

בד"כ חומר על בסיס מים, אך יש כאלו המשתמשים גם בשמנים כאלו ואחרים.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות
    אלמונית
    24/10/2009

במשך כמה חודשים לקחתי גלולות מסוג אחד...הבנתי שהן לא מתאימות לי אז הרופא העביר אותי לגלולות פמינט......עכשיו הבנתי שזה כמו לקחת חפיסה ראשונה....אז כעבור כמה זמן אני אוכל לחזור לקיים יחסי מין בלי קונדום?

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• אלמונית

דניאלה פרייפלד
    25/10/2009

לגבי רוב הגלולות באופן עקרוני את מוגנת ישר עם הכדור הראשון (חיבים לפי הוראות רופא קודם! ואז לקרא הורואת שימוש) אך כמחנכת מינית אני אומרת, ליתר בטחון, חודש עם קונדום.
    אך כדאי לך לפנות בפורום לרופאת נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת.. שאלה נוספת

הדר
    25/10/2009

גם אני נוטלת פמינט. רציתי לדעת מה החשיבות של נטילת גלולה באותה שעה?
    האם זה משנה אם באופן חד פעמי אקח גלולה בבוקר במקום בערב בגלל טיול שנתי..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדר

דניאלה פרייפלד
    25/10/2009

יש חשיבות בלקחת באותה שעה מבחינתי כמחנכת מינית , באופן קבוע את הגלולה!!
    להרגיל את הנערה/אישה לקחת, כלומר ענין של הרגל, אם לוקחים בסביבות אותה שעה כל יום ויום, זה נכנס לתלם זה הרגל, וכמו כל הרגל קשה לא לעשות זה נהפך למשהו טכני !!!
    ביולוגית בריאותית בכל זאת כדאי לקחת משהו קבוע באותה שעה כי גם הגוף מתרגל ונכנס לשגרה משלה. להסבר יותר מדעי לפנות לפורום רופאי נשים.
    ולא ,לא נורא לקחת חד פעמי את הגלולה בזמן אחר החשוב הוא לקחת יום יום.
    תהני בטיול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח שחשוב

נטלי
    26/10/2009

מאוד חשוב לקחת בשעה קבועה למרות שבאופן חד פעמי (אבל באמת חד פעמי) זה בסדר רק לא להתחיל לשחק עם זה יותר מדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שורף לחברה בסקס
    דוד אדרי
    24/10/2009

היי, לאחרונה נכנסתי לקשר עם מישהי והיא הייתה בתולה, ולאט לאט התחלנו כל מיני מעשים, בהתחלה הייתי משפשף לה עם היד מעל התחתון אחרי זה דחפתי לה אצבעות מתחת לתחתון והכל היה סבבה.
    החברה גמרה תמיד כשהייתי דוחף לה אצבעות, עד שפעם אחת דחפתי לה אצבעות ונקרע לה קרום הבתולים וגם לפני שנקרע היה קצת דימום ואז היא גילתה שהייתה לה דלקת ולקחה אנטיבוטיקה.
    בכל מקרה כבר אין דם אין כלום אבל מאז ואני לא יודע אם זה בגלל זה, היא התקשתה לגמור.
    לאחר כמה זמן גם שכבנו ותמיד חשבתי שזה יהיה מיוחד, אבל היא בעצמה אמרה לי שהסקס שלנו לא טוב כמו שהיא ציפתה וברור שלא כמו שאני ציפיתי, אומנם אני נהנה אבל היא לא גומרת, וגם אחרי כמה חדירות (היום הפעם ה3 ששכבנו) היא אומרת ששורף לה בפנים.
    אם תוכלו לענות לי למה תמיד שורף לה בפנים? גם כשהייתי דוחף לה אצבעות אחרי כמה זמן התחיל לשרוף לה.
    ובקשר לגמירה היא אומרת לי שהיא מונעת מעצמה לקבל אורגזמה כי אנחנו עושים את זה בבית שלי והיא נלחצת שאמא שלי לא תשמע רעשים, אז אמרתי לה שתשתחרר קצת, ודבר שני היא אומרת לי שהיא פוחדת שברגע שהיא תגמור גם יצא לה קצת פיפי כי תמיד כשאנחנו עושים מעשים יש לה חשק לפיפי כל שניה.
    אמרתי לה שתשתחרר אבל היא לא קולטת, אז איזה פתרונות יש לכם בקשר לזה ששורף לה בפנים וגם בקשר לזה שהיא לא גומרת?
    תודה, דוד אדרי

לקביעת תור
    סגירה
    שורף לחברה בסקס

הוספת תגובה

• דוד

דניאלה פרייפלד
    25/10/2009

יפה שאתה דואג
    והיות ותארת ששורף לחברה שלך,
    יכול להיות שיש לה וסטיבוליטיס, פצעונים שקשה לראותם ממש בפתח הנרתיק ולכן עם כל נסיון לחדור יש הרגשה ששורף.כדאי לה ללכת ולהיבדק.
    עד אז ,אני מציע לך לא לנסות לחדור, כי זה עלול להרחיק אותכם יותר .
    כל פעם שתחילו להתמזמז היא תתחיל לדאוג לרגע ה.....ואז לכל אורך הדרך היא דרוכה, יותר סגורה ,פחות ופנחות מאפשרת לעצמה ואז אתה תרגיש דחייה...מעגל סגור ...
    בזמן הזה רק להינות מאווטר סקס.
    ואז מגיעים לקושי שלה להשתחרר..
    האם בבית שלה היא מרגישה יותר משוחררת ,מאוננת ומגיע לאורגזמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבית שלה בכלל לא

דוד אדרי
    25/10/2009

המקום היחיד הוא הבית שלי או באוטו (ששם זה לא ממש נוח).
    האם אתה בטוח שזוהי המחלה אשר אמרת?
    בימים האחרונים גם היא טענה כי התחילו לה בחילות והציצים שלה גדלו והתנפחה לה קצת הבטן וכואב לה קצת בבטן באזור התחתון שלה. היא חושבת שהיא בהריון וקנינו ערכה ויצא שלילי, עכשיו היא רוצה לקנות עוד ערכה כדי להיות בטוחה.
    השאלה היא האם באמת היא יכולה לקבל מחלה כזאת כמו שאמרת בגיל כזה צעיר (16.5)?
    אני יודע שלפני שהתחלנו לשכב, הייתי דוחף לה לפעמים אצבעות בשבילה שתהנה, והיה קצת שורף לה ולפעמים היה דימומים ואז היא הלכה לרופא ולקחה אנטיביוטיקה כי כנראה שהייתה לה דלקת שם והיו דימומים אבל זה עבר, אבל עובדה שמאז שורף לה, ואני יודע שפעם זה לא היה ככה פעם היא הייתה גומרת באוטו וגם גומרת בבית לפעמים ונהנית חופשי.
    הסברתי לה עכשיו בטלפון שעדיף לה להיבדק אצל רופא כי זה לא משנה גם אם שנתיים לא נשכב עכשיו, זה עדיין יחזור לה ברגע שהיא תתחיל לעשות מעשים, נכון?
    הדבר השני שממנו היא חוששת ללכת לרופא הוא בגלל ההורים, אף אחד לא יודע שהיא לא בתולה ושהיא עושה מעשים ואסור שאמא שלה תדע, והיא רק בת 16.5 אז השאלה היא איך עושים את זה? איך הולכים לכל הרופאים האלה בלי שהאמא תדע, כלומר האמא יכולה להסתכל עם איזה רופאים היא נפגשת ומה הבעיה שלה נכון? כי אין חיסיון בין רופא לחולה כשאתה מתחת לגיל 18 וכשאמא שואלת על הילדה שלה הרופא בטוח יענה לה, ומזה היא מפחדת שהרופא יגיד לאמא שלה שהיא לא בתולה או דברים כאלה.
    אז איך אנחנו מטפלים בזה? אני רוצה לדעת את זה בשבילה כי אני לא רוצה שכל החיים שלה יהיה בכאבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל כך הרבה שאלות כל כך מעט תשובות
    חסויה
    23/10/2009

.
    אוקיי אז ככה, אני בת 15 ולאחרונה אני וחבר שלי נפרדנו. הוא בן 17 והיינו יחד כמעט 5 חודשים.
    הייתה ביננו פתיחות מינית ממש טובה ולא התביישו לדבר על כלום. לא קיימנו יחסי מין אבל זאת לא היווה בעיה למרות שהוא לא בתול, זה לא הפריע לו והוא לא לחץ בכלל.
    אבל היה ביינו מרחק גדול (שעה נסיעה) ויכלנו להיפגש רק פעם בשבוע- שבועיים אבל הצלחנו פחות או יותר להתגבר על זה והשתדלנו להיפגש כמה שיותר.
    עד כאן הכל טוב ויפה אבל....
    דבר ראשון:
    אני כל הזמן הרגשתי שהמערכת יחסים הייתה בנויה ברובה על הקשר המיני..
    כאילו אממ כשהיינו נפגשים זה בדרך כלל היה ליום שלם (מהבוקר או הצהריים עד הערב) כי המרחק היה גדול אז עד שכבר היה אפשר להיפגש רצינו לנצל את זה. ואז נוצר מצב שיום שלם רק היינו מתחרמנים, זה היה ממש כיף והכל אבל זה עדיין לא ממש מספיק בשביל מערכת יחסים בריאה וזה לא נבע מתוך זה שלא היה לנו על מה לדבר פשוט שהעדפנו לא ."לבזבז" את הזמן בלדבר כי לדבר אפשר גם בטלפון. אז דיברנו כל יום במשך חצי שעה בערך.

דבר שני:
    אמממ זה קצת מסובך להסביר אבל אני הרגשתי כמו הגבר במערכת יחסים אממ זאת אומרת שאני תמיד הייתי צריכה להשקיע בו ולהחמיא לו ולעשות מאמצים כדי לראות אותו ולוותר על דברים בשבילו ואף פעם לא זכיתי ליחס כזה ממנו, הוא לא החמיא לי ואפילו לא העריך את מה שעשיתי בשבילו.. או לפחות ככה זה נראה.

דבר שלישי:
    הייתי בתחתית סדר העדיפויות שלו. כן כן בתחתית של התחתית. לא שנייה לא שלישית ולא רביעית. אחרונה. כמו חיידק בשרשרת המזון.
    אין ממש מה לפרט פה.. אני חושבת שזאת הצורה הכי ברורה שיכולתי לנסח את זה... אבל רק כדי להבהיר שאני לא מגדימה ובאמת הייתי בתחתית הנה סיטואציה שקרתה. באמת קרתה.
    עבר עלי יום ממש קשה והייתי די בקרשים. צלצלתי אליו בסביבות 3 בצהריים ואמרתי לו שעבר עלי יום מחורבן ואני ממש רוצה לדבר איתו ושהוא יעודד אותי קצת.. הוא אמר לי שהוא בקניות עם אמא שלו ושהוא יצלצל אלי כשהוא חוזר. נשמע לגיטמי לא? אז זהו שלא! חיכיתי וחיכיתי וכבר 10 בלילה והוא לא צלצל. שלחתי לו אסמס "אני ממש צריכה שנדבר, אני יכולה לצלצל כבר?" והוא ענה לי "אני באמצע משחק בפייסבוק. נדבר כשאני אסיים". WTF!?!?!? פייסבוק! כן כן אפילו הפייסבוק נמצא לפני. (ואם זה לא היה ברור.. גם אחרי המשחק לא זכיתי לטלפון.. אפילו לא אסמס)
    טוב אני יכולה להמשיך ולכתוב עוד 1000 דברים אבל הזמן קצר ואפילו לא הגעתי לשאלות אז ברשותכם אני אמשיך לחלק העיקרי.
    אז החלטתי שאני לא מוכנה לסבול יותר את ההתנהגות הזאת. החלטתי שזהו הפעם זה באמת נגמר. צלצלתי אליו ושאלתי אם יש מצב שהוא יבוא אלי בקרוב כי אני רוצה לדבר איתו.
    הוא שאל "על מה את רוצה לדבר" ואמרתי לו שזה לא לטלפון... הוא שאל אם זה טוב או רע ואמרתי לו שזה רע והוא כבר הבין במה מדובר... אוף. נגמר המקום חחח חפרתי הא? טוב אני אוסיף לזה המשך.

הוספת תגובה

• המשך לחפירה חחח

חסויה
    23/10/2009

טוב אז הוא הבין על מה אני רוצה לדבר....

יום למחרתי הוא זרק אותי במסנג'ר. כן כן מסנג'ר.
    לא מספיק שהוא היה זבל כשהיינו יחד הוא גם זרק אותי כמו זבל רק כדי לא לצאת הנזרק. מאוד בוגר לא?

בכל אופן...
    בכיתי. הרבה.
    היה לי קשה להבין למה אני בוכה- הרי זה מה שרציתי מההתחלה.
    אבל כנראה שהיה לי לקבל את העובדה שהוא זרק אותי ככה. בכל אופן....

מאז אני לא ישנה כמעט.
    טוב, תמיד היו לי בעיות שינה והייתי יושבת בערך שעתיים במיטה עד שנרדמתי..
    אבל עכשיו זה כבר נוראי, אני הולכת לישון ב2 או 3 לפנות בוקר ואני צריכה לקום ב6 וחצי לבית הספר... ובימים שאני מצליחה להירדם טיפה יותר מוקדם (12 או 1) עדיין חסרות לי המון שעות שינה מימים קודמים...

אני הולכת לפסיכולוגית והיא אמרה שחוסר שינה מעיד על זה שמשהו מפריע לי בנפש וזה אבל אני לא ממש רוצה לדבר איתה על כל העניין של החבר.. ככה שאני במבוי סתום וחשבתי אולי לכם תהיה בשבילי תשובה. כי אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אני עייפה כל הזמן ואני רוצה לצאת כבר מהשביזות הזאת! כי אני יודעת שמגיע לי משהו יותר טוב ממנו! באמת מגיע לי. וזה לא שלא ניסיתי! התנשקתי עם 2 בנים אחריו (ניסיתי לשכוח וזה) אבל זה פשוט לא אותו דבר.. אני לא מרגישה איתם כלום. פתאום אחרי שנפרדנו נפתחו לי כל כך הרבה דלתות לקשרים חדשים ובראים עם אנשים שמתייחסים אלי מדהים! ונותנים לי את היחס שאני ראויה אליו. אבל פתאום זה ריק לי. פתאום לא בא לי קשר. בא לי סטוצים, בא לי לנצל את הזמן הזה כמו שצריך ולחיות מרגע לרגע.
    בבקשה תעזרו לי לצאת מהמלנכוליה שנפלה עלי! בבקשה בבקשה.
    אני רוצה לישון כרגיל! ולחיות כרגיל! ולאהוב (ולקבל אהבה חזרה) פשוט להיות מאושרת. להיות אותה ילדה חייכנית שהייתי פעם. אוקיי אז אולי הייתי נאיבית והעדפתי לראות הכל במשקפיים ורודים כדי לא להיפגע אבל אז מה?! נהנתי מזה ואהבתי את זה! אהבתי לחיות בהרגשה שהכל טוב גם כשהיה לי מחורבן.
    בבקשה תגידו לי מה לעשות.

(אגב. הוא היה החבר הראשון שלי והנשיקה הראשונה שלי ואממ בעצם הראשון בהכל. כל דבר שעשינו יחד היה הפעם הראשונה שלי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה שלום

מירב שרון
    26/10/2009

חיפשתי במה שכתבת את השאלות ואת בעצם ענית לעצמך על הכול. מה שחשוב זה ש"פרקת" את כל מה שאת מרגישה וחושבת, אני מבינה שאת בטיפול פסיכולוגי, למה אינך מרגישה שאפשר להביא את מה שקרה לך עם חבר שלך לפסיכולוגית? הרי זה בדיוק המקום לדבר על הכול ולקבל התייחסות אישית ומעמיקה ולהגיע עם עצמך לתובנות. רק את יכולה להוציא את עצמך מהמלנכוליה, לא אף אחד אחר, ואת יכולה לעשות את זה בעזרת הפסיכולוגית שלך.
    אני מאוד מבינה שהוא היה החבר הראשון שחווית איתו את כל החוויות הראשונות של אינטימיות רגשית ופיזית ולגיטימי שתתאבלי על זה. ותמשיכי הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה
    חסוי
    22/10/2009

שלום אני בן 16 ואני וחברה שלי מעוניינים לקיים יחסי מין.
    ניסיתי לשים קונדום והוא היה קצת רופף.. כאילו איבר המין שלי לא מספיק רחב...
    האם יש קונדומים קטנים יותר? מה לעשות?
    האם הוא עוד יתרחב?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    22/10/2009

אכן יש לרוב חברות הקונדומים מידות ,ואם זה לא עוזר תנסה חברה אחרת.
    אל תתן לזה להשפיע עליך לרעה (מידות הקונדום)
    מה שחשוב הוא מה אתה יודע לעשות איתו, ואם שאר חלקי גופך, איך אתה מענג אותה,איך אתה מאפשר לה לענג אותך.
    הריקוד המיני חשוב לא איזה מידה הנעלים שלך!
    תהנו וכל הכבוד על האחריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?
    עידן
    22/10/2009

זזזאות ששאלה בן כמה אני אז 19

לקביעת תור
    סגירה
    ?

הוספת תגובה

• עידן

דניאלה פרייפלד
    22/10/2009

שלום אתה פנית לגבי הנשיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשום דרך האף!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    22/10/2009

נסה להצמיד את הפה שלך למשהו ולנשום דרך האף וככה זה גם בנשיקה. אלא אם כן רצית להקיא בגלל משהו לא נעים מהפה שלה.

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    ענת
    22/10/2009

אחרי כמה זמן שאני מתחילה לקחת גלולות אני יכולה להתחיל לקיים יחסי מין בלי קונדום
    ועוד שאלה איך זה שבשבוע הפסקה לא נכנסים להריון?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לענת שלום

מירב שרון
    22/10/2009

מומלץ לקחת גלולות יום יום במשך חודש ימים בשעה קבועה בלי פספוסים לפני שאפשר להתחיל לקיים יחסי מין בלי קונדום בהנחה שאין חשש למחלות מין. ובשבוע הפסקה לא נכנסים להריון כי יש מחזור ובזמן מחזור לא ניתן להיכנס להריון. עצם זה שיש מחזור זה הוכחה שאינך בהריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חסוי
    22/10/2009

שלום רב !
    אני בן 14 ואני תמיד חושב על עצמי דברים לא טובים אבל תמיד אני לא יודע למה האם זה חלק מגיל ההיתבגרות ?
    ואים אני חושב לא חיובי זה עושה נזק ?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    22/10/2009

ברור שרצוי לחשוב חיובי כדי להרגיש טוב עם עצמך. כשבן אדם סובל מדיכאון אז עוזרים לו בטיפול לשנות את החשיבה לחיובי כי זה מיד משפיעה על ההרגשה. אם אתה מוטרד באופן שוטף ממחשבות שליליות לגבי עצמך, יש לך דימוי עצמי נמוך וזה משפיע על מצבך הרגשי לכן חשוב לפנות לייעוץ מקצועי. ניתן לפנות לך ל"דלת פתוחה", שם תמצא אנשי מקצוע שנותנים טיפול רגשי לבני נוער בלי תשלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי עם החבר- כן או לא?
    נוני
    22/10/2009

הי לכולם. אני בת 17 ועושה סקס עם חבר שלי כבר שנה. לאחרונה הוא מעוניין שננסה מין אנאלי, אבל אני מפחדת שיכאב לי. הוא הראה לי סרטים של בחורות שעושות את זה עם חיוך גדול ואמר שכל מה שצריך זה לגרות אותי קודם ואז זה לא כואב. אני מתלבטת מאוד, האם הוא צודק?

הוספת תגובה

• נוני

דניאלה פרייפלד
    22/10/2009

החבר מעלה נושא של גיוון בקשר המיני שלכם וזה טוב!!!
    להראות לך סרטים ולהגיד לך הן נהנות אז למה לא את :( !!
    (כי את לא משחקת בסרטי פורנו ושם אם לא טוב להן הן לא יכולות לעצור או להראות שלא טוב להן).
    עכשיו למין אנאלי או לא ...
    כאב זה ענין אישי, אך אם תחליטי להתנסות, חייבים חומר סיכה (על בסיס מים) בנסוף לאוררות האישית שלך.
    יש בנות שמאד מגורות ואוהבות מין אנאלי ויש שלא......את רק תדעי לאיזה קבוצה את שייכת אם תחליטי לנסות.
    אך גם אם את לא רוצה, יש מספיק אפשרויות לגיוון במשחק המיני ,ללא האנאלי
    ואת לא צריכה להרגיש עם זה לא בסדר שהחלטת לא להתנסות.
    יפה שיש פתיחות בניכם והחבר מרגיש שהקשר בטוח ,ושהוא יכול לבקש ממך מבלי לפחד ,שאת תדחי אותו!!
    אם תחליטי שכן אז תומרי לו לאט לאט ושיעצור אם באמת זה לא נעים לך.
    ועוד דבר חשוב אם זה הולך ואתם עדין מגורים ורוצים להמשיך, אסור לעבור לחדירה נרתקית!!מין אנאלי מחייב שטיפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וחשוב חשוב חשוב....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    22/10/2009

הדרגתיות והרבה הרבה חומר סיכה! (כי פי הטבעת לא מרטיב כמו הנרתיק!)

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא ממש בסדר מצידו

מבינה
    25/10/2009

לבקש רק ממך אולי תאוננו אנלית אחד לשני שירגיש מה שאת מרגישה ויבין שזה לא כיף לך כמו שזה כיף לו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת?
    אור
    21/10/2009

שלום , רציתי לדעת מה הזמן הממוצע שלוקח לגבר לגמור בזמן קיום יחסי מין..
    אני רוצה לציין שאני גומר לאחר בערך 2-3 דקות של קיום יחסי מין לא אינטנסיביים שאני מתאפק בהם ככל יכולתי. האם אני סובל משפיכה מוקדמת?

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת?

הוספת תגובה

• לאור שלום

מירב שרון
    22/10/2009

לפי מאמר מתוך האתר של היל"ם, לגבי גבר מתחת לגיל 30 , הזמן הממוצע עד לשפיכה לוקח בין 1-3 דקות ולא 15 דקות כמו שהרבה גברים היו רוצים.
    אבל אם אתה מרגיש שאין לך שליטה לגבי השפיכה שלך והנך מעוניין ללמוד איך לעכב את השפיכה, אתה יכול לחפש בגוגל תרגילים שנקראים התחל-הפסק, תרגילים שאתה עושה עם עצמך ו/או עם חברתך כדי לעכב את השפיכה. יש גם ספר שנקרא "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר, שם תמצא כל מיני תרגילים על מנת לעכב שפיכה , ניתן לרכוש את הספר בצומת ספרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה