מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חששוובבחסוי12/11/2009
אם אני וחבר שלי היינו היחד אני עם תחתון והוא עם גינס והוא גמר עלי והמחזור מתעכב לי בשבוע אז כאילו נכנסתי להריון?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד12/11/2009הסיכוי קלוש
אם את בתחתונים והוא עם גינס (סגור), ולא הכניס אצבע לתוך מכנסיו ולאחר מכן לתוכך.
יכול להיות שממתח הווסת מאחרת,
האם את התאמצת מעבר למידה בספורט או ריקוד...
האם זאת פעם הראשונה שיש לך איחור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
חסוי13/11/2009הגינס שלו היה סגור והוא לא נגע בי מתחת לתחתון
ובחודשים האחרונים המחזור שלי היה סדיר זה החודש הראשון שהוא מאחר מה אאת חושבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירז12/11/2009
נכון יש בגלולות פמינט ימים [יום א' יום ב' וכו...]
אז אם נגיד קיבלתי יום ג' לקחת את של יום ג' או יום א'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירז שלום
מירב שרון13/11/2009את מתחילה ביום ג'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בטוח
שירז13/11/2009אם קיבלתי ביום ג' אני צריכה לקחת ביום ג'
לא ביום א'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה**
שירז13/11/2009של יום ג'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חתיךכדורסלן11/11/2009
משהי רוצה לצאת איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ת'לא בפורום הנכון....
ד``ר עידן מיליצ`ר12/11/2009ותאמין לי זה יקרה גם בלי הפורום!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגביי גלולותשירז11/11/2009
גלולות פמינט
באיזה שעות מותר לקחת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חשובה השעה, רק חשוב
ד``ר עידן מיליצ`ר12/11/2009שתהייה פחות או יותר קבועה. בוקר או ערב....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר
שירז12/11/2009אפשר לקחת ב-4 וחצי ??
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שירז12/11/2009ממ זה בסדר שאני לוקחת גלולות בגיל 16 וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפכהכדורסלן11/11/2009
אני כל יום "עושה ביד" אבל בחיים עוד לא השפכתי אני בן 13
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אן שאתה לא מאונן נכון
ד``ר עידן מיליצ`ר12/11/2009עד לגירוי כזה שיביא אותך לשפיכה, או שעדיין לא נכנסת לגיל ההתבגרות ויצירת זרע שישפך החוצה בזמן פורקן. אל תלחץ...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהוחסוי11/11/2009
שלום רב !
יש לי ביצה אחת יותר גדולה מהשניה אבל זה לא ממש גדול וכיאלו איפשר לשים לב וגם לאבא שלי יש את זה זה יכול להוריד את הפרופיל בצבא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי
כדורסלן11/11/2009למה נראה לך אצל כולם ביצה אחת יותר גדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון13/11/2009אין סימטריה בהכרח לאורך כל הגוף , מלמעלה עד למטה, למשל נחיר אחד באף יכול להיות יותר גדול מהשני, אצל בנות שד אחד יכול להיות יותר גדול מהשני, אותו כנ"ל לגבי אשכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי11/11/2009
שלום רב!
עם אני יורד לבחורה אני יכול להידבק במחלות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד11/11/2009זה לא בלתי אפשרי
ולכן רצוי להכיר עם אתה יוצא, שהיא לא נותנת לכל אחד ואחד... ושהיא דואגת לעמצה ,היגניה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
חסוי11/11/2009עם היא לא בתולה והייתה עם עוד בנים אז עדיף שלא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
חסוי12/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד12/11/2009לא זה לא כל כך פשוט :(
לא כל בחורה שמקימת יחסי מין עם יותר מבחור אחד, נושאת מחלת מין.
ההמלצה שלי שאם היא מגרדת או אדמומית באיזור או שיש נפיחות, פצעים אז לא היתי ממליצה לעשות לה מין אורלי ...
אך גם אילו, לא סמנים מובהקים למחלות מין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהוחסוי10/11/2009
שלום רב !
אני מאונן מלא ובזמן האחרון והזרע שלי יוצא כמו מים וליפני זה יצא כזה בסדר האם ככה זה צריך להיות ? ועם יש איזה שיטה להפסיק לאונן כי אני כימעט איזה שבוע שבועיים מאונן 8 פעמים ביום משהו כזה ואני בן 14* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המצב הוא בגלל שאתה מאונן הרבה
ד``ר עידן מיליצ`ר11/11/2009רד מהתדירות והכל יהייה כמו שהיה. מאיזו סיבה אתה מאונן כ"כ הרבה?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו שמש מטריד אותימישהי10/11/2009
איך נוצר הסרטן צוואר הרחם?נדבקים ממנו או הוא מתפתח עקב קיום יחסי מין עם הרבה גברים? אתם יכולים בבקשה להסביר לי את זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורמי סיכון לסרטן צוואר הרחם
מירב שרון12/11/2009מחקרים הראו כי לנשים המתחילות לקיים יחסי מין לפני גיל 18 ונשים שקיימו יחסים עם בני זוג רבים סיכוי רב יותר לפתח סרטן צוואר הרחם. נשים נמצאות גם בקבוצת סיכון אם בני זוגן החלו לקיים יחסי מין בגיל צעיר, אם היו להן בנות זוג רבות או אם היו נשואים בעבר לנשים שחלו בסרטן צוואר הרחם.
מחקרים מעלים את ההשערה שחלק מהוירוסים המועברים באמצעות מגע מיני יכולים לגרום לתאים בצוואר הרחם להתחיל בסדרה של שינויים העלולים להוביל לסרטן. נשים שקיימו יחסים עם בני-זוג רבים או שבני-זוגן קיימו יחסים עם נשים רבות נמצאות בסיכון לפתח סרטן צוואר הרחם לפחות חלקית בשל העובדה שסיכוייהן להידבק בוירוס המועבר במגע מיני גדולים יותר.
מדענים חוקרים את השפעות ה-HPV שמועברים במגע מיני. חלק מה-HPVs גורמים ליבלות באיברי המין. נוסף על כך, סבורים חוקרים כי יתכן וחלק מהוירוסים הללו גורמים לצמיחה לא-תקינה של תאים בצוואר הרחם ונוטלים חלק בהתפתחות הסרטן. הם גילו כי לנשים שלהן או לבני זוגן יש HPV יש סיכוי גבוה מהממוצע ללקות בסרטן צוואר הרחם. למרות זאת, מרבית הנשים שלקו ב-HPV אינן מפתחות סרטן צוואר הרחם ולעומתן לא נמצא הוירוס אצל נשים שלקו בסרטן. מסיבה זו מאמינים החוקרים כי גורמים אחרים פועלים במשותף עם ה-HPVs. נגיף ההרפס של איברי המין לדוגמא, אף הוא עלול לשחק תפקיד בהתפתחות המחלה. נדרש מחקר נוסף ללמוד את תפקידם המדויק של וירוסים אלה וכיצד הם פועלים יחד עם גורמים אחרים בהתפתחות סרטן צוואר הרחם. עישון אף הוא מגביר את הסיכוי לחלות במחלה, למרות שאין יודעים בבירור כיצד ומדוע. נראה שהסיכון גובר ככל שעולה מספר הסיגריות שאשה מעשנת ליום וככל שמספר השנים בהן עישנה רב יותר. נשים שאמהותיהן קיבלו את התרופה Diethylstilbestrol) DES) בעת שהיו בהריון איתן, על מנת למנוע הפלות, נמצאות אף הן בקבוצת סיכון (בתרופה זו השתמשו בין השנים 1940-1970). סוג נדיר של סרטן צוואר הרחם והנרתיק נמצא בקרב נשים שאמהותיהן השתמשו ב-DES.
מספר דו"חות העלו סברה שנשים שהמערכת החיסונית שלהן נחלשה עלולות לחלות בסרטן צוואר הרחם יותר מנשים אחרות. לדוגמא, נשים שנדבקו בוירוס הגורם לאיידס (HIV) נמצאות בסיכון מוגבר לחלות בסרטן. גם מושתלות אברים המקבלות תרופות למניעת דחיית האיבר החדש עלולות לפתח מצבים טרום סרטניים יותר מאשר נשים אחרות.
חלק מהחוקרים מאמין שקיים סיכוי גבוה ללקות בסרטן צוואר הרחם בקרב נשים המשתמשות בגלולות כאמצעי למניעת הריון. בכל אופן, חוקרים לא מצאו הוכחות לכך שהגלולה גורמת באופן ישיר לסרטן צוואר הרחם. קשה להוכיח מערכת יחסים זו כיוון ששני גורמי הסיכון העיקריים בסרטן צוואר הרחם - קיום יחסי מין בגיל צעיר והחלפת בני זוג רבים - עשויים להיות נפוצים יותר בקרב נשים שהשתמשו בגלולות.עפ"י מכוני הבריאות הלאומיים של ארה"ב (NIH)
והמכון הלאומי לסרטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מישהי17/11/2009מה וגם עם משתמשים בקונדום אפשר לקבל את הוירוס הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדום לא בהכרח מגן מפני זה
מירב שרון17/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!אוננתי פעם אחת יותר מידי..אביב10/11/2009
נוזל הזרע לא מפסיק לצאת מה עושים?? בבקשה ענו לי בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון10/11/2009אין לך מה לדאוג זה טבעי שיוצא נוזל הזרע מדי פעם, מספיק שיהיו מחשבות מגרות כדי שזה יקרה. ומה זה נקרא שאוננת פעם אחת יותר מדי? כל כמה זמן אתה מאונן? גם אם אתה מאונן כל יום זה בסדר, העיקר, שזה לא בא על חשבון שאר התפקודים בחייך כגון לימודים, חברים וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי10/11/2009
שלום רב!
על איזה נתותנים מורידם פרופיל בצבא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך השאלה הזאת רלבנטית לפורום הזה?
מירב שרון10/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה סוג?בן10/11/2009
סקס חזק או שילוב של חזק וחלש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון
דניאלה פרייפלד10/11/2009סקס זוגי מעין ריקוד, פעם חזק ,פעם חלש, מהיר איטי, הכל ביחד כל עוד שיש הסכמה הדדית אפשר לעשות מגוון מהירויות, תנוחות, בפנים בחוץ .......בקיצור אין סוג אחד!!
הנאה,הנאה זה הסוג.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה , אשמח אם תענו בהקדםאוריאן10/11/2009
שלום אני אוריאן בת 16
לחבר שלי יש עוד מעט יומלדת 17 והחלטנו שנעשה את זה ביום הולדת שלו
אנחנו כבר שנה וחצי בייחד
ושנינו בתולים
ורציתי לדעת אם הגילשלי מתאים לזה.
מבחינת המוכנות אני מרגישה מוכנה...
אבל אני מפחדת שאח,כ אני ייחשוב שעשיתי טעות
אני גם רוצה לדעת אם זה כואב ממש כמו שמדברים על זה ?
באיזה דרך כדי לעשות...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריאן
דניאלה פרייפלד10/11/2009מוכנה או לא מוכנה זאת השאלה????
היות ויצאתם כבר שנה וחצי ובניתם קשר ויש בסיס רגשי, ואת מספרת שאת מרגישה מוכנה,
אני עדין לא יכולה להגיד אם מתאים לך או לא ,אך אני יכולה בודאות להגיד לך שבנות קימו יחסי מין עם הרבה פחות נתונים ממה שאת מספרת לטוב ולרע!!! האם הרצון בא ממך או שיש לחץ ממנו?.
אם הקשר טוב למה את חושבת שתצטערי?
אני גם רוצה לשאול אותך האם היה קשר מיני בניכם (ללא החדירה)?
ואיפה את עם המיניות שלך?
אשמח אם תשיבי לי לפני שאמשיך במחשבותי לשאלתך
אוכל לחזור אליך רק יותר מאוחר בערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אוריאן10/11/2009תראי הפחד הוא נראלי די לגיטמי זה כמו מעין התרגשות.
שאל אם יש לחץ שבא ממנו.. אז לא אין לחץ בכלל שנינו רוצים ומוכנים.
לא היה לנו קשר מיני..חוץ ממזמוזים וכאלה.ואנחנו מדברים על מין בחופשיות.
שאלת איפה אני עם המניות שלי , אני מאוננת ונהנת מזה.
השאלה שלי היא מה עושים לפני שפחות יכאב
ואם יש לך עות באיזה דרך לעשות אני אשמח כי זה די מלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוריאן
דניאלה פרייפלד10/11/2009אני מציעה לפני שאת מאפשרת "כניסה" מלאה אליך, לעשות כמה מפגשים מינים ,להכרות תענוגי גופכם אחת את השני (ושל עצמכם) ללא החדירה ....תגעו אחת בשני, תלקקו, מין אורלי הדדי,נגיעות הדדיות ...תסתכלו אחת על השני...
תקחו זמן ללמד להכיר.....
תרגישי כמה את מגורה כמה את מצליחה לגרות אותו ....
האם את נרטבת שאתם ביחד ונהנת כפי שציינת באוננות......
הזמן הזה תאפשר לכם להירגע וכך ככל שאת יותר חופשיה ,רגועה תכירי קצת מה עומד להתרחש...כאשר תרגישו מוכנים תהיי פחות לחוצה והחדירה יותר קלה וכך פחות כואבת.אני חייבת לציין שכאב הוא ענין אישי ולכן מה שכואב למשהיא אחרת לא בהכרך יכאב לך וכך גם לגבי חדירה לא מחייב כאב. ידוע שאם את לחוצה את עלולה לכווץ והחדירה תהיה יותר קשה וכואבת.
בבקשה לא לשכח אמצעי מניעה
תקשיבי לעצמך ...אם כואב, לעצור....לנסות שוב... חדירה איטית...
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסיםירדן10/11/2009
הי אני צריכה עזרה..
לפני חודשים שכבת עם חבר שלי וחודש אחרי זה קיבלתי מחזור.
ועכשו שעבר עוד חודש המחזור מאחר .. זה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירדן
שירז10/11/2009את שכבת איתו עם עמצאי מניעה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירז
ירדן10/11/2009כן ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן
שירז10/11/2009אני לא חושבת שאת בהריון זה בגלל שאת לחוצה אז שאת לחוצה זה מעכב את המחזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירז
ירדן10/11/2009כן בזמן האחרון אני מאוד לחוצה מבחינה לימודית ואחרי היחסי מין כן קיבלתי מחזור ..
אז אין לזה שום קשר נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדן
דניאלה פרייפלד10/11/2009שירז אכן צודקת
אם השתמשת באמצעי מניעה קלוש שאת נכנסת להריון.
לחץ אכן יכול לגרום לאיחור, בנוסף אם התחלת להתעמל או לרקוד באופן מואץ...שינוי משמעותי באוכל....
ויש בנות בתקופת ההתבגרות שהווסת אינו סדיר במיוחד....
אך בכל זאת אם השתמשתם בקונדום (שזה לא 100% )או לא לקחת את כל הגלולות.... ומאחר לך נניח שבוע תקני בבית מרקחת בדיקת הריון רק כדי להיות בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ירדן10/11/2009אתן לא מבינות אחרי היחסים כן קיבלתי מחזור
עבר חודש מאז המחזור ועכש אני אמורה לקבל ויש איחור ומאז לא עשיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדן
דניאלה פרייפלד10/11/2009צדקת
אם הבנתי אותך נכון מהווסת האחרונה לא קימת יחסי מין מלאים ( והוא לא גמר בחוץ קרוב לפתח הנרתיק) אז קלוש ביותר שאת בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצצר
שירז12/11/2009את לא בהריון לא נראלי שיש מצב בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!!!!!!!שירז10/11/2009
אני הולכת היום לגניקולוג אני בת 16 וחצי וכדאי לנטול גלולות צריך ללכת לגניקולוג נכון ??
מותר ללכת לבד לגניקולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מממש ממש דחוווף
שירז10/11/2009גניקולוג או סקסולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירז
דניאלה פרייפלד10/11/2009גניקולוג אך יש שהם/ן גם סקסולוגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירז
דניאלה פרייפלד10/11/2009כן מותר ללכת לבד ואם זה רופא מותר לך לבקש שאחות תהיה נוכחת.
אם את בתולה תומרי לא/ה למרות שהוא היא אמור/ה לשאול.
כן צריך מרשם מרופא
לא להסס לשאול שאלות!! יש מגוון גלולות בשוק.
זה די מוזר על הפעם הראשונה/ שניה (שאת כבר לא ...) אך זה לא נורא!!!
תחשיבי על משהו נעים...
כל הכבוד שאת דואגת לבריאותך!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא הבנתי
שירז10/11/2009צריך ללכת לגניקולוג או סקסולוג??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספיק גינקולוג/ית בשביל גלולות
מירב שרון10/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)