מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוד מודאגת :Oדינדינה :P16/11/2009
אוקי אז שלום :P
אני חושבת שיש לי בעיה..
במשך כול החודש ניראלי כמה זמן כבר יש לי הפרשות צהבות מגעילות כאלה ויש להן ריח לא טוב :/
חברה שלי דיברה איתי על הפרשות :O והיא אמרה שכאילו זה אמור להיות לבן.. אז שאלתי אותה מה אני אמורה לעשות אז היא אמרה שכדי שאני אלך ליבדוק אצל גניקולוגיתץ עכשיוהעינין הוא שאני לא רוצה שאף אחת תסתכל לי בתוך ה*** ברצוני לדעת מה זה ואם צריך ללכת לרופא? האם זה בעיה? האם זה לא מוזר שזה במשך כול כחודש(לא כולל את במחזור)?מה אני אצטרך לעבור אצל הגניקולוגי? מה היא תעשה שם כי חברה שלי אמרה שהיא תכניס לי לשם משהו כזה ספוגי.. ואני לא רוצה! אז בקיצור הזה יכול להיות בבקשה תעזרו לי אני מאוד מודאגת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/11/2009כפי שחברה שלך המליצה לך כדאי לך מאוד להגיע לבדיקה אצל רופא/ת נשים על מנת לאבחן במה מדובר ולקבל טיפול. אין לך ממה לחשוש, את יכולה לבקש שחברה תהיה נוכחת בבדיקה, או אמא,
אם את בתולה חשוב לציין את זה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי..
דינדינה :P18/11/2009יצטרכו להכניס משהו לתוך ה*וס שלי? כי אני ממש בישנתי בכול הנושא הזה.. וממה זה יכול לנבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון19/11/2009אני לא יכולה לומר לך אם תצטרכי לעבור בדיקה וגינלית, את זה הרופא/ה תחליט על פי שיקול דעתה הרפואי אם הבעיה מצריכה את זה. אם הנך בתולה שוב, חשוב שתצייני את זה מראש. יתכן שמדובר בפטריה וגינלית שגורמת להפרשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי הבנתי..
דינדינה :P20/11/2009תודה :P
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עעזרה ...אביטלו'ש16/11/2009
שלום ..
אני וחבר שלי 9 חודשים ביחד ..
אני בת 16 וחודש והוא בן 17 עוד מעט ..
החלטנו לקיים ייחסי מין ..
שנינו בתולים , וזה יהיה הפעם הראשונה של שנינו .
אבל אני מאוד פוחדת ממימה שיקרה באמצע הסקס ואחררייי .. !
הוא לא לוחץ עליי הוא אומר שאני יקח תזמן ושהוא מוכן לחכות ליי כמה שארצה .
אני מאוד רוצה את זה איתו , כי אני מאוד אוהבת אותו ..
אבל יש לי פחדים .. כי אני לא יודעעת מה עושים ומתי ואיך ..
שמעתי שזה גם כואב ובפעם הראשונה יש דם .
היתיי מאוד שמחהה אםם תעזרו, תיייעצו .. !
תודה . אביטל !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/11/2009אני מבינה שיש לך הרבה חששות סביב הפעם הראשונה. בפעם הראשונה לא חייב לכאוב ולא חייב שיהיה דם. בתור התחלה חשוב ששניכם תקפידו להשתמש באמצעי מניעה, גלולות הנן יותר יעילות במניעת הריון לעומת קונדומים. כדי שהפעם הראשונה תהיה חיובית עבור שניכם, חשוב להקדיש כמה שיותר זמן ואנרגיות למשחק המקדים, ליצור אווירה מרגיעה, נרות, מוסיקה, סנס, להתחיל בחיבוקים, נשיקות, ליטופים, אוננות הדדית (אם לך אין ניסיון עם אוננות חשוב שלפניכן את תלמדי להכיר את הגוף שלך ואת המיניות שלך עם עצמך, תלמדי איך להביא את עצמך לאורגזמה כי זה קודם כל בידיים שלך ואז תוכלי גם לכוון את חבר שלך שידע איך לענג אותך), מין אוראלי הדדי (זה יעזור מאוד להגביר את הרטיבות בנרתיק מה שיקל על החדירה). חשוב למרוח הרבה חומר סיכה על בסיס מים כגון ky או love gel שניתן למצוא בכל בית מרקחת ליד מדף הקונדומים. צריך למרוח גם על הפין וגם בפתח הנרתיק, ואז אפשר להתחיל להרחיב את הנרתיק באופן הדרגתי על ידי החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 עד גודל היקף הפין, ורק אז אפשר לנסות חדירה. כך לא "יקרע" קרום הבתולין אלא תהיה הרחבה הדרגתית. מאוד חשוב שאת תהיי כמה שיותר רגועה ורפויה ולכן חשוב להקדיש מראש כמה שיותר זמן למשחק המקדים. מאוד חשוב לדבר ביניכם באופן פתוח במיטה, להגיד לו מה מענג אותך ואם יש משהו שמפריע לך גם להגיד את זה, ואותו כנ"ל לגביו. בהצלחה בפעם הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב ...
אביטלו'ש17/11/2009קודם כל בקשר לגלולות .. אני לא חושבת שאני רוצה לקחת אותם ..
שמעתי שהם משמינות יש להם גם תופעות לווואי .
שמעתי על פוסיטנוור .. מה את אומרת על פוסטינור ?
ואמרת חומר סיככה ..מה זה ?? חח
ואת לא חושבת שצריך לחכות שניהיה שנה ביחד , ורק אז....?
אני מאוד רוצה את זה איתו אבל גם מאוד פוחדדת .
תעזרי לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/11/2009לגלולות אכן יש תופעות לוואי אפשריות כמו כל תרופה אחרת, אבל התועלת עולה על הסיכון, ואת ממש ממש לא רוצה לעבור הפלה. שתיים, פוסטינור הנה גלולה של היום למחרת, גלולת חירום בלבד מאוד מאוד חזקה מבחינה הורמונלית ואת מוזמנת לקרוא עליה בגוגל. גם לה יש רשימה של תופעות לוואי. צריך להתייחס אליה רק כגלולה למקרה חירום בלבד. אז אם לא גלולות אז לפחות קונדום.
לגבי חומר סיכה, מדובר בנוזל על בסיס מים שהמריחה שלו על הפין ובנרתיק מאוד מקלה על החדירה. לגבי לחכות, אם את לא מוכנה לזה עדיין אז את לא מוכנה לזה עדיין ומהשאלות שלך, נשמע שאולי את עדיין לא שם וזה בסדר לגמרי. חשוב שלא תרגישי שמופעל עלייך לחץ בכיוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב..
אביטלו'ש17/11/2009לא ממש לא אין אפילוו קצת לחץץ מהכיון השני , אני מרגישה שאני רוצה ,
אבל לא יודעת אם אני מוכנה .
ולממה נועד החומר סיכה הזה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון28/11/2009חומר הסיכה נועד על מנת להקל על החדירה וכפי שכבר הוצע לך כאן על יד חברתך לפורום כדאי לדבר עם חבר שלך על החששות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תאכלי קטניות זה עושה הרבה גזים
חסוי30/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תפחדי
חסוי28/11/2009את צריכה ליבחור לך מישהו אחר עם את מרגישה לא בנוח איתו .
או שתדברי איתו פנים פול פנים, תנסי .
גם לי זה קרה בפעם הרישונה לא כמו סיפרך אבל דומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ממש חייב עזרה!!!!!!! תודה...בן 11 וחצי16/11/2009
אני מאונן כבר שנה קצת פחות משנה ונמאס לי...
מצד אחד
אני רוצה שאבא שלי ידע
ומצד שני
אני לא יודע אם הוא יכעס או יקבל את זה...
אני גם לא יודע איך להגיד...
חשבתי להתייעץ עם אחי (19 וחצי)... אבל גם ממנו אני מתבייש...
מה לעשות?!?!??!???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומאיזו סיבה אתה חושש שאבא
ד``ר עידן מיליצ`ר17/11/2009שלך יכעס? סביר להניח שהוא, אחיך ומיטב הגברים עושים את זה.....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי...
בן 11 וחצי17/11/2009כי אני רק עוד 4 חודשים בן 12 וזה יחסית צעיר... אמא שלי כל הזמן רומזת לי שהסרטים והסדרות שאני אוהב הם לא לעניין ושאני מחשיב את עצמי כ"מתבגר" מוקדם מדי (למרות שקראתי שיש כאלה שזה מתחיל אצלם בגיל 10-11 ולדעתי אני כזה..) אז "אוננות"... אני לא יודע...
עוד בעיה:
כשאני מאונן אני לא מצליח להגיע ממש לאורגזמה ולהרגשות נעימות... אני לא מוצא שיטות טובות/לא מצליח לבצע אותן... כתבתי את זה כמהפעמים אבל מירב אומרת לי לחפש באינטרנט... ולא מצאתי עזרה... אני ממש רוצה להינות... והגיע להנאה מרובה (אורגזמה ראשונה...)...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי
בן 11 וחצי22/11/2009בבקשה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות
מירב שרון24/11/2009לקחתי קטע שמצאתי מתוך אתר של יחסים - בי"ס לסקס - כמה טכניקות לאוננות, שמצאתי בגוגל כפי שהצעתי לך לחפש באופן עצמאי:
הטכניקות:
ביד אחת:
הגבר מלפף את ידו סביב הזין כך שכל האצבעות מכסות את האיבר.
ובתנועות של למעלה ולמטה יוצר את הגירוי הדרוש. זוהי טכניקה פופולרית ונפוצה ביותר.
שתי ידיים:
בטכניקה זו אנו נעזרים בשתי הידיים, כך נקבל כיסוי יותר טוב של האיבר.
טכניקה זו לא יכולה לשרת כל אחד ובה הגודל כן קובע(:
יש אפשרות להניע את הידיים בכיוונים הפוכים כך שכשיד אחת תעלה השניה תרד.
טכניקת האצבע:
לטכניקה זו גרסאות שונות והרעיון בכולם הוא זהה, הפעלת גירוי (לחץ ותנועה) בעזרת האצבעות בלבד.
בטכניקת האצבע נשתמש באגודל ובאצבע המורה. וננוע לכל אורך הזין או שנתרכז בחלק שמתחת לראש הזין.
הדמיות:
אין דבר יותר נפלא מלחדור לתוך הנרתיק אך ישנם דברים בהן תוכל לדמות את החדירה בעזרת תחליפים.
היד הרטובה:
הרטב את ידיך בעזרת חומר סיכה (על בסיס מים) והשתמש בטכניקת יד אחד. ככל שהיד רטובה יותר כך הדימוי דגול יותר.
חדירה לחפצים:
כדי לעזור לפנטזיה אפשר להחדיר את הזין לחפצים שונים וכך ליצור הדמיה טובה יותר מהיד.
כל אחד יכול למצוא לעצמו את החפץ המושלם, ריכזנו כאן כמה דוגמאות:
-גליל רך של ניר טואלט, אפשר גם לרפד את הגליל בצמר גפן.
-לאוהבי הירקות, ליצור חור בגודל הזין במילון או אבטיח…
-לחורר כרית ישנה.
אלו הדוגמאות אנו בטוחים שתוכלו לאלתר חפצים נוספים.
כריות:
דרך נוספת להדמיה היא להיעזר בשתי כריות. תצמיד את הכריות אחת לשניה והחדר את הזין ביניהן. יש לזכור את אפקט הכתם של הזרע.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אם תיכנס לאתר תגלה עוד כמה טכניקות.
לגבי מה שציינת שאתה צעיר מדי בשביל אוננות. לידיעתך, אוננות מתחילה כבר ברחם של אמא, עובר ברחם מאונן ניתן לראות את זה כיום באולטרה-סאונד זה הדבר הכי טבעי שבעולם.
חשוב שתהנה מהחוויה ולא תהיה עסוק באורגזמה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה.. אני מבולבלת!!מבולבלת ...16/11/2009
יש לי חבר אנחנו בקשר 10 חודשים
ויחד 5 חודשים.
ואני מאד אוהבת אותו!!!
ונמשכת אליו ..
והכל טוב בקשר שלנו .. אפילו יותר מידי טוב!
אבל התקופה האחרונה אני מפנטת על בנים אחרים..
וכשאני רואה גברים חמודים אני לא מתנגדת לכך שיתחילו איתו ..
ואני לא מצליחה להוציא אותם מהראש שלי, מה עושים עם זה?
אני נורא מבולבלת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למבולבלת שלום
מירב שרון17/11/2009את בגיל מבלבל ולכן זה לגמרי טבעי שתהיי מבולבלת. בפנטזיות אין נכון ולא נכון, הכול לגיטימי. וזה תמיד מחמיא כשמתחילים איתנו בין אם אנחנו בקשר ובאם אנחנו פנויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהטל16/11/2009
היי, אני טל, בת 18..
אני נמצאת בזוגיות למעלה משנה.. וכשמונה חודשים מקיימת יחסי מין...
בפעמים הראשונות התרגשתי מהמצב ועכשיו אני מרגישה שאני בכלל לא רוצה לקיים יחסים..
שני ההורים שלי הגיעו מבית דתי (הם כבר לא דתיים קיום) והחדירו לי מגיל קטן "לא להיות מופקרת", "שלא יגעו בך","רק בחתונה"... אני פשוט משתגעת מכך!
אני יודעת שהמציאות היא שונה וסקס בגילי זה דבר נפוץ ולא צריך להחביא את זה ואני בטוחה שבגלל שגדלתי עם דעות שמין זה רע אני נרתעת מכך..
אין לי יכולת לספר כרגע להוריי ולכן אנו עושים זאת רק אצלו ( החבר) וגם אז אני כבר ללא חשק ובמאין תחושת אשמה. לא פעם ולא פעמיים קרה שאפילו אחרי הקאט בכיתי...
מה לעשות כדי להשתחרר מחינוך נגד מין במשך 17 שנה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל שלום
מירב שרון16/11/2009כפי שאת בעצמך מבינה, גדלת בבית עם מסרים מיניים שליליים וכיום יש לך רגשות אשם סביב זה. וזה מפריע בזוגיות שלך. אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול רגשי סביב זה. בגילך את עדיין יכולה לפנות ל"דלת פתוחה" שם תוכלי לקבל טיפול בלי תשלום, מדובר בעמותה ללא כוונת רווח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהוחסוי15/11/2009
שלום רב !
אני בן 14 ועשיתי בדיקת ושתן דם ואנונתי ליפני הבדיקה והיתקשרו אליי לעשות בדיקה נוספת יכול ליהיות שהיה שפיך בשתן ועם כן הם יכולים ליראות את זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניתי את שאלתך לד"ר חרותי
מירב שרון16/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות לפני בדיקת שתן
17/11/2009אם מאוננים לפני בדיקת שתן זה יכול להשפיע על תוצאות הבדיקה.
בהחלט אפשר לראות זרעונים בשתן - וזה בסדר. רואים את זה אצל הרבה צעירים, כי הבדיקה היא בשתן של הבוקר, אשר לעיתים מכיל שאריות מקרי לילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בקשר לאמצעי מניעה.שוש (:15/11/2009היי אני מאוד רוצה לקיים יחסים אבל מפחדת להכנס להריון אני יודעת שיש אמצעי מניעה ולא יודעת מה הכי טוב כי הבנתי שגלולות נורא מסובך משהו עם הימים =O
מה לדעתכם הכי בטוח וכדאי לשימוש ?
אגב אני בת עוד 4 חודשים בת 16 (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשוש
דניאלה פרייפלד15/11/2009למניעת הריון פופולרי יותר לקחת גלולות.ןהן הכי בטוחות אם לוקחים אותן נכון. (אך לא נגד מחלות)
זה לא כל כך מסובך ,פשוט צריך להכניס לקיחת גלולה כל יום, בבוקר או בערב, סביב אותה שעה.
וכך זה, בדרך כלל, נכנס לשגרת חחייך.כדאי לך להתיעץ עם רופא/ה נשים, כי יש עוד אפשרויות והכי כדאי למצא דרך שמתאימה לאופיך, רקע בריאותי...
רוב הבנות מסתדרות עם הגלולה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה בקשר להריוןמאיה15/11/2009שלום, רציתי לשאול האם ערכת הריון ביתית היא אמינה?
ערכתי בדיקת הריון של מקלון הזהב מכיוון שהמחזור שלי מאחר ב-16 ימים.
תשובת הבדיקה הייתה שלילית, כלומר איני בהריון.
האם אפשר לסמוך ב100% על תוצאות הבדיקה, והאם מקלון הזהב אמין?
יש לציין שלא קיימתי יחסי מין עם חבר שלי, אבל היה קצת מגע עם טיפות של זרע, למרות שגם אני וגם הוא היינו עם תחתונים!!!. למרות שנזהרנו מאוד אני לחוצה כי המחזור שלי מאחר כבר למעלה משבועיים.
אשמח אם תעזרו לי דחווף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמאיה
דניאלה פרייפלד15/11/2009לפי התאור שלך שלא היה חדירה ולבשתם תחתונים די קלוש שאת בהריון ( אלא אם הכנסתם אצבעות עם נוזל הזרע.)
לרוב הבדיקות מהימנות אם עושים אותם לפי ההוראות ,תאריך התפוגה עוד בסדר ,
בגיל ההתבגרות הווסת עלולה לאחר או אפילו להחסיר חודש...
מלחץ, הווסת עלולה לאחר או אם התאמצת יותר מבדרך כלל..
ואת תמיד יכולה לחזור על הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולותמאיה15/11/2009אי בת 18
על מנת לקחת גלולות פעם ראשונה אני צריכה ללכת לרופא שיביא לי מרשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמאיה
דניאלה פרייפלד15/11/2009אכן כן,הרציונל מאחורי ביקור רופא/ת נשים הוא כזה שיש כמה וכמה סוגים של גלולות ורצוי לשמע ממך,עליך ועל בריאותך וכך להתאים ככל שאפשר גלולה שתתאים לך.
אם את עדין בתולה,יתכן שלא תצתרכי בדיקה,ואם בכל זאת תתבקשי ,בדיקה אינה חודרנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאל בקשר ליחסי מין בטוחיםמאיה15/11/2009שלום :]
רציתי לדעת האם קיום יחסי מין עם קונדום זה 100% הגנה.?
אם אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי והוא עם קודום זה יכול להבטיח לי שלא אכנס להריון?
תווווודה רבה =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמאיה
דניאלה פרייפלד15/11/2009קונדום מומלץ מאד, בעיקר מפני ההגנה ממחלות מין.
אך לצערי, למניעת הריון הקונדום יעיל בין 87% ל98% הוא יכול להיקרע,לא יצא נכון.....
אם משתמשים בקוטל זרע יחד עם הקונדום ההגנה עולה.
אך לא להפסיק לקיים יחסי מין עם קונדום, אם את לא מוגנת בדרך אחרת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה מהריון
קרין18/11/2009קונדום לא מגן ב100% אבל כדאי גם לשקול אופציה של גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גיא18/11/2009אם יש לך חבר קבוע אולי כדאי לך לעבור לגלולות? (בהנחה שלשניכם אין מחלות מדבקות).
ההגנה שלהן יותר גבוהה.
אני לפני חודשיים התחלתי לקחת "פמינט" אחרי 8 חודשים שאני יוצאת עם חבר שלי כי באמת עם הקונדום גם נהנים פחות סה"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכול לחכות יותרנועה15/11/2009האם אפשר לשכב עם חברה שלי בזמן שהיא עושה את החיסון נגד סרטן צוואר הרחם?
היא אומרת שלא..
כמה זמן צריך לחכות??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלצור שלום
מירב שרון16/11/2009אם חברה שלך מבקשת שתתעזר בסבלנות, אתה חייב לכבד לכבד את זה, לחיסון הזה יש כמה מנות עם פרק זמן בין לבין והיא תהיה מוגנת רק אחרי שקיבלה את כל המנות. החיסון ניתן בשלוש מנות. רווח הזמן המומלץ בין המנה הראשונה למנה השנייה: חודשיים. רווח הזמן בין המנה השנייה למנה השלישית: ארבעה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה רציניתסער (=15/11/2009שמעו אני בן 16 וחצי אוטוטו 17 ויש לי בעיה מאוד מאוד גדולה מתי ששעומד לי האיבר הוא בכלל לא עומד נגיד מתי שאני בעמידה והוא עומד ונגיד שישר ככה ---- זה 90 מעלות מתי ששלי עומד זה בערך 45 מעלות אבל הוא עומדד!!! ואם אני ממש מתאמץ להרים אותו הוא איזה 60 מעלות מה הבעיה בי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהפניתי את שאלתך לד"ר חרותי
מירב שרון16/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוך פנייתך,
ד``ר עידן מיליצ`ר17/11/2009יהייה נכון לפנות לאורולוג לבדיקה. אין מקום לדאגה כי מהמעט שאמרת לא ניתן לענות לך המדוייק.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בעיה רצינית...
17/11/2009מידת הקשיות של הפין חשובה יותר מהזווית. הזווית שונה מאחד לשני ומה שאתה מתאר תקין לחלוטין. ביחסי מין האיבר מיישר קו עם המקום אליו הוא נכנס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ
סער (=20/11/2009אז זהו שהוא לא ישר הוא בצורת גבעה כאילו ישרבהתחלה אחר כך עולה למעלה באמצע ואז יורד למטה בסוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה:]מור14/11/2009שלום לכם..
קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ביום האחרון של המחזור
ולא השתמשנו בקונדום ובדרך כלל אנחנו מקפידים פשוט נסחפנו קצת
ואני מזה חוששת מה הסיכוי שאני יכנס להיריון?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר??
שירז14/11/2009הייית במחזור שעשיתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף כזה את יודעת
מור14/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מותק?
מור14/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה שלום
מירב שרון14/11/2009לא נכנסים להריון במהלך המחזור ו/או ביום האחרון למחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת שאני חופרת...שירז14/11/2009אני מצטערת שאני שואלת אותכם הרבה ותודה על הכל
שאני לוקחת תגלולות ויש הפסקה של שבוע אז מתי שאני מתחילה תחפיסה השנייה אני צריכה לקבל ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראנא להפנות שאלה לפורום רפואת נשים
מירב שרון14/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה !!!!אנונימית..14/11/2009ערב טוב...
עשיתי היום [13.11] סקס עם האקס שלי [יש לציין שעכשיו אני לא על גלולות]..
הוא היה עם קונדום ורגע לפני שהוא גמר הוא הוציא את ה* שלו מחוץ ל* שלי... הכוונה שברגע שהכל היה בחוץ הוא גמר.
רציתי לדעת אם יש סיכוי להיריון? לא נראה בכלל שהקונדום נקרע או משהו, וכמו שאמרתי, ממש 1-2 שניות לפני שהוא גמר הוא הוציא את ה** שלו מחוץ לשלי. וכל הזמן הוא היה עם הקונדום
חייבת תשובה דחוף, כדי להיות רגועה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך ....
אנונימית..14/11/2009עוד משו קטן,
אני יודעת שזה שהוא הוציא את הזין שלו ממש שניה לפני שהוא גמר וזה שהוא עם קונדום זה לא אומר שאולי אין סיכוי להיריון.. כי יכול להיות משהו נגע או הגיע או משהו.
בגלל זה אני שואלת ולחוצה לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
דניאלה פרייפלד14/11/2009לפי התאור שלך הוא גם גמר בחוץ וגם לתוך קונדום
סיכוי קלוש ביותר שתכנסי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)