מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייר09/08/2009
אני בן 14 ועשיתי סקס עם חבה שלי התחלנו במזמוז נשיקות מציצה ואז היה חדירה (קונדום) כשעינו את זה התחלתי להשפיך ויצא לי המון אלזה היה מהיר השפפכתי תוך 0.5 דקה זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון09/08/2009אתה רק בן 14, לאן אתם ממהרים? אתם שניכם עדיין קטינים. בכל אופן, חצי דקה זה נקרא לגמור מהר, אם זה לא היה בשליטתך. אתה יכול לחפש בגוגל טכניקות לעיכוב שפיכה בעזרת תרגילים של start-stop או לקנות את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר בצומת ספרים. בספר יש תרגילים שאתה יכול לעשות עם עצמך על מנת להיות בשליטה על השפיכה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה משפיע להרזות?דויד09/08/2009
שלום.
אני בן 21
מקיים יחסי מין
האם גמירה כל יום גורמת להרזות?
כי לפי מה שאני יודע זה שכדי למלות את האשכים בזרע, אז הוא לוקח את זה מהגוף חלבונים? לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה..
דניאלה פרייפלד09/08/2009צר לי ...
יש טענה שעצם קיום יחסי מין (ארוכים עם השקעה וזיעה...)מעט אך מעט....
תמשיך להינות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דויד09/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבת 1809/08/2009
איך אפשר לאפשר שלבן זוג שלי לגעת בחזה שלי בלי שאני ירגיש נבוכה..?
ושהוא ידע מה לעשות..?
אשמח עם תענו בהקדם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת 18 שלום
מירב שרון09/08/2009המבוכה שלך היא שלך ולא שלו ולכן את צריכה לעשות איזהשהי עבודה עם עצמך כדי לאפשר את זה. ממליצה לך על הספר "לעצמך -מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. הספר מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה אבל הוא רלבנטי לכל אשה שרוצה להתחבר לגוף שלה ולמיניות שבה. שם תמצאי תרגילים שאת יכולה לעשות עם עצמך כדי להגיע למצב שלא תרגישי מבוכה עם החזה ושגם תוכלי לתקשר עם החבר שלך בצורה יותר פתוחה לגבי מה שמענג אותך. בהצלחה. את הספר ניתן לרכוש בצומת ספרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאנונימי09/08/2009
לפני שאני משפיך יש לי מין נוזל שקוף האם ה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
דנה09/08/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון09/08/2009הנוזל השקוף נקרא הנוזל המקדים לשפיכה, והוא לגמרי טבעי ונורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמישהו08/08/2009
יש לי ביצה אחת גדולה ואחת די קטנה האם זה תקין??
השמאלית גדולה והמינית קטנה
אני בן 15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל
דניאלה פרייפלד09/08/2009שלום
האשכים, כמו כל עבר גוף,אינם סמטרים או זהים בדיוק בגודלם זה לזה, ובנוסף יש להם יכולת להתכווץ,ולהתרחב בכדי לשמור על הזרעים, מחם או קור יתר על המידה.
לא ציינת הפרשי גודל, אבל אם בכל זאת ההפרש בגודל ומשמעותי או במישוש יש תחושה שונה בניהם!
היתי ממליצה לך ללכת להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי09/08/2009לדעתי כל עשיתה את זה במודעות ובשפיות (לא שיכור או מסומם) זה בסדר רק יש לי שאלה בן כמה אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס...
חסוי09/08/2009אופס השאלה והתגובה לא היו מופנים אליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאנונימי08/08/2009
יש לי ידיד ואני (בן) התחלתי לדבר איתו עלסקס ואזהוא אמר שהוא עוד לא השפיך האם זה בסדר לילד בן 12.5?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החבר הממהר
דניאלה פרייפלד09/08/2009אין דאגה
כל אחד והקצב שלו...
ויש אפילו אחרי 13 שעוד יגעו לזה
נחמד שיש לך חבר שאתה משתף אותו, אך יש להזהר מהשואות מדויקות מדי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסאנונימי08/08/2009
אני הייתי במסיבה עם חבר שלי והגענו הביתה ועשינו את זה אנחנו שני בנים זהבסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנאה
דניאלה פרייפלד09/08/2009אם שניכם רציתם
זה בסדר
אם נהנהתם עוד יותר טוב.
(קונדומים...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי09/08/2009לדעתי כל עשיתה את זה במודעות ובשפיות (לא שיכור או מסומם) זה בסדר רק יש לי שאלה בן כמה אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה14
אנונימי10/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה08/08/2009
מה הממוצע של אישה להגעת אורגזמה בגיל 19 זאת אומרת אם גבר בערך 2-4 ד'ק עד שהם גומרים כמה זמן זה בנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאשה
דניאלה פרייפלד09/08/2009אשמח לדעת מה עומד מאחורי שאלתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהאנונימי08/08/2009
בזמן האחרוןאני רואה סרטיסקס ואני נהנה יותר לראות זין ואני בן 13 האם זה בסדר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנאה
דניאלה פרייפלד09/08/2009כן, זה בסדר אבל....
כן אני חייבת...
אני לא ממליצה לראות יותר מדי סרטי פורנו!
קח בחשבון שהם עלולים להשפעה לרעה על קשרים מינים אמיתיים שיהיו לך בעתיד!
הרוב לא אמיתי אלא מבוים עם הרבה עזרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל האיבראנונימי08/08/2009
האיבר שלי בגודל 13.5 ס"מ בערך זה נורמלי לגיל 15?
והאם הוא ימשיךלגדול או שזה הגודל הסופי שלו? כי הוא גדל כבר מ-8 ס"מ בשנה וחצי(אולי קצת יותר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי
דניאלה פרייפלד09/08/2009הסר דאגה
הטווח הנורמלי 10 ל 25 ס"מ.
תכיר לא רק את גודלו אלא ממה הוא נהנה (נגיעות...)ככל שתכיר אותו יותר כך ,כך תוכל להינות יותר ביחד ולחוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךתענו לי08/08/2009
להגיד לכם את האמת בלי לפגוע אתם לא ממש עוזרים כבר כמה פעמים
שאני שואל שאלות ואתם אומרים לי לפנות למישהו אבל לא משנה אני יחפש אתר אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתענו לי שלום
מירב שרון08/08/2009כאשר יש שאלות שהן רלבנטיות יותר לפורומים אחרים, אנחנו מפנים. אתה מוזמן לשאול שאלות שהן רלבנטיות לפורום הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי בבקשהאנונימי08/08/2009
עשתי סקס עם חברה שלי שלוש פעמים במשך שלושה ימים. אני בן ארבע עשרה. בפעמיים הראשונות הגמירה שלי הייתה לבנה אבל בפעם השלישית הגמירה שלי הייתה שקופה וגם בקושי גמרתי לעומת פעמים קודמות. מישהו יודע למה זה קרה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון08/08/2009אולי זה קצת יותר מדי, מהר מדי מכל הבחינות, אתה רק בן 14, עדיין קטין. לאן אתה ממהר? אולי בגלל שאתה עסוק בגמירה שלך, אתה לא מאפשר לעצמך ממש ליהנות מהכאן ועכשיו. אולי כדאי להשקיע הרבה יותר אנרגיות בחיבוקים, ליטופים, נשיקות, מזמוזים וכל מה שאינו כולל חדירה. לא הזכרת אמצעי מניעה, מקווה שאתם משתמשים בקונדום ו/או בגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל בבקשה תעני לי על השאלה
אנונימי08/08/2009אני משתמש בקונדום. וזה לא שהתעסקתי בגמירה פשוט גמרתי במין אוראלי ואז יצא שכן ראיתי אותה. בבקשה צעני לי אם זה בסדר שזה שקוף או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות חשובות...מישהו08/08/2009
מה הגודל הממוצע של הפין בגיל 14 וחצי
עד איזה גיל הפין גודל
ואם יכול להיות שהפין לא יגדל עוד
[יש לי 13 וחצי ס"מ ועובי בערך 11] האם הוא יגדל עוד??
האם זה מספיק לילד בכיתות ז' -ח' -ט- י'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון08/08/2009הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ו- 11.8-13.8 ס"מ בהיקפו. הפין מגיע לגודל מקסימלי בגיל ההתבגרות, ומכאן ואילך נותר בגודל קבוע. אתה בן 14.5וכבר עכשיו הפין שלך כמעט בגודל הממוצע. אתה עדיין בגיל של צמיחה עד גיל 21 וזה כולל את הפין שלך. הכול בסדר אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד מעט בן 16 רוצה לגלח...איתי 1608/08/2009
אני בן 16 עוד מעט..
אני רוצה לגלח שם למטה.......
-רציתי לדעת האם זה מסוכן או משהו??
-אם מה עדיף לעשות מכונה או סכין??
-ואיך לעזאעל אפשר לגלח את האשכים זה לא מסוכן??
-והאם זה נורמלי בגילי לגלח בכלל??
תודה רבה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי, ולא נתווכח עלזה למרות שאפשר,
ד``ר עידן מיליצ`ר08/08/2009כל דבר שאינו פוגע בך ו/או באחריםהוא נורמלי.
לגלח פירושו מה?! הכל? חלק? להשאיר חלק? לסדר את הערוגה? רק את הביצים?....
בד"כ אין זה מסוכן אם אתה לא עושה את זה בזמן נהיגה....ורישיון עוד אין לך :-)
אם מדובר על השיער מעל איבר המין, אז עדיף בהתחלה לקצר עם מספריים...ב ז ה י ר ו ת !!!!! ובהמשך, אם רוצים חלק לגמרי עם סכין גילוח... ב ז ה י ר ו ת !!!!
לגבי האשכים, אפשר ישר עם סכין גילוח.
רצוי סכין גליוח לא חדש!!, רצוי בישיבה על האסלה....זה גם חוסך את הניקיון שאחרי.
בנוסף, יש להזהר שבעתיים בגילוח באיזור חיץ הנקבים, כי זה איזור עם עור רגיש מאוד וזם מגליחם על עיוור..... (אלא עם כן אתה שם מראה מתחת...אז סחטיין, לך על זה)
לא לשים אפטר שייב כמו בגילוח פנים, אלא אם כן אתה גם רוצה סיבוב בחלל מזה שישרוף לך.. :-)
חשוב לזכור שאם התחלת... זה צומח חזרה ולפעמים יותר ממה שהיה קודם. (לא תמיד)
מכן ההחלטה על בייצך בידך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו תודה! ולסיכום- ממליץ או לא? ;)
איתי 1610/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלותתענו לי08/08/2009
לא ממש הבנתי עכשיו כבר אין לי פצעים אבל שהיתגלחתי היה לי פצעים איך אני יכול למנוע את הפצעים אלה בפעם הבאה?
ומה זה אומר לבנות אין את גם לבנים זה מיוחד לבנים או שזה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא להפנות שאלה לפורום הסרת שיער
מירב שרון08/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)