מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שדים נפולותרותם ;)26/08/2009
אני מרגישה שהשדים שלי נפלות לעומת חברות שלי אצל חלק מחברותי זה ניראה כאילו הן עם פוש אפ כאשר הן בלי חזיה.. אני רוצה שהם גם יהיו במצב דומה..
מה אני יכולה לעשות כדי שהשדיים שלי ישארו כמו שהן היום ולא ידרדרו עוד..
אם לובשים הרבה פוש אפ זה עוזר לשדיים לא ליפול?
אגב אני בת 14 וחצי ולא ממש שמנה..
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום
מירב שרון27/08/2009את יכולה להיכנס לחנות של לבני נשים ולהתייעץ עם המוכרת לגבי חזייה שתתאים לך ותעזור לך למנוע חזה נפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ממש אשמח אם תענו לי!רותם ;)26/08/2009
אני מגלחת את המפשעה וצמחו לי שערות מתחת לעור במפשעה וזה מפריע לי בעין אני רוצה להיפטר מזה..יש איזה שהיא משחה שיכולה לעזור לי? כי אני ממש רוצה להיפתר מזה(אני לא יודעת אם זה קשור אבל יש לי מלא שערות ברגלים שגם גדלות לי מתחת לעור מתחת לעור)
אני ממש לא יודעת לאן לפנות חיפשתי עוד פורומים אני מאוד אשמח אם תענו לי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דניאלה פרייפלד26/08/2009לפי תאורך,אם אני לא טועה היות ואת מתגלחת את מתארת מצב שאת רואה את תחילת הצמיחה (המשך ) של אותו שער היות וגילוח אינו מוציא את השיער מהשורש אלא מוריד את חלקו העליון כמו תספורת,שער מגולח חוזר די מהר .אני ממליצה לך ללכת לקוסמטיקאית לקבל טיפול והמלצה איך להמשיך לטפל בעצמך בדרך אחרת. אם יקר לך מדי, יש בבתי מרקחת עוד אמצעים להסרת שיער.
תבקשי הסבר מלא איך זה עובד יתרונות/חסרונות/ פגיעות בעור ולכן כדאי בכל זאת שיחה עם קוסמתיקאית. אך לא לקנות ממנה תכשירים לפני שאת בודקת מה יש בבתי מרקחת ומחירים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משהו
שירז26/08/2009יש פילנג לא לפנים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ להפנות שאלה לפורום להסרת שיער
מירב שרון27/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
רותם ;)27/08/2009תודה על התשובות... ודרך אגב אני חיפשתי פורום שיער... וזה אל נראה מקום מתאים כי הם מדברים על שיער שבראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר..
יעלה28/08/2009אז היית צריכה לנסות בפורום "הסרת שיער"..
אבל לצערי גם שם לא המקום כי הם עוסקים בהסרת שיער בלייזר ובמכשירים טכנולוגיים דומים.
לא מצאתי כאן פורום מתאים. נסי בפורום בנושא באתר אחר.
מהידע שלי.. יש מספר דרכים להסרת שיער:
1. גילוח והסרת שיער באמצעות משחה (בסגנון אורנה 19 וכדו) - שתי דרכים אלו מסירות את השיער כמו תספורת, "גוזרות" אותו והצמיחה היא מהירה מאוד.
2. שעווה - כואב ויעיל לאורך זמן, גם יקר יותר - אם את הולכת לקוסמטיקאית (ובאיזור הזה לא תוכלי לעשות זאת לבד, אלא אם את ממש ממש מיומנת..)
3. לייזר, אינפרא אדום וכדו - יעיל לאורך זמן, מאוד יקר, מתיימר להסיר לצמיתות - אך איני יודעת אם אכן כך הדבר. אני בשלבי טיפול לייזר, הצמיחה מאוד מאוד איטית, בהחלט יש דילול משמעותי של השיער, אך אני עדיין בתהליך (שהוא מאוד ארוך, נמשך על פני שנתיים בערך, טיפול כל חודשיים שלושה) ואיני יודעת אם זה באמת יחזיק לצמיתות..
בכל אופן, בשני הסעיפים הראשונים.. השיער עדיין יכול לצמוח מתחת לעור. זה משתנה מאדם לאדם. נסי את האופציות האלו ותראי איך העור והשיער שלך מגיבים לזה.
אם את שעירה אני ממליצה על הלייזר, אמנם יקר, ארוך, וגם לא נטול כאבים.. אבל זה כל כך שווה את זה שלא צריך להתעסק בזה לעיתים תכופות. (עשי אפילו רק במפשעה, בד"כ יש להם דילים לשחי ומפשעות יחד).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלה תודה אבל..
רותם ;)30/08/2009אבל אני מתבישת מקוסמטיקאית.. זה מסוכן אם אני אעשה את זה בשעווה לבד בבית?
כשאני יהיה מספיק מבוגרת אני אוריג אבל גילי קטן מדי בשביל להוריד בליזר או באינפרא אדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי קוראת לזה מסוכן, אם כי
יעלה30/08/20091. את עלולה לגרום לעצמך שיטפי דם
2. קשה מאוד לראות מה קורה שם.. זה תלוי איזה איזורים את רוצה להוריד
3. אם בכל זאת את מנסה לבד, *הקפידי* שהשעווה לא תמרח לך בטעות על איברים פנימיים.
בכל מקרה, מציעה שתנסי קודם בחלקים קטנים על האיזור שיותר נגיש לך (החלק העליון, המפשעות בחלק העליון וכדו')
דעי לך, ואני חוזרת.. דעי לך : ) שהקוסמטיקאיות לא מתרגשות מזה בכלל בכלל. הן רואות בנות כמוך בלי סוף. גם אני התביישתי מאוד בהתחלה(כשהתחלתי את הלייזר) אבל באמת שזה הכל בראש, להן זה לא מזיז.
אגב, השבוע הייתי לראשונה אצל מסירה בשעווה. עד עכשיו עשיתי את זה לבד ולקח לי המון זמן, אצלה תוך 7 דקות (בלי הגזמה בכלל) כבר הייתי בחוץ וחלקה משיער. זה ממש שווה את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה יעלה את באמת מאוד עזרת לי
רותם ;)31/08/2009? תודה על העזרה שלך! את מאוד עזרת לי ובזכותך יש לי החלטה ללכת לקוסמטיקאית ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לישאלה26/08/2009
אני כבר רואה כמה פעמים בסרטים שזוג עושה אהבה והאישה לא מזיז לה כאילו היא לא גונחת או עושה ברצוף שהיא נהנת מיזה למה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשאלתך
דניאלה פרייפלד26/08/2009סרטים הם סרטים ולא המציאות, כלומר הכל מבוים....גם הסרטים עם הקטעים היפים,שהמפגש המיני מלא תשוקה ומלא אהבה ומזיז לשניהם!!!זה מבוים והשחקנים עושים את עבודתם מהמנה ואין קיום יחסי מין מלאים על אמת.
לפי התאור שלך, את רואה, לדעתי, סרטים שלא שראוים לצפייה עבורך?!ובסרטים שאת צופה בהן, אולי, האישה באמת לא נהנית, כי זה כל עבודתה והיא לא יכולה לשחק את זה בצורה מהנה.אם זה כך חבל שאת צופה בהן.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופה :(שירז26/08/2009
כשאני וחבר שלי שוכבים הרבה פעמים לפני שאני גומרת יוצא צליל כזה כמו של "נפיחה" זה כבר קרה כמה פעמים ואני עוצרת את עצמי מלגמור רק בגלל זה...האם זה נורמלי? ממה זה נובע בעצם? ואיך אפשר למנוע את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינת שלום
מירב שרון27/08/2009יצירת צלילים מהנרתיק כמו שאת מתארת במהלך קיום יחסי מין זה קורה אצל הרבה זוגות ובדר"כ קשור לפיזיקה של חדירה במהלך הסקס. הצלילים הם בראש ובראשונה קשורים לאוויר שנדחף החוצה מהנרתיק בזמן החדירה של הפין. בזמן החדירה האוויר יכול להיתקע בחלק האחורי שלי הנרתיק מאחורי הפין. ככל שהפין חודר עמוק יותר, האוויר בורח מסביב לפין. הצליל שנוצר נגרם כתוצאה מהסטירות של קירות הנרתיק. במילים פשוטות יותר זה כמו בועות אוויר.
יש גם קשר לתנוחות של הסקס - מה ניתן לעשות על מנת להפחית את זה? אם משנים תנוחות בזמן הסקס, אז להשתדל שהפין ישאר בתוך הנרתיק, כל פעם שהפין יוצא ונכנס מחדש, זה יכול להגביר את זה. מה עוד יעזור? שהפין יחדור באיטיות לנרתיק, זה יגרום לשחרור איטי של אוויר ואז הנפח של הצליל פוחת באופן משמעותי. אתם יכולים לבדוק ביחד באיזה תנוחות זה קורה לכם יותר ולהימנע מאותם התנוחות.
מקווה שהטיפים האלה יעזרו כי זה מאוד חשוב שאת תיהני מהסקס ותאפשרי לעצמך לחוות אורגזמות מבלי לעכב את עצמך בגלל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותקיקו25/08/2009
אני וחברה שלי שוכבים כבר חודשיים וזה אחלה חוץ מהקונדומים שמורידים לי את ההנאה. איך אני מבקש ממנה שתיקח גלולות בלי שזה ישמע כאילו אני חושב רק על עצמי? היא גם צעירה (בת 15)ואני אפילו לא יודע אם נותנים גלולות בגיל הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיקו שלום
מירב שרון26/08/2009אתה יכול להציע לחברה שלך לקחת גלולות מכמה סיבות:
1. גלולות הן אמצעי המניעה הכי יעיל במניעת הריון.
2. קונדום עלול להיקרע.
3. לפי ד"ר שרגא וקסלר, ניתן להתחיל בלקיחת גלולות מהרגע שזקוקים להם; או כאמצעי למניעת הריון או כאמצעי להסדרת הווסת או כטיפול נגד כאבי וסת חזקים. בכל מקרה ניתן להתחיל בהן מהרגע שהופיע מחזור הוסת.
4. מהסיבה שאתה ציינת שזה מוריד לך את ההנאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למומחיםחסוי25/08/2009
יש לי שאלה למומחים הגברים.אתם לא חייבים לענות.וסליחה אם השאלה פוגעת.מה גודל איבר מינכם??(אורך,היקף וכו').אתם לא חייבים לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה זה משנה?
ד``ר עידן מיליצ`ר27/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי30/08/2009שלי זה אורך 10 וחצי והיקך זה בין 7 ל9 לא ממש זוכר ואני בן 14
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגודל שלי הוא:
סתם מישהו..31/08/2009הגודל שלי בזקפה הוא 17 ס"מ..אני בן 14 אם ה משנה אבל כל גודל בין 5ס"מ-30ס"מ הוא נורמלי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עמד ליניר25/08/2009
שלום למומחים.
אני בן 19. אני וחברה שלי כבר 4 חודשים ביחד והחלטנו שהגיע הזמן לשכב.
עשינו את כל המשחק המקדים והכל היה בסדר ותקין.
כשהגיע השלב לחדירה עצמה החלה לרדת לי הזיקפה ולא יכולתי להלביש את הקונדום ולכן לא שכבנו בסוף.
לילה אחרי זה ניסינו שוב פעם ואותו הדבר חזר על עצמו והרגשתי ממש מובך מהסיטואציה.
אני מודע לעניין שזה קרה כתוצאה ממתח או מחרדת ביצוע אבל כיצד מטפלים בזה או גורמים לזה לא לחזור שוב. הביטחון העצמי שלי מאוד נפגע כתוצאה מהאירוע והייתי רוצה לתקן זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/08/2009אתה מבין את עצמך. יתכן שחווית תחושת כישלון ואכזבה מכך שבפעם הראשונה שבה ניסית לחדור הייתה היחלשות של זקפה לקראת החדירה, ולכן כתוצאה פיתחת מידה מסויימת של חרדת ביצוע, מה שמסביר למה זה קרה לך שוב גם בפעם השנייה.
מאחר ואתה מציין שהביטחון העצמי שלך מאוד נפגע, אני ממליצה שתפנה ביחד עם חברתך להתייעצות במרפאה לטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרום הבתוליםהילה25/08/2009
איך יודעים שכרום הבתולים ניקרע ?האם אפשר לעשות בדיקה ביתית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה שלום
דניאלה פרייפלד25/08/2009קרום הבתולים בעצם ריקמה טבעתית גמישה ולא פיסת עור שאוטם את פתח הנרתיק. והקרום "נקרע" לרוב כאשר המקמים יחסי מין עם חדירה. קרום הבתולין שונה מאישה לאישה.
לא ניתן לראותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה בבקשהמישהי24/08/2009
שלום, אני משתמשת בגלולות בשם הרמונט כבר 11 חודשים ...
אף פעם לא שחכתי לקחת גלולה אך לפניי כמה ימים שחכתי לקחת ונזכרתי רק ביום שאחרי וכבר עברו מעל 12 שעות .
כלומר :
אני לוקחת גלולה כל יום בשעה 9 בערב , שכבתי עם חבר שלי פעמיים והוא גמר בפנים ובאותו היום שחכתי לקחת את הגלולה ב9 בערב . נזכרתי יום למחרת ולקחתי את הגלולה לאחר 12 שעות .
והמשכתי לקחת גלולות כרגיל באותה השעה .
אמרו לי שאיני מוגנת ואני צריכה להשתמש בקונדום ,בכל זאת כששכבתי עם חבר שלי הוא לא גמר בפנים .אבל כן הכניס בלי קונדום .
יש סיכוי להיריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי שלום
מירב שרון25/08/2009קרוב לוודאי שהיית מוגנת כי עד אותו ערב לקחת את הגלולה באופן סדיר, ועשיתם סקס באותו ערב ששכחת לקחת. אם היית שוכבת איתו מאז ועד היום בלי קונדום אז היה יותר חשש מפני פנצ'ר. טוב שהמשכת לקחת את הגלולה למחרת. אם בכ"ז יש לך ספק, את יכולה כעבור שבוע מהיום שקיימתם יחסי מין לקנות ערכה ביתית ולשלול הריון לא רצוי למען הסר חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי בבקשה
מישהי25/08/2009רשמתי שמאז ששחכתי ועד היום כן קיימנו יחסי מין ללא קונקום אבל ממש לכמה שניות והוא לא גמר בפנים יש סיכוי ? הסיכוי גדול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותדני24/08/2009
שלום אני בו 14 וחברים שלי מזמינים אותי להצטרף לתחרות בטיול השנתי שמאוננים אחד לשני ומי שגומר אחרון מנצח מצד אחד הם חברים וזה כאילו יחשב שאני פחדן או משהו ומצד שני אוננות זה דבר אישי... מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דניאלה פרייפלד24/08/2009אתה בבעיה בין הפטיש לסדן ,אך נדמה לי שעצם זה שפניתה אלינו מראה שיש לך what it takes .
לא קל לעמוד בפני לחץ קבוצתי ועוד מצד חברך!!!!.
אתה צודק!!! אוננות הוא ענין פרטי אינטימי (כשתגדל גם חלק בקשר הזוגי מיני, אך עדין מאד אינטימי)
היום אנו יודעים שלא מעט בנים "נשרטים" קשות עקב התחרויות הללו!!!
מתחלים להשוות גדלים למשל...
הצחוקים למיניהם, שכן לוקחים ללב.....
בקיצור יכול להגמר ברע.....
למה לך להכניס את עצמך למצב שאתה תפגע או תפגע לא במתכוון.....
תהיה חזק תגיד לא!!!
צר לי להגיד, שאולי זה לא תהיה הפעם האחרונה שתצתרך לעמוד בפני לחץ קבוצתי ....
זה קשה, אך לחיות עם ה"שריטה" שאחרי, עלולה להיות יותר קשה
בהצלחה..לפעמים לא קל להיות בן 14!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי איבר המין של האישהשירז24/08/2009
אמרו לי של לבת יש באיבר המין כמה חורים
אז השאלות שלי הן
1. איזה חורים ומה התפקיד שלהם ?
2.ואם אני רוצה לקייים יחסי מין עם בחורה לאיזה חור אני מכניס?
3.מה קורה אם אני מכניס לחור לא נכון ?
תודה ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון שלום
מירב שרון25/08/2009ממליצה לך להיכנס לגוגל ולחפש בויקיפדיה איור של הנרתיק. כדאי שתקרא בנוגע לאנטומיה של איבר המין של האשה. בעקרון אם אתה רוצה לקיים יחסי מין עם בחורה החדירה יכולה להיות בפתח הנרתיק או בפי הטבעת. ואין כזה דבר החור הלא נכון, אם הרצון לקיים יחסי מין וגינליים, אז אפשר שהחדירה תהיה בפתח הנרתיק ואם רוצים לקיים יחסי מין אנאליים אז החדירה נעשית בפי הטבעת. מה שחשוב זה שהכול נעשה מתוך הסכמה הדדית וכבוד הדדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה ופין קטןעדי22/08/2009
האם השמנה או חוסר פעילות גופנית גורמת לפין קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד22/08/2009שלום
מא ד רצוי לעשות פעילות גופנית
ויש הרבה סיבות לכך שלא כדאי להשמין
השמנה יכולה להשפיע על התפקוד המיני אך לא הקטנת הפין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותאנונימי21/08/2009
שאני גומר לאונן אני מרגיש לחץ על הזין ואני לא יכול לאשתין זה בסדר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין לחלוטין!
chch25/08/2009רק אחרי זמו מה תהייה לך אפשרות להשתין.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדומיםרן21/08/2009
איפה קונים קונדומים בעיר ?
איזה חנויות יש ? איפה זה בדרך כלל נמצא בחנות ? מחיר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכל עיר
דגש21/08/2009יש לך נראה לי בכל סופר פארם כנס תראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרן שלום
מירב שרון22/08/2009ניתן לרכוש קונדומים בכל סניף של ניו-פארם או סופר-פארם, כמו כן גם יש קונדומים בפיצוציות. חשוב לבדוק מה התוקף של החבילה לפני הרכישה. המחיר נע בין 20-50 ש"ח תלוי בכמות של הקונדומים בחבילה ובחברה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדגש21/08/2009
למה קשור גדילת הפין האם זה אך ורק גנטית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגש
דניאלה פרייפלד21/08/2009בן כמה אתה?
ומה מסתתר מאחורי השאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דגש21/08/2009אין שום דבר שמסתתר אני בן 17 והייתי רוצה לדעת האם גנטיקה זה מה שקובע את הגודל וזהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדגש
מירב שרון21/08/2009הבדלים באורך של הפין נובעים בוודאות מגורמים גנטיים אך גם הוצע שגורמים סביבתיים כגון תרבות, דיאטה, חשיפה לזיהום אוויר/חומרים כימיים וכד' אף הם משפיעים על הבדלים באורך הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודגש
דניאלה פרייפלד22/08/2009חשוב לזכור שהגנטיקה משני ההורים ומההורים שלהם ו.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה
דגש22/08/2009עזרתם לי שוב תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)