מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה!!!אורי14/08/2009
יש לי בעיה. שאני שוכב עם חברה שלי אני גומר מהר מאוד לפעמים אפילו אחרי חצי דקה.
מה אני יכול לעשות כדי לא לגמור מהר? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורי שלום
מירב שרון14/08/2009ישנם תרגילים שאתה יכול לעשות עם עצמך על מנת ללמוד לעכב את השפיכה. אתה יכול לקנות את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר בצומת ספרים, שם תמצא כאלה תרגילים או לחילופן לחפש בגוגל תרגילים לעיכוב שפיכה שנקראים start-stop. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בפוריותמישהו14/08/2009
האם מכה חזקה באשכים יכולה לגרום לאיבוד הפוריות?
יש עוצמה מסוימת של מכה שיכולה לגרום לאיבוד הפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/08/2009איך אפשר לדעת מה הסימנים שהמכה באשכים חזקה מדי? להלן הסימנים: אם אחרי הפגיעה באשכים, הכאב נמשך יותר משעה, אם יש נפיחות באחד האשכים או בשניהם כתוצאה מהפגיעה, אם נגרם פצע פתוח על או ליד איבר המין, אם הבחילות והרצון להקיא לא חולף, או אם מתפתח חום, אסור לחכות לביקור אצל רופא. אלה הם סימפטומים שיכולים להעיד על נזק רציני יותר שעלול לפגוע בפוריות או אף יצריכו ניתוח לצורך תיקון וחייבים לקבל טיפול רפואי מיידי במיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חלק מהסימנים שמירב פירטה
15/08/2009קיימים אצלך?
אם כן - כדאי לגשת לטיפול.
גם אז, בד"כ לא קיימת פגיעה בפיריון, שכן לאשכים יכולת התאוששות מרשימה מחבלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ולא
מישהו15/08/2009אין אצלי אף אחד מהסימפטומים.
סתם התעניינתי, למקרה שאני אצטרך לדעת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה בלשוןדניאל13/08/2009רציתי לדעת האם מין אוראלי יכול לגרום לפטריה בלשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדניאל
דניאלה פרייפלד14/08/2009יש סיכוי
היות ועדין לא ניתן לאבחן פצעים כל שהן דרך המחשב
רצוי להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בן 17תומר13/08/2009אני לא יעוד למה לא גודל לי הפין
זה קטן מאוד מבקש תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום
דניאלה פרייפלד13/08/2009תומר, אני מבינה את מצוקתך, אך קשה לענות ל"מאד קטן ...." לדוגמא עם מי אתה משווה?
איזה גודל הוא בזיקפה?
כולנו מושפעים ממה שהולך בחברה והיום הכל גדול! הגודל לא קובע את מידת הגבריות שלך.
וגם הגודל לא אחראי על ההנאה,העצמית שלך או ההדדית, אלא מה אתה יודע לעשות איתו ואם שאר גופך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי לא ממש גדל. זה מבנה הגוף שלי
..13/08/2009זה כמו שיש אנשים שעירים יותר ושעירים פחות. זה לא שהשעיר יותר הוא יותר גבר, זה פשוט עניין של מבנה ואופי של הגוף.
הגוף שלך, כולל האיבר, עבר את גיל ההתבגרות, ובדרך שלו - ולא היה דחוף לאיבר לגדול, ואין בעיה שיישאר ככה כל עוד הוא מתפקד. זו בסך הכול צורה וצריך לאהוב את זה כמו שזה. זה הגוף שלך, ויש לך רק אחד כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד התייחסות
מירב שרון13/08/2009לא ציינת מה אורך הפין שלך. בכל אופן, אתה עדיין בגיל ההתבגרות, בגיל של צמיחה פיזית, וזה כולל את הפין שלך, אז עד גיל 21 יש לך עוד כמה שנים של צמיחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל הפין
תומר18/08/2009יש לי 12 ס'מ ועובי דק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון19/08/2009הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו. יש לך עד גיל 21 לצמוח וזה כולל את הפין שלך. יש כאן גם עניין של גנטיקה, והבדלים גופניים בין אחד לשני, כמו שיש בנות עם חזה קטן לעומת בנות עם חזה גדול אותו כנ"ל לגבי הפין, וזה בסדר וזה בסדר. אתה צריך להיות שלם עם מה שיש לך, ולזכור שוב שמה שלא יהיה ולא משנה לאיזה אורך הפין יגיע, "הגודל לא קובע". רוב הנשים יגיעו לאורגזמה מגירוי חיצוני בדגדגן, אז מה שיש לך כרגע זה כבר מספיק טוב גם ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהשירז13/08/2009ישלי שאלה
אני במחזור אני יש לי קטעים של דיכאון ועצבים וזה יוצא על חבר
למה זה קורה ?
ואיך אפשר להירגע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרירדן
דניאלה פרייפלד13/08/2009לצערי יש נערות שאכן לפני הווסת"משתנות" דכאון, עצבים יש כאבי ראש עיפות.....
לא ברור למה יש שסובלות ושאינן סובלות ולמה כל אחת ממשו אחר....
ידוע שזה קשור לשינויים הורמונליים שמלווה את המחזור.הן תופעות שלפני הווסת ואמורות לעבור עם התחלת הווסת.
שינוי באורך חחים ובתזונה יכולים להקל
להמעיט בקפאין שגם נמצא בשתיה מוגזת,בשוקולד...
להמנע ממאכלים מלוחים מדי
לאכול יותר ירקות פירות מוצרים מחיטה מלאה
התעמלות בוקר ,יותר שינה.....
את לא חייבת לעשת הכל תנסי לראות מה מתאים לך.
בכל מקרה שבי עם חברך ותסבירי לו שזה "לא את" זה ההורמונים שלך!!!
ואם בכל זאת זה ממש לא נסבל וממשיך יותר מדי זמן אולי כדאי להתיעץ עם רופא למתבגרים/ות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצבי רוח
מורן14/08/2009הבנתי שגלולות יכולות לעזור למתן בצורה משמעותית את המצבי רוח האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה גלולות?
שירז14/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה גלולות?
מורן16/08/2009כל אחת ומה שמתאים לה ובסופו של דבר רופא מחליט את זה
בדרך כלל גלולות מהדור החדש כמו הרוממט ופמינט עם קצת הורמונים ולא כאלה של פעם כמו דיאנה למשל כדי שלא יהיו תופעות לוואי לא רצויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
דניאלה פרייפלד14/08/2009האם את מתכוונת גלולות למניעת הריון?
האם המתח שאת מדברת עליו בעיקר לפני שאת מקבלת את הווסת?או מתח תמידי שאת מרגישה.
כלומר את מכירה את עצמך כנוטה למצבי רוח ומתח או ש ה חדש לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהבדוי13/08/2009אני בן 17 עוד חודש וכשאני גומר אז השפיך שלי שקוף עם מעט מעוד גושים קטנים לבנבנים שקופים רציתי לשאול מדוע זה כך והאם זה אומר שיש לי ספיקת זרע נמוכה או משו כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדוי שלום
מירב שרון15/08/2009המרקם והסמיכות של השפיכה משתנה מאחד לשני ואין לזה שום קשר לספירת הזרע שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה מאודדטלי12/08/2009אני נער בן 16 ומקיים יחסי מין וביומיים האחרונים מסביב לאיבר המין יצא לי כמו פצע פנימי כזה שכואב מישהו יכול להגיד לי מה זה ואיך אפשר לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
מירב שרון13/08/2009מאחר ולא ניתן לאבחן אותך באופן וירטואלי, כדאי להגיע להיבדק אצל רופא אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה!מישהו12/08/2009שלוםם בעוד כמה ימים יכול להיות שאני יעשה את הסקס הראשון בחיי [אני בן 16] אבל אני לא יודע איך להתחיל את הסקס איך אתם חושבים שאני אומור לגשת לבחורה??
האם 13-16 ס"מ מספיק בישביל לפתוח קרום בתולים??
תודה אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
מירב שרון13/08/2009שאלה לי אליך, האם מדובר בבחורה שאתה יוצא איתה כבר תקופה, האם היא חברה קבועה שלך? היה רצוי מאוד שכן. למה? כי זה מאוד יכול להשפיע על איך להתחיל את הסקס עם הבחורה. כאשר נמצאים בקשר קבוע, ויש מספיק ביטחון ואמון הדדי, חשוב שתהיה פתיחות, לדבר על זה שאתם הולכים לעשות סקס ולהיערך לקראת זה, לקחת אחריות על הגוף שלכם, להשתמש באמצעי מניעה כגון גלולות ו/או קונדום. קרום הבתולין הנו כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב. קרום הבתולים עשוי להקרע מסיבות שונות: החדרת חפץ זר לנרתיק (למשל טמפון), קיום יחסי מין ולעתים אף ממאמץ יתר. מאחר וגם טמפון יכול לגרום לכך, אז האורך של הפין כאן זה לא משנה.
חשוב להקדיש הרבה זמן ואנרגיות למשחק המקדים - לתת לכל חמשת החושים יחס אפשר להכין את האווירה בחדר, להדליק נרות, לשים סנס, לשים מוסיקה מרגיעה, ואז להתחיל עם חיבוקים, נשיקות, ליטופים הדדים, מזמוזים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי. חשוב שהיא תהיה מספיק מגורה ושתהיה רטיבות בנרתיק שתקל על החדירה, מומלץ גם בחום להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL או LOVE GEL ולמרוח על הקצה של הפין ועל פתח הנרתיק. אפשר להקל על החדירה על ידי החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 עד לגודל היקף הפין, מה שמאפשר התרחבות הדרגתית של קרום הבתולין על מנת שלא "יקרע" ולא יכאב.
חשוב שהפעם הראשונה תהיה חוויה חיובית עבור שניכם. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב מאודמישהו12/08/2009יש לי כמה שאלות חשובות
האם ניתן לאונן עם אקונומיקה ??
האם זה יעשה לי בעיות??
האם אקונומיקה יכולה להוריד שיערות באזור הרקטום??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמישהו שלום
מירב שרון13/08/2009חס וחלילה להשתמש באקונומיקה לצורך אוננות. מדובר בחומר רעיל ומסוכן כאשר יש מגע ישיר עם העור, אף עלול להיות מסרטן. מאיפה באה לך המחשבה להשמתמש באקונומיקה, למה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, אני מוטרד, אשמח לעזרהבן 11 וחצי12/08/2009אתמול בלילה חלמתי שאני רואה טלוויזיה עם מישהו (שאני לא מכיר) ופתאום אחרי כמה זמן שמתי את הרגל שלו בין הרגליים שלי ושפשפתי חזק אני נורא מודאג שאולי זה אומר שאני הומו...
נ.ב. כל הדמויות בחלום (חוץ ממני ומהבנאדם השני) היו דמויות סאות' פארק... (סטן, וונדי וקרטמן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראל חשש ,אין בחלום בכדי להעיד
ד``ר עידן מיליצ`ר12/08/2009צמשיך להנות מחלומות כאלו ואחרים ללא חשש!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בן 11 וחצי19/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננותחסוי12/08/2009אני בן 13,
ואני עוד לא התחלתי לאונן.בנוסף אני גם לא רוצה לאונן (אין קשר לדת למרות שאני מסורתי).
האם זה בסדר שאני לא מאונן?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה בסדר גמור!!
ד``ר עידן מיליצ`ר12/08/2009אתה לא חייב לעשות מה שאינך רוצה וזה בסדר!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבוכה מחרמנות יתרסו אלן12/08/2009הי, אני בת 15.5, תלמידה מצטיינת אבל כזו שכל הכיתה מתייחסת אליה כאל "יורמית".
העניין הוא שאני ממש לא כזו יורמית, ומוצאת את עצמי מתחרמנת מכל בחור שני שהולך לידי. במצבים מסויימים אני כל כך חרמנית (עדיין בתולה, אגב) שאני מוצאת את עצמי הולכת לשירותים בביה"ס ומאוננת בתא, לבד.
האם ייתכן שאני סוטה או חולת מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכל עוד את מפנטזת על הדברים הנכונים,
מי?12/08/2009הכול בסדר. לא?
אני מניח שיש הרבה נערות עם תיאבון מיני כזה.
ניסית פעם לדחות את האקט? לוותר פעם אחת? מה קורה אם כן, זה לא עובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסו אלן
דניאלה פרייפלד12/08/2009שלום
את ממש ממש לא חולת מין או סוטה
את נערה מתבגרת!! בריאה וזה ממש ממש בסדר שאת עדיין בתולה.
וכל עוד את מאוננת בפרטיות ולא פוגעת, מפריעה לאף אחד תמשיכי.כך גם תכירי את עצמך יותר כשתהיי מוכנה...
תרבותינו ממהרת, במיוחד לצעירים, וזה לא תמיד טוב שצעירים/ות מקיימים יחסים מלאים לפני...........גיל 18+....
הגוף אולי!!! מוכן אך הנפש לרוב אינה מוכנה!!! ואז כעבור שנים עלולה ה"שריטה" המינית (שנעשה בגילאים מוקדמים) לעלות ולהציק!
לחץ חברתי עצום מולך ב"היותך" כפי שאת אומרת "יורמית"...אני מבינה את מצוקתך ואת כאבך
כל מה שאגיד לא יעזור ואולי שמעת הכל. חשוב מאוד שיהיה לך ביטחון עצמי אנא לא לזלזל בערכך.....לא יעזור אם את מרגישה......
אבל זכרי את הברווזון המכואר ותדעי שמספיק אחד שיעריך אותך כפי שאת אחת במינה ולא כמו כל השאר אני משערת שזה רק עניין של זמן....
לגבי האוננות, אם יש לך מקום לפרטיות בבית תשחקי עם זה בתנוחות שונות גם במקלחת תכירי את כל גופך ולא רק שם תסתכלי....ותיהני ובהמשך את כל זה תקחי לזוגיות המינית.
בהצלחה לא קל להיות 15 +* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזהשירז12/08/20091.השדיים לא באותו גודל האם זה נורמאלי ? (אחד יותר קטן מהשני)
2.זה יסתדר מתי שהוא ?
3.צריך לעשות עם זה משהו אם אפשר לסדר את זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום ח
דניאלה פרייפלד12/08/2009שדים גדלים לאט, ולא תמיד באותו זמן.
וכפי שאת מתארת, הן גם אינן תמיד גדלות באותו הקצב.
זה לא אומר שהן ישארו כך. חשוב לציין שכל גופינו אינו סמטרי וכך גם לרוב השדיים (אך לא באופן קיצוני).
לעיתים בנות מוטרדות מגודל וצורת שדייהן,היות והחברה (תרבות) מדגישה את הנושא בסרטים פרסומות, קליפים ....אבל אין צורה אחת מושלמת או גודל אחת מושלם כמו כל דבר אחר בגופך.
לא ציינת את גילך, אז אם את בתחלית התפתחותך מצב שדייך ,תקינים ומתפתחים לפי הקצב שלהן.... כל מה שאת צריכה לעשות זה לתת לעצמך ולגופך זמן לגדול..
להיות קשובה לגופך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיל שלי
שירז12/08/2009גילי הוא 16 עוד מעט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בבקשהדוד11/08/2009שלום
בחורה שמיזדינית בפעם הראשונה שלה חייב לרדת לה דם או שלא לכל אחת
כי אני זיינתי אחת כזאות שהיא אמרה לי שהיא בתולה וכאב לה כן וגם לי היה קשה
אז יש מצב שהיה הייתה בתולה ולא ירד לה דם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריכול להיות שלא ירד לה דם
שירז12/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוד
דניאלה פרייפלד12/08/2009אכן נכון לא תמיד יש דימום
אך למה חשוב כל כך, נושא של להיות בתולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהLDחסוי11/08/2009קיימץי א חברתי יחסי מיןןןן אם תנוחות של סרטי פורנו והיא נהנתה ואני לא כיא אני לא אוהב אותה!!
והיא רוצה עוד פעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרומה אתה רוצה?....
ד``ר עידן מיליצ`ר11/08/2009זה מה שתעשה! רק בנימוס! :-)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)