מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אממ שאלה מביכה...ספיר הרוש21/08/2009
יש לי ריח רע מהפות..זה ממש מביך
מה עלי לעשות?אני לא חושבת שיש לי איזה בעיה בנרתיק זיהם וכדומה...מה בכל זאת ניתן לעשות?יש משחות שמונעות את הריח? האם שטיפה אינטימית כמו "פמינה"במקלחת עוזרת?
אשמח לקבל תשובה... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ספיר
דניאלה פרייפלד21/08/2009ריח הוא ענין אישי,אנדבידואלי מה שאת חושבת כלא נעים אחרים יחשבו אחרת
ולרובינו יש ריח אישי,אך במיוחד מאיברי המין, כי הן אינם חשופים לאוויר.
ולכן אשאל אותך ברשותך
האם מדובר כל יום בשבוע?
האם זה למשך כל היום?...
האם שמת לב שזה יותר חזק אם מאכלים שונים?
לא להשתמש בתרסיסיםהגניים
מומלץ שטיפה עם מים וסבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמישהי21/08/2009
שלום.
אתמול שכבתי עם חבר שלי. והיום בבוקר כשהתעוררתי שרף לי קצת וגם כשעשיתי פיפי צרב לי , כאילו לא שתיתי כמה ימים מים..
יש לציין שמעולם זה לא קרה לי. ושנבדקתי אצל רופא נשים לפני חודשיים-בדיקה שגרתית- והכל תקין אצלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי שלום
מירב שרון23/08/2009הפניתי את שאלתך לד"ר חרותי ולהלן תשובתו:
אם הצריבה ממשיכה את צריכה לגשת לקופ"ח לעשות בדיקת שתן לתרבית וכללית לשלול זיהום. בינתיים לשתות מיים ואם אפשר מיץ חמוציות (שמפחית הסיכוי לזיהום).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורמאלי, מוזר ??אנונימית..20/08/2009
ערב טוב..
כבר הרבה זמן שיש לי כל הזמן פנטזיות על לראות את חבר שלי מאונן מולי. זה כבר יותר מכמה חודשים כככה...
אמרתי לו את זה, וגם אמרתי לו שזה יותר מדליק אותי לראות אותו עושה את זה מולי, והוא אמר שאין לו בעיה לעשות את זה....
זה נורמאלי\ מוזר שאני חושבת ככה.. ?
[ד"א, שנינו בני 17.5 ואנחנו כבר שנה וחודש ביחד]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאני שלום
מירב שרון20/08/2009זה מאוד טבעי ונורמאלי לפנטז זה חלק טבעי ובריא של עוררות מינית. כל פנטזיה היא לגיטימית כאשר היא בגדר פנטזיה, לא כל אחד רוצה לממש את הפנטזיות שלו ואם כן רוצים לממש את הפנטזיה אז חשוב שזה יהיה משהו שלא פוגע בך או בסביבה שלך, כל זמן שמקובל על שני הצדדים לממש את הפנטזיה, אז זה לגיטימי. אם זה בסדר מבחינתו לאונן מולך ולך זה עושה לך את זה, אז לכו על זה. לאונן בפני בן הזוג מצריך פתיחות מינית רבה ותקשורת מינית פתוחה, לדבר על זה ביחד כמו שאתם מדברים על זה, זה חלק מהתהליך של בניית זוגיות ומיניות טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אנונימית..20/08/2009דבר ראשון תודה על התשובה :)
דבר שני אנחנו מאוד מאוד מאוד פתוחים אחד לשני, אז ככה שמבחינתו אני לא חושבת שתהיה בעיה כי כמו שהוא אמר- אין לו בעיה לעשות את זה
ליל"ט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה :)
מירב שרון20/08/2009ומאחלת לכם שהזוגיות והמיניות שלכם תמשיך לפרוח. לילה טוב גם לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהה !!! דחוףף ! ..חסוי ..20/08/2009
שלום , אני צריכה עזרה בקשר לכמה דברים .. אני בת 16 וחבר שלי בן 18 , אנחנו חברים כבר 4 חודשים ואנחנו ממש מאוהבים אחד בשני , כל הזמן אנחנו מתנשקים ועושים הרבה דברים כאלה ביחד .. ( ועדיין לא שכבנו ) אני מרגישה שיש בינינו ממש כימיה ותשוקה ובא לי לעשות איתו אהבה , הוא ממש חמוד ועדין, והוא לא כמו בנים אחרים ש"משתמשים וזורקים " הוא ממש אוהב אותי ואני חברה ראשונה שלו ושתינו לא מנוסים בזה , אני מוכנה לזה אבל אני מפחדת מהתהליך עצמו ואני מפחדת מהעניין של ההריון למרות שאני יודעת שנעשה את זה עם אמצעי מניעה אבל זה עדיין מלחיץ אותי מאוד , והתהליך הזה - אני מפחדת שזה יכאב מאוד, והדם וכל זה .. אני לא יודעת מה עושים ומה לא עושים , אני פשוט יודעת שאני מוכנה ושבא לי להיות איתו (: אני קטנה בשביל זה ? מה צריך לעשות ?? . אני ממש מפחדת ולחוצה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון20/08/2009אני חושבת שאם יש לך כ"כ הרבה פחדים וחרדות סביב קיום יחסי מין, אז אולי את עדיין לא בשלה לזה וזה בסדר גמור. כשתהיי מוכנה לזה, את תהיי במקום אחר. בינתיים אפשר לעשות הרבה דברים שלא כוללים חדירה, כל מה שנקרא outer-sex כולל נשיקות, חיבוקים, ליטופים, מזמוזים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
חסוי ..21/08/2009כןן אבל אני ממש רוצה לעשות איתו את זה והדבר העיקרי שאני פוחדת ממנו זה ההריון .. למרות שאני יודעת שנעשה את זה עם קונדום , זה עדיין מלחיץ ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון21/08/2009אם הדבר היחיד שממש מפחיד אותך זה הריון אז אני ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים, לציין שאת בתולה ולבקש מרשם לגלולות, כך את לוקחת אחריות על הגוף שלך. את זאת שצריכה להקפיד לקחת יום יום את הגלולות, האחריות לגמרי בידיים שלך. גלולות הנן יותר יעילות במניעת הריון ואם מקפידים לקחת יום יום בלי פספוסים, הסיכוי ל"פנצ'רים" אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי ..21/08/2009ההורים שלי לא אמורים לדעת שאני עושה את זה כי הם ממש ייכעסו עליי ,ואני מעדיפה שנעשה את זה עם קונדום במקום להתעסק עם העניין של הגלולות ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
דניאלה פרייפלד21/08/2009אני קראתי את הפניות שלך עד כה
ואני מסכימה עם מירב!
אני מאמינה לך שאת מאוהבת בו, אבל כפי שמירב צינה ,את לא נשמעת מוכנה ללכת עד הסוף....
והחשש החזק שלך מהריון, זה, הקול הקטן שמנשה לומר לך עד לא...וניתן לקיים סקס נפלה, במגע גופני הדדי בעירום,ולתת לכם זמן להכיר את תענוגות גופכם (של עצמך ושלו)ופרק זמן זה לחשוב לא בלחץ איך להתגבר עלהחשש מהריון כי כפי שצינה מירב כל אמצעי אחר דרוש התיעצות עם רופאת נשים....(את יכולה ללכת מבלי לידע את הוריך,שזאת עדיפות יותר טובה מלהיכנס להריון, אך חבל!!!!.)
גם אם תחליטי להשתמש בקונדומים מאד מאד חשוב לקרא את ההוראות,לקנות בבית מרקחת לבדוק תאריך,לפי הגודל הנכון,לא לשמר במקום חם,...ושוב לקרא את הוראות השימוש..
אם את מחליטה שאת הולכת עד הסוף,קחי בחשבון שאת עלולה להיות, לחוצה,( מהחשש להריון...,ועצם העובדה שזאת הפעם הראשונה) וכתוצאה מכך לא תוכלי לאפשר לעצמך להיות במצב שמאפשר לך להרטיב את עצמך בנרתיק והחדירה עלולה לא כל כך נעימה אז רצוי להפסיק להירגע ולנסות שוב.(או שיהיה לך גם חומר סיכה על בסיס מים כמו KY גל)
'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחזרה
חסוי ..21/08/2009תודה רבה לכן ,
אבל אני יודעת שאני מוכנה לזה ..
פשוט אני קצת חוששת מהריון אבל אני יודעת שנעשה את זה עם קונדום ואני לא רוצה להתחיל עם גלולות .. יש בינינו משיכה פיזית וגם דיברנו על זה והוא אמר שמתי שאני יהיה מוכנה אז מבחינתו זה בסדר ושהוא יחכה כמה שצריך בשבילי.. אני ממש רוצה רוצה לעשות איתו את זה .. תמיד שאני איתו אני כאילו מאבדת את הראש ולא יהיה אכפת לי מההריון באותו הרגע בגלל זה אני חושבת על זה עכשיו .. והשאלה העיקרית שלי זה אם נשתמש בקונדום עדיין יש סיכויים להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוו קיי
דניאלה פרייפלד21/08/2009קונדמים יעלים כמו כל האמצעי מניעה אם משתמשים בהם כהלכה....
ודאו תאריך,רק שימוש חד פעמי,להזהר לא לנקב או לחורר עם הציפורנים,לא לשים עליו חומר על בסיס שמן,לא למתוח מדי..
חשוב להקפיד שהקונדום יישאר עליו כשפינו יוצא מן הנרתיק!!!
יעלות הקודום,כתוב על הקופסא,87% עד 98% ניתן להגביר את היעלות עם משלבים את השימוש
בו בקוטל זרע.
חשוב לקרא הוראות
היות והחלטת ללכת עד הסוף ...קחו בחשבון שלקיים יחסי מין, זה כמו ללמד לרקוד עם פרטנר, בהתחלה זה קצת צולע ,אולי לא כל כך נעים, אך עם כל התנסות לומדים יותר ויותר ונהנים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה רבה : )
חסוי ..21/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
דניאלה פרייפלד21/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה...(:20/08/2009
לא יודעת מה קורה איתי אני נמשכת גם לבנים וגם לבנות למרות שאני מעדיפה בנים מה זה אומר שאני דו מינית? מפחיד אותי מאד.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למווניקה שלום
מירב שרון20/08/2009זה מאוד טבעי בגילך להיות עסוקה בבניית הזהות העצמית שלך כולל לחקור את המיניות שבך. אין לך ממה לחשוש, הכול בסדר. כולנו נמצאים על איזהשהו רצף של מיניות, יש כל מיני צבעים זה לא שחור ולבן, וזה בסדר וטוב שכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשקובי19/08/2009
מחפש להכיר נערה בגילאים 15-16 , אני בן 15 מהצפון לכל מי שרוצה להכיר שתשאיר תגובה להודעה שלי
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון20/08/2009זה לא אתר הכרויות. קרוב לוודאי שאף אחת כאן לא תכתוב מס' טלפון או כתובת מייל, אנשים כאן שואלים שאלות מאוד אישיות ואינטימיות ומעדיפים לשמור על פרטיות ואנונימיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה0501234567
חסוי31/08/2009אני סקסית בטרוף O.O
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו ליבדויה19/08/2009
אני וחברה שלי עשינו את זה אתמול בפעם הראשונה ואני היכנסתי בערך 8 ס"מ מהפין שלי
ולא ירד דם והיא אף פעם לא קיבלה מחזור
זה אומר אני בתול או לא??
ה הומר שהיא בתולה או לא??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
דניאלה פרייפלד19/08/2009אתה כבר לא בתול
וגם החברה שלך לא בתולה היות ולפי דבריך נכנסת אליה...
אני רק מקווה שאתם משתמשים בקונדומים,ונהנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהבדויה19/08/2009
אם אני וחברה שלי עשינו סקס והכנסתי בערך רק 8 מ"ס מהפין שלי ולא ראיתי דם והיא אף פעם לא קיבלה מחזור
זה אומר שאני עדיין בתול או שאני לא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה כבר ענתה לך על השאלה שלך
מירב שרון20/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן 6 שנחשף לסרט כחולשרי19/08/2009
בני היקר ביקר אצל חברו במשך שעה ,כשהחזרתי אותו הביתה שאלתי מה עשה שם ,הוא סיפר לי כי היה עוד חבר של הילד והם לא ממש שיחקו איתו.לאחר מכן הוא העלה חיוך על פניו ואמר כי החבר המארח שם סרט מצחיק במחשב שאם הוריו ידעו הם יכו אותו ויענישו אותו.ביקשתי ממנו לספר לי במה עסק אותו סרט מצחיק והוא תיאר לי בחיוך ובמבוכה כי היו שם אנשים ערומים והם התחברו בניהם והיה מישהו שליקקו לו את הבולבול וכן שהיה שם בובלבול מאוד גדול.באותו רגע הייתי נסערת מאוד ואמרתי לו שאנו צריכים לספר זאת להוריו של הילד שמשקר (ילד בן 7) .קראתי לאימו ושיתפתי אותה התייחסתי לכך שזה מעשה חמור כי הילד משקר להוריו ועלינו לעזור לאותו הילד שלא יעשה דברים נוספים במרמה.
אני לא יודעת כעת מה לעשות ,התמונות שנשארו במוחו של הילד הם בטח לא יועילו לו.אמרתי שזה סרטים אלימים ומגעילים שאין לכך קשר עם המציאות ולא עושים דברים כאלה.איך אני אדע כיצד זה ישפיע עליו לטווח הארוך?מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר O.M.G
בן 11 וחצי19/08/2009מצטער בשבילך מאוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרי שלום
מירב שרון19/08/2009זה קרה עכשיו מה עושים עם זה הלאה? חינוך מיני מתחיל עוד מהגן ועכשיו יש בהחלט מקום בייחוד לאחר החשיפה לפורנו לעשות לו חוויה מתקנת על ידי כך שתקראי איתו סיפור שמתאים לגילו שמסביר איך ילדים באים לעולם. יש ספר לילדים של גילה ברונר, מטפלת מינית שהייתה שותפה בכתיבה של הספר הזה. טוב שדיברת עם האמא השנייה שתהיה מודעת לעיסוק של בנה בפורנו בגיל 7. הספר מחבר בין אהבה ומיניות ומתאים לגילו. וחשוב שציינת בפניו שהסרט לא משקף את המציאות.
להל הפרטים של הספר:
ברונר, גילה וחנה ליבנה (2003). אנשים קטנים בבטן. הוצאת ספריית הפועלים. ספר המיועד לגיל הרך ולהורים הרוצים להסביר "איך באים ילדים לעולם?". מעוטר באיורים מקסימים ובשפה ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גומר מהר .למה ?רוני18/08/2009
אני בן 19 ואני גומר מאוד מהר בזמן סקס או אוננות בערך כאחרי דקה .אבל כשאני שותה אלכהל או מעשן חשיש אני גומר מאוד לאט למה זה ככה ? ומה אני יכול לעשות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני שלום
מירב שרון19/08/2009לעיתים אנשים מגיעים לסמים ו/או לאלכוהול על רקע בעיות בתפקוד המיני כי הם חושבים שזה משפר את הבעיה אבל לטווח ארוך זה "גול עצמי", כי משם ההתדרדרות לאלכוהליזם ו/או לסמים קשים יותר יותר קלה ואז יש סיכוי להרבה יותר בעיות בתפקוד המיני. חשוב שפנית עם השאלה הזאת כי אתה יכול לעזור לעצמך להתגבר על הבעיה מבלי "לברוח" לסמים ו/או אלכוהול. יש אפשרות להיעזר בתרגילים שנקראים התחל-הפסק (start-stop) אתה יכול לאתר אותם בגוגל. או לחילופין לקנות לעצמך את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר, ניתן לרכוש אותו בצומת ספרים, מדובר בתרגילים שאתה עושה עם עצמך על מנת ללמוד איך לשלוט בשפיכה שלך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
noam@19/08/2009יש כמה שיטות ל"השהיית" הגמירה. כמו למשל לחשוב על דברים לא מגרים. בני משפחה, דברים שמגעילים אותך.
אלכוהול הוא יותר מדכה את הגמירה. בקשר לסמים אני לא יודע..
חוץ מזה, תחשוב על להפסיק לעשן חשיש. תעשה לעצמך קצת חשבון נפש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה בסדר?ניר18/08/2009
האשך הימני שלי נופל למטה יותר מהאשך השמאלי בקצת פחות מסנטימטר. זה לא ממש מפריע לי אבל אני רוצה לדעת אם כדאי להיבדק או משהו. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לניר שלום
מירב שרון19/08/2009יש כאן עניין של חוסר סימטריה לפי התיאור שלך וזה טבעי, אצל כל אחד לאורך הגוף יכול להיות חוסר סימטריה למשל שנחיר אחד גדול מהשני, או אצל נערה ששד אחד יותר גדול מהשני. אותו כנ"ל לגבי שק האשכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר גמור !
noam@19/08/2009אצל רוב הבנים זה ככה. אין יותר מידי סימטריה.
לפעמים אשך אחד יותר למעלה או למטה, הזין נוטה לצד מסוים, או נוטה למעלה או למטה.
זה בסדר (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית גדילהסער (=18/08/2009
אני בן 15 ו7 חודשיים ויש לי בעית גדילה גובהי הוא מטר 73 אני דק (במבנה הגוף אבא שלי ואחי רחבים כאלה אני ממש מתבייש בגופי) אבא שלי מטר 90 ואמא שלי מטר 80 ואני ממש נמוך ולא מפותח יחסית למשפחה שלי (אח שלי גדול ממני בשנה והוא כבר מטר 86 שעיר רחב והכול)
ולי אין כמעט שערות ברגלים אחותי היא בת 12 ויש לה יותר ממני ואין לה בכלל הרבה אין לי שערות בפנים. בידיים אפילו בקושי יש לי ממש אבל ממש מעט גם איבר המין שלי ממש קטן משהו כמו 12 ס"מ בזיקפה ואני יגדל רק עג גיל 17 אוטוטו זה נגמר ויש לי גוף של ילד בגיל 12 וחצי אין לי בטחון עצמי בגרוש בגלל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
noam@19/08/2009אני לא מבין למה אתה משווה את עצמך לשאר בני המשפחה שלך.
הגובה שלך בסדר גמוווור לגיל שלך ! מה אתה דואג?
שמע, לא יודע למה אתה דואג שאתה לא שעיר XD עדיף שתהיה פחות שעיר, תאמין לי.
שעירות זה לא הדבר הכי טוב, ועדיף שכשתהיה גדול לא תהיה רחב, שמן ושעיר. אני לא צודק?
תגדל לאט לאט, שיערות גודלות הרבה שנים, יש לך זמן (=
הפין גדל עד גיל 21, ולא עד גיל 17. ככה שאין לך מה לדאוג. הגודל פחות חשוב, יותר חשובים הביצועים.
אני מבין למה אתה חסר ביטחון, דברים כאלה גורמים לחוסר ביטחון, ואם אתה לא בטוח במראה שלך אין לי איך לעזור לך. רק לומר לך שלפי דעתי המראה לא צריך להוריד את הביטחון. תהיה גאה במה שאתה, במה שאתה טוב, במה שאתה עושה ובתחביבים שלך, ואל תייחס למראה שלך שאני בטוח שהוא לא נורא כגורם שמוריד לך את הביטחון ברמה גבוהה כל כך !
יהיה טוב, תאמין לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אכפת לי בכלל מהשעיר
סער (=19/08/2009הבעיה שאני לא גודל זה שאני מטר 73 זה כלום
אני קראיתי על זה המוןןןןןן ויש לי בעיית גדילה את פעם ראית ילד בן כמעט 16 בלי שעיר בידים וברגלים כמעט זה נראה לך הגיוני?!?!?!!?
ממה שהבנתי שגם הפיטמות קשורות ויש לי פטמיה בגודל של ילד בן שלוש אני לא צוחק אני מיואשששש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי להוסיף
סער (=19/08/2009שאנשים שלא מכירים אותי חושבים שאני בכיתה ח ואני ב יא!!!!!!!!!!!! אפילו גם חברים שלי אומרים את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמאלי לחלוטין
21/08/2009מה שענה לך נועם נכון לגמרי. גיל 15 הוא ממש תחילתו של גיל ההתבגרות ולא סופו.
אל תשווה עצמך לאחרים (כולל לא לבני המשפחה). 1.73 בגילך זה תקין. איבר המין שלך בגודל מעל לממוצע והשיעור יופיע גם יופיע. קצב הצמימה שונה מאחד לשני ויש כאלו שמתחילים מוקדם - אבל גם מסיימים את התהליך מוקדם לעומת late bloomers אשר מלבלבים באיחור, אך ימשיכו אחרי כולם.
אם אתה בכל זאת חושש שקיימת בעיה רפואית, גש לרופא מתבגרים לבדיקות הורמונליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אוכל בריא ומספיק?
rr22/08/2009יש לפעמים קשר בין התזונה של האדם להתפתחות המנית שלו זה לא רק גנים
יש וויטמנים שקשורים לתהלכים הורמונלים אז תתכיל לאכול בריא: פרות ירקות( אם אתה לא אוכל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה לך?! אני עולה לי"א ו-170 ס"מ
נ22/08/2009ואני לגמרי בממוצע של השכבה ואף אחד בחיים לא אמר לי כלום. אתה משווה את עצמך למשפחה שלך, שהם אנשים גבוהים, וזה מה שהורס לך את הדימוי העצמי. גם לי יש ידיים די חלקות, כמה שיערות בלונדיניות וזהו. חוץ מזה גם ראיתי חבר'ה חלקים בשכבה, זה לא יוצא דופן כמו שאתה עושה מזה. בעניין הגודל - גם לי יש בערך 12 ס"מ בזקפה, אבל החלטתי עם עצמי שזה לא מטריד אותי יותר, גם כי זה לא יעזור בכלום וגם כי אין לכך שום סיבה. החלטתי להתייחס לזה בהומור, זה הכי חשוב.
אל תתן לכל השטויות האלה לפגוע בביטחון העצמי שלך. אתה צריך לאהוב את עצמך כמו שאתה, כי הגוף שלך זה אתה ואתה זה הגוף שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבין
אור24/08/2009למה אתה מתבכיין אני בן 17 השיער התחיל לגדול לי רק שנה שעברה
והפין מזה משנה הגודל העיקר הביצוע
ובקשר לגבוה יש לי חברים נמוכים ממך
תתעודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה דואג...
תומר25/08/20091.73 זה טובבב!! אני עולה לי"א ואני 1.65 בלחץ ואני לא הולך לגבוהה יותר.. (לפי עקומות גדילה)
ובקשר לשיער.. אל תדאג אתה תהיה הרוב המוחלט של החיים שלך שעיר.. אל תחכה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות לחברה שליקיקו18/08/2009אני וחברה שלי התחלנו לשכב ומשתמשים בקונדומים. אני רוצה שהיא תתחיל להשתמש בגלולות אבל היא אומרת שהיא לא מוכנה להכניס לגוף שלה הורמונים כבר בגיל הזה (היא בת 17). באמת יש בגלולות הרבה הורמונים? אולי יש גלולות עם מעט הורמונים או שכל הגלולות אותו דבר? פשוט קונדומים זה מבעס וגם לא נראה לי בטוח כל כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי קיקו
אורן18/08/2009חברה שלי לוקחת גלולות שלפי מה שהיא אומרת אין לזה הרבה הורמונים .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיקו שלום
מירב שרון19/08/2009אתה יכול להציע לחברה שלך להגיע יחד איתך להתייעצות עם רופא/ת נשים לגבי האפשרויות השונות של גלולות למניעת הריון. יש גלולות עם מינון הורמונלי נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה..
לילך19/08/2009קודם כל קונדום זה די בטוח.
בנוסף, אתה צריך לכבד את ההחלטה שלה, למרות שהיום יש גלולות עם מעט הורמונים כמו בפמינט, הרמונט וכאלו (גלולות של הדור החדש).
אתה יכול לומר לה שתלך איתה אפילו לרופא/ת נשים לייעוץ, ואז שהיא תחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי אוננותאור18/08/2009הי אני בן 15
התחלתי לאונן לפני כמה חודשים והתכיפות גדלה אצליי בזמן האחרוןם.
לפני כמה ימים היה יום שאוננתי בו המון, במשך חצי שעה עם הרבה שפיכות ברצף. האם זה גורם נזק?
עכשיו נראה לי שהעור שבצד האיבר השתפשף כי הוא שורף לי, וטיפה כואב בצד כשאני מנסה לגעת או לאונן שוב. לא כאב נורא, כאילו כמו התכווצות בשריר. אז מה שעשיתי זה הורדתי ממש את התכיפות, יש ימים שאני לא מאונן בכלל. בנוסף, בימים האחרוניםהיו מקרים כשכהשתנתי השתן יצא בזרם "מפוצל" ולא מכוון. זה לא קורה כל יום, אלא מדי פעם. בזמן האחרון אני מאונן בתכיפות גבוהה מאוד, אז אולי יכול להיות שהנוזל זרע סותם את הפתח אם אני לא מנקה כמו שצריך?
אני מקווה שלא גרמתי משהו.
=[
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאור
noam@19/08/2009לאונן הרבה זה לא מזיק לבריאות שלך.
וכן כנראה שגמרת לשפשוף שם. זה קורה לטובים ביותר (;
אתה לא צריך לדאוג בקשר לזרם המפוצל. אני די בטוח זה לא קשור לאוננות.
ולא, לא יכול להיות שהזרע 'חוסם' את פתח הפין.
יומטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל חשש
21/08/2009שוב ענה לך נכון מאוד נועם ותודה על השתתפותו.
אוננות אינה מזיקה, אך ייתכן וגרמת לשפשוף בעור בשל התכיפות. תעשה מנוחה כמה ימים עד שזה יחלים והקפד להשתמש בחומר מסככך בפעמים הבאות, שיקטין את הסיכוי לשפשוף.
הזרם המפוצל לא קשור , בייחוד לאור העובדה שזרם השתן "פותח" אותו.
תהנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה קשה בגבריות!י.17/08/2009שלום,
אני בן 23 השוואתי את גודל הפין שלי בזקפה עם חבר שלי שהוא גם בגילי (23) השוואנו היו עוד 5 בחורות בחדר אני הופתעתי לגלות שבגודל ובעובי ובאורך הפין של החבר שלי יותר גדול משלי.
הושפלתי והובחתי עד לשפל המדרגה. עכשיו אני בדכאון עמוק וכל המעמד הזה פגע לי בגבריות חוץ מיזה שהבחורות צחקו עליי והשפילו אותי גם הן.
רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי להגיע לגודל שיש לחבר שלי?
ואיך אפשר לדבר עם הבנות אחרי מה שהן ראו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
מירב שרון17/08/2009אני מבינה שעשיתה השוואה של גודל הפין שלך עם חבר שלך, זה טבעי לעשות השוואות חברתיות מה שלא הבנתי זה איך זה שזה קרה בנוכחות 5 בנות. דרך אגב לא ציינת מה אורך הפין שלך. ככה או אחרת תאחל'ס זה לא ממש משנה מה אורך הפין, כי רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן ולא בחדירה עצמה, מה שמחזק את הטענה ש"הגודל ממש לא קובע". זה לא מה יש לך אלא מה אתה עושה עם מה שיש לך. ואם הבנות האלה צחקו אז אלה בנות שאין לך בכלל מה להשקיע בהם אנרגיות נפשיות, הם לא שוות את זה ממילא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטחון עצמי ירוד
י.18/08/2009שלום,
איך זה קרה בנוחכות 5 בנות? בערב הן באו אליי לראות סרט עם חבר שלי גם זה התפתח לנושא מניות, אז נכנסנו כולם לחדר שלי אני וחבר שלי אוננו עד לזקפה מלאה אני שם לב שאני כבר הגעתי למקסימום זקפה שלי לעומת זאת הוא הגיע יותר וניסה להרשים את הבנות מעמד זה מאוד מעליב וגם ירד לי במכה אחת הבטחון העצמי
אני לא יודע מה האורך שלו אבל כפי שזה נראה הפין שלי ביחס לפין שלי קטן מאוד
וזה מה שפגע לי בגבריות מול הבנות.
גודל הפין שלי הוא 14 ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי.
noam@19/08/2009אני מבין למה הובכת.
אבל אין סיבה... מה שברור שהוריד לך את האגו זה העובדה שהבנות אולי צחקו עלייך, אבל 14 ס"מ זה גודל מכובד, ואין לך מה להתבייש, כי יש המון שיש להם יותר קטן !
זה לא שזה 10 ס"מ. אין לך מה להיות מובך.
אני מבין אותך לגמרי למה הובכת שם באותו המעמד, אבל אתה לא צריך להתייחס לזה שלחבר שלך יש יותר גדול משלך ולהוריד מהערך העצמי שלך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאגו שלי מולו ירד!!!
י.21/08/2009שלום,
אני יציין שוב שאני בן 23 והוא גם בגילי.
לא ירד לי האגו כשהבנות ראו של מי יותר קטן וצחקו אבל אני מבין אותן!
דרך אגב לנער בן 16 יש גודל פין של 14 ס"מ אני בן 23!
לחבר שלי יש "מפלצת" בין הרגליים בהשוואה לשלי.
מאז רגע זה אני עדיין חסר בטחון עצמי.
ויש לי שאלה : למה אני לא צריך להתייחס שיש לו יותר גדול משלי גם אני היתי רוצה כמו שלו וגם לנסות להרשים את הבנות ולצערי לא הצלחתי... ( אם היתי עם בת אחת כן לפני זה אולי היתי מצליח לפני שהיא היתה רואה את של חבר שלי לפי דעתי בחברה של היום הגודל כן קובע לפי מה שראיתי באותו ערב ).!!!
עכשיו : מה אני יכול לעשות?
האם הפין שלי עוד יגדל או שזהוא?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון21/08/2009אתה לגמרי יכול להרגיע כי הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ אצל אדם בוגר. אז אתה נמצא בטווח הנורמה, ואין לך שום סיבה להרגיש נחיתות כלשהי בנדון. אני בטוחה שבעקבות התקרית הזאת, אתה לא תמהר לאונן לצד גבר אחר בנוכחות חבורה של בנות, כי יש לזה פוטנציאל של פגיעה לאגו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)