מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שמטרידה אותי...אני:)02/08/2009
אז ככה... יש לי חבר כ11 חודשים ואנחנו עושים הכל הכלל חוץ מחדירה וממש ממש ננהננים מיזה..!
אני יודעת שחבר שלי מגורה והכל והוא נמשך אלי מאווד אאבלל הוא אומר לי שהוא לא מצליח להגיע לזקפה מלאה למרות שהוא גומר...
עכשיו ישלי שאלה אליכם... ההנאה משתנה כאשר הזקפה היא לא במלואה?
ואיךא פשר לגרום לו להגיע לזקפה מלאה... ואני כן עושה לו בידדד והככללל והוא גומר אבל אין זיקפה מלאה... מה לעשות? \:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון02/08/2009הזקפה שלו תלויה בו ולא בך. כלומר, בזמן משחק המודם, בזמן שאת מאוננת לו, הוא צריך להדריך אותך איך ומה לעשות לו כדי שהוא יגיע לזקפה מלאה, כי רק הוא יודע מה הקצב שהוא צריך, מה העוצמה וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה דחוףמור02/08/2009
שלום רב לכם..
יש לי חברה כבר שנה וחצי ובחודשיים האחרונים התחלנו לקיים יחסי מין
לשנינו זאת הייתה הפעם הראשונה
שכבנו הרבה פעמים מאז ומאף אחת מהפעמים היא לא הגיעה לאורגזמה
מה אני יכול לעשות כדי שהיא תגיע לזה?
ואיפה בדיוק נמצא הדגדגן?!
תודה מראש ושבוע טוב לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה שלום
מירב שרון02/08/2009זה נפלא שכ"כ חשוב לך לענג את חברה שלך על מנת שתגיע לאורגזמה, אבל זה קודם כל תלוי בה. היא צריכה לדעת איך לענג את עצמה (על ידי אוננות) ולדעת איך להביא את עצמה לאורגזמה על מנת שתוכל לכוון אותך שתעזור לה להגיע לסיפוק. האם היא יודעת להגיע לאורגזמה עם עצמה? אם היא טרם התנסתה בכך, אז אני ממליצה בחום על הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. ניתן לרכוש את הספר בצומת ספרים. זה ספר שמיועד במיוחד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה עם עצמן ו/או עם בני הזוג שלהם. הספר בכלל מומלץ לכל אשה שרוצה להתחבר לגוף שלה ולמיניות שבה. לגבי איפה נמצא הדגדגן, אתה יכול להיכנס בגוגל ולחפש איור של הנרתיק ושם תמצא גם פירוט של אנטומיה של הנרתיק, כולל מיקום של הדגדגן. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהההחסוי02/08/2009
שלום,
אני רוצה לדעת איך עושים את זה? אני בתולה וכך גם חבר שלי שתינו גדולים יחסית (בני 18) ורציתי לדעת שיגיע הרגע שנידע מה לעשות..
שהכל יהיה מושלם.
שלא ניתקע ואחר כך ניהיה מובכים.
אני ממש אוהבת אותו ובגלל זה הרצון לדעת לגבי העיניין
אשמח עם תייעצו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון02/08/2009אכן חשוב שהפעם הראשונה תהיה חוויה חיובית עבור שניכם כדי לתת טעם ורצון לעוד . תקדישו כמה שיותר זמן ואנרגיות למשחק המקדים. קודם ליצור סטינג מרגיע, עם מוסיקה, נרות, סנס, וכד'. המשחק המקדים כולל נשיקות, חיבוקים, ליטופים, מזמוזים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי, וכד'. ככל שאת תהיי יותר מגורה, זה יקל על החדירה. מומלץ להיעזר בכמות נדיבה של חומר סיכה על בסיס מים, כגון KY GEL או LOVE GEL שאפשר לרכוש בכל סניף של ניו-פארם/סופר-פארם. צריך למרוח גם על הפין וגם בפתח הנרתיק. כשיש מספיק רטיבות אז אפשר להתחיל בהחדרת אצבע אחת לפתח הנרתיק, אח"כ 2 אצבעות עד גודל היקף הפין וזה מרחיב את קרום הבתולין באופן הדרגתי ומקל על החדירה הראשונה. אני מקווה שהפעם הראשונה תהיה חוויה יותר טובה עבור שניכם. בהצלחה ולא לשכוח להשתמש באמצעי מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לי ..דניאל01/08/2009
היי ...
קיימתי יחסים עם בן הזוג שלי . וחששתי להריון כי המחזור איחר לי
אז ביצעתי בדיקת הריון לאחר יומיים שהמחזור איחר והתוצאה הייתה - שלילית.
משום מה אני לא קיבלתי מחזור כבר כמעט 4 ימים .
יש סיבה אחרת חוץ מהריון ?
ואם זה הריון זה הגיוני לאחר תוצאה שלילית בבדיקת הריון ביתית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם המחזור שלך בדר"כ סדיר?
מירב שרון01/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהבת 1701/08/2009
יש לי חבר רציני ואוהב כבר שנה וחודש ולאחרונה התחלנו לנסות לעשות את זה. בפעם הראשונה זה היה ספונטני, הרגשתי חדירה אבל לא הצלחתי להבין לאן הוא חדר. אני יודעת שזה נשמע מוזר..
בכל אופן, הוא נלחץ מזה מאוד ובפעמים הבאות שניסינו הוא היה לחוץ ומפוחד שהוא לא יצליח, הוא הפך את העניין לנורא טכני וזה מלחיץ גם אותי. אנחנו רוצים לעשות את זה אבל אני אף פעם לא רטובה מספיק (הוא לא מבין את זה ולא ממש נעים לי להסביר) וכשאנחנו מנסים יש לי הרגשה שהוא פשוט לא נכנס לנרתיק...
מה לעשות, איך לכוון אותו ולאן?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת 17
דניאלה פרייפלד01/08/2009שלום
יופי שפנית,לפני ששניכם התיו כל כך לחוצים שלא תרצו להתקרב אחת לשני.
קחו נשימה...
קודם להרבה בנות הפעם הראשונה לא ברורה מה קרה או שקשה להן אז...
את אומרת שאת לא מספיק רטובה האם זה גם היה כך בפעם הראשונה או האם זה תוצאה של הנסיונות הנעשים בלחץ?
אני שואלת, כי אם את בלחץ,מותרדדת, את לא יכולה (כל אישה) להיות משוחררת ולאפשר לעצמך להיכנס לmode של שחרור של אוירה נינוחה בכדי להתענג וכתוצאה מכך להרטיב את איזור הנרתיק.
אני ממליצה לקחת צעד אחורה ותעשו מפגש מיני ללא מטרה של חדירה -תומרי לו עושים הכל אך ללא חדירה ותאפשו לעצמכם לחזור להנאה ללא המטרה של חדירה תעשו הכל מין אורלי הרבה מגע תאפשרי לו לגעת עם העצבעות בפוט בדגדגן וגם את לו בכל מקום אך ללא חדירה.
כמה מפגשים כאילו. הנאה הנאה...
את הזמן הזה שיש פטור מחדירה תבדקי אם את נרטבת..
תסתכלי בעזרת מראה על הפט ועל פתח הנרתיק ותחושי אותה אפילו עם כניסת אצבע או שנים
אם את רוצה את גם יכולה לגעת בדגדן, לאונן, כדי שתכירי איך להביא את עצמך (ולאחר מכן את חברך) לאורגזמה.
שאת מרגישה ששנכיכם ובעיקר את נינוחים נהנים שוב ואין לחץ וחרדה
תקימו מפגש מיני במטרה לחדירה איטית שאת עם גב שנתמכת את יכולה להחזיק את השפתיים פתוחות וחברך רואה את הפתח והוא חודר לאט או את מעליו ואת חשה שהוא קרוב ואז את מאפשרת חדירה איטית.אפשר עם מראה..
אם את עדין מודאגת לגבי מידת הרטיבות אפשר לקנות חומר סיכה על בסיס מים שמיועד למטרה זו בכל בית מרקחת.
לא לשכח קונדום
בהצלחה.
אם לא מצליח לעצור להירגע לנסות שוב לא בלחץ ולא בכח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות.חסוי31/07/2009
שלום, אני בת 18 ויש לי חבר כבר שלושה חודשים.
עדיין לא קיימנו יחסי מין. אבל יש לי כמה שאלות.
יש מצבים שאנחנו מגיעים למצב שאני נשכבת עליו ואני מרגישה שעומד לו. אחרי שאנחנו מתנשקים והכל אני רואה סימנים כאלה על המכנס שלו. מה זה הסימנים האלה?
מזה אומר שבן גומר?
ומזה הפרשות שקופות כאלה שיוצאות לי?
אשמח עם תענו לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון31/07/2009מה שאת רואה זה מה שנקרא pre--come - הנוזל המקדים (לשפיכה) שמעיד על כך שהוא מגורה מינית, זה לגמרי טבעי ונורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
דניאלה פרייפלד01/08/2009לא רק בנים גומרים אלא גם נשים מילה אחרת ללגמר שיותר מתקשר לנשים -אורגזמה
כלומר ששני המינים מגיעים לפורן, אצל גבר הליגמור ,כאשר יש פליטת זרע אחוצה.
לגבי אישה קצת יותר קשה לתאר במילה אחת, היות וזה שונה מאישה לאישה ויש הקושי לתאר את "הגמירה" במילים... תחושה של היי מאד גבוה, תמיכת הגוף ואז שחרור פתאומי ותחושה של רפיון בגוף , שגם גברים מרגישים ויש לא מעט גברים שהולכים לישון לאחר שהם גומרים.
ההפרשות השקופות שלך ,תוצר של גירוי מיני את "דלוקה" והנוזל מאפשר כניסה נעימה של הפין לנרתיק אם את לא רטובה החדירה ו"הריקוד" המיני יכולה להיות כואבת וכן נשים נרטבות.
לא לשכח להשתמש בקונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקרותבע31/07/2009
אני בן 16. הפין שלי די מוזר בצבעו בזקפה. החצי התחתון "שחום", כצבע הגוף, והעליון אדום "חיוור" (הכיפה וקצת למטה ממנה). אני מוסיף שגודלו קטן. האם מבנה פגום של הפין יכולה לגרום לבעיות זרע, עקרות? ואיך אני יכול לבדוק את העניין ולהיות בטוח שאני "בסדר"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוני
דניאלה פרייפלד31/07/2009שלום
כמו הגוף שלנו, הפין לרוב אינו בצבע אחיד...
והוא משמש כ"צינור" להעברת הזרע.כך שנדיר הוא שצורת הפין הוא זה שגורם לבעיות של זרע,(שנוצר באשכים) או לעקרות.
גודל, הוא יחסי ולרוב נותים להסתכל על הפין מלמעלה תנסה להסתכל עליו מהצד בזיקפה.
אני בטוחה ששמעת שהגודל לא קובע.ויש בזה משהו כי מה שקובע זה היכולת שלך "לשלוט" עליו כלומר כמה זמן אתה יכול לשמור עד שאתה גומר וכך לגרום לשני הצצדים עינוג או להבדיל, היכולת, אם רוצים לקוויקי.ההכרות שלך את פינך. איפה טוב לו הנגיעה ואיפה פחות...
רק להוסיף לתפקוד הפין, האם אתה מאונן? אם כן האם יש פליטה?האם אתה מרגיש אונג?
אם כן נשמע שהתפקוד בסדר
אם אתה בכל זאת דואג לגבי המראה כדאי להיבדק אצל רופא משפחה או אורולג רק כדי להיות בטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר בין גודל הפין וצורתו
31/07/2009לבין יכולת פריון.
צורה ומבנה ניתן לבדוק בבדיקה גופנית - ומספיק לשם כך רופא מתבגרים.
יכולת פריון ניתן לבדוק ע"י בדיקת זרע פשוטה. זה מתבצע דרך קופ"ח כשאתה נותן זרע באוננות לאחר 3 ימי התנזרות. למרות שפרט לחששות שלך - אין סיבה לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש חשובערן30/07/2009חברה של אחותי בת 10 והיא גם שכנה שלנו. פעם אחת היא באה לשאול אם אחותי בבית אמרתי לה שלו אני לבד. היא מבית כזה שמקללים ולא שמים על מה שהשני עושה. היא התחיל להתקרב ואז לשלוח ידים ובסוף גם הגענו למצב שהיא ליקקה ומצצה. זה היה כיף מאוד ממש נהנתי אבל לא רציתי להמשיך לשלב אחר מחשש שיאשימו אותי במשהו. האם הייתי צריך להמשיך?
אני בן 14 וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלערן שלום
מירב שרון30/07/2009באמת מאוד חשוב שפנית לפורום בנדון. מאוד יתכן שהילדה שהציע לך לקיים איתה מגע מיני שהיא כולו רק בת 10, היא ילדה שבעצמה עברה איזהשהי הטרדה מינית והיא בטוח זקוקה לייעוץ מקצועי כדי לעזור לה. יתכן שהיא משחזרת טראומה שהיא בעצמה חוותה על ידי כך שהיא מציעה לך לקיים איתה מגע מיני. בעקרון, מין בין קטינים, אשר שניהם קטינים, אינו אסור על פי החוק. למרות שכל יחסי מין מתחת לגיל 16 נחשבים לבעילה אסורה, גם אם זה נעשה בהסכמה, לא נוטים להעמיד לדין במקרים בין קטינים. זה היה מאוד רגיש ואחראי מצידך לעצור איפה שעצרת איתה, זה ברור שהיא זקוקה לעזרה. אם היא באה מבית שבו יש אלימות, אז יש בעיה לפנות להורים שלה אבל צריך שגורם ברווחה כגון פקיד סעד יבדוק מה אפשר לעשות כדי לעזור לה. אפשר שאתה תתקשר לרווחה על מנת לדווח ואפשר שתתן לי את הכתובת שלה למייל שלי ואני אדאג לדווח על כך לגורמים המתאימים.
המייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאללללהההאנונימית30/07/2009אני (17) וחבר שלי (19) מקימיים יחסי מין כבר זמן רב.
יש לי בעיה שאני לא גומרת איתו מחדירה..
*עם החבר לשעבר כן גמרתי מחדירה היה חשוב לי לציין.
הבעיה השנייה היא שאני גומרת איתו רק ע"י אוננות (ז"א שהוא מאונן לי).
ניסיתי להרפות או אפילו להתרכז יותר בגמירה בזמן החדירה אך זה פשוט לא קורה..
זה נורמלי? אפשר לעשות עם זה משהו?
יש לנו משחק מקדים די ארוך יכול להיות וזה גורם לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאנונימית שלום
מירב שרון30/07/2009חשוב שתדעי שרוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה על ידי חדירה אלא על ידי גירוי בדגדגן. האם ניסיתם תוך כדי חדירה שהוא יאונן לך, וכך את חווה אורגזמה תוך כדי חדירה? אני מבינה שלפניכן כן חווית אורגזמה בחדירה ומאחר ואת יודעת שאת כן מסוגלת לגמור גם בחדירה, זה משאיר בך סימני שאלה. אציין שאורגזמה בדגדגן היא לא פחות "שווה" מאורגזמה בחדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירה של החבראנונימית30/07/2009אני וחבר שלי שוכבים במשך כמעט שנה , הבעיה היא שיש לו שפיכה מהירה.. ( הוא גומר תוך 3-5 דקות..) בררתי לגבי העיניין ואמרו לי שזה מתוך לחץ וכדומה..
מה אפשר לעשות על מנת להרגיע אותו במהלך האקט.. ?
(שכחתי לציין שבאוננות הזמן גמירה שלו זה בין 15-20 דקות).
בתודה מראש
אנונימית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני לא מזלזל בתסכולך, אבל
ד``ר עידן מיליצ`ר30/07/2009תפקודו תקין!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???.?
אנונימית04/08/2009גמירה שאורכת בין 3-5 דקות זה נחשב לתקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירה
אנונימי04/08/2009זיון של 3-5 דקות נורמאלי לחלוטין בסבוב שני ניתן להאריך את משך הזיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית שלום
מירב שרון30/07/2009אם חבר שלך מרגיש שאין לו שליטה על השפיכה, ושהוא רוצה להאריך את משך הזמן עד השפיכה, הוא יכול לקנות את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר בצומת ספרים שם ימצא תרגילים שהוא יכול לעשות עם עצמו ואיתך על מנת להית בשליטה על השפיכה שלו. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרהאנונימי30/07/2009לפני כמה ימים קרה לי מיקרה מוזר... יש לי שכנה והלכתי אליה לבקש סוכר וכשדפקתי היא שאלה מי זה... עניתי והיא אמרה לי לפתוח ולהיכנס היא במיטבח... נכנסתי וראיתי שהיא לובשת חזיה ותחתונים. חוץ מזה כלום!!! לא ידעתי מה לעשות הייתי נבוך כזה והיא אמרה לי להיכנס נכנסתי היא נתנה לי סוכר ואז התחילה לגעת בעצמה במקומות אינטימיים וזה, ואז היא התקרב אליי הסתובבה התקופפה והצמידה את התחת שלה לזין שלי! אחר כך היאהורידה את החזייה... אמרתי לה שזה לא בסדר ואני לא יודע מה לעשות הייתי מה זה מבולבל... היא אמרה לבוא אליה לחדר למעלה... אמרתי שאני יבוא עוד 5 דקות הלכתי ולא חזרתי....
מה הייתי אמור לעשות?!?!?! מה לעשות בפעם הבאה? זאת שכנה טובה שלנו היא נראית טוב מאוד... היא בת 31. בבקשה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאנונימי שלום
מירב שרון30/07/2009אם אתה קטין, אז מדובר בניצול מיני, לאחרונה יש הצעת חוק שאושרה באופן טרומית שגם נשים יוכלו להיות מואשמות באונס. אני מציעה שתפנה למוקד *1202מוקד סיוע לנפגעי ונפגעות תקיפה מינית על מנת לקבל סיוע רגשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעם הראשונהמיכל29/07/2009היי..
אני וחבר שלי ניסינו לשכב בפעם הראשונה אבל ברגע שהוא ניסה להחדיר את הזין שלו לתוכי מאוווווווווד כאב לי ונאצלנו להפסיק
הוא לא בתול כבר הרבה זמן (בן 19 וחצי)
ואני בת 17 וחצי..
השאלה כזאת.. למה זה כל כך כואב והאם הכאב ימשיך גם בפעמים הבאות..
אני רציתי לשכב איתו מאוד אבל אחרי הכאב אני טיפה נרתעת מזה
תודה על ההתייחסות מראש=)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכל שלום
מירב שרון29/07/2009חשוב שהפעם הראשונה תהיה חוויה חיובית. עבורך החוויה הראשונה הייתה מאוד כואבת לכן אפשר להבין מאיפה הרתיעה שלך להמשך התנסות. על מנת לנסות ליצור עבורך חוויה מתקנת בפעם הבאה, חשוב ששניכם תקדישו כמה שיותר זמן ואנרגיות למשחק המקדים. קודם ליצור סטינג מרגיע, עם מוסיקה, נרות, סנס, וכד'. המשחק המקדים כולל נשיקות, חיבוקים, ליטופים, מזמוזים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי, וכד'. ככל שאת תהיי יותר מגורה, זה יקל על החדירה. מומלץ להיעזר בכמות נדיבה של חומר סיכה על בסיס מים, כגון KY GEL או LOVE GEL שאפשר לרכוש בכל סניף של ניו-פארם/סופר-פארם. צריך למרוח גם על הפין וגם בפתח הנרתיק. כשיש מספיק רטיבות אז אפשר להתחיל בהחדרת אצבע אחת לפתח הנרתיק, אח"כ 2 אצבעות עד גודל היקף הפין וזה מרחיב את קרום הבתולין באופן הדרגתי ומקל על החדירה הראשונה. אני מקווה שהפעם הראשונה תהיה חוויה יותר טובה עבור שניכם. בהצלחה ולא לשכוח להשתמש באמצעי מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ...
מיכל29/07/2009היי תודה על התגובה=)
אבל רוב הדברים שאמרת אכן קרו.. המשקח המקדים וכדומה..
האווירה הכל..
ואני כן הרגשתי מוכנה ורצון לעשות את זה.. וכאילו הגוף התנגד=\
אממ.. החומר סיכה זה עושה את ההבדל גם אם הייתי מאוווד רטובה?
תודה שוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון29/07/2009אני מבינה שכן היה הרבה משחק מקדים, אז מה שכן יכול להוסיף זה חומר סיכה ביחד עם החדרת אצבע, אח"כ עוד אחת, עד גודל היקף הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ...
מיכל29/07/2009היי תודה על התגובה=)
אבל רוב הדברים שאמרת אכן קרו.. המשקח המקדים וכדומה..
האווירה הכל..
ואני כן הרגשתי מוכנה ורצון לעשות את זה.. וכאילו הגוף התנגד=\
אממ.. החומר סיכה זה עושה את ההבדל גם אם הייתי מאוווד רטובה?
תודה שוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
דניאלה פרייפלד30/07/2009שלום
ההרתעה הנה תגובה נורמלית לגמרי היות והגוף זוכר את הכאב....
יש בנות שאכן מרגישות קצת כאב בפעם הראשונה היות והן מתוחות ולכן קצת מכווצות מה שמקשה על החדירה ואז יש כאב.
לאחר הפעם הראשונה זה כבר מוכר ומהנה אז פחות מתוחות.....
האם לפני החדירה השקעתם זמן שתהיהי מגורה דיו (ליטופים,נשיקות מגע גופני הדדי...)ואז הנרתיק נרטב ומאפשר חדירה יותר קלה?
את אומרת שאת רוצה לקיים יחסים מלאים אך אולי יש לך דאגות או ספקות שמקשות עליך להיות משוחררת? האם התנאים סביבכם היו טובים: פרטיות,אוירה נעימה...
המח והגוף חייבים להיות משוחררים כדי לאפשר התעוררות והרטבה שמקל על החדירה.
האם את מכירה את עצמך באיזור?האם את יכולה להכניס אצבע טמפון ,בלי קושי?
האם חברך יכול להכניס אצבע?
האם את לוקחת גלולות? יש טענה (לא בדוק מדעי) שעקב הגלולה באיזור פתח הנרתיק נוצר רגישות יתר שיכול לגרום לכאב (ויסטיבוליטיס) גנקולוג אמור לאבחן .....
תנסי לחשוב על השאלות שהעלתי..
תחכי!!! לא מיד למהר לנסיון שני תמשיכו כמה מפגשים במגע חיצוני (תשתפי אותו) תגעי בעצמך שם ותחושי האם את נרטבת באיזור..
אם את לא רטובה ואת החלטת שאת רוצה חדירה תקני משחה על בסיס מים שיעזור להרטבת הנרתיק
תאמרי לו לחדור לאט (או את מעליו וכך את יותר אחראית על הקצב)
אם בכל זאת את מרגישה כאב לעצור ולחזור לפורום. לא בכח!!!עדיף לחכות מאשר לזכור כאב!!!
לא לשכח להשתמש בקונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיניבר29/07/2009שלום, אני קוראת על כל מיני בעיות של ילדים בגילי והם אומרים שהם חושבים הרבה על מין ומאוננים הרבה וכל הדברים האלו אבל אני לא חושבת על זה כל כך ואני גם לא מאוננת כי האמת שאני לא ממש יודעת איך כי זה אמור להיות כיף אבל זה לא נותן לי רגש של כיף ומכאן שאף פעם לא חויתי אורגזמה אז אני מפחדת שאין לי כל כך חשק מיני. השאלה שלי היא מה דעתכם על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבת כמה את?
מירב שרון29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 15
בר30/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבר שלום
מירב שרון30/07/2009לכל אחת יש קצב התפתחות משלה וזה בסדר. אם את סקרנית לגלות את המיניות שלך עם עצמך, את יכולה לעשות את זה בקצב שלך. יש את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך אותו ניתן לרכוש בצומת ספרים והספר מיועד לנשים שמעוניינות להגיע עם עצמן ועם בני הזוג שלהם לאורגזמה. הספר עוזר לכל אשה שרוצה להתחבר לגוף שלה ולמיניות שבה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה דחופהפוקמון28/07/2009מישהו יכול לפרש לי את החלום הזה
אני בן 14
חלמתי שהתערבתי עם חבר
עם אני יכול להוציא את הפין שלי מהמקום
אז קיצר
הצלחתי להוציא אותו
ולא להחזיר
ואז ניסיתי לחבר אותו ולא הצלחתי
ושתגעתי מזה
ובסוף הצלחתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלפוקמון שלום
מירב שרון28/07/2009ניתוח חלומות אנחנו לא עושים בפורום הזה, זה משהו שאתה יכול לעשות בטיפול פסיכואנליטי. בעקרון אתה צריך לגלות עם עצמך בעזרת תהליך של טיפול מה המשמעות של החלום שלך. בגדול ממה שאתה מתאר זה נשמע כמו חלום עם תכנים של חרדת סירוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מעניין אותי לדעת עם לאונן זהיוסי בובליל 228/07/2009בריא...
ויש לי עוד כמה שאלות
א) יש האומרים שעם מסתובבים עם תחתון רגילולא בוקסר פתוח.
זה פוגע באיבר המין ומונע גדילה / בעיות זרע
ב) למה בנים הרבה יותר חרמנים מבנות
ג) גמל יפית
מ-כ-ב-י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריוסי
דניאלה פרייפלד28/07/2009אוננות היא דרך בריאה לעינוג מיני, כל עוד אתה נהנה ולא גורם לעצמך פצעים במקום.
היתי מציעה לך להתנסות בזמן שאתה מאונן בתנוחות כמו לאונן על צדי הגוף שכל יד כל זה יאפשר לך עתיד עם התנסות מינית זוגית יותר עשירה היות ותכיר את הנאות הפין שלך יותר.
אנחנו יצורים מיניים שונים ונכון לרוב גברים יותר חרמנים אך יש גם בנות מאד חרמניות.
המח של גברים ונשים פועל באופן שונה ולרוב בנות צריכות "תידלוק" חרמני יותר ארוך מאשר בנים שיכולים לראות ולהתגרות אך שוב זה לא מחייב.
לגבי התחתונים לא שמעתי שבוקסר זה או אחר פוגע אברר אם יש לי תשובה אחרת אחזור אליך.
תהנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)