מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדגש11/08/2009
יש לי על האיבר המין שלי מין נקודות לבנות בתחילתו האם זה אומר משהו שצריך להדאיג אותי
(זכר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגש
דניאלה פרייפלד11/08/2009שלום
האם קיימת יחסי מין ללא שימוש בקונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
דגש12/08/2009עוד לא קיימתי יחסי מין בכלל אני בן 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי
דגש14/08/2009דניאלה למה אתה לא עונה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
דניאלה פרייפלד14/08/2009אז אם גם לא ,מין אורלי, זה כנראה לא מחלת מין.
אך אני ממליצה בכל זאת להיבדק אצל רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגש יקר, אל דאגה אלו סימנים שאתה
ד``ר עידן מיליצ`ר15/08/2009בגיל ההתבגרות. אלו כנראה נקודות שומן אשר יצאו על איבר המין שלך. זה חלק מסימני גיל ההתבגרות.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים לחלוטין.
15/08/2009כמו שעל הפרצוץ יש חצ'קונים (לחלק מהאנשים), יש בלוטות חלב בפין. זה בא והולך ולא מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דגש15/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מוזרהשירז11/08/2009ישלי מין גולה כזאת בבית השחי למעלה כזה מזה יכול להיות ? האם זה מסוכן ? או שזה יעבור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבלה
דניאלה פרייפלד11/08/2009לדעתי רצוי ללכת לרופא בכדי שיראה אם זה בחוץ ,או ירגיש אם זה פנימי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה די מוזרה, אני חושבלא11/08/2009האם לפתח של הפין ומתחת לו יכול להידבק לכלוך, או שהוא יכול להיפצע (שריטה על הכיפה וכד', או בפנים?...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראכן כן, יש מצב של זיהום ו/או
ד``ר עידן מיליצ`ר11/08/2009פציעה של פתח האיבר. גש לרופא עור ומין.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה עניין דחוף? או שזה יכול גם
לא11/08/2009להחלים לבד, כל עוד אני לא "אתעסק" באיבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחר ולא ניתן לאבחן וירטואלית
מירב שרון11/08/2009למען הסר חשש, תיגש להיבדק על ידי רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מלחיץ אותי
מי?11/08/2009שיתעסקו לי ב"עניינים".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות דחופות.מישהו11/08/2009אניי בן 14 וחצי ויש לי חברה שהיא ממש ממש אוהבת אותי ואני בכללל לא בטוח שאני מרגיש אליה משהו.
אתמול דיברנו על סקס והיא אמרה שהיא רוצה לעשות את זה , וגם אני רוצה אבל אני לא בטוח שזה נכון לעשות בפעם הראשונה עם מישהי שאני לא אוהב.
מה אתם אומרים על זה?
איך באמת מרגישים באהבה?
והאם כל אחד בסקס ראשון גומר מהר?
מה בנות יותר אוהבות בד"כ לגען בבן הזוג או שנוגעים בהם בגיל שלי [14 וחצי]??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגיא
דניאלה פרייפלד11/08/2009אתה גדול,חבל על הזמן!!
יש קושי עצום לענות כי אין תשובה חד משמעית!
היום יש ילדים בני גילך שמקיימים יחסי מין מלאים. טוב לא טוב זה כבר עניין פילוסופי ...(למרות שהדעה הרווחת שאתם צעירים מדי).
אבל אני אקח את כיוון ההתלבטות שלך, אוהב?, כלומר תחושות לבך ועצם זה שאתה שואל, אומרים לי שאתה אומר לעצמך שבעצם אתה עוד לא מוכן ללכת עד הסוף!!!
זה אומר לי שאתה עוד לא בשל ואתה מחפש משהו אחר או נוסף ולא רק את החדירה.
אני מציינת חדירה כי סקס כולל הרבה דברים, מפגש גופני ללא חדירה, נשיקות, חיבוקים ,נגיעות כל זה נכלל בסקס...כולל ההרגשות הנלווים.
תנסה לא ללכת עם הלחץ החיצוני נשמע שאתה רוצה להקשיב לפנים שלך...(זה לרוב טוב לכל דבר)
כך בחשבון שאולי היא לא ממש מוכנה אך גם עליה יש לחץ חברתי, אולי כדאי לברר איתה אם יש לכם קשר פתוח למה היא ממהרת.
בכל מקרה מה שתחליט לא לשכח קונדומים.
לצערי אין תשובה מה זה אהבה ,היא מורכבת כל כך, כל אחד יתאר את זה אחרת ..והיא משתנה בזמן הקשר, היא עולה יורדת....
אם יש קשר טוב ! ושני הצדדים רוצים בזאת,זה בסדר לקיים יחסים מלאים בלי אהבה עזה...
אכן לא מעט בנים גומרים מהר בפעם הראשונה מרוב התרגשות,מהלא ידוע ...לא להיכנס ללחץ מזה
זה נורמלי!!
לגבי הבנות כל אחת שונה לגבי מה היא אוהבת איפה ואיך היא נהנת שנוגעים בה .
טיפ- לא למהר לחדור תשקיע בתחושות גוף ההדדיים שלכם תיגע תנשק תלקק את כל גופה והיא את שלך וגם זה אולי לא אפשרי במפגש הראשון שוב בגלל אך בכל זאת תשתדל לאט לאט עד שתגיע לרגע החדירה.שהיא תהיה מספיק רטובה למטה..
רוב הנשים לא גומרות בחדירה הן כן צריכות מגע על הדגדגן.
לא לשכח שלשניכם גוף שלם לפני ה....
אם זאת הפעם הראשונה גם שלה גם היא מתרגשת אולי תהיה מתוחה..
יכול להיות שהפעם הראשונה תהיה קצת על הפנים בנסיון השני כבר התחלתם ללמוד כל אחד על עצמו וגם על השני.
תגובה ארוכה אני מקווה שלא הייתה משעממת ובתקווה שעזרתי לך קצת?
שווה לא לשכוח אמצעי מניעה אם ההחלטה היא עד הסוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיום יחסי מין-האלטרנטיבהסתם מישהו11/08/2009שלום, אני בן 15.
אני כבר מאונן דיי הרבה זמן... והאמת שנמאס...
האם יש דרך להפוך את התענוג למשהו מציאותי יותר?
כמו למשל בובת סקס? האם זה מומלץ בגילי?
ומה לגבי נערות ליווי?
אשמח לשמוע את עצותכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לבו 15
דניאלה פרייפלד11/08/2009לאן אתה ממהר.......??????
שמתי לב שכתבתה תענוג !!אני מבינה מזה שאתה נהנה,תשאר עם העינוג!!!
האם ניסיתה לאונן בתנוחות שונות , על יבש ורטוב, במקלחת....יד שמאל יד ימין ....לך עם זה...
(אם משעמם מרוב שאתה עושה , אפשר גם לקחת הפסקה....)
לגבי בובת סקס, כל עוד אתה נהנה ולא פוגע באף אחד...
ועכשיו לנערות ליווי..סוגיה מעניינת!
אני לא ממליצה ללכת לנערות ליווי ולא משנה מה הגיל ...
תראה אנחנו כולנו במידה מסויימת גם ככה "שרוטים" ,אז ללכת לנערת ליווי בגילך ,כשאתה בהתפתחות המינית והאישיותית שלך זה דבר שעלול להשאיר שריטה עמוקה וכשתרצה להיות בקשר מיני שבנוי על חברות, אמון הדדי וכו'..ההתנסות הקודמת עם נערות ליווי עלולה להקשות עליך.
הגוף שלך אולי מוכן אבל הנפש עוד לא!!!
תחשוב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורנוחסוי10/08/2009אני בן 13,
ואני שואל מאיזה גיל מומלץ לראות פורנו??
אילו סרטים מומלץ לצפות אם רק מתחילים לראות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמישהו
דניאלה פרייפלד11/08/2009אני יכולה לשאול אותך למה אתה רוצה לצפות בסרטי פורנו?
האם אתה עומד בפני לחץ קב' החברים שלך???
אני שמחה ששאלת לפני שניגשת לצפיה...
זה לא ממולץ לנערים/ות במיוחד בגילך ..
נכון שזה מגרה ויהיה שיחת חברים ,אולי מפגש חברי סביב צפיה ,אך לרוב זה משאיר "צלקת נפשית"
היות ודרך הסרטים לומדים איך לא...ואז שתרצה לקיים יחסים טובים ומהנים או אפילו לפני, מאד יכול להיות שתושפע מהסרטים לרעה ועלול לצוץ לך קושי.(הרוב שם מבוים ואינו אמיתי..אלא עם עזרים למיניהם).
ההחלטה שלך בסופו של דבר, אבל אני חוזרת וממליצה לחכות עוד כמה שנים שאתה מכיר את עצמך ועם התנסיות מיניות מאחוריך,עם בטחון במי שאתה ואז הסרטים הן ל....
ואז יהיה להן פחות השפעה עליך והם לגיוון,טיפים, על בסיס מה שאתה כבר מכיר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלותשירז10/08/2009יש לי 2 שאלות:
1.האם זה נורמאלי שיש חזה אחד יותר גדול מהשני (דאי בהרבה)?
2.באיזה גיל זה נורמאלי לעשות סקס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבלה שלום
מירב שרון10/08/20091. כן זה נורמלי.
2. סקס זה דבר טבעי בזוגיות שיש בה אהבה ובגיל שהנו מעל הגיל שמותר לפי החוק, בארץ זה בגיל 16. חשוב שזה יקרה עם בן זוג שעמו יש אמון הדדי וכבוד הדדי. מומלץ לברר כמה שיותר לגבי סקס לפניכן ולקחת אחריות על הגוף שלך כולל אמצעי מניעה (קונדום ו/או גלולות). זה רעיון טוב לדבר עם החבר על זה לפני שעושים את הצעד הזה כדי ששניכם תיקחו אחריות בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה שקשורה לשאלה הראשונה
שירז10/08/2009האם החזה מסתדר באיזה שהוא שלב וניהיה אותו גודל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה עם השיער בגוף.אנונימי10/08/2009שלום , אני לא בטוח אם זה המקום לרשום את זה אבל אם כן אשמח אם תענו .
אני עוד מאט בן 18 סיימתי בית ספר, ו אני מרגיש שאני שעיר מידי ולא נוח לי עם זה . ברור לי שאני שעיר וזאת העובדה נולדתי להורה שעיר (מה לעשות זה לא משנה) , ובכל זאת אני מרגיש נבוך מאד לצאת לים \ בריכה במצב שיש לי שיער בכל הגוף גב\ בטן \ חזה \ ומה שמפריע לי ביותר זה שיש לי שיער מאד בולט מסביב לפטמה ולכן הסתובבתי עם חולצה בשנים האחרונות . עכשיו השאלה שלי זה האם כדי לי לגלח \ שעווה בחלק מהאזורים בעיקר באזור הפטמה, אפילו חשבתי על ניתוח אבל חשבתי שזה לא כל כך עוזר . בכל מקרה כדי או לא ? אם כן איך ?
נ.ב - מצטער על ההודעה הארוכה ותודה למי שיוכל לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתרבות
דניאלה פרייפלד10/08/2009שלום לך
אני מצטערת לשמע עד כמה השערות בגופך מטרידות אותך.
בטח לא קל לך לפעמים...
לצערי שיעור כן/לא הוא ענין חברתי והיום שיער, is not in ,ואתה מבין הנפגעים הרבים...
כדאי או לא כדאי להוריד שערות תלוי רק בך
אבל היום יש כל כך הרבה אמצעים להורדת שיער,
שאם אתה בטוח שהביטחון שלך והדימוי העצמי שלך תלוי בזה...אז כדאי לחשוב אכן על הורדה..
אם תגלח דע לך שאתה די משועבד, זה חוזר מהר ולעיתים יותר ממה שהיה...אבל זה זול ואפשר לעשות יום יום אם צריך...
השיטה היקרה ביותר היא באמצעות לייזר, אך חייבים ללכת למקום מאד מוסמך!!!!! וזה ארוך וממושך אך אמור להיות הכי יעיל...
אני ממליצה ללכת לקוסמטיקאית, לשעווה שגם זה תוכל באיזורים מסוימים לעשות לבד,ולשמוע על דרכים אחרות שאולי קיימות אצלה.
אני חוזרת שאני מבינה את מצוקתך....
האם אתה יודע אם זה הציק לאביך?ולמרות השיעירות שלו הקים משפחה ...
אבל שוב חשוב הדימוי ובטחון העצי שלך!!!
בהצלחה עם ההתלבטות
אני מקוה שעזרתי קצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפכהחסוי10/08/2009אני עוד חודשיים בן 13 ופני חודש השפכתי בפעם הראשונה (קרי לילה) כשקמתי בבוקר הרגשתי חומר דביק על התחתונים שלי עכשיו כשאני משפיך השפיך שקוף וא סמיך (ממש כמו שתן) איך אני יכול לגרום לשפיך שלי להיות דביק וסמיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתיקונים לשגיאות כתיב
חסוי10/08/2009אני עוד חודשיים בן 13 ולפני חודש השפכתי בפעם הראשונה (קרי לילה) כשקמתי בבוקר הרגשתי חומר דביק על התחתונים שלי עכשיו כשאני משפיך השפיך שקוף ולא סמיך (ממש כמו שתן) איך אני יכול לגרום לשפיך שלי להיות דביק וסמיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכול בסדר עם השפיך שלך
מירב שרון10/08/2009אתה לא צריך לעשות עם זה שום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרום בטוליםבת 1609/08/2009יש לי חבר כבר כמה חודשים ושכבנו אחרי הפעם הראשונה דיממתי מהנרתיק וזה כאב.
האם זה הגיוני שבפעם השניה גם דיממתי? כי זה קרה...
בכל בדיקה של גניקולוג מבצעים בדיקה גופנית? ז"א בודקים יותר משאלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבת 16 שלום
מירב שרון10/08/2009בעקרון זה טבעי שיהיה דימום בפעם הראשונה, וקרום הבתולים "נמחק" לגמרי אחרי הלידה הראשונה, אז ככה שעד אז יש עוד זמן ומאוד יתכן שאצלך קרום הבתולין "נקרע" באופן הדרגתי (בתשלומים). לגבי השאלה על גינקולוג, : אם היית בתולה הרופא לא היה בודוק אותך בביקורך אצלו. מאחר ואת כן מקיימת יחסי מין, הבדיקה חשובה עבורך. את לא חייבת ללכת עם החבר שלך, אך רצוי בשביל הקשר בינכם. את יכולה לפנות לגיניקולוג בקופת חולים או במרפאת מתבגרים, או "דלת פתוחה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקפה ושפיכהחסוי09/08/2009יש לי כמה שאלות
1. בזמן האחרון יש לי כל הזמן זיקפה פשוט כל הזמן בלי קשר לגירוי מיני מדוע זה קורה?
2.אני עוד 3 חודשים בן 14 ועוד לא השפכתי חוץ מכמה טיפות שיוצאום בהפין והן שקופות האם משהו לא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתהיות
10/08/20091. נורמלי לחלוטין. עוד תתגעגע לכך! הפין מזדקף לא רק בתגובה לגירוי מיני, אלא גם מגירויים אחרים. זה מראה שהוא מגיב טוב ומצביע על בריאות מינית.
2. אני לא יודע איך אתה מאונן, אבל אתה בגיל גבולי להופעת שפיכה. הטיפות אותן אתה מתאר מצביעות שהמערכת כבר מכינה את עצמה (זה נוזל מקדים לשפיכה). בינתיים תתרכז בהנאה שלך בעת האוננות ולא בהגעה לשפיכה. תהנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהעדי09/08/2009אני בן 13 וחצי והייתי מאוהב בשתיי בנות ושניי בנים (כמובן שלא באותו זמן),לא סיפרתי את זה לאף אחד,ניסיתי להתחיל עם אחת מהבנות שהתאהבתי אבל הנסיון היה כושל.
השאלה:
1.האם אני ביסקסואל
2.או האם זה שלב של התבלבלות בזהות המינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי שלום
מירב שרון09/08/2009אתה בגיל שבו יש לגיטימציה לחיפוש עצמי, לגיבוש הזהות העצמית כולל בירור הנטיות המיניות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףטל09/08/2009יש לי איחור של חמישה ימים מחזור ואני חוששת שאני בהריון. האם בכל בדיקת דם אפשר לגלות הריון או שצריך לעשות בדיקת דם מיוחדת שבודקת את זה ספציפית? וכמה זמן צריך לעבור עד בדיקת הדם כדי שיהיה אפשר לגלות הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלטל שלום
מירב שרון09/08/2009בדיקת דם להריון הינה בדיקה המאתרת קיומו של הורמון ההריון – Beta-hCG (בטא). קיום הורמון זה בדם מעיד על הריון. רמת החלבון בדם מכפילה עצמה כל יומיים שלושה בתחילת ההריון. על כן, ע"פ רמת ההורמון ניתן לשער (לא מדויק) באיזה שבוע הריון מדובר.
בתור התחלה את יכולה לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננותר09/08/2009איזה דרכים אפשר לאונן שיטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתחפש בגוגל טכניקות של אוננות
מירב שרון09/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאונן שווה לאבד את הבתולים?ר09/08/2009כשאני מאונן ומשפיך זה נקרא לאבד את הבתולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא אחי..
דויד09/08/2009אתה צריך לאבד אותו אם מישהי לא עם יד ימין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון09/08/2009כשאתה מאונן ומגיע לשפיכה זה נקרא אורגזמה. כפי שכבר ענה לך חברך לפורום אתה "מאבד את הבתולים" כאשר אתה מקיים יחסי מין מלאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לבד? תמצא מישהי תאונן לך
דויד09/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)