מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בסקס במערכת החייסים שלי :|מבולבלת ...17/08/2009
אני בת 18 ואני נמצאת במערכת יחסית כחצי שנה .
אני וחבר שלי שוכבים די הרבה אך במשך כל החצי שנה יצא לי אולי פעמיים לגמור.
אנחנו עושים משחק מקדים והוא מחדיר אצבעות והוא מעקב את הגמירה שלו ככה שהסקס הוא ארוך ומהנא.
אני נמשכת אליו מאד.
אך מדאיגה אותי העובדה שאני לא גומרת.
אומנם לא יצא לי ולו לדבר על כך אבל אני מרגישה ממנו שזה לא ממש נוח לו.
בנוסף.
איבר המין שלו די קטן..
זאת אומרת.. לא שיש לי בעיה עם זה..
זה לא מוריד לי ממנו או משו כזה.
אבל אני חושבת שזה קצת מפריעה לי כשאנחנו שוכבים, אני דורשת ממנו להכנס עמוק יותר כדי לחוש יותר את המגע הפנימי. הוא משתדל ומנסה המון תנוחות אך ללא הצלחה.
תודה מראש על העזרה אמי =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אמי
דניאלה פרייפלד17/08/2009או קיי אז...
צר לי, אך רוב האחריות לאורגזמה שלך,הוא שלך....רוב הנשים לא גומרות רק מהחדירה אלא אצבע (שלך,שלו) או לשון ,ויברטור,על הדגדגן אך רצוי הכרות שלך עם דגדגנך...
האם את מאוננת?ואם כן האם את מצליחה לגמר?
ציינת משהו מאד מאד חשוב שאת וחברך נהנים!!!!טעות של רובננו לצמצם מין=חדירה =גמירה
את בכיוון הנכון מין=הנאה נכון רוצים גם לגמר....
אך אפשר לגמר וכל השאר היה נכס....אז הנאה הנאה....
טוב שלא העברת לחברך מסר שהפין שלו קטן לך עשית בחכמה!!!!
יכול להיות כשתוכלי לגמור האורך פחות יפריע כי לא ניתן לשנות את האורך,אלא בשינוי כל "הדגם"
עשיתם בחכמה שינוי תנוחות.
לפני שאמשיך הייתי רוצה לדעת לגבי ההכרות שלך עם עצמך(אוננות... )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה (:
noam@19/08/2009אני די בטוח שאת לא יודעת שיותר ממחצית אוכלוסיית הבנות לא גומרת מחדירה?
אם אני לא טועה רק כשליש.
את צריכה שיירד לך, שאת תאונני אולי, ואז זה יעבוד.
אין לי עצות לתת לך בקשר לזין שלו. ככה זה, אין מה לעשות ><"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ........אורן17/08/2009
חברה שלי מתחילה לקחת את הגלולות הסגולות האלה כדי להקל על כאבי מחזור אבל אנחנו גם שוקלים להפסיק להשתמש בקונדום כשתתחיל .....כמה זמן אחרי שהיא מתחילה אפשר להפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרות שאפשר לפני רצוי לחכות
ד``ר עידן מיליצ`ר17/08/2009חודש...
כל זאת מתוך הנחה שאין לכם מחלת מין כזו או אחרת.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם .....
אורן18/08/2009אנחנו הראשונים אחד של השני יכול להיות שיהיו לנו מחלות ? ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף להבדק!
תמי18/08/2009בעקרון כבר בחודש הראשון היא מוגנת מהריון, אבל כדאי שתבדקו ותראו שהכל בסדר אצל שניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני קצת חוששאורי17/08/2009
אני חושש לעשות סקס אני עושה ביד ואני מחורמן לאללה אין לי סבלנות ואבל אני חושב על זה הרבה איך יהיה מה אני צריך לעשות אני צריך להוביל איך?אני צריך לשים קונדום להפשיט אותה ולהכניס לה עד שהיא גומרת אני לא יודע איפה להכניס בכוס או בתחת? אם אני ישים קונדום איך היא תמצוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי
דניאלה פרייפלד17/08/2009לפני שאני עונה תוכל להגיד לי בן כמה אתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות בריא או לאטל17/08/2009
אני בן 23 ואני מאונן (ומגיע לידי שפיכה בכל פעם) פעמיים בשבוע לפחות. לפעמים אפילו יותר.
האם מבחינה רפואית יש עניין שאני יפחית את מספר הפעמים? (מבחינה חברתית אני מסודר,זה לא מפריע לי.)
או שאני יכול אפילו לאונן יותר?
והאם לאונן פעמיים ביום (ברור שלא כל יום. (יש עם זה בעיה?)) באופן חד פעמי זה בעיה?
האם זה משפיע על ספירת הזרע בצורה כל שהיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל שלום
מירב שרון17/08/2009אין שום מניעה מבחינה רפואית ו/או בריאותית לאונן גם פעמיים ביום כל זמן שזה לא מפריע לשאר תפקודי היום יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה ודחופה מאוד.סיון16/08/2009
שלום,אני וחבר שלי שכבנו בלי קונדום,אבל הוא לא גמר,ואני צריכה לקבל עוד שבוע מחזור,עדין יש סיכוי להיכנס להריון או שעדיף לי לקחת פוסטינור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/08/2009קרוב לוודאי שאם הוא לא גמר, הסיכון להריון לא רצוי מאוד נמוך. אבל, מאחר ושניכם לא השתמשתם באמצעי מניעה, ובנוזל המקדים לשפיכה גם עלול להיות שאריות של זרע משפיכה קודמת, עדיף לא לקחת סיכון מיותר ואם לא עברו 72 שעות מרגע שקיימתם יחסי מין, כדאי לקחת פוסטינור (בהנחה ואין מניעה רפואית אצלך לקחת פוסטינור).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך זה מאחורה.....meee16/08/2009
שלום, יש לי שאלה...
אני וחבר שלי רוצים לקיים יחסים בתחת..אבל אני לא ממש יודעת איך ומה עושים לפני..(חברה אמרה לי שלפני זה חייב לעשות משהו בשביל שהחור יהיה נקי ושלא יהיה ריח או משו כזה...ולא ממש הבנתי למה היא היתכוונה...ונראה לי שגם היא בעצמה לא כל כך הבינה..חח...)
הייתי רוצה לדעת מה עושים בשביל שהחור יהיה נקי ושלא יהיה ריח...ואיך כל העניין הזה הולך...
תודה=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/08/2009לפני שעושים סקס מאחורה (מין אנאלי) חשוב לעשות הכנה מוקדמת. מומלץ להרחיב באופן הדרגתי על ידי החדרת אצבע. חשוב לדאוג להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL. מומלץ להשתמש בקונדום. ניתן גם לעשות חוקן ניקוי בעזרת Fleet enema שניתן לרכישה בכל בית מרקחת ללא מרשם. זה בקבוק פלסטי, גמיש עם פיה משומנת שדוחפים בעדינות לפי הטבעת ומרוקנים את התוכן של הבקבוק. להתאפק חצי שעה ואז לשחרר את הצואה בשרותים כך פי הטבעת מתנקה לגמרי. חשוב מאוד להרפות, לשחרר ולא לכווץ כדי להקל על החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית חדירה עם חברה בתולהמושיקו16/08/2009
אני וחברה שלה בתולים
שנינו בני 18
אנחנו מנסים לעשות את זה הרבה זמן
אך איני מצליח לחדור
בפעמים הראשונות שניסינו לא הצלחתי לחדור כאילו נתקלתי במחסום כזה
אני חושב שזה העצם או משהו
והיא אמרה שיש לה כאב כזה
בפעם השנייה שניסינו בדרך אחרת לא ניסיתי לחדור יותר מדיי כי שרף לה באזור והפסקנו ואני לא יודע אם אני בכלל בשני המקרים בכיוון הנכון
כי בשני המקרים היא הרגישה כאב שונה
ואני לעומת זאת במקרה הראשון לא הצלחתי לחדור
ובמקרה השני לא נכנסתי עד הסוף.
השאלות שלי הן:
א)איזה תנוחה הכי מתאימה לפעם ראשונה להצלחה בטוחה?
ב)האם אנחנו בכיוון?כלומר זה ששורף לה זה אומר שאני בכיוון הנכון?או שזה ששורף לה אומר שזה ממש לא ואני סתם מכאיב לה?
ג)מה אפשר לעשות שהכי פחות יכאב לה?ושנצליח כבר...כי אנחנו מנסים הרבה זמן וזה גורם למריבות רבות אצלנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/08/2009אני מבינה ממך ששניכם בתולים והיו לכם ביחד כמה ניסיונות לקיים יחסי מין מלאים ולדבריך לא הייתה חדירה כי "נתקלת במחסום" וכי כאב ושרף לה. בנוסף אתה מציין שבעקבות הקשיים הללו יש ביניכם הרבה מריבות. בתור התחלה אני ימליץ לשניכם לא לנסות שוב לקיים יחסי מין מלאים עם חדירה, כי עבור שניכם הייתה חוויה שלילית עבורה החוויה הייתה כנראה מאוד כואבת, וכל ניסיון נוסף זה כמו טראומה על גבי טראומה לגוף. אני מציעה שתגיעו ביחד למרפאה לטיפול מיני כדי לאבחן ולטפל בבעיה. האם החברה שלך הייתה אי פעם בבדיקה גינקולוגית? האם היא מצליחה להחדיר טמפונים? לפני ניסיונות החדירה, מה היה במשחק המקדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למכתבך:
מושיקו16/08/2009במשחק המקדים אין בעיה...מחדיר אצבעות וכואב לה מעט אבל לא כמו שאני מנסה להכנס...
ולכן אני חושב שאני הבעיה...
שאני מנסה להכנס לא נכון
אמור לשרוף לה?או שאמור לכאוב לה?
עשינו ניסיונות שונים והכאב אצלה היה שונה פעם כאב ופעם שרף...
אתמול ניסינו תנוחה אחרת ובתנוחה האחרת שרף לה...
עד עכשיו כאב לה והיו לי קשיים לחדור(דעתי היא שאני פוגע בעצם שם והכאב שהיא מרגישה זה שאני מכאיב לעצם)
ואתמול שרף לה והפסקנו אחרי ניסיון קטן אחד שבוא לא ניסיתי לחדור הרבה (אני חושב שאני בכיוון הנכון הפעם)
ולכן אני שואל את דעצך לדברים הבאים:
א)מה היא התנוחה הכי נוחה ובטוחה להצלחה?
ב)מה היא אמורה להרגיש?שורף?או כואב?
ג)עוד כמה דברים מעבר להמ ששאלתי מנסיונך האישי יוכלו להועיל לנו מאוד
נ.ב
הריב הראשון היה שאנחנו אפילו לא מנסים ובלל זה אנחנו מתחילים לנסות
הריבים הם עצבנות בעיקר ונפתרים ומשלימים ישר אחרי
אך אי ניסיון אני בטוח שיגרום לריב יותר קשה
כי אנחנו המון זמן ביחד כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמושיקו שלום
מירב שרון17/08/2009אם שורף לה בפתח הנרתיק בחדירה עצמה ואח"כ ממשיך לשרוף לה, גם אח"כ כשהיא רוצה לעשות פיפי, אז יש חשד לוסטיבוליטיס - דלקת במבוא הנרתיק, רגישות ואדמומיות באזור של הוסטיבולום (ראה איור של הנרתיק בויקיפדיה). זה ניתןן לאבחון על ידי בדיקה אצל גינקולוג/ית שהוא/היא גם סקסולוג/ית. לכן אני ממליצה לכם לא לנסות שוב לקיים יחסי מין עם חדירה לפני שמגיעים למרפאה לטיפול מיני לצורך אבחון וטיפול בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
מושיקו17/08/2009לא לא ממש לא...
שורף לה רק אני מנסה לחדור...זה אומר שאנחנו בכיוון הנכון?
אמור לשרוף לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דבר איתי!!!!!
חברה של משיקו17/08/2009יא פדחן לא רוצה לדבר איתך יותר איך אתה בכלל מעז לספר את הדברם האישים שלי אתה ממש חוצפן!!!!! אני ואתה גמרנו תסיפור!!!!!!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לתת לו או לחכות עוד?ח. קראוס16/08/2009
הי, אני בת 14, מקובלת בחברה ונראית טוב מאוד. חבר שלי התחיל לשאול אותי האם אני רוצה לעשות איתו סקס ואמרתי לו שעוד לא, כי נאי מרגישה עדיין לא מוכנה. הוא היה נחמד והבין ואמר שיחכה לי אך לאחרונה אני מקבלת סימנים כאילו אין לו סבלנות. האם לתת לו או לחכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתת לו רק כשאת מרגישה בשלה
ד``ר עידן מיליצ`ר16/08/2009לזה. במידה ולא....ימתין הנער ויחכה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, לא לתת!!
רותי16/08/2009אם את שואלת אותי את עדיין ילדה, חוץ מזה שאת לא מוכנה נפשית גם יש סיכוי ליותר מחלות לבנות שמתחילות מתחת לגיל 16.
תני לעצמך לגדול סקס זה לא הכל בחיים, את תדעי מתי ועם מי לעשות כשיגיע הזמן הנכון, זה לא הזמן, את עדיין מאוד צעירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי מושגים בהריוןמישהו16/08/2009
מה זה אומר ש"ירדו לה המים"?
זה אומר שהתינוק יצא?
שהיא נכנסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/08/2009כאשר האשה בהריון, העובר ברחם מוגן בתוך שק של מי שפיר. מה קורה כשיש "ירידת מים"?
ירידת מים יכולה להתרחש בטפטוף (כששק השפיר פוקע בחלקו העליון) - או בשיטפון.
היא יכולה להתרחש ללא שיופיעו לפני כן צירים, ממש יחד עם הופעת צירים
או בכל שלב של הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויש בזה סכנה?
מישהו16/08/2009התינוק יכול למות במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתבגר שלום
מירב שרון17/08/2009ירידת מים זה חלק טבעי מתהליך של לידה. בהריון ובלידה עלולים להיות סיכונים, ולכן חשוב שיש מעקב רפואי במהלך הריון וגם בלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר לעשות?אנונימי16/08/2009
אני בן 14 וכשאני מאוננן אני גומר אחרי מעט זמן. לא יודע בדיוק כמה. מה אני יכול לעשות כדי לעקב את הגמירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון17/08/2009אתה יכול להיעזר בתרגילים שנקראים start-stop לעיכוב שפיכה מוקדמת, תחפש את התרגילים בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה15/08/2009
מה זה מבייצת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מירב שרון15/08/2009אשה מבייצת פעם בחודש. לבייץ מהמילה ביוץ - ביוץ הנו תהליך שבו פורצת הביצית המיוצרת בשחלה לחלל הבטן ואח"כ "נשאבת" לתוך החצוצרה. כשיש ביוץ, יכולה להיות הפריה, ואז האשה יכולה להיכנס להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץשירז15/08/2009
מהו ביוץ ?
מתי הוא מתחיל מתי הוא נגמר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירדן שלום
מירב שרון15/08/2009לפי הספר הריון ולידה, ביוץ הנו תהליך שבו פורצת הביצית המיוצרת בשחלה לחלל הבטן ואח"כ "נשאבת" לתוך החצוצרה. הביוץ מתרחש אחת לחודש. אורך חיי הביצית בין 18 ל-24 שעות. אם בזמן זה לא חלה הפריה, הביצית גוועת ומתפרקת. איך יודעים מהו יום הביוץ? המחזור החודשי של האשה מתחלק לשניים - עד הביוץ ומהביוץ עד הווסת הבאה. אם יש לאשה מחזור של 28 יום, והוא סדיר ומדוייק כמו שעון שוויצרי, קל לדעת שהיא תבייץ ביום ה-14 מיום תחילת הווסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהדוד15/08/2009
אני וחברה שלי שכבנו אחד על השני וגמרתי לה על איבר המין לא עשינו סקס והיא עדיין בתולה ומאחר לה המחזור ב6 ימים יש סיכוי שהיא נכנסה להריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רוצה להכניס ללחץ אבל רצוי להבדק,
ד``ר עידן מיליצ`ר15/08/2009לזרע יש יכולת תנועה וקרום הבתולים לא חוסם את פתח הנרתיק. יחד עם זאת ייתכן שביא בלחץ ומכאן ההסבר לאחור במחזור. רתוי לעשות בדיקה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על אוננותשי15/08/2009
האם אוננות פוגעת ?
אני מאוננן פעם אחת ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שי
דניאלה פרייפלד15/08/2009להפך לא רק שזה לא פוגע ...
יש יתרונות... הנאה!!
הפגת מתח
והכרת מה עושה לך טוב או לא ואת התחושות הללו לוקחים הלאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחד שנדבקתי באידסעידן15/08/2009
שלום לכולם.. אתמול יום שישי הכרתי איזה בחורה וישבתי איתה באיזה כניסה והתנשקתי איתה ואני לא מכיר אותה רק אתמול אני הכרתי אותה היא בת 20 ואני פוחד שנבדקתי מממנה באידס לא עשינו כלום חוץ מלתנשק נגעתי לה רק בחזה וזהו והתנשנקו עם לשון יש מצב שאני ידבק ממנה בידס חס ושלום בגגל שהתנשקתי איתה עם לשון?אני בן 18 וחצי חיילל?אני מחכה לתשובה אני מודאג מאוד !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייל עמוד נח עמוד חופשי! אל דאגה!
ד``ר עידן מיליצ`ר15/08/2009אין חשש, תחזור לשרות ללא דאגה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)