מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח אם תחוו את דעתכםמיכל19/02/2009
היי... קוראים לי מיכל וההודעה שאני הולכת לכתוב לא בדיוק קשורה לסקס ואני אשמח אם מישהו יחווה את דעתו בנושא.. יש לי חבר.. לא הרבה זמן.. כמעט חודש, אני אוהבת אותו.. לא מאוהבת ולא "מתאבדת" עליו.. אבל אני אוהבת אותו.. אני הכרתי ילד לא מזמן.. והתחלתי לפתח אליו רגשות.. השאלה שלי היא מה לעשות? הילד הזה יודע שאני מפתחת אליו רגשות והוא התוודה בפני שגם הוא מרגיש אלי רגשות.. האם להמשיך עם החבר? כאשר למרות הכל אני מסתכלת לכיוונים אחרים? או האם להיפרד ... תודה מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
noam@19/02/2009לפי דעתי, כדאי לך להמשיך עם החבר הישן שלך, ולא לעזוב אותו. את אוהבת אותו, והוא אותך, ולמרות שהכרת מישהו חדש, לא שווה להיפרד מהישן. זה גם ייפגע בו מאוד כל הפרידה במיוחד כשהוא יראה שאת מסתובבת עם השני, וזה גם ייצור בעיניו תדמית מסוימת כלפייך, תדמית לא טובה.. אם את אוהבת את זה שפגשת עכשיו יותר, אני חושב שכדאי לך כן להיפרד מהחבר הקודם, אבל למצוא תא הזמן המתאים, זמן של מריבה או עירעור ביחסים שלכם, כדי שזה לא לגמרי יפגע בו !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל שלום
מירב שרון19/02/2009באהבה אין שחור ולבן ואין נכון ולא נכון. באהבה לא כדאי אף פעם "להתאבד" על אף אחד. לדברייך את כולו חודש עם החבר הראשון ואת אומרת שאינך מאוהבת בו. בדר"כ בתחילת קשר זה דווקא השלב של "הפרפרים בבטן", ואני מבינה שאת זה אין לך עם חברך הנוכחי, אבל כנראה שיש תחושת ביטחון ואמון איתו שזה מאוד חשוב בזוגיות. תשאלי את עצמך למה בעצם את "פוזלת" לכיוונים אחרים? מה חסר לך בקשר הנוכחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בבקשה.שלומי18/02/2009
שלום אני בן 16 וחצי. קיימתי עם מישהי יחסי מין ללא קונדום, גמרתי בחוץ ואין שום בעיה היא לוקחת גלולות. אם לאמין לה לפי מה שהיא אמרה לי זה שאני השני שלה, היא קיימה סקס עם אדם אחד לפניי אבל כמה פעמים..ולא תמיד עם קונדום. ועוד היא גם ירדה לי (אם זה חשוב) השאלה וחשש שלי אם יש סכנה כלשהי לאיידס חס וחלילה. ובכלל, אסור כלל לקיים יחסי מין ללא קונדום ? וכשרוצים להביא ילדים, אז זה גם הסתכנות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למודאג
noam@18/02/2009זה היה די חסר אחריות לא להשתמש בקונדום. סיכוי מאוד מאוד נמוך שאתה יכול להידבק באיידס. גם בגלל שלא בטוח שהגיע זרע לנרתיק, וגם בגלל שרוב הסיכויים שאין לה איידס. תמיד צריך להשתמש בקונדום, גם אם לוקחים גלולות, אלא אם כן הבנאדם בטוח שאין לו איידס או כל מחלות מין אחרות, ושהוא לוקח גלולות, אפשר לא להתמש בקונדום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
טל18/02/2009אין כל קשר בין אם זרע הגיע לאיבר המין או לא, אם באת במגע איתה והיא חולה- נדבקת נקודה. לא מדובר רק באיידס.. הרפס ...עגבת.. לך תדע... אז כן זה היה חסר אחריות כשרוצים להיכנס להיריון הפרטנרים הם בד"כ קבועים ומוכרים ועורכים בדיקות פשוט לשלול מחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 16 עם איבר קטןעומרי18/02/2009
שלום יש לי איבר בעורך 14-15 ס"מ האם זה נחשב לקטן? בינוני? תושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעומרי
noam@18/02/2009לא, זה ממש לא קטן, זה ממוצע מאוד. חוץ מזה תרגיע, יש לו עוד 5 שנים לגדול !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעומרי שלום
מירב שרון19/02/2009כפי שענה לך חברך לפורום, הגודל שלך ממוצע ועוד יש לו סיכויים לגדול כי אתה בגיל של צמיחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים בין ויסתייםדפנה18/02/2009
מה גורם לדימומים בין ויסתיים במהלך החודש? האם יש קשר לגלולות שאני נוטלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם
טל18/02/2009אם מדובר בשלושה חודשים ראשונים לנטילת הגלולות אז כן זה קורה... תקראי את המידעון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם...
מלכיאלה22/02/2009שחברה שלוקחת גלולות מינס סובלת הרבה מדימומים בין וסתיים בגלל המינון הכל כך נמוך של הגלולה..אז זה עוד משהו שיכול להיות אילו גלולות את נוטלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל22/02/2009לא יודעת מי אמר לכם שטויות כאלה באמת... בחורה שסובלת מהרבה דימומים ולוקחת את הגלולה שלה הרבה זמן אז היא לוקחת אותה הרבה יותר מידי זמן! זאת אומרת שהיא הייתה צריכה לגשת לרופא להחליף סוג כי כנראה זה לא מתאים לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפני לגינקולוג
ד``ר עידן מיליצ`ר23/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה......
:> ילדונת24/02/2009אם זה נימשך יותר מידי זמן מומלץ לפנות לגניקולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחד המומחים..נ18/02/2009
האם ניתן להיכנס להריון כאשר 2 מבני הזוג נמצאים עם תחתונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
מירב שרון19/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להיכנס להריון ...נ18/02/2009
האם אפשר להיכנס להריון שנמצאים רק עם תחתונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-נ
noam@18/02/2009לא, רוב הסיכויים שלא. כי יהיה מצב נדיר שטיפה של זרע תחדור דרך התחתונים ועד לסוף הנרתיק. אם שניכם עם תחתונים אז בכלל אין סיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
מירב שרון19/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעומרי
שמעון22/02/2009זה הגדל לך העיקר אתה לפחות מאונן או מקיים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללאאא 100% לא
:> ילדונת24/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להחדרת אצבעות דחוף!!!אלמונית17/02/2009
אני בת 16ואני בתולה. ויש לי שאלה בקשר להחדרת אצבעות: חבר שלי מחדיר לי אצבעות לנרתיק (לפעמים אחת ,לפעמים 2) וכל פעם אחרי שזה קורה, ללא יוצא מן הכלל, כמה זמן אחר כך כשהסתכלתי בתחתומנים שלי-היה שם דם. לא הרבה דם, דיי קצת... זה נורמלי? מה הסיבות של זה? ועוד משהו- בערך-3-2 ימים אחרי חדירת האצבעות יש לי יותר הפרשות מן הרגיל..האם זה תקין? תןדה רבה(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
טל17/02/2009להפרשות אין שום קשר לזה... סביר להניח שנקרע לך הקרום זה לא משהו רע או מוזר או שונה...... ואם זה חד פעמי כמו שאת מתארת זו לא אמורה להיות בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואב לחברה בזמן סקס.איציק17/02/2009
טוב אז האמת שנתקלתי באתר הזה ואני רואה בזה הזדמנות טובה לשאול. כשאני וחברה שלי מקיימים יחסי מין כבר למעלה מחצי שנה כואב,זאת אומרת שאם אני עושה מהר מדי כואב,אם אני עושה חזק מדי כואב,כשזה בתנוחת דוגי או כל דבר מאחורה (אך בכוס) אז כואב לה. וכבר בלי קשר לגודל,אז לא לומר זה קשור לגודל בבקשה. וזהו כואב לה,כשאנחנו מקיימים יחסי מין,מה הן הסיבות שבגללן פתאום יכאב לאישה?! ודרך אגב שנינו בני 19 במידה וזה עוזר ( :
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיציק
noam@17/02/2009זה לא קשור לבעיות רפואיות ולא לכלום.. אם אתה קשוח איתה ועושה חזק או מהיר, אז מטבע הדברים כנראה שכואב לה.. פשוט תנמיך קצת את הקצב, ולא ייכאב לה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת( :
איציק17/02/2009לא לא אתה לא הבנת. שכבתי עם אחרות,כן!? וזה לא שאני מפרקקק אותה,זה נעשה בעדינות,אך מגוון התנועות ממש מצומצמם משום שכואב לה בכל מיני צורות ולר בדוגי. ואני ממש עדין אבל זה ממש על הקצה זאת אומרת שפעם אחת חזק כואב. יותר מדי כואב. בקיצור שכבתי עם אחרות וזה לא משהו רגיל. השאלה שלי-אילו סיבות עשויות להיות לזה לפי השיפוט שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה>שמע
טל17/02/2009אחרי הפעם הראשונה זה עוד כואב כמה פעמים אבל אתה מדבר כבר על חצי שנה, וזה כבר מעורר סימני שאלה. זה מאוד מוזר אתה מצליח לחדור? ניתקל בקשיים? היא רטובה כמו שצריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיציק שלום
מירב שרון18/02/2009מאחר וחברתך סובלת מכאבים במהלך קיום יחסי מין במשך כ"כ הרבה זמן, הייתי ממליצה לה להגיע למרפאה לטיפול מיני ולטפל בבעיה. חבל שתמשיך לסבול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות..:> ילדונת17/02/2009
שלום, לפני כ-23 ימים התחלתי לקחת גלולות (פעם ראשונה בחיי) זאת אומרת החודש הראשון לקחתי כמו שצריך, מהיום הראשון של המחזור וכו'... ניגמרו לי ה-21 ימי נטילת הגלולות וכרגע אני בשבוע הפסקה כפי שנהוג ומחכה למחזור, אך עברו כבר 3 ימים והמחזור לא הגיעה... יש לציין שהחלתי לקיים יחסי מין לא מוגנים (זאת אומרת רק מבחינת הגלולות) חמש ימים לאחר נטילת הגלולות... האם זה קשור איכשהו? ואם זה לא קשור, מדוע אני עדיין לא קיבלתי? האם זה נורמאלי? מה יקרה אם לא אקבל ביכלל עד סוף השבוע?לאחר השבוע יש לקחת חפיסת גלולות נוספת בלי מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
יעל17/02/20095 ימים לא מספיקים כדי שתיהיה מוגנת מהריון. רק לאחר חודש את מוגנת..מהגלולה הראשונה של החודש ה2.. מקווה מאוד שזה לא הריון.. כיח לפי מה שאמרת זה כאילו שלא השתמשת באמצעי מניעה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאמיי שלום
מירב שרון18/02/2009בשבוע הראשון של נטילת גלולות בפעם הראשונה, את עדיין לא מוגנת. לכן, הייתי מציעה לך לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון ולשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה בפהיערה17/02/2009
עם חבר שלי יגמור לי בפה ואני בולעת את זה יכול ליקרות לי משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליערה
noam@17/02/2009כלום לא ייקרה. חוץ מזה שיש בזרע חלבונים אז יהיו לך יותר חלבונים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא לא
מירב שרון18/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגעה לשיא.לרי.16/02/2009
שלום. :] אני והחבר בקשר כמעט חודשיים. הגענו ל"שלב" שאנחנו מבצעים מין אוראליי אחד לשניה, אך עדיין אל שכבנו. [אני בתולה והוא לא] בפעמים הראשונות כשהגענו למצב אינטימי ועשיתי לו ביד הוא לא גמר, הוא טען שזה בגלל שהוא חווה יחסי מין מלאים ואוננות לא עושה לו את זה יותר. בפעם הראשונה כשירדתי לו הוא מאוד נהנה אך גם בפעם הזו לא הגיע לשיא. עכשיו, כשאני יורדת לו הוא לא מסתפק בזה- הכוונה שהוא פשוט לא גומר, ואני גם לא רואה סימנים של הנאה. הייתי במערכות יחסים אחרות ושם הפרטנרים שהייתי איתם נהנו וכן הגיעו לשיא. קשה לי מאוד לא לקחת את זה אישית.. למרות שהוא טוען שאי מעולה אך פשוט זקוק ליותר. וכעת לשאלה: האם זה אפשרי שבחור בן 19 לא יגמור מדברים כאלה? מה יכולות להיות הסיבות? [נא לא לכלול "נטיה מינית אחרת" כי זו לא אופציה] או שפשוט אני לא עושה את זה ב"דרך הנכונה" למרות שהוא נהנה בעבר? יש לציין שהוא לא לוחץ עליי לגבי זה שנשכב והוא כל הזמן אומר לי לקחת כמה זמן שאני צריכה. תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
טל16/02/2009אין מה לאמר לך חוץ מהוא לא רוצה מספיק.. בכנות תשאלי אותו איך הוא כן אוהב ומעדיף שתעשי דברים מכיוון שאת לא מוכנה להגיע ליחסים מלאים כעת אך עדיין רוצה ליהנות ולגרום לו להנות. הוא אומנם לא מלחיץ אותך ישירות אבל בעיניי לאמר "זה לא מספיק לי" ,"אני צריך יותר" שווה ללחץ מסוים. בקיצור... תבהירי לו שאת לא מעוניינת להתקדם לשום מקום..וזה טוב שאת עושה דברים בזמן שלך לפי הרצון שלך, ותבקשי ממנו להדריך אותך ולפתוח את הראש כדי להנות מהחוויה הנוכחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אני1#16/02/2009תודה על ההגבה המהירה! הייתי רוצה שתסבירי למה התכוונת כשכתבת "הוא לא רוצה מספיק".. הכוונה שהוא לא מנסה מספיק כדי שזה יקרה? כן, אני יודעת ואני מסכימה איתך לחלוטין שזה גם סוג של לחץ. עכשיו אנחנו עומדים במצב של להתקדם או לחזור לאחור. זה ממש מתסכל אותי, כי אני מרגישה שאני לא אוכל לשכב איתו אם לא נעבור את השלב הזה קודם, אם אני לא אראה אותו בפורקן או שהוא לא יראה אותי.. הוא אומר שלא יהיה אכפת לו להאט שוב את הקצב, אם אני ארצה בכך. ביקשתי ממנו שידריך אותי, הוא לא שיתף כ"כ פעולה. אני פשוט מרגישה שאין לזה פיתרון.. כמובן שחשוב לדבר על זה איתו, ונדבר על זה. פשוט הייתי צריכה תמיכה נוספת =/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
טל17/02/2009לא רוצה מספיק זה לא אומר לא מנוסה... זה אומר פשוטו כמשמעו- הוא רוצה לגמור. הוא אמר.. הוא רוצה עוד זה לא מספיק...לי מפה זה נשמע כאילו הוא יעשה הכל כדי לא לגמור רק שתיראי שזה לא טוב לא המצב הזה ושבא לו כבר לשכב, ואת רק מחזקת את זה כשאת אומרת שבהוא לא רצה להדריך אותך- אבל אני לא מכירה אותו או אותך ולא יודעת מה מצב ביניכם. את לא צריכה להסכים לשום סוג של לחץ, זה החיים שלך הגוף שלך וההחלטות שלך. את בחורה בוגרת את יודעת מה את רוצה ולאף אחד אין שום זכות להכתיב לך. נסי לשוחח איתו שוב, שיחה כנה ואמיתי תאמרי לו כל מה שאת מרגישה.. זה חבר שלך את לא אמורה להיות נבוכה או להתבייש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף..חסוי16/02/2009
היי אני בת 17 ואני וחבר שלי כבר שנה ביחד ומקימים יחסימין כבר 5 חודשים. אני יודעת שהוא רוצה גם שנעשה מאחורה [ דוגי סטייל כזה] אבל הוא ממש לא לוחץ ואומר שאני אחליט כי הכי חשוב שאני ארגיש בנוח. אני רוצה שהוא יהנה ולא אכפת לי לנסות, אז ניסינו והוא היה ממש בקצה וביקשת ממנו לצאת כי הרגשתי כאילו תכף יצא לי קקי , חח . בקיצר התפנתי לפני שהתחלנו וזה לא שהיה לי מקודם. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי
noam@16/02/2009פעם הבאה תנסי להתפנות עוד פעם, ותראי מה יהיה.. אם זה קורה עוד פעם אז כדאי לכם להפסיק לנסות. אם לא יצליח ויהיה לך קקי זאת לא בעיה רפואית ולא כלום אלא אולי בעיה אחרת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון18/02/2009ראשית אני ממליצה לבצע שטיפה של אזור פי הטבעת במים וסבון במקלחת ע"י החדרת אצבע, לפני כל מגע אנאלי שמתבצע. מין אנאלי יכול לגרום לתגובה כמו "חוקן", לכן ניתן לעשות חוקן לפני האקט עצמו. אזור זה הוא אזור לא נקי - יש חיידקים שנמצאים באזור זה שבאם יבואו במגע עם אזורים אחרים בגוף יגרמו לדלקת , מחלה וכו'. כלל נוסף שחשוב להקפיד עליו במין אנאלי -
אסור בשום אופן לחדור לפי הטבעת ולבצע לאחריה מיד חדירה לנרתיק או מין אוראלי. יש לשטוף היטב את איבר המין לאחר חדירה רקטלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחר, הריון?\:דנה 1515/02/2009
שלום, אני בת 15 וחצי, אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין בקביעות כבר חודשיים, חודש שעבר הוא הכניס טיפה בלי קונדום, נורא נלחצו אז לקחתי פוסטינור וקיבלתי את המחזור בזמן 12.1. אני מודאגת מכייון שלא קיבלתי מחזור כבר 4 ימים, הייתי אמור לקבל ב12.2 והיום כבר ה15!!! אני מודאגת שאני בהריון, אנחנו תמיד מקיימים יחסים עם קונדום ובודקים במהלך הסקס מספר פעמים שהוא יושב טוב ושהכל בסדר. אני פוחדת שאולי היה חור ולא שמנו לב, אני נורא מודאגת, לא מתאים לי עכשיו הריון. גם קרה מספר פעמים שחבר שלי בא לשים את הקונדום אבל שהוא בא לגלגל אותו הוא ראה שהקונדום הפוך ואז הוא הפך אותו לכיוון הנכון ושם אותו, אני פוחדת אולי נשאר זרע על הקונדום ונכנסתי מזה להריון, למרות שהוא מאוד זהיר ותמיד בודק שהכל בטוח. למה המחזור מאחר לי? מה הסיכוי שאני אכנס להרין? תודה לכל העוזרים, פורום נהדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו שכתבנו כבר
טל16/02/2009מלא פעמים פוסטינור אמור לעשות קצת בלאגן במערכת.. אני לא יודעת, יכול להיות שקרה עוד פעם שלא ממש נזהרתם אחרי הפוסטינור. בכל אופן קונדום זה ממש ממש לא יעיל נגד היריון לא משנה כמה נזהרים.. יש לי הרבה חברים שהם תוצאה של האמצעי שלא ממש מונע היריון הזה. אני הייתי קונה בדיקה במקומך בכל אופן.. אב ללגבי אותה פעם ספציפית שאת מתארת אין מצב להיריון לקחת את הפוסטינור בזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ..
דנה 1516/02/2009אני לא מבינה איך אפשר להיכנס להריון אפילו שיש קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי דימום
דנה 1516/02/2009אבל בכמות קטנה יותר מתמיד ובצבע כהה יותר, יכול להיות שזה דימום לפני הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מה להלחץ
ענבל16/02/2009קרה לי מקרה דומה עם חבר שלי... רק שאני לא לקחתי פוסטינור..ובסוף הכל התסדר.. לדעתי הדימום שקיבלת הוא המחזור החודשי שלך.. אני ממליצה לך לגשת לרופאת נשים ולהתחיל לקחת גלולות אם הקשר שלכם באמת מתמשך ורציני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה(:
דנה 1516/02/2009אין ספק שאני יתחיל לקחת גלולות, אבל קודם כל אני רוצה לוודא ב100% שזה לא הריון ושהדימום הקל הזה הוא מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
טל17/02/2009אם בקונדום נעשה שימוש לא טוב, או שהוא פגום או קרוע וכן זה קורה אפשר בהחלט להינכס להיריון.. ואפילו בקלות. אני פשוט מציעה שלא תסתמכי על החתיכת לטקס הזאת זה הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןלופי15/02/2009
הי לכולם.. אל תיבהלו כי ההדועה ארוכה קראו אותה עד לסופה הייתי אצל חבר שלי ושכבתי עליו, והתשנקנו.. לאט לאט הוא נגע לי בחזה.. מפעם לפעם המגע נעשה יותר חזק ו"עמוק יותר" זאת אומרת פעם מעל החולצה, לאחר מכן מעל החזייה ולבסוף ממש על החזה עצמו, פטמותיי עמדו לי והרגשתי הרגשה מוזרה אך נעימה להפליא. בשלב מוסיים הוא דחף את ראשי כלפי מטה אל כיוון איבר מינו.. נענתי להצעתו, הוא פתח את רוכסן מכנסיו ואני לתדהמתי ראיתי שם " מפלצת" לא קטנה, הוא טוען שאורך אורכו הוא 18 וחצי ס"מ. בקיצור.. לאחר המציצה , הוא ביקש להכניס את פינו אל תון שדי (שהם גדולים יחסית). נענתי להצעתו, זה היה כל כיף ותוך כדי שהוא משפשף את פינו בציצי שלי יצא לו חומר לבן הדומה מאוד לרוק..בסופו של דבר נמאס לי שרק הוא מתענג אז קפצתי עליו ישבתי לו על הראש וביקשתי ממנו שימצוץ לי.. בהתחלה הלשון נגעה בשפתיים החיצוניות וזה מאוד דגדג, אחר כך היא הגיעה לדגדגן.. לפתע הרגשתתי כל מיני הרגשות משונות סביב הפטמות ואז בדגדגן.. הוא הזיז את לשונו מטה ומעלה. ודחף את פיו אל תוך הכוס שלי.. השאלה שלי האם אפשר להיכנס להריון מזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מאמין שילדות בנות 13 או 14
שלומי16/02/2009כבר עושות את זה... אל תדאגי אין שום סיכוי שתכנסי להריון.. רק אל תסכימי לאף אחד להכניס לך את הזין בכוס בלי הקונדום..אם את יודעת מה זה קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללופי שלום
מירב שרון16/02/2009צריך שיהיה מגע בין פין ופות כדי שיהיה סיכוי/סיכון להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור לכם שההערה זה קשקוש
השפוי היחיד18/02/2009הרי אני לא ממש מאמין שמישהי כתבה את הכל והיא לא יודעת דברים בסיסיים (נוזל כמו רוק??!!) תעשו לי טובה זה איזה מתבגר שמשעמם לו וממציא שטויות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ...טל15/02/2009
חבר שלי הכניס לי אצבעות בפעם הראשונה ודממתי מעט חשבתי שזה בסדר ורגיל ולא יחסתי לכך חשיבות רבה . אך זה קרה גם בפעם השנייה . אני משערת שזה ימשיך . כיצד אני יכולה לפתור את הבעיה ? האם ניתן לעשות משהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..ממש קשה להבין
טל16/02/2009במה מדובר.... על הפעם הראשונה שתיארת יכולתי לאמר שאולי זה קרום בתולין שנקרע אבל לא יודעת מה לגבי השניה. אולי הוא פצע אותך עם הציפורניים קצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)