מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהלןאני14/02/2009
אני וחברה שלי שכבנו 3 ימים לאחר שהיא קיבלה מחזור(עם הפסקת הדימום) - היא קיבלה את המחזור ב4 לחודש ז"א ששכבנו ב7 בלי קונדום ובלי גלולות או אמצעי מניעה נוסף.. אז חששנו שהימים הבטוחים לא יהיו כלכך בטוחים והתחרטנו על מה שעשינו ויומיים אחריי המגע המיני הלכנו לקנות פוסטינור וחברה שלי לקרה אותו במקום (כלומר ב9 לחודש היא לקחה את הפוסטינור) . היום בבוקר היא התקשרה ואמרה לי (היום ה14 לחודש) שהיא קיבלה מחזור שוב והיא חוששת שמשהו לא בסדר.. האם זה בגלל הפוסטינור? צריך גם לציין שבד"כ היא הייתה מקבלת מחזור בין ה25-29 והמחזור איחר לה והיא קיבלה ב4 לחודש .. אשמח לתשובה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -
טל15/02/2009א. תקנו גלולות אל תשחקו באש... זה מסוכן והתוצאה לא נעימה! ב. כן, תקראו שוב את האלון לצרכן של פוסטינור... הכדור הזה זה פשוט כמות לא נורמאלית של הורמונים מרוכזים, הוא עושה בלאגן במערכות...דימומים בחילות וסת לא סדירה וכו וכו וכו... בגלל זה הוא מיועד רק למקרי חירום, עשיתם טוב שלא לקחתם סיכונים כי היו מקרים מעולם.... פשוט תשדלו לא להגיע לזה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה אז רגע..
אני15/02/2009זה אומר שמעכשיו המחזור שלה לא יהיה סדיר יותר לתקופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר לדעת מה יהיה עכשיו
טל15/02/2009סדיר לא סדיר....תיקנו גלולות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם בבקשה עזרהשלומי14/02/2009
אני בן 16 וחצי. אתמול הייתי במסיבה הייתי מסטול לאללה. קיימתי עם מישהי סקס ללא קונדום, גמרתי בחוץ. השאלה שלי אם יש סיכוי שרק מפעם את בלבד ועוד שגמרתי בחוץ היא תכנס להריון ? ודרך אגב זו הפעם הראשונה שלי לכן הייתי כה לא אחראי...למדתי לקח. תודה רבה מראש =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
טל15/02/2009עוד לפני שאתה גומר יוצא נוזל.. אני בטוחה ששמת לב. יש בו זרע, אמנם לא מרוכז אבל מספיק בשביל שהסיכוי להיריון יהיה קיים ואפילו לא קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה להפחיד אותך אבל יש סיכוי...
ד``ר עידן מיליצ`ר15/02/2009מספיקה פעם אחת כדי להכנס להיריון. היית מסטול אז גם לא כ"כ שמת לב מתי אתה גומר, מתי אתה יוצא וכו'.... קח אוויר אל תאשים את עצמך וקווה שאין היריון. כפי שאמרת למדת לקח.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, בדקתי ולמזלי
שלומי16/02/2009היא לוקחת גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שמור על הראש ....בפעם הבאה!!
ד``ר עידן מיליצ`ר16/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בלי קונדום-חשוד מאוד!אנונימית12/02/2009
אני בת 18 ואני וחבר שלי מקיימים יחסים בלי קונדום 3 חודשים,הוא גומר בחוץ ואומר שאין סיכוי ואכן בשלושה חודשים האחרונים קניתי בדיקה ויצא שלילי. הקטע זה שהמחזור שלי לא מסודר כ"כ...נע בין 1-10 לחודש וכל חודש אני לחוצה מחדש כי כל חודש מתאחר יותר,ואז קונה ערכה ומתברר שאני לא בהיריון והמחזור מגיע כעבור כמה ימים. החודש שוב קניתי ערכה ואני עושה אותה מחר בבוקר,אבל איך אפשר ללדעת מתי אני בהריון כאשר המחזור שלי לא סדיר ואני לא יודעת מתי אני מאחרת? אפשר לחסוך את כל המתח הזה כל חודש? יש לי בעיה עם גלולות ועם קונדום בן זוגי לא יכול לתפקד.. האם אפשר איכשהו להסדיר את העניין? או שחייבים גלולות? ואם הבדיקה חיובית,מה אני צריכה לעשות? כי פוסטינור לא כי כבר עברו 72 שעות בטוח.. תענו לי בהקדם בבקשה!.. תודה,אנונימית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר עניתי לך על השאלה ראי למטה
מירב שרון12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בלי אמצעי מניעה-בבקשה עזרו לי..אנונימית12/02/2009
שלום,את בת 18 וחצי ויש לי חבר4 חודשים. הוא ואני מקיימית בתדירות גבוהה יחסי מין לא מוגנים( בלי קונדום) הוא גומר בחוץ,תמיד. הבעיה היא שמחזור שלי לא סדיר..בין בשלושה חודשים האחרונים נע בין 2 לחודש עד 10 לחודש..לכן כל חודש אני לחוצה וקונה בדיקת הריון כי אני לא יודעת אם אני מאחרת או לא כי הוא לא סדיר! עשיתי כבר 3 בדיקות ובשלושתן יצא שלילי,ואחרי כמה ימים קיבלתי מחזור ונרגעתי.. קניתי ערכה ומחר בבוקר אני צריכה לעשות. היום ה12.2 וזה היה השיא שלי ב"איחור" אם אכן מדובר בזה, יש לי בעיה לקחת גלולות,אבל מצד שני כל חודש אני לחוצה כי אני לא יודעת אם אני מאחרת או לא! איך אפשר לפתור את זה? עם קונדום בן זוגי לא יכול לתפקד.. ואם חס וחלילה יוצא חיובי בבדיקה,מה הצעד הבא שאני אמורה לעשות? כי פוסטינור אומרים לקחת אבל כבר עברו יותר ב72 שעות בטוח.. מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון12/02/2009את לוקחת סיכון מיותר, מה הסיבה שאת לא לוקחת גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
אנונימית12/02/2009מוקדם מידי בשבילי..כולה 3 חודשים ,,וגם עוד חודש אני מתגייסת,שזה קצת בעיה. גם אני מעופפת ואני פוחדת שאני לא אזכור לקחת כל יום גלולות,שנינו כבר גדולים הוא בן 22 ואני 18 וחצי,אנחנו לא ילדים קטנים,אבל איך אפשר לחסוך את כל הלחץ הזה בחודש בלי גלולות או קונדום,אפשרי בכלל<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעני לי..זה ממש דחוף!!
אנונימית12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל12/02/2009אל תעשו בכלל.... אם אתם עד כדי כך לא אחראים אתם באמת לא צריכים לעשות כלום. אני בכלל לא צוחקת. את לא רוצה לקחת גלולות כי שלושה חודשים זה מוקדם מידי אבל להיכנס ממנו להיריון ולקבל כל מיני מחלות זה לא מוקדם מידי?? תעשי בעצמך שיקולים. יש עוד פיתרונות חוץ מגלולות כמו נובהרינג אבל אם אף פעם לא תיגשי לגניקולוג שיסדר לך אמצעי מניעה לא תדעי תהי אחראית על עצמךQ אל תסכימי לקיים יחסים ללא קונדום... למרות שזה ממש ממש ממש לא מבטח נגד היריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר
טל12/02/2009אם אתם חושבים בתמימותכם שאם הוא לא גמר בפנים אין סיכוי להירין אתם טועים טעות מרה. לפני שהוא גומר הוא מוציא זרע בנוזל הPRECUM.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 17אנונימית12/02/2009
למה כאשר אני מגורה מינית אני מרגישה שיש לי פיפי? האם זה יפריע לי בקיום יחסי המין?האם יכול לברוח לי פיפי באמצע סקס? תענו בבקשה זה מאד מטריד אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית
noam@12/02/2009אני חושב שזה לא קשור בגירוי מיני או לא, אלא שסתם יש לך פיפי.. ולכן לפני שאת מקיימת יחסי מין כדי לך ללכת להשתין בכדי שלא יהיה לך פיפי בזמן קיום יחסי המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית שלום
מירב שרון12/02/2009למען הסר חשש, את יכולה להתפנות לפני קיום יחסי מין. יתכן שאת מרגישה כאילו שאת רוצה פיפי ובעצם את פשוט מאוד קרובה לאורגזמה וצריכה לאפשר לעצמך לשחרר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרב
לבנה אזולאי12/02/2009מה זאת אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה השאלה?
מירב שרון16/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבזמן הסקס לא בורח שתן אל תדאגי
f15/02/2009או שאת פשוט יכולה להשתין לפני סקס כדי להיפתר מההרגשה לפעמים זה קורא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עושים את זהאורח11/02/2009
שלום וערב טוב, קצת פדיחה אבל אני מרגיש שאני לא יודע איך לעשות סקס. חברתי ואני מנסים כבר כמה חודשים לקיים יחסים ולא ממש מצליחים. אנחנו אנשים בריאים אין בעיות רפואיות, אנחנו נהנים שנינו אבל כשמגיעים לאקט החדירה אנחנו לא מצליחים. האיבר עומד אבל לא מצליח להיכנס, מנסים עם הידים וזה מפריע ולא נעים, כך שהאיבר נופל, מנסים להעמיד אותו הוא עומד וחוזר חלילה. המצב מאוד מתסכל ויוצר הרבה מתחים. אני לא יודע אם הבעיה היא אצלי או אולי אצל חברתי ? האם הבעיה בתנוחה או באיבר עצמו? באופן כללי אני מרגיש שאני לא יודע איך לעשות את זה אשמח אם תוכלו לענות לי או אולי להפנות אותי לאתר שמסביר רצוי עם תמונות איך עושים את זה ושאלה אחרונה שמאוד מעניינית אותי האם בדר"כ נכנסים ויוצאים כמה פעמים או שנכנסים עד שגומרים ואז יוצאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורח
noam@11/02/2009חח תראה לי בעיקרון ממש קשה להסביר לך איך בדיוק לעשות את זה... כדי שיהיה לך יותר קל להכניס לה, שימו חומר כזה על בסיס מים (לא זוכר איך קוראים לזה) על הפין שלך, ונסה. חוץ מזה, כדי שהיא תהיה יותר חרמנית וכך הכוס שלה יהיה יותר רטוב. כמו כן כדאי לך קודם כל להכניס אצבעות לכוס שלה, ואז תנסה לחדור. כל השיטות האלה הן בכדי שיהיה לך יותר טוב לחדור, בקשר לחדירה עצמה ולעשיית האקט המיני- הכי פשוט זה פשוט להכניס ולהוציא ולהכניס ולהוציא (כמובן שאני מתכוון להוציא ולהכניס כשהפין עדיין נמצא בתוך הכוס ולא כל שניה להוציא לגמרי..) אחרי שתעברו את החדירה עצמה אתם יכולים לעבור לתנוחות שונות לדברים שונים. בקשר לשאלה שלך-כדי לגמור אתה יכול גם וגם.. קשה להסביר את זה. אם אתם עוברים תנוחות אז אתה יכול להוציא בין לבין, וכל עוד אתה מגורה בזמן הזה זה לא הורס לך את "רצף השפיכה" כך שאין לך מה לדאוג. אויל הבנת ואולי לא אבל מאוד קשה להסביר את זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל12/02/2009זה בהחלט יכול להיות מבלבל בהתחלה. אז ככה קודם כל תכניסו לכם שניכם לראש שאין דבר כזה שהוא לא נכנס אלא אם כן יש לה בעיה רפואים של התכווצות שרירים בלתי רצונית בנרתיק אבל תניח לזה כרגע. באמת כדאי, לקנות חומר סיכה (מקווה שאתם משתמשים בגלולות אבל אם אתם משתמשים בקונדום שיהיה על בסיס מים כדי שלא יפגע ביעילות הקונדום).חומר סיכה יש בכל סופר פארם. זה יקל על החדירה מבחינת החיכוך. עכשיו, יש קטע שמנסים להכניס וכאילו אי אפשר, כאילו חסום נכון? מוכר... להירגע... לכולם זה ככה. אל תפם\חד אתה יכול להשתמש ביד כדי לכוון לנרתיק ולהפעיל לחץ. אל תעשה את זה חזק שהחדירה לא תהיה מהירה ותכניס את שניכם לשוק. לאט לאט להפעיל לחץ לא לפחד עד שהוא יכנס כולו. בשלב הזה בד"כ מתחילים לזוז אתה יודע.. אני בטוחה שראית יחסי מין בטלויזיה או במחשב. אני מציעה גם שתשימו כרית קטנה מתחחת לישבן שלה- זה מ\פשוט מקל על הזווית של החדירה והיא פחות כואבת. אולי תנסו שהיא תשב מעלייך ותנסה להחדיר אותך לעצמה, זה יותר נוח. אם יהיה לה קשה מידי לזוז בהתחלה אז תחליף אותה אחר כך. מה שחשוב הוא שתהיו רגועים, אין צורך להתרגז או להיות מתוסכלים, זה יקרה , זה הדבר הכי טבעי בעולם. פשוט תנשמו עמוק.. תשימו מוזיקה לא יודעת מה... הכל יהיה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהטל10/02/2009
לא עניתם לי על השאלה וזה ממש חשוב לי כי אני לא יודעת יודעת בדיוק את מי לשאול על זה. חבר שלי הכניס לי אצבעות וזה לא כאב או משהו אבל אחר כך שהלכתי לשירותים , גילתי שכנראה ירד לי דם כי ראיתי כתם גדול על התחתון . אני רק רוצה לדעת האם זה מסוכן ? מה לעשות עם זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
טל10/02/2009כניראה שנקרע לך קרום הבתולין..זה לא טוב או נורא ולא משנה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל10/02/2009אבל קרום הבתולין לא יכול להיקרע רק בעת חדירה ?! הוא רק הכניס לי אצבעות , יחסית עמוק אבל לא עד כדי כך . כאילו גם קצת צורב לי בכללי באזור שם ... יכול להיות שאולי הוא פצע אותי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילה שלום
מירב שרון10/02/2009גם החדרת אצבעות זה סוג של חדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמיטל10/02/2009
רופאת נשים שלי חושבת שכדאי לי לקחת גלולות ונתנה לי מרשם לפמינט על מנת להסדיר את המחזור האם זה מקובל לתת גלולות במצב הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט
טל10/02/2009דרך מקובלת ומוכרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת?
מיטל11/02/2009תוך כמה זמן המחזור מסתדר מתחילת שימוש בגלולות? האם נותנים גלולות לטיפול בדברים אחרים גם?
טל12/02/2009כל היופי פה הוא שאין "תוך כמה זמן זה מסתדר" ... זה מסודר. בשבוע ההפסקה בין חפיסה לחפיסה... את מקבלת "מחזור" קבוע. שיהיה בהצלחה.. ואם משהו בגלולה לא נוח ותופעות לוואי לא עוברות תמיד אפשר להחליף פמינט אבל בד"כ לא עושות בעיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה???
מירי13/02/2009אני נטלתי יסמין עד לא מזמן והיה לי קשה עם תופעות לוואי שהיו לי..... כנראה המינון היה קצת גבוה מדי בשבילי..... יש גלולות שלא יעשו את זה??? פמינט זה גלולות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
טל15/02/2009פמינט הן גלולות. אם היו לך בעיות היית צריכה לחזור לגניקולוג שנתן לך את המרשם להתייעצות. לא נותנים לבחורות צעירות יסמין בלי סיבה, בד"כ לבחורות עם מחזור "קשה" הכרוך בכאבים ודימום כבד. אבל אם הכל הסתדר לך עכשיו אני לא הייתי מחליפה כלום... עודשלושה חודשים של הסתגלות? עזבי אותך... בשביל מה אני לא רופאה אבל אני יודעת שזה נפוץ שמחליפים סוגים של גלולות. כל הרעיון הוא למצוא אחת שמתאזנת עם רמת ההורמונים אצלך בגוף כימית טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?
מירי15/02/2009הגלולות לא עושות לי טוב, יש לי בחילות ועוד תופעות לוואי שלא עוברות....לי אישית נראה שזה בגלל כמות ההורמונים... בגלל זה אני שוקלת לעבור לגלולה אחרת אבל לא יודעת לאיזה? יש לי תור לרופא שבוע הבא ואני רוצה לבוא מוכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסמין
טל15/02/2009זו באמת גלוגלה שהיא קצת יותר מרוכזת. פמינט היא גלולה בעלת מינון עדין מאוד.. הכי עדין שיש אם אני לא טועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדין?
מירי16/02/2009למה הכוונה? יש בזה פחות הורמונים? תודה
טל16/02/2009מדובר באותם הורמונים, עד כמה שידוע לי שתיהן גלולות משולבות- משמע יש בהן פרוגסטרון ואסטרוגן.. פשוט המינונים שונים. בגוף שלנו מאזן הורמונים הוא מאוד עדין ולכן שינוי של מיליגרם ממש עושה הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
יולי10/02/2009באמת? לא ידעתי שגלולות זו שיטה להסדרת המחזור. אני סובלת מאוד ממחזור לא סדיר, אלך גם לרופאת הנשים של אמא שלי שתיתן לי מירשם לפמינט. תודה על המידע. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן. מקובל לתת גלולות
יפעת מקלר12/02/2009להסדרת מחזור, וכן גם לטיפול בפצעי בגרות ושיעור יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטל10/02/2009
לאחר שחבר שלי עשה לי ביד , הלכתי לשירותים והיה בתחתונים שלי דם , אני מאוד נלחצתי ... מה זה אומר ? מה אני עושה עם זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיילה שלום
מירב שרון10/02/2009יתכן שנגרמה שריטה עקב זה שהוא אונן לך, ואולי "נקרע" קרום הבתולין (מדובר בשריר בצורה של טבעת שמתרחב בחדירה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו דחוףף זה מאוד חשוב ליshira10/02/2009
שלום לכולם! קוראים לי שירה ואני בת 22 יש לי חבר כבר הרבה זמן אבל יש לנו בעיה יותר נכון לי כשאני גומרת יוצא נוזל (שפיכה נשית) והוא ממש אבל ממש מסריח הייתי רוצה לדעת העם זה בסדר? יש לי פטריה ? (אני חייבת לציין שאני שומרת על הניקיון באזור האיבר ואני לא מסריחה מהכוס בדרך כלל רק שאני גומרת יש ריח מסריח) מה אפשר לעשות שלא יהיה כזה ריח מסריח???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתזונה יש המון משקל בעניין ריחות הג
טל10/02/2009הגוף.. אם את אוכלת מטוגן, או מאכלים כמו בצל שום וכל מיני תבלינים חריפים הדבר ישפיע על ריחות הגוף שלך גם על הזיעה, הרוק והריחות מאיבר המין. אם אין לך תחושת צריבה והריח מופיע רק אז ואין הפרשות שונות ומשונות סביר שאין זו פטריה. להרחבה בעניין התזונה. מירב יעצה לאחד הבחורים פה בפורום לפני שבוע שבועיים בערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה שלום
מירב שרון10/02/2009חשבתי לנכון להתייעץ בנוגע לשאלתך עם ד"ר רפי חרותי, בגלל שיתכן ומדובר בעניין רפואי.
לדבריו, לא בטוח שהריח שאת מתארת הוא אכן מסריח,שיתכן שזה הריח הנורמלי. הוא מציע שאם זה אכן מסריח באמת, אז צריך לבדוק כיוון לזיהום כלשהו מה שמחייב אותך להגיע לבדיקה רפואית, אולי יקחו תרביות מנוזל וכד'. מומלץ בינתיים שתמשיכי לשמור על היגיינה ולהשתמש בשטיפה בסבון אינטימי.
כפי שטל ענתה לך בפורום, בשבועיים האחרונים עניתי לאחד מהבחורים ששאל בנוגע לשפיכה עם טעם לא טוב, לגבי אפשרויות תזונתיות שיכולות להשפיע לטובה. ממליצה לך לחפש את אותה תשובה שיתכן שהיא גם רלבנטית עבורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צהבהבות עם ריח רעאנונימית09/02/2009
שלום אני בת 25 וחצי נוטלת גלולות למניעת הריון התחלתי קצת לדמם לפני שסיימתי את הגלולות למרות שהיה לי עוד 3 ימים לקחתם. המשכתי לקחת את הגלולות כרגיל ואז קבלתי ווסת רגילה. לאחר שהסתיימה הווסת נהיו לי הפרשות בגוון לבן צהבהב עם ריח רע שלא נתקלתי בו בעבר. אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
טל10/02/2009שווה ללכת לרופא לבדוק... זו יכולהה להיות פטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני לרופא/ת נשים לקבלת חוו"ד
מירב שרון10/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בתול בן 18אנונימי09/02/2009
האם זה נורמלי? אני די מבואס מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי,
noam@09/02/2009כן, זה נורמלי... מלא אבל מלא נערים בגל שלך עדיין בתולים, ואין לך מה לדאוג :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון09/02/2009מה זה נורמלי? מי קובע מה זה נורמלי? כולם רוצים להיות נורמליים. כמובן שאתה נורמלי, אבל יתכן שאתה מרגיש לחצים חברתיים שנותנים לך להרגיש שאתה לא. יש הרבה בני נוער בגילך שהם עדיין בתולים אבל אתה לעולם לא תדע את זה כי הם לא יספרו לך. עבורם זה נושא אישי. זה לא נחשב דבר מקובל שגבר יהיה בתול מאחר ומסרים חברתיים נותנים לגברים להבין שזה התפקיד שלהם להיות בעלי ידע וניסיון מיני.
תנסה לחשוב על בתולים בדרך אחרת. איך החיים שלך היו משתנים אילו כבר לא היית בתול? מה היה שונה? משאלתך, נראה שיותר חשוב לך לאבד את הבתולים מאשר שתהיה לך חברה. האם זה נכון לגביך? למה זה כזה נטל עבורך להיות בתול?
תחשוב על האפשרות שאולי תפגוש מישהי שתוכל להכיר אותה יותר, מישהי שאולי יהיה לך כיף לבלות איתה, מישהי שתרגיש איתה בנוח, כך שתוכל לצמוח ביניכם מערכת יחסים.אם תשנה את החשיבה שלך בכיוון הזה, אולי זה יעזור לך ליצור קשר עם מישהי בחייך.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ?-חסוי08/02/2009
שולם רב ! אנ י סובל מפליתה מהירה אני רציתי לדעת אם ילדי גם יסבלו זה חשוב כי אני אישית נורא סובל !?!??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי
noam@10/02/2009אני לא חושב שזה כל כך עניין תורשתי..אולי תהיה לו שפיכה מהירה, ואולי לא.. אני בעיקרון חושב שלרוב זה לא תלוי בתורשה, ושאתה לא צריך להיות מודאג בגלל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון12/02/2009אני ממליצה לך להגיע לטיפול סקסולוגי, חבל שתמשיך לסבול מהבעיה. אין לך ממה לחשוש בהיבט הגנטי.שפיכה מוקדמת בדר"כ נגרמת בשל גורמים רגשיים ו/או פסיכולוגיים, לא גנטיים. מחקרים מראים שיש קשר בין שפיכה מוקדמת לרמות נמוכות של סרוטונין במוח, וזה לעיתים נגרם בשל מתחים, דיכאון או הפרעות לחץ פוסט-טראומטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאני07/02/2009
אם מקיימים יחסי מין יום לאחר הפסקת הדימום במחזור (שהיה 3 ימים) ויחסי המין הם ללא קונדום או גלולות, וגומרים בחוץ, יש סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה
אני09/02/2009בבקשה תענו במהרה אחרת צריך היום ללכת ולקנות פוסטינור :X
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני שלום
מירב שרון09/02/2009מתי קיימתם יחסי מין? אם לא עברו 72 שעות מהאקט המיני כדאי לקחת פוסטינור ולא לסמוך על הימים הבטוחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה..
אני10/02/2009גם אנחנו לא רצינו להסתכן וקנינו כדור... הכדור יכול לגרום לשינויים במחזור? סתם ליידע כללי, בימים הצמודים להפסקת הדימום בטוח לקיים יחסי מין? ככה אנרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני שלום
מירב שרון10/02/2009טוב שלא לקחתם סיכון. יתכן שיהיו קצת שיבושים במחזור עקב נטילת הפוסטינור. לגבי "ימים בטוחים". בעקרון, כשאה כן רוצה להיכנס להריון היא צריכה לנסות בזמן שהיא מבייצת ואז מציעים לה לספור מהיום הראשון של המחזור 10 ימים ואז במשך שבוע ימים מומלץ שתנסה לקיים יחסי מין כדי שיהיה לה סיכוי טוב יותר להרות. בשאר הימים הסיכוי פוחת. אבל, לא אצל כולן יש מחזור סדיר ואי אפשר לסמוך על הימים הבטוחים. אפשר לסמוך על גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך תשובה דחוףאנונימי07/02/2009
האם בן 18 יכול לקיים יחסי מין עם בת 16 עם הסכמה של שני הצדדים כמובן ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואם זה לא חוקי האם ניתן לעשות משהו
אנונימי07/02/2009... בנידון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
noam@07/02/2009זה חוקי לגמרי.. מותר לקיים יחסי מין אני חושב מגיל 14 לפי החוק. וגם אם זה לא היה חוקי הייתם עושים, זה לא שהמשטרה תגלה את זה ותעצור אתכם -.-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה מותר לאונן?
חסוי07/02/2009אז ככה אני בן 16 ואני מאונן לפחות פעמיים ביום ואני פשוט לא יכול בלי זה . גם עם אני מנסה יום יומיים בלי אחריי זה אני מרוקן הכל ולא יודע איך להפסיק עם זה ואני מפחד שיעשה לי נזק בעתיד? השאלות שלי הם ככה: האם זה באמת עושה נזק או שאפשר חופשי לאונן? והאם יש משהו שיכול למנוע ממני לאונן כ''כ הרבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
noam@07/02/2009אפשר לאונן כמה שבא לך. זה לא פוגע בשום דבר. אם אתה רוצה להפסיק לאונן פשוט תעשה דברים אחרים ותנסה לא לחשוב על זה. כמו בדיאטה,למשל, חייבים להפסיק לחשוב על אוכל לא בריא, וצריך שיהיה לך כוח רצון כדי לחשוב פעמיים ולהפסיק ליום יומיים לאונן ! חוץ מזה לאונן פעמיים ביום זה נורמלי ותדירות כזאת לא תזיק לך, אלא אם כן כמובן זה בא על חשבון דברים שונים כגון לימודים או חיי חברה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא כן
מירב שרון12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)