מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום - שאלה לגבי חומרי סיכהחסוי08/03/2009
שלום.. קניתי חומר סיכה של DUREX, DUREX PLAY בטעם דובדבן - עכשיו השאלה שלי היא , האם השימוש של חומר סיכה הוא רק בשביל החדירה וזהו - או שאפשר לשים את החומר סיכה על איבר המין של בת זוגתי ואז לרדת לה - כלומר האם חומר הסיכה אינו מסוכן אם מכניסים אותו לפה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב - המשך
חסוי08/03/2009האם משתמשים בחומר סיכה רק במקרה שמקיימים יחסי מין עם קונדום? למה חברתי משתמשת בגלולות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קשור לקונדום
:> ילדונת08/03/2009החומר סיכה אפשרי לשימוש גם בלי קונדום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי השאלה - האם מותר להכניס את
חסוי08/03/2009החומר סיכה - במקרה הזה, הDUREX PLAY בטעם דובדבן , לפה? כלומר נגיד לסים על איבר המין של חברה שלי ואז לרדת לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקפוץ איתו לטעום אותו וכו....
ד``ר עידן מיליצ`ר08/03/2009:-) אין סכנה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושרדניאל07/03/2009
שלום, האם כושר טוב עוזר לסקס? ז"א, רגליים מאומנות יכולות להאיץ את הקצב (דבר שלפעמים כיף לעשות) בסקס, ובכלל סקס צורך לא מעט כוח, לא כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר וסקס...
:> ילדונת08/03/2009הסקס עצמו הוא סוג של התעמלות... ואני משארת שכושר תורם במידה מסויימת לאקט המיני, זאת אומרת בנאדם שהוא פחות בכושר יתעייף יותר מהר... אבל בכל זאת כושר זה לא דבר הכרחי במיוחד בסקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אשמח גם לתגובה של אחד המומחים
דניאל09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשון שלום
מירב שרון09/03/2009הציטוט הבא של עידן מיליצר (ולכן גם הקרדיט כמובן) "ידוע שיש קשר ישיר בין פעילות גופנית מחוץ למיטה לבין חשק לפעילות גופנית בתוך המיטה. ספורט מעלה את רמת האנדורפינים, מעלה את מצב הרוח שלנו, משפר את הדימוי הגופני והדימוי העצמי ובכך גם מעלה את החשק המיני".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
דניאל09/03/2009אבל האם זה עוזר בסקס? למשל להגברת מהירות, ליותר כוח במיטה וכו'... (מלבד החשק וכל זה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה שאלה,
noam@09/03/2009בטח שאם אתה בכושר זה מעלה את הרמה. כך אתה לא מתעייף מהר, אתה יכול לנוע מהר יותר, ואתה יכול לבצע יותר מהלכים ותנועות, ועוד הרבה דברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירהדניאל07/03/2009
באמצע פימפום, כשבא לגבר לגמור, אז הוא יכול להאט ולעצור לכמה שניות בשביל להרגיע את הזין ואז להמשיך או שזה לא נעים לבחורה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל שלום
מירב שרון07/03/2009זה עניין אישי, כל בחורה תגיב אחרת, לכן חשוב לדבר על זה, לפני הסקס, במהלך הסקס ואחרי הסקס. חשוב לדבר על הסקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה........
:> ילדונת08/03/2009כמו שכבר ענה לך המומחה זה בחורה תגיב אחרת... כי יש כאלה שאוהבות את זה מהיר ורצוף ויש כאלה שמסתפקות אפילו אם זה לעט... תלוי בבחורה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענתה**
:> ילדונת08/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב..........06/03/2009
אני בן 15 וכבר שנה אולי לא גדל לי הזין.. נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בת 1307/03/2009אתה לא מרוצה מהגודל שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון07/03/2009לא ציינת מה אורך הפין שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
...07/03/200914.5 ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
...11/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשד משחת מה אתה צריך יותר גדול
רונן12/03/2009נותנים לך אצבע אתה רוצה את כל היד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ששאל
...13/03/2009שמומחים יענו.. ויש אנשים שיש להם הרבה יותר גדול בגיל שלי ואפילו יותר קטנים תגיד להם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאורך תקין לגילך
מירב שרון14/03/2009ונחשב לממוצע אורך זקפה אצל מבוגר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינורחסוי06/03/2009
שלום! חברה שלי לקחה גלולה נגד הריון היום שאחרי(פוסטינור.) ו 5 ימים אחרי נטילת הגלולה התחיל מחזור או דימום(עדיין לא ידוע)אם כי המחזור צריך לבוא רק בעוד שבוע וחצי שבועיים. מה עושים?ומה זה יכול להיות? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון07/03/2009זה צפוי לקרות אחרי נטילת פוסטינור שיהיו שיבושים במחזור, כי מדובר בגלולה שיש בה הרבה הורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.........
:> ילדונת08/03/2009יש סיכוי לתופעה של שיבושים במחזור. אך בכל זאת מומלץ ללכת לרופא לוודא שבאמת הכל תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטיש מרתיע?דניאל06/03/2009
שלום אם למישהו יש סוג של "פאטיש" של למצוץ שד/פטמה של בחורה בזמן סקס... זה נראה מוזר לבחורה? זה מרתיע או משהו כזה? והכוונה ממש למציצה, לא רק ליטוף קל... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה עניין אישי
מירב שרון06/03/2009יש בחורות שאולי זה ידליק אותן, ויש בחורות שזה עלול להרתיע אותן. אתה צריך להיות בקשר עם מישהי מספיק זמן על מנת שתרגיש שיש ביניכם ביטחון ואמון ואז תוכל להרגיש איתה בנוח ולבדוק איתה מראש איך היא תרגיש לגבי זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לבדוק?
דניאל06/03/2009לבדוק מראש בלשאול או לעשות את זה ולראות איך היא מגיבה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתומר
noam@06/03/2009תנסה, ותראה איך היא תגיב. אם היא תנגח וצעק אז כנראה שזה כיף לה חח אבל אם היא לא תעשה כלום אז תעבור הלאה למהלך הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
מירב שרון07/03/2009אני בעד תקשורת מינית פתוחה, מה שאומר שצריך לדבר על מה שרוצים גם במיטה, ולכן כדאי לברר איתה, לשאול אותה איך היא תרגיש לגבי זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיספוס גלולה נגד הריוןעדי05/03/2009
שלום, אני משתמשת בגלולת יאסמין נגד הריון, אני משתמשת בהן כבר למעלה משנה וחצי. היום (יום חמישי 5.3) הייתי אמורה לקחת את הגלולה ה-21 והאחרונה בעצם של החודש, אך בגלל ששהייתי בבית החולים ביומים האחרונים לאחר שהורעלתי ממאכל כלשהו, לא לקחתי את השניים האחרונים כלומר את ה-20 וה-21. אני מוכרחה לציין שבעלי נמצא בחו"ל למעלה מחודש ולא קיימנו יחסי מין בכלל מאז שהתחלתי לקחת את הגלולות החודש, ככה שאני לא לחוצה לגבי הריון לא רצוי, רק מה שרציתי לדעת הוא איך בדיוק אני אמורה להתחיל לקחת את הגלולות של החודש הבא? והאם אני אמורה לקבל מחזור כמה ימים לפני המקובל? בד"כ כמו שאמרתי אם אני למשל לוקחת את הגלולה ה-21 והאחרונה ביום חמישי, אז ביום שני-שלישי ככה שאחרי אני מקבלת מחזור ואז ביום שישי שלאחר מכן לוקחת את הגלולה הראשונה של החפיסה החדשה. איך זה בדיוק יהיה החודש? האם אני צריכה לקחת כרגיל שוב לאחר 8 ימים כלומר ביום שישי, או שלפני בעצם? תודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לעזור זה חשוב?
עדי06/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי שלום
מירב שרון07/03/2009אני רק מיידעת אותך שיש פורום של סקס גם למבוגרים, כאן מדובר בפורום לבני נוער. אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא/ת הנשים שלך בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתייעצי עם הרופאת נשים שלך..
:> ילדונת08/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה!עדי05/03/2009
אני בתולה... ולפני כמה ימים חבר שלי הכניס לי אצבעות עמוק.. למחרת יתחיל לרדת לי דם עם אפרשות... וכאב לי הרחם... יש מצב שהוא קרע לי את קרום הבתולים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מצב שכן
מירב שרון06/03/2009אבל אין לזה שום משמעות, כל עוד לא קיימתם יחסי מין עם חדירה, את עדיין בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
עדי08/03/2009אבל זה לא היה המור ליקרע בזמן שהוא הכניס לי את האצבעות?? הדם ירד רק יום למחרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרום בתולין..
:> ילדונת09/03/2009יתכן שזה קרום הבתולין... כי גם לי למשל הדימום של קרום הבתולין בא לידי ביטוי רק כמה שעות אחרי כשעשיתי פיפי... =\ דרך הגב אין מצב שאת אמורה לקבל עכשיו מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאא
עדי09/03/2009סימתי יומים לפני שזה קרה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה......
עדי10/03/2009נראה לי הכי טוב שאני ילך להבדק... לאיזה רופא אני צריכה ללכת??? ורציתי לדעתי איזה סוג של דם המור לרדת לי... דם רגיל נוזלי או כמו של מחזור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי שלום
מירב שרון10/03/2009אם הדימום נמשך יותר מיום-יומיים, כדאי ללכת להיבדק אצל רופא/ת נשים. הדימום הוא טבעי, כי בעצם זה קרום הבתולין שנקרע. אם הדימום הוא יותר מכתמי דם קלים אז כדאי גם להגיע להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודדים את אורך הפין כולל\בלי הכיפה?עוד לא הבנתי05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מודדים עם הכיפה!
עידן05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
אני13/03/2009כשאני מודד מהבסיס עד הקצה בזיקפה זה בערך 15ס"מ והבנתי שזה בסדר, אבל כשהפין רפוי הגודל שלו נורא משתנה וכשקר הוא נהייה מ-מ-ש קטן.. זה נורמאלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלי לגמרי
מירב שרון13/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..חסויי....04/03/2009
אני בת 16 ואני לא מבינה מה זאת אומרת שכשעושים סקס אז סיים בחוץ?? וגם.. מזה אורגזמה?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך השאלה...
חסויי....04/03/2009יש לי חבר ואבל עוד לא עשינו סקס לכן הייתי רוצה לדעת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיים בחוץ זה....
ד``ר עידן מיליצ`ר04/03/2009כשהגבר שופך מחוץ לנרתיק כדי להמנע מהיריון לא רצוי.....לא הייתי בונה על זה כאמצעי מניעה!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאורגזמה....
ד``ר עידן מיליצ`ר04/03/2009במהלך ההתעוררות המינית מואצים קצב פעימות הלב והנשימה, ומופרשים למחזור הדם הורמונים שונים השותפים בהכנת הגוף לשלב האורגזמה. לאחר האורגזמה חוזרות מערכות הגוף בהדרגה לפעילותן הרגילה. האורגזמה נמשכת מספר שניות, והיא דועכת תוך כדקה. במהלכה מתרחשת סדרה של התכווצויות בלתי רצוניות של שרירים בחלקים שונים של הגוף, בעיקר באזור אגן הירכיים (אצל נשים בשרירי הנרתיק ורצפת האגן).
מקורה של האורגזמה בפעילות הורמונלית בגוף ובתגובות עצביות לגירויים. הבקרה על האורגזמה מתרחשת במוח, והיא נשלטת על ידי האדם בצורה חלקית. מקורם של הגירויים יכול להגיע מכל העצבים במערכת העצבים ההיקפית. אצל הגבר העצבים הממוקמים בפין מהווים את מנגנון הגירוי העיקרי, ואילו אצל האישה אלו הם העצבים בדגדגן. נקודת ג'י, הממוקמת על הדופן העליונה של הנרתיק, מהווה גם היא מוקד גירוי עשיר בעצבים.
אצל גברים קיים מרווח זמן מינימלי, היכול להימשך מדקות ספורות עד שעות אחדות, בין שתי אורגזמות רצופות, עקב מגבלות פיזיות הקשורות גם לקצב ייצור תאי הזרע. נשים, לעומת זאת, יכולות לחוות מספר אורגזמות ברצף. החשק המיני יורד בדרך כלל לאחר האורגזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...
חסויי....04/03/2009תודה רבה על התשובה. אבל רציתי גם לדעת מזה מין אורלי...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי זה...
עידן05/03/2009מגע של הפה באיבר המין של בן/בת הזוג. ירידה, מציצה וכו'..... עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכבתי עם חבר שלי אתמול בפעם הראשונהל. 1804/03/2009
ואני לא על גלולות והוא לא היה עם קונדום אבל גמר בחוץ. אני בהיסטריה נוראית אני לא יודעת מה לעשות. בבקשה תעזרו לי. אני יודעת שזה חוסר אחריות משווע מבחינתי כי אני בוגרת והייתי צריכה להפעיל קצת שכל אבל זה לא קרה..אז מה אני צריכה לעשות? לקחת פוסטינור למקרה חירום במידה ונקלט זרע? אני לא רוצה לחכות יותר מידי אני מפחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה,
noam@04/03/2009כן ליתר ביטחון תקחי פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון04/03/2009התשובה היא כן, לקחת פוסטינור למקרה חירום. ובהמשך להגיע לרופא/ת נשים ולבקש מרשם לגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור
:> ילדונת05/03/2009אם את עדיין במספר השעות בהן אפשר לקחת פוסטינור אז מומלץ שתרכשי ותקחי, ולהבא מרשם לגלולות או קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון צוואר הרחםאני03/03/2009
שלום נאמר לי שאם עושים חיסון למניעת סרטן צוואר הרחם אסור לקיים יחסיי מין במשך 4 חודשים זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה עדיין לתגובה
אני04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני שלום
מירב שרון04/03/2009מדובר בחיסון בן שלוש מנות, שאותו מקבלים על-פני תקופה של חצי שנה. לאחר שקיבלת את כל המנות, אז אפשר לקיים יחסי מין. קונדום לא מגן מפני הידבקות ב-HPV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר לקיים יחסי מין אבל את לא מוגנת
ד``ר עידן מיליצ`ר04/03/2009וזה 1/2 שנה לא 4 חדשים!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן זוגי לא
אני05/03/2009נשא של המחלה והכל טוב ויפה שנינו הראשונים אחד של השניה ואין לאף אחד מאיתנו את החיידק סביר להניח.. ולכן לא הבנתי.. מותר או אסור לי לקיים איתו יחסי מין? ובמשך כמה זמן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני שלום
מירב שרון05/03/2009אם שניכם אכן הראשונים אחד של השני אז מן הסתם יש פחות סבירות לנשאות של החיידק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות בבפעם הראשונהבן 1703/03/2009
קודם כול תודה רבה על העצות המצוינות ..... אני בן 17 עדין לא היתה לי מערכת יחסים שהיא מינית .וכשתהיה לי איך אני ידע שהבחורה שאני יוצא איתה רוצה שנשכב אוו איך אני אומר לדעת איך להענג אותה .אני קצת חושש מהפעם הרשונה שלי בבקשה תעזרו לי . מין אוראלי חשוב לגבר? או בריא? כדי לבקש מהחברה שתבצע לי מין אוראלי?.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון04/03/2009הסקרנות שלך היא לגמרי לגיטימית וטבעית אבל "פרה, פרה" כשתגיע לגשר תחצה אותו. כשתכיר מישהי שאיתה תפתח מערכעת יחסים של אינטימיות רגשית ועמה תרצה לקיים יחסי מין בפעם הראשונה אז תשאל את עצמך את השאלות שאתה שואל עכשיו, לכל דבר יש את הזמן שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספסתי גלולה!אני03/03/2009
שלום, אני בת 17 ומקיימת יחסי מין עם פרטנר קבוע (חבר שלי). אני נוטלת גלולות למניעת הריון (אסטל, לצורך העניין) ועכשיו שמתי לב שפספסתי אתמול גלולה. אתמול וגם היום קיימנו יחסי מין ללא אמצעי הגנה נוסף ועכשיו אני בהתלבטות אם לקחת פוסטינור!? יש לציין שזו פעם שניה שאני מפספסת החודש (מה שלא קורה בדר"כ) ושאני נוטלת גלולות באופן רצוף מזה שנה. אשמח לייעוץ, באופן דחוף! תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה זה נורא דחוף!
אני03/03/2009יש לי עוד בערך 24 שעות לקבל את ההחלטה ורופאת הנשים שלי לא זמינה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני
noam@04/03/2009עדיף שתקחי פוסטינור ליתר ביטחון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני שלום
מירב שרון04/03/2009מומלץ לקחת פוסטינור כל עוד לא עברו 72 שעות מאז שקיימתם יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות נגד היריוןיולי03/03/2009
אני רוצה להתחיל לקחת גלולות נגד היריון. אני בת 17 וחצי ולא רוצה לשתף את אמא שלי ולבקש ממנה כסף, ומצד שני אני לא רוצה לקנות גלולות לא יקרות. יש גלולות שלא יקרות מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
אני03/03/2009אני לא יודעת לגבי ביטוחים רפואיים אחרים, אבל אם את חברת מכבי את יכולה לקבוע תור לגניקולוג/ית שייתן לך מרשם לגלולות, ולאחר מכן להמשיך ולקבל את הגלולות מרופא משפחה כל פעם (כל פעם נותנים מרשם לשלושה חודשים). לאחר הנחת מכבי יוצא שחפיסת גלולות עולה בסביבות ה13 שקלים, אע"פ שאני מניחה שזה תלוי בסוג, אני יודעת שלגלולות מסוג אסטל - זה המחיר. למרות שבכ"א הייתי מייעצת לך לשתף את אמא שלך, או מבוגר אחר. יש המון מצבים מלחיצים פוטנציאליים שאת יכולה להקלע אליהם וזה יהיה מאוד מצער אם לא יהיה לך למי לפנות. חוץ מזה, יכול להיות שזה גם ירגיש לך רע או אסור וחבל - כי זה דבר מדהים (בתנאי שנעשה עם האנשים הנכונים, לפחות לדעתי....) :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת....
ד``ר עידן מיליצ`ר03/03/2009גלולות לא נוטלים ע"פי המחיר שלהן, אלא עפ"י המלצת הרופא. כמובן שאת יכולה לחשוף בפני הרופא את מצוקתך הכלכלית, אך יהיה נכון אולי לשתף את אימך.....גם אם אתן לא כ"כ פתוחות אחת עם השניה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
:> ילדונת05/03/2009חפיסת גלולות עולה 13 ש"ח... אני לא מאמינה שזה עד כדי כך בלתי אפשרי להשגה בשבילך... דרך הגב בשביל לקנות גלולות את חייבת לקחת מרשם מרופא/ת נשים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מדוייק :-(
עידן05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה סביבות מחיר 13 ש"ח..
:> ילדונת08/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה13 ש"ח?
ירדן09/03/2009אני יודעת שאני קונה בקופ"ח שלי והגלולות שלי בסל ( פמינט שעולות 12 ש"ח לצעירות) ויש גלולות שלא בסל כמו יסמין למשל והן עולות פי 3 בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
דפנה05/03/2009קודם כל, לפני הכל, את צריכה ללכת להתייעץ עם הרופא נשים שלך. את צריכה מירשם בשביל גלולות והוא ידע הכי טוב מה להתאים לך. :) לגבי המחיר, היום גלולות זה לא עסק יקר במיוחד, אבל בתכלס זה גם תלוי בסוג. אני לוקחת פמינט שעולה לי 12 ש"ח בבית מרקחת, אבל שוב- אל תקני בגלל המחיר, אלא לפי מה שהתאימו לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)