מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשהצריך עזרה25/02/2009
אני מרגיש שיש לי באשכיים ביצה אחד גדולה וביצה אחת קטנה האם אני מדמיין או שזה בסדר??????תודה לעוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
noam@25/02/2009זה נורמלי לגמרי, לרוב האנשים יש דברים כאלה, כלומר, ביצה אחת יותר גדולה, ביצה אחת יותר למטה או למעלה מהשניה.. זה נורמלי, ואין בזה שום בעיה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכול תקין אצלך.
מירב שרון25/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר לחלוטין
:> ילדונת26/02/2009גוף של בנאדם זה לא דבר סימטרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו די מלחיץמה זה חשוב25/02/2009
אני עוד מעט בן 16, והנה אני אומר את זה, יש לי קטן. אני אמנם שלם עם עצמי ולא סובל מרגשי נחיתות עצמיים ומהיעדר ביטחון, אבל אני לא שלם עם היחס של כל החבר'ה סביביב לנושא הזה. אז, עלתה לי מחשבה בראש שדי מטרידה אותי, כמה טיפשי ופרנואידי שזה יהיה - האם בגדנ"ע מתקיימות מקלחות משותפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/02/2009אני מבינה שעיקר הלחץ שלך סביב הנושא זה הסביבה שלך, ולכן החשש מפני מקלחות משותפות. גם אם זה לא יהיה בגדנ"ע אז זה יקרה בשירותים ציבוריים, או בהמשך בצבא. באמת חשוב שתהיה שלם עם עצמך. זה ממש לא הגודל שקובע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.......
:> ילדונת26/02/2009צריך להשלים עם זה, יש עוד כמוך בעולם... כמו שבנות עם חזה קטן משלימות עם העובדה, כנ"ל לגביך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שזה קצת אחרת
שוב פעם לא חש02/03/2009אצל גברים יש את התחרות המתמדת הזאת של מי יותר גבר, זה קטע אבולוציוני טבעי אצלנו - מי חזק יותר, מי מהיר יותר, מי כריזמטי יותר, אני יודע. אני עצמי לא חושב שאני פחות גבר מאחרים, אבל העניין הוא שאני חי בסביבה עם הרבה כאלה שזה כן קריטריון אצלם ואצלן, ו"לא יעברו לי על זה בשתיקה". בצבא זה אחרת כי זה כבר לא גיל ההתבגרות ואנשים נהיים בוגרים יותר, אבל כולנו יודעים שבתיכון כולנו מניאקים שאוהבים לצחוק על השונה ולעשות לאנשים את המוות. ושוב, אני מבהיר שלי עצמי אין שום בעיה עם עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שים על כולם ***...
:> ילדונת02/03/2009אין כל כך הרבה מה לעשות חוצמי הגדלת פין וכאלה... אבל זה יותר מידי מסובך וסתם מעפן לאלא... בעתיד ככל שאתה תקבל את עצמך יותר ותראה את זה כלפי חוץ ככה זה יראה: "יש לי קטן ואני גאה בו, ואני שם את כולכם עליו. ותאמינו לי במיטה אני יכול לספק בחורה פי 7 מימה שתצליחו להגיע לזה עם מאמץ..." לדעתי גבר שאומר דבר כזה לא משנה עד כמה קטן יש לו, אונס במקום D: זה לא סוף העולם כפרע, לבנות זה לא משנה הרבה כל כך, ולבנים? הם לא חייבים לדעת מה יש לך שם... העובדה שאתה לא הומו (תקן אותי אם אני טועה) תהווה תירוץ טוב לכך שאין לך אינטרס להראות את האיבר שלך לבנים אחרים :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, אני סטרייט... ואין
שוב פעם לא חש02/03/2009לי שום בעיה עם הגוף שלי, ואני יודע להכניס דברים לפרופורציות ושיש אנשים עם בעיות כל כך הרבה יותר חמורות משלי, זה גם לא שיש לי איזה משהו מיניאטורי, בכל זאת רואים משהו - אבל אני חושש, לפי מה שהבנתי מכל מה שהולך בטלוויזיה ובאינטרנט, שזין קטן זה מושא ללעג ולאכזבה, שנשים לא הכי מתלהבות מזה. ותודה על הדברים שאמרת, זה היה די מעודד כי אני יכול לזהות את זה בעצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה !!אנונימי25/02/2009
אני בן 16 ואחרי אוננות שיצא לי שפיך הוא היה בצבע לא לבן אלא בצבע צהוב בהיר אני צריך לדאוג ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון25/02/2009יש צבעים רבים של שפיכה בריאה ונורמלית כולל לבן, שקוף, וצהבהב. יש אפילו גיוון במרקם, בריח ובטעם.
אבל אם שמים לב שיש דם בשפיכה, זה עלול להיות סימן של בעיה רפואית או מחלת מין ואז צריך להתייעץ עם רופא מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לשאלהמור24/02/2009
בזמן האחר לאחר שאני גומר באוננות אני גומר הכל רגיל וטוב אבל התחושה של הכיף מאוד ירדה. האם זה קורה לאחר זמן וזה טבעי כי הגוף התרגל או שווה בדיקה כי אני קורא שזה קשור ללחצים ואני בכלל לא בלחץ? זה קרה כבר כמה פעמים אם הפסקות יכול להיות בגלל שהגוף התרגל וצריך לגוון כאילו באוננות יכול להיות או משהוא אחר שלא קשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור
noam@24/02/2009גם לי זה קרה הרבה פעמים. אני מניח שפשוט אתה צריך למצוא עוד משו שמגרה אותך. תמצא סרט פורנו שיעניין אותך ויגרה אותך יותר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.........
:> ילדונת25/02/2009כן, שמעתי על זה שזה קורה לאחר שמרבים לעונן אז הגוף יותר רגיל לתחושה, לכן ההרגשה פוחתת. שווה לעשות הפסקות בין לבין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחרונהמור24/02/2009
בזמן האחר לאחר שאני גומר באוננות אני גומר הכל רגיל וטוב אבל התחושה של הכיף מאוד ירדה האם זה קורה לאחר זמן וזה טבעי כי הגוף התרגל או משהוא אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור שלום
מירב שרון24/02/2009תבדוק מה קורה לתחושת הנאה אם אתה עושה את זה יום יום, לעומת אם אתה עושה הפסקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמפונים:> ילדונת24/02/2009
בחודשיים האחרונים ניסיתי להשתמש בטמפונים שהתחלה זה היה נוח עד שגילתי את הפאק הבא: הכל טוב ויפה עד אותו רגע שיש לי פיפי, ברגע שאני עושה את הפיפי הטמפון נירטב לי לחלוטין ואני מוכרחה להחליפו... ונוצר מצב די בעייתי בגלל שחורף, ומהקור נוצרת תופעה של הרבה פיפי... והחלפת טמפון כל חצי שעה לא רלוונטי כלל וכלל. חשבתי אולי אני לא מכניסה נכון, או שמשהו לא בסדר... אבל ביררתי מעוד 2 חברות והן אמרו לי שגם להן יש את התופעה הזו (שאחרי פיפי הן חייבות להחליף טמפון כי הוא נירטב להן). שאלתי היא: האם ככה בנוי הטמפון, והאם זה התנאים שלו? או שזה פשוט אנחנו לא מחדירות אותו מספיק עמוק? תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאמיי שלום
מירב שרון24/02/2009הטמפון מוחדר לתוך פתח הנרתיק, השתן יוצא משלפוחית השתן. אם החדרת את הטמפון כמו שצריך כאשר החוט רק נשאר בחוץ, אז מקסימום החוט נרטב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם מירב
טל26/02/2009בחיים לא קרה לי מה שאת מתארת... פשוט מרחיקים טיפונת את החוט... אולי יש לך תחושה וזה לא באמת ככה... אין לי מושג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהה בבקשהה!!חסויי....23/02/2009
שלום, אני בת 17 יש לי חבר בן 18 ושנינו בתולים. אנחנו יוצאים כבר יותר מחצי שנה ושנינו באמת אוהבים אחד את השני ממש אוהביםם אנחנו מאוד רוצים לעשות סקס אבל אני מפחדת שאני יכנס להיריון אני לא יודעת איך אני צריכה לקחת גלולות אם צריך ללכת לרופא או אני צריכה לקנות לו קונדום קיצר אני צריכה פירוט מלאא בבקשה אם אפשרר זה יעזור לי תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאורה שלום
מירב שרון24/02/2009את קובעת תור אצל רופא/ת נשים דרך הקופה ומסבירה לו/לה שאת בתולה ומעוניינת בגלולות כי את רוצה לקיים יחסי מין עם חבר שלך. יוצעו לך גלולות מסוגים שונים, תקבלי מרשם, תיגשי לבית מרקחת ותקני את הגלולות. תחכי ליום הראשון של המחזור, תתחילי חפיסה אחת, כעבור חודש שלקחת חפיסה של גלולות, תחכי שבוע ימים של מחזור ואז תתחילי חפיסה חדשה. אז תוכלי לקיים יחסי מין בראש שקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיראי מאמי
:> ילדונת24/02/2009את הולכת לגניקולוגית או כל רופאת נשים אחרת... ומסיברה לה שאת צריכה מירשם לגלולות, אי אפשר לקנות גלולות בלי מירשם... אחרי שאת קונה את הגלולות את מחכה למחזור, על היום הראשון איך שאת מקבלת מחזור את לוקחת גלולה וקח הלאה... בגלל שיש 21 גלולות את המחזור שלך את תקבלי מוקדם יותר כי התחלת לקחת מוקדם את הגלולות (כבר במחזור עצמו לקחת לא לחכות שהוא יגמר) אחרי שניגמרת לך חפיסת הכדורים 21 ימים מאיך שהתחלת לקחת, את עושה הפסקה של שבוע ואיך שהשבוע של המחזור ניגמר לך את קונה עוד חפיסה של 21 גלולות וזהו זה סדיר... חפיסה מחזור חפיסה מחזור... בחפיסה הראשונה רק כשאת מתחילה לא מומלץ לקיים יחסי מין אלא רק עם קונדום... כי אומרים שמהחפיסה הראשונה את לא מוגנת לחלוטין.. לכן מומלץ שבזמן החפיסה הראשונה את תבקשי מהחבר שלך שידאג לקונדומים. אבל מהחפיסה השניה את מוגנת לחלוטין. יאללה נשמה תהני אם יש עוד שאלות שאלי :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...:)
חסויי....25/02/2009אוקיי כאילו אני צריכה קודם לקחת את הגלולות ורק לאחר חודש לקיים איתו יחסי מין? וברגע שאנחנו עושים סקס אני לא צריכה אחר כך לקחת שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה....
:> ילדונת25/02/2009מומחים אומרים שרק מהחודש השני לנטילת הגלולות אפשר לקיים יחסי מין, אבל בנות מניסיון אישי אומרות שכבר מחפיסת גלולות הראשונה את מוגנת... גמני ככה התחלתי לקיים יחסי מין לאחר שבוע של נטילת גלולות של החפיסה הראשונה, והכל בסדר... ומה זאת אומרת?? את מקיימת יחסי מין וממשיכה לקחת בקביעות כל יום באותה שעה גלולה... אלא אם כן את רוצה להפסיק עם הגלולות לחלוטין, אז תחכי לפחות שתסתיים לך החפיסה עד שתקבלי את המחזור, ואם אינך מעוניינת פשוט אל תרכשי עוד חפיסת גלולות לאחר המחזור, אך תדאגי גם לא לקיים יחסי מין לא מוגנים ורק עם קונדומים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
חסויי....25/02/2009תודהה מאמי עזרת לי מאודד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאורה
מירב שרון25/02/2009בחודש הראשון במקביל לגלולות את יכולה גם להשתמש בקונדום ואז כן תוכלי לקיים יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה: \
חסויי....25/02/2009אוקייי תודההה אבל אמרו לי שזה כואבבב רצחחחח... זה קצת מפחיד אותיי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאורה
מירב שרון25/02/2009הפעם הראשונה לא צריכה לכאוב, כל זמן שזה נעשה בצורה הדרגתית, חשוב שיהיה הרבה משחק מוקדם, כולל ליטופים, חיבוקים, נשיקות, רצוי מין אוראלי הדדי ואוננות הדדית, כדי להגביר רטיבות בנרתיק שתקל על החדירה. כמו כן, מומלץ להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL שניתן לרכוש בכל בית מרקחת, במדפים איפה שהקונדומים. מציעה שבהתחלה, החבר יחדיר אצבע, אח"כ 2 וכן הלאה כדי להרחיב את פתח הנרתיק בצורה הדרגתית. אין לך ממה לחשוש, מאוד חשוב שתבואי לקראת זה ברצון כשאת באמת מוכנה, שהחוויה תהיה חיובית כדי שתתחילי את "הקריירה" המינית שלך ברגל ימין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורידה בפנייך ת'כובע
:> ילדונת26/02/2009וואלה הפתעת אותי עם התשובה, יאנו איך שפירטת והכל... כי בדרך כלל התשובות פה מתצבעות חפיף ישר ולעיניין :] סחחח את אחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הפרגון :)
מירב שרון26/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה........:)
חסויי....26/02/2009שאני קובעת תור לרופאת נשים זה צריך להיות דרך הקופת חולים שאני אצלה?
מירב שרון26/02/2009כן, את קובעת לך תור דרך הקופה שאליה את שייכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
חסויי....28/02/2009תודהה רבה רבה!! עזרת לי מאווד!! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה אם זה אפשרי לענות לי דחוףmaya23/02/2009
אתמול הייתי עם חבר שלי, עוד לא קיימנו יחסי מין אבל אנחנו מאוננים אחד לשני. אתמול בפעם הראשונה נשארתי בלי כלום עליי בפלג גוף תחתון ז"א בלי מכנסיים ותחתונים וגם עליו לא היה כלום והוא חיכך את האיבר מין שלו באיבר המין שלי..לא הייתי גמירה שלו עדיין, בזמן שהוא עשה את זה אבל אני מפחדת שזה כתוצאה מזה אני יכולה להיכנס להריון..הוא כמעט והחדיר את איבר המין שלו לשלי אבל לא רציתי והוא שם לב לזה אז הוא הבין שאני לא מוכנה והפסיק.. בבקשה תעזרו לי..אין לי מחזור סדיר ועדיין לא היה לי החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה,
noam@23/02/2009אני די (לא לגמרי, דיי..) בטוח שלא קרה כלום כל עוד לא הייתה גמירה. למרות שיש את "הנוזל שלפני" אין מצב שגם זה יצא, שזה חדר לאיבר המין שלך ועבר את כל הדרך עד לסוך הנרתיק לביצית. אני לא חושב שזה יכול להיות .. תחשבי על זה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור לי כל כך..
maya23/02/2009לפי מה שאני מבינה את/ה, נועם לא חלק מצוות המומחים האמור לענות על השאלות..אני שמחה מאוד על התגובה שלך אבל עד כמה אני יכולה לסמוך על תשובתך..[?]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון23/02/2009אם היה מגע של הפין שלו בפות שלך, אז יש סיכון להריון לא רצוי ואם כן, אז כדאי לקחת פוסטינור כל עוד לא עברו 72 שעות מהאקט עצמו. להבא, לא לקחת סיכונים, להגיע לרופא/ת נשים ולבקש גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוווו איזה מלחיצים המומחים
:> ילדונת24/02/2009אם כל הכבוד עד כמה שאתם אוהבים אותנו ואיכפת לכם מאיתנו לפעמים אתם מלחיצים על פארש. כאילו היא ציינה שהוא לא גמר ולא הייתה אפילו חדירה... זאת אומרת שאין סיכוי שהיא תיכנס להיריון, אז מתוקה 99% הכל בסדר, אל תיכנסי להיסטריה. המומחים פה נוהגים להלחיץ כדי שלא תחזרי על מעשייך שוב. ושמתי לב לזה כי שאלתי את אותה שאלה ב-3 פורומים של מומחים שונים פה בBEOK ושמתי לב שכולם ענו לי שהכל בסדר וזה ורק כאן כי זה פורום נוער אתם הלחצתם אותי... התפקיד שלכם זה להרגיע ולהיות הכי כנים איתנו, ככה יהיה לנו יותר נוח, ולא להלחיץ אותנו עוד יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר חצי שנה בלי סקסליאור22/02/2009
יש לי חבר כבר חצי שנה ועדיין לא שכבנו , עשינו אמנם דברים אחרים אבל לא סקס למען האמת הנושא אפילו לא עלה ביניינו . הוא בתול ואני לא. אבל אני מחכה שהוא יעלה את הנושא ולא אני אבל בזמן האחרון הנושא הזה התחיל להפריע לי יותר. אני מפחדת שהוא מפחד מזה ולכן הוא לא רוצה לדבר על זה ובטח שלא לעשות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאור
noam@22/02/2009מה שאני חושב שכדאי לך לעשות זה לנסות לעשות איתו מהלך, ולאחר קצת זמן להפסיק. תנסי להסיק מהתגובה שלו אם הוא מוכן או לא מוכן. בפעם הראשונה הזאת שאת מנסה להתחיל מהלך אל תנסי באמת לשכב איתו, אלא רק להסיק מסקנות, ובפעם הבאה אם תראי שהוא רוצה ללכת על זה, תתחילי עוד מהלך ותעשו סקס. פשוט תראי לפי הרמזים שהוא נותן לך אם הוא מוכן או לא מוכן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל22/02/2009לדעתי זה לא צריך להיות ברמיזות וניסיונות ועניינים. לדעתי אם אתם נמצאים בקשר פתוח ואוהב מספיק בשביל לשכב אתם יכולים גם לדבר על זה. אני מציעה שפשוט תשאלי אותו... אין יותר טוב מכנות ויושרה. תשאלי אותו אם הוא רוצה ומה הוא מרגיש לגבי זה ואם הוא חושש או דואג ...מה הוא חושב ופשוט תחליטו ביחד מה עושים.. זה הכל..זו ממש לא צריכה להיות דרמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמחשבה שניה.
ליאור23/02/2009אני לא חושבת שכל האשמה מוטלת עליו .. הוא זה שיוזם את ראוב הדברים שאנחנו עושים והוא זה שמקדם אותנו תמיד.. הוא גם ראה אותי ערומה הרבה אחריי שאני ראיתי אותו לי לקח יותר זמן להיתח אליו לגמריי .. יכול להיות שהשיקול שלו הוא בכלל בגללי.. בגלל שאני לא מראה נכונות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
maya23/02/2009מזה דימומים בין ווסתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בין ווסתי
:> ילדונת24/02/2009וסת- מחזור דימום שהוא לא בזמן המחזור, דימום בין מחזור למחזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?22/02/2009
שאלה לבנות... אני נגעל מהשערות בזין שלי... רציתי לדעת האם אתכן זה מגעיל? הייתן מעדיפות זין מגולח? בכל מקרה אני מעדיף שהכוס מגולח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעע...........
***22/02/2009אני בכללי שונאת שערות ולא משנה איפה זה.....במיוחד על איבר המין לדעתי זה מגעיל מוות....... אבל יש בנות שאוהבות את זה..................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי21/02/2009
תענו לי ניכנסתי לאתר כי ראיתי את אחותי כותבת פה הודעוות אז בבקשה תענוו לי! ואני רוצה למחוק אחר כך את ההודעה שכתבתי על האגוזים אחרי שאתם עונים לי כי אחותי כותבת פה גם ואני מפחד שהיא תראה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תשובה
noam@23/02/2009אתה לא יכול למחוק את ההודעות .. אין באפשרותך לעשות דבר כזה, אין דבר, מאיפה לך שהיא תיכנס ביומיים הקרובים ? בערך תוך יומיים או שלושה מתחלף עמוד, בגלל כל ההודעות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון23/02/2009אין לך ממה לחשוש, אתם שניכם נכנסים עם שמות בדויים/אנונימיים ואתה לא יודע מי היא והיא לא יודעת מי אתה אז מה זה מפריע לך ששניכם תהיו באותו פורום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמומחה
:> ילדונת24/02/2009מאמי אני גם לא מאמינה שיש בזה בעיה כלשהי, אבל אם הוא ביקש למה לא לכבד אותו ולמחוק את השאלה שלו, הריי זה ממש בלחיצת כפתור בלבד. לדעתי הילד מעדיף להשאיר את פנייתו לפורום זה כאנונית אז למה לא לכבד זאת?! בכל מיקרה הבחירה בידיים שלך. יומטוב :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאנונימית***
:> ילדונת24/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכולם פה,
noam@24/02/2009אחותו יודעת ממה שקרה עם האגוזים, משום מה... אם היא תקרא את ההודעה היא משום מה תדע שזה אח שלה. אני בטוח ששום דבר כזה לא קרה לאף אחד מעולם, אז היא תדע שזה הוא. עידן או מירב או אחד מהמומחים בבקשה אם אתם יכולים תמחקו את ההודעה שלו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרמנית יתכן שקרעתי את קרום הבתולים?בת 1621/02/2009
אני בתולה אבל אני מאוננת הרבה, לפעמים כשאני מאוננת אני מחדירה חפצים כמו מלפפון או מסרק האם זה מזיק? יתכן שקרעתי את קרום הבתולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
***22/02/2009אין לי מושג אם זה מזיק, לדעתי זה יכול לעשות שם זיהום אבל זו רק דעתי.......... וכן. זה בהחלט יכול לקרוע את קרום הבתולים.............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...................
:> ילדונת24/02/2009זה לא אמור לעשות לך זיהום בתנאי שהחפצים שאת נוהגת לאונן איתם הם נקיים. וזה אכן יכול לקרוע לך את קרום הבתולים אם את מחדירה עמוק... או מחדירה ביכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת 16 שלום
מירב שרון24/02/2009את מתחילה בכך שאת אומרת "אני בתולה א-ב-ל אני מאוננת הרבה", למה אבל? גם אם את בתולה וגם אם את במערכת יחסים עם בן זוג, זה לגיטימי לאונן. להחדיר חפצים ביתיים בתור צעצועי סקס זה גם אפשרי כל זמן שאת נוקטת באמצעי זהירות, למשל מסרק יכול לפצוע אותך, מלפפון זה בסדר כל עוד את מקפידה שלא להחדיר עמוק מדי כי אז תהיה לך בעיה להוציא אותו, וכד'. כמובן שקרום הבתולין יכול להיקרע בגלל החדרת חפצים, אבל אין לזה שום משמעות, כל עוד לא קיימת יחסי מין, את בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותבת 1621/02/2009
אני מאוננת כמעט כל יום. 1 זה יכול לגרום לנזק? 2 אני אף פעם לא גומרת ואני לא מבינה למה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
דניאל - בן21/02/2009זה בסדר לגמרי וזה לא יכל לפגוע שחברה שלי לשעבר אוננה אני הדרכתי אותה איך לגמור חח XD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל בסדר....
***22/02/2009זה בסדר גמור.......... רב הבחורות מאוננות אם לא כולם..............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים בגלולותיולי20/02/2009
אני רוצה להתחיל לקחת גלולות נגד היריון, אבל מפחדת לקחת בגלל ההרומונים. מצד שני שמעתי שאם לוקחים גלולות עם מינון הורמונים נמוך מידי, אפשר להכנס להיריון אם שוכחים גלולה. מה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
טל20/02/2009אמרו לך שטויות.... כל גלולה שנשכחת היא סיכוי להירין זה ממש לא קשור לאיזה מינון.. ואני לא מבינה... ממה את מפחדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי
תמר23/02/2009יש גלולות עם הרבה הורמונים אבל בד"כ לא נותנים אותם לנערות, יש גלולות עם מינון הורמונים מאוד נמוך, למעשה הכי נמוך שיש כיום מינס-15 מק"ג ואם שוכחים גלולה אחת בקלות ניתן להכנס להריון ויש הרבה דימומים בין וסתיים, באמצע יש גלולות עם מינון נמוך אך עדיין מספיק גבוה כדי לא לגרום לתופעות לוואי בין הגלולולות האלו יש פמינט והרמונט - 20מק"ג. הגלולות האלו יותר מתאימות לנערות בגלל המינון הנמוך שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
:> ילדונת24/02/2009אל תדאגי יש מינון הורמונים נמוך ככה שזה פחות מזיק לגוף שלנו וקל לזה להשתלב עם המערכת. תאמיני לי אם תתחילי לקחת גלולות את תהיה כל הזמן מותרדת מיזה בהתחלה ככה שאין מצב שתישכחי... רצוי מאוד שתעשי לך תיזכורת בפלאפון או תגידי גם לבן הזוג לדאוג להזכיר לך... אני תמיד נוהגת לעשות שעון מעורר לשעה שבה אני לוקחת וזה בסדר. זה ממש מומלץ לקחת גלולות, דרך הגב כל עוד לא עברו 12 שעות מאז ששחכת את הגלולה אז את עדיין מוגנת (זה לפחות מה שכתוב בהוראות השימוש של הגלולות) אבל אני מאמינה שאת תגיעי לאיחור של 12 שעות. ככה שאין ממש סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
יולי24/02/2009תודה רבה על העצות שנתתם לי! בסוף באמת הלכתי לגניקולוגית של אמא שלי ומה שהיא המליצה לי לקחת זה גלולות עם מינון הורמונים סבירף כמו פמינט, ואז אם חלילה אני שוכחת גלולה בטעות הסיכוי להכנס להיריון הוא נמוך עדיין, לפי מה שהיא אמרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוגה שלום
מירב שרון24/02/2009לא כדאי לקחת סיכונים מיותרים, בכל מקרה עדיף לא לשכוח. ואם כבר שכחת, תוך 12 שעות עדיין את יכולה להשלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה חמודה
תמר24/02/2009אלו גלולות שמתאימות לבנות ושיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-***20/02/2009
אני בת 15 וחצי ויש לי חזה קטן יחסית (אני מידה b70 בחזיה) וזה מפריע לי נורא.... האם זה עושה אותי לפחות חתיכה ופחות שווה? (אגב אני בחורה יפה ואני מתכוונת בעתיד להיות דוגמנית קיבלתי כבר מספר הצעות לכך....) יש מצב שהחזה עוד יגדל? עד איזה גיל הוא יכול לגדול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה...
אחד22/02/2009היי אני לא מבין אם את יפה ממה את חוששת? את פוחדת שזה יעשה בעיה בדוגמנות? ממש לא.. ואם יעשה אז? אם יהיה לך ציצי קטן זה לא אומר כלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה קטן
דידי22/02/2009היי,תהיה שלמה עם עצמך ראי לדוגמא את יעל גולדמן היא שטוחה לגמריי ודוגמנית מצליחה ומתחתנת בקרוב ביי אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון וגם...
אחד22/02/2009גם מלי לוי היא שטוחה ומדגמנת... וגם אם לא תדגמני זה לא סוף העולם... ממה את לחוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.......
***22/02/2009תודה על העצות והתמיכה..... רק יש למישו מושג עד איזה גיל החזה יכול לגדול?? אני מסוף כיתה ח' עם אותו מידה בחזיה וזה די פאדיחה...... אז השאלה היא האם יש מצב שהוא עוד יגדל???..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בלחץ כי
***22/02/2009כולם מלחיצים אותי....כל האנשים שאני פוגשת אומרים לי ללכת לעבוד בדוגמנות כי אני יצליח בזה אבל לפני שהם מסיימים את המשפט הם גם ממליצים לי ללכת לניתוח להגדלת חזה....... וגם בבית ספר תמיד אומרים עלי שאלוהים נתן לי פרצוף יפה, נתן לי גוף יפה אבל את החזה שלי שכח לנפח..... ולכל החברות שלי יש חזה פי שתיים או שלוש משלי........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמיני או לא
גלית22/02/2009גם אני הייתי במידה הזו בתיכון. והייתי בטוחה שאני אהיה לבד כל החיים וכו' וכו' אבל הנה אני, 10 שנים אחכ החזה שלי גדל גם בהיקף וגם הקאפ והיום אני 85C אז קיצר - סבלנות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישלך עוד לגדול ולגדול
:> ילדונת24/02/2009וגם לחזה שלך... וגם אם לא זה לא סוף העולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון24/02/2009את עדיין בגיל של צמיחה פיזית, אותו כנ"ל לגבי החזה שלך, כך שבשלב זה את צריכה להיות סבלנית. זה גם עניין תורשתי, תלוי בגודל החזה של אמא, סבתא וכד'. ככה או אחרת, חשוב שתהיי שלמה עם הגוף שלך. מי קבע שחזה גדול יותר יפה? נכון שהגודל מושך את תשומת הלב אבל גם חזה קטן ימשוך תשומת לב, אם תלבשי חולצה בלי חזייה, או שתדגישי את אזור החזה עם שרשרת, וכד'.' חוץ מזה על טעם וריח אין מה להתווכח, יש בנים שיעדיפו חזה גדול ויש כאלה שיעדיפו חזה קטן. עוד נקודה - תסתכלי על דוגמניות מסלול בעולם, לרוב הן שטוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)