מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות למניעת הריוןליהי02/03/2009
רציתי לדעת מאיזה גיל מותר לקחת למשל פמינט למנוע הריון? וכמה חודשים מותר לקחת את הגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
טל02/03/2009היי.. אין לזה גיל... אם את רוצה לקחת בגיל 12 וכבר קיבלת מחזור ברמת העיקרון את יכולה. לפעמים נותנים את זה לשם הסדרת מחזורים לא סדירים ככה שזה לא תמיד נגד היריון ואפשר להתחל "מוקדם". לא הבנתי את השאלה "כמה חודשים אפשר לקחת?"... כל חודש את קונה חפיסה עם מרשם עושה 21 יום עם הגלולות לפי הסדר ואז ביום ה22 את מתחילה שבוע הפסקה ומתחילה לאחריו עוד חבילה של 21. אפשר גם לקחת רצוף.. אני מכירה נשים רבות שעושות זאת.. רופאים טוענים שזה לא מזיק וזה נתוך לנוחיותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...........
:> ילדונת02/03/2009זה לא עיניין של גיל... אם קיבלת מחזור, את יכולה להתחיל להשתמש בגלולות. וגלולות אינן פוגעות או מזיקות לגוף אלא אם כן יש תופעות לוואי, לרב אפשר לנטול גלולות כמה שנים בלי שום בעיה... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות למניעת הריון
מיטל04/03/2009כמו שרשמו פה אין גיל, מתחילת מחזור חודשי. בנות מסוימות לוקחות גלולות (כמו פמינט) כדי להסדיר את המחזור ולעוד מטרות רפואיות. אני נוטלת גלולות מגיל 16
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?בן 1701/03/2009
אוקי זה אומר שאני מגיל ההיתבגרות אבל איך אני מפסיק את "הנזילה" שיש לי בלילה כול הזמן אני חולם על סקס ואז יש לי נוזל זרע בתחתונים ..... ואז מעיצבן ככה לישון איך אני מפסיר את זה ?? ואם בלילה נשפך לי נוזל זרע שלא שאני אוננתי אני יכול באותו יום לאונן זה לא מזיק ? כמה אני גם יכול לאונן ?? יש לכם טיפים לאוננות כפית או חביתית כי זה משעמם רק לשפשף ביד את הזין?? תודה רבה שאתם עוזרים לנווו.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תשובה
noam@01/03/2009זה לא מזיק שאתה שופך זרע, זה רק "מבזבז" לך את מלאי הזרע, שמתחדש כל 12 שעות. אתה יכול לאונן כמה שבאלך בלי שזה פוגע לך בשום דבר שקשור לגוף. מותר לאונן כמה שבא לך, אלא אם כן זה נכנס לך למישור החברתי והתרבותי שאתה מבזבז דברים אחרים ועושה ביד במקום. כמו שעניתי לך כבר, אתה לא יכול לעצור את קרי הלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..............
:> ילדונת02/03/2009אוננות רבה לא פוגעת איכשהו בגופך או שתפקודך, מפני שהזרע מתחדש כל פעם. בקשר ל"הרטבות" בלילה, אולי אם תאונן לפני השינה אז החשק בלילה ירד לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאנה28/02/2009
שלום,אני לוקחת גלולות יותר מחצי שנה. יום רביעי התחלתי חפיסה חדשה. לקחתי גלולה ברביעי וחמישי,ביום חמישי קימתי יחסי מין,היום בשבת שמתי לב ששחכתי לקחת תגלולה של יום שישי,לקחתי תגלול של שבת. השאלה שלי האם יש סיכוי להיכנס להריון ?אני ממש לחוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון28/02/2009לפי מה שהבנתי ממה שכתבת, קייימתם יחסי מין לפני ששכחת לקחת גלולה ואני מבינה שכעבור 12 שעות לא השלמת את החסר, לכן רצוי עד החפיסה הבאה לנקוט באמצעי זהירות ולהשתמש במקביל בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנה28/02/2009הבנת נכון מאוד,אז יש סיכוי להריון? תודה על תשובתך המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...........
:> ילדונת01/03/2009מדוע לא לקחת את הגלולה של יום שישי?!?! אפילו באיחור אבל היית לוקחת... רצוי מאוד שתיקני ערכה ביתית לבדיקת היריון, בשביל לשלול היריון לא רצוי... ותשתמשי החודש בעוד עצמאי מניעה כי בעקבות פיספוס הגלולה היעילות שלהן פוחתת... בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלומות רטובים וזיקפהבו 1728/02/2009
יש לי כול הזמן חלומות רטובים כול לילה במשך שבועים אני מחליף תחתונים בגלל שאני חולם חלומות ארוטים ואז אני גומר בתחתונים מה לעשות כדי לעזור את המצב הזה??? בבקשה תעזרו לי.. שאלה שנייה שאני נכנס להתקלח ואני מנקה את עצמי ונוגע בעצמי נוצרת לי זיקפה ממש גדולה וארוכה וכשני מאונן זה לא אותו דבר מה זה אומר??.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ............
:> ילדונת01/03/2009זה אומר שאתה בגיל ההתבגרות, ההורמונים שלך משתוללים, וזה בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לבן 17
noam@01/03/20091. זה בסדר גמור, באמת. אתה לא אמור להיות מודאג, אומנם זה מפריע לך אבל זה אצל הרבה נערים ככה. ככה זה בגיל ההתבגרות, ועוד קצת זמן זה יעבור, אל תדאג זה נורמלי. אתה לא יכול לעצור את זה, אלה ההורמונים בגוף שלך והמניות שלך בחלומות. 2.אתה חושב שהזקפה חזקה וגדולה יותר, כי אתה מסתכל מלמעלה. הגודל של הזפקה היא אותו דבר, אני חושב שאתה רק פסיכולוגית חושב שהיא יותר גדולה כי כבר פתחת לעצמך מחשבה כזאת בראש. אם תסתכל על הזפקה שלך כשאתה עומד, היא תראה לך יותר גדולה מאשר כשאתה יושב או שוכב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר שהכול בסדר אצלך
מירב שרון02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים...:> ילדונת28/02/2009
מימה יכול לנבוע כאב בזמן קיום יחסי מין? זאת אומרת הכאב נובע מהחדירה עצמה? פעם זה לא היה קורה, מימה זה יכול לנבוע? ואיך אפשר להימנע מיזה? תודה מראש :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
טל01/03/2009ככה... כאבים בצהלך חדירה יכולים להיות מיוחסים לכמה דברים. בראש ובראשונה בדרך כלל מדובר במצב בו את לא מסוככת מספיק. כלומר את לא מגורה ולכן גם לא מגורה ואז החדירה על יבש היא מאוד מאוד כואבת פוצעת ולא נעימה. יכול להיות שמדובר גם בפטריה. לעיתים יש וסטבוליטיס שזה התכוצות שרירי הנרתיק בצורה בלתי רצונית- זה לא קשור לשאלה שלך כי זה מצב שבוא לא היה ניתן לקיים יחסים כלל. זאת אומרת זו לא תופעה שמתחילה כך פתאום. מה עושים? אם זה רק היובש קונים חומר סיכה בבית מרקחת (אם אתם משתמשים בקונדום שיהיה על בסיס מים -כתוב מאחורה- כך יעליות הקונדום נשמרת. אם התופעה נמשכת הולכים לרופא נשים, פשוט מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :]
:> ילדונת02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק תיקון קטן
מירב שרון02/03/2009וסטיבוליטיס זה דלקת במבוא של הנרתיק, זה יכול לגרום לכאבים בעת קיום יחסי מין. אשה מרגישה כאב בעת החדירה וגם במהלך הסקס, ואח"כ יתכן גם ששורף בעת מתן שתן. סקסולוג שהוא גם גינקולוג יכול לאבחן על ידי בדיקה וגינאלית, לזהות אדמומיות באזור הוסטיבולום.
וגיניסמוס זה התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק שאינו מאפשר חדירה. זה בעיקר על רקע נפשי.
ב-2 המצבים מומלץ להגיע למרפאה לטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבה?ניסן כהן28/02/2009
עכשיו קראתי באינטרנט מזה זיבה וחחלק מהתופעות קורות לי כמו כאבי גרון קפיצות בעין ויש להיגד שלפני חצי שינה היו לי דימומים מין פי הטבעת וזה עבר עכשיו יש לי רק בעיה בגרון וקפיצות בעין האם היה לי זיבה הוא עדין יש לי שאני יתחיל לקחת אנטיביוטיקה...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...........
:> ילדונת28/02/2009תלכי לרופא מומחה שיבדוק אותך, לא ניראלי שתמצאי כאן תשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון02/03/2009כפי שכבר ענתה לך חברתך לפורום, לא ניתן לאבחן באופן וירטואלי ולכן כדאי לך להגיע להתייעצות אצל רופא מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה הקשורה בטמפונים.מעיין27/02/2009
שלום. אני בת 14 ולפני כשנתיים קיבלתי מחזור. הבעיה שלי היא כזו- ניסיתי להחדיר טמפון שאי אפשר להגיד עליו שהוא עבה, קטן כזה שאומרים שהוא מיוחד לנערות, אבל כשניסיתי לא מצאתי את 'החור', עוד מעט יגיע הקיץ ובימי המחזור הייתי רוצה ללכת לים ולהשתמש בטמפון אבל לא מצליחה להכניס. מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ........
:> ילדונת28/02/2009את לא בהכרח חייבת ללכת לים בימי המחזור שלך, או שללכת אבל לא להיכנס לשחות... יש לך את כל השנה מאמי, אל דאגה... ומה זאת אומרת את לא מוצאת את החור איך אפשר לא למצוא אותו?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעיין
noam@28/02/2009פשוט צנסי למצוא אותו בין השפתיים של איבר המין שלך ! אם את לא מוצאת תא החור, תנסי להרטיב את האיזור ולחפש, ופשוט לנסות להחדיר את הטמפון לאנשהו, וזה ייכנס.. כיש לך מחזור את יכולה לראות מאיפה יוצא הדם, ואז תראי בדיוק איפה החור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניסית פעם להסתכל באיבר המין
ד``ר עידן מיליצ`ר01/03/2009שלך בעזרת מראה (ראי) ולראות כל חלק? שפתיים חיצוניות, שפתיים פנימיות, פתח הנרתיק, פתח השופכה (קטן יותר) דגדגן וכו'...את יכולה להעזר בתמונה כדי להכיר ולהבין ואז לדעת להיכן יש להחדיר את הטמפון.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות (או שלא)איש27/02/2009
הי.. אני בן 15 ויש לי הרבה בליטות קטנטנות (לא לגמרי זהות) בצבע העור על איבר המין מלמטה, כשמותחים את העור זה מתבלט, מה זה יכול להיות? צריך לבדוק את זה (ואיך)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ממש ברור...
:> ילדונת28/02/2009אני לא מאמינה שמישהו פה יוכל לענות לך על זה, תפנה לרופא מומחה לבדיקה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לזה
אנונימי28/02/2009יש לך כבר שיער ערווה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כבר יותר משנה
שוב איש02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיש שלום
מירב שרון05/03/2009לשים לב לפין שלך זה הרגל חשוב, בייחוד אם לעיתים נחשפת (אם בכלל) למחלות מין. אם אתה יודע מה נורמלי בפין שלך, אז תהיה יותר ער להתפתחויות בעייתיות. קרוב לוודאי שמה שיש לך זה לא בעייתי. מומחים רפואיים מדגישים שבלוטות משונות בדר"כ נגרמות בגלל טראומה (פגיעה כלשהי), הנן נורמליות, או שהם גידולים (לפי הסדר הזה).
קרוב לוודאי שמה שאתה מתאר זה בלוטות שמהן אמורות לצמוח שיערות בפין ו/או באשכים. הן נורמליות ואינן מזיקות. אם טרם ראית שצומח מהם שיער, אתה תראה בקרוב.
תזכור שהעור בפין הוא לא כמו שאר העור בגוף, הוא בדר"כ מחוספס ואינו חלק. אם הבלוטות הנן רבות ואינן משתנות במהלך הזמן אז הן מהוות חלק מהנוף של הפין שלך.
אך אם הבלוטות הן מעטות במספר ונראה לך שהם קשורות לפעילות המינית שלך, או שהן גדלות במהלך הזמן, יתכן שהן יבלות גניטליות (קונדילומה), בדר"כ נגרם בגלל זן של פפילומה.
מדובר ביבלות שמצריכות טיפול רפואי, ביופסיה או הסרה.
מאחר ובאינטרנט לא ניתן לעשות אבחון וירטואלי, על מנת להסיר כל חשש שיש לך, אתה יכול לפנות להתייעצות אצל רופא עור בנדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרת באמת תודה רבה!
עוד לא הבנתי05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נורמלי...
דן08/03/2009לי יש את זה מלא זמן (4-5 שנים) וגם חבר סיפר לי בדאגה על משהו בסגנון והרגעתי אותו. אם זה לא משתנה (מתנפח וכדומה..) אז אין לך שום סיבה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש.. ייעוץ בבקשהחושש27/02/2009
אוקיי, תראו, אני בדרך כלל מאונן פעם ביום, ומשתמש בסבון כחומר סיכה. עכשיו, לפני יומיים פתאום(כשהתחלתי..), שמתי לב שכשהאיבר מגיע לזיקפה מלאה, החור נפתח מעט, ולכן הפסקתי מיד, מחשש שייכנס סבון פנימה. בכל מקרה, עברו יומיים, כשאני מגיע לזיקפה מלאה החור עדיין נפתח מעט בחלקו. חשבתי מה זה יכול להיות, ועלה לי הרעיון שאולי ביום שלפני, נכנס מעט סבון פנימה, ונוצר זיהום. שוב אני לא יודע אם זה הגיוני בכלל, ואם זה יכול לגרום לבעייה, זה רק ניחוש. אשמח לתשובה מה זה, ומה יכול לעזור(בינתיים הנחתי שהזמן יפתור הכל..זה יקרה? בגלל זה חיכיתי עד היום) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ............
:> ילדונת28/02/2009אולי זה שהחור מתרחב טיפה זה תופעה שהייתה קיימת אצלך תמיד כחלק מהזיקפה, אך לא שמתה לב אליה בעבר? יתכן? דרך הגב לא רצוי להשתמש בסבון כחומר סיכה, לא ממולצץ במיוחד, יש חומרי סיכה שמציורים במיוחד לזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
חושש28/02/2009תודה על התשובה לא..זה ללא ספק חדש:\ ולא קרה כזה דבר אף פעם.. אממ חומרי סיכה אחרים, לקנות במיוחד?בבית מרקחת או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה,
noam@28/02/2009כן, בכל בית מרקחת כמעט יש חומר סיכה שמיועד במיוחד לדברים כאלה, זה מין חומר סיכה על בסיס מים. אני לא יודע אם זה קשור לזיהום, בכל מקרה תנסה ותראה מה יהיה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה............
:> ילדונת01/03/2009אני לא חושבת שזה משהו עד כדי כך נורא, אבל אם הרחבת החור באיבר מינך מעורר בך חשש או פחד כלשהו אז הכי קל ונוח לפנות לרופא... בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה של סקרןסקרן27/02/2009
שאלה שעלתה לי אחרי שיחה עם ידידה,עד כמה מכוסה שיער הוא נרתיק האישה? זה עלה בעקבות דיון למה יותר קר בשירותים בחורף,לבנים או לבנות,אשמח לתשובה במהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסקרן
רונן27/02/2009אשמח לעזור לך בנוגע לשאלותיך החשובות ומלומדות. 1 שער הערווה מכסה את הכוס מסיבה פשוטה השערות עוזרות למצוא את הנקב ומייעלות את החדירה לפות.ככל שהן מעובות הותכנות החדירה גבוהה יותר. 2 לגבי השאלה השניה קשה לתת תשובה מלומדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסקרן שלום
מירב שרון28/02/2009בויקיפדיה באנגלית תוכל לחפש תמונות שמראות את הפות עם שיער ערווה, במראה טבעי. לגבי שאלתך השנייה, זה עניין אינדיבידואלי, יש בנים שיותר רגישים לקור, לעומת בנים אחרים ואותו כנ"ל לגבי בנות, כאן כבר מדובר בסף רגישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות באידס?ttt27/02/2009
אם נגעתי בדם ביד ואין פצעים פתוחים האם בכל זאת ניתן להידבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .........
:> ילדונת28/02/2009ניראלי שלא... רק בתנאי שלך יש פצע פתוח ולנגוע באיידס יש פצע פתוח, לא עלינו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון02/03/2009קרוב לוודאי שאם אין פצעים פתוחים, לא תהיה הידבקות גם אם היה מגע ישיר עם דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי כמה זמן אפשר ללכת להיבדק?
ttt03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה
מירב שרון04/03/2009בבדיקות השגרתיות אפשר לגלות אם מישהו נדבק בנגיף HIV רק שלושה חודשים אחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל הצוות ובמיוחד למירב........27/02/2009
תודה רבה לכם. באמת כל הכבוד לכם שאתם נותנים לנו תשובות במצבים של לחץ, ונותנים לנו עצות בקיום יחסי מין מוגנים ובכך מונעים מאות אם לא אלפים של הפלות, ומונעים מאיתנו מצבים לא נוחים ולחץ סתם,אז כל הכבוד על העידוד והתמיכה בנו...........ת-ו-ד-ה ר-ב-ה!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכימה איתך!
:> ילדונת28/02/2009כל הכבוד לכל הצוות ישר כוח :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הפרגון :)
מירב שרון02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידסttt27/02/2009
אחרי כמה זמן אחרי קיום יחסי מין אפשר ללכת להיבדק שיהיו תשובות נכונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...........
:> ילדונת28/02/2009ניכנסתי לקישור שצירפתה, על מנת להגדיל את הידע האישי שלי. אך לא מצאתי את התשובה לשאלה שהשואל שאל, זאת אומרת: לאחר כמה זמן אפשר ללכת להיבדק ולקבל תשובות עדכניות? אשמח אם תקדיש תשומת לב ותענה אפילו בקצרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךצריך עזרה26/02/2009
לא זה לא שביצה אחת למטה אני מרגיש שאחת קטנה ואחת גדולה אני יודע שזה בסדר שזה לא באותו גובה תודה רבה לעוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הן גם לא חייבות להיות באותו גודל...
ד``ר עידן מיליצ`ר27/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר גמור...
:> ילדונת28/02/2009גוף של בנאדם לא סימטרי (שווה)...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסויה26/02/2009
היי אני בת 16 עכשיו, ובגלל שעכשיו יותר מדברים על סקס וזה, אני התחלתי לשמוע דברים שאני לא מבינה.. כמו למשל , מה זה גלולות למניעת הריון? חייבים לקחת? ובכללי, האם תוכלו לכתוב לי את כל מה שאני צריכה לדעת שקשור לפעם הראשונה? כיצד לפעול וכו'? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום
מירב שרון26/02/2009יש בלי סוף מידע אבל חשוב לדעת לאיזה מידע להיחשף. טוב שהגעת לפורום, כאן תקבלי הרבה מידע. לגבי שאלתך הראשונה, גלולות למניעת הריון זה בדיוק מה שזה נשמע, זה אמצעי מניעה הכי יעיל שיש כדי להימנע מהריון לא רצוי,, וזה נותן לך לקחת אחריות על הגוף שלך. אם יש בן זוג שעמו את רוצה לקיים יחסי מין אז חשוב שתנקטי בכל אמצעי הבטיחות לפניכן. יש בלי סוף מידע כאן בפורום, אני מציעה לך לעבור על כל השרשורים ולאט לאט, ללמוד, אין לחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל..
חסויה27/02/2009אבל אני אף פעם לא לקחתי כדורים ואני גם קצת מפחדת להתחיל עם זה, אז חייבים לקחת את זה? אי אפשר רק לשים קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.............
:> ילדונת28/02/2009את לא חייבת לקחת גלולות, את יכולה להסתפק רק בקונדום, אבל נורא רצוי לקחת גלולות מפני שזה האמצעי מניעה נגד היריון הכי בטוח שיש... זה גם נוח לשימוש זה כולע לקחת גלולה ביום וזה גם לא כזה יקר, לעומת קונדום שלדעתי האישית נורא לא נוחים ומורידים את תחושת הכיף... אך אני מוכרחה לציין שגלולות לא מגנות מפני מחלות מין... ואם זה יחסי מין חד פעמיים אפשר להשתמש רק בקונדום, אך אם יש לך חבר קבוע או שאת חושבת שתקיימי יחסי מין לעיתים קרובות רצוי לקחת גלולות... דרך הגב אם את רוצה יותר פירוט על הגלולות תסתכלי כמה תגובות למטה יש מישהי ששאלה על גלולות ואיך נעשה שימוש בהן, תקראי את זה... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)