מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המחזוריעל02/02/2009
אני נוטלת גלולות בחודש השני..זה אומר שאני מוגנת מהריון. ובמהלך החודש הראשון היה לי דימום קטן. הגיע התאריך שלי לקבלת המחזור-28-30 ולא קיבלתי. כשהיתי בשבוע הפסקה היה לי דימום של יומיים בזרם כמו של המחזור... יכול להיות שזה המחזור?שקיבלתי לפני התאריך שאני אמורה לקבל? או שאם עד עכשיו לא קיבלתי זה אומר שאני בהריון?וכבר ה2.2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל שלום
מירב שרון03/02/2009אם קיבלת מחזור בשבוע הפסקה במשך יומיים, זה אומר שהיה לך מחזור גם הוא היה מקוצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה די דחופה:\עדנה02/02/2009
אני נוטלת גלולות של אסטל 35 כבר חפיסה שניה.. (בדיוק היום סיימתי את הכדור האחרון..) אני בת 17 ויש לי חבר 5 חודשים ואתמול הגענו למצב של סקס יבש (עם חדירה) רציתי לשאול עד כמה הגלולות מונעות הריון במצב כזה..?:\ לא השתמשנו בקונדום תודה מראש:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני מחכה לתשובה:)
יעל03/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון03/02/2009תיקון לגבי הבנה מה זה סקס יבש. מגע מיני שמבוצע כשהבגדים על הגוף ידוע בשם סקס יבש. סקס זה יכול לכלול נשיקות,ליטופים, גיפופים והתחככות אחד בשנייה עם בגדים. את מוסיפה שגם הייתה חדירה, מה שאומר שהיה ביניכם הרבה מעבר לסקס יבש. קרוב לוודאי שמאחר ואת נוטלת גלולות קרוב לחודשיים, בהנחה שנטלת את הגלולות יום יום, בלי פספוסים, את מוגנת מהריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסדרת מחזוריולי02/02/2009
יש לי מחזור לא סדיר וזה מציק לי מאוד. הגניקולוגית שלי נתה לי מירשם לגלולות נגד היריון ואמרה לי שזה יעזור לי להסדיר את המחזור. מה זה קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסדרת מחזור
דפנה03/02/2009יש קשר ישיר בין גלולות נגד היריון והסדרת המחזור. אני, כשהתחלתי לקחת פמינט, פתאום המחזור שלי הסתדר לגמרי והגיע בול אחרי פרקי זמן קבועים. אם זה ממש מציק לך, שווה לך לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
עינת03/02/2009אבל האם בגלל שהמחזור לא סדיר מקובל לקחת גלולות? גם לי המליצו על זה אבל נשמע מוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון03/02/2009במשך נטילת הגלולות המחזור נעשה מסודר ביותר: כל 28 ימים בגלולות המשלבות אסטרוגן ופרוגסטרון. אולם עם הפסקת הטיפול חוזר המחזור להתנהלות שהיתה לפני נטילתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבש-הריון?נוגה01/02/2009
אני בת 15 ויש לי חבר כבר 5 חודשים. לפני כמה ימים הייתי אצלו ועשינו סקס יבש הוא היה עם מכנס טרנינג ומתחת למכנס היה תחתון ואני הייתי עם טייץ ומתחת תחתון.. אחרי ששנינו גמרנו היה לי מין משהו רטוב כזה עגול על אזור המפשעות.. אני חוששת עם זה יכול לגרום להריון..:(??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוגה
noam@02/02/2009אין מצב להריון. ראיתם כתם רטוב עם המכנס שלו, או ל המשפעה שלו בלי המכנס..? בכל מקרה בשני הסיכויים אין סיכוי להרין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועעםםם:)
נוגה02/02/2009קודם כל תודה כי ממש הייתי בלחץ והרגעת אותי והיה סימן של רטובבבב על הטייץ שליי......\: זה עדיין חסר ביכוי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה חזרה,
noam@03/02/2009כה אין סיכוי. תחשבי שטיפה שלמה של זרע הייתה צריכה לחדור בין התחתונים של שניכם ועוד בין המכנסיים, ולטפטף כל הדרך עד לביצית שלך שנמצאת בסוף הנרתיק. חח לא ממש הגיוני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודהההה
נוגה03/02/2009הרגעת אותייייייייי תודה עלל הכללללל:*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוגה שלום
מירב שרון03/02/2009כפי שכבר ענה לך חברך לפורום, אין סיכוי להריון, חייב שיהיה מגע בין פין לפות, כדי שיהיה סיכוי להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הוא נגע בשפיך
רויטל09/02/2010ואח"כ בפות יש סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כבר לא נקרא סקס יבש
מירב שרון09/02/2010מאחר וכבר עבר שבוע ימים מאז שקרה המקרה, כדאי לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון ולשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב..שאלה
רויטל10/02/2010אם אני וחבר שלי עשינו סקס יבש ז"א הוא היה עם מכנס טרינג ותחתון ואני עם חצאית . לא חושבת שנוצר מצב שהוא מעלי או אני מעליו ..גם אם כן יש סיכוי להריון ??מה שכן המכנס שלו היה ממש רטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאן סתירה
מירב שרון10/02/2010או שלא. את אומרת ששניכם הייתם עם בגדים אבל איכשהו היד שלו עם השפיכה נגעה בפות שלך, אז זה כבר מעבר לבגדים, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניראה נגע בתחתון ,שד"א היה חוטיני
רויטל11/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב
מירב שרון11/02/2010כל זמן שאת היית עם תחתונים, גם אם זה חוטיני, אין חשש מפני הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהה
רויטל22/03/2010אם אני והחבר שלי עשינו סקס יבש, ז"א אני הייתי עם חוטיני וחצאית והוא בלי
ונוצרו מצבים שהוא ככה הסתכך איתי ושכב מעליי וגמר
יש מצב שנוזל הזרע יעבור את החוטיני ??
אשמח לתגובה מהירה
אני ממש בלחץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי זה דחווף!!
רויטל25/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז נגע
הרמן15/02/2010נגע לך בכוס so what
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר13/02/2010מה שאת מתארת זה בעצם הסיכוך של הנרתיק שלך כתוצאה מהגירוי המיני ולא ממנו!
אין היריון!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בצבאמירב01/02/2009
אני אוטוטו מתגייסת ואני כבר שנתיים נוטלת גלולות (פמינט) להגנה מהריון ...שמעתי שבצבא נותנים גלולות רק לבנות שאומרות שיש להן בעיות עם המחזור או משהו כזה.. זה נכון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי שרפי חרותי יענה לך
מירב שרון03/02/2009כי הוא אחראי על כל התחום של מיניות בצבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוחד מאוד בבקשה תעזרו ליאני31/01/2009
אהלן, אני וחברה שלי שוכבים כבר כמה זמן ותמיד קיימנו יחסי מין רק עם קונדום. חברה שלי לא רצתה לקנות גלולות כי היא פחדה שאמא שלה תמצא את זה. בחודש שעבר היא קיבלה מחזור ב28 לחודש כלומר כבר עברו 34 ימים מהיום שבו היא קיבלה מחזור אני ממש חושש שקרה לה משהו ואני לחוץ מאוד.. יש משהו שאפשר לעשות כדי להיות רגועים ולוודא שלא נכנסה להריון? אם יתברר שהיא כן נכנסה להריון לאן כדאי לפנות בכדי לעשות הפלה? להפלה צריכים אישור הורים? כמה עולה ההפלה אם בכלל? בבקשה תעזרו לי בדחיפות! אני מפחד שמה יעבור הזמן ויקרה נזק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאת כבר השאלה השלישית שאני מפרסם בפ
אני31/01/2009זאת כבר השאלה השלישית שאני מפרסם כאן בפורום ולא ענו לי על אף אחת מהשאלות, וכולן היו קריטיות ואני ממש עובד עצות ולא יודע מה לעשות, אני ממש מאוכזב שאין מי שיעזור לי במצבים כאלה שאין לי למי לפנות ובאתי לכאן כדי להתייעץ. אני כבר עובד עצות וחשבתי שאולי כאן יעזרו לי. אבל מתברר שלא. מקוה שישב לכם על המצפון שאם באמת יתברר שהיא בהריון ויכולתם לעזור ולכוון אותי המצב היה יכול להיות יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנשום עמוק..תירגע
טל31/01/2009שלום לך, בלי קריזות הכל בסדר.. אתה חייב להבין שאנשים פה לא נמצאים ליד האינטרנט כל הזמן ובאמת משתדלים לעזור אחד לשני כשהם כן, וזה כולל את המומחים. מהשאלה שלך אני מניחה שעבר הזמן שהיא הייתה אמורה לקבל... יש שתי אופציות, לחכות עוד יומיים שלושה ולראות מה קורה, או ללכת לקנות עכשיו ערכה ביתית לבדיקת היריון ולשלול את העניין. שימו לב שהבדיקות יעילות ואמינות רק לאחר שבועיים מהיקלטות ההיריון, זאת אומרת אם לא עברו שבועיים מאז המגע המיני האחרון בו היה פוטנציאל להתעברות לא תקבלו תוצאות אמינות משהו. ובמצב הזה הולכים לעשות בדיקת דם שהיא אמינה ובטוחה. לא להיכנס לסרט הכי גרוע בלי צורך, אם תגיעו למצב שמצריך הפלה, יש לפנות לאנשים מבוגרים ואחראים שיעזרו לכם ויכוונו אתכם. בכל , אם היא מתחת לגיל 18 לא תהיה לכם ברירה אלא לערב את ההורים שלה עד כמה שידוע לי. יש היום כל מיני דרכים להפיל... זולות יותר ופחות בכל אופן... אני אומרת חכו ... בכל אופן אין לכם מה להפסיד. אם היא מקבלת תיגשו באותו רגע באותו יום לגניקוולג לקחת מרשם לגלולות!! החוסר אחריות הזה עוד יעלה לכם ביוקר! אני במקומך לא הייתי מסכימה לשכב איתה עד שהיא הייתה מתחילה להיות אחראית ובוגרת ולעשות מעשים של אנשים בוגרים בצורה בוגרת. תראה איזה כאב ראש הייתם חוסכים עכשיו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשוויתי בין הדעות
אני01/02/2009בגלל שלא ענו לי והזמן שלנו קצר וחייבים לטפל בזה כמה שיותר מהר, אז פניתי גם לפורום אחר ושם נאמר לי שהפלה מתחת לגיל 18 אינה עולה כסף ושלא צריכים אישור הורים , אני לא יודע על איזה דעה להסתמך מאחר ואיני מבין בנושא.. אני ישמח לדעה מקצועית כאן! בנוסף לכך.. אם יתברר וכן נצטרך הפלה.. היכן אפשר לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה
טל02/02/2009אתה נכנס לסרטים במקום ללכת ולבדוק את זה? אני לא מבינה אותכם. לכו תעשו בדיקת דם... תבררו בכלל שזהו אכן המצב ואז יהיה אפשר לדבר על מה לעשות. קודם כל תבדקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון03/02/2009מה שענו לך בפורום האחר זה נכון, מתחת לגיל 18 זה לא עולה כסף ואין צורך באישור הורים. בתקווה שהתבדיתם, והמחזור איחר, אם לא, מקווה שכבר עשיתם בדיקת דם כדי לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשואל
noam@02/02/2009לא ענו לך פה לא כי לאף אחד לא אכפת... לא ענו לך כי כנראה שאף אחד לא יודע את התשובה, כולל אני..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
אני02/02/2009החלטנו לא לספר להורים עדיין עד שבאמת נבדוק את זה.. עזרתם לי מאוד כי לא ידעתי בכלל מה לעשות.. מחר חברה שלי תלך לרופאת נשים, היא דווקא רוצה ללכת עם החברה הכי טובה שלה מאשר איתי היא מתביישת.. היא תבקש מהרופא נשים מרשם לגלולות והנחיות בנוגע להפלה כמה עולה ואיפה עושים.. ותקבל הפנייה לבדיקת דם כדיי לברר אם יש או אין הריון.. הימים האחרונים היו ממש קשים ובלי שינה בשבילי, אני ממש לא יודע מה הייתי עושה אם הייתי בלי שום כוון לאן לפנות.. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בקשר לסקס יבש****31/01/2009
אתמול אני וחברה שלי עשינו סקס יבש.. שנינו היינו עם תחתונים ומכנסיים (אני עם טרנינג והיא עם טייץ שזה דק) ולאחר שסיימנו ראינו שעבר קצת נוזל זרע לטייץ שלה.. ויכול להיות שגם לתחתונים שלה אך זה לא בוודאות.. אם יש סיכוי להריון?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי מה שאתה מתאר, אין סיכוי....
ד``ר עידן מיליצ`ר31/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתח מיני....31/01/2009
הייי..יש לי ידיד כבר כמעט שנתיים שהוא אוהב אותי ויש בנינו קשר של ידידות.. בזמן האחרון אני התחלתי להמשך אליו,התנשקנו כמה פעמים ולפעמים זה התחיל להגיע ליותר.. אני רוצה להדגיש שהבן אדם הזה ממש אמין אפשר לסמוך עליו בכל דבר הוא לא פגע באף אחד..ובמיוחד בי..עכשיו היום היה מצב כזה שהחלטנו לשכב ואני רציתי..(אני לא בתולה היה לי חבר שנה ו3) התחלנו להתחרמן והכל ואז עלה לי הלחץ,הפחד והפסקנו .. עכשיו השאלה היא כאן,כדי לי לשכב אתו ? וצריך לציין שזה לא יפגע בידידות שלנו או בקשר בכללי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז ככה,
noam@02/02/2009אני אישית חושב שתעשי מה שהלב שלך אומר לך. קשה לעשות סקס עם ידיד, בעיקר אם אתם לא חברים רשמית. זה באמת מוזר לקיים סקס עם ידיד שאת סומכת עליו ואוהבת אותו... תחשבי בכלל למה הפסקת פתאום..? זה בגלל שהקשר שלכם מוזר מידי, או בגלל שסתם היית לחוצה? אם זה מוזר מידי בשבילך כדאי לכם להפסיק, ואם זה בסדר מצידך תנסו עוד פעם..
מירב שרון03/02/2009חשוב שתבררי עם עצמך, מה מקור הפחד שלך, יתכן מאוד שאת חוששת שזה יפגע בקשר הידידות שיש ביניכם. כמו בכל קשר, יש סיכוי לכאן ולשם, ואין שום התחייבות, אנחנו לא יכולים להמליץ לך לקבל החלטה כזאת או אחרת, זה אישי שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידידה
רונן05/02/2009פשוט תשני סטטוס מידידה ליזיזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות בבקשה תענומישהו30/01/2009
אני בן 14 וחצי ויש לי חברה בערך בגילי כבר כמעט שנה אני ממש רוצה כבר לשכב איתה ולא יודע איך להגיד לה את זה ולא יודע אם היא גם רוצה מה אני יכול לעשות?כי אם אני רק ישאל אותה והיא תגיד שלא אני לא יוכל לסתכל לה בעיניים יותר.. ואני גם מאונן מלא יכוליות שיגמר לי הזרע מתישהו ואני לא יוכל לעשות ילדים? ויש עוד שני דברים יש לי איבר מין מאוד גדול יכוליות שזה לא יכנס או שזה יכאב לה? ויש לי גם מלא מלא שיערות בנות לא אוהבות את זה? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה?בבקשה?
מישהו01/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוך
??01/02/2009אני גם מאונן הרבה וכברא עשיתי סקס (אני בן 14) אל תדאג לחא יקרה כלום והשפיך שלך לא יגמר!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה,
noam@02/02/2009מה שאני חושב שכדאי לך לעשות זה לא לדבר איתה על זה ולא כלום. תיגע בה קצת, תן לה רמיזות כאלה שכאילו תגע בה במקומות כמו הגב התחתון מאוד או קרוב למפשעה(לא במפשעה עצמה..), ותראה איך היא מגיבה. היא ממשיכה איתך הלאה? אז תלך עם זה. היא מתרחקת ממך קצת ? כנראה שהיא עוד לא מוכנה וכדאי לך לחכות, ואל תתקרב עוד למקומות פרטיים לכמה זמן כדי שלא תפחיד אותה יותר מידי. זרע בחיים לא נגמר, אבל מה שכן אם אתה מאונן הרבה הוא יכול להיגמר אבל לכמה שעות עד שהגוף שלך ייצר זרע חדש. מלאי זרע מלא מתמלא תוך 12 שעות, אז לא, אתה לא יכול בגלל סיבות כאלה לא להכניס אישה להריון. אם יש לך זין גדול אז אולי יהיו לכם יותר בעיות להחדיר, אבל אם תשתמש בחומר סיכה על בסיס מים שאפשר לקנות בכל בית מרקחת, והיא תהיה רטובה (כלומר חרמנית ואז איבר המין שלה יהיה רטוב יותר) אז יהיה לכם יותר קל להחדיר ! חלק מהבנות אוהבות שיערות, וחלק לא.. אני די בטוח שזה לא יפריע לה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהו שלום
מירב שרון03/02/2009שאלה לי אלייך, מה יקרה אם היא תגיד לך "לא" למה לא תוכל להסתכל לה יותר בעיניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהו
רונן05/02/2009מה הבעיה תתחיל לשלוח ידיים ותראה לאן זה מוביל תתנשק תתחבקו ותראה אם חברתך מוכנה לזיון לא מומלץ להכנס לזה ואולי תחכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זין קטןיוסי30/01/2009
אני בגיל 14 ויש לי זין באורך של 9 ס"מ והוא אל עבה ולחבר שלי יש זין 17 ס"מ והוא עבה למה לי אין זין גדול ואם הוא יגדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי שלום
מירב שרון30/01/2009זה מאוד טבעי בגילך להיות עסוק בהשוואות חברתיות. אתה נמצא בגיל של צמיחה מואצת, וזה כולל את הפין שלך לכן בינתיים, תרגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי זקפהגיא29/01/2009
שלום אין לי חברה עדיין ואני מודאג מאוד ממשהו... כשמתחרמנים עם מישהי האם ישר יש זקפה? האם זה יכול לקרות רק מנשיקה? זה קורה לכולם או לאף אחד? וכשאני מתכוון לכולם אני שואל גם על מבוגרים, אם ישר עומד להם אחרי נשיקה צרפתית או משהו... והאם לבנות זה לא מפריע וזה בכלל משו טבעי שקורה לכולם? נראה לי די מוזר שאני וחברה שלי מתחרמנים ופתאום היא מרגישה את הפין שלי חזק או רואה אותו ככה, אולי צריך ללבוש גינס שפחות תרגיש? גם בסרטים ודברים כאלה ראיתי מבוגרים שמתחרמנים ואז כאילו כבדיחה הבת שוכבת על משהו והיא חושבת שזה הפין שלו שעומד... ואז הוא אומר שזה לא והיא אומרת תודה לאל.. סליחה על החפירות חח אבל זה מאוד חשוב לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגאי..
noam@30/01/2009אם זה מגרה אותך-עומד לך.. אין חוקים בקשר למתי שעומד ומתי לא עומד ! אם אתה מצטרפת עם ילדה כלשהי ואתה מגורה אז יעמוד לך, אם אתה לא מגורה אז לא יעמוד לך... זה תלוי בנסיבות, אני לא יכול לומר לך למשל אם יעמוד לך כשתראה סצינה לוהטת בטלויזיה או לא, אצל כל אחד זה משתנה. אם אתה ובת זוגתך עוד לא קיימתם יחסי מין ואתם מתביישים בדברים כאלה אז זה יכול להיות מאוד מביך שיעמוד לך והיא תרגיש או תראה את זה. אם למבוגר עומד והוא מצטרפת עם אישתו אז זה בסדר מצידו ומצידה כי הם מרגישים בנוח אחד עם השני, אבל גם אם אתה מרגיש בנוח עם בת זוגתך אתה לא צריך להסתובב לידה עם זקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם
גיא31/01/2009לא כל כך עזרת לי כי אני עדיין מודאג מזה כשתיהיה לי חברה בבית ספר ואני אתנשק איתה כל יום כמעט אז יראו את זה והיא תרגיש ואני לא ארגיש נוח ללכת, אני בטח אחכה איזה דקה או שתיים בישיבה או משו עד שהזקפה תרד ואז היא לא תבין... בקיצור אני עדיין מאוד מודאג... ועם מכנסי ספורט אני בטח לא אוכל לבוא כי תוך שניה רואים שיש זקפה במכנסיים כאלה...מה לעשות אוף? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה חזרה לגיא
noam@31/01/2009תראה אין מה לעשות, אנחנו בנים... אם כל פעם שאתה מתנשק עם מישהי צרפתית עומד לך אז אתה צריך להפסיק לחשוב על מחשבות מסוימות בקשר אליה וככה לא יעמוד לך. אני מבין אותך בקשר לזה שעומד ברגעים לא נוחים, ובעיקר עם מכנסיי ספורט, אבל אתה צריך ללמוד לחשוב על דברים אחרים כדי שהזין שלך לא יעמוד. כמו שאמרת כבר, אתה יכול לחכות 2 דקות בישיבה עד שיירד לך. אין פתרון לזה, אתה פשוט צריך להתחיל לחשוב כשאתם מתנשקים על דברים אחרים. אין לי איך לעזור לך יותר מזה, אין תרופות או דברים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם
גיא02/02/2009טוב תודה.. לפחות מישהו הסביר לי את המצב.. אני אנסה להתאמן, מה אני אגיד לך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיא שלום
מירב שרון03/02/2009זה רק אומר שהכול מתפקד אצלך בסדר, אל דאגה. מאוד יתכן שחברתך תרגיש שיש לך זקפה, איך היא תגיב לזה, זה כבר עניין שלה, אם היא תגיב לזה באופן חיובי או לא, אבל אצלך הכול בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב שרון
גיא03/02/2009אז את אומרת לא להיבהל מזה ולא לנסות להתחמק מזה שהיא תרגיש את הזקפה? להתנהג טבעי ומה שיהיה יהיה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה,
noam@04/02/2009תראה, זה תלוי בחברה שלך... אני הייתי מציע לך שהיא לא תרגיש את זה, וזה למה? אם לא אכפת לה שהיא תרגיש זקפה אז הכל יהיה בסדר, אבל אם כן אכפת לה והיא תרגיש את הזקפה זה יגרום לה לחשוב שאתה סתם חרמן ושאתה רוצה אולי לקיים איתה סקס. היא יכולה לפרש את זה בצורה ממש לא טובה, אז הייתי מציע לך פשוט לא להסתכן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק מה שאני אומרת
מירב שרון04/02/2009להתייחס לזה לגמרי בטבעיות כי זה בדיוק מה שזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףיואב29/01/2009
אם אני מאונן ואני לא גומר אלא ההפרשות שלפני השפיכה נמצאות לי על האצבע ואז אחרי כמה שניות אני דוחף אצבע לחברה שלי ואפילו לא עד הסוף האם יש סיכוי שהיא תיכנס להריון ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהיו שיטענו שכן יהיו שיגידו שלא....
ד``ר עידן מיליצ`ר29/01/2009למה לקחת סיכון??!!!!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
יואב29/01/2009נו אז מה אני אמור לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
noam@30/01/2009מה אני אגיד לך, אתה לא צריך לקחת סיכון..... בת נכנסת להריון כאשר זרע מגיע לה לביצית. לפעמים ב"נוזל שלפני" יש כמה זרעונים, אבל לא תמיד. יש באמת סיכוי נמוךשהיא נכנסה להריון, סיכוי ממממש נמוך, אבל אל תיקח אף פעם סיכון. אני בטוח שהייתה לך אולי טיפה אחת על האמצע וגם היא בטח מרוחה כזאת ולא כזאת שיכולה לטפטף.. לפעם הבאה אל תיקח סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבין מזה..גיל29/01/2009
שלום לכולם.. הייתי עם חברה שלי ושכבנו ותוך כדיי זה שהחדרתי לה אצבע היא גמרה ויצא לה נוזל משמה בלחץ כאילו זה פיפי אבל ממש לא נראלי שזה היה פיפי איזה 20 שניות זה יצא משמה בלחץ ופשוט לא הפסיק רציתי לשאול אם יש למישהו מושג מזה כי אותי זה ממש מסקרן יש לציין שבפעמים האחרות שהיא גמרה זה לא היה ככה.. ועוד דבר איך אפשר לדעת שבת מזייפת את הגמירה שלה? ואם כל הבנות "רוטטות" בשניות שהם גומרות כמו שקורה עם חברה שלי?? תודה לכל העונים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
טל29/01/2009קודם כל שמחה בשבילכם! יש תופעה שמכונה שפיכה נשית. לא ממש נעשו מחקרים בנושא, חלק טוענים שהיא מתרחשת בעקבות גירוי נקודת הג'י לעומת זאת יש בכלל הטוענים שאין דבר כזה נקודת ג'י... כמו כל דבר הדעות חלוקות אבל המציאות מוכיחה שהדבר קיים. כל בחורה מגיבה אחרת באורגזמה. רובנו "רוטטות" עד כמה ששאלתי ושמעתי... וסוד קטן... אם היא טובה אתה בכלל לא תדע שהיא מזייפת... גם אם ממש תרצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםקסניה29/01/2009
שלום. זאת שאלתי: אני בת 17, בתולה, אני מאוד רוצה לשכב כבר, אבל אני רוצה לחכות לאחד כי אני מפחדת מהכאב או מזה שאם זה יהיה סתם עם מישהו אז לא יהיה לו אכפת ממני. אבל שוב, אני רוצה לשכב מאוד, ויש לי הרבה אפשרויות עם מי לשכב. מה לעשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקסניה..
noam@30/01/2009אני חושב שאת צריכה פשוט לחכות לאדם שאת אוהבת, ואת תהיי לחוצה בגלל זה. נעשו המון, המון מחקרים בזמן החאורן בקשר לדברים כאלה. התוצאות מראות חד משמעית שרוב הבנות עושות סקס לראשונה מתוך לחץ של הבן זוג, או מתוך לחץ חברתי. אני בטוח שאצלך הבעיה זה לחץ חברתי, שאת רואה את כל השאר ומתה לעשות סקס. כי את חושבת על זה הרבה, והסביבה שלך בגיל הזה גם חושבת על זה הרבה. תחכי לבנאדם שיאהב אותך ושידאג לו ממך, ואם את רוצה לעשות כבר סקס אז תתקרבי לבנאדם שאת מחבבת לא לסתם איזה מישהו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקסניה שלום
מירב שרון30/01/2009חשוב שהפעם הראשונה שלך תהיה משמעותית עבורך ותהיה חוויה חיובית ולכן כפי שחברך לפורום ענה לך, תסירי את הלחץ והחששות, כשתהיי בקשר של אינטימיות רגשית, השאר גם יבוא. בינתיים אם את מרגישה צורך לספק דחפים מיניים, את יכולה ללמוד להכיר את הגוף שלך ולגלות מה מענג אותך באמצעות אוננות. כשתתחברי לגוף שלך ולמיניות שבך, גם תוכלי לכוון את בן זוגך בעתיד על מנת שילמד מה לעשות כדי לענג אותך.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלא ענו עליה??29/01/2009
האם גברים רגילי ולא הומואים מחדירים דברים לתחת כשהם מאוננים ואם כן מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג של תשובה :]
מאיה29/01/2009לדעתי גברים "רגילים" כמו שכינית אותם, אינם מכניסים דברים לתחת בזמן אוננות מהסיבה הפשוטה שזה לא גורם להם הנאה. תחשוב\י על זה בצורה כזאת: גבר הומו אולי מכניס לעצמו דברים לתחת משום שהחפץ שהוא מכניס יכול להידמות לפין של גבר, ובכך זה גורם לו הנאה וסיפוק. לעומת זאת, לדעתי גבר שהוא אינו הומו, לא יהנה כלל מלהכניס חפץ לתחת מהסיבה שהוא לא יהנה אם יכנסו לו פין של גבר לתחת (משום שהוא לא הומו). חשוב לי לציין שוב שאני ממש לא מומחית, זו דעתי האישית שנובעת מתוך היגיון. ייתכן שישנם גברים ללא נטיות הומוסקסואליות שבכל זאת נהנים מלהכניס לעצמם חפצים לתחת. איני יודעת מה בדיוק הם מכניסים, הדמין הוא אינסופי אצל כל אחד ואחד בצורה אחרת. מקווה שעזרתי =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם גברים "רגילים" סטרייטים נהנים
ד``ר עידן מיליצ`ר29/01/2009ממגע בפי הטבעת. אמנם לא כולם אבל הרבה. באשר למה מחדירים?.....כל אחד והעדפתו שלו!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)