מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדוםשוש26/10/2008
שלום, אני מקיימת יסים עים קונדום בלבד ושמעתי מכמה שהוא החליק להם ונכנס בפנים, איך אפשר למנוע זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
noam@26/10/2008קודם כל אם רוצים להיות בטוחים במאה אחוז שלא ייקרה כלום אז כדאי להשתמש גם בגלולות. כדי שלא יחליק מלכתחילה צריך פשוט לשים אותו כמו שצריך ומדי פעם במשך הסקס לבדוק שהוא מוחזק על הפין כמו שצריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...חסוי26/10/2008
שלום:) יש לי חברה וכל פעם שאנחנו מקיימים יחסי מין אז היא רוצה למצוץ לי ואני גם רוצה שהיא תעשה את זה.. אבל יש לי תמיד בפין טיפות של שתן(פיפי) וזה מגעיל אותה והיא לא רוצה לעשות לי את זה בסוף ניסיתי להתפנות לפני אבל בכל זאת יש לי... מה אני יכול לעשות? זה ממש מעצבן.. עזרה?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט...
דויד26/10/2008אחרי שאתה משתין.. תנאר את הפין שלך חזק עד שיצא הכול ותנגב את את החור של הפין בנייר טואלט.. וזהו ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אלודי26/10/2008ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
....26/10/2008זה לא טיפות של שתן,זה טיפות של נוזל הזרע,טיפות שיוצאות לפני הגמירה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עוזר...
חסוי26/10/2008לא שלא שפיך ולא כלום זה שתן (כי לא אוננתי לפני...ואני פשוט יודע שזה שתן...) וכבר ניסיתי לנגב והכל ומה שאמרת אבל זה לא עוזר.. תמיד יש לי עוד קצת טיפות אני לא יודע למה..זה ממש מעצבן ויש מצב שאולי אחד המומחים יעזור לי בזה?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
noam@26/10/2008אחרי שאתה גומר להשתין, תחכה קצת שייצא ממש הכל ובסוך תמשוך את הפין מהבסיס כלפי חוץ. תראה, אם עומד לך אז אתה לא תשתין כי זה ממש קשה להשתים בזמן זיקפה. זה לא שהיא בולעת את השתן, כל עוד הוא לא ייצא לך מהפין יהיה בסדר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי25/10/2008
אני וחבר שלי שכבנו לא מזמן פעם ראשונה וזאת פעם ראשונה שלי.יש לי שאלה שמאוד מתרידה אותי אממ האזור מין שלי מאוד רטוב וזה מפריע מכיוון שהוא לא מרגיש כלום והאמתי אני גם לא..רק את זה שהוא פנים וזז שאנחנו שכבנו בערך 5 פעמים אבל עדיין החדירה כואב והתחלה ואז פשוט אני לא מרגישה כלום בשניות...למה זה ככה מה אפשר לעשות עם זה???תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושבת
אלודי26/10/2008שהוא פשוט לא יודע לזיין.... זה גם לפי רמת החרמנות שלכם ואולי הוא פשוט לא יודע לזוז נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה 2 ..נתן25/10/2008
רציתי לדעת אם אני מאונן בערך 2 פעמים ביום אז הפין שלי לא יגדל ואם בכלל יש קשר בין אוננות בגיל 16 17 וגדילת הפין ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשי
noam@25/10/2008ממש אין קשר בין אוננות לגדילת הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונן כשבא לך
25/10/2008והפין יגדל בלי קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהנתן25/10/2008רציתי לדעת איפה אפשר לקנות קונדום טוב ואיזה מומלץ?? והאם יש מידות בקונדומים ואם כן איזה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיפה לקנות קונדום?
25/10/2008תוכל לקנות בכל פארם - יש אגף עם מבחר. ברובם אין גודל, כי מדובר בגומי גמיש. כדאי שתתרגל ע"י התנסות בחבישתו לבד מספר פעמים במהלך אוננות. כך גם תוכל למצוא את זה שמתאים לך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי דחוף את האיבר הבעייתי שלך לתחת ו
שטונק26/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לגלולותאנונימית..24/10/2008עדיין לא התחלתי לקחת גלולות למניעת היריון,אבל אני מתחילה בערך שבוע הבא (אני אמורה לקבל מחזור). אני לוקחת את הגלולות של פמינט אבל רציתי לדעת אם צריך לחכות לסקס 21 ימים, או מתי שנגמר לי המחזור אני כבר יכולה לעשות סקס? [זאת פעם ראשונה שלי שאני עושה סקס]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאורחת שלום
מירב שרון25/10/2008בחודש הראשון של החפיסה הראשונה את יכולה לקיים יחסי מין, אך את צריכה להיעזר באמצעי מניעה נוסף (קונדום). אח"כ יש שבוע ימים של מחזור ואת מתחילה את החפיסה השנייה, אז את כבר יכולה לקיים יחסי מין ללא חשש, רק להקפיד לקחת את הגלולה יום יום בלי פספוסים. מאחלת לך שהחוויה המינית הראשונה שלך תהיה חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזרצריך עזרה24/10/2008ראיתי סרטוני סקס ויצא לי קצט שפיך בלי שנגעתי בפין ואחרי זה לא עמד לי בסרטונים כאילו לאחר זמן מה אני צריך לבדוק את זה? אשמח לתשובה (16.5)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהכול בסדר אצלך
מירב שרון25/10/2008אני מניחה שעם גירוי מיני ישיר בפין, כן הייתה לך זקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להוריד שערות מאיבר המיןיוסי24/10/2008שלום אני בן 19 ויש לי בעיה ממשית בקשר לאיבר המין שלי צומחות לי שערות ממש על איבר המין וזה ממש היה דוחה מה אני יכול לעשות מלבד לגלח שם , כי זמ מאוד מפחיד להשתמש שם עם סכין אודה לתשובה , יוסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליוסי שלום
מירב שרון25/10/2008אם מפריע לך השיער על הפין, אתה יכול להשתמש במכשיר אפילציה, שניתן לרכוש בבית מרקחת. ואז אין חשש מסכין/פציעה של הפין. אולי כדאי שתפנה את שאלתך גם בפורום להסרת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפינצטה!! הכי פשוט הכי מומלץ!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/10/2008ודע לך שהתופעה קיימת אצל הרבה גברים, כך שלפחות אל תרגיש יוצא דופן!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה-גלולות וסקס...אנונימית24/10/2008אם התחלתי לקחת גלולות, כלומר אני בחפיסה הראשונה שלי..וקיימתי יחסי מין, הסיכויים להיכנס להיריון הם גבוהים? אני בדיוק בשבוע ההפסקה ועוד לא קיבלתי ואני בלחץ מטורף ): אני לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכל שלום
מירב שרון25/10/2008הלחץ בטח לא יעזור, זה יכול בעצמו להוות גורם שמעכב את המחזור. ממליצה לך לחכות עוד כמה ימים ואם בכ"ז לא מגיע המחזור אז תיקני ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימית26/10/2008תודה רבה מירב:) הלחץ ירד ממני היום בבוקר כאשר ראיתי שקיבלתי מחזור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ויחסי מיןאנונימית23/10/2008רציתי לדעת משהו... אני שמתמשת בגלולות בשם פמינט (בגלל שהיו לי הרבה כאבי מחזור) כבר 2 שנים. יש לי חבר, ואנחנו חושבים על לעשות את זה בקרוב... ורציתי לדעת, אם אני נמצאת בדיוק בשבוע הפסקה שלי של הגלולות אני עדיין מוגנת? ב 100% ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתשובה היא כן בתנאי ש...
מירב שרון23/10/2008הקפדת לקחת את הגלולות עד כה באופן סדיר בלי פספוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בתפקוד המיני!דימה23/10/2008שלום! אני בן 21 ויש לי מספר בעיות בתפקוד המיני! מאז ומעולם אין לי זקפת בוקר, האם זה תקין? ממה שאני שומע מחבריי לכולם יש בתדירות גבוהה! בנוסף לזה כשאני מנסה לקיים יחסי מין עם חברה שלי אני גומר עוד לפני שאיבר המין שלי עומד ובקושי מצליח לקיים יחסים! אני ממש סובל מזה, כאילו איבר מיני בוגד בי, זה ממש שובר אותי אני מרגיש מושפל ומאוכזב מעצמי. חברה שלי תומכת בי אבל בכל זאת אני מרגיש ממש לא טוב. ידוע לי על בעיית "וריקוצלה" שיש לי עוד מתקופת הצבא, האם זה קשור? אני ממש מתבייש לפנות לטיפול רפואי. אני מנסה להבין למה זה קורה לי. מבקש עזרה נואשות! תודה רבה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררצוי שד"ר חרותי יענה על השאלה
מירב שרון23/10/2008מאחר והוא רופא ויכול לתת חוו"ד רפואית בהקשר לוריקוצלה ולבעיה בזקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה בעיות...
25/10/2008לא נראה לי שהבעיה שאתה מתאר קשורה בוריקוצלה. וריקוצלה אינה פוגעת בזקפה.
מה קורה באוננות? האם חברתך נהנית איתך וממך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש חשוב???23/10/2008אני וחברה שלי היינו בברכה (ג'קוזי אם זה משנה) והיא ישבה עלי והתחלנו להתמזמז הוצאתי את איבר המין שלי וגמרתי לה ליד הכוס (היא היתה עם בגד ים ואני בלי וזה היה בתוך המים) יש מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה.
noam@23/10/2008תראה, אני חושב שקרוב לוודאי שלא.. סיכויים קטנים שכן. אבל למה להסתכן? עדיך שהיא תיקח פוסטינור כל עוד לא עברו 72 שעות כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון23/10/2008מאחר והיא הייתה עם בגד ים, לא היה מגע ישיר של פין עם פות ולכן אין מצב של כניסה להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי.........22/10/2008ביום חמישי לקחתי פוסטינור.. אתמול הופיע לי דימום על התחתון.. הדבר היה בלי כל תסמיניים מקדימים שיש לי בדרך כלל לפני מחזור(לחץ בחזה, כאב בטן וכו'..) ולכן אני מניחה שזה לא המחזור.. שמעתי משהו שאם לוקחים פוסטינור מופיע דימום, או משהו כזה.. אם זה לא מחזור מה זה!? אם זה לא מחזור, האם לצפות שהמחזור שלי יגיע בעוד שבוע?!(שזה התאריך שאני אמורה לקבל..) **נ.ב- ברגע זה , זה נראה מחזור לכל דבר, כאילו אני משתמשת בטמפונים..זה לא חד פעמי(זה לא קרה אתמול והפסיק..).זה ממשיך הדימום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיבוש במחזור בעקבות נטילת פוסטינור
מירב שרון23/10/2008פוסטינור מכיל כמות גבוהה של הורמונים ולכן גורם לשיבושים במחזור החודשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע אבל...
.....23/10/2008אז מה שיש לי זה המחזור החודשי?! כאילו, שבוע הבא לא לצפות למחזור שאמור היה לבוא שבוע הבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
מירב שרון23/10/2008שהשיבוש במחזור בעקבות הפוסטינור גרם אצלך להקדמת המחזור בשבוע ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז...
.....23/10/2008זה המחזור בטוח!? כאילו זה הסימן שהפוסטינור הצליח בעבודתו!?... בבקששהה תגידי שכן..!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרוב לוודאי שכן
מירב שרון25/10/2008שבמקרה שלך זה הקדים לך את המחזור בשבוע ימים. הגלולה של היום למחרת אינה יעילה ב-100%
אך הסיכוי לכשל ביעילות הנו די נמוך. זה בערך 10% ורצוי לקחת את זה כמה שיותר מוקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודלצריך עזרה22/10/2008מירב אני מודאג אני בן 16.5 ולאח שלי יש פין בהרבה יותר גדול משלי והוא קטן ממני בשנתיים!!! זה רק זמני אני מקווה נכון? .. (דילול שיערות מהפין לא קשור לגודל הפין נכון?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי שלום
מירב שרון22/10/2008אתה בגיל של צמיחה, כולל הפין שלך, יש לך עוד כמה שנים טובות, עד גיל 20. אין קשר בין דילול שערות לבין גודל הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב???22/10/2008בזמן האחרון ניהיו לי 2 כתמים שחורים מתחת לכיפה של הזין ואני מאוד מודאג ורוצה לדעת מזה.. האם זה בגלל שאני מאונן לא טוב או בגלל משהוא אחר? תענו לי בבקשה זה כבר ההודעה השלישית שאני שולח ולא עונים לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה..
noam@22/10/2008לא עונים לך כי אני לא חושב שמישהו יודע פה ממש מה זה. אני רק יכול להגיד לך שזה בטח לא קשור לאוננות..בקשר למה זה כן קשור אין לי מושג זה למומחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע אבל...
.....23/10/2008מה זה אומר?! מה שיש לי זה כאילו המחזור?!... לא לצפות שבוע הבא למחזור הקבוע שלי!? ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
צריך עזרה22/10/2008אחי יש לי גם כתב שחור אחד כזה קטן, יש לך עם זה תופעות לוואי או שמאז שזה בא אז נהיה לך משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
???23/10/2008למה הכוונה תופעות לוואי? זה כתם שחור קטן כזה מתחת לכיפה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון22/10/2008אין קשר בין אוננות לכתמים שהופיעו לך.קרוב לוודאי שהכול תקין אצלך אבל למען השקט הנפשי שלך, תיגש לרופא עור ותבקש חוו"ד רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)