מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהאנייייי21/10/2008
ביום חמישי לקחתי פוסטינור.. היום הופיע לי דימום על התחתון.. הדבר היה בלי כל תסמיניים מקדימים שיש לי בדרך כלל לפני מחזור(לחץ בחזה, כאב בטן וכו'..) ולכן אני מניחה שזה לא המחזור.. שמעתי משהו שאם לוקחים פוסטינור מופיע דימום, או משהו כזה.. אם זה לא מחזור מה זה!? אם זה לא מחזור, האם לצפות שהמחזור שלי יגיע בעוד שבוע?!(שזה התאריך שאני אמורה לקבל..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך על השאלה הזאת
מירב שרון23/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברה ראשונה - כמה שאלותאני רק שאלה21/10/2008
היי, זאת ההודעה הראשונה שלי כאן מכיוון שיש לי חברה בפעם הראשונה. אני בן 17 וחצי היא בת 17 (כיתה יב' וכיתה יא' אם זה משנה..) עוד לא עשינו שום דבר מיני וכרגע אין לי שום בעיה עם זה.. הבעיה שאני לא יודע מה לעשות שנתחיל עם זה.. קודם כל לא הבנתי את המושג "להביא ביד לאישה" איך זה נעשה? נקודת הג'י? לא מכיר ... אני לא רוצה להיות מסופק ושהיא תשאר בבאסה, איך מענגים אותה בלי חדירות? בקשר לתנוחות הבנתי שהתנוחה הידועה (הגבר מעל) לאישה קשה לגמור.. באיזה תנוחה יהיה לה יותר קל? (בלי התנוחה שהיא מעליי , זה לא מתאים לנו) בנושא אחר, במידה והיא לוקחת גלולות כמו שצריך במשך חודש (או התקופה הנכונה) אפשר להפסיק את השימוש בקונדום? תודה מראש, שאלה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/10/2008חשוב שאתה דואג לבת הזוג שלך שגם היא תגיע לסיפוק מיני. אם לשניכם אין ניסיון מיני קודם אז אין חשש למחלות מין ולכן כעבור חודש שהיא תשתמש בגלולות אפשר יהיה לקיים יחסי מין גם ללא קונדום. לגבי outer-sex, כל מה שקשור במין שאינו כולל יחסי מין וגינליים, אתה יכול למצוא מידע בגוגל, לגבי מין אוראלי, או אוננות הדדית. מה שכן, אני מציעה לך לדבר באופן פתוח עם חברתך ולברר עמה אם היא בעצמה מאוננות ומגיעה עם עצמה לאורגזמה. אם כן, היא תוכל להנחות אותך ולכוון אותך כדי שתוכל לענג אותה. אשה מכירה את עצמה הכי טוב. אם היא טרם התנסתה באוננות, תציע לה להתנסות בזה. היא יכולה להיעזר בספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך שניתן לרכוש אותו בצומת ספרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש מצב להריון?דנה21/10/2008
אני וחבר שלי עושים הכל חוץ מחדירה,אתמול הוא גמר לי על הכוס..ואני מפחדת שאפשר להיכנס מזה להריון. ישר אחרי זה הלכתי להתקלח וניקיתי הכל. יש מצב להריון? מה אתם מציעים לקחת? חשוב להזכיר שהשבוע זה שבוע הביוץ שלי,דבר שיותר מפחיד אותי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה להודעה ..
דנה21/10/2008הוא היה בלי קונדום והוא גמר על הכוס לא בתוכו למי שלא הבין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
....21/10/2008כן יש סיכוי גדול במיוחד כשהוא גמר לך על הכוס,מספיק זרע אחד כדי שהוא ינוע לכיוון הנרתיק.. אם לא עבר 72 שעות תלכי תיקני פוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם..
דנה21/10/2008אני לוקחת את הכדור אבל אני לא בהריון,מה זה עושה לי? מסוכן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן
....22/10/2008זה לא מסוכן ,אם את בהריון חס וחלילה אז זה פשוט יגרום לכך שזה יעלם במילים פשוטות ואם את לא בעזרת השם אז לא יקרה לך כלום ולא יהיו תופעות לוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמורן שלום
מירב שרון23/10/2008בהחלט יש מצב להריון, כפי שהומלץ לך, רצוי לקחת פוסטינור כדי למנוע הריון לא רצוי. לגבי תופעות לוואי, את יכולה לחפש בגוגל מידע בנדון. המחיר של הריון לא רצוי גבוה מספיק כדי להתגבר על המחיר של תופעות לוואי של פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקש עזרת מומחהנער1821/10/2008
יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין... כשאני מגיע עם בחורה לקיום יחסי מין עומד לי הפין באופן חזק וטוב וגם כאשר אני מבצע חדירה ללא קונדום הפין עומד טוב והוא קשה אך כאשר אני שם קונדום הוא מתכווץ במהירות ונופל..פעמים רבות אני פשוט שוכב ללא קונדום בגלל הבעיה הזו בגלל שברור מאליו שאינני יכול לבצע חדירה כאשר הפין לא עומד ... אבקש תשובה מפורטת לבעייתי!!! תודה רבה מראש... נער18
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנער18 שלום
מירב שרון21/10/2008אם לפני שאתה שם את הקונדום היה מגע מיני, זה נורמלי לאבד את הזקפה שלך כאשר אתה שם את הקונדום, מפני שהגירוי פסק. דבר אחד שיכול לעזור שהבחורה שאתה רוצה לשכב איתה תגרה אותך - תיגע בך, תנשק אותך ותדבר איתך - בזמן שאתה שם את הקונדום, או אפילו תעזור לך בתהליך (יש מאהבים שלומדים איך לשים קונדום עם הפה שלהם). זה יעזור לך לשמור על הזקפה שלך אם תמשיך לקבל גירוי מיני. אפשר גם לענג אחד את השני בדרכים שונות מבלי לקיים יחסי מין וגינליים, ובכך להוריד מעט מהלחץ סביב החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותמאור20/10/2008
האם בנאדם שמאונן בתדירות גבוהה.. שופך פחות מהר בזמן קיום יחסי מין ? ואני לפני הפעם הראשנוה שלי אני מפחד שברגע שאני אתחיל את החדירה אני אגמור.. מה אני אמור לעשות בנידון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאור שלום
מירב שרון21/10/2008עצם זה שאתה עסוק בהאם תגמור או לא תגמור מהר, אתה כבר במקום שלא כדאי להיות בו. כי זה הרי כמו נבואה שמגשימה את עצמה. משאלתך אני מבינה שאתה מאונן בתדירות גבוהה, כמה זמן לוקח לך להגיע לשפיכה תוך כדי אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תלוי
מאור21/10/2008הכל תלוי אם אני רואה סרט או איזה סרט או במהירות של התנועה עצמה אבל בדרך כלל אם אני מחליט שאני עכשיו מתחיל ומנסה לגמור זה יכול לקחת גם 3 דקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ...חסוי20/10/2008
אני בן 15 ואני חרמן רצח איפה אני יכול למצוא זיון טוב בגלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כאן
מירב שרון21/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
noam@21/10/2008אני חושב שאם תמשיך להיות כזה חרמן ואפילו הולך לפורום סקס נוער למצוא זיון, אז הזיון הראשון שתמצא יהיה בגיל 30 וגם זה בטח ייעלה לך כסף. אני הייתי מציע לך להפסיק לחפש, ומי שתבוא ותהיה אהבה הדדית-אז תעשו סקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות למומחיםמישהי20/10/2008
טוב אז ככה יש לי מספר שאלות: 1)אני נוטלת גלולות למניעת הריון כבר כמה חודשים השאלה שלי היא מה יעיולות הגלולה למניעת הריון איזה בטחון היא נותנת לי והאם הגבר יכול לגמור בפנים בזכות השימוש בגלולות 2)האם אני יכולה לקצר את זמן ההפסקה בין חפייסה אחת לשנייה והאם זה מוריד את יעילות הגלולה או שזה לא משפיע? 3)ושאלה אחרונה היא אם אני מתחילה חפיסה חדשה של גלולות לאחר 8 או 9 ימים מהפסקת החבילה הקודמת לכמה זמן אני לא אהיה מוגנת? האם אני אצטרך להשתמש בקונדום במשך כל החודש או שבהמשך החודש הגלולה כן מועילה לי? זהו זה כל השאלות מצטערת בחפרתי בבקשה תענו לי אני חייבת תשובות מדויקות..... תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי שלום.
מירב שרון21/10/2008תשובות לשאלותייך:
1. שימוש בגלולות למניעת הריון - יעילות גבוהה במניעת הריון.
2. חייב להיות הפסקה של שבוע ימים בין חפיסה לחפיסה.
3. גלולה שנשכחה היא סיבה נפוצה מאוד לכניסה להריון
גלולה נוספת צריכה להילקח כמה שיותר מהר. לפי ההמלצות צריך להשתמש באמצעי מניעה נוסף אם נשכחו יותר משתי גלולות ברצף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למירב ?! - לגבי שאלה לפני כמה ימיםיוני20/10/2008
מה המצב אני לא יודע ע את זוככרת את השאלה ששאלתי ... אז מה אז שאלתי זה לגבי גודל איבר המין... ופיתאום לא יודע זה הכניס אותי לאיזה מין משבר כי אני יודע שהגודל שלי לא כול כך רגיל [קטן מדי, יחסית לאיך שאני ניראה] .... במרוב שהיית בבאסה סתם חיפשתי בפורומים וכול מיני דברים מה הםשר לעשות- שאיבר המין יצמח. אז איזה אחד באיזה פורום כתב שהיה חסר לא איזה משהו (חומר) בגוף.. אז הוא כתב שהוא אלך לעשות זריקה של החומר וכותוצאה מכך האיבר צמח לו. אני לא יודע עם זה נכון אבל תראי זה מאוד מבאס ואני מאמין יש כמה דברים לעשות אני ממב מבקש שתהני לי. ובקשר להובי גם לא כן לו מי יודע ......... אני כוך בבאסה מזה וחושב על זה הרבה ושוב אני בתוח שזה יוצא דופןן . יומ טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוני שלום
מירב שרון21/10/2008עד כמה שזכור לי הסברתי לך שיש לך עוד כמה שנים טובות של צמיחה בגלל שאתה בגיל ההתבגרות, אין לך מה להכניס את עצמך ללחץ בשלב זה. שזה יהיה לך ברור שזה לא הגודל שקובע על מנת להביא אישה לסיפוק, אלא זה מה שאתה עושה עם מה שיש לך. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדן ולא בחדירה ולכן הגודל כאן זה בכלל לא קריטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת יסמיןיפה20/10/2008
שמעתי שגלולת יסמין גורמת לכולסטרול. האים זה באמת נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי היסמין..
ליהי20/10/2008אני שהשתמשתי בהן הייתי צריכה להחליף אותן בגלל שבבדיקת דם היו לי שומנים יותר מדי , זה נקרא, אם אני לא טועה "ליפידים"... ואז הרופאה החליפה לי מיד לפמינט בגלל שהיא אמרה שאני חייבת גלולות עם מינון הורמונים נמוך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפה שלום
מירב שרון21/10/2008אם יש כולסטרול גבוה אז צריך לנקוט באמצעי זהירות כאשר משתמשים בגולות יסמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר תשובה??בבקשהשוש19/10/2008
שלוםרב, האים בגלל נטילת גלולת פוסטינור המחזור יכול לאחר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשוש שלום
מירב שרון19/10/2008הגלולה של היום למחרת יכולה לגרום לדימום כבד יותר, לדימום קל יותר או לעיכוב במחזור. זה יכול לקחת זמן עד שהגוף חוזר למצבו הקודם ומתייצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למירב המשך לתשובהשושי19/10/2008
בקשר לתשובה שנתת לי לגבי הג'קוזי, רציתי לדעת :לקחתי פוסטינור לאחר 20 שעות בערך זה יעזור אבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשושי שלום
מירב שרון21/10/2008עד 72 שעות זה עדיין אפקטיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מהירהחסוי19/10/2008
אני וחברה שלי לא עושים סקס, אבל אנחנו מתחרמנים על ידי תנועות של שיפשוף איבר המין שלי בשלה אך עם בגדים... ואחרי כמה דקות אני גומר בתוך הבגדים וזה ממש ממש מעצבן ואני לא יודע מה לעשות עם זה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזו תדירות אתה שופך?
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי19/10/2008אני שופך וישר מפסיק.. כי אי אפשר להמשיך ככה ואני מחליף תחתוניםם... זה קורה אחרי 3-4 דקות של התחרמנות... דרך אגב אני בן 16...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה היתה באיזו תדירות
עידן19/10/2008אתה שופך בשבוע. אולי התדירות נמוכה ולכן אתה גומר עוד בתחתונים. עידן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי19/10/2008אני שופך פעם בשבוע לא יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה לקבל תשובה...
חסוי28/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרו לי.. אני נואשש כברר :/
חסוי03/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום:)חסוי19/10/2008
שלום אני רועי ואני בן 15 טוב אז אני ממש נער מוזר כי כל החבר'ה שלי חרמנים והכל ואני בכלל לא אני מאונן פעם בשבועיים וגם אז אני לא נהנה בכלל... וזה ממש מוזר לי ואני לא יודע למה מה יש לי? אני לא חושב על כמעט אני לא מדבר על זה הרבה אני אפילו נגעל לפעמיים שאני רואה את זה ופעם לפני שנה שנתיים הייתי רואה סירטונים הרבה.. וכיום אני בכלל לא רואה כלום.. מה למה? אני לא מבין איך זה? אני צריך עזרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרועי
noam@19/10/2008אני לא חושב שבנים בגילך כולם חייבים להיות חרמנים וכולם חייבים לאונן. אם אתה לא רוצה לאונן, ואם זה לא כיך לך,אז מה הטעם ? אם אתה לא עושה את זה מתוך הנאה אז זה כנראה בא מלחץ חברתי ובגלל שכולם עושים את זה אז גם אני אנסה . הכל בסדר אצלך! זה שלא כיף לך לאונן זה בסדר,וזה שאתה לא חרמן כמו כל השאר זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועם...
שיר19/10/2008אני רואה שלקחת פיקוד על הפורום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח..
noam@19/10/2008חח ממש.. אני רק רוצה לעזור לנערים פה.גיל ההתבגרות זאת תקופה קשה וכל בעיה זה בלבול שכל,אז אם אני רואה שאחד מהמומחים לא ענו אני יענה על השאלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחמד מצידך:)
שיר20/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון19/10/2008אתה בגיל שבו זה לגמרי לגיטימי להתעסק במחשבות לגבי המיניות שלך, וההשוואות החברתיות שאתה עושה גם הן טבעיות לגילך. חשוב להיות קשוב לגוף שלך ולתחושות שלך, אם אינך מרגיש צורך לאונן, אל תאונן. כשאתה מרגיש צורך לאונן, תאונן. אין כאן כללים, אין כאן ציונים ואין כאן נכון ולא נכון אלא מה נכון עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לכניסה ועזרהדודו18/10/2008
ניסיתי להחדיר לחברה שלי ומרוב לחץ הוא לא עמד..מה לעשות? נורא רציתי לשכב ואני מפחד שיקרה שוב מה לעשות כדי שזה לא יקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדודו שלום
מירב שרון18/10/2008ממליצה לך בחום להוריד הילוך, לרדת מהלחץ, להיות פחות עסוק בביצוע, וליהנות מכל השאר, מהמגע, מהליטופים. ככל שתהיה עסוק בעומד לי, לא עומד לי, זה יהיה כמו מעגל קסם שלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןלינוי17/10/2008
שלום רב, האים ע"י זה שאני וחברי היינו בג'קוזי והוא הכניס את איבר מינו לנרתיק והוציא אחרי כמה שניות, יש מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללינוי שלום
מירב שרון17/10/2008מספיק זרע אחד קטן שיצא מהפין לנרתיק כדי לסכן פנצ'ר, אם לא עברו 72 שעות מאז שזה קרה, תיקחי פוסטינור ולהבא לא לשחק עם אש, לכי לרופא נשים ותבקשי מרשם לגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לינוי19/10/2008הפוסטינור באמת יעזור אבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרועי
noam@19/10/2008אני לא חושב שבנים בגילך כולם חייבים להיות חרמנים וכולם חייבים לאונן. אם אתה לא רוצה לאונן, ואם זה לא כיך לך,אז מה הטעם ? אם אתה לא עושה את זה מתוך הנאה אז זה כנראה בא מלחץ חברתי ובגלל שכולם עושים את זה אז גם אני אנסה . הכל בסדר אצלך! זה שלא כיף לך לאונן זה בסדר,וזה שאתה לא חרמן כמו כל השאר זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס
noam@19/10/2008ההודעה הייתה למישהו אחר סליחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)