מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בן 24 והשאלה היא כזאתעומרי26/11/2008
מעולם לא הבנתי, מה היא הסיבה כך שאיבר המין הזכרי נוטה לפעמים, שמאלה או ימינה? והאם הדבר הזה גורם להנאה נוספת בגופה של האישה? אשמח לקבל תשובה :-)... שבוע טוב לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו מרבית גופנו, כך גם איבר
ד``ר עידן מיליצ`ר26/11/2008המין לא בהכרח סימטרי. כאשר אין סימטריה מדוייקת, האיבר יטה לצד כזה או אחר. זה לא אומר שיש בעיה (אצל רבים זה כך) וזה לא אומר שזה גורם להנאה נוספת לאישה. זה זה וזה מה יש...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קונדומיםחתול25/11/2008
קניתי קונדומים של durex - safe play ז"א עבים אבל כתוב בפנים שהם ללא קוטל זרע עדיין הם בטוחים ? אני ממש לא רוצה שחברה שלי תכנס להריון ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ^להוסיף על השאלה
חתול25/11/2008^ רק רציתי להוסיף ולשאול אם אני משתמש בקונדום , היא לא חייבת לקחת גלולות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת ....לא רצוי....כן!!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה מלביש אותו נכון....
ד``ר עידן מיליצ`ר26/11/2008זה בטוח ב97% (עם קוטל זרע או בלי)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי25/11/2008
האם זה בסדר בכל פעם שאני מאונן לגמור והאם זה לא עשוה אישהוא בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר גמור!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/11/2008וזה לא עושה שום בעיה!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהר מהר מהר דחוף~1@אובדת עצות!25/11/2008
יש לי ילד מהכיתה שאני מאוהבת בו בערך שנתיים. הוא יושב ליידי וצוחק איתי ולפעמים בוהה בי אבל יש לו חברה .. רציתי לדעת איך אפשר להתחבר איתו יותר עד כדי כך שהוא יתאהב בי ואיך לגרום לו לאהוב אותי מבלי להגיד לו שאני אוהבת אותו .!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאובדת עצות שלום
מירב שרון29/11/2008את בוחרת להיות מאוהבת בילד שיש לו חברה כבר שנתיים ומסתירה ממנו את רגשותייך. למה בעצם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידן
אובדת עצות!01/12/2008כן אני מאוהבת בו שנתיים ולפני כמה ימים התגלה לי שיש לו חברה חדשה אחרת. אין מצב שאני אגיד לו כי אני לא מהילדות שמסוגלות להגיד בפנים דברים כאלה. אנלא אוכל להגיד לו גם אם לא יודעת מה יקרה! מה עושים????????????? נמאס לי כל פעם שאני רואה אותו בא לי לבכות ואני מרגישה כובד כזה על הריאות מנהתרגשות ואני כל הזמן מדמיינת אותו ואותי בסצינות אירוטיות והוא ממש עושה לי את זה ואני לא יכולה לדמיין את החיים שלי בלעדיו!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, התכוונתי למירב שרון בכותרת
אובדת עצות!01/12/2008לא יודעת מאיפה יצא לי לכתוב עידן בכותרת התכוונתי אלייך שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כל מיני דרכים
מירב שרון03/12/2008זה לא חייב להיות בפנים, את יכולה להעביר לו פתק, את יכולה לשלוח חברה שתגיד לו. כפי שכבר נאמר לך כאן, את לא יכולה לגרום לו להתאהב בך, זה לא בשליטתך, מה שכן בשליטתך, חשיפת רגשותייך בפניו, באם זה בצורה ישירה ובאם זה בצורה עקיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לו שאת אוהבת אותו
כ29/11/2008את לא יכולה לגרום לו להתאהב בך זה תלוי בוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו נורא נורא חשוב ודחוף!מישהו23/11/2008
יש לי תאומה בת 13 ואוננתי בתוך התחתונים שלה שהיא לא ידעה יום אחרי זה (ליתר דיוק יומים אבל עשיתי את זה בלילה והיא לבשה את זה בבוקר) בקיצור רציתי לדעת אם יש סיכוי.. אתם יודעים.. וגמרתי חלקית בתוך התחתונים שלה לא הכל.. תודה בכל מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהו
noam@24/11/2008אם זה קרה יום לפני כן אז אין מצב, הזרע בטח נספח או נמרח איפשהו. הוא לא יכול להיספג ופתאום לטפטף לה לתוך הנרתיק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מצב...רק השמר...
ד``ר עידן מיליצ`ר26/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו נורא נורא חשוב ודחוף!מישהו23/11/2008
יש לי תאומה בת 13 ואוננתי בתוך התחתונים שלה שהיא לא ידעה יום אחרי זה (ליתר דיוק יומים אבל עשיתי את זה בלילה והיא לבשה את זה בבוקר) בקיצור רציתי לדעת אם יש סיכוי.. אתם יודעים.. וגמרתי חלקית בתוך התחתונים שלה לא הכל.. תודה בכל קמרהב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהו שלום
מירב שרון29/11/2008בעקרון זרע לא מחזיק מעמד יותר משעה מחוץ לגוף אז אין לך ממה להילחץ כי עבר לילה שלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח זה קצת מצחיק
כ29/11/2008אין לך מה לחשוש היא לא תיכנס להריון,אני נקרע מצחוק אני מדמיין את זה כמו סצנה מאיזה סרט פרוע שהיא שמה תחתונים ספוגים בזרע חחחח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחוווופהה..!יאנה21/11/2008
במשך החודשים האחרונים קורה אצלי משהו מאוד מוזר אני מרגישה כל הזמן אישהי רטיבות אצלי בתחתונים ואיני יודעת ממה זה נובע... ורטיבות מאוד גדולה השאלה שלי היא ממה זה נובע?מזה שאני מאוננת?אבל גם בימים שאיני מאוננת זה רטוב לי..מה זה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרמנות
XTV21/11/2008כשמתחרמנים רטוב למטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם נכון...
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהייה נכון להיוועץ עם גינקולוג/ית
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008במידה וזו לא הפרשה טבעית שיש מאיבר המין והרבה נשים משתמשות בתחתונית, אולי יש לך הפרשה המצריכה טיפול.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי21/11/2008
רציתי לשאול האם אוננות פעם בכמה ימים לאורך זמן יכולה לפגוע לרעה! בספירת הזרע או באכותו והאם הירידה קטנה או גדולה והאם זה יכול להשפיע בעתדי על כניסה להיריון כי שמעעתי שזה מוריד את ספירת הזרע ורציתי לדעת האם הירידה גדולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יפגע בזרע לרעה.
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008לא יפגע בכניסה להיריון, כל זאת אם הזרע תקין מלחתחילה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לשאלהאבי20/11/2008
אז רגע אוננות פעם בכמה ימים לא תשפיע לרעה על אכות הזרע או ספירת הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא!
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008ספירת הזרע לאחר האוננות תרד, אך תוך זמן קצר (תלוי גם בגיל) זה מסתדר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןאני20/11/2008
השאלה שלי היא בקשר לבדיקות הריון שקונים בסופר פארם פשוט כל אחד אומר לי משהו אחר... שמעתי שאת הבדיקת הריון אפשר לעשות 10 ימים לאחר הסקס..אבל על הקופסא כתוב 4 ימים לפני האיחור במחזור...אז מתי אפשר לעשות את הבדיקה? ושמעתי גם שצריך לעשות את הבדיקה רק עם הפיפי של הבוקר..זה נכון או שאפשר לעשות את זה בכל זמן?? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
טל21/11/2008מומלץ עם הפיפי של הבוקר לאחר שבועיים מהמגע המיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה להתייעץיעל20/11/2008
אני בת 17 וישלי לי חבר כבר שנה וחודשיים. אנחנו מקיימים יחסים,אבל ללא חדירה. בשביל להרגיש ביטחון אני רוצה לקחת גולולות. ואני לא יודעת איך לדבר עם אימי על כך. כי אז היא תחשוב שאני שוכבת.. והיא תיהיה מודאגת. איך אני מדברת איתה על הנושא. תודה מראש,יעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקני גלולות את לא צריכה את אמא
כ20/11/2008בשביל לקנות גלולות,ואין גם מה לפחד מחדירה פשוט נשמע כאילו את מפחדת שמישהו יחשוב שאת שוכבת אם מישהו או שסתם נדמה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
יעל20/11/2008אני לא מפחדת לשכב יש לי עיקרון.. ואני כן רוצה לדבר עם אמא שלי כי אני רוצה יחסים פתוחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פשוט
טל21/11/2008באתי לאמא שלי ואמרתי לה שאנחנו חושבים על זה ושאני מעדיפה שבמקרה שנחליט שאנחנו רוצים זה לא יהיה לא מוגן ואחראי. ביקשתי ממנה לקבוע לי תור והיא באה איתי ופה נגמר הסיפור. היא תעריך את העובדה שאת רוצה לעשות מעשה בוגר בצורה אחראית ולא בילדותיות וחשאיות שיכולות להיגמר באסון. את יכולה גם לאמר לך שיכולת לגשת לבד או עם אמא של חברה או משהו אבל העדפת לדבר איתה כי את רוצה להיות כנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תלוי באחריות שלה בלבד
כ21/11/2008גם אם אמא שלה תדע זה לא ימנע כניסה לא רצויה להריון וצורך לעשות הפלה האחריות שלה ולא של אמא שלה,ליעל אפשר לשאול בגלל איזה עיקרון אתם לא מבצעים חדירה?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
יעל21/11/2008העיקרון שלי הוא להשאר בתולה עד החתונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בדיוק את רוצה להישאר בתולה
XTV21/11/2008עד החתונה? תעזבי אותך מיזה תעשי סקס חופשי בישביל מה את חוסכת מעצמך סקס בשביל עקרון חסר פואנטה כזה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט אומרת לה....
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008חשוב שתהייה פתוחה עם אמא שלך וכך היא תסמוך עלייך הרבה יותר ממה שתסתירי ממנה. סה"כ היא תוכל ויהייה נכון שהיא תעזור לך. תראה אותך כאדם בוגר ואחראי שבא לדבר על דברים שלא קל לדבר עליהם, אך מעבירים מסר מאוד חשוב!!
קחי אוויר.....דברי איתה!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהראובן19/11/2008
האם אוננות לעתים תכופות או בכללי יש השפעה על אכות הזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהראובן19/11/2008
האם זה בסדר שלפעמים יוצא לי זרע לבן והכל בסדר ולפעמים אם זה יוצא כמו ג'לי כזה כי קראתי שזה קשור לתכיפות ולתדירות ושזה משתנה והאם זה אומר על משהוא דלקת אולי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר גמור!!
ד``ר עידן מיליצ`ר21/11/2008המרקם והצבע של הזרע משתנה מכל מיני גורמים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהראובן18/11/2008
שמעתי אם מאוננים הרבה אז נכון שיש שפיכה יש מלא זרע שיוצא אבל האם זה נכון שזה מוריד את ספירת הזרע ומזה ספירת זרע והאם אוננות בינונית גבוהה יכולה להשפיע על כניסה להיריון??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטטוח הקצר כן בטווח הארוך לא
ד``ר עידן מיליצ`ר18/11/2008לגוף לוקח זמן לייצר זרע. בגיל צעיר פחות זמן בגיל מתקדם יותר. אין באוננות השפעה לטווח ארוך על טיב הזרע והשפעה על כניסה להיריון.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומו?אפי18/11/2008
אני בן 17, ביישן ואף פעם לא הייתה לי חברה.הייתי מאוהב בערך ב10+ בנות. לפני חודשיים נדלקתי על מישהי ולפני חודש על מישהי אחרת. הבעיה שלי היא שאני מפחד מזה שאני הומו. לפני חצי שנה הרגשתי מין משיכה לחבר שלי ואני ממש ממש מפחד שאני לא יהיה הומו. גם לפני שלשום ושלשום נמשכתי לשתי בחורים שהם בערך בגיל שלי. אני ממש ממש מפחד להיות הומו,אני רוצה לעשות משפחה כשאני יהיה גדול. השאלה שלי היא כזאת, למה אני מרגיש את המשכיה הזאת? זה בגלל גיל ההתבגרות?(לא עברתי אותו?)או בגלל שאני הופך להיות הומו?או שאני הופך להיות דו מיני? אם אני הופך להיות הומו איך אני יכול להפסיק את זה?(אני מאונן כפעמיים ביום על סרטים עם בחורות- על הבחורות ולא על הגברים) וזה ניראה לי מוזר שבן נמשך לבן.היום הרגשתי מין דיגדוים כאלה בפיהטבעת (ניראה לי זה בנקודת הגי),מה זה אומר? ומה הסיכוי שאני יהיה הומו?ומתי אני ידע אם אני הומו או לא?ומה הסיכוי שאני דו מיני?אם אני יתאהב במישהי או שתהיה לי חברה אז אני בטוח לא יהיה הומו?(לא פינטזטי כלום על אף אחד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תירגע תפסיק להתעסק במה אתה
כ18/11/2008אל תנסה בכוח לא לחשוב על משהו כי אז אתה תרגיש רצון לחשוב על זה הלחץ של לא לחשוב בצורה כזאת או אחרת גורמת לך לחשוב כך בסופו של דבר,תזרום תאונן ותרגיש מה שבא לך מבלי לעשות חשבון סטרייט הומו דו אל תתעסק בזה רק אתה קובע מה אתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפי אתה מתאר דבר טבעי
ד``ר עידן מיליצ`ר18/11/2008שקורה לרבים ואין בו בכדי להעיד על זה שאתה הומו. תרגיע ותתחיל עם הבחורות שאתה נדלק עליהן!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)