מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה + עזרהדור04/12/2008
אני וחברתי מעוניינים לקיים יחסי-מין אבל אנחנו מפחדים שמע יקרה משהו ומה צריכ חברתי כדי שלא יקרה לה כלום שמעתי שצריך גלולות או שצטרכו קונדום בשביל הגנה אבל איזה גלולות ואיזה קונדומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיגש לגינקולו/ית להתאמת
ד``ר עידן מיליצ`ר04/12/2008גלולות. לגבי הקונדום....שה לא כ"כ משנה, כל אחד טוב מספיק!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה,תעייצו לי.איילה.03/12/2008
יש לי חבר, אני איתו כחודשים אני מאוד רוצה לשכב איתו אבל אני עוצרת את עצמי כל פעם, אני לא בהכרח יודעת מה הסיבות האמיתיות שלי, אני רוצה אבל הגיל שלי מוקדם מידי 17, אני לא יודעת אם אני יצטער אחרי זה ומה ההשלכות אני אוהבת אותו. איך יודעים שמוכנים לקיים יחסי מין? אני סומכת עליו והכל, אבל האם זה הסיבה שנשכב? הוא מחכה לי, אבל אני כבר רוצה מצד אחד ולא רוצה מצד אחר, איך להחליט? כמה לחכות? אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודשיים זה קצת מידי ...
שי03/12/2008אם תקיימי עכשיו יחסי מין יכול להיות שתצערי על זה ועוד בכלל מעצם העובדה שאת עוצרת את עצמך ולא יודעת למה זה מראה על סיבה שאת עדיין לא בשלה לקיים יחסי מין ודרך הגב את יכולה להצטער עלל קיום יחסי מין אבל את לא תצטערי עלזה שלא קיימת אותם כי בסופו של דבר את תקייימי לכן עדיף לחכות עוד אם תהיי איתו חצי שנה שנה תראי שיהיה לך יותר קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב-ו-ל-ש-י-ט
RDX03/12/2008מי שמצתערת על יחסי מין זה בגלל דעות חברתיות טיפשיות ואת במקום להתנגד לזה את מעודדת אותה להיכנס לסרטים שמבוססים על דעות חברתיות ודומות,איילה אין סיבה לעצור את עצמך יהיה לך יותר נוח אם את תיקחי את השליטה ותיהי עליו זה יוריד משמעותית את הרתיעה,חשוב שתזכרי אין שום יתרון בלחכות את לא תיהי "בשלה" יותר אם תחכי את לא פרי או משהו את צריכה פשוט ללכת על זה ולעשות את זה בצורה שהכי נוחה לך בלי להדביק לסקס כל מיני סטיגמות כאלה ואחרות.תנסי את מה שאמרתי לך אםאת בכל זאת חוששת את יכולה לחזור ולהסביר ממה בדיוק את חוששת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילה שלום
מירב שרון03/12/2008אם יש לך ספק אז אין ספק, שאת עדיין לא מוכנה, וכשתרגישי מוכנה את תדעי. כמו ששי כתב לך עדיף ללכת על הצד הבטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא צד בטוח
RDX04/12/2008יש לראות ממה היא חוששת לפי מה שניראה היא חוששת שהיא "צעירה" מידי והיא מכניסה את עצמה ללחץ מחשש שהיא תצתער על זה,כמובן שאין היגיון מאחורי זה אין באמת גיל פה מתאים יותר לעשות סקס זה תלוי בה בלבד וגם אין שום סיבה למישהי שעשתה סקס אם מישהו להצתער על כך אפילו אם לא יצא מיזה שום קשר אלו שמצתערות מצתערות בגלל מבט חברתי שגוי ודפוק בוא אישה שמקיימת יחסי מין "נותנת" סקס ואם היא לא עושה את זה בקשר רציני או בגיל מסוים אז היא נקראת "שרמוטה" או שלל מילים דומות,לכן בטוח לתת לה גישה טובה יותר בסקס ולא לתת לה להירתע ולהמשיך לפחד בצורה שמרנית מסקס שום דבר טוב לא יוצא מהגישה הזאת וזה סתם יפגע בה ללא סיבה בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,אצין שהתבלבלתי טיפה.
איילה.04/12/2008בכל אופן, חשבתי על כך ואת צודקת, אני חושבת שאני יותר מפחדת ממה היה אחר-כך ובאמת אין דבר כזה להצער הרי אם אני יוזמת את הסקס. אין לי סיבה להצטער על כך, בכל זאת,אחכה עוד אני לא חושבת שאני עדין צריכה ככה למהר חודשים זה מוקדם, אבל כשארגיש מוכנה אעשה את זה בלי הסוסים כרגע אני עוד מהססת. אני מפחדת לפתח תלות כלפיו כי בדרך כלל אומרים שאחרי סקס יש יותר הדיקות , סוג של תלות כזו ולא רצוי בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחה על החפירה???03/12/2008
אבל מישהוא פה יכול לרשום לי כתובות של אתרי פורנו שהתמונות שלהם לא יקפצו למסך הראשי אחרי שאני ישתמש בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צר לי...אבל זה לא הפורום המתאים...
ד``ר עידן מיליצ`ר04/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב???03/12/2008
אני וחברה שלי החלטנו לקיים יחסי מין ביחד עכשיו יש לי שאלה איזה גלולות היא צריכה לקחת וכמה זמן לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון03/12/2008כדאי שתגיע לרופא/ת נשים לצורך התאמת גלולות. היא צריכה לקחת גלולוה ביום הראשון של המחזור ואח"כ כל יום גלולה עד שתגמר החבילה, יהיה שבוע הפסקה (שבו יש מחזור) ואז מתחילים חבילה חדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע
???04/12/2008וזה בשביל לקיים יחסי מין רק פעם אחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה לשאלותייך
מירב שרון04/12/2008מספיק פעם אחת בשביל שיהיה פנצ'ר. ככה לשניכם יהיה ראש שקט. דרך אגב, בחודש הראשון של נטילת גלולות צריך גם להשתמש בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ניצן04/12/2008כדאי שחברתך תפנה לרופא שיתאים לה גלולות ויסביר לה איך ומתי לקחת אני הלכתי לרופא שהתאים לי פמינט ואני מאוד מרוצה מהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידה.איילה.02/12/2008
האם יש סיכוי להכנס להריון מגירוי באיבר המין של שני המינים הכוונה לא חדירה ובלי שהוא גומר, אלא רק נגיעות. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיילה שלום
מירב שרון03/12/2008אם יש מפגש של פין עם פתח הנרתיק, מספיק שיצא מעט זרע, כדי שיהיה סיכון להריון לא רצוי, לכן עדיף לא לשחק עם אש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיהלילי01/12/2008
יש 2 בנים שאני רוצה להיות איתם. ואני לא יודעת את מי אני מעדיפה. אם אחד אני בטוחה שיכול להיות משהו, ואני גם יודעת שהוא רוצה לשכב איתי. ואני בתולה ואני די מבולבלת ואני לא יודעת מה לעשות השני אני מבולבלת כי לפעמים הוא ניראה כיאילו שהוא מעוניין בי ולפעמים לא. מן הסתם גם הוא כנראה ירצה לשכב איתי אבל הוא לא אומר לי את זה . אם הראשון אני מדברת על יחסי מין בנינו בתור משו בצחוק. ואז הבנו שנינ שזה לא כ"כ בצחוק. אני לא יודעת מה לעשות אני לא בטוחה בבחירות שלי. אני לא רוצה שינצלו אותי. ללמורת שיש לי קצת רגשות לשניהם ולראשון יש גם אלי לפי מה שהוא אומר, אנחנו רוצים להיפגש אבל לא יצא לנו. והוא אמר לי גם שאנחנו נשכב עם אני באמת יהיה מוכנה לזה. ואני אמרתי שאני רוצה קשר רציני בשביל זה. והוא אמר שהוא הבין ואנחנו מדברים כיאילו לא קרה כלום . ובכל זאת מתכנים להיפגש. ועם השני אני נפגשת כל יום אבל אנחנו מתנהגים כמו ידידים . אני לא יודעת מה לעשות עם מי להיות או יותר נכון עם הבחירה שלי בראשון נכונה ?..(אם אני לא יצא מנוצלת מזה או משהו כזה) תודה מראש לילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "מנוצלת" נו באמת
כ01/12/2008כשגבר שוכב איתך את לא "מנוצלת" גם אם אין בכלל יחסים ביניכם אפילו זה לא הופך אותך למנוצלת זה סתם שטויות,ליפני שאת בוחרת באחד מהם תשני את הגישה השגויה הזאת לגבי סקס שלא תשללי מישהו רק כדי לא לצאת "מנוצלת" כביכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
לילי02/12/2008נראה לי שיש צדק בדברים שלך. וזה אני מבינה את זה אבל בכל זאת. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילי
noam@01/12/2008את צריכה ללכת לפי הלב שלך. אם הראשון יותר מוצא חן בעינייך אז תבחרי בו. משתמע מדברייך שאת לא מוכנה עוד למחויבות של קשר, את רוצה יותר בכיוון של לגמור עם הסקס הראשון וזהו. אני ממליץ לך לחכות למישהו שאת תאהבי אותו הוא אותך. תלכי לפי הלב שלך, למי את יותר פתוחה? על מי את יותר סומכת? את מי את בכלל יותר אוהבת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
לילי02/12/2008ממ ניראה לי שאת הראשון אני יותר אוהבת. ועם הראשון אני רוצה קשר קציני באמת. כי אני מרגישה יותר בטוחה איתו ושהוא באמת גם אוהב אותי. תודה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילי ..!
שי03/12/2008קודם כל בת כמה את? שנית כל תקיימי יחסי מין רק במערכת יחסים שיותר מלפחות חצי שנה אם את בתולה.. למה אם תעשי סתם יחסי מין זה יהרוס אותך.. תשמעי לי ..ירצו עלייך שמועות וכל מיני דברים כאלו שבאמת לא כדאי ..אל תתני לבלבל אותך למה בסופו של דבר את זאת שתפגעי תשמעי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמתן01/12/2008
יש לי חברה כבר שנה ואנחנו מקיימים יחסי מין כבר חודשיים בערך עם קונדום ועכשיו היא מתחילה לקחת גלולות שנקראות פמינט (הסגולות האלה) והיא מפחדת להשמין בגללן משמינים מגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טאכלס
טל01/12/2008זה כל אחת והתגובות וההסתגלות שלה אתה מבין? אבל ברמה העקרונית זה לא "שומן". הרופא שלי הסביר לי שהגוף נוטה לספוח נוזלים בחודשים הראשונים ובגלל זה גם יש נשים ש"גודל" להן החזה. אבל ההצטברות משתחררת בסוף השלושה חודשים של ההסתגלות. אני התנפחתי טיפונת בחודש חודשיים הראשונים וזה עבר. לא שמעתי על מישהי שהעלתה 10\5 ק"ג בגלל זה אם זאת השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה
שני02/12/2008כשהתחלתי לקחת פמינט עליתי 2 קילו (הצטברות נוזלים כמו שציינה טל) שירדו מהר ובכלל זאת גלולה מצוינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן..
טל02/12/2008היא בדרך כלל אחלה גלולה.. בקושי שמעתי על בנות שיש להן בעיות איתה... רק לא להשתגע מהמצחי רוח בשבוע שבועיים הראשונים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"מנוצלת" נו באמת
כ01/12/2008כשגבר שוכב איתך את לא "מנוצלת" גם אם אין בכלל יחסים ביניכם אפילו זה לא הופך אותך למנוצלת זה סתם שטויות,ליפני שאת בוחרת באחד מהם תשני את הגישה השגויה הזאת לגבי סקס שלא תשללי מישהו רק כדי לא לצאת "מנוצלת" כביכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לקונדוםיוגב01/12/2008
איך מורידים ת'קונדום? פשוט נותנים לו להחליק החוצה אחרי הגמירה? או שתופסים בטבעת ומורידים ואז אם אני לא טועה הצד שלו מתהפך? תסבירו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהושע..
noam@01/12/2008פשוט..מורידים... או שאת מושך בשני הקצוות ומושך החוצה או שאתה מחזיק בקצה שבבסיס הפין ומושך ..זה לא כזה משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהה בבקשה =]אנייייייי30/11/2008
היי =] אני לוקחת גלולות כבר בערך חמישה חודשים ואני שוכבת עם חבר שלי כבר שלושה וחצי חודשים , בחיים לא קרה ששכחתי גלולה. אני לוקחת כל יום בין 7-8 בבוקר. בטעות דילגתי על גלולה ויום אחר כך לקחתי כרגיל את הגלולה של אותו יום כך שנשארה לי גלולה בחבילה. שכחתי את הגלולה לפני יומים מאז שכבתי עם חבר שלי פעם אחת עם קונדום. כמה זמן אני לא מוגנת? כמה זמן אנחנו צריכים גם קונדום? הוא ממש לא נהנה עם הקונדום זה לוחץ לו וקשה לו לגמור.. ועודד שאלה קטנה , האם יש גדלים לקונדומים? סליחה על החפירה =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא מוגנת
טל01/12/2008עד התחלת החבילה הבאה אם אנלא טועה...... תסתכלי מה כתוב על ההוראות. ברמה העקורנית זה תלוי בשבוע שאת לוקחת או משהו כזה. תשתמשו בקונדום בינתיים.. ההגנה שלך נפגעה. וכן יש גדלים לקונדומים. שיבקש ממישהו מבוגר שיסביר לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?יעל30/11/2008
יש איזה מישהו שאני מאוהבת בו כבר יותר משנה! בהתחלה שהכרנו הוא רצה אותי ואני לא אותו אבל יום אחרי זה נפגשנו שוב ונהיינו ממש בקשר אבל אז גיליתי שהוא ממש אחד כזה שמשחק בבנות והיו אחרי זה כמה פעמים שנפגשנו וקצת היינו ביחד אבל אני לא מצליחה להוציא אותו מהראש שלי אני פשוט אוהבת אותו! אני יודעת שהוא מגעיל והכל ועדיין אני לא מצליחה להפסיק לאהוב אותו.. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל שלום
מירב שרון01/12/2008אני מקווה שהזמן יעשה את שלו ואת תתגברי על זה, מבחינה רציונלית את בעצמך אומרת שעדיף לא להיות איתו כי הוא עלול לנצל אותך. נשאלת השאלה למה את נמשכת דווקא לאחד כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלי28/11/2008
רציתי לדעת אני מאונן על יבש בלי חומר סיכה ואין לי שפשופים או כאבים אבל רציתי לשאול אם זה יכול לעשות רגישות בפין או בראש של הפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר גמור
עידן28/11/2008אם אין לך בעיה, זה לא יוצר בעיה... עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדת! תעזרו לייחן28/11/2008
אני בת 19 ואני וחבר שלי עושים סקס בערך כבר שנה.. הבעיה שלנו זה שאני לא גומרת כלומר לא נהנת מהסקס. הוא נהנה והכל ואני.. לא.. אבל ממש אני לא מרגישה כלום! זה ממש מטריד אותנו ומרחיק בינינו אנחנו מיואשים ולא יודעים מה לעשות! בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לבד את גומרת?
ד``ר עידן מיליצ`ר28/11/2008האם את מאוננת? האם את יודעת איפה הדגדגן שלך? האם את מצפה לגמור מיחסי מין מלאים?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חן28/11/2008כן לסד אני גומרת, אני יודעת איפה הדגדגן.. ביחסי מין מלאים אני לא מרגישה כלום.. זה יכול להיות..?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאחת האדם את!!
עידן28/11/2008האם כאשר הוא מאונן אותך את גומרת? האם את מצפה לגמור בחדירה? עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל28/11/2008קיימות מעט מאוד נשים בעולם הזה שמגיעות לאורגזמה מחדירה בלבד. זו ממש לא תופעה מוזרה, זה רגיל ונורמאלי. פשוט תנסו להביא אותך לסיפוק מגירוי חיצוני ולא מחדירה כי הסיכויים שזה יקרה הם נמוכים מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעט נשים שמגיעות לארוגזמה מחדירה?..
חן28/11/2008אני בספק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני מצפה לגמור מחדירה
חן28/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוףףף בבקשה עזרה !!שואל26/11/2008
אני וחברה שלי התחלנו לשכב לפניי כמה שבועות, ולא קיימנו יחסים בלי קונדום... הייתה פעם אחת, שגמרתי והחלפתי קונדום בלי לנקות את איבר מיני קודם וביצעתי חדירה שוב (עם קונדום חדש).... עכשיו, הגיעה זמן המחזור של חברה שלי , והמחזור מאחר לה לבנתיים כבר ביומיים, והיא אומרת שהיא אפילו לא מרגישה שהיא עומדת לקבל מחזור, יש מצב שהיא נכנסה להריון? אני ממש דואג.... בנוסף בזמן האחרון התחיל להיות לה ריח יותר חריף למטה.. זה אומר משהו? בבקשה תעזרו לי אני ממש ממש דואג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
שואל28/11/2008בבקשה תעזרו לי אני כבר בודק בפורום כל יום ואני ממש בהיסטריה ! \
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיא שלום
מירב שרון29/11/2008אם חברה שלך טרם קיבלה מחזור ויש חשש של הריון לא רצוי אפשר לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי. בתקווה שאין פנצ'ר רצוי שחברה שלך תיגש לרופא/ת נשים לבקש מרשם לגלולות כי זה יותר יעיל מקונדום במניעת הריון לא רצוי. באותה הזדמנות שחברה שלך תהיה אצל רופא/ת נשים היא תוכל לברר לגבי הריח החריף ולשלול פטריה וגינלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וניתוחדורין26/11/2008
שלום לד"ר! אני עוברת ניתוח חזה בעוד שבועיים, והרופא בפרופורצהי אמר לי שאני צריכה להיות בצום מהבוקר. בד"כ אני לוקחת גלולה בבוקר, עם טיפה מים. רציתי לשאול אם אני אוכל לקחת גלולה ביום של הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשאלי את הרופא המנתח.
ד``ר עידן מיליצ`ר28/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בקיום יחסיי מיןהילה26/11/2008
היי, אני חייבת עזרה. אני נשואה כבר חודשיים באושר רב, אבל יש לי בעיה של קיום יחסיי מין, איך שבעלי בא לחדור אלי זה כואב לי מעוד, והוא ממש מדוכא מכך. בבקשה עזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשית מזל טוב!!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/11/2008אני יוצא מנקודת הנחה שלפני הנישואין לא קיימתם יחסי מין. אולי את לא מנוסה, אולי אין מספיק משחק מקדים כך שאת לא מספיק מסוככת (רטובה) ואולי יש מקום לשלול וסטיבוליטיס (דלקת מבוא העריה) כדי לעזור לך/ם שלא יכאב!
כתבת שהוא ממש מדוכא מזה ואת??!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)