מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותקרן17/11/2008
התחלתי לקחת גלולות מסוג פמינט ורציתי לדעת מתי אני מוגנת מהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם התחלת לקחת מהיום הראשון למחזור
טל17/11/2008את מוגנת כבר באותו שבוע. אם התחלת באמצע מחזור וכו' רק בחבילה הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי אמרו..
מירב18/11/2008כשאני התחלתי פמינט אמרו לי שעדיף לחכות חודש כדאי שתשאלי את הרופא שלך כי הוא יודע הכי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני התחלתי כבר באותו שבוע
טל18/11/2008ולא הייתה עם זה שום בעיה. שוב.. כל עוד את לוקחת מהיום הראשון למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהייה נכון להיוועץ ברופא שנתן לך
ד``ר עידן מיליצ`ר18/11/2008ת'גלולות. הוא יודע הכי טוב מה מצבך ומה נכון לגביך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
מורן23/11/2008אל תסתכני, תשתמשי בקונדום בנוסף עד סוף החודש הראשון לי אמרו להמתין חודש עד שאני משתמשת רק בפמינט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף כמה עולה גלולת פוסטינור??אני16/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תבררי בפארמים למיניהם
ד``ר עידן מיליצ`ר18/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה !חסוי16/11/2008
אני בת 15 ואני לא מקבלת מחזור כבר חודש ושבוע , יש לי חבר והוא שם את הפין שלו בתוך הפוט שלי והוא הרגיש כמו הרגשה של לשכב , ועוד לא נקרע לי קרום הבתולין זאת אומרת שלא הכניס אצבעות רק רבע אצבע , איך אני יכולה לדעת עם קרום הבתולין שלי ניקרע עם לא ירד דם והוא הכניס לי את הפין ? .. ועם זה קשור לזה שאני לא מקבלת מחזור ?.... אשמח עם אני יקבל תשובה בהקדם , תודה קסם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאת שוב קסם
חסוי17/11/2008אני כבר קיבלתי מחזור !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהבא
טל17/11/2008לקחת בחשבון שגם היפגשות הכי קצרה של איברי המין יכולה להיגמר בהיריון...
תשתמשו בקונדום או משהו לפחות.. את יכולה להסתכל במראה ולראות את הקרום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה!! :-) זהירות.... :-(
ד``ר עידן מיליצ`ר18/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל הבנים שנכנסים לפורום!מישהו15/11/2008
רציתי לדעת משהו בשביל השוואה שכל אחד יגיד מהאורך זין שלו וככה נדע.. ושכולם יגידו באמת אין לכם במה להתבייש ואף אחד לא מכיר אותכם פה! אני יתחיל אני בן 13 וקצת והאורך שלי זה 15 ס"מ. תענו גם אתם וסליחה על החפירה.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני....
ד``ר עידן מיליצ`ר15/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזתומרת גם אני..?
מישהו16/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז'תומרת אשמח לקרוא את הנתונים...
עידן16/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני 14 ס"מ
לידור17/11/2008ואני בן 16. זה נחשב קטן?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללידור
noam@17/11/2008לא ממש לא זה לא נחשב קטן.ויש לך עוד כמה שנים של התפתחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל
???24/11/2008אני בן 14 וגוד האיבר שלי הוא 16 - 17...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה !אלי15/11/2008
אני יודע שזה נושא שנשאל פה כמה עשרות פעמים אבל לי אישית זה מאוד מפריע הנושא הזה.. אני בן 16 ואני מודאג מאוד מהגודל של האיבר מין הוא נורא קטן, בזיקפה אני מגיע ל12 ס"מ ואני שומע מחברים שלהם יש 17 ס"מ 18 רציתי לדעת האם יש אפשרות לעשות בנושא הזה?, אולי בגלל המשקל שלי יש עיקוב בהתפתחות?, ממה זה נובע? ואני נורא רוצה לקבל חבת דעת מקצועית מאחד המומחים! תודה מראש למומחים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשית, גם אתה יכול להגיד.. מעבר לזה
ד``ר עידן מיליצ`ר18/11/2008מה ז'תומרת בגלל המשקל יש עיכוב בהתפתחות?! האיבר מתפתח אצל כל אחד בקצב אחר. עד גיל 21 האיבר גדל..... אל חשש זה הבינוני עוד יותר גדול יהייה!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומר בדרך אחר, חוץ מחדירה מלאה.איילה.15/11/2008
שלום אציין כמה פרטים, אני בת 17 וחצי, יש לי חבר בן 19,כבר חודשים בערך, אני בתולה. הבעיה היא כזו - הוא טוען שהוא לא יכול לגמור בשום דרך אחרת ולא משנה מה חוץ מחדירה האמנם הוא לא מתלונן , או דוחף אותי לשכב איתו. אך אני מרגישה כבר לא נעים, שאנו מתמזמזים אין לי טעם לעשות לו ביד,או דברים כאלה כי הוא לא גומר ! ורק אני נהנת ומסתפקת, ומידי פעם הוא מת מכאבי ביצים. אחרי זה קיים בנינו מתח מיני, ואני לא יודעת מה לעשות,ף זה ממש מדכא, מוריד את החשק ומתסכל אותי , שהוא בעצם לא מסתפק. אני חוששת,שאנו נפרד בסוף מהבעיה הזו, ואני אוהבת אותו, וקשה לי ככה אני לא מרגישה כ"כ מוכנה לשכב עכשיו . מה לעשות ?!, בבקשה תעייצו לי, למה אבדו לי העצות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיילה
מישהו15/11/2008לפי דבריך את מרגישה לא מוכנה עדיין לקיום יחסי מין.. אם לא נעים לך מחבר שלך אז דברי איתו על זה וצייני כי את אוהבת אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומרליאן14/11/2008
אני בת 13 וחבר שלי בן 16 וקשה לו לגמור בזמן האחרון לא משנה כמה אני עושה אותו הזין שלו נופל כזה אחרי כמה זמן בלי לגמור ): וגם שאני מוצצת לו אחרי זה הוא לא נעמד הוא אמר שנוזל סיכה יכול לעזור מישהו יודע מה זה ואיך משתמשים בזה??? בבקשה תענו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך בהרחבה בפורום מין ....
ד``ר עידן מיליצ`ר15/11/2008וסקסולוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!אני14/11/2008
שלום, אני בת 17 וחצי. בלילה "שכבתי" עם מישהו פעם ראשונה...למה המרחאות? כי זה לא היה בדיוק לשכב.. הוא היה בלי קונדום והוא הכניס הרבה פעמים את הפין שלו אבל אני הוצאתי כל פעם כי פחדתי...בגלל שהוא היה בלי קונדום... הוא גמר אחר כך בחוץ (לא קרוב לאזור ) והיה לי דימום עדין (זה תוצאה של קריעת הבתולין?) השאלה שלי זה האם מדבר כזה יש סיכוי להיכנס להריון או לקבל מחלות מין??? התשובה שלכם ממש חשובה ודחופה לי!! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר !
אני14/11/2008ובגלל שיום שישי היום אני כבר לא יכולה ללכת לקנות פוסטינור! אני ממש מפחדת...! בבקשה תענו לי אני לא יודעת מה לעשות..!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיום יחסים ללא קונדום, עלולים לגרום
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2008הן להיריון והן למחלות מין. לא שאני רוצה להכניס אותך ללחץ אבל יש סיכוי....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אני15/11/2008אוקיי בקשר להריון אפשר להיות בטוחים עם קבלת המחזור אבל מה עם מחלות מין?? איך אני אדע אם הכל בסדר?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אני16/11/2008האם בדיקות דם כלליות יכולות לענות לי על חשש מחלות מין והריון?? בבקשה תענו לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לגבי היריון וחלק ממחלות המין
עידן16/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
אני16/11/2008אז בעצם אני יכולה ללכת לרופא משפחה ולבקש ממנו בדיקות דם כלליות בלי לספר לו מה הסיבה וכשהתוצאות של הבדיקות דם יגיעו אני אדע אם הכל בסדר? גם לגבי מחלות מין וגם לגבי הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציעה
טל17/11/2008שתקבעי תור לגניקולוג. א. כדי שירשום לך גלולות ב. כדי שיסביר לך את כל הסכנות שהכנסת את עצמך אליהן ג. להתייעצות. את הנעשה אין להשיב. תקני בדיקת היריון שבועיים אחרי הסקס ותיראי שבאמת לא נכנסת להיריון. דימום יכול להיות גם אם הוא נכנס בכוח ולא היית "רטובה" מספיק ואז זה גם בטוח כאב יום למחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה---
אני17/11/2008לא כדאי יותר לעשות בדיקות דם כלליות? בעניין מחלות המין? (וגם להריון...) ובקשר לדימום יכול להיות מאוד שזה נכון כי המצב שתיארת זה מה שהיה וגם יום למחרת כאב לי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
טל17/11/2008אממ שמעי אני באמת מציעה לפנות לגניקולוג.. לספר לו\ה מה היה ולראות מה הי\וא מציע\ה לעשות. אני לא רופאה. ובדיקות דם לא יעזרו לך. אם את מדברת על איידס , אז בדיקת דם כזאת תוכלי לעשות רק עוד חצי שנה, רק אז הגוף מנסה לפתח נוגדנים . את מודאגת ובצדק. תפני לרופאה עם כל הבושה שבעניין. אם היית מספיק בוגרת לעשות את זה תהי מספיק בוגרת להתמודד עם זה. מה עולה על מה.. בושה ואי נעימות או הבריאות שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי...
אני17/11/2008אני לא מסוגלת לעשות את זה...לפנות לגניקולוג ולספר לו. ואני חושבת שאם אני יכולה לבדוק את החששות בקשר להריון ומחלות מין בלי לספר על מה שקרה - אז זה מה שאני אעשה כמובן...אני רוצה פשוט לגמור עם הסיפור הזה בשקט... אני יודעת את כל הסכנות בזה ובגלל זה אני כל כך לחוצה..ואני לא בחרתי לעשות את זה ככה בלי קונדום, ההפך , בגלל זה התכווצתי ואמרתי לו כל הזמן "אבל אתה בלי קונדום" ולא רציתי את זה בלי קונדום...בגלל זה גם הוא היה מכניס את הפין שלו לדקה בערך כל פעם ואז היתי מוציאה מהלחץ..אבל היתי אחרי המון שתיה ו...בקיצור אני הכי מצטערת על זה בעולם... אבל השאלה שלי בכל זאת אם בכך שאני אגש לרופאת משפחה ואבקש ממנה הפניה לבדיקות דם כלליות ( על מנת לבדוק אם הכל תקין מבחינת עייפות ובלה בלה בלה ) תוצאות הבדיקה יאמתו לי את החשש מהריון?? ( וחלק ממחלות המין...? )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פעם
טל18/11/2008את מתנערת מאחריות, זה נראה כאילו את מנסה להעביר את זה כמה שיותר מהר. זה היה אונס? הוא הכריח אותך? אם כן אני מתנצלת על מה שאני עומדת לאמר אבל יכולת לבחור שלא. העובדה שלא תיגשי לגניקולוג שיסביר לך ויתן לך גלולות גורמת לי לחשוב שאולי תמצאי את עצמך במצב הזה עוד פעם. אם לא תבקשי בדיקות דם להיריון, מחלות מין וכו יכול להיות שלא ימצאו. כי לא ידעו מה לחפש. לכל דבר יש בדיקה משלו. אני לא מעבירה מנסה לבקר אותך או לחנך אותך או משהו. תחשבי על מה שאמרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב
אני18/11/2008אני לא מתנערת מאחריות! אבל כן אפשר להגיד שהוא דיי הכריח אותי לזה !! נראה לך הגיוני שאני אחליט לאבד את הבתולין שלי עם מישהו שהוא לא חבר שלי, בלי קונדום ואחרי חצי בקבוק וודקה??? וזה לא הנושא בכלל...! בכל מקרה תודה על הניסיון לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה-
טל18/11/2008אז אני מאוד מצטערת על הניסיון המיני הראשון הלא נעים הזה. אין מישהו מבוגר שאת יכולה לדבר איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בזיקפה-שפיכה מהירהתומר14/11/2008
אני בן 17 וחצי ויש לי בעיה, כאשר אני נמצא עם חברה שלי ואנחנו "מתחרמנים" או שהיא מבצעת לי מין אוראלי הכל רגיל הזיקפה ממש חזקה ואני לא גומר אלא ם כן המין אוראלי נמשך מעל 15 דק'. אך כאשר אנו מתחילים את הסקס ז"א את החדירה אני גומר תוך דקה והזיקפה נחלשת לגמרי. המצב הזה מאוד מפריע לי ואני רוצה לדעת מה היא הבעיה? יש לציין שאין לי כל בעיה של סוכרת או השמנת יתר אני בחור בריא לגמרי. האם כדאי לקחת כדורים כלשהם? ועוד שאלה כאשר נוטלים ויאגרה לאחר השפיכה הזיקפה נחלשת ונעלמת או שהזיקפה נשארת חזקה כמו שהיא הייתה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תומר חביבי,
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2008התפקוד שלך נורמטיבי לגילך!!! אתה לא זקוק ליטול שום כדור ולכן ....ת ר ג י ע!! :-)
איבר המין מתרכך אחרי שבגבר גומר, בגילך הרבה מאוד בחורים גומרים תוך דקה ביחסי מין, ובד"כ במין אוראלי לוקח יותר זמן. אם אתה רוצה שיקח לך יותר זמן ביחסי מין מלאים, נסה לקיים יחסי מין בתדירות גבוהה יותר.
מכל מקום זה נורמאלי !
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בקשר לשאלה השנייה? כאשר לוקחים
תמיר14/11/2008כאשר לוקחים ויאגרה או סיאלס האם האיבר ממשיך להיות קשיח גם אחרי השפיכה? או מה קורה? ותודה רבה על התשובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
תמיר14/11/2008האם שמעת על האבקה הנקראת boom? מה הן הסגולות שלה?האם היא מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי על BOOM יש חלק המדווחים
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2008שזה עוזר להם, חלק אומרים שלא שינה (כמו צעירים שאומרים על כדורים לזיקפה) וחלק אומרים שזה עשה להם BOOM טראח!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח, מה שכן יכול לקרות
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2008זה שהפעם השנייה תגיע יותר מהר.
עידן מיליצ'ר
נ.ב. כל הכדורים לזיקפה, חשוב שיהייו במרשם מרופא!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות חלב על הפין.רטטוי13/11/2008
שלום, בן 18, אני כבר יודע שהנקודות הלבנות שיש לי אלו בלוטות חלב.. רציתי לדעת האם יש סיכוי שהם יעלמו לבד, או שרק בטיפול בלייזר אפשר להסיר אותם.. ? הבנתי שיש מקרים (כמו שלי) שלא מטפלים בהם כי הם קטנים ויש סיכוי להצטלקויות.. רציתי לדעת אם הצלקות יופיעו רק כצבע שונה או אפילו יהיה ניתן להבחין בהם במגע.. ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייתכן וזה תהליך טבעי של
ד``ר עידן מיליצ`ר15/11/2008גיל ההתבגרות, מכל מקום יהייה נכון לפנות לרופא ע"מ לאבחן ולהרגיע אותך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאורחת12/11/2008
כאשר מתחילים ליטול גלולות ועושים הפסקה של שבוע אמור להופיע דימום בשבוע זה. אים לא מופיע הוא יכול להופיע במועד של המחזור שעבר או מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לא ברורה....פני לפורום רפואת
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2008נשים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה על היעדרותי מהפורוםמירב שרון12/11/2008
עד סוף החודש אעדר מהפורום, יוצאת לחופשה משפחתית בחו"ל. אחזור לפעילות ב-30 לנובמבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשה נעימה!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר14/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאורחת12/11/2008
שלום רב, התחלתי גלולות חפיסה ראשונה ואתמול היה היום ה :21 לגלולה האחרונה. מתי אמור להתחיל לי דימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנירה שלום
מירב שרון12/11/2008המחזור אמור להופיע בשבוע הפסקה בין חפיסה לחפיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אורחת12/11/2008ואים הוא לא מגיעה בשבוע הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעידן מיליצ'רחסוי11/11/2008
כשאיבר עומד !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
מישהו11/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל הבנים בגיל 12-14מישהו11/11/2008
רציתי לדעת משהו בשביל השוואה שכל אחד יגיד מהאורך זין שלו וככה נדע ושוכלם יגידו באמת אין לכם במה להתבייש ואף אחד לא מכיר אותכם פה! אני יתחיל אני בן 13 וקצת והאורך שלי זה 15 ס"מ. תענו גם אתם וסליחה על החפירה.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה זנ נשלח בטעות פעמיים..
מישהו11/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקדימה בנים אל תתביישו!!!
מישהו12/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)