מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה!ניר11/11/2008
יש לי שאלה אני בן 16 וחצי וחבר טוב שלי תפס אותי מאונן מול סרט פורנו! ואני ישר הפסקתי לפני ששגמרתי והוא במקום יצאת מהחדר הוריד בגדים והתחיל לאונן לידי אז אני כבר גם גמרתי כי ההיתי לקראת הסוף השאלה שלי יכול להיות שהוא הומו ? יש לו חברה זה קרה לפני חצי שנה אבל זה קצת מציק לי. וגם פעם (לפני שבוע) אח שלי הגדול בן 23 תפס אותי מה אני צריך להגיד לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קורה במשפחות הכי טובות...
ד``ר עידן מיליצ`ר11/11/2008לגבי החבר שלך, אין זה אומר שהוא הומו, פשוט בגילכם יש מקרים של אוננות משותפת שאין בה כדי להעיד על העדפה מינית.
לאחיך.....תגיד...אופסססס מצטער, .....כולנו עושים זאת.
והכי חשוב, שאלת את עצמך איך זה שתופסים אותך?!
עידן מילךיצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחוףחסוי11/11/2008
כשאני מאונן אני גומר ממש מהר (3,4 שניות) למה זה ככה ואם זה בסדר ?! אני בן 13 וחצי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ'זתומרת גומר? 3, 4 שניות??
ד``ר עידן מיליצ`ר11/11/2008ממתי מתחילת המגע באיבר? ממתי שהאיבר עומד? תן הסבר...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת דחוףףףףאנונימית..11/11/2008
לפני כשבועיים התחלתי לקחת פמינט, זה היה ביום רביעי. עד אתמול לקחתי, אבל אתמול הייתי צריכה לקחת את של יום שני, בטעות לקחתי את זה של יום שלישי.. יענו חזרתי לגלולה שלפני יום רביעי[זאת של לפני שבועיים] הגלולות עדיין משפיעות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה זה גלולה
מירב שרון12/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהנו לי בבקשה דחוףף!!חסום11/11/2008
אני בן 17 ויש לי גודל של הפין 20 וחברה שלי תמיד אומרת שזה קטן וזה משפיל מה לעשות? כיאלו היא אומרת שרוצה יותר גדול אני אמרתי לה שתיל ל...חפש משיהו אחר ועזבתי אותה זה בסדר היא בת 21
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסום
noam@11/11/200820 ס"מ זה ממש אבל ממש לא קטן. אם היא רוצה יותר גדול אז היא כנראה נורא בררנית!! 20 ס"מ זה נחשב גדול אין לך בכלל מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שזה כך, לא נאה לא יאה!
ד``ר עידן מיליצ`ר11/11/2008איברך אחלה!!!!! גודל סבבה ואין לך מה להתבייש בו!!! גם אם יש בחורה שרוצה לפגוע בך ברשעות ובטפשות!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםנירה10/11/2008
שלום רב, התחלתי גלולות חפיסה ראשונה ואתמול היה היום ה :21 לגלולה האחרונה. מתי אמור להתחיל לי דימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון12/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףחסוי09/11/2008
כן מאוד מהר 4 שניות משהו כזה (ואני בן 13).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון12/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס!! שאלה דחופה [למירב]אנונימית..09/11/2008
היי ראיתי שמישהי כתבה פה מקודם שהיא רוצה לקיים יחסי מין עם חבר שלה, והיא אמרה שהיא לוקחת גלולות פמינט והיא שאלה אם היא כבר מוגנת אחרי שבוע או אחרי חודש. את [מירב שרון] ענית שהיא מוגנת,אבל שתקיים עם קונדום, כי ההגנה עדיין לא מספיק מגנה.. אז רציתי לדעת משו, אני התחלתי לקחת גלולות פמינט ואחרי שבוע ו3 ימים קיימתי[פעם ראשונה] עם חבר שלי סקס.. בהתחלה ניסינו עם קונדום,אבל לא הצלחנו...אז עשינו בלי.. אבל הוא לא גמר בפנים.. רציתי לדעת אם יכולה להיות סיכוי של הריון?כי הוא לא גמר או משו ואת אמרת שבחודש הראשון להשתמש בעוד אמצעי הגנה נוסף זה חשוב!! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורחת שלום
מירב שרון12/11/2008אם לקחת גלולות במשך לפחות שבוע ימים ברצף בלי פספוסים, אז קרוב לוודאי שאת לא בהריון אבל למען הסר חשש את יכולה לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורחת שלום - עוד מידע לגבי גלולות
מירב שרון12/11/2008כאשר מתחילים ליטול גלולות למניעת הריון רצוי להתחיל ביום הראשון של המחזור (הכוונה ליום הראשון של הדימום). אם התחלת ליטול גלולות ביום הראשון של המחזור, ניתן להסיר את הקונדום ללא חשש כבר בחפיסה הנוכחית. ניתן להתחיל ליטול את הגלולות בכל אחד מהימים האחרים של השבוע הראשון למחזור (כאשר העדיפות היא ליום החמישי), אולם המשמעות היא זו: בחודש הראשון לשימוש יש צורך להשתמש בקונדום בנוסף לגלולות ואת מוגנת לחלוטין רק מהחפיסה השנייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין וגלולותאלונה09/11/2008
היי אני בת 16 ויש לי חבר שנה ואני רוצה שנתחיל לקים יחסי מין וזאת פעם ראשונה של שנינו התחלתי לקחת גלולות מסוג פמינט ורציתי לדעת מתי אני מוגנת מהריון, מהגלולה הראשונה או חודש אחרי? ועוד שאלה, יש דרך להקל על הכאבים בעת קיום יחסים פעם ראשונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינה שלום,
יפעת מקלר09/11/2008בחודש הראשון יש לקחת אמצעי הגנה נוסף (קונדום) כיון שאת עדין לא מספיק מוגנת. מהחודש השני את מוגנת לגמרי בתנאי שאת מקפידה לקחת את הגלולה יומיום, ורצוי באותו זמן.
לגבי שאלתך השניה- כיוון שזו התנסות חדשה עבורכם, אני מציעה להתקדם לאט. תהיו ממוקדים בלענג אחד את השני , כפי שנהגתם אולי לעשות עד כה, ולא להיות ממוקדים רק בלהגיע לחדירה. ברגע שאת מגורה ורטובה, החדירה נעשת יותר בקלות .אפשר גם להשתמש בחומרי סיכה כמו KY ג'ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבעיה
שטונק10/11/2008בחודש הראשון תזדינו בשיטת הימים הבטוחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר לסמוך על 'הימים הבטוחים'
מירב שרון12/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי לא
ספיר23/11/2008למה אנשים מסתמכים על השיטה הזאת בכלל? אני כשלקחתי פמינט חיכינו חודש עד שהסרנו את הקונדום..... לגבי להקל על כאבים- תדברי איתו, זה הפעם הראשונה ואני בטוחה שהוא יהיה הכי מתחשב שיש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי08/11/2008
אני מאונן בכל יום זה אומר שבזמן סקס האורגזמה שלי תיהיה יותר מהיריה מין הרגיל ...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי
noam@08/11/2008לא, ממש לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון08/11/2008האם אתה גומר מהר בזמן אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן !!
חסוי09/11/2008כן !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון12/11/2008אם אתה מאונן בתדירות גבוהה ורגיל להגיע לשפיכה תוך כמה שניות אז אתה מרגיל את עצמך בעצם לגמור מהר. אני ממליצה לך לרכוש לעצמך את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר שם תמצא תרגילים שיעזרו לך לעכב את השפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס!!!! דחווףףףאנונימית..07/11/2008
רציתי לדעת אם אפשר לקיים סקס אם אני בדימום בין וסתי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורחת שלום
מירב שרון08/11/2008אם את שואלת אם זה אפשרי מבחינה טכנית אז כן זה אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וואו צריך קצת מידעחיבוט07/11/2008
שלום אני בן 14 וחצי ויש לי חברה בגיל שלי. אנחנו חברים כבר חודש וחצי. יוצא לנו לדבר על כל עיניין הסקס כ"בדיחה" זה כאילו נראה נורא רחוק מצד אחד ונורא קרוב. בינתיים הכי רחוק שלנו זה נגיעות אחד בשני. אני לא אומר שדחוף לי לקיים איתה יחסי מין. אני באמת אוהב אותה הבעיה שאני מפחד לנסות לעבור איתה לשלבים הבאים כמו ירידות ונגיעות של ממש ובכלל,סקס. אולי אני לא מוכן. פשוט רציתי לבקש קצת מידע בכל הנוגע ליחסי מין,וכל מה שמסביב. אנחנו באמת אוהבים ושנינו יודעים את זה כבר בוודאות. שנינו יכולים לדמיין את הפעם הראשונה של שנינו ביחד. אני ממש יודה לכם אם תענו לי או תפנו אותי למקור שידע לענות לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז ככה
אלודי07/11/2008קקודם כל אין שום דבר פסול בלקיים יחסי מין אפילו שאתם בני 14 השאלה היא אם שניכם מוכנים לזה?! האם חברה שלך מוכנה לקיים איתך יחסי מין כי הרוב זה תלוי בא וגם צריך להיזהר מבחינת ההריון אתה צריך ליקנות קונדומים או שיהיה לך לפחות אחד או שתיים כמה שבאלך אבל צריך ליבחור קונדום בגודל של האיבר שלך וקודנום שלא יקרע איכותי. עכשיו כל מה שאתה צריך לעשות זה לדבר איתה על זה ולישאול עם יהא ורצה או לא ועם היא מוכנה לזה ביכלל. בהצלחה ועם אתה צריך לישאול משו תישאל עוד אשמח לעזור(;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיבוט
noam@07/11/2008קודם כל, אתה צריך להיות מוכן לזה. אם אתה עוד מפחד כל כך לנסות את זה אולי תחכו עוד קצת זמן? אל תדאג בקשר להתחלה של המציצות נגיעות וכל זה, מתוך אהבה שלכם זה יבוא לאט לאט! חכה קצת זמן, אל תהיה לחוץ בקשר לדברים האלה, תן לזמן לעשות את שלו, וכשהדברים יקרו אתה תדע מה לעשות, סמוך עליי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיבוט שלום
מירב שרון08/11/2008לדברייך אתה נמצא בקשר זוגי עם מישהי שאתה אוהב אך יש לך פחדים לגבי אינטימיות פיזית איתה. קודם כל, אין לך למה למהר, חשוב שתרגיש מוכן ובשל לאינטימיות הפיזית ביניכם. אני יכולה להפנות אותך לספר הדרכה שיכול לתת לך אינפורמציה רלבטנית. יש את הספר של רות וסטהימר - "אהבה ראשונה - הדרכה מינית לבני נעורים". בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוננעמה05/11/2008
איך ולמה קונדום יכול להיקרע??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמה
noam@06/11/2008קונדום יכול להיקרע גם מהיותו ישן מידי, והתאריך שלו פג, ואז הוא נקרע יותר בקלות. קונדום נקרע בערך איך שמכנסיים או חולצה נקרעים, רק שהוא יותר גמיש וכך הוא לא נקרע ממש בקלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום ו.. לרופא \מומחהשולה05/11/2008
אים קיימתי יחסים רק עים קונדום זה בסדר? בגלל שפחדתי לקחתי פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשולה
noam@05/11/2008הקונדום מונע הריון ומחלות, אך לפעמים הקונדום נקרע או מחליק או משהו כזה. כל עוד הקונדום לא נקרע אפילו ממש קצת ובמהלך הסקס הוא לא החליק או משהו אז אין סיבה שתיכנסי להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הקונדום היה מולבש טוב
ד``ר עידן מיליצ`ר09/11/2008זה בסדר גמור!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- -שאלה-אנונימית05/11/2008
לפני שאני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין הוא היה עושה לי ביד ויורד לי וכמעט תמיד הייתי גומרת מזה.. ואז התחלנו לשכב, ועכשיו אני לא גומרת בכלל, לא מסקס ולא מכלום..זה מתסכל את שנינו=\ כי הוא ממש רוצה שאני אהנה והכל וכמובן שגם אני...הבנתי שרוב הנשים לא גומרות מסקס, אבל זה מוזר שעכשיו אני לא גומרת גם מעבודת יד, מה זה אומר? יש למישהו עצה אולי? זה ממש מעצבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה שלי תיקחי שליטה
אחת שיודעת05/11/2008על החיי המין שלך הרבה פעמים נשים לא גומרות בסקס כי בדרך כלל נותנות לגבר את כל השליטה או חלק מימנה ולא מנסות תנוחות בהן הן שולטות על החדירה ועל הכל,גם אני פעם לא גמרתי כמעט מסקס אם בן זוגי עד שחברה שלי המליצה לי לקחת את השליטה בידיים ולדפוק אותו איך שנוח לי ומאז אני גומרת כל פעם! וגומרת חזק מאד! בתנוחות בהן האישה למעלה לרוב יש הרבה יותר גירוי של הנרתיק ושל הדגדגן והאישה מבצעת את החדירה בצורה שהכי נוחה לה.אז נסי את זה ותחזרי אם תגובה אחרי שניסית.בהצלחה לך (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אנונימית06/11/2008תודה רבה:) אבל את זה אנחנו כבר עושים...אנחנו מגוונים בתנוחות ואני הרבה פעמים למעלה ונהנית מאוד אבל לא מצליחה להגיע לאורגזמה בשום מצב...זה מתסכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמשיכי ככה זה לא צריך להיות רק
אחת שיודעת06/11/2008מידי פעם,אני שמחה שאת מצליחה להינות ויכול להיות שאולי את לא מצליחה להשתחרר נפשית יעזור אם תספרי לי באיזה תנוחה בדיוק אתם עושים את זה כשאת למעלה.תנסי לספר עוד פרטים זה יכול לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשואלת
עוז4608/11/2008לא כל אחת יכולה להגיע לאורגזמה בקיום יחסי מין מלאים. למזלכם אתם יודעים כיצד להגיע לסיפוקיך ורק צריך להחליט אם ליפני המשגל או אחרי שבן זוגך יגמור.ואז בלא לחץ אולי תגלו את הנקודה היא המרגשת שגם את תגיעי לסיפוקך. אגב- ישנם ספרים ללימוד עצמי של גופך. ואולי לאחר שאת תדעי לספק את עצמך תוכלי להדריך את בן זוגך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית שלום
מירב שרון08/11/2008יתכן שמרוב שאת עסוקה בכך שאת רוצה להגיע לאורגזמה, את עושה לעצמך גול עצמי. עוד לפני הגעה לאורגזמה יש הרבה דברים שיכולים לגרום לעונג, במסגרת המשחק המוקדם, ואולי מרוב שאת עסוקה בלהגיע למטרה, את לא מאפשר לעצמך ליהנות מהדרך. אני ממליצה לך לרכוש את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. זה ספר שמאוד עוזר לנשים להתחבר למיניות שלהן ובאופן ספציפי פונה לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנשים יש לי שאלה דחוףףףףףףףףחסוי05/11/2008
יש לי נקודות שחורות על הפנים (שחורים) יש למישהו עצה?? או משו באזור ? כי זה מתחיל לשגע אותי !! תענו ליייייייייייייייייי !! פליזזזז....!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה יכול לגשת לקוסמטיקאית
יפעת מקלר05/11/2008במידת הצורך אפשר גם לגשת לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)