מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עצותאובדת עצות!28/10/2008
שלום..אני מרגישה מאוד מוכנה לסקס ורוב היום הנושא הזה מעסיק אותי. הכרתי איזה אחד והחלטנו להיפגש רק לפגישת סקס ובלי התחייבות. הוא בא אליי מרחוק וכשהוא הגיע התחלתי לפחד ולא עשינו. הוא מאוד נעלב ולא רצה לבוא לפה שוב למרות שאחרי כמה חודשים שוב ביקשתי ממנו. יש לציין שאני בת 16 ואני בתולה. אף פעם לא הייה לי חבר וגם לא התנשקתי.. אמרתי לבחור הזה שאני לא בתולה.. אני ממהרת לעשות סקס מזדמן כי אף פעם לא הייה לי חבר? אני גם ממש מפחדת שלא יהיה לי חבר ולא בעל כי אני דיי שמנה.. ואני מאוהבת באיזה אחד מהכיתה שלי כבר יותר משנה ואין מצב שאנשי אגיד לו ואני מתה להיות איתו ושהוא ידע את זה.. אוף.. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קחי את הזמן
סתיו30/10/2008אני גם ממש רוצה כבר אבל אל תדאגי זה יגיע כשזה יגיע. תנסי להנות בינתיים מנשיקות, ממגע עם בנים, ותכירי אנשים שיאהבו אותך כמו שאת. אני מכירה בנים שממש אוהבים בנות מלאות. כשתלמדי לאהוב את עצמך כמו שאת תראי שגם אחרים יאהבו אותך, את צריכה להעלות קצת את הביטחון העצמי שלך. אני אישית טיפה מלאה אבל אני חושבת שבנות מלאות זה סקסי. הרי בנים אוהבים תחת גדול וחזה גדול.. זה עדיף על הבנות האנורקסיות האלה שנראות כמו שלד. אל תדאגי, עם הזמן תלמדי להסתדר עם בנים. לא יצא לך שום דבר מסתם לשכב עם מישהו כי הפעם הראשונה רק תכאיב לך, וגם כמה פעמים אחר כך. עדיף לשכב בפעם הראשונה שלך עם חבר רציני ולא סתם אחד...תאהבי את עצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לעצותיה הנפלאות של סתיו
מירב שרון30/10/2008חשוב שאת תאהבי את עצמך. אם יש לך דימוי גוף ירוד, בוודאי שזה משפיע על הביטחון העצמי שלך. אני ממליצה לך להתחבר לעצמך, לגוף שלך ולמיניות שבך, וכשזה יקרה אז כל השאר גם יבוא. את יכולה בתור התחלה לרכוש לעצמך את הספר "לעצמך -מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך, ניתן לרכוש בצומת ספרים, מקווה שבעזרת הספר תלמדי לאהוב את עצמך קודם כל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהנתן28/10/2008
רציתי לדעת אני בן 17 ואם אני מאונן אז זה מוציא פצעי בגרות כי יש לי פצעי בגרות וכול פעם שאני מאונן זה ניראה לי כיאלו יוצא לי עוד פצעים רציתי לדעת אם זה נכון ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתן שלום,
יפעת מקלר28/10/2008אין קשר בין פצעי בגרות לבין אוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדניאלה28/10/2008
מאיזה גיל בד"כ בנות מתחילות לקחת גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכיון שהגלולה מכילה
יפעת מקלר29/10/2008הורמונים, התשובה לשאלתך תלויה במטרה שלשלמה לוקחים את הגלולה. אם זה למטרת מניעת הריון (המטרה העיקרית שלשמה הומצאה הגלולה) אז בנות לוקחות גלולות כשהן מתכננות להתחיל לקיים יחסי מין ,(אני מדברת כאן על בת במובן של נערה. ולא במובן של ילדה שעדין לא נכנסה לגיל ההתבגרות ועדין לא התחילה אצלה פעילות הורמונלית) כשבתקופה של היום מדברים כבר על גלאים צעירים, כשלא תמיד זה מותאם באמת לבשלות הנפשית. יש בנות, נערות, שלוקחות גלולות בלי קשר ליחסי מין, כדי להסדיר את המחזור החודשי, או בגלל שהן סובלות מפצעי בגרות מרובים.וגם כאן, זה לא קשור לגיל דוקא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
דניאלה30/10/2008אז זהו שבדיוק בגלל שהמחזור שלי לא סדיר הבנתי שגלולות יכולות לעזור. אבל אני יחסית צעירה- בת 16...ואחותי למשל רק בגיל 20 התחילה לקחת גלולות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על אוננות ועל פורנוילד27/10/2008
שלום, אני בן 13 (כמעט 14) ואני כמובן מאונן. אבל אני נורא חושש שהורי יתפסו אותי צופה בפורנו, למרות שזה די מובן מאליו שילדים בגיל ההתבגרות רואים. ניסיתי לאונן בלי, אבל זה לא כיף כמו עם.. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
noam@27/10/2008תראה, גם לי זה קורה. למזלי יש לי מנעול בחדר, אבל אבא שלי ממש כועס כשאני נועל. בכל מקרה, אם יש לך מנעול תנעל ואם אבא שלך כועס אז תגיד לו שזו זכותך. אם לא, אז תנקוט באמצעי בטיחות! תגיד לכל השפחה שחשוב לדפוק בדלת לפני שנכנסים לך לחדר.כמובן אל תגיד להם שזה בגלל האוננות... קודם כל שההורים שלך לא יחשדו תמיד תכין אתר אחר נגיד גוגל או משו מוכן כדי שאם ידפקו מהר מהר תצא מהפורנו.. בגלל לזקפה-אם אתה רוצה להסתיר אותה אז תזיז את הזין למעלה,תשים את הגובי של התחתונים והמכנסיים על זה ככה שייראה ישר.אם הוונת למה אני מתכוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילד שלום
מירב שרון30/10/2008כפי שnoam@ כתב לך, חשוב שתבקש מהמשפחה שלך שיכבדו את הפרטיות שלך ושידפקו בדלת לפני שהם נכנסים, אם אין באפשרותך לנעול את הדלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק סתכל על זה בפרופורציות!
ד``ר עידן מיליצ`ר31/10/2008זה לא מה שבדיוק קורה במציאות.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור....27/10/2008
יש לי שאלה, כבר זה החודש השלישי בערך שהמחזור שלי כל פעם מקדים בכמה ימים למשל לפני חודשיים הייתי אמורה לקבל ב8 או ב7 וקיבלתי ב3 ואז חודש לשעבר הייתי אמורה לקבל ב3 או 4 קיבלתי ב31... והיום התאריך 27 וקיבלתי מחזור והייתי אמורה לקבל עוד כמה ימים, האם יש סיבה לכך שהוא כל חודש מקדים וכמה ימים והולך אחורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור החודשי מופיע בדר"כ כל
יפעת מקלר29/10/200828 יום. ומכיון שבחודש יש 30 31 יום, מין הסתם לא תקבלי בכל חודש באותו תאריך....כלומר זאת אולי אשליה שהיא מקדים או מאחר. בכל אופן אם את רוצה לבדוק אם הוא סדיר אצלך,תערכי רישום ותבדקי כל כמה זמן הוא מופיע. יכול להיות שהוא מפיע אצלך כל 26 ימים או כל 32, וזה בסדר. דבר נוסף, בגיל ההתבגרות זה מאד טבעי שהמחזור לא יהיה סדיר, ולכן אין לך מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה !!!!חסוי27/10/2008
שלום!!!!!! אני בת 12 ויש לי חבר בין 17 והוא נורא רוצה לקיים יחסי מין איתי אבל אני בתולה ולא רוצה כל יום מחדש הוא דורש מה לעשות ???? צריך עזרה דחוף!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה את דפוקה?!
מישהו27/10/2008את רק בת 12! הוא בן 17 יש הפרש של 5 שנים! אני לא יגיד לך מה לעשות אבל כמה זמן אתם חברים? האם הוא באמת אוהב אותך?! ואם הוא רוצה לקיים איתך יחסי מין ולוחץ עליך סימן שלא אכפת לו ממך! אם הוא באמת היה אוהב אותך הוא לא היה לוחץ עליך!!! את עדיים צעירה מאד!! אני בן 13 ואין לי בראש אפילו באמת לבקש את זה ממישהי!! אל תקיימי איתו יחסי מין אם הוא לוחץ עליך כנראה שהוא לא באמת אוהב אותך!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
noam@27/10/2008אם את מוכנה, ואוהבת אותו והוא אותך.תעשו את זה.. אבל לפי הלחץ שלך נראה לי שלא!! אם הוא ככה לוחת עלייך ואת לא מוכנה אז אל תסכימי! ואם הוא ייגע בך בלי רשותך תיפרדי ממנו למרות שזה קשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואנה
אלודי28/10/2008לאן הדור מיתדרדר ילדה בת 12 יוצאת עם בן 17?! תקשיבי את צעירה והכל אני אל יגיד ל מה לעשות סך הכל החלטה שלך עם הוא אוהב אותך ואת אותו זה משהו אחד והשאלה היא ביכלל עם את מוכנה לזה למה ילדה בת 12 יכולה להיות לא מוכנה לזה את קיבלת ביכלל מחזור למה ליפני שמקבלם מחזור אסור לישכב וכמה זמן אתם ביחד למה לבן 17 אין מה לחפש עם ילדה בת 12 חוץ מלזיין אותה זה מה שהרוב עושים הגדולים תיזהרי למה את יכולה להיתחרט על זה מאוווד בעתיד וגם ליבכות ולהיות בחרדה אני אומרת לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום בעיה שתחכו אם זה קצת
איש הקש28/10/2008במקום חדירה מלאה תתקדמו שלב שלב הוא יעשה לך קצת ביד את קצת לו תתקדמו לאט לאט בקצב במתאים לך אם בכלל,חשוב שתזכרי לעולם אל תתני סקס סקס זה לא דבר שאת נותנת זה דבר שאת עושה אם מישהו ואת אמורה להינות וזה חשוב לא פחות מאשר ההנאה שלו לכן כל עוד לא נוח לך כשתרגישי בנוח תעשי איתו סקס ותאמיני לי לא יהיה לך מה להילחץ כי זה יקרא בהנאה ולא כאיזה משהו שאת צריכה לעשות בישבילו.בקשר למה שאדולן אמרה אל תקשיבי לאנשים כמוה את לא אמורה לחוש כקורבן ושום חרדה כשאנשים מכניסים לעצמם לראש שהם קורבנות ושהתעללו בהם מינית כביכול וכדומה אז הם באמת יהיו ככה תיזכרי תמיד לקחת את הענינים בצורה שקולה ולא להתחרפן רק מעצם המיקרא ולחשוב ישר שזה משהו רע ושפגעו בך כביכול זה לא רק לא נכון זה רק יפגע בך.אני מגיב לך בתור ילדה למרות שיש לי תחושה שזה ילד שעובד עלינו "אני 'צריך' עזרה דחוף!!!!"אבל בכל מיקרא אם את לא עובדת עלינו תקשיבי למה שאמרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה!!!תייזהריי..
ילדהההP:29/10/2008שמעי חמוודה... אני בת 14.. ויש לי חבר בן16 ולומרות שהוא גדול ממני הווא לא דורש ממני.. אני אפילו דיברתי איתו בקשר לזה.. והוא אמר לי שזה לא דחוף לו... ושהוא יחכה לי כמה שצריך.. P: לדעתי אין לך מה לעשות עם מישהו שיותר גדול ממך ב5 שנים!!! לכי ת'דעי מה הוא עושה כשאתה לא איתוו?~!!. לדעתי הוא מנצל אותך.. בלי לפגווע אני חושבתת שאת צריכה לגמור כם זה.. לנער בן 17 אין מה לעשות עם ילדה קטנה בת 12~~
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה רע? שיזדיינו ומקסימום יפרדו
כ29/10/2008היא לא צריכה להיפגע מזה ומה הקשר לא יודעת מה הוא עושה שהיא לא איתו את יודעת מה חבר שלך עושה שאת לא איתו? אולי הוא בוגד בך ואת לא יודעת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום, אני מציעה שתהיה נאמנה
יפעת מקלר29/10/2008לרצונותיך ורגשותיך. אם את לא מוכנה לקשר מיני עדין, אז אל תעשי את זה. מאד חשוב שלא לקיים יחסי מין ממקום של לחץ וכפיה. אני מצטרפת לשאלה ששאלו אותך כאן בפורום- מה לילדה בת 12 ולנער בין 17? בגיל מבוגר יותר ,פער של 5 שנים הוא שכיח וזניח. בגיל שלך, פער כזה הוא מאד משמעותי. את רק בתחילת גיל ההתבגרות,ובאופן טבעי, עדין לא בשלה ליחסי מין ,והוא כבר בתוך גיל ההתבגרות עם דחף מיני. את בודאי רואה בעצמך את הפערים בינכם, שבודאי קיימים בעוד תחומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום אז מה אם היא בת 12
כ29/10/2008מה זה בשלות למין זה שרוצים מין ומודעים להשלחות ואיך להתמודד איתם(לגדל ילדים או להשתמש באמצעי מניעה)זה לא מסובך פשוט מקשקשים על זה כשרוצים להביא היגיון לנורמה החברתית הזאת בעוד שאין לה ממש היגיון או צורך,העובדה שבמדינות שונות בעולם התפיסה של הגיל בוא"בשלים למין" שונה כמעט מקצה לקצה מוכיחה שאין שום בסיס הגיוני כלשהוא לנורמה המפגרת הזאת בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריך עזרה מהרחסוי27/10/2008
שלום! אני בן 12 ואני חולה על סקס רואה תוכניות סקס בטלוויזיה ונמשך אני חייב לנסות זאת עם זה בסדר בגילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשוובה..
noam@27/10/2008עזוב אותך בגיל הזה, אני די בטוח שקשה להיות מוכנים לסקס בגיל כזה. תחכה שנתיים שלוש ותיקח את זה לאט. יש עוד מליון ילדים חרמנים כמוך גם יותר קטנים ממך אבל צריך להתאפק וצריך שהפעם הראשונה לשך תהיה עם ילדה שתאהב אותך ואתה אותה ושיהיה יחס טוב וכבוד הדדי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
חסוי27/10/2008יש לי חברה והיא די רצינית היא גם נורא רוצה לנסות מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה ממש רוצה
מישהו27/10/2008מבחינה חוקית אסור לקיים יחסי מין מתחת לגיל 17 וחצי אבל אם אתה ממש רוצה וחברה שלך אוהבת אותך ואתה אוהב אותה. אבל באמת! אתה יכול לבקש ממנה למצוץ לך לקטינים מותר לקיים "סקס יבש" כלומר ללא חדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזוב גיל
noam@27/10/2008עזוב אותך גיל.זה באמת לא משנה. חח אפחד לא יעניש אותך אם עשית סקס מתחת לגיל 16 או 17 ואפחד גם לא ייגלה אם לא תספר לכל העולם ואישתו. אם אתה מרגיש מוכן אתה יודע הכל וזה אז אין בעיה. אבל תעשו סקס יבש. בגיל הזה אתם לא מודעים לכלום, לא לגלולות לא לקונדים לא להריון לא לכלום זה ממש מסוכן! לך על בטוח, ותעשו סקס יבש. שזה מישמושים נשיקות אולי מציצות עשיות ביד וכאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסחסוי27/10/2008
שלום לך! אני בן 14 וקיימתי לא מזמן יחסי מין עם חברה שלי היא אמרה לי שהיא עקרה אבל לא ירד לה שום דם ולא כלום האם היא עקרה ??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי
noam@27/10/2008עקרה? איך היא יכולה לדעת בגיל כזה..? אולי התכוונת בתולה?? אם כן אז בפעם הראשונה לא חייב לרדת דם, רק אצל חלק מהנשים יורד דם כתוצאה מקריעת הקרום שזו מין חתיכת עור..וגם לפעמים הקרום לא נקרע בפעם הראשונה.. וגם אם היא באמת עקרה אז לא חייב לרדת דם.אם אתה לא יודע עקרה זה מישהי שלא יכולה ללדת בכלל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר קטןדודו26/10/2008
שלום. אני בן 17 וחצי ואני מאוד מודאג מגודל איבר מיני שהוא 13 ס"מ ועובי יחסית דק רציתי לדעת אם זה איבר מיני יגדל עוד? ואם לא מה אפשר לעשות כדי שהוא יגדל תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מהירה
דודו26/10/2008שלום. יש לי עוד שאלה עדיין לא קיימתי יחסי מין וכשאני מאוננן אני גומר תוך דקה אחת ואני מפחד שזה ישפיע על הפעם הראשונה שלי בסקס ואם זה נורמלי ואיך אפשר לטפל הזה תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר קטן 2
דודו27/10/2008שלום. יש לי שאלה : אם אפשר לענג אישה אם 13 ס"מ ועובי יחסית קטן? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
noam@27/10/2008כן בטח שאפשר.. גם אם העובי ממש אבל ממש קטן אפשר למרות שזה קשה. בכל מקרה העיקר הביצועים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
???27/10/2008אחי יש אפשרות להגדיל את איבר המין ע"י איזשהוא מש/הוא שמחברים לך לזין אני לא יודע בדיוק אבל נראה לי שהרבה עושים את זה (זה לא פודע בתפקוד שלו...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםנתן26/10/2008
מה מחירו של קונדום דורקס ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
....26/10/200845 שקל =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על גלולותאלודי26/10/2008
אני לא מבינה יאך מישתמשים בגלולות לוקחים כל יום במשך חודש??? וגם עוד שאלהבזמן שאני לוקחת את הגלולות אני יכולה לישכב חופשי בלי לחשוש? תודה(;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי נטילת גלולות
מעיין28/10/2008את לוקחת את זה 21 ימים, ואז יש הפסקה של 8 ימים- בהם יש מחזור. לגבי הגנה: הגנה מהריון אצל נשים זה כן- גלולות, אבל מפני מחלות מין זה: קונדום!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
אלודי28/10/2008היתכוונתי לחשוש מלא להיכנס להריון לא ממחלה חח ואני מתחילה לקחת גלולות מהיום שאני שוכבת עם אותו האחד?! המחזור שלי לא סדיר אז כשמתחיל המחזור אני מפסיקה בנטילת גלולות חייב 8 ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מתחילה את החפיסה ביום
יפעת מקלר29/10/2008הראשון של הופעת המחזור (הדימום) ולוקחת כל יום , באותו זמן, במשך 21 יום עד שנגמרת החפיסה.כשנגמרת החפיסה, תקבלי מחזור תוך מספר ימים, ואז חוזר חלילה. לוקחת גלולה ביום של הופעת הדימום. ברגע שאת מרגישה שאת מוכנה לקיים יחסי מין את מתחילה לקחת באופן סדיר כל חודש גלולות, בלי קשר אם קיימת באותו יום יחסי מין או לא. (לדוגמא, אם למשל החבר בצבא, ואתם מקיימים יחסי מין פעם בשלושה שבועות, עדין את צריכה לקחת באופן סדיר גלולות מידי חודש בחודשו) ברגע שאת מפסיקה, את לא מוגנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולהירדן26/10/2008
שלום לך, האים צריך לקחת גלולה למניעת הריון ממש בדיוק באותה שעה על הדקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירדן שלום
מירב שרון29/10/2008רצוי להקפיד לקחת יום יום פחות או יותר באותה שעה (לא חשוב שזה יהיה על הדקה), כך גם זה הופך לחלק מהשגרה ולא מפספסים לקחת גלולה. חשוב שאם לוקחים גלולות לא מעשנים כי שילוב בין השניים מהווה גורם סיכון לקרישי דם ולשבץ מוחי. להלן הסבר - "שימוש בגלולות למניעת הריון במינוני אסטרוגן נמוכים אינו מגביר את הסיכון לאוטם שריר הלב בקרב אלו אשר אינן מעשנות או מעשנות קלות. אולם, מעשנות כבדות אשר משתמשות בגלולות למניעת הריון נמצאות
בסיכון גבוה ללקות באוטם שריר הלב. כך עולה ממחקר אשר מתפרסם ב-
Archive of Internal Medicine"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןירדן26/10/2008
שלום רב, רציתי לשאול אים אני משתמשת בגלולות וגם קונדום ביחסי מין. אני יכולה להיות בטוחה מהריון. ואני לא צריכה לקחת פוסטינור כי אני פשוט דואגת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לירדן
noam@26/10/2008זה בטוח במאה אחוז גם להרין וגם למניעת מחלות מין. אם אתם כמובן משתמשים בזה ומקפיגים על זה כמו שצריך. כל עוד לא קרה מקרה מיוחד שבעקבותיו יכול שלהיות שמשהו ויכול להשתבש ואולי תכנסי להריון רק אז תקחי פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדומיםנתן26/10/2008
שלום רציתי לדתע מה מחיר של קונדום ?? ואיזה סוג של קונדום אתם ממליצים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
אלודי26/10/2008תלוי יש מחירים שונים לגמרי כי זה חברות שונות של קונדומים אני מציאה לך "דורקס" הכי בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדומים
נתן26/10/2008ומה מחירו של דורקס ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהדנה26/10/2008
אני בת 17, ומאז שאני זוכרת את עצמי השפה הפנימית שלי באיבר מין מדובללת (רק אחת) היא גם ארוכה וגדולה יותר מהשניה. האם זה נורמלי (כמו שאוזן אחת גדולה מהשניה?) או שאני חייבת לפנות לרופא? אני בקשר רציני כבר חצי שנה ואני מתכוונת להתחיל לקיים יחסי מין בקרוב, זה ממש יגרום לי למבוכה , האם יש איזשהו הליך שאני יכולה לעשות על מנת שזה יראה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזבי אותך.
noam@26/10/2008עזבי אותך עכשיו סיבוכים. אם הוא אוהב אותך ואתם שניכם מוכנים לקיים יחסי מין אתם לא תפסיקו בגלל דבר כזה. למי אכפת? אם הוא אוהב אותך נראה לך שיהיה אכפת לו? חוץ מזה, לא ממש רואים דברים כאלה וזה לא מפריע לגירוי המיני שלך, זה מה שחשוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)