מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי,שאלה בקשר לסרטי פרונו.בקשה תשובהמיכל04/11/2008
תמיד אומרים שסרטי פרונו הם לא כמו שבמציאות, למה הכוונה? לא הבנתי מה ההבדל? אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
noam@04/11/2008אומרים שהם לא כמו במציאות בגלל שבסרטי פורנו כאילו הכל טוב והביצועים הם מעולים וכולם גאונים בסקס. זה נכון סרטי פורנו יותר טובים בד"כ מהמציאות כי כולם שם יותר גמישים ויותר מנוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפורנו...
ד``ר עידן מיליצ`ר09/11/2008האיברים גדולים יותר, האורגזמות מהירות ורבות יותר, הנשים והגברים יפים ומבצעים ביצואים אחולמניוקי...
בקיצור החיים זה לא סרט!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המין שלי והשפיךשלומי03/11/2008
שלום. אני בן 16 כיום יש לי איבר בין 12-13 בערך בעובי של שתי אצבעות. אין לי זקן , יש לי שיער בבית שחי ובאיבר המין, בבטן ובחזה אין כמעט כלום רק שיערות מאוד קטנות שבקושי רואים. בזמן האחרון אני מאוד מוטרד ומדוכא מאיבר מיני אני מרגיש שהוא מאוד קטן ואני לא יודע אם הוא עוד יגדל.אני יודע שההתפתחות שלי היא איטית יותר משל נער רגיל למרות שגובהי הוא מטר 73-75. אז שאלותי הם כאלה: 1.אם השפיך שלי שקוף זה אומר שעוד לא התפתחתי עד הסוף? 2.האם יש סימנים שמראים שהגעתי להתפתחות המינית המקסימלית שלי? 3.והאם יש מצב שאני ישכב עם בחורה והיא פשוט לא תרגיש שאני חודר וזה לא יהיה לה נעים ?? תודה רבה מראש. מקווה שתענו לי מהר למה זה מאוד דחוף לי. תודה שלומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה..
noam@03/11/2008אז התשובות שלי אליך: 1.זה אומר שלא הגעת לסוף ההתפתחות (בהקשר הזה כמובן) אבל אל תדאג, השפיך שלך יהפוך עוד קצת זמן ללבן יותר. 2.אממ לא יודע אם יש סימנים, אבל יש גילאים מסוימים של סיום ההתפתחות. למשל איבר המין גדל עד גיל 21, ומסימיים לגבוהה בגיל 24 או משהו כזה אני לא ממש בטוח. 3.אם יותר אבל יותר מידי רטוב לה שם היא תרגיש פחות, אבל בכל זמן היא תרגיש. מרגישים יותר עם איבר המין יותר עבה.ובלי קשר לשאלות- אל תדאג, איבר המין שלך יתפתח עוד, למרות שהוא כבר בטווח הנורמה. אין לך מה לדאוג בקשר לכלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לnoam@שלום02/11/2008
אתה יכול בבקשה להגיד לי בן כמה אתה רק עם אתה מסכים בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלום.
noam@02/11/2008חח אני מעדיף שכל הפרטים שלי הישארו חסויים, אבל אל תדאג, אני לא ילד חרמן בן 7 שמנסה לעזור מתוך שיעמום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה בבקשהשלום02/11/2008
אני בן 20 אולי זה נשמע קצת מוזר אבל כבר נימאס לי מכל הסרטים האלה של הסקס הכל אותו דבר אני אוהב בנות עם טייץ צמוד ואני לא מוצא תמונות וסרטים עם אתם יכולים בבקשה לעזור לי למצוא סרטים של בנות בטייץ צמוד אני מאוד מאוד יודע לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלום.
noam@02/11/2008לא נראה לי שאנשים יתחילו לחפש לך סרטונים של טייץ, אבל אם נמאס לך מכל סרטי הפורנו הרגילים, תגוון קצת בקטגוריות, יש מלא קטגוריות של סקס.. העיקר בסרטי סקס זה לא ההתחלה שהן עדיין לבושות [בטייץ לצורך העניין] אלא הקטע שןה כבר עירומות XP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני01/11/2008
חבר שלי אומר שאנחנו צריכים להתנשק יותר ארוך, כמה זמן אורכת נשיקה ארוכה ממש?וכמה זמן לוקח סקס בממוצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו כבר,פליז!
אני01/11/2008אשמח אם תענו כמה שיותר מהר!תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה משנה
כ02/11/2008תעשי כמה שנוח לך וזהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי!אני01/11/2008
אני בת 15, אני בחורה יפה, בלונדינית, עינים כחולות, גבוהה ורזה, הציעו לי חברות הרבה פעמים וכל הבנים תמיד מסביבי, וזה בדיוק הבעיה זה גורם לחברות לקנאות והם מתרחקות ממני וכך יוצא שאני רוב הזמן בחברת בנים וזה לא מוצא חן בעיני חבר שלי, וגם הוא כל הזמן רוצה לשכב ואני מפחדת להכנס להריון אז אני לא מסכימה וזה די מעצבן אותו,מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
noam@01/11/2008אני הייתי מציע לך דבר ראשון אולי להתרחק קצת מהבנים, ולעבור יותר להסתובב עם הבנות. תמצאי רק חברות קרובות שאת יודעת שכמה שהן יקנאו הן לא יפסיקו להיות חברה שלך, ותתרחקי מאלה שחברות שלך בגלל סיבות אחרות! דבר שני- אם את לא רוצה לשכב עם חבר שלך אל תשכבי!! רק שאת תהיי מוכנה תשכבי איתו, ואם הוא חבר טוב הוא לא יקנא כי בנים אחרים מתמרחים עלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מעצבן זה שכל אחת אם שיער
כ02/11/2008בלונדיני ישר חשים מימנה ובאים אליה זה דבילי לגמרה בכל מיקרא קחי גלולות ולא תכנסי להריון לא שמעת על אמצעי מניעה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצות!
אני02/11/2008שמעתי, אבל אני לא הכי סומכת על זה, וזה מגעיל,ואני רוצה להיות בטוחה ב-100% שאני לא יכנס להריון, אפשר לסמוך על זה?קונדום מספיק יעיל או שצריך גם גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.
noam@02/11/2008עזברי אותך קודם כל אמצעי מניעה. את מוכנה או לא!? אם את באמת מוכנה ורוצה מרצון שלך לא בגלל שחבר שלך לחוץ בקשר לזה רק אז תעשי איתו סקס. אם את רוצה להיות מוגנת 100% מהריון תשתמשי בגלולות ובקונדום, וכך את מוגנת גם מהריון וגם ממחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי גלולות ואת בטוחה
כ02/11/2008ומה מגעיל בזה בסך הכל גלולה או קונדום.וזה בטוח מאד מה את עוד רוצה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסאנונימית..01/11/2008
ערב טוב התחלתי לקחת גלולות פמינט ביום רביעי הקודם [29 לחודש..אוק'] רציתי לדעת אם אני כבר יכולה לעשות סקס ביום שישי הבא?[8 לנובמבר] הגלולות ישפיעו עד אז..? [ד"א... נהיה עם קונדום]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר *טעות
אנונימית..01/11/2008לא ביום רביעי התחלתי לקחת... ביום שני- שזה באמת ה29 לאוק'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת שוב, ביום רביעי התחלתי לקחת
אנונימית..01/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למישהו.
noam@01/11/2008תראה, אני היית מציע לך שתהיו חברים. כלומר תגיד לה שאתה אוהב אותה. אם עכשיו לא תהיו חברים, ועכשיו היא אוהבת אותך וגם אתה פעם אהבת אותה אז אתה ממש מפסיד! תגבירו הילוך, תהיו חברים ותראה מה יקרה. צריך לקחת סיכונים בחיים! לפי מה שאתה אומר אני רואה שאתה מתלבט כי אתה עכשיו לא ממש אוהב אותה או מחבב אותה כמו שהיא אותך, אבל אני חושב ומציע לך שכן תהיו חברים. מה יש לך להפסיד? גם אם הסיפור לא ילך, אם היא חברה וידידה טובה אתם תמשיכו להיות ידידים טובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה טעיתי במיקום ההודעה.
noam@01/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה!!!!!!!!!אובדת עצות!01/11/2008
שלום יש לי בעיה.. אני ילדה, בת 16 עוד פחות מחודש..ואני שמנה! אני שמנה מאז שאני זוכרת את עצמי וזה רק הולך ומחמיר עם השנים.. כשהייתי בת 11 התחלתי לאונן ומאז לא הפסקתי..אני צופה בסרטי סקס ויודעת על סקס כמעט הכל... אז ככה, הבעיה שלי התחילה כשהכרתי מישהו..הוא גר רחוק מהעיר שלי וגדול ממני ב8 שנים. הכרתי אותו שנה שלמה, דיברנו כל יום בטלפון וראינו אחד את השניה במצלמת אינטרנט, התפשטנו ונהיו ממש קרובים ואני ממש אוהבת אותו. יום אחד קבענו להיפגש ולקיים סקס בלי שום התחייבות, רק למען הנאה. אמרתי לו שאני לא בתולה, למרות שאני כן וכשהוא הגיע התחלתי לפחד ובסוף לא שכבנו. אני בחיים לא התנשקתי, וכאמור אני בתולה.. אני מפחדת שבגלל שאני שמנה אני לא אמצא חבר לעולם ולא אקיים יחסי מין ולא אתנשק ולא אמצא בעל.. האם מיהרתי לעשות סקס עם אדם שפגשתי פעם ראשונה בגלל שאני יודעת שאולי בחיים לא יצא לי לעשות שוב ולהרגיש גבר ליידי בגלל שאני שמנה? למה גברים נרתעים משמנות? מה, אנחנו לא בנות אדם?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאובדת עצות
noam@01/11/2008אוקיי דבר ראשון בקשר לאיש ההוא שפגשת- הפעם הראושנה של סקס היא חשובה לאישה, לפי דעתי לפחות. את צריכה שהפעם הראשונה תהיה עם מישהו שאת אוהבת והוא אוהב אותך, ושיהיה עם מחויבות לא סתם איזה מישהו שאת מכירה מרחוק. בקשר לזה שאת שמנה-איש שבאמת אכפת לו מאופי יותר מיופי לא יהיה לו אכפת מזה שאת שמנה, וזה יותר טוב כי אנשים שמעדיפים אופי על יופי הם בד"כ אנשים יותר טובים נחמדים ומוערכים. את צריכה ללמוד להיות שלמה עם הגוף שלך, אם לא זה יוריד לך מהביטחון העצמי ומהערך שלך אל עצמך! ובלי קשר, אם יש לך בעיה נורא חמורה עם היותך שמנה אז תעשי דיאטה, תעשי הליכות עם חברות אולי תלכי למכון כושר ותאכלי בריא. זה יעזור לך לא רק מבחינת סקס אלא יותר מבחינת בריאות בכללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שתדעי שעדיף שמנות על פני
כ02/11/2008אנורקסיות שדומות לשלדים מהלכים זה שאת שמנה לא אמור לפגוע בביצועים שלך בסקס או ביופי שלך אני ראיתי לא קצת שמנות שנראות מעולה והרבה יותר טוב מרזות אחרות,אל תפחדי מסקס קחי אמצעי מניעה ותדפקי לו את הצורה!.ותיזכרי אל תיתני לעובדה שאת שמנה להוריד לך את הביטחון!.בהצלחה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאובדת עצות לnoam@
אובדת עצות!02/11/2008תודה לך אבל זה נראה לך פשוט לעשות הליכות ולאכול בריא? אם זה הייה כמו שזה נשמע כולם היו רזים! דיאטה זה אחד הדברים הכי קשים בעולם שדורשים משמעת עצמית, כח רצון והרבה מאמץ זה ממש לא קל כנראה שאני יאלץ לחיות שמנה... למרות שאני לא סובלת את איך שאני נראית. סעמק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתושבה חזרה.
noam@02/11/2008תאמיני לי שאני יודע כמה זה קשה להרזות, גם אני פעם ניסיתי יותר להרזות. אבל אם זה כל כך מפריע לך עד שזה מגיע לחיי המין שלך צריך קצת רצון ואמון שתצליחי להרזות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 13חסוי01/11/2008
שלום אני בן 13 וחמישה חודשים ואורך הזין שלי הוא 14 ס"מ האם זה בסדר? ומה הממוצע של ילד בגילי ?? תוודדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא גדול
מישהו01/11/2008אתה יודע מה הממוצע של זין של בנאדם בוגר בין 13-18 ס"מ כלומר שיש לך זין גדול תשמח!! והממצוע לגילך הוא אולי 9 ס"מ אז תשמח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
noam@01/11/2008לילד בן 13 זה במאת נחשב נורמלי ואפילו גדול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מביכה לרופא/מומחהרבקה01/11/2008
שלום לך יש לי שאלה קצת מביכה: האים ע"י זה שעושים צואה במהלך נטילת הגלולות יש מצב שהגלולה תרד יחד עם הצואה? ואים כן מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללינוי
noam@01/11/2008כשהגלולה נבלעת היא מתפרקת ומאיברים במערכת העיכול כגון קיבה עוברים כל מה שיש בגלולה למקומות שמיועדים לה. אז לא, גלולה לא יורדת בצואה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אני01/11/2008תודה רבה! נקווה לטוב, אגב-אני חדשה בפורום וממש התרשמתי לטובה!תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה....,..מישהו01/11/2008
יש לי בעיה שלא ממש קשורה לגוף יותר לנפש... בקיצור עברתי לחטיבה פני חודשיים אני בכתה ז עכשיו ויש ל ידידיה שהכרתי רק בתחילת שנה אנחנו יושבים אחד ליד השני ומדברים וצוחקים וכל זה אבל יש כמה בעיות... א.אמרתי לה שאני אוהב אותה בתחילת שנה והיא אמרה שהיא רוצה שניהיה רק ידיים וכזה זה היה בסדר מבחינתי זה היה כזה אהבה קצרה.. למבינים בקיצור אחרי איה חודש היא אמרה לי שהיא מחבבת אותי מאד אז אמרתי לה מה שהיא אמרה לי שאני רוצה ניהיה ידידים ועכשיו אני מרגיש שהיא עדיין אוהבת אותי ואני רוצה שניהיה רק ידידים אבל באמת! מאד כיף לי איתה אבל בתור ידידים.. לא יותר מזה. ב.מאז שעברתי לחטיבה מצבי החברתי נעה בהרבה יותר טוב! אני ממש כמו "מלך הכתה" עכשיו אבל בלעדיה אני מרגיש כאילו אני חנון שכועס על כל העולם.. בלעדיה לא טוב לי.. ואני יודע שאני לא אוהב כלומר כן אבל לא יותר מאהבה שלי ידידים אם אתם מבינים.. בקיצור(טוב לא עשיתי את זה ממש בקיצור סליחה על החפירות) למה זה ככה לעוד משהו זה קרה?! לעזאזל אני מתגעגע אליה.. נ.ב דרך אגב אני בן 13
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Kמה אף אחד לא עונה?!
מישהו01/11/2008זה ממש דחוף!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למישהו
noam@01/11/2008תראה, אני היית מציע לך שתהיו חברים. כלומר תגיד לה שאתה אוהב אותה. אם עכשיו לא תהיו חברים, ועכשיו היא אוהבת אותך וגם אתה פעם אהבת אותה אז אתה ממש מפסיד! תגבירו הילוך, תהיו חברים ותראה מה יקרה. צריך לקחת סיכונים בחיים! לפי מה שאתה אומר אני רואה שאתה מתלבט כי אתה עכשיו לא ממש אוהב אותה או מחבב אותה כמו שהיא אותך, אבל אני חושב ומציע לך שכן תהיו חברים. מה יש לך להפסיד? גם אם הסיפור לא ילך, אם היא חברה וידידה טובה אתם תמשיכו להיות ידידים טובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש למישהו עוד דעה?
מישהו02/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרי לילה אצל נשיםסתיו01/11/2008
האם זה נורמלי שגם לבנות יהיה קרי לילה? קמתי לפני שבוע אחרי חלום אירוטי לפי מה שאני זוכרת, והייתי ממש רטובה. אני בת 17 וזה קרה לי פעם ראשונה עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסתיו
noam@01/11/2008כן, גם לבנות יש קרי לילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזר ליעזרו לי בבקשה31/10/2008
אני רוצה להגיד לך תודה רבה ויש לי עוד שאלה ואני מקווה שאתה תוכל לענות אליה כי זה שאלה שאיפשר ממש לדעת - איך אני יכול לדעת עם אני הומו????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.
noam@01/11/2008תראה, אתה עדיין בגיל ההתבגרות, ככה שהזהות המינית שלך (סטרייט או הומו) עדיין בשלבים סופיים. אם אתה אוהב בנות, הייתה לך חברה או שתיים ובאת אהבת אותן, ואם אתה יותר נהנה לראות סרטי פורנו של נשים מאשר של גברים, אז אתה כנראה לא הומו. חכה עד סוף גיל ההתבגרות, אין לך מה להילחץ מהעניין הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכולםשי31/10/2008
יש לי ידידה שממש אני מאוהב בה עד מוות ויש לה חבר וכל הזמן שרואה אותי היא מלטפת אותי מה זה אומר? ומה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי
noam@31/10/2008תראה, יכולות להיות כמה סיבות לזה. הראשונה שהיא סתם מלטפת אותך כי אתה ידיד שלה, בלי קשר לאהבה. השניה זה שהיא אולי דלוקה עלייך קצת, אבל אתה צריך לדעת לפי סימנים אחרים אם היא מאוהבת בך או לא. למשל איך שהיא מדברת איתך, איך שהיא צוחקת מהדברים שלך וכדומה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה ממושכתצריך עזרה31/10/2008
מלפני 3 דיללתי שיער מהישבן ויום לאחר מכן יש לי הרגשה שלא עוזבת אותי: אני מרגיש גזים שלא יוצאים מין לחץ בישבן וזה לא עוזב אותי כבר הרבה זמן וגם אני שאני משתין אז אני מרגיש שאני מתאמץ מהשרירים בישבן כדי להוציא ואני באמת לא מדמיין וזה לא כמו לפני ואני בטוח שיש משהו אני חייב עזרה. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
צריך עזרה01/11/2008אין לאף אחד מושג מהמומחים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)