מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידבקותחסוי20/08/2012
יש מצב להדבק במחלת מין מלרדת למישהו/מישהי?
ולהפך, מכך שירדו לך?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה היא כן
מירב שרון20/08/2012אפשר להידבק במחלות מין על ידי קיום יחסי מין אוראליים. לכן יש אפשרות לקנות קונדומים בטעמים לצורך מין אוראלי בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולמישהי?
חסוי23/08/2012איך אפשר להיות מוגן מלרדת למישהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי בטוח
מירב שרון23/08/2012לעשות מין אוראלי בטוח לאישה זה קצת יותר מסובך. יש אפשרות להיעזר באביזר שיכול לשמש כאמצעי מגן בזמן מין אוראלי - dental dam (לא יודעת איך לתרגם לעברית). זו יריעת לטקס דנטלית שמשלבישים על הנרתיק בזמן מין אוראלי. נכון - זה לא הדבר הכי נעים לעשות, מין אוראלי עם יריעות לטקס, וזה הרבה פחות בטוח מאשר פשוט לגשת ולהיבדק למחלות מין מה שניתן לעשות בכל סניף של קופת חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוננתנוי19/08/2012
שלום אני נוי בת 14 ואני מאוננת .. בלילה שאני לא מצליחה להרדם אז יש רעשים שאני מאוננת כאילו שאני מכניסה ומוציאה.. ואני מפחדת שההורים שלי יגלו ..
גם נגיד אני נצאת הרבה זמן במקלחת כי יש לי שינווי זרם ויש זרם חזק כך שזה כמו זין ועד שאני גומרת לוקח זמן .. והם תמיד שואלים למה אני הרבה זמן במקלחת וגם אני רואה אתרי סקס שאני מאוננת ביום (כמובן שאין אפחד בבית) האם יש אפשרות שהם יכולים לראות בסוף החופש או בכלל לאיזה אתרים נכנסתי ? ותשובה גם לזה שאני מפחדת שיגלו ..
בתודה נוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוי שלום
מירב שרון20/08/2012אני מבינה ממך שאת חוששת שישמעו אותך מאוננת בלילה בגלל הרעשים...אולי את יכולה לישון עם רדיו דלוק? מה זה נקרא הרבה זמן במקלחת? חבל על המים של הכנרת...לגבי גילוי אתרים, תלוי עד כמה הורייך מבינים באינטרנט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אנאליגיל19/08/2012
שלום לאחרונה התחלתי לקיים עם חברתי מין אנאלי אך כאשר מתרחשת החדירה היא ישר מוציאה אותי ואומרת שיש לה חשק עז לפיפי ורצה לשירותים רציתי לדעת מה אפשר לעשות על מנת למנוע את זה ואם זה בכלל בסדר שזה קורה לה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אנאלי - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר19/08/2012יתכן ויש לחץ פנימי הנותן תחושה ורצון לשתן. יהייה נכון שהיא תיתן שתן לפני קיום מגע ואז תראות האם זה חוזר על עצמו.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי
גיל19/08/2012היא הולכת לאחר כל חדירה כזאת לשירותים ועושה פיפי יש לה חשק כל פעם מחדש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר31/08/2012אז מה אתה רוצה שאגיד לך?......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה עם החברהאנונימי18/08/2012
אני בן 15 יש לי חברה והתנשקנו בפעם הראשונה...
5 דקות אחרי זה היא התקרבה אלי ורצתה להתנשק והזזתי אותה וייבשתי אותה..
כי חשבתי שאני ממש עומד לגמור (!!) ואני לא יכול לעשות את זה..
היא נעלבה ונפגעה והיא לא מבינה למה עשיתי את זה..
מה אני יכול לעשות שזה לא יקרה לי??
אני מתוסכל!
:( :(
עזרה דחוף תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה עם החברה - תגובה
דניאלה פרייפלד19/08/2012חשוב לדבר איתה. ..
לומר לה שההתנהגות לשך אינה קשורה בה ושאין לה סיבה להיפגע.....
לגבי מה שקורה לך אם כל האי נעימות, ויש ,זה טבעי ,היא מגרה אותך
אם אתה עד כדי כך מגורה אולי כדאי לך לאונן לפני
שאתה פוגש אותה או לחשוב על דברים ש״דוחי" גירוי תנסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסוייייייייי16/08/2012
היי אני נער בן 16 וחצי עוד מאת 17 ויש לי שאלה עד איזה גיל גדל איבר במין האים עד גיל 21 באמת
והאים יש שוני בגודל האיבר ביני לבין בחור בגיל 21 זה ממש גודל עד הגיל הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר16/08/2012בעקרון איבר המין יכול לגדול עד סוף גיל ההתבגרות שזה גיל 21. אבל זה משתנה מאחד לשני.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה?שי15/08/2012
היי אני בת 14 ויש לי מדי פעם סוג של הפרשה על התחתונים
כאילו לפני שזה מתייבש זה דביק כזה ואחרי שזה מתייבש זה נראה כמו משחה על התחתונים
אני לא יודעת אם זה הפרשה נורמלית או שזה סוג של גמירה
כי בדרך כלל זה קורה לי אחרי שאני רואה סרטי סקס או מאוננת אבל לא תמיד
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה? - תגובה
דניאלה פרייפלד15/08/2012לפי התאור שלך ,אין לך ממה לדאוג....להסבר מדויק על ההפרשות תצתרכי לפנות בפורום -גניקולוגיה נערות...
נכון כשאת מגורה -במודע,לאחר סרטים או באוננות -יש הפרשות ,כך הגוף שלך מכין את עצמו בעתיד לחדירה ,הרטיבות מונעת כאב וגם עוזרת לחדירה.
ההפרשות שלך, ללא גירוי חיצוני , הן חלק מהתת מודע כלומר את לא יודעת אך המח שלך מצמשיכה להיות מגורה כתוצאה מהמשך הסרט או ראית בחור...אבל שוב זה לא כל ההסבר ולכן אם את מאונינת לדעת יותר לפנות לאתר ג.נערות
לגבי סרטי סקס האם את מתכוונת לפורנו אם כן אני ממליצה לך לא לראותם יש לרוב השפעה שלילית על העולם המיני הנשי/גברי ועל קשר מיני בכלל חבל.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה...אני14/08/2012
היי שלום. אני בת 18 וחצי ונמצאת עם החבר הנוכחי חודש וחצי בערך. היו לי כבר כמה בחורים לפניו ואני יחסית 'מנוסה' בסקס... אף פעם לא היו בעיות מיוחדות.
אני והחבר שלי שכבנו כבר כמה פעמים והיה נפלא... בשתי הפעמים האחרונות שנפגשנו (קשר ממרחק... לפני שבועיים ולפני שלושה..) התחלנו לשכב ותוך כדי החדירה והלהט והכל פתאום מפסיק לעמוד לו ואנחנו מפסיקים. זה ממש מבאס!! הוא טוען שהוא עייף, וגם נראה מבואס ולא ממש יודע להסביר מה קורה לו. זה קרה כמה פעמים ואני רוצה לדעת מה יכולה להיות הסיבה לזה ואיך אפשר לעזור לו.. ולשנינו. אני שוב מציינת שכבר שכבנו כמה פעמים בלי בעיות, כך שזה לא פחד של פעם ראשונה או משהו כזה. הזקפה יורדת לו אחרי המשחק המקדים ואחרי ששנינו להוטים והכל סבבה וכבר ממש שוכבים.
אשמח לעצות... תשובות... תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאני שלום
מירב שרון14/08/2012אני מציעה שתדברי איתו על זה..תשאלי אותו האם זה קרה לו בעבר? אולי יש איזה דפוס למשל שזה קורה לו כאשר הקשר נעשה יותר רציני מבחינתו....אם זה קורה לו עכשיו וזה לא קרה לו בעבר אז מספיק שזה קרה לו פעם אחת איתך כדי שזה עלול לעורר אצלו מה שנקרא "חרדת ביצוע"...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעמום בסקסאנונימי12/08/2012
היי,
אנחנו זוג כבר שנה וחצי אנחנו בני 17 ואנחנו שוכבים כבר שנה. אנחנו רוצים לרענן את חיי המין שלנו ולא יודעים איך. אנחנו יודעים שאנחנו נשמעים כמו זוג נשוי, אבל זה לא שאנחנו לא נהנים מהסקס, אנחנו נהנים! אבל רוצים קצת גיוון. ניסינו הרבה תנוחות אבל זה לא שינה הרבה. אנחנו צריכים עצות.
מיכל ואיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעמום בסקס - תגובה
דניאלה פרייפלד12/08/2012דמיון דמיון...האם יש לך או לו פנטזיות למימוש הדדי ששניכם תסכימו לעשותם רק שניכם. לדוגמא עינים קשורות או עם אוכל או.......דמיון .גם לא צריך תמיד עם חדירה מלאה אולי מדי פעם תתמקדו על מין ללא חדירה בכדי לגרות את החושים ולא לעשות כמו תמיד יש גם משחקי מין שניתן לרכוש בחנויות או תמצאו משחקים משלכם שוב כל עוד שניכם מסכימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןאנונימי12/08/2012
שלום,
קיימתי יחסי מין עם בחורה והאיבר מין לא עמד לי באופן מלא(קשיח) אלא עמד לי באופן חלקי מה יכול להיות הסיבות לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב
אנונימי12/08/2012אולי זה חשוב לציין שאת הבחורה אני בכלל לא מכיר!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב - תגובה
דניאלה פרייפלד12/08/2012אכן זה שלא הכרת אותה יכול להשפיע הגנה היה אולי דאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין - תגובה
דניאלה פרייפלד12/08/2012אולי לא היית מספיק מגורה או בהסיח דעת כלומר לא היית שם אלא במחשבות אחרות. זה קורה לא להיכנס ללחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהשלי11/08/2012
אני בת 19 ובזמן קיום יחסים נכנס אוויר לנרתיק שיוצא בקולות מביכים, הבנתי שזו בעיה נפוצה אך זה קורה בתכיפות גבוהה ומונע ממני לקיים יחסים. יש אפשרות למנוע זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלי שלום
מירב שרון12/08/2012זה אכן משהו טבעי ושכיח, מה שיכול לעזור זה לעשות תרגילי קגל לחיזוק שרירי רצפת אגן. אלה תרגילים שממליצים לנשים לעשות לאחר לידה כדי למנוע היחלשות שרירי רצפת אגן שיכול לגרום לדליפת שתן, חיזוק השרירים מחזק חווית עוצמת אורגזמות וזה גם יכול לסייע במניעת בועות אוויר בזמן החדירה של הפין לנרתיק. את יכולה לקרוא על תרגילי קגל בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונה לאחר גמירה.אלון11/08/2012
אני בן 30 ולאחר שאני גומר מרגיש כאבים בבטן תחתונה באזור שלפוחית השתן, אפשר לדעת ממה זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלון שלום
מירב שרון12/08/2012הפנית את השאלה שלך בפורום שמיועד לבני נוער ואתה בן 30. בכ"ז אתן לך תשובה אבל להבא נא להפנות את השאלות שלך בפורום למבוגרים. אני מציעה לך להגיע להתייעצות בנוגע לבעיה שלך אצל רופא אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעיוס10/08/2012
האם זה המכרות והאם אפשר לצאת מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה התמכרות?
מירב שרון10/08/2012לכן אני שואלת אותך, האם זה בא על חשבון תפקודי חיים אחרים? חברים/לימודים/עבודה וכד'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת זרע מוגברתיוס09/08/2012
אני בן 20 ומוציא ביום כל יום כ 4,5 פעמים זרע שאלתי האם זה מזיק לאיבר או לגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוס שלום
מירב שרון10/08/2012הזרע מתחדש...וזה לא מזיק לאיבר... אבל המינון של אוננות נשמע גבוה ואולי זה בא על חשבון דברים אחרים בחיים העיסוק סביב הנושא הזה...כמו כן, אם האוננות נעשית מול פורנו, יכולה להווצר תלות בפורנו שיש לה השלכות על יצירת זוגיות ומיניות בריאה בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחד..אלמוני07/08/2012
אני מת מפחד! אני בן 18 ואתמול בפעם הראשונה מישהי עשתה לי מין אוראלי.. (ירדה לי כאילו)
והייתי בלי קונדום, איזה מחלות אפשר להידבק בהם ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמוני שלום
מירב שרון07/08/2012מי זאת הייתה? מישהי שאתה מכיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני מכיר..
אלמוני08/08/2012אני לא מכיר אותה אישית אבל זאת מישהי שמצאה כן בעיניי כבר המון זמן
ואתמול ששאלתי את חבר שלי עליה הוא אמר לי שהיא הייתה עם הרבה גברים
ועכשיו אני מפחד שנדבקתי במשהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/08/2012אני מבינה את החשש. יש אפשרות לעשות בדיקות רפואיות על מנת לשלול מחלות מין, אם אתה רואה איזהשהם תסמינים מחשידים על איבר המין שלך אז אולי יש מקום להיבדק, בינתיים אין מה להיכנס "לסרטים". ולהבא עדיף שהמגע המיני יהיה עם מישהי שיש לך קשר רגשי איתה, שיש ביטחון, אמון, שאתה יודע שאתה יכול להיות עם ראש שקט לגביה.....ולהבא נא להשתמש בקונדום. יש קונדומים בכל מיני טעמים שמיועדים במיוחד למין אוראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ביותר!!דוד שולמן07/08/2012
שלום, גמרתי לחברה שלי על הכוס,וגם יש סיכוי שנכנסו מעט מעט טיפות חשק אל הכוס שלה ממש במילימטר הראשון.
יש סיכוי שהיא יכולה להיכנס להריון מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה ביותר!! - תגובה
דניאלה פרייפלד08/08/2012לצערי איני יכולה להגיד לך, שלפי התאור שלך, זה בלתי אפשרי ,אך שוב לפי התאור שלך קלוש...אבל.....
פעם הבא לא להתקרב לפתח הפות ללא קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא גם בתולה....
דוד שולמן08/08/2012היא בתולה,ונכנסתי ממש רק בהתחלה התחלה,חצי סנטימטר ומה שיצא שמה כנראה זה רק טיפות חשק מעטות,עדיין יש סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא גם בתולה.... - תגובה
דניאלה פרייפלד08/08/2012קלוש!!!! אך גם אם היא בתולה ,לא לגמרי בלתי אפשרי.... לצערי
צריך לחכות
לא להכניס אותה ללחץ ,כי מרוב לחץ ,ידחה מועד קבלת הוסת ואז ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)