מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירהאנונימי05/08/2012
שלום,
האם גמירה בתחת מסוכנת או יכולה להביא להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר06/08/2012באופן עקרוני לא. באופן מעשי באם יש יציאה של נוזל הזרע מפי הטבעת לכיוון הנרתיק..... יש מצב. זה לא היסטרי, אך יש להזהר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב...חסוי03/08/2012
האם בבדיקות דם יש אפשרות לראות שאיבדתי את הבתולים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
מירב שרון04/08/2012רק על ידי בדיקה גינקולוגקית ניתן לדעת מה מצב הקרום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעיונתן03/08/2012
שלום,
לפני כמה ימים נכנסתי לשירותים ציבוריים ואוננתי שם, שמתי נייר טואלט סביב לאיבר המין ולתוך גמרתי, אחר כך הוצאתי את הנייר וכו'..
שמתי לב שאיבר המין שלי נגע באסלה כשישבתי שם לאחר מכן, אם הועבר זרע לאסלה האם הם יכלו לשרוד שמה?
ואם כן יכול להיות מצב שמישהו נגע עם איבר מינו(גבר) בזרע שלי וזה הועבר אליו ואז הוא קיים יחסי מין, אז יכול להיות שהזרע שלי הוחדר לאישה?
ואז בעצם הזרע שלי הכניס מישהי להריון?
האם הזרע יכול לשרוד על העור של הפין?
יש מצב לכזה סרט?
נשמע הזוי- אני באמת מקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיכוי
מירב שרון04/08/2012אין לך ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה באהבהרון30/07/2012
יש לי חברה ואני אוהב אותה והיא אוהבת אותי..
אבל כל פעם שאני לידה יש לי זקפה,אני נמשך אליה
ואני יודע שאם נתנשק אני עלול לבסוף להגיע למצב שופכה (כן עד כדי כך)
אני ממש מפחד..
איך אני יכול לנהל מערכת יחסים פיזית??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי בן 16
רון30/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרון שלום
מירב שרון31/07/2012מה שאתה מתאר זה לגמרי טבעי, הגוף שלך מגיב לרגשות שלך, הגוף מחובר לרגשות אי אפשר להפריד בין השניים וטוב שכך. למה אתה מפחד מהתגובה הטבעית של הגוף שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אני מפחד???
רון31/07/2012מה בדיוק אני צריך להגיד לה אם היא תראה שגמרתי אחרי שהתנשקנו?
תגובה טבעית??
אני מפחד המצב הזה
זה מצב לא נעים!
מה אפשר לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון01/08/2012אם אתה כ"כ לחוץ שמה היא תראה שיש רטיבות במכנסיים, אתה יכול לשים פד....או לחתוך אותו לעיגול ולשים בתחתונים באזור הקריטי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איךאנונימי29/07/2012
אני רוצה מאוד שתיהיה לי חברה בשביל לאהוב ולזיין,אבל אני ביישן,אני לא יודע איך להתחיל עם בנות וגם לא יודע איפה למצוא בנות בשביל להתחיל איתן,בית ספר ומועדון אינם אפשרויות,חוץ מזה אני גם לא יודע מה לעשות אם אני אצליח להשיג חברה.אני מרגיש שכל החיים שלי אני רק מאונן מבלי לעשות שום דבר בפועל. אני בן 16.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון31/07/2012אני מבינה שאתה ביישן ושקשה לך להתחיל עם בנות. אמרת שביה"ס ומועדון הם לא אפשרויות להיכרות עם בנות, למה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני שוב03/08/2012אני פחות או יותר דתי,אז אני לומד במוסד רק לבנים,ואני גם גר ממש רחוק מכל מקום שיש בו מועדון(אי שם קרוב מעוד לקו הירוק),חוץ מזה אני גם לא רוצה לצער את ההורים שלי שאני "סותה מדרך הישר",ואני בעצמי לא בטוח אם אני רוצה להמשיך דתי או לא,אז בינתיים,בלי מועדונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון12/08/2012באינטנרט יש פורומים חברתיים, יש פייסבוק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיניאנונימית28/07/2012
אני אוטוטו בת 18, יש לי חבר שאני מאוד אוהבת, אבל ואין לי חשק מיני כבר מספר שנים.
הדבר מאוד מתסכל אותי. האם ניתן לעשות משהו בנושא מבלי לפנות לסקסאולוג\ית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונמית שלום
מירב שרון31/07/2012באיזה גלולות את משתמשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אנונימית31/07/2012אני לא משתמשת בגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שנים אתם ביחד?
מירב שרון01/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו ביחד 3.5 חודשים.
אנונימית01/08/2012חשוב מאוד לציין שאני מטופלת בכדורים נוגדי דכאון שעזרו לי מאוד.
אז יכולתי "להאשים" את הדכאון בחוסר חשק, אך מאחר ואני לא בדכאון עוד ומאוד רוצה להתקדם בחיים גם מבחינה מינית, זה מתסכל שהחשק לא חזר.
האם יש משהו שניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו ביחד 3.5 חודשים. - תגובה
דניאלה פרייפלד01/08/2012האם את עדין לוקחת את הכדורים ואם הפסקת מתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין לוקחת.
אנונימית01/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה למה...
מירב שרון03/08/2012תרופות נוגדות דכאון מצד אחד עוזרות לדכאון, מצד שני יש להן לעיתים תופעת לוואי של ירידה בחשק המיני כמו גם מעכבות יכולת להגיע לאורגזמה, אבל המחיר שתשלמי אם לא תיקחי את הכדורים הוא הרבה יותר גבוה מהמחיר של החשק המיני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה למה... - תגובה
דניאלה פרייפלד04/08/2012עוד דבר
כדאי לדבר עם הרופא לגבי הנושא של החשק המיני שלך
אכן מאד חשוב להמשיך לקחת את הכדורים וכל שינוי מצריך שיחה
אולי ניתן לשנות את הכדור לאחר שיעזור לך ופחות ישפיע על המיניות ולכן חשוב להתיעץ ולשמע ממנו/ה אם יש כדור אחר שיתאים וגם אם לא תשמעי מה יש לו/ה לומר בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
אנונימית05/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב.
אנונימית05/08/2012כרגע בדקתי בעלון של התרופה, ולא צויין שום דבר שקשור לחשק המיני. זה אומר שהבעיה לא קשורה לכדורים, לא ככה?
ואם כך, אז האם אפשר בכל זאת לעשות משהו כדי להעלות את החשק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב. - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר06/08/2012איזה כדורים את נוטלת?
יש אפשרות שכל מה שתארת עד עכשיו בעניין האפקט הרגשי שלך, משפיע על החשק המיני.....הרבה לפני שנכרת את הבחור.\
יש לבדוק את אורחות חייך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נוטלת ויפקס.
אנונימית06/08/2012וכן, ידוע לי שהבעיה קיימת הרבה לפני שהכרתי את הבחור. החשק המיני נעלם כאשר נכנסתי לדכאון, אך כעת מצבי הרבה יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהדר
מירב שרון17/08/2012שמחה לשמוע שכיום מצבך הרבה יותר טוב, מקווה שכך ימשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היא קיבלההההההההההחסוי27/07/2012
היא קיבלה היא קיבלה היא קיבלה היא קיבלהההה
חחחחחחחח סוף סוף היא קיבלה מחזור ירדו לי סלעיםם מהלבבבבבב
חזרתייי ליחיווותתתתתתתתתתתתתתתתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא קיבלהההההההההה - תגובה
דניאלה פרייפלד28/07/2012יופי!!!!!
בבקשה כדי לא להיות במצב לחוץ זה שוב להצתייד באמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךחסוי27/07/2012
ועים ביום שני שוב ניקנה בדיקה והיא תעשה אותה יום שלישי
אחרי 13 יום זה היה גם ודאי עים שוב יצא שלילי
היא פשוט לא רוצה ללכת לבדיקות דם כי היא מפחדת שידעו על כך
ובקיצור היא מעדיפה את הבדיקה הביתית
עוד שאלה
עים אני קונה שוב בדיקה ביתית יום שני והיא תעשה אותה יום שלישי
על הבוקר ויוצא שלילי
אז אין מצב להריון נכון ?
הבדיקה לא תיטעה 3 פעמים
ועיכוב המחזור הוא מסיבה אחרת וכניראה שהוא היה צפוי להגיע
כי אים שוב ביום שלישי יצא שלילי אז מה שנישאר לעשות זה רק לחכות למחזור או שזה יגיע סוף חודש או שזה יגיע תחילת חודש הבא
ויש לה סימנים של מחזור היא היתנפכה בפנים והיא אומרת שיש לה כאבי גב וכאבי בטן
והפרשות חומות אז יש משהוא שיכול להרגיע בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך מענה
מירב שרון31/07/2012אם עשיתם את הבדיקה הביתית כמה פעמים ויצא שלילי, סביר להניח שהכול בסדר ושהמחזור יגיע כשהיא תירגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היייחסוי26/07/2012
היי יועצת ידידה שלי ביצעה היום שוב פעם בידקת הריון ביתית על הבוקר איך שהיא היתעוררה מישינה היא השתינה על הבדיקה והתוצאה צודה לאל שלילית פס אדום אחד
ומאז קיום היחסים עבר שבוע ככה שהבדיקה אמינה ועוד פעם שעברה ביום ראשון היה שלילי ועכשו לאחר שלושה ימים היום יום חמישי היא בדקה שוב ויצא שלילי
אז אין סיכוי להריון היא לא בהריון כלל אפשר להירגע סוף סוף ולישון בשקט
כי המחזור שלה עדין לא הגיע וכבר ה26 לחודש יכול ליהות בעיה אחרת למה המחזור מאחר האים להוציא חשש וספק של הריון וליבטוח בבדיקה ולהירגע מימנה
והידידה שלי אמרה שבפעם הבאה שנלך לסופאר פארם היא תיקנה קונדומים
ומרות שעד קבלת המחזור שלה לא בא לי לחשוב על מין
האים אני יותר מידי לחוץ על כלום כולל זה שביכלל לא גמרתי ביפנים בתוך הנרתיק וגם ההיתי עים השקית הזואתי +2 בדיקות הריון שיצאו שליליות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך מענה
מירב שרון27/07/2012למען הסר חשש, הכי בטוח זה בדיקת דם אם ממשיך האיחור במחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסוי26/07/2012
אני וידידה שלי החלטנו לעשות שוב בדיקת הריון ביתית
עים שתן על הבוקר אבל אני מפחד מהתוצאה כי פעם שעברה היא ביצעה את הבדיקה
מאוחר בערב ועכשו זה היה על הבוקר
עים התוצאה הראשונה שלילית אני יכול ליהות רגוע ועים גם היום
בעזרת ה' התוצאה תיצא שלילית אז אין הריון פשוט לחכות למחזור
בלי לחץ או חשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפי שכבר כתבתי לך
מירב שרון27/07/2012אכן מרגיע שיצא שלילי ב-2 הבדקות הביתיות אך למען הסר חשש אם עדיין יש עיכוב במחזור, כדאי שתעשה בדיקת דם כי זה הכי וודאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתחסוי24/07/2012
חברה שלי עשתה בדיקת הריון והתוצאה שלילית
זה מראה רק פס אחד
והיאם אפשר ל-ה-י-ר-ג-ע-!
כי היא לא מקבלת מחזור האים זה נורמאלי איחור כזה גדול
היום כבר ה24 לחודש
והבדיקה מראה שאין הריון אז אין מימה לחשוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן איחור?
מירב שרון24/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
חסוי24/07/2012מאחר לה כבר ב9 ימים מחר זה היה היום ה10 לאיחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקנאאאאאאאאאחסוי23/07/2012
ניכנסתי לצאט של נענע צאט ומישעמום דיברתי עים איזה גבר שהפעיל מצלמת אינטרנט
ועשיתי כאילו אני בחורה חחחחחחח עבדתי עלוי
בקיצור היה לא איבר מין ענקי כמו מהסירטי פורנו והוא אמר שיש לו 23 ס''מ ואני ממש מקנא בוא וההיתי מת למיפלצת כזואתי בין הרגליים יש לו ממש ענקק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון24/07/2012מה זה יתן לך? זה לא חשוב הגודל...מה שחשוב זה כמה אתה תדע לענג את חברתך במשחק המוקדם כי רוב הבנות מגיעות לאורזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבחסוי23/07/2012
אני וידידה שלי קיימנו יחסי מין ביום רביעי
ואתמול יום ראשון קנינו בדיקת הריון ביתית מהסופאר פארם
והתוצאה יצאה שלילית כלומר פס אחד
האים אפשר להירגע כי ממש מאחר לה המחזור
היא רגילה לקבל ב14 לחודש או ב18 וכבר ה23 לחודש
יכול ליהיות אי קבלת המחזור זה מהלחץ
וגם שעשינו סקס לא גמרתי ביכלל פיבנים +הבדיקת הריון שמראה שהתוצאה שלילית
והבדיקה חדשה מהקופסא בסופאר פארם וכתוב מגלה הריון לאחר איחור של יומיים מהמחזור
ככה שהבדיקה רגישה ומדוייקת
עים התוצאה שלילית אני והיא יכולים באמת ליהיות רגועים
והמחזור היה צפוי להגיע
היא אומרת שיש לה הפרשות זה קשור למחזור
כי אני מ]חד שבדיקת הריון יכולה ליטעות
והיא עשתה לפי ההוראות ניכנסה לשירותים עשתה על המד של הבדיקה
פיפי ויצא קו אדום אחד ונירגענו
מקווה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון24/07/2012בהחלט יתכן איחור בגלל לחץ...בערכות ביתיות בדר"כ יש 2 בדיקות אז למען הסר חשש אתם יכולים לחזור על הבדיקה...הכי וודאי זה בדיקת דם אם ממשיך להיות איחור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה..d/a23/07/2012
התרגלתי לאונן עם זרם מים חזק מאוד ועם רטט, וכשאני שוכבת עם חבר שלי אני לא מצליחה לגמור או אפילו להתקרב לגמירה.. מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון24/07/2012אני מציעה לך ללמוד איך לענג את עצמך ידנית ואז תוכלי לכוון אותו איך לענג אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת הבעיה
d/a25/07/2012אני לא נהנת ידני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מירב שרון25/07/2012אם אינך מצליחה לענג את עצמך ידנית, אני מציעה שבתור התחלה תנסי להיעזר בספר "לעצמך" מיניות האשה של ד"ר לוני ברבך. זה ספר שניתן לקנות בצומת ספרים ושם תמצאי תרגילים שיעזרו לך להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך על ידי אוננות. ואם זה לא עוזר, אז כדאי לפנות לטיפול מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למירב או דניאלהעדי22/07/2012
אני עדי ואני בת 16.
אימא שלי סיפרה לי שפעם מישהו נטפל אליה מינית - והיא בעטה לו באשכים.
ברור שהיא עשתה נכון. אבל נורא מביך אותי לחשוב עליה בועטת למישהו באשכים.
למה אני נבוכה מזה?. מה מביך אותי בזה, לדעתך?.
למה היא סיפרה לי את זה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לך נערה יקרה
חסוי23/07/2012יכול ליהות היא רצתה לשתף אותך כי את כבר נערה בוגרת וגם
יכול ליהות עים כול מה שקורה בעולמינו אונס וכול זה היא רצתה להזהיר אותך ושאים
מישהוא ינסה לגעת בך תיפעלי כמוה
אין לך מה להיתבייש הכי חשוב שתיהי פתוחה עים אמא שלך בימיוחד בתקופת גיל ההיתבגרות כול שאלה שיש לך לכי אלייה היא יודעת ומבינה
לא צריך לנפח את הראש במחשבות
פשוט תמיד לכי לאמא תדברי איתה שיחת בנות והיא תרגיע
ותעזור לך
ומקווה שתיגדלי ותהני מהחופש הגדול
ערב טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי שלום
מירב שרון24/07/2012רק את יכולה לענות לעצמך למה זה מביך אותך...וסביר להניח שהיא סיפרה לך את זה כדי לייעץ לך שאם יקרה לך משהו דומה תדעי איך להתגונן בפני זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)