מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסון וירוס הפפילומה ויחסי מיןתמרה05/11/2012
שלום , אני בת 17 וחצי ואני עדיין בתולה
ברצוני להתחיל לקיים יחסי מין עם חבר שלי
לפני שבוע עשיתי את החיסון הראשון מבין שלושת החיסונים נגד סרטן צוואר הרחם
רציתי לשאול האם אני יכולה להתחיל לקיים יחסי מין בזמן התהליך (3 חיסונים עם הפרשים של חצי שנה לכל היותר בין חיסון לחיסון)
או שמה עליי לחכות חצי שנה בכדי לסיים את תהליך החיסון ואז להתחיל ?
אשמח לקבל תשובה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון05/11/2012לפני השלמת החיסון את לא מוגנת בפני הידבקות בנגיף ה-HPV. קונדום מקנה רק הגנה חלקית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאור05/11/2012
דחוף!
אני הולך עם חברה שלי לגנקולוג פעם ראשונה כי אנחנו רוצים שהיא תיקח גלולות אבל ממש חשוב לנו לדעת אם זה יקר לקחת את זה כי אנחנו נשלם את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
דניאלה פרייפלד05/11/2012ל הכבוד על האחריות לפי מיטב ידעתי גלולות יכולות לעלות עד 100 שח תלוי איזה סוג היא תקבל.
אני ממליצה לכם להיכנס לאתר של אמצעי מניעה ,כי היום קימים עוד אפשרויות ,וכך תהיו מוכנים עם שאלות לרופא ולהתאים אמצעי שמתאים לה...
חשוב לקנות גלולות רק במקומות מוכרים בתי מרקחת למיניהם ולא לשכח לבדוק תאריך
לא מחברות או אחר אפילו אם זה יותר זול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה ומינונים
אור08/11/2012תודה שענית לי!!
נכנסנו לאתר של גלולות וראינו מצגת מצויינת על כל האמצעי מניעה ...חשבנו להשתמש במדבקה אבל כנראה שנלך על גלולות. חברה שלי אמרה שהיא רוצה גלולות עם מינון נמוך והיה רשום שם שפליים עם 20 מק"ג אסטרוגן...זה נחשב למעט? מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמצעי מניעה ומינונים - תגובה
דניאלה פרייפלד12/11/2012יופי שבדקתם אך לצערי השאלה שאתה שואל לגיטימי וחשוב אך לגניקולוג/ית
לא לוותר תבואו מוכנים עם כל הדאגות ושאלות רשום שלא תשכחו ולא לעזוב לפני שאתם מרגישים שהבתם.
חשוב לי לומר לך ,שהיא מכירה את הגוף שלה ומה קורה לו ...ולכן היא צריכה להיות קשובה אליו לאחר שהיא לוקחת את הגלולות. לרוב הבנות מסתדרות אך אם יש לה תחושות ו/או תופעות לוואי (לאחר כמה ימי הסתגלות) שלא טובות לה !לומר לה לגשת שוב לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהיונתן05/11/2012
אני בן 18 ומקיים יחסי מין עם חברה שלי באופן קבוע. כבר בהתחלה הייתה לי בעיה שאני גומר מהר (משך הסקס עשר דקות מקסימום) וגם זה עם הפסקות תוך כדי. בהתחלה קיוויתי שעמידותי תשתפר עם הזמן אך המצב לא השתנה בהרבה מהפעמים הראשונות. האם יש דבר שניתן לעשות שישפר את אורך הסקס באופן משמעותי? (ניסינו עם קונדום אך הסקס פחות מהנה ולא מאריך באופן משמעותי).
כמו כן היא לא גומרת מהחדירה. האם יש קשר בין השניים? והאם אפשר לעשות משהו בנידון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
דניאלה פרייפלד05/11/2012אני צריכה הבהרה ..שאתה אומר סקס 10 דק האם אתה מתכוון לזמן החדירה, אתה בתוכה כ10 דק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
יונתן05/11/2012עשר דקות חדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - תגובה
דניאלה פרייפלד06/11/201210 דק' בתוכה זה לא רע בכלל.....
אני חושבת שאתה צריך להרחיב את הסקס שלך. קיום יחסי מין=סקס של "שעות", כולל לא רק חדירה, אלא, את הסקס ללא החדירה, כל המגע לפני, תוך כדי ואחרי ,עם כל שאר גופך (ושלה) חושים...דמיון...זה סקס, חדירה הוא רק חלק מהסקס.
יופי שאתה מכיר את תחושות הפין ולכן אתה יוצא ושוב חודר זה 100% בסדר ואם הזמן יש לך אפשרות ללמד להחזיק יותר..גם תזוזות החברה משפיעות על תחושות הפין וגם תנוחות ולכן סקס עם חברה מעודפת על מין מזדמן כי עם חברה של לשניכם הזדמנות ללמוד על עצמך וגם היא על עצמה ועל הריקוד הזוגי היחודי שלכם.
המטרה שלכם היא להינות לא הגמירה , אם נהנת ואם היא נהנת, ללא גמירה, יופי.
הנאה.. וכך אין מטרה לגמור ואז אתה יותר נינוח ואולי בלי הלחץ של..תוכל גם להחזיק יותר.
אתה לא אחראי על הגמירה שלה....רוב הבנות אינן גומרות מחדירה בלבד אלא גירוי באיזור הדגדגן או ממקום אחר, שהבחורה ,רצוי שתכיר איך ואיפה יש לה הכי הרבה הנאה ושהגירוי שם יעזור לה להגיע לאורגזמה, אבל שוב הנאה היא המטרה. רצוי שהיא (וגם אתה) תהנו. יש שגומרות אך אינן נהנות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעתחסוי04/11/2012
שלום רב !
הבנתי מחברות שיש אמצעי מניעה שהררופא נשים מחדיר .. כנראה זו טבעת
רציתי לשאול כמה עולה לעשות את הטבעת הזו ?!
תודה מראש :D* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת - תגובה
דניאלה פרייפלד04/11/2012
אכן יש אמצעי מניעה טבעתי אך את יכולה להחדיר אותו לא רק הרופא.. הטבעת מפרישה הורמונים..
לתשובה רחבה יותר ומהימנה יותר
בבקשה לפנות את שאלתך בפורום- גניקולוגיה נערות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאנונימית03/11/2012
היינו עם בגדים אבל הוא גמר עלי וזה נגע איפה שהאיבר מין שלי .האם יש סכנה כלשהיא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
דניאלה פרייפלד03/11/2012קצת קשה לי להבין את התאור
אבל ,אם היית לבושה ,אז אין חשש ,היות וזרע אינו חודר בד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדירהאנונימי30/10/2012
שלום,
רציתי לדעת האם קצב ותדירות החדירה קשורים לכושר הגופני? אם כן אז מי שלא בכושר גופני יחסית טוב יכול להיות שתיהיה לו בעייה עם עייפות? ומהי רמת הכושר הגופני המינמלית לסקס יחסית?
אני שואל אתזה מכיוון ששמעתי שיש(רב) בנות שמגיעות לאורגזמה מקצב ותדירות החדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדירה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר31/10/2012שמעת לא טוב!! לא רוב הבנות, אך יש כאלו שמגיעות לאורגזמה מחדירה. כושר גופני חשוב לכל דבר, לא רק לסקס!! אבל יש לא מעט גברים ללא כושר גופני שהם אחלה זיי...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותבלה29/10/2012
אני נוטלת גלולות. ההפסקה שלי התחילה ביום ראשון, אתמול וממש לא נוח לי שיתחיל לי מחר... רציתי לדעת האם יש מה לעשות כדי לעכב אותו בזמן הזה עכשיו? חשבתי לקחת סתם גלולה ואולי זה יעכב אותו... מה לעשות? או שאין מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לא לשחק עם גלולות...
מירב שרון03/11/2012כי את משחקת עם ההורמונים בגוף שלך....תתיעצי עם רופא/ת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגולן28/10/2012
שלום
אני בן 18 והשאלה שלי היא כזו, תמיד שהאקסית שלי הייתה מחבקת אותי או נצמדת אליי קרוב (נגיד היא הייתה לובשת טייץ והיינו בערך אותו גובה אז הייתי מרגיש תחושה ממש נעימה וממש היה עומד לי ואפילו הגעתי למצבים שבאמת יכולתי לגמור במכנסיים איך זה כ"כ נעים אם אין חדירה? הבחורה גם מרגישה אצ הנעימות הזו?אתם מבינים על מה אני מדבר?
לפני שנה הלכתי עם חברים לנערת ליוו בפעם הראשונה, וכנראה בגלל שהקונדום היה עבה אז לא הרגשתי כלום!!
לפני כמה ימים יצא לי להיות עם מישהי קצת מלאה ושמתי קונדום דק של דורקס והרגשתי קצת חמימות ויותר תחושה ממה שהיה עם הנערת ליווי, אבל עדיין זה לא משתווה לתחושה שבחורה נצמדת אליי עם בגדים, איך זה יכול להיות שעם בגדים שמישהי נצמדת אליי והאיברים שלנו צמודים עם בגדים אני כמעט גומר והתחושה היא אלוהית! וכשקיימתי יחסי מין לא הרגשתי כלום גם עם קונדום דק?
זה בגלל שהיא הייתה קצת מלאה? ו
כמה שונה התחושה אם לא משתמשים בקונדום?
הייתי בטוח שהתחושה בסקס הרבה יותר נעימה ואת האמת התאכזבתי.
שאלה שתמיד סקרנה אותי,
בסרטי פורנו יש בחורות שכשהן גומרות אז הן משפריצות זה באמת קיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד28/10/2012התשובה בגוף השאלה "הייתי בטוח" אין בטוח! כל מפגש הוא אחר ותלוי בהמון משתנים. אם אתה בא עם ראש מכוון לבטוח, אתה פותח את עצמך לאכזבה.
חשוב לי לציין שתשובתי אינה מדעית ותלוי אישיות ובהרבה משתנים בלתי תלויים
הרבה פעמים ,כפי שציינת, חברה!!!! לבושה מגרה יותר כי הדמיון שלך ממשיך הלאה... למה יכול להיות, למה שהיה והחבר מגיב בהתאם....
לא פעם שמעתי מבחורים שלא הלך להם עם נערת ליווי ולאחר מכן היה להם קשה לחזור ל..כל אחד והסיבה עימו...חבל, קשר מיני עם נערת ליווי אינו קשר מיני שכנראה מתאים לך.הראש שלך צריך רגש לאותה בחורה...אולי הרגשת לא נעים מהתחלה שאתה צריך לשלם וכבר באת עם פחות תדלוק בראש...אולי איתה היה יותר תכלס ולא חושניות...
מידת האשיהלא אמו להיות ררלונטית לתחושות שלך הרי בחרת ללכת איתה אז כנראה היה משהו... אלא מה שניכם עושים בזמן החדירה...
וכן יש גברים שרגישים לאובי של הקונדום כל הכבוד על האחריות ושימוש בקונדום! תמשיך לנסות חברות אחרות לראות איזה מתאים לך.
יש לך יכולת ליצור קשרים, ידוע שסקס בקשר, לרוב, יותר כייף ומהנה מאשר סתם ..
וכל מפגש מיני שונה מקודמו ,גם עם חברה קבועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאנונימית24/10/2012
השדיים שלי נפולים ואני בת 15 , אני מידה C-D רציתי לשאול איזה דרך אפשרית להרים אותם מבלבד ניתוח להרמת החזה , ובאיזה גיל אפשר לבצע את ניתוח הגדלת החזה .
-חזייה טובה לא תחזיר לי את השדיים למעלה , אז אם יש לך פתרונות אחרים אני אשמח לשמוע בבקשה .
-מה יכול לגרום לשדיים נפולים
-אני גם יושנת עם חזייה בלילה כי לא נוח לי בלי , האם זה גורם לשדיים נפולים או גורם למשהו אחר ?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
דניאלה פרייפלד24/10/2012אני מבינה את הקושי שלך ל"הסתדר" עם השדיים שיש לך ...ואני יודעת שמה שאומר ירגיז אותך כי זאת לא תשובה לשאלתך ואולי אשמע כמו אמא שלך....פטרונית אפילו..היום קשה לך איתם ..אבל איך את מסתדרת עם שאר גופך....מה גם שזה לא ימנע קשרים היום ובעתיד ואם בגיל 18 תחליתי זאת רוצה לעבור ניתוח גם זה אפשרות...
לתשובה בנוגע ישרות לשאלתך כדאי להיכנס לפורום של רופאי נשים הייתי מבררת אם יש תרגילים לחיזוק איזור החזה...חזיה שונה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןלינויי22/10/2012
אני מקבלת מחזור כל 25-6 יום רציתי לדעת כמה דברים: מתי בערך הביוץ שלי? ומתי אני אמורה לקיים יחסים כדי להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
דניאלה פרייפלד23/10/2012לפי דבריך קבלת הוסת אינה סדיר ולכן אי אפשר ללחשב תאריך משוער! של הביוץ.
בכל מקרה, קשה לדעת בודאות, מתי יש ביוץ.. ולכן יש אמצעי מניעה ...אי אפשר להסתמך על מתי הביוץ (גם אם הוסת יחסית סדירה) ולפי זה לקיים יחסי מין.
אם זאת כוונתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץסיגל21/10/2012
שאומרים שזרע חי בגוף האישה 48-72 שעות מה זה אומר לפני ? אחרי הביוץ עצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר22/10/2012לא קשר לביוץ. אך אם את יודעת מתי הביוץ שלך, רצוי שהזרע "יחכה " לבייצית ולא ההפך!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קצרחסוי21/10/2012
שלום אני בת 19,
אני וחבר שלי כבר שנה וחצי ביחד ואנחנו שוכבים עם גלולות.
שני המחזורים האחרונים שלי היו קצרים מאוד (יום-יומיים), אך היו לי גם כאבי מחזור חלשים.(חשוב לציין כי מאז ומתמיד אפילו עוד לפני הגלולות המחזור שלי היה קצר - עד 4 ימים)
בזמן האחרון אני לא מרגישה טוב יש לי בחילות וחוסר תאבון.
אני יודעת שזה לא הכי הגיוני שאני בהריון כי לא פספסתי שום גלולה וכן היה לי מחזור בתאריך הקבוע (אמנם קצר). אנחנו מאוד בלחץ.. האם זה הגיוני בכלל ? בבקשה תרגיעי אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור קצר - תגובה
דניאלה פרייפלד21/10/2012לפי התאור שלך לא נראה לי שיש לך ממה לחשוש... לגבי ,הריון לא רצוי... אבל משהו קורה הגוף שלך "מדבר" אני חושבת שכדאי לך ללכת לגניקולוג/ית שלך
כל הכבוד על לקיחת האחריות-גלולות
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין קטן בן 17חיים16/10/2012
שלום אני בן 17 הפין שלי במצב רפוי הוא בין 7 ל 7 וחצי ועובי בערך 3 סנטימטר ובמצב זקפה הוא 13 לפעמים וחצי גם נגיד ויש לי בעיות הורמנליות כי הייתי פג יש טיפול שהאורולוג נותן וזה עוזר לגודל הפין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין קטן בן 17 - תגובה
דניאלה פרייפלד17/10/201213סמ בגדר הבסדר....
תענוגים שלך ושל...אינם קשורים לאורכו של הפין ,אלא במה שאתה יודע לעשות ..איתו ועם החושים ואברים אחרים שלך ....
לגבי אורולוג, איני יכולה לענות בשמם, כדאי לך לפנות ,אולי יש בפורום ,לאורולוגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפין קטן בן 17
חיים17/10/2012את יכולה להפנות אותי לפורום? כאילו לתת לי קישור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפין קטן בן 17 - תגובה
דניאלה פרייפלד17/10/2012תנסה בפורום של בי או קיי יש גם פורומים של רופאים באתרי הקופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה--שלום--15/10/2012
יש לי שאלה היא קצת מוזרה תנו להבין בבקשה
אני מאונן כמה פעמים ביום וקורה לי כל הזמן משהו מוזר בכללי זה מתי שאני מגיע לגמירה כל הזמן קופצות לי לראש מחשבות שמורידות לי את הגירוי אני לא מצליח לשלוט בזה זה כל פעם קופצות מחשבות ואז אני נהנה חצי מהגמירה, זה כאילו אני לא שולט במחשבות שלי
יש לכם הסבר לזה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/10/2012אתה מתאר מוסחות תוך כדי אוננות ואז מה שקורה זה שאתה מתנתק מהגוף שלך ומתהחושות הפיזיות ולכן יורד הגירוי. אני ממליצה לך לעשות עם עצמך עבודה של התמקדות מחדש בתחושות הפיזיות כשזה קורה, לשאול את עצמך מה אתה חש, האם המגע רך/עמוק, יבש/רטוב וכד'...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון גם אם לא הייתה חדירהנירה15/10/2012
אים איברי מיני שלי ושל בן זוגי השתפשפו אחד בשני אך לא היית חדירה והוא לא גמר כנראה יש אפשרות להריון? ושאלה שנייה אים הוא נגיד גמר מה קורה אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטל שלום
מירב שרון16/10/2012אם היה מגע ישיר של פין ופות גם אם לא הייתה גמירה, מספיק שיהיה נוזל מקדים שיש בו זרע משפיכה קודמת כדי שיהיה סיכון של הריון לא רצוי...אם הוא מגיע לשפיכה תוך כדי סקס ללא שום אמצעי מניעה אז בהחלט יש סיכון של הריון לא רצוי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב בבקשההה
נירה16/10/2012מה ז"א זרע משפיכה קודמת הוא לא גמר ושאלה שנייה לא הייתה חדירה בכלל אז איך יש מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות מחקתי את ההודעה של דניאלה
מירב שרון23/10/2012גם אם לא הייתה חדירה, אבל כן היה מגע בין פין לפות, יתכן נוזל מקדים לשפיכה שיש בו זרע משפיכה קודמת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב בבקשה
נירה16/10/2012מה ז"א זרע משפיכה קודמת הוא לא גמר ושאלה שנייה לא הייתה חדירה בכלל אז איך יש מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד17/10/2012אני לא יכולה להרגיע אותך 100% כי למרות שלא היה חדירה ולמרות שהוא לא גמר
לפי התאור שלך....
לבנים יש כמות קטנה -שפיכה מוקדמת- שהם אינם מרגישים בו ולכן אין להם שליטה עליו...מן הכנה לעתיד לבא ולמרות שהכמות קטנה יש בו זרע..ולכן אם אם היה מגע פין פות וכן היה נוזל מקדים יש אפשרות ..ולמרות זאת ,בכל זאת יש הרבה פחות סיכון מאשר גמירה בפנים.....להירגע, כי לחץ ,יכול להשפיע על קבלת הוסת....
ובקשה להימנע ממגע פין פות
מקווה שיהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך או כך יש סיכוי
מעיין16/10/2012להריון....אני ממליצה לך ללכת לבית מרקחת ולשאול את הרוקח אם כדאי לקחת נורלבו...אני באופן אישי לא הייתי לוקחת סיכון במקרה הזה! ובלי שום קשר - אם אתם מקיימים יחסים או קרובים ללקיים יחסים כדאי לכם להשתמש באמצעי מניעה (גלולות או קונדומים) כדי שלא יקרו מצבים לא נעימים כאלו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)