מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה דחוף!!!!בעילום שם10/09/2012
שלום, אני וחבר שלי אתמול קיימנו יחסי מין עם קונדום. אחרי שהוא גמר ויצא ראינו שהקונדום מטפטף!!! האם זה אומר שהקונדום נקרע?? האם יכול להיות שנכנסתי להריון? מה אני יכולה לעשות?? אני בלחץץץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה דחוף!!!! - תגובה
דניאלה פרייפלד10/09/2012יכול להחות שהטיפטוף שראיתם הינו הנוזלים שלך כי את רטובה....
אבל גם יכול להיות חור
לתשובה יותר מוסמכת ולגבי מה לעשות תפני בבקשה בפורום לגניקולוגיה נערות
כל הכבוד על האחריות צר לי אם זה נקרע....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואין כאן אף אחד שיכול לעזור לי?
בעילום שם11/09/2012אני ממש בלחץ!! אני אעלה את השאלה שם אבל ממש אשמח אם מישהו כאן יוכל גם לעזור לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווווווווווווף מאודדדדדדדדדדדדחסוי08/09/2012
אני בת 15 וחצי ואני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כמעט כבר שנה ובחודשיים האחרונים הקפדנו על שימוש בקונדום חוץ מכמה מקרים חריגים אך בכל הפעמיים ואגמר בחוץ גם עם קונדום וגם בלי. פעם האחרונה שהמחזור הופיע היה ב18.7 ומאז לא קיבלתי (המחזור שלי לא ממש סדיר) אני טיפוס מאוד לחצן וכשזה מגיע לנושא הזה ממדי לחץ בגוף שלי גבוהים מאווווד ולכן ביקשתי מחבר שלי לפני כשבוע שיקנה לי בדיקת הריון ותוצאה הייתה שלילית- לא הריון ולמרות זאת המחזור עדיין לא הופיע . מה לעשות ?????? האם הלחץ משפיע על איחור המחזור וכמה זמן הוא יכול לאחר בעקבות הלחץ ?? זה ממש מטריד אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחווווווווווווף מאודדדדדדדדדדדד - תגובה
דניאלה פרייפלד08/09/2012לחץ אכן משפיע על הוסת
וגם זה שאת מתבגרת וגופך עדין עוברת שינוים שיכולים להשפיע על קבלת הוסת
לפי התאור שלך לא נשמע שאת בהריון
כל הכבוד על השימוש בקונדומים = אחריות!!!
אני מציעה גם להתייעץ עם גינקולוג/ית
אפשר בפורום גניקולוגיה נערות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסויייייייייי07/09/2012
רציתי לישאול האים למישהוא בגיל 20 או יותר יש איבר מין גדול יותר מנער בן 16
כי זה יותר הגיוני שלגבר גדול היה איבר עבה יותר וגדול יותר מנער
אפילו אני ושכנה שלי ואבא שלה הלכנו לבריכה ואבא שלה שם בגד ים לבן וזה ניהיה שקוף במים ובלט לו האיבר מין כלפי מטה עים הכיפה
וזה היה ניראה גדול יותר מימה שיש לי ורציתי לדעת עד איזה גיל יגדל ויצמח לי האיבר מין
כי אני חושב שיש ממש שוני בין איבר של נער לבין איבר של גבר בן 20 או 30 ומעלה
או שהיה לנו מורה בבית ספר שתמיד היה בולט לו האיבר מין כלפי מטה וזה היה מוזר כאילוט הוא לא שם תחתונים תמיד ממש היה אפשר להבחין באיבר שלו
ובכיפה כלפי מטה חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
דניאלה פרייפלד08/09/2012כל ילד/נער/מתבגר/מבוגר וגודל הפין שלו
עד גיל 21 יש אפשרות גדילה
הגודל לא משפיע על יכולתך להיות מענג ומאהב טוב ולא על עד כמה אתה נהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לעוד מיקרה אחר..חסויי04/09/2012
כאילו הכוונה מציק לי גם שיצא לי שאני וחבר בגיל 14 אוננו ביחד והוא גם נגע באיבר שלי ואני נגעתי באיבר שלו אני בטוח שזה ביכלל לא מזיז לו כמו שאומרים ושהוא אפילו לא חושב על זה כלל וכלל אבל לי מציק שנגעתי באיבר המין שלו ושגם הוא נגע בשלי ואוננן לי ושניינו סטרייטים אפילו יש לו חברה
ואני נימשך רק לנשים מינית ומאוהב אפילו במישהיא יפיפיה אמיתית
זה היה סתם ככה מרגע כזה של חרמנות וסקרנות כזואתי להראות אחד לשני
אני ההית בן 14 ובהוא היה 16 כיום אני 16 והוא 18
ולמרות שאני יודע שזה נורמאלי זה כאילו יושב עליי ומציק לי ומטריד אותי
וזה היה באמת מהקטע של הסקרנות והתחרותיות וקראתי שזה נורמאלי המישחקים המיניים האלו בגיל הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראה את התשובה שעניתי לך
מירב שרון04/09/2012אותה תשובה רלבנטית גם כאן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבחסויי04/09/2012
היי אני בן 16 וחצי עוד מאת 17 ויש משהוא שמציק לי בגיל 11 אני זוכר גם שזה היה בגיל 11 כי אחותי הקטנהכיום בת חמש וכיום אני בן 16 וחצי
וזה היה מתי שהיא נולדה בקיצור ההיתי בן 11 ואני ואיזה חבר שכיום אין לי שום קשר אליו לא מכיר אותו כלום רק לתקופה ההיא היתי מכיר אותו בקיצור
הראנו אחד לשני את איברי המין שלו והוא הכניס את האיבר מין שלי לפה שלו ואני הכנסתי את איבר המין שלו לפה שלי ההיתי כול כך קטן בס''הכ בן 11 בלי הרבה אפילו בלי ביכלל שיער ערווה בלי שיער בגוף עדין ילד אפילו בלי זרע
וזה מציק לי שנגעתי לו והוא לי עד היום זה מציק לי האים לשחרר מיזה ולא לקחת את זה ללב כלל כי זה בס''הכ סקרנות שבאה בגיל הצעיר הזה בס''הכ
כמו אוננות וכו.. שנפוצות בגיל הזה
כי אני גם יודע שהרבה נערים בגיליים יותר גדולים כמו 13 עד 16 מאוננים יחד או כול מיני פעולות מינות כאלו ואחרות ואין זה אומר כלום
אז ככה שהכול סדר נכון? יש לציין אני סטרייט לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון04/09/2012כפי שענית לעצמך אין לך מה לקחת את זה ללב, בגיל ההתבגרות יש לגיטימציה לחקור את המיניות שלך עם עצמך והסובבים אותך וזה כל מה שעשית ואין לזה שום אמירה לגבי הנטיות המיניות שלך לכאן או לשם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגת ולא מצליחה לישוןמירב03/09/2012
שלום,
אני צריכה לקבל תשובה דחוף אין לי מה לעשות אני חסרת אונים!!
אתמול קיימתי סקס (לא בפעם הראשונה), ללא קונדום או אמצעי הגנה אחרים...
חבר שלי גמר בחוץ..
אך שאלתי היא...מה הסיכוי שאיכנס להיריון??
המחזור האחרון היה ב 20.8 ואני אמורה לקבל שוב עוד 14 ימים......
אין לי מה לעשות אני חייבת עזרה דחוף ביותר !!!
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירב שלום
מירב שרון03/09/2012אם אתמול הייתה הפעם הראשונה שקיימת יחסי מין ללא אמצעי מניעה/הגנה, אז יש מקום לקחת גלולת חירום. ניתן לקחת גלולת חירום עד 72 שעות מאז שהיה סקס לא מוגן. אי אפשר להסתמך על שיטת ה"לגמור בחוץ", מספיק שיהיה נוזל מקדים עם זרע משפיכה קודמת כדי שיהיה סיכון של הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-מיואשת !!!
מירב03/09/2012לפני שנתיים שקיימתי יחסי מין במשך שנה לא השתמשתי באמצעי מניעה ומאז אני תמיד דואגת לקונדום....אבל אתמול היה מקרה חריג שנאלצנו להיות בלי !!!
אני ממש חוששת לפי התאריכים שרשמתי מה הסיכוי שאכנס להריון??? מה עליי לעשות תצילי אותי בבקשה !! אני נואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחננת לתשובה
מירב04/09/2012בבקשה מירב אני נואשת תעזרי לי אני אבדת עצות.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/09/2012אז במשך שנה היה לך מזל שלא נכנסת להריון לא רצוי ושלא חלית במחלת מין, אבל לא כדאי להמשיך להתגרות בגורל ואם טרם עברו 72 שעות מאז שהיה ביניכם מגע מיני לא מוגן, יש מקום להשתמש בגלולת היום שאחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אביה04/09/2012גם לפני שהגבר גומר יכולות לצאת "טיפות אהבה" וגם מזה אפשר להכנס להריון יקירתי. מציעה לך לגשת לבית מרקחת קרוב ולקנות נורלבו שיעיל עד 72 שעות במגע מיני לא מוגן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאת צריכה לעשות
סאלי04/09/2012זה לעשות עוד פעם סקס עם קונדום ותראי עם השתנה משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסוייייייי29/08/2012
היי אני בן 16 וחצי ויש לי שאלה
עים אני לא יאונן ביכלל במשך תקופה ארוכה מאוד יקרה משהוא או שאין ביכלל בעיה בלי להוציא זרע ביכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון30/08/2012לא יקרה כלום...זה עניין של היצע וביקוש, עד כמה אתה צריך לאונן. אם יש צורך וזה לא בא לידי פורקן באוננות, מאוד יתכן שזה יבוא לידי ביטוי בקרי לילה, ככה או אחרת, הגוף יקבל את המענה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסאנונימי27/08/2012
שלום,ברצוני לקיים עם חברתי יחסי מין ורציתי לדעת כמה חורים יש למטה לאישה ולאיפה מכניסים בדרך כלל את איבר המין הזכרי אצל האישה(שמות של איברי האישה)?.
ועוד שאלה:האם תדירות, עוצמה או מהירות החדירה קשורה להנאת האישה(אורגזמה)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס - תגובה
דניאלה פרייפלד28/08/2012בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18
אנונימי28/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון29/08/2012אני מבינה שיש לך סימני שאלה לגבי האנטומיה של איבר המין של האישה. אני ממליצה לך לכתוב בגוגל איור של פתח הנרתיק בויקיפדיה ושם תקבל את האינפורמציה לגבי זה. בדר"כ מקיימים יחסי מין וגינליים, הכוונה הפין חודר לנרתיק. יש אפשרות לקיים יחסי מין אנאליים, בפי הטבעת. כמה זמן אתם ביחד והאם שניכם מוכנים לצעד הזה בקשר ביניכם? אם כן, בתור התחלה מאוד חשוב לנקוט באמצעי בטיחות ושהיא תיגש לרופא/ת נשים על מנת לקבל אופציות של אמצעי מניעה ו/או לחילופין תדאגו להקפיד להשתמש בקונדום כראוי. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ואלה שמגיעות לאורגזמה מהחדירה עצמה לחלקן יקח יותר זמן ולחלקן פחות ולכן זה מאוד אינדיבידואלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום - תגובה
דניאלה פרייפלד29/08/2012אני מסכימה עם מירב
ובכל זאת אוסיף
אתה לא חייב במפגש הראשון לחדור!!
אפשר "ללמד" אותה...כלומר במפגש הזה תסתכל עליה ..תגע כולל עם עם הלשון תריח, תביט עליה בגופה ובעיקר באיזור פתח הנרתיק שגם שם ניתן לנגוע להביט
חושים...היא המפה שצריך ללמד לנווט עליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאנונימית25/08/2012
היי ,
ישלי שאלה שמטרידה אותי .. אני וחברה שלי שכבנו אתמול בפעם הראשונה שנינו ללא עבר בנושא והיה לי קצת קשה להחדיר לה מה שהוריד לי את הבטחון לא יודע ממה זה נובע ??? דבר נוסף כמעט כל מגע שלי איתה היה מכאיב לה האם שני הדברים הללו חריגים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוני שלום
מירב שרון25/08/2012אני מבינה שזאת הייתה הפעם הראשונה עבור שניכם. האם היו לך או לה חששות לפניכן? לפני ניסיון החדירה מה כלל המשחק המוקדם? האם היה ליטופים, חיבוקים, נשיקות? האם היא הייתה מספיק מגורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחווף
אנונימית01/09/2012כן היו חיבוקים ליטופים ונגיעות בין שנינו לפי השאלה שלך אני מבין שאת בעצם שואלת אם היא היתה רטובה אז כן היא היתה רטובה .. הבעיה ניראה לי היתה אצלי בגלל שזו הפעם הראשונה לא ידעתי איך להחדיר אותו האם זה חריג ?? אולי זה נבע מלחץ ??
שאלה נוספת יכול להיות שגם בפעם השניה שלי איתה ירד דם ? והאם הקרום נמצא בחלק הקדמי או יותר פנימה ??
ושאלה אחרונה חביבה איך אני יכול לדעת שהיא נהנת וגומרת ? זה משהו מורגש ? יצא לה נוזל בצורה קיצונית או עדינה??
אשמח לשתובה מלאה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר01/09/2012האם היא משתמשת בטמפונים? האם כוונה את איבר מינך לפתח איבר המין שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
אנונימית02/09/2012לא היא משתמשת בפדים ...כן כיוונתי את איבר מיני לאיבר מינה למרות שהיה אצלי קצצת בילבול בהתחלה כשירדתי לה ראיתי חור אחד ולאחר מכן כשנגעתי גיליתי שני חורים אחד עליון ואחד תחתון ולא ידעתי לאיזה חור אני אומר להחדיר????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית02/09/2012ואיך טמפונים קשורים לעניין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד02/09/2012בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18
אנונימית02/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18 - תגובה
דניאלה פרייפלד03/09/2012זה שלא הלך לכם בפעם הראשונה, קורה. אתם לא לבד ,רובם לא יודעם ,שגם בזה יש לימוד הדדי ואישי
וגם הרבה פעמים מרוב לחץ ...איך אני אהיה ,האם היא/הוא יהנה הביצוע ועוד..מרוב לחץ זה לא הולך....
אני מציע לחזור למפגש או שנים ללא נסיון של חדירה -להירגע וגם לחזור להנאה
במפגשים אילו תשחק בפות עם אצבע ואחרי זה שנים ותראה איך היא מגיבה
אם אתה מוכן לנסות שוב עם חדירה אז לברר איתה אם היא מוכנה וגם אז לא צריך להיות חדירה מלאה תנסה קצת תשהה שם ותראה איך המרגש..ואז עוד קצת..לא צריך למהר
לגבי הטמפון יש בנות שמפחדות/ חששות להכניס טמפון ,חשש /פחד מטמפון יכול להיות שגם יש חשש /פחד מלהכניס פין ואז היא מתכווצת שאתה מנסה להחדיר ....
בבקשה לא לשכח אמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
אנונימית12/09/2012רציתי לשאול שאלה נוספת .. מממש חשוב לי לענג אותה באיזה דרכים נשים מתעגנות ? ואיך אני יכול לדעת אם היא גומרת ???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - תגובה
דניאלה פרייפלד14/09/2012תלמד אותה כל בחורה והדרך לענג אותה ניסוי וטעיה
גם אפשר לשאול אותה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלותאנונימית23/08/2012
אם ירדתי למישהו יש סיכוי שאני אדבק במחלה כלשהי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות - תגובה
דניאלה פרייפלד23/08/2012אם המישהו חולה ...הסיכוי קיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותאנונימית23/08/2012
שלום.. רציתי לדעת אם כאשר אני אקיים יחסי מין עם בחור שאוהב.. אז האם כדאי לשתף את ההורים?.. כלומר את אמא?
וגם עדיין לא עשיתי סקס.. אני לא יודעת איך עושים את זה... אז כאשר אהיה במצב שארצה לעשות סקס איך לספר את זה לפרטנר ואיך זה יהיה? מה הוא ידריך אותי מה אני צריכה לעשות???
אני בת 16...
פעם לפני הרבה זמן ראיתי סרטי סקס ולאחרדים שראייתי כאן שאתם ממש לא ממליצים על זה החלטתי להתחיל לראות סרטים אירוטיים.. זה יותר רגוע ושליו ואני אוהבת לאונן בזמן שאני רואה וזה כיף.. כלומר אני יודעת מה צריך לעשות אבל אני לא יודעת מה אני אעשה ברגע האמת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
דניאלה פרייפלד23/08/2012חמודה!!!!
קודם את בת 16....את לא צריכה למהר לסקס מלא!!!!!
עדיף בפעם הראשונה לקיים מלא שאת בקשר של חברות אימון וכו ואז מיניות עדינה ואז למלא...לא למהר!!!!!
יופי שעברת מפורנו לארוטי ובכל זאת לאונן גם ללא הסרטים בכדי להרגיל את עצמך להשתמש יותר בדמיון שלך וכך בעתיד בקשר הזוגי..שהטסריט יהיה בראש ואת הבמאית ללא גירוי חיצוני.
מין זוגי לומדים ביחד ובקשר אפשר לדבר ואם תכירי את עצמך תוכלי גם את לשתף אותו במה נעים יותר התנסויות הדדיות לכוון אותו והא אותך מה עושה לו את זה ואם הוא גם לא התנסה במין מלא אז תלמדו יחד מה מתאים לחיי המין הזוגי שלכם וכך צריך כל פעם ללמד את השני ....וגם על עצמך .כל מפגש זוגי שונה בחוויה....
לגבי לספר לאמא ..אני אמא ואני מקווה שהבת שלי תשתף אותי ....זה תלוי בקשר...אני בעד אבל את מכירה את הקשר שלך איתה...
בכל מקרה המטרה במפגש המיני הינה הנאה שלך שלו והדדי
לא לשכח אמצעי הגנה ואם את לא הראשונה שלו קונדום מגן בפני מחלות.....
אז לסיכום מין הדדי לומדים ביחד בעצם כולנו "לא יודעים" בפעם הראשונה מה עושים
ורובם בלחץ בנסיונות הראשונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!!אנונימי22/08/2012
הומלץ לי לאונן לפני פגישה עם בחורה כדי שאוכל להיות יותר בנוח..
כמה זמן לפני כדאי לי לאונן??
חשוב לציין שכאשר אני לא מאונן אני רק מתקרב אליה ורוצה לגמור
עזרה דחופה!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום!! - תגובה
דניאלה פרייפלד22/08/2012מתי...שאלה טובה
ההמלצה שלי לא בלחץ וכמה שיותר קרוב לפגישה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיקהאנונימי22/08/2012
האם לדעת לנשק זה בא לבד או שצריך לדעת איך לנשק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיקה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר22/08/2012פרקטיס מייקס פרפקט!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם ראשונהאנונימי20/08/2012
היי,
אני וחברה שלי, שנינו בני 17 וקצת, עולים בשבוע הבא לכיתה י"ב. אנחנו ביחד (חברים) מכיתה ט', שזה פחות או יותר גיל 14/15. אכן, אנחנו כ3 שנים ביחד.
אנחנו מבלים ביחד במגוון רחב של פעילויות, בין אם זה לצאת לסרטים, לצאת להופעות, אני עוזר לה, היא עוזרת לי, אוכלים ביחד, כמובן שאנחנו נפגשים גם בבית הספר, חברים משותפים וכו'...
את הפעילות המינית שלנו עשינו בהדרגתיות - בהתחלה כיסינו אחד לשני את העיניים כי התביישנו ולאט לאט השתחררנו ונפתחנו אחד לשני עד שהיום אנחנו עושים סוג של סקס יבש ואוננות משותפת (אני לה והיא לי). עשינו קצת מין אוראלי (אני לה והיא לי) אבל הפסקנו אחרי כמה פעמים מחשש למחלות שיכולות לעבור (על אף ששנינו בתולים ודי בריאים, פחות או יותר כמו כל אחד אחר) אז מחכים עם זה לגיל קצת יותר מאוחר. אנחנו שומרים מרחק בזמן הפעילות המינית ודואגים שלא נהיה קרובים לסיכון של היריון. דרך אגב, שנינו בתולים וזו מערכת היחסים הראשונה הרצינית של שנינו (חבר/ה בגיל 4 לשבוע לא נחשב, נכון?)
בכל אופן, יש לנו את הפנטזיה המשותפת של לעשות את הפעם הראשונה שלנו, סקס מלא, עם חדירה וכנראה שגם עם מין אוראלי. אנחנו די מתביישים לספר להורים שלנו על הפעילות המינית שלנו המשותפת, למעשה אנחנו לא מספרים להם שום דבר על זה ספציפית כי הם באו מהמסורת יותר הדוקה, מתקופה די שונה מן הסתם, אבל אנחנו מבינים אותם לגמרי.
חשבנו על לצאת אחרי סוף י"ב לבילוי של כמה ימים או סופה"ש ולממש את הפנטזיה שם. הנסיעה תהיה בעצם סוג של תירוץ וככה זה יהיה פחות מחשיד אבל אולי גם יעזור להם לקבל את זה שעשינו את זה (אומנם לא נספר להם שעשינו את זה, ככה שהם לא בדיוק ידעו אם עשינו את זה או לא, אבל אני מאמין שהם יבינו לבד...).
אנחנו שוקלים את היעד של הסופה"ש/הבילוי... אנחנו חושבים על ת"א (כי אילת זה ברור מדי, גם די מנותק מדי ומלא בערסים - בלי להעליב) או טיסה לחו"ל כמו לונדון.
ההתלבטות נובעת מכמה דברים:
להיות בארץ (או בפרט בת"א), מקום יותר קרוב ככה שיקל עוד קצת על ההורים של שנינו, וצריך לקחת בחשבון עוד כמה דברים. לדוגמא, אם לאחד מאיתנו יהיה תגובה אלרגית, חום, כאבים וכו' - נוכל לפנות לבית חולים/רופא, קניית משחות, עוד אמצעי מניעה וקונדומים וכו').
מצד שני, לטוס לחו"ל יהיה פחות ברור מאליו להורים של שנינו שנעשה את זה. כלומר, הסיבה לטוס לשם תהיה באמת הטיול החוויתי במקום נהדר, שיהיה פחות מחשיד.
אז מה לדעתכם? כדאי "להסתכן" ולעשות את הפעם הראשונה בחו"ל או ללכת על מקום יותר קרוב אבל יותר "מחשיד"...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון20/08/2012אתה מתאר קשר זוגי נפלא שנבנה באופן הדרגתי ברמה הרגשית והפיזית במשך הרבה שנים ושהגעתם לגיל של בגרות רגשית ששניכם רוצים לממש את היחסים על ידי קיום יחסי מין מלאים. חשוב שתמשיכו להקדים הרבה אנרגיות וזמן למשחק המוקדם כפי שאתם עושים כיום. איפה תעשו את זה בחו"ל או בארץ זה פחות משנה מה שחשוב זה שתנקטו באמצעי בטיחות, אמצעי מניעה גלולות ו/או קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירב
אנונימי21/08/2012תודה על המענה.
מצד אחד, לעשות את זה בארץ יהיה יותר בטוח במידת הצורך (נוכל לגשת לרופא/בית חולים, קנייה בסופרפארם וכו'... אין תקשורת זרה ואי הבנות אם נצטרך טיפול רפואי בגלל תגובה אלרגית או כאבים עזים).
מצד שני, לעשות את זה בחו"ל יהיה יותר משחרר, רומנטי ופחות מחשיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ראשונה - תגובה
דניאלה פרייפלד21/08/2012באמת יופי של קשר ובקצב שמתאיפ לכם יפה
אני מסכימה עם מה שמירב ענתה
אני רוצה להתיחס לפנטזיה של הפעם הראשונה -הדגש על פנטזיה- כלומר לא מחייב באמת שלא אך כדיגם להיות מוכנים שהפעם הראשונה לא יעמוד בפנטזיה ואלי יאכזב....כי זה הפעם הראשונה ועם כל הרצון אהבה קשר מוכנות הדדית עדין באים לרוב עם חשש אי ודאות איך ומה יהיה האם היא/הוא יהנה...אולי חששות לגבי זמן החדירה ....לא מעט זוגות "לומדים" יחד מה זה קיום יחסים מלאים לאט לאט ולכן אם יש מעט אכזה וזה לא עמד בפנטזיה
אין אשמים!!!!! פשוט מנסים שוב
והאחריות על הגמירה שלה לא באחריותך!!!
אז אם היא לא הגיע לאורגזמה אתה לא אשם
מה שחשוב המטרה - הנאה- אם נהנת והאם היא נהנתה לא הגמירה....
לגבי האיפה יש + - בשניהם , אז דבר איתה
תהנו ולא לשכח הגנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי אמצעי המניעה
אנונימי22/08/2012כמובן שנעשה זאת עם קונדום, אבל צריך למרות הכל גם לקחת כדורים? או שמספיק קונדום? ואם כן, אילו כדורים (נשמח להמלצות מניסיון) ומתי לקחת אותם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי אמצעי המניעה - תגובה
דניאלה פרייפלד22/08/2012לגבי איזה אמצעי ,אני חושבת ,שאתם צריכים להיכנס לאתר מוסמך לקרא על כל האפשריות שיש היום בשוק (לרוב באחריות הבחורה) ולדבר על איזה נראה לה/לכם
רובצריך ללכת לרופא/ה ...ולדבר איתו על מה שהוחלט ולראות אם זה מתאים לאורך חייכם.
קונדום מומלץ נגד הידבקות ממחלות אבל אם זה הפעם הראשונה לשניכם...
אני מציע לנסות את הקונדום לבד איך לשים ,תחושה ...."תתרגלו" לרעיון
והעיקר תהנו זאת המטרה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהחזי20/08/2012
שלום שמי חזי ואני בן 16 וחצי ויש לי חברה גם בת 16 ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השני. אנחנו כל הזמן מבלים ונהנים וצוחקים ביחד מאז גיל 14. אבל יש לנו בעיה קטנה. לפני חודשיים חברה שלי רצתה לקיים איתי יחסי מין. לי לא הייתה כל כך בעיה אבל בגלל איבר המין שלי סרבתי כי הוא קטן, ממש קטן הוא נראה פיצי ודק כל כך כמו איבר מין במצב הכי רפוי שיש! אני לא יכול אפילו לאונן איתו מרוב שהוא קטן ולא גמרתי אף פעם (חוץ מקרי לילה אחד בודד) בהתחלה חברה שלי חשבה שאני לא מוכן אבל לאחר כמה פעמים היא אמרה לי שהיא לא מבינה אותי. סיפרתי לה לה על הסיפור המתסכל שלי. היא ביקשה לראות אותו כדי שהיא תקבע אם הוא קטן או לא. התביישתי (לא הראתי את איבר מיני לאף אחד) אבל הראתי לה בכלזאת והיא אמרה שאם אפשר לקיים איתו יחסי מין אז הגודל שלי סבבה. חיכינו ליום בו ההורים של שנינו ילכו ויחזרו מאוחר וארגנו אמצעי מניעה כדי למנוע בעיות במהלך היחסים. באתי אליה הורדנו את הבגדים והתחלנו. בהתחלה היא ניסתה למצוץ לי אבל הוא החליק החוצה כל פעם והיא ניסתה אפילו לתפוס אותו אם השיניים וגם זה לא הלך כל כך. אחר ניסיתי להכניס את איבר מיני לאיבר מינה אבל הוא לא נכנס בכל פעם שניסיתי הוא יצא החוצה ולא עזרה שום תנוחה. חברה שלי אמרה לי שאולי הוא יתארך והתחלתי לברר אם החברים עד מתי איבר המין מתפתח. חלק אמרו עד גיל 18 חלק אמרו עד 20. שאלתי חלק שהם שיש להם חברות מה האורך שלהם וההכי גבוה ששמעתי היה 15 סנטימטרים וההכי נמוך היה 13. מאותו יום נכנסתי לדיכאון ידעתי שבשנתיים איבר המין לא יתארך הלכתי לחברה שלי ואמרתי לה בדמעות שכדאי שתמצא חבר אחר שתוכל לקיים איתו יחסי מין והיא אמרה לי שאותי היא לא תעזוב והיא תישאר חברה שלי ותמשיך לאהוב אותי כמו פעם לא שונה. הסתכלתי עליה וראיתי שגם לה יורדות דמעות והלכתי לחבק אותה אחרי הכל אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אבל אני יודע שאם איבר מיני לא אצליח לקיים יחסי מין בעתיד (למשל כשאהיה נשוי) אז מה עושים? החברים המליצו לעשות את איבר המין גדול יותר אבל איך עושים את זה? תעזרו לי? חזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי
חזי22/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
דניאלה פרייפלד22/08/2012כל הכבוד לחברה שלך כנראה שאתה בחור מיוחד שהיא מבינה שכדאי להשאר איתך וגם היא מבינה שחדירה זה לא הכל!!!!!!!
אתה מתאר קשר יפה פה בנוי אימון בטחון אחד בשני חברות אהבה (יכלת להראות לה את ההכי קשה והיא לא צחקה או ברחה היא שווה וכדאי לך לנסות לשמור עליה!!!!!)
לחזור אליך קודם זוגיות אינה בנויה על חדירה
אני באמת מבינה את התיסכול שלך באמת
לענג אישה אפשר בכמה וכמה דרכים עד לגמירה ללא חדירה
ואתה ללמד לאונן צריך
לגבי הגודל פין יכול להתארך עד גיל 21 אפשרי
בבקשה למדוד אותו שהוא בזיקפה מהבסיס עד הקצה עם חוט ואז את החוט לסרגל ותחזור
אולי יש לך מיקרופין נדיר... אבל
אני לא מתרגשת מאי ההצלחה בפעם הראשונה כי זה קורה ,לא פעם ,ללא קשר לאורך הרבה פעמים להרבה זוגות לא הולך כפי שמצפים בפעם הראשונה גם זה לוקח זמן.....
אז תחזור עם הגודל
ותוהב אותה וכל הכבוד שלקחתם אחריות והבאתם אמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)