מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוטסטינורא.ב05/07/2012
לקחתי כבר פעמיים פוסטינור לקחת פעם שלישית זה יזיק ? בבקשה דחוף לענות !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמי ניסיתי לבדוק לך
חני05/07/2012באתר של נורלבו (שדרך אגב אני לא מבינה למה את משלמתת 100 שקל לפוסטינור כשאת יכולה לשלם חצי מחיר לנורלבו) ולא מצאתי איזו אזהרה על פעם שלישית נטילת הגלולה. אני חושבת שאם אין ברירה תיקחי ובלי שום קשר תלכי לרופא ותתייעצי איתו... חבל שאת לא נזהרת, פעם הבאה תשתמשו בקונודומים או שתתחילי לקחת גלולות נגד הריון... מכל הלב אני אומרת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור
א.ב05/07/2012ואי תודה רבה עזרת לי מאוד באמת ! אני יקנה את נורלבו זה בטוח אבל כמו פוסטינור וכן אני צריכה לקחת אתה לצומת ליבי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור
א.ב05/07/2012במרפאה בכללית אפשר ללכת לרופא נשים בלי שההורים שלי ידעו?אני צריכה כרטיס רופא או משהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוטסטינור - תגובה
דניאלה פרייפלד07/07/2012חבל שאת לא שומרת על עצמך
לגבי שאלתך בבקשה לפנות אותה בפורום גניקולוגיה נערות
ושוב כדאי אמצעי מניעה חר מאשר מזל ופוטינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הירותם05/07/2012
חברה שלי רוצה לאוננן לי ואני מתבייש כי יש לי זין קטן מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי - תגובה
דניאלה פרייפלד07/07/2012הנאה אינה קשורה לגודל!!!!
אם יש קשר טוב אין לך ממה להתביש היא איתך ואל הגודל אמור להשפיע על הקשר אלא ההתיחסות שלך אליה בקשר ובקשר המיני לענג ולהראות רגישות אינן קשורות לגודל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זונהרותם05/07/2012
האם אפשר למצוא זונה באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זונה - תגובה
דניאלה פרייפלד08/07/2012רצוי לא לחפש זונה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא כדאי לחפש זונה....
מירב שרון17/07/2012היו לי כמה מקרים של מטופלים שהגיעו אליי לטיפול עם בעיות בתפקוד המיני כאשר ברקע שלהם היה ניסיון מיני ראשון עם נערת ליווי שהשאיר אצלם "חותם" שלילי ואח"כ היו לזה השלכות לטווח ארוך על יצירת זוגיות ומיניות בריאה. לכן לא כדאי שהחוויה המינית הראשונה תהיה עם נערת ליווי....אלא עם מישהי שיש לך רגשות כלפיה ושהמגע המיני נבנה באופן הדרגתי ובד בבד עם הקשר הרגשי שנוצר ביניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הריון משפשוף עם תחתוןמיטל02/07/2012
שלום רב אים בן זוגי השתפשף על איבר מיני עים תחתון ואני בלי תחתון ואיבר מינו נגע לי טיפה באיבר המין אך ללא חדירה כשהוא בלי תחתון? יש מצב כך להריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
דניאלה פרייפלד02/07/2012אם היה זרע באיזור בזמן שהוא היה קרוב לפתח הנרתיק יש חשש אך מועטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדניאלה בבקשה
מיטל03/07/2012הוא לא גמר אבל מה קורה אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדניאלה בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד03/07/2012אני חושבת שאת יכולה להירגע
לפי התאור שלך ולאור העובדה שהוא לא גמר לא נשמע שיש לך מה לחשוש
לחץ עלול להשפיע על קבלת הוסת ולכן חשוב שתרגעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה בבקשה
מיטל07/07/2012אך נראה לי שהייתי בביוץ מה זה משפיע אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד08/07/2012לפי התאור שלך אם לא היה זרע באיזור ,קרוב לפתח הנרתיק ,גם אם את בביוץ, קשה להיכנס להריון שוב להירגע.....אם בכל זאת יש איחור לעשות בדיקה ביתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתאגי
רותם05/07/2012אני שכבתי עם האקסית שלי וקרה לה אותו דבר הקונדום קצת זז לי והיא לא בהריון אז אל תתאגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירהחיים02/07/2012
היי,
למה תמיד בפורנו הגבר גומר על הפנים של האישה? האם הן אוהבות את זה, מה גורם להן לרצות את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה - תגובה
דניאלה פרייפלד02/07/2012לצערי אתה במקום הלא נכון!!!
מפורנו אתה לומד מה לרוב בנים/גברים וגם נשים לא יכולים/ות לעשות במיציאות!!!!
זה יום עבודה.. ולא שואלים מה טוב לך וממה תהנו...אישית לא שמעתי מנשים שהן אוהבות "שפריץ" על הפנים אלא אם זה מים ביום חם מאד...גם ,לרוב הכמות והמרחק אינם ניתנים לביצוע בחיי היום יום.
אתה לומד דברים,שהם מסולפים וחבל!!!!!
ההמלצה שלי להפסיק לראות סרטי פורנו!!! לשם מה לעשות עם אישה ....
לגבי מה הן אוהבות שתהיה בקשר אינטימי ,אפשר לשאול אותה מה היא אוהבת...וכך להעשיר את הריקוד המיני שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה
חיים02/07/2012מה ההבדל בין זה, לבין מין אוראלי עם גמירה בפה? זה אותו אקט...
גם הגמירה בנרתיק לא כיפית, כמו בחוץ, או לפחות על גוף האישה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה - תגובה
דניאלה פרייפלד03/07/2012ציינת כמה דרכים שונים לגמור ....
ושוב כל עוד בת הזוג מסכימה אין בעיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורנוחיים02/07/2012
שלום, ההורים שלי חסמו אתרי פורנו, איך אני יכול להגיד להם להחזיר את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורנו - תגובה
דניאלה פרייפלד08/07/2012כל הכבוד להורים שלך
לא כדאי לצפות בפורנו זה מעוות את כל ההסתכלות שלך על מיניות ובעתיד עלול להשפיע לרעה על קשר מיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דניאלה, תעני ליש.01/07/2012
כתבתי לך לפני כמה ימים, על זה שבעטתי למישהו בביצים. את זוכרת?.
תודה על תשובתך. היא עזרה לי.
בעקבות זאת חשבתי קצת על הנושא הזה.
אפשר לשאול אותך עוד משהו על הנושא הזה?. כמה מחשבות שעלו לי?.
לדעתך, הרבה אימהות אומרות לילדות שלהן: "אם מישהו יתקוף אותך - תבעטי לו בביצים?. כאילו, בשיחה אינטימית בין אימא ובת?.
את אמרת את זה לבת שלך, אם יש לך בת?.
ועוד שאלה אישית אלייך:
מתי ידעת שבעיטה בביצים כואבת?. באיזה גיל בערך?. איך נודע לך?.
ראית פעם מישהו חוטף בעיטה בביצים?.
בבקשה תעני לי על השאלות, גם אם הו קצת אישיות ומביכות. חשוב לי לדעת את התשובות.
את אישה מדהימה, דניאלה. איך שאת עוזרת לי לאחרים בפורום. בלי להעליב את מנהלי הפורום האחרים, אני הכי מתרשמת ממך. את חכמה מאוד ואנושית ובגובה העיניים.
אם הייתי גרה קרוב אליך, הייתי שמחה להיות מטופלת שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה, תעני לי - תגובה
דניאלה פרייפלד01/07/2012לצערי אין לי מושג מה אמהות אומרות לבנותיהן....אבל אם יש סכנה ממשית עושים הכל לצאת מזה ללא פגע
תאמיני לי זה כואב....
בתקווה שלא תהיהי במצב ,שוב,....שתצתרכי לבעוט ב...
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת דודהשלומי30/06/2012
הי שלום אני בן 17 ויש לי בת דודה בגילי שהיא ניראת ממש טוב לדעתי ואנחנו מקימים יחסי מין שאנו מתראים בחגים או אירועים וכדומה ..
זה התחיל מגיל 13 ורציתי לדעת אם זה אומר שיש לי דפקה האם כדי להפסיק או להמשיך דררך אגב אני מאוד נהנה מיזה והיא הראשונה והיחידה שאני עושה איתה סקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק עכשיו אני קוראת את ההודעה שלך
מירב שרון10/07/2012משום מה התפספסת...מה שאתה מעלה הנו נושא שהוא שנוי במחלוקת, קיום יחסי מין בין בני דודים נכנס לתוך קטגוריה של "גילוי עריות" ובכ"ז לא מדובר באחותך, אלא בבת דודה והיחסים הם בהסכמה, אז אני לא רואה בזה משהו בעייתי באותה מידה מה שכן אני מקווה שאתם משתמשים באמצעי מניעה כי אם יש הריון בין בני משפחה יש סיכונים של מוגבלויות כאלה ואחרות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון ??ליאת29/06/2012
היי , אני בת 16
קיימתי יחסיי מין ביום האחרון של המחזור ( בבוקר ניגמר ובערב הייתי פעילה מינית)
היה קונדום אבל עדיין יש את החשש, (האם אחריי שהגבר גומר הקונדום עדיין נישאר צמוד היטב לאיבר המין שלו ? דורקס)
המחזור שלי לא סדיר, ועבר כבר יותר מ-30 יום - זה אומר שהמחזור מאחר או שהוא פשוט לא סדיר,
כואב לי החזה והוא גם גודל .. ליתר ביטחון קנית בדיקת הריון והיא הראתה לי שאני לא בהריון (ביצעתי את הבדיקה בצהריים לא בשתן של הבוקר )
אבל בכל זאת יש לי את החשש הזה.. מה הסיכויים שניכנסתי להריון?
בבקשה תעזרי לי , מה פירוש הדבר שכואב לי החזה והוא גודל ???
האם אני בקרוב אקבל מחזור או שזה הריון?
בבקשה אשמח לתשובה מיידית וכנה.. תודה רבה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון30/06/2012השתמשתם בקונדום, אם הוא שם אותו כמו שצריך, הקונדום היה בתוקף, ולא נקרע, אין סיבה לחשש. למה את לא משתשמת בגלולות? ככה את בטוח תהיי שקטה, שהוא ימשיך עם הקונדום, ואת תשתשמי בגלולות. מה שבטוח בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ,אלונה28/06/2012
אני והחבר שלי מקיימים יחסי מין מזה כחצי שנה,אני בת 17 והוא בו 18
לאחרונה קצת התחיל להפריע לי שהוא גומר מהר אז החלטנו להשתמש בחומר השהייה יש לציין שפעלנו לפי ההוראות ולאחר מכן הוא שם את הקונדום,
אך הקונדום פשוט נקרע,
יכול להיות שהוא נקרע מהתרסיס השהייה ? ( הוא נקרע לנו רק מתיי ששמנו את החומר השהייה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון30/06/2012האם הקונדום נקרע עוד לפני שהיה מגע בין פין לפות? אם הוא היה בתוכך והקונדום היה קרוע אז יש סיכון של הריון לא רצוי ואם לא עברו 72 שעות יש מצב לגלולת חירום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלונה30/06/2012שלום לך ותודה על התשובה וכן כבר לקחתי גלולת חרום אך לא על זה הייתה שאלתי,
הקונדום לא נקרע לנו בדרך כלל כי אנו ממש זהירים גם איתו ועושים את הכל לאט ובזהירות,אך משום מה הוא נקרע כשהשתמשנו בתרסיס השהייה,
יש קשר בין קריעת הקונדום לתרסיס ההשהייה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה ללכת לרופא נשיםא.ב28/06/2012
שלום , אני בת 15 וחצי וכבר שכבנו ואני רוצה ללכת לרופא נשים לקחת גלולות ואני מפחדת שההורים שלי ידעו איך אני עושה את זה ? איך זה מתבצע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון30/06/2012את פשוט קובעת תור לרופא/ת נשים. ההורים לא צריכים לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה ללכת לרופא נשים - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר01/07/2012פני לדלת פתוחה....יעזרו לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת שרק היועצות הנשים יענו לי...ש.27/06/2012
יותר נוח לי לכתוב זאת כשיחה בין נשים.
אז ככה:
לפני כמה שנים מישהו ניסה לאנוס אותי. בעטתי לו בביצים וברחתי.
מבחינה חוקית ברור שהייתי בסדר גמור.
אבל יש לי תחושה לא נוחה על זה שבעטתי לו בביצים.
אולי בגלל שהוא התפתל מכאבים. אולי בגלל שכשהייתי קטנה אמרו לי לא לפגוע לגברים בביצים. (גם לכן אמרו את זה?)
לא יודעת למה אני מרגישה ככה. תוכלו לעזור לי להבין את זה?.
ועוד שאלה אישית אליכן, כנשים חכמות:
אם מישהו יתקוף אתכן, תנסו לבעוט לו בביצים?.
בבקשה תענו לי מעבר ל"אעשה הכל כדי להגן על עצמי" - שזה הגיוני כמובן.
אני שואלת במפורש אם תנסו לבעוט לו בביצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
חסוי27/06/2012תראי, אני לא אחד מהמומחים מנהלי האתר, אני בסך הכל בן 14 ומרת בקשתך שרק מנהלות האתר יענו בכל זאת אכתוב לך מה אני חושב..
קודם כל בת כמה את? זה מאוד חשוב לדעת בת כמה היית ובת כמה את עכשיו כי אחרי הכל אם מישהו ניסה לאנוס אותך בגיל צעיר כמו 7 או 10 ברור שמשהו לא בסדר נשאר לך במח כמו טראומה אבל אם ניסו לאנוס אותך בגיל 15 או 17 אני לא חושב שאת צריכה להרגיש ככה וכתבת שזה קרה לפני כמה שנים (אולי תדייקי קצת כי גם זה חשוב) ואני לא חושב שמשהו שקרה לפני כמה שנים צריך להפריע
ולגבי הבעיטה באיבר המין עשית מהלך מצויין ואני חושב שאותו אחד למד לקח טוב טוב ממך, אבל כאן מגיע האבל הגדול יכול להיות שפגעת בו שם בצורה בלתי הפיכה וזה כנראה מה שאוכל לך את הלב. אבל עשית את זה מתוך הגנה עצמית ובאמת כל בת שמישהו מנסה לאנוס אותה שתעשה הכל כדי שתוכל לברוח ממנו לגרום לא להפסיק.
וגם יש מקומות אחרים בגוף שגם הם רגישים (לא רק איבר המין הוא המקום הכי רגיש אצלנו) וגם שם ניתן לתת מכה חזקה כדי לטפל במי שתוקף אני יכול להבטיח לך שגם לא היית נותנת לו בעיטה לאיבר המין היית עושה משהו אחר כמו בעיטה בבטן או בגב או שהיית נושכת אותו. את יודעת שאונס זה בכלל לא דבר נעים.
אשמח אם תגיבי לדבריואל תשכחי, לרשום את גילך עכשיו את גילך בזמן האונס ואולי גם איפה ניסו לאנוס אותך כדי שלמנהלות האתר יהיה יתור נוח ופשוט לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת שרק היועצות הנשים יענו לי... - תגובה
דניאלה פרייפלד27/06/2012wow מסכנה
האם ספרת ,שיתפת ,משהו במה שקרה לך, או שהשארת את האירוע הטראומתי הזה אצלך בלב?
אין כל ספק !!!!אם משהוא מנסה לפגוע בך, כל דרך כולל בעיטה בביצים מותרים!!!!!ומגיע לו!!!!וכן אני הייתי עושה זאת ואני משוכנעת שאין בחורה בעולם שתגיד שלא פעלת נכון ושלאותו בחור/גבר מגיע לו!!!!
אני מציע לך ללכת ליעוץ אני שומעת פצע פתוח וכואבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשכב בלי לגמור ובלי קונדוםחסוי27/06/2012
עאני וחברה שלי שכבנו לפני שבועיים ככה בלי קונדום לא גמרתי לא כלום והיום היא הקיאה יש מצב היא בהריון ?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון30/06/2012אם שכבתם בלי קונדום אז אכן יש סיכון של הריון לא רצוי גם אם לא גמרת, גם בנוזל המקדים עלול להיות זרע משפיכה קודמת...רצוי לקנות ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףף - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר01/07/2012ומה חגבי מחלות מין?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להפסיקחסוי26/06/2012
אני מתבייש לכתוב את זה מאוד. אני בן 14 ואני דתי. בגיל 11 התחלתי לאונן כי בהתחלה לא ראיתי שזה משהו לא בסדר ולכן המשכתי ועשיתי לפחות פעם אחת ביום. וגיל 13 התחלתי גם לצפות בסרטים לא צנועים וידעתי שזה לא בסדר אבל זה גירה אותי ובגלל זה המשכתי.
לפני חצי שנה שמעתי הרצאה שאומרת שאוננות והוצאת זרע נחשב לי הדת לאיסור חמור ביותר והחלטתי שבאותו יום אני מפסיק. אבל כצפוי נכשלתי שוב ושוב באוננות ולפעמים גם בצפייה.
מה עושים? זה מאוד מתסכל ומדכא וזה מוריד לי את המצב רוח כל פעם ולאחר זמן מסוים (הכי הרבה זמן שחא אוננתי זה חודש) אני נכשל שוב.
אשמח אם תתנו לי עצות איך להמנע מאוננות ומצפייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להפסיק - תגובה
דניאלה פרייפלד26/06/2012אתה בבעיה.... מצד אחד אתה נהנה לאונן, מאידך אתה בחור דתי וחל איסור שפיכת זרע.
אם אתה שואל מה לעשות אתה צריך ללכת לפי המצפון שלך
אני יודעת שיש דתיים שמאוננים ,כי הם חושבים שזה כבר בינם לבין עצמם ונעשה בצניעות, והדת לא צריך ל"היכנס" וחיים בשלום עם עצמם ועם אמונתם.ויש שלא כי הם מאמינים בדרכם לפי החוק היבש וזה גם בסדר אדם לפי אמונתו יחיה.
לכן ההחלטה שאתה צריך לעשות איך אתה תוכל לחיות עם עצמך בשלום!!!
אבל לגבי הסרטים, ההצעה שלי, להפסיק!!! כי שם כבר יש השפעה שלילית בכלל מה זה מיניות וקשר אינטימי עם אישה ועם עצמך ואז עלול להיות לך קיים ביצירת קשר שתהיה מוכן לזה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסוי27/06/2012עזרת לי מאוד. ועוד שאלה קטנה. אם פתאום יהיה חשק לאונן או לצפות בסרטים הלא צנועים איך אני אמור להילחם בזה ולצאת מהחשק הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
דניאלה פרייפלד27/06/2012השאלה אני מבינה שאתה רוצה להפסיק לאונן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
חסוי27/06/2012אני רוצה להפסיק לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - תגובה
דניאלה פרייפלד27/06/2012זה רק כוח רצון
שאתה מרגיש ,שאתה רוצה ..... אז תעשה משהו אחר ,כדי לא להתפתות
גם אם בראש שלך יש מחשבות, תכניס תפילה ,בכדי לא לחשוב על זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האים........חסוי26/06/2012
האים זה נורמאלי להיתקלח או להיכנס למיקלחות ציבוריות כמו בבריכה
ולא לצריף להיגעל ליראות גברים אחרים בעירום
כי הרה ניכנסים ומיתרחצים שם
ובל זה לא ממש נעים פיתאום ליראות איבר של מישהו אחר זה מבייש
וגם גורם למבוכה
ונגיד ולמישוהא שם נוצרת זיקפה זה לא אומר שהוא נימשך או משהוא כזה נכון
אין קשר ביכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האים........ - תגובה
דניאלה פרייפלד26/06/2012לרוב חדרי הלבשה פתוחים וכולם (גברים לחוד ונשים לחוד) מתפשתים ומתלבשים ומי שעושה זאת אינו/ה מתביש/ת אך יש שמתבישים/ות ולכן הולכים למקומות שיש דלת ומתלבשים בפרטיות או שבאים מוכנים והולכים כאשר הם יבשים ....ואז אינם נכנסים כלל לחדרי ההלבשה.
לא מחייב שזיקפה במצב, שאתה מתאר, למשיכה לגברים ,כי יש עוד נתונים שמשפיעים
על נטיה מינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)