מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיןעידו22/07/2012
שלום. אני בן 13.5 ואורך הפין שלי בעת זקפה הוא בערך 16-17 ס"מ. רציתי לשאול אם זה בסדר ורגיל לגילי..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לך גבר
חסוי23/07/2012אורך הפין שלך בסדר גמור תאמין לי
והוא נחשב בממוצע הגברי אפילו מעל הממוצע
זה אורך מכובד ויפה
ובהחלט יכול לספק אישה
חח יש לך אפילו יותר גדול מימני
חח הלוואי עליי 18 ס''מ
חח תהנה בחופש הגדול :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא כן
מירב שרון24/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היייחסוי20/07/2012
עים מישהיא לוקחת גלולה לאחר יומיים מקיום היחסי מין
כלומר עברו 48 שעות האים הגלולה תעזור
לימנוע הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון21/07/2012הגלולה תעזור רק אם מדובר בגלולת חירום. גלולה רגילה לא תעזור, זה עוזר רק אם מתחילים חפיסה של גלולות מהיום הראשון של המחזור ולוקחים יום יום באותה שעה עוד לפני שמתחילים לקיים יחסי מין ולא בדיעבד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסוי19/07/2012
אני וידידה שלי קיימנו יחסי מין לא היה קונדום אז שמנו שקית סנדוייץ
כלומר שקית ניילון קטנה ואיתה חדרתי
וראיתי כמובן במהלך המישגל שהיא לא ניקרעה או יש בה חור
ושגמרתי אני גמרתי בחוז וראיתי איך שהנוזל זרע יוצא ממ בתוך השקית האטומה
ושהשקית חוסמת את הזרע החוצה
מחר זה ה20 וידידה שלי עדיין לא קיבלה מחזור ואני חושש מאוד
כלומר יש לה את רוב הסימנים כאבי שדיים כאבי בטן פצעים בישבן והפרשות
והיתנפחות בפנים היא ניראת שמנה בפנים שהיא צריכה לקבל
אך היא עדין לא מקבלת האים רוב הסיכויים שהיא תקבל ווסת רגילה
אני מאוד חושש ומודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון20/07/2012שקית סנדוויץ בתור קונדום - רעיון מעניין. את זה עוד לא שמעתי...אם השקית אכן לא נקרעה ואתה גמרת בחוץ אז סביר להניח שאין לך ממה לחשוש לגבי הריון לא רצוי. אבל למען הסר חשש, תקנו ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי. אם ידידה שלך בלחץ יתכן שזה בפני עצמו גורם לעיכוב המחזור....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אפשראנונימי18/07/2012
הבתים של שנינו תמיד מלאים, אז איפה אפשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאן השאלה הזאת קשורה?
מירב שרון20/07/2012להבא תוסיף הערות לשרשור שאותו כבר פתחת או לחילופין לפתוח שרשור חדש אבל להתחיל את הסיפור מהתחלה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מכניסה להריוןרביב15/07/2012
שכבתי עם חברה שלי וגמרתי קודם בתחתונים ואח"כ קיימנו יחסי מין רגילים בלי קונדום.יש מצב שהיא יכולה להכנס מזה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מכניסה להריון - תגובה
דניאלה פרייפלד15/07/2012לצערי, כל חדירה ,ללא אמצעי מניעה יש בה סיכון להריון לא רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידהאנונימי14/07/2012
שלום רציתי לדעת מתי צריך למדוד את הפין כדי שנראה את אורכו המקורי?במצב זקפה מלאה? ואיך אני יודע שזה זקפה מלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדידה - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר15/07/2012במצב זקפה מלאה. נראה לי שבגילך....בלי לדעת במפורש מה גילך.....הזקפה שלך מספיק טובה כדי למדדו. מדודו מקו האשכים וגם מעצם החיק עד לקצה "הכובע"
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהאנונימית14/07/2012
היי.. אני וחבר שלי לפני כמה הזמן התחלנו לקיים יחסי מין. ויחד עם זאת.. התחלתי לקחת גלולות. עכשיו.. שכבנו כבר כמה פעמים.. והפעם הראשונה כאבה לי בחדירה.. וזה ממשיך לכאוב לי כל פעם שהוא חודר. ואז זה עובד. זה נורמאלי שגם אחרי 4 פעמים הקרום ממשיך להיקרע? מה אני יכולה לעשות עם זה?
דבר נוסף, התחלתי לקחת גלולות ביום הראשון של המחזור.. ועברו כבר שבועיים פלוס, ואני עדיין מדממת. והדימומים מתגברים בזמן סקס ואחרי.. ואין לי כאבי מחזור וכאלה.. זה בסדר שאני ממשיכה לדמם בזמן סקס?
תודה מראש על העזרה.. חשוב לי להדגיש שאני לא חושבת שאני חולה במשהו כי אני כן שומרת על היגיינה ולא משתמשת בטמפונים ואין לי גירודים וכו במהלך היום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון17/07/2012גם בפעם הראשונה זה לא חייב לכאוב...אם זה נעשה בצורה הדרגתית עם הרב ה משחק מוקדם וחומר סיכה על בסיס מים. את מתארת מצב של כאבים ודימומים מתמשכים, לכן אני ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים לצורך בדיקה גינקולוגית וחוו"ד רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא רוצהאנונימית12/07/2012
היי אני ראיתי הודעות רבות שנכתבו כאן.. וראיתי שאת לגמרי לא ממליצה על לראות סרטי סקס באנטרנט ושזה מעוות את המציאות וזה...
אני כרגע בת 16 כמעט ונכנסתי פעם לאתרים האלה כשהיה לי ממש משעמם אבל הפסקתי מזמן....
ועכשיו אני מרגישה כזה כאילו בא לי לראות אבל אני לא רוצה שזה ישפיע עליי בצורה מגעילה.. כמו שאת אומרת..
בקיצור רציתי לשאול האם יש משהו אחר שאני יכולה לראות? כדי שיעביר לי את התחושה הזאת.? שאני רוצה לראות איך עושים את זה...
דרך אגב אני בתולה ולא היה לי אף אחד והייתי רוצה מאוד אבל פשוט אין... אז זה מין תחליף כזה...
בבקשה תגידי לי משהו אחר שיכול להחליף את זהההההה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון17/07/2012יש אפשרות לראות סרטים ארוטיים במקום סרטים כחולים. כמו כן, יש אפשרות לקרוא ספרות ארוטית....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידן מילצ'ר שלוםעדי11/07/2012
ראשית - מישהו שאני מכיר שיחק איתך פעם בהצגה, והוא זוכר אותך כשחקן מחונן. אתה עוד משחק?. אשמח לראות אותך על הבמה!.
ועכשיו לעיקר.
אני בחור בעל נכות פיזית קשה וקשיי דיבור. נורא רוצה קשרים חברתיים ורומנטים, אבל אנשים נרתעים ממני. אני קצת יכול להבין אותם, אבל זה מעציב אותי. לפעמים אני בוכה מזה.
איך אוכל בכל זאת ליצור קשרים עם אנשים?. יש דרך לעקוף את הקושי?. כל רעיון שלך יתקבל בברכה.
איך להתמודד עם העצב?. יש דרך בה אוכל לעשות עבודה פסיכולוגית או רוחנית, שתקל עליו?.
בקשר ליצר המיני. הוא תקין לגמרי, וזה יוצר חוסר נוחות אצלי. הכוונה לזה שאין לי איך לפרוק אותו. חשבתי לשלם למישהי, שתעזור לי עם זה. לדעתך זה רעיון טוב?.
אתה יודע מה מטריף אותי?. המחשבה שאם היה לי גוף אחר, ובדיוק אותה נפש, כנראה היו לי חברים וחברות. אני הרי רגיש, נחמד, נבון. תכונות שמושכות אנשים. אם כך, מה שגורם לבידוד החברתי שלי הוא הגוף, המעטפת החיצונית. ואת הגוף הרי איני יכול להחליף... אתה מבין את התיסכול?.
תודה שקראת את דבריי.
מבקש ממך מאוד שתשיב עליהם בכנות.
אל תחשוש לפגוע בי, אם צריך. חשובה לי האמת - אני רוצה לדעת איפה אני עומד.
כמובן, גם אופטימיות תתקבל בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי עדי
ד``ר עידן מיליצ`ר15/07/2012ראשית תודה על המחמאה. אכן לא קל הסיפור אותו אתה מגולל בפני. אם אהייה הכי אמיתי איתך, הרי שמה שיהייה נכון זה לפנות לייעוץ מקצועי אשר יעזור לך במצוקתך.
אני לא עונה בציניות, אבל אולי הייתי שחקן מחונן.....אבל את הנושא אותו אתה פותח פה....גם מחוננים לא יצליחו לפתור באינטרנט.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון17/07/2012אני לא עידן, אבל קראתי את ההודעה המרגשת שלך וחשבתי לתת לך גם את הדעה שלי, אני יודעת שיש את מרפאת "רעות" לרפואה שיקומית, שם תוכל להגיע לייעוץ ובמקביל גם יתכן שיש קבוצות טיפוליות, שם תוכל לפגוש חברים/ות עם נכויות/מוגבלויות כאלה ואחרות. כמו כן יש את "דלת פתוחה נגישה" וגם שם תוכל לקבל מענים לקשיים שהעלית שהנם לגמרי לגיטימיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודהחסוי10/07/2012
תודה רבה אין לי חום, עבר ביום 1 (גם אני חושב שזה מוזר)
וניראה לי שהבנתי מהזה היה כי גם בידיים וברגליים מתקלף לי העור אחרי הנופש
בקיצור תודה רבה בכל מקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה - תגובה
דניאלה פרייפלד10/07/2012יופי ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי09/07/2012
שלום
אתמול אוננתי והיה לי בצד הפין כאילו דבק מתקלף
קילפתי אותי והיום יש פצע כאילו שריטה קטנה
זה עובר לבד או שצריך תרופות או כדומה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד09/07/2012לשים לב ,תסתכל!!!! ואם זה לא נראה שהוא מתרפא בעצמו/ שיש כאב /חום ,לפנות לרופא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה !!מאור08/07/2012
שלום.
אני וחברה שלי שכבנו עם קונדום הוא לא נקרע ולא כלום אבל הבעיה שהמחזור מאחר לה אני והיא מאוד מפחדים היא פנתה לרופאת משפחה היא הפנתה אותה לבדיקת דם לגילוי הריון .
השאלה שלי במקרה של הריון חלילה מה צריך לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה !! - תגובה
דניאלה פרייפלד08/07/2012בתקווה שהיא לא.......אבל אם בכל זאת .....לפנות לדלת פתוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שלא הריון
אביה11/07/2012האם יש עדכון? מקווה שבסוף זה לא הריון ולדעתי גם כדאי ללכת לרופא נשים ולבדוק אפשרות של גלולות, יהיה יותר קל למנוע הריון וגם יש גלולות כמו פליים עם מינונים נמוכים וככה אין השפעה של תופעות לוואי ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורףא.ב06/07/2012
אחרי שקיימתי יחסי מין אני מרגישה צריבה בפיפי וכואב קצת בפות מה זה אומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורף - תגובה
דניאלה פרייפלד07/07/2012כדאי ללכת להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גומר מהר.אלמוני06/07/2012
אני בן 17 וכשאני וחברה שלי מקימים יחסי מין, אז אני גומר ממש מהר. ולא מצליח ליהנות בכלל.. איך אפשר לטפל בזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמוני שלום
מירב שרון10/07/2012יש תרגילים שנקראים התחל-הפסק שמלמדים אותך לעכב שפיכה, אתה יכול לקרוא עליהם באינטרנט. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה !!ליטל06/07/2012
אם בן מאונן אז הוא מוציא זרע .. ואם אישה מאוננת אז היא מוציאה את הביציות שלה או משהו אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה !! - תגובה
דניאלה פרייפלד07/07/2012אישה לרוב אינה מוציאה
שניכם נהנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)