מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה תשובה כבר !!!לי22/02/2012
1)אם לקחתי פוסטינור ב72 שעות שאחרי הסקס אין סיכוי להכנס להיריון??
2) ברגע שחבר שלי שם את הקונדום אין יותר זקפה. מה הוא יכול לעשות עם זה? ואיך את יכולה להסביר שכן הצלחנו לקיים יחסים(הייתה לו זקפה) בלי קונדום?
עכשיו יותר ברור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה תשובה כבר !!! - תגובה
דניאלה פרייפלד22/02/2012לגבי הפוסטינור אם לקחת עד 72 שעות לאחר קיום יחסי מין, זה אמור לעבוד.
לגבי זיקפה וקונדום ,זה קושי שיש ללא מעט בנים
האם התרגל לשים קונדום לפני ?אם לא רצוי
יש שההפסקה במגע המיני בכדי לשים את הקונדום מוצאי אותם מהריכוז המיני
רצוי לשים תוך כדי המשחק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום נקרענוילי22/02/2012
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין אתמול, הוא היה עם קונדום והוא נקרע.. אני גם לוקחת גלולות ,אבל בגלל שפספסתי החודש כמה פעמים אני לא חושבת שאני מוגנת..
האם כדאי לקחת פוסטינור?
אשמח לתשובה מהירה, אני לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום נקרע - תגובה
דניאלה פרייפלד22/02/2012לא נעים!!!
לגבי שאלתך תפני אותה בפורום לגניקולוגיה נערות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיוני720/02/2012
אני בן 17 ואני וחברה שלי רוצים לקיים יחסי מין.. חברה שלי לחוצה ומפחדת שזה יכאב..
שמעתי שבתחת זה פחות יכאב לה.. האם זה נכון? ואם כן למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד20/02/2012תשמע,לא רצוי שבפעם הראשונה (לשניכם) תתנסו במין אנאלי..תנוחה שהיא פחות אינטימית, אין קשר עין...
לגבי כאב ,זה כבר ענין אישי
יכול להיות שהיא רוצה לקיים איתך יחסי מין ,אך נפשית עדין אינה מוכנה
כדאי לדבר על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהלי18/02/2012
אני וחבר שלי שכבנו אתמול, אני לא יודעת מה חשבנו לעצמנו אבל זרמנו עם הרגע ולא שמנו קונדום ואני לא משתמשת בגלולות...על הבוקר הוא קנה לי פוסטינור וכבר לקחתי..
אני מרגישה ממש רע עם עצמי, הייתה ממש קצת הפרשה חומה בתחתונים בבוקר, אני ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, למרות שלקחתי פוסטינור אני בכל זאת מרגישה רע עם זה. מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - תגובה
דניאלה פרייפלד18/02/2012עם מה את מרגישה רע...נפשית או פיזית ,מלקיחת הכדור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לי19/02/2012נפשית.. אם לקחתי פוסטינור ב24 שעות שאחרי, אין סיכוי שאני אכנס להיריון ??
אני ממש לחוצה מזה אני באמת לא יודעת אם עשיתי את הדבר הנכון.... זה גם ממש מוזר שכן הצלחנו כשזה היה בלי קונדום, איך אפשר להסביר את זה שכהוא צריך לשים קונדום זה לא מצליח??
תענו מהר בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
דניאלה פרייפלד20/02/2012את מבלבלת אותי
מצליח לעשות מה?
רע לך,נפשית, כי לקחת פוסטינור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקרעמישו18/02/2012
קיימנו יחסי מין, והקונדום נקרע, אין לי מושג מאיזו סיבה הגיונית?! יש מצב להריון?
ברגע שנקרע ישר יצאתי, ולא היתה גמירה. אך שעה קודם לכן כן היתה גמירה בחוץ לא קשורה אך האם יתכן שנשאר ממקודם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקרע - תגובה
דניאלה פרייפלד18/02/2012צר לי שהיתם אחראים ו... אך להגיד שאין סיכוי להריון לא רצוי אני לא יכולה לומר, יחד עם זאת כדאי לחכות לוסת, אם מאחר לעשות בדיקה
לא להיות לחוצים כי לחץ יכול לדחות את הוסת.
יכול להיות שמשכת יותר מדי את הקונדום צריך להשאיר בסוף מקום או קטן מדי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקרע
מישו19/02/2012נורא מלחיץ המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקרע - תגובה
דניאלה פרייפלד20/02/2012נכון, מאד מלחיץ ובאמת לא פייר הרי נזהרתם
להיות אופטימיים, כי בכל זאת לא גמרת בפנים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדויפית16/02/2012
שלום. יש לי שאלה קצת מביכה אים גבר לא מלביש טוב את הקונדום כלומר לא מגלגל אותו עד הסוף איזה דברים כלומר תוצאות יכולות להיות לזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפית שלום
מירב שרון17/02/2012אין ממה להתבייש בשאלה, נהפוכו, ידע זה כוח - אם גבר לא שם את הקונדום כמו שצריך, הקונדום עלול להחליק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב בבקשה
יפית17/02/2012אז אים כך הוא יכול רק להחליק לא משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/02/2012אם פג תוקפו או נפגם בגלל שימוש לא נכון כגון שימוש בשמן כלשהו אז הוא גם עלול להיקרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהדנה16/02/2012
אני וחבר שלי שנתיים וחצי ביחד, בני 18 , ניסינו החודש לשכב, עם משחק מקדים וגירויים...הכל הולך בסדר עד שהוא שם את הקונדום , הוא נלחץ ממש אז אין זקפה ואי אפשר להחדיר.
מה אפשר לעשות ? האם הקונדום זה מה שמשפיע ? איך אוכל להגיד לו לשנות את זה מלבד להגיד לו לאונן עם קונדום? (זה ממש מביך ואני לא אעשה את זה.)
שנינו רוצים את זה, יכול להיות שהוא לא מספיק "מוכן" ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה שלום
מירב שרון17/02/2012הקונדום זה לא מה שמשפיע, אלא הלחץ שלו סביב זה, הוא "מתנתק" מהגוף ואז הזקפה נחלשת. למה כ"כ מביך אותך להציע לו לאונן בעזרת קונדום? את יכולה לחילופין להיכנס איתו לפורום הזה ולהראות לו את השאלה שלך והתגובות אליה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר סקס ראשוןנועה15/02/2012
שלום, חברה שלי קיימה לפני 4 ימים יחסי מין ראשונים עם חבר שלה ללא הגנה. שחזרה ממנו היה לה דם על התחתונים ומאז היא במחזור מלווה בכאבים די חזקים ושריפה כאשר היא עושה פיפי. האם יש קשר? צורך לבדוק את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה שלום
מירב שרון17/02/2012זה לא אמור לשרוף כאשר היא עושה פיפי, אני מציעה שתיגש להיבדק אצל רופא/ת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון?
נועה18/02/2012זה שירד לה דם- מחזור, אומר שאין הריון נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
נועה18/02/2012היא אומרת שכואב לה למטה וושהיא מנגבת יש טיפות של דם למרות שהסתיים לה המחזור, האם זה פשוט יעבור או שדרוש רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה בפהאופיר14/02/2012
אני בת 16 ואני מאוד חרמנית. שכבתי כבר עם כמה גברים ורציתי לדעת אם זה נורמלי שבזמן מחזור החבר שלי יגמור לי בפה ? הוא רוצה ששנייה לפני שהוא גומר אני אמצוץ חזק ויבלע את השפיך . זה מסוכן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה בפה - תגובה
דניאלה פרייפלד14/02/2012כל עוד הוא בריא אין סכנה
ואין קשר בין מחזור למתי שעושים בפה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג מאודשמעון באר שבע14/02/2012
שלום אתמול היתי אצל ידידה שליי שכבנו והיא מצצה לי גם ונגעלה קצת אז היא הקיאה לי קצת על הזין ועל הבטן שלי קצת עם יש לה אידס חס וחלילה לא נירא לי שיש לה כי היא בקושי הולכת עם אחרים שמתי קנדום ששכבתי איתה אבל במציצה בלי קונדום האם אפשר לידבק באידס עם היא מצצה לי בלי קונדום ועם היא הקיאה לי על הזיןן ועל הבטן זה מסוכןן אני מודאג אחרי שהיא הקאיה ניגבנו את זה והיא המשיכה למצוץ עד שגמרתי מודאג מאוד תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג מאוד - תגובה
דניאלה פרייפלד14/02/2012מהתאור שלך לא נשמע שיש לך ממה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך להשאיר מקום לזרעלינוי13/02/2012
יש לי שאלה נורא חשובה: הייתי עים מישהו וקיימנו יחסים עים קונדום אני יודעת שצריך להשאיר קצת מקום לזרע. אני לא יודעת אים הוא שם את הקונדום בצורה נכונה כי לא הסתכלתי שאלתי היא האים אפשר לדעת באיזשהיא דרך אים הוא שם אותו טוב? הוא גמר גם בחוץ ולא היה קרע או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףף - תגובה
דניאלה פרייפלד14/02/2012אפשר לראות לפני החדירה אם נשאר מקום
אם הוא גמר בחוץ ולא נקרע אז אין לך ממה לחשוש.
כל הכבוד על האחריות ההדדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדיעל12/02/2012
האים ישנה אפשרות כזו שבקונדום תקין יהיה חור קטן והגבר לא ישים לב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל שלום
מירב שרון15/02/2012אם הקונדום תקין אז לא ייתכן שיהיה בו חור קטן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאת נשים!רוני12/02/2012
אני וחבר שלי(שנינו חיילים) שוכבים כבר קרוב לחצי שנה משהו כמו 3 פעמים בחודש..אבל כל הפעמים היו רק עם קונדום ולא לקחתי גלולות ולא נבדקתי אצל רופאה.
האם אני צריכה להיבדק? ומה הבדיקה של הרופאה כוללת??? תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייחסות!!
רוני12/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאת נשים! - תגובה
דניאלה פרייפלד13/02/2012שלום לך
כאישה צעירה ,לדעתי ,כדאי להיבדק.
לגבי פרטים מדויקים ואם את חייבת ...אני ממליצה לך לפנות את שאלתך בפורום גניקולוגיה נערות . כל הכבוד על האחריות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווףףף!רוני12/02/2012
אני לא כל כך מבין בדברים האלה אבל אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין עם קונדום..חברה תמיד מקבלת מחזור בין ה-1 ל-5 לכל חודש בדרך כלל ..היום כבר ה12 והיא עוד לא קיבלה מחזור! מה זה אומר ולמה זה יכול להיות קשור?! תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תתייחסו לתגובה!
רוני12/02/2012בבקשה תענוו אל התגובה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחווףףף! - תגובה
דניאלה פרייפלד13/02/2012סליחה על האיחור בתגובה לרוב אם משתמשים בקונדום נכון אין מקום לדאגה
בגיל ההתבגרות כל מיני דברים יכולים להשפיע על הוסת כגון שינוי בהרגלי אכילה ,לחץ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי דחוף אני לחוץ..חסוי12/02/2012
שלום אני בן 16 ואני בתול..
הכיפה של הפין שלי העור שלה קצת יבש וטיפה מתקלף... האם זה בסדר או שצריך להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי דחוף אני לחוץ.. - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר12/02/2012רק שים קרם....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)