מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס עם חברה שלישם חסוי26/01/2012
שלום,אממ יש לי בעיה,אני במערכת יחסים כבר עוד מעט שנה עם חברה שלי וכל הזמן אני והיא רומזים אחד לשנייה לעשות יחסיי מין.אני מנשק אותה ואז לאט לאט מנשק אותה באיזור החזה מכניס אצבעות מתחת לתחתונים שלה ואז אנחנו כבר בלי בגדים ואז פתאום אנחנו מפסיקים וזה כבר קרה המון פעמים בדרך כלל היא מפסיקה את זה.זתומרת היא זזה ממקום למקום ברמיזה שאני לא יכניס את איבר המין שלי.
יש לציין כי אני בן 17 וחצי והיא בת 18. מה לעשות איך לדבר איתה ומה לשאול אותה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/01/2012חשוב שתהיה ביניכם תקשורת מינית פתוחה, תדבר איתה על רצונך ותברר איתה אם מתאים לה לעשות את הצעד הבא ואם כן אז תדברו על האופציות של אמצעי מניעה ואם לא אז תכבד את בקשתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאבטוחה...מעיין25/01/2012
שלום אני בת 16 וחבר שלי בן 17 אנחנו חברים זמן מה ויש ביניו קשר מיני
כשהתחלנו להיות מיניים הוא היה נוטע לקבל זיקפה בקלות מאוד
אך כאשר החלטנו לקיים יחסי מין יש לו בעיה "שיעמוד לו"
ידעתי שזה בטח "יפגע באגו הגברי שלו" למרות שהוא אומר שלא אבל יצא מצב שדיברנו על זה והוא אמר שעם גבר לא מסופק מאישה ורק מ"מחשב" יש בעיה שיעמוד לו האם זה נכון?
והאם זה הגיוני שלא עומד לו מלחץ או פחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבטוחה... - תגובה
דניאלה פרייפלד26/01/2012פחד ולחץ אכן יכולים להשפיע על תפקוד...
לא הבנתי ממך מה הוא אמר לך ,לא מסופק?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבטוחה
מעיין26/01/2012לא מה שהוא אמר לי זה שאחרי שגבר לא מקיים יחסי מין עם אישה הרבה זמן ומסופק רק מ"מחשב" אז התפקוד של האיבר שלו לא טוב כל כך האם זה נכון?
ויש בכלל משהו שאני יכולה לעשות בנידון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר
מירב שרון26/01/2012אבל בראש שלו יש קשר וזה מה שקובע, הכול בראש...מה קורה ביניכם במשחק המוקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לאמא של מתבגרתסמדר25/01/2012
שלום
אני מקוה שאני כותבת במקום הנכון.
בתי בת 16.5, נערה נאה מאוד.
בשנה האחרונה במיוחד,היא כמו רוב המתבגרות מסתגרת בחדרה, מחוברת לטלפון פלאפון ופייסבוק. וכמובן נותנת הרבה פחות זמן והשקעה ללימודים.
הבעיה היא ההתבגרות המינית
היא מכירה בחורים בפייסבוק (בגילאי 15-18)
לא פעם מתחילה איתם ולפעמים הם איתה, אבל היא לא בוחלת באף אחד, כל אחד שאומר לה כמה היא יפה היא מיד נעשית חברה שלו בפייסבוק, לפעמים אפילו "נישאת" לו בפייסבןק ומתחילה שיחות צפופות איתו.
בד"כ הם לא מאותה עיר שבה אנו חיים ואז היא מתחילה ללחוץ על פגישות ועל הגעה איליה.
באחת הפעמים הקודמות היה מדובר בנער בן 16 שאכן היה מגיע מדי פעם אילינו, ולמרות שלא הרשיתי שתהיה איתו לבד בבית, זה היה בחופש הגדול והיא כן היתה איתו וגם היו בינים נשיקות וליטופים. לפי דבריה עדיין לא קימה יחסים.
לקחתי אותה לרופאה שמטפלת בשירן שזה יעוץ לנוער והיא הסבירה לה ארוכות מה משמעות יחסים בשלים תקינים ואמיתיים, אבל נראהשכל המידע עבר לידה ולא הפנימה אותו.
עכישו היה מדובר בנער בן 19 שאחרי שבועיים של הצהרות אהבה בפייסוק (ואף לא פגישה אחת) עברה לאחיו הצעיר בן ה17 ושוב הצהרות אהבה שברור שאין להן תוכן.
גם זה נגמר ועכשיו יש בחור חדש שאמר לה כמה פעמים שהיא יפה ומיד היא מאוהבת.
אני יודעת שקבעה שיבוא להפגש איתה ביום שישי, לי היא לא ספרה דבר אבל לאחיה כן, והוא זה שספר לי.
אני חוששת מההתנהגות הזו ולמה שהיא יכולה להוביל.
אוכל לקבל עיצה ? איך לנהוג? אינני רוצה לנהוג בסנסקציות ועונשים, אני רוצה שהיא תבין ותפנים ותדע לשמור על עצמה ועל שמה.
כל השיחות שלי איתה נענו ב"כן , כן" אבל בפועל היא ממשיכה לנהוג בדרכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה לאמא של מתבגרת - תגובה
דניאלה פרייפלד25/01/2012שלום לך
נשמע שאת עשית מעל ומעבר כל הכבוד
אני מבינה את דעגתך....באמת למרות שתושתי אליך תרגיז אותך וזאת תשובה אחת שלי....אבל
הוסבר לה עי אנשי מקצוע....את הסברת ומסבירה...
ולכן ,לנשום עמוק.....חלק מגיל ההתבגרות = לעשות טעויות ולצערי לפעמים גדולות פוגעות ו....אני מציע לך לא להתנגד כי היא עלולוה לעשות דווקא ובגדול ולא תוכלי לנעול אותה ,אז לומר לה שאת אוהבת ודואגת ואת עם כל הקושי לא יכולה לנעול אותה...אז תתני לה חבילה של קונדומים ...שאם תסכן את עצמה תהיה כמה שיותר מוגנת גם מהריון וגם ממחלות ,אולי זה ירגיע אותה ויאפשר שיחה. את צריכה לומר לה שאת סומכת עליהיחד עם זאת דואגת, לתת לה תחושה של אחריות על עצמה עם כל הדאגה שלך, ואת צודקת יש על מה!
כן לשים גבולות על שעות חזרה להקפיד להיות ער עד שהיא חוזרת אם היא מאחרת ולא יוצרת קשר להתקשר אליה ...לחברים....לאמהות של חברים = לעשות לה "פדיחות" אם היא לא עומדת בהסכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?אנונימי23/01/2012
שלום
אני בת 16
שמעתי את אמא שלי צועקת מחדר השינה שלה
וכשיתקרבתי אז ראיתי שהיא עושה סקס אבל הבחור
לא היה אבא שלי הוא היה איש מהעבודה שלה
כשאבא שלי חזר היא התנהגה כאילו לא קרה שום דבר
אני לא מצליחה לישון כבר שבוע ואני לא מפסיקה לחשוב על זה!
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון23/01/2012אין כאן נכון ולא נכון, יש כאן איך שאת מרגישה לגבי הנושא הזה. ברור ממה שאת מתארת שזה מאוד השפיע עלייך.אם את מרגישה מספיק בנוח עם אמא שלך, אני מציעה שתדברי על זה איתה ותשתפי אותה במה שראית ואיך זה השפיע עלייך. אם לא את יכולה לפנות לסניף הכי קרוב של "דלת פתוחה" כדי לקבל ייעוץ מקצועי בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אילן25/01/2012אני מבין אותך גם עם אני ראיתי במצב שלך לא איתי יושן
נכון שתדברי עם אמא ותספרי את רגשותך
אבל אמא שלך היה אינטרס להשתק אותך לשחד אותך
כי את מחזיקה במשהו שאת לא צריכה לדעת
אני מצע לך לשתף חברים אבל פשוט בעינינ זוגיות של הורים
להית בצד לא ליתערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עצהמבולבלת22/01/2012
יש לי חבר כבר חודשיים, עד עכשיו התקדמנו יחסית לאט .. אני רוצה להתקדם עוד, לגעת לו, יבש.. אבל אני מפחדת ולא יודעת איך, איך עושים את זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למבולבלת שלום
מירב שרון23/01/2012מה עשיתם עד כה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתוצאה ממה זה קרה..אור22/01/2012
הי ,
אני עדיין בתולה,אני וחבר שלי הגענו למצב שהוא הכניס לי אצבעות ואחר כך ראיתי שירד לי דם.
חשוב לי לדעת למה ירד דם,אם יכול להיקרע לי קרום הבתולין מהמצב שהיה ואם זה מה שקרה ולכן ירד לי דם.
בנוסף זה מאוד הלחיץ אותי ואחר כך גם כשהוא רק לחץ לי את היד או חיבק אותי אני הרגשתי בתוכי רצון להירתע.
אני לא מאשימה אותו בכך שזה הגיע למצב הזה אך אני גם מרגישה שאני פחות בוטחת בו.
אני לא רוצה להרגיש אליו כך אבל זה המצב שנוצר אצלי עכשיו ואני לא יודעת איך לפתור את זה.
תודה מראש על העזרה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתוצאה ממה זה קרה.. - תגובה
דניאלה פרייפלד22/01/2012בת כמה את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 17
אור22/01/2012אני בת 17 וזה לא יכול להיות מחזור כי המחזור שלי הסתיים לפני שבוע והוא סדיר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 17 - תגובה
דניאלה פרייפלד23/01/2012קרום הבתולין לא נקרע אלא מתרחב ,האם את עדין מדממת? אם כן כדאי ללכת להיבדק .
לרוב לא צריך להיפצע מהכנסת אצבעות אבל יתכן שאת נפצעת אך לרוב אין דימום אלא טיפות...
אני רוצה שתנסי להבין מה קרה לך שאת נרתעת ממנו ,הרי הוא אותו בחור ,הוא לא השתנה עקב המזמוז....אלא אם כן הוא עשה זאת נגד רצונך או אמרת לו הפסיק והוא המשיך.... ואז אכן יש מקום להיפגע ורתיעה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני22/01/2012
היי, אני בת 15
אני מאוננצ עם מים, כלומר, אני מכוונת את הדוש על הזרם הכי חזר (הוא נקרא מסאז) ושמה את הדוש בין הרגלים.
לפעמים אני משחקת עם העוצמה או החום.
רציתי לדעת אם זה יכול להזיק לי כי הלחץ של המים מאוד חזק..
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
עומרי22/01/2012לא מאמי זה לא יכול להזיק תהני =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד22/01/2012כל עוד את לא שורפת את עצמך ,לא צריך להיות בעיה.
אני מציע לך בכל זאת לנסות ולגוון את דרכי האוננות שלך לא רק בתוש (וגם לשחק עם עוצמת המים )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותאנונימי21/01/2012
אני בן 16 וחצי איבר המין שלי הוא 9.5 סמ וממש דק ויש לי הרבה פעמים שהוא סתם עומד בלי שום קשר
יש מה לדאוג או לעשות בקשר לגודל
ועם יש מה לעשות בקשר לזיקפה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
דניאלה פרייפלד21/01/2012אתה מתאר תופאה מוכרת נורמלי לגיל שלך הזיקפה שאינה בשליטתך...
לגבי הגודל אתה והוא אמורים עוד לגדול....וגם, הגודל לא קובע אלא מה אתה עושה עם שאר גופך, חושך ,יחס .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות עם מיםא.20/01/2012
אני גבר בן 18, ואני לעיתים מאונן בעזרת מים כחומר סיכה.
בדרך כלל זה "מחליק" טוב, האם זה בסדר להמשיך להשתמש במים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות עם מים - תגובה
דניאלה פרייפלד20/01/2012כל עוד נעים לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהאנונימי20/01/2012
שלום אתמול הייתי במסיבה וזה..
והתנשקתי עם משי(רק נשיקה) והיא שתתה קצת רציתי לדעת אפשר להתלונן על דבר כזה שזה אונס?!?!
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
דניאלה פרייפלד20/01/2012אני חושבת שאין ללך ממה לדאוג .ההצעה שלי אליך לא להתחיל עם בנות ששתו
לא להכניס את עצמך למצבים שלאחר מכן אין נק' חזור ותסתבך כי לא ברור עקב האלקהול מה קרה ומי צודק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותמעיין18/01/2012
שלום אני בת 16 וחבר שלי בן 17 עוד מאט
עדין לא שכבנו אבל דיברנו על הנושא והגענו למצב שדיברנו על אוננות והוא אמר שהוא מאוננן פחות (פעם בשבוע) כיוון שככול שגברים מאוננים ככה מוגבר ה"דחף" המיני שלהם כלומר הם נהיים חרמנים יותר
אבל אני סוג של אוהבת כשהוא נהייה יותר חרמן כייון שאני כמעט ולא רואה המשכות אלי כשאנחנו מחוץ למיטה למרות שהוא אומר כמה שהוא אוהב אותי וכמה שאני יפ]ה אני צריכה להרגיש הוא נמשך אלי והאמת שהביטחון העצמי שלי צריך את זה
אבל אני לא בטוחה עם יהיה לזה תוצאות לא טובות על הקשר שלנו כי בכל זאת אני צעירה
ולא רוצה שסקס יהפוך לכל הזוגיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר19/01/2012מה בעצם את שואלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלימעיין18/01/2012
אני וחבר שלי עדין לא שכבנו אני נוטע לקבל את ההרגשה שהוא לא כל כך רוצה לשאני "ירד לו" או לא אוהב את זה אך לעומת זאת מאוד אוהב לעשות זאת לי , לא שיש לי בעיה אבל רציתי לדעת עם זה אולי משהו שאני עשיתי כי אני לא חושבת שזה נורמלי שגבר לא יאוהב דבר כזה או זה אני סתם לא מבינה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון19/01/2012זה עניין מאוד אינדיבידואלי, תבררי איתו את הנושא ואולי תציעי לו שיכוון אותך איך לענג אותו בדרך זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלותישראל18/01/2012
בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש עייפות ובחילות כנראה אולי בגלל שאני מאונן הרבה (פעם יומים).?
ובזמן האחרון אני מרגיש שהזין שלי נפול אין לי כבר כמעט זקפת בוקר וגם ליד בנות במצב מחרמן הוא רוב הפעמים לא עומד..
האם ישנה בעיה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מס' שאלות - תגובה
דניאלה פרייפלד18/01/2012עייפות ובחילות אינם קשורים לאוננות
אולי אתה חולה...
אולי אתה מודאג....תרוד...
אולי אתה לא ישן מספיק ולכן אתה עייף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבר17/01/2012
אני בת 17 ובחודשים האחרונים ההורמונים שלי משתוללים (אני בתולה חשוב לציין).
התחלתי לאונן בעיקר בצפייה בפורנו.
בזמן האחרון אני מחדירה לאבר המין שלי מברשת שיער(חדשה סטרילית ולא משומשת-חוץ מלמטרות מין)כשאני מסיימת אני מרגישה הקלה עצומה וסיפוק.
השאלה-במהלך ההחדרות לא ירד לי דם ומכאן הסקתי שאני עדיין בתולה האם כשאקיים יחסי מין עם מישו יכאב לי?
זה בערך באותו עובי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד18/01/2012כל עוד אין חדירה של פין את בתולה....
כאב ענין אישי ולכן לא ניתן לענות לך לגבי כאב בזמן החדירה ,אך אם את לא חוששת ומתוחה ורטובה מספיק ומגורה יש לשאר שלא יכאב לך.
אני מציעה לך לאונן לא רק עם המברשת ,עם אצבעות ,כח שונה בכל פעם תנוחות...כלומר לגוון לא להתרגל למצב מסוים כי ,שם עלול להיות הקושי שתהיהי מוכנה לאפשר חדירה תצפי לתחושה של מברשת ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגליה17/01/2012
שלום ,
שמי הוא גליה ואני בקורב אהיה בת 18 ,חבר שלי גדול ממני בחצי שנה אנחנו יוצאים ייחד כבר חצי שנה .
הקשר שלנו הוא קצת הפהפך , שנינו בתולים ומתקדמים יחסית לאט בהכל (נשיקה ראשונה של שנינו היתה אחריי חודש של חברות ).
השאלה שלי היא האם כדיי להקשיב לרגש , כשאנחנו יחד במיטה - למרות שאנחנו לא עשינו שום דבר מעבר לנשיקות וליטופים או האם כדאי לחכות עם זה בכל זאת ולהקשיב להיגיון .
אני מפחדת שאם דברים לא יסתדרו בינינו בהמשך הדרך , בצבא , אז אני ארגיש ריקנות שהסכמתי לעצמי לשכב איתו. ויש לי עוד שאלה , האם לגברים בשלב מאוחר יותר יהיה אכפת אם אני בתולה או כזה משהו שאמרו לי כל החיים כדאי שאני אזהר במעשי ..
תודה למגיבים (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפכפך ,זאת אומרת ..
גליה17/01/2012רציתי להסביר את עצמי מחדש... הפכפך במובן של יוצא לנו לכעוס אחד על השני הרבה פעמים , בעיקר אני על עליו , על דברים לא חשובים במיוחד , כמו למה הוא לא מתקשר אליי ודברים שקשורים לעובדה שזה קשר ראשון שלנו ... רק שבנות יודעות איך להתנהג מטבען ובנים לומדים את זה עם הזמן ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגליה שלום
מירב שרון17/01/2012אם יש ספק אז אין ספק...אם את לא לגמרי שלמה עם השלב הבא של קיום יחסי מין עם חברך אז אל תעשי את זה כדי שלא תצטערי אח"כ. ולגבי העתיד שאלת אם יפריע לבחור שתהיי בתולה, אולי יהיו כאלה שכן אבל כנראה שהם לא היו רציניים כלפייך וממילא היה עדיף שהם לא ירצו להמשיך את הקשר עמך בגלל זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)