מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עתידיתרונית20/04/2012
אני משתמשת בגלולות וכל פעם שחבר שלי גומר בפנים, גם אם הוא נשאר הרבה זמן, אחרי שהוא יוצא כל השפיך כאילו יוצא ממני גם ומכתים את הסדין וגם כמה דקות אחרי זה הכל יוצא ממני.. האם זה אומר שהגוף שלי לא מסוגל לקלוט את זה ושבעתיד יהיו לי בעיות להכנס להריון ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית שלום
מירב שרון20/04/2012נוזל השפיכה אמור לצאת החוצה ואין קשר בין זה לבין פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בולבול קטן וגמירה מהירהתום18/04/2012
שלום יש לי שלוש שאלות שאלתי את אותם שאלות בערך לפני שנה וחצי אני תחילת גיל 16
1)הבולבול שלי בגודל של 9 וחצי ס"מ כשעומד והרוחב שלו מאוד קטן הייתי רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי שהוא יתחיל לגדול? כי בערך עוד שנה שנתיים אני יתחיל לקיים סקס ואני לא יאכל עם כזה גודל ורוחב
2)כשאני מאונן אני גומר אחרי דקה ואותו סיבה כמו קודם שאני לא יוכל לקיים יחסי מין כך שוב רציתי לדעת אם יש משהו שיכול לפתור את הבעיה חוץ מויאגרה
3)הבולבול שלי בכללי ישר ואז מתעקם שמאלה ובכיפה הפיה נראת כך / אם את רואה את הכיפה מול העניים שוב רציתי לדעת עם יש משהו שאני יכול לעשות בעניין איזה מכשיר שלשים אליו ?
תודה מראש תום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בולבול קטן וגמירה מהירה - תגובה
דניאלה פרייפלד19/04/2012ההצעה שלי אליך להפסיק לחשוב ולהתחיל להינות...
אם אתה חושב אתה לא יכול להינות ואולי בגלל זה אתה גומר מהר כך את זה באיזי להיות בפנטזיה ,סרט כל שהוא בראש שלך שמענג אותך עד לגירוי מיני יותר חזק ..בכדי לא לגמור אתה צריך להרגיש אהנה אתה עומד לג...ואז לחזור לסרט המענג והפחות מגרה ואז שוב לגירוי החזק אתה שאתה כבר לא יכול...כל זה לא קשור לגודל הפין....אלא מהנ קורה בראש...
לגבי הגודל יכול להיות שהפין עוד יגדל..והגודל לא קובע אלא מה שאתה יכול לעשות איתו ועם שאר חושיך וגופך ואישיותך..
לא כל פין ישר, זה לא אמור להפריע להנאה.
הנאה הנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
תום19/04/2012תודה
אז רק רציתי לדעת אם יש אחוזים גדולים שהבולבול שלי עוד יגדל כי עדיין אני לא מתגלח?
עוד דבר יש לי שערות על הזין עצמו ואני מוציא אותם אם פינצטה אותם רציתי לדעת אם זה יכול באיזה שהיא צורה לפגוע בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתכלתי קצת באתר...
תום19/04/2012הסתכלתי קצת באתר וראיתי כמה דברים אחד שכדי לקרוא את קרום הבתולין צריך גודל 10 ס"מ דבר שני שבנות מעדיפות זין ישר מאשר מעוקל רציתי לדעת אם יש איזה כדור שיכול לעזור לגודל ואם יש מכשיר שאפשר לשים על הבולבול שיישר אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתכלתי קצת באתר... - תגובה
דניאלה פרייפלד21/04/2012קרום הבתולין אינו נקרע אלא נמתח לצדדים ויש לא מעט בנות שהקרום כבר די מתוח כי התעמלו או רכיבה על אופניים...האורך של הפין לא קשור למתיחה של הקרום...
אין דרך היום לישר או להגדיל את הפין שוב לרוב אינו ישר לגמרא...וזה לא צריך להשפיע על החדריה על הביצועים על ההנאה לא שלך ולא שלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית?
תום21/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר מעוקל
חסוי27/06/2012יש כאלה ישי להם איבר מעוקל ומעוגל כלפי מעלה
והכיפה של האיבר פונה למעלה זה מין עקמת כזואתי לומר לך שזה ניראה טוב לא אבל אתה לא היחידי שיש לו ככה אני בן 16 ופעם חבר שי הראה לי את האיבר שלו והיה לו כמו שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים להגדלת חזההילה18/04/2012
שלום , ראיתי באינטרנט מודעה של כדורים להגדלת חזה, לוקחים כמה שבועות והחזה גדל! זה כדורים טבעיים! רציתי לדעת אם מישהו יודע מה זה ?!?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה שלום
מירב שרון20/04/2012אל תאמיני לכל מה שמפרסמים. תמיד היו ותמיד יהיו שרלטנים שמנסים לעשות כסף ע"ח המשאלות והתקוות של אנשים. אני מבינה שאת מוטרדת מגודל החזה שלך, אין לי ספק שאת מושפעת מכל המסרים החברתיים שמפציצים אותך מכל הכיוונים במדיה (עיתון/רדיו/טלויזיה) מי החליט שחזה גדול זה מה שהכי יפה? אם תיכנסי לערוץ FTV ערוץ האופנה תראי את כל דוגמניות המסלול אין להן חזה גדול, לרוב הן די שטוחות. זה עניין של טעם, יש גברים שנמשכים לחזה גדול ויש גברים שמדליק אותם חזה קטן, היה הכי טוב אם את היית שלמה עם מה שיש לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי השפרצותטולי חתולי17/04/2012
אני נערה בת 14 ושמעתי הרבה על השפרצות בסקס
מה בדיוק משפריצים ? פיפי אחד על השני?
לא הבנתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי השפרצות - תגובה
דניאלה פרייפלד17/04/2012ממי/איפה שמעת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדניאלה
טולי חתולי18/04/2012אז מה משפריצים אחד על השני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
(:18/04/2012בדרך כלל הגבר משפריץ את הזרע שלו (או נוזל הזרע שזה דיי אותו דבר) על האישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי ונשיקהעידן16/04/2012
היי :) קוראים לי עידן, בכיתה י"ב. יש לי שאלה ממש חשובה לי - הכרתי מישהו ואנחנו מעוניינים בקשר. לפי מה שהוא סיפר לי הוא התנסה מינית עם בנים אחרים אבל עבר בדיקה ואין לו שום דבר. מלחיצה אותי העובדה שהוא ירד לאחרים ושירדו לו, כי בסך הכל זה די חדש לי ואני לא יודע אם יש סכנה לנשק אותו\ לרדת לו - או אם אין. אפשר עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידן שלום
מירב שרון16/04/2012חשוב שאתה נוקט באמצאי זהירות. אין לך ממה לחשוש לגבי נשיקות, לעומת זאת יש סיכון בהעברת מחלות מין במין אוראלי. אם אתה סומך על הבחור שאתה איתו שהוא אכן עבר בדיקה ואין לו מחלות אז זה עניין של מידת האמון שיש ביניכם. יש יותר סיכון במין מזדמן עם פרטנרים מרובים. אם אתה מתנסה במגע מיני עם מישהו שהקשר נבנה באופן הדרגתי, אז רמת האינטימיות הפיזית נבנית לצד רמת האינטימיות הרגשית, כמו גם האמון ההדדי. בשלב שתרגיש ביטחון ואמון, זה השלב להתנסות במגעים יותר אינטימיים. יש גם אפשרות להשתמש בקונדומים במין אוראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעייה רגשיתyoni617015/04/2012
לי מפריע העניין הזה מבחינה רגשית אני מפנטז לקיים יחסי מין עם מישהי צעירה יפה בפרצוף שאני לא מכיר.. לצורכי הנאה אבל יש לי חשש על ההשפעות שיכולות לקרוא לי אם זה איך המשפחה תקבל את זה אם הם יגלו שהלכתי עם מישהי..
ואיך זה ישפיע על המצב הבריאותי שלי
אני גם צעיר עוד לא בן 16
אבל אני מרגיש שפשוט בא לי לשחרר את זה ובפנטזיות שלי להרגיש איך זה..
אני מנסה לשכוח מזה שאני רוצה בכלל לקיים יחסי מין ופשוט לעבור האלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה רגשית - תגובה
דניאלה פרייפלד16/04/2012אני לא כל כך מבינה האם יש לך שאלה או שאתה רק רוצה להוצאי בכתב את הרגשותיך, שזה בסדר.
לפנטז על כל מה שאתה רוצה....זה בסדר..לא תמיד צריך להגשים את הפינטוז...
כדי לפרוק תאונן ,לא רצוי ללכת למישהיא לא מוכרת ,כמו בפינטוז, לא לפעם הראשונה!!!! לא בגילך!!!! ורצוי להימנע מכך בחייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה רגשית
yoni617020/04/2012אמרו לי שלאונן זה לא בריא ודווקא סקס רגיל זה כן בריא..!!
למה התכוונת שאמרת רצוי להימנע מזה בחיי..?
ולמה התכוונת שאמרת לא בגילך לא בפעם הראשונה..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה רגשית - תגובה
דניאלה פרייפלד20/04/2012לאונן בריא ורצוי כך אתה לומד על עצמך וגם נהנה
הכוונה שלא רצוי לקיים יחסי מין מלאים שלא בקשר אינטימי...במיוחד בפעם הראשונה.
ואני ממליצה לא בגילך לחכות..לפעם הראשונה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות מטרידותאנונימית13/04/2012
שלום יש לי חבר כבר שנתיים ואנחנו מקיימים יחסי מין, יש לי כמה שאלות- ככה כדי להרגיע את עצמי.
אלו דברים שביררנו אבל כדי שוב להיות בטוחים:
1. אם שנינו הראשונים אחד של השני זאת אומרת הסקס הראשון של שנינו, יש סיכוי לאיידס?
2. אנחנו לא משתמשים בקונדומים כבר דיי הרבה זמן (גלולות), אנחנו נקיים וגלויים אחד עם השני - גם אם לפני זה לא קיימנו יחסי מין ואין שום דבר במשפחה עדיין יש סיכוי לחלות במחלות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון13/04/2012אם שניכם הראשונים אחד של השני, אין חשש למחלות מין אלא אם כן מחלת מין הועברה מההורה לילד, למשל מחלת איידס יכולה להיות מועברת מהאם לעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ממש!דנדונה11/04/2012
היי:) אני פעם ראשונה פה וצריכה התייעצות.
אני וחבר שלי עשינו שטות וכמעט שכבנו אך בלי קונדום- "כמעט שכבנו" משמע שהוא חדר רק לא עד הסוף ולא גמר בפנים . אלא חדר באופן חלקי כמה פעמים.
אני לא חושבת שהיו לו מה שנקרא "טיפות אהבה" אבל אין לדעת בוודאות. ועכשיו אני מחכה השבוע למחזור שלי שאמור להופיע לי בשבוע הקרוב. רק שאני אוכלת סרטים שאם אני כן נכנסתי להריון אז איך יהיה אפשר לעשות הפלה בלי שזאת תיהיה בעיה ובלי שאמא שלי תגלה.
תעזרו לי בבקשה!! מה אומרים? מה מייעצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת לציין
רינה11/04/2012שגם אם הוא לא גמר, עדיין יש סיכוי גבוה למה שאת קוראת לו "טיפות אהבה", זה לא משהו שאתם יכולים לראות או לשלוט בו. בכל מקרה ממליצה לך, במידה ועדיין לא עברו 72 שעות, לקחת גלולת נורלבו ולא לחזור על המעשה הזה שוב... תמיד תהיו עם קונדום, או עם גלולות, אבל לשכב בלי אמצעי מניעה בכלל זה ממש חסר אחריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה ממש! - תגובה
דניאלה פרייפלד11/04/2012קודם כל חשוב לנסות להירגע כי מתח יכול לדחות את קבלת הוסת...
את רצה קדימה נכון יש סיכון ...אךלפי התאור שלך יש בהחלט אפשרות שלא קרה דבר....
אז לחכות לווסת...
אם יש איחור לא של יום או שניים בדיקת הריון ביתית..
ובבקשה קונדומים או אמצעי אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנדונה11/04/2012תודה רבה!:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
דניאלה פרייפלד12/04/2012:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבני11/04/2012
שלום אני בן 14 ויש לי חברה בת 13 עוד חודש ואנחנו חברים כבר שנתיים ונחנו חברים מאוד טובים. לפני חצי שנה חברה שלי רצתה למצוץ לי ואמרתי לה שעכשיו זה קצת מוקדם ולאחר שהיא ביקשה הייתי נותן מדי פעם לעשות לי ביד ואף פעם להיית משפיך. ככה זה היה חצי שנה שלשום נתתי לה בפעם הראשונה למצוץ לי וגמרתי לה בפה הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר לעשות את בגיל כזה?
אם זה חשוב האורך שיש לי הוא 14 וחצי ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד11/04/2012האורך בסדר
ויופי שיש מפגש מיני בקשר
אבל לדעתי זהמוקדם מדי..
תתחליו עם חיבוקים, גישושים עם לבוש נשיקות ...
להשען זה על שה לשכב ליד השני
כל אילו =אינטימיות מינית...
איך בגילה היא כבר יודעת ורוצה מציצה מאיפה המידע שלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הטעות
בני11/04/2012חברה שלי בת 14 עוד חודש לא 13 ואני מודה למרות שאני וחברה שלי טיפשוים תמימים וביישנים ראינו סרט סקס קצר ועדין
תודה על התגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך פין רפויטומיסוב10/04/2012
אני בן 21
נרשמתי לאתר להארכת הפין שנבדק והוכח כאמין ובתרגול צריך שהפין יהיה רפוי למחצה אבל באתר לא כתוב. בררתי באינטרנט איך להגיע למצב כזה ואמרו לנסות לחשוב על דברים אחרים וכצפוי אין שינוי. אשמח אם תתנו לי עצות או להפנות לאתר מתאים
אם מישהוא שואל האורך של הפין הוא 5 ס"מ אפשר להסתדר אם אורך כזה אבל מה לא עושים כדי להרגיש טוב יותר
ועוד משהו האתרים להארכת הפין דורשים כסף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטומיסוב שלום
מירב שרון10/04/2012אנחנו לא ניתן לך הצעות/עצות לטכניקות להארכת פין כי אין שום הוכחה מדעית שהטכניקות למיניהן יכולות לעזור. לדבריך הפין שלך באורך 5 ס"מ, לא ציינת אם זה במצב רפוי או במצב זקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
טומיסוב11/04/2012לא ביקשתי עצות להארכת הפין. כמו שכתבתי נרשמתי לאתר בדוק שהשיטה שהוא מציג אכן עובדת ומוכחת ואינה גובה סתם כסף. כל הבעיה שלי היא שצריך פין רפוי למחצה במהלך מה שצריך לעשות אבל האתר לא כותב איך להישאר במצב כזה זה הכל. רק שיטה איך להישאר אם פין רפוי למחצה ולא רק בשביל השיטה אלא גם בשביל לחיי היום יום אתם יודעים
ולשאלתכם לגבי האורך: 5 ס"מ בזיקפה מלאה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו???????
טומיסוב11/04/2012אני צריך. התייחסות? מה כבר ביקשתי? זה מעליב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו??????? - תגובה
מירב שרון13/04/2012אין מה להיעלב, אנחנו עונים כמיטב יכולתינו לכל השאלות אבל אנחנו עושים את זה בהתנדבות ומכל הלב, יש לנו חיים חוץ מזה ואנחנו לא זמינים 24 שעות לשאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/04/2012הייתי מציעה לך להגיע לרופא אורולוג ולקבל חוו"ד רפואית ממנו בנדון גם לגבי האורך וגם לגבי "השיטה" שאתה מנסה להשתמש בה, לא חסר כל מיני שרלטנים באינטרנט שרוצים למכור לאנשים כל מיני דברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות חדירהאנונימי10/04/2012
שלום, כשאני וחברה שלי מקיימים יחסי מין, אנחנו נוהגים להשתמש בקרמים להקלה על החדירה, מפני שבלי זה החדירה כואבת לה, ובקושי ניתן להחדיר.
אנחנו יודעים שהקרמים יכולים להזיק ולגרום לזיהומים, לכן ברצוני לשאול, אילו דרכים נוספות יש להקלת החדירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בחדירה-תגובה
אילנית10/04/2012תקשיב, כעיקרון יש המון חומרי סיכה שהם מוגנים ב100% ואפשר להשתמש איתם עם הקונדומים והם לא מהווים שום סכנה - כמו למשל חומרי הסיכה של DUREX שהם לדעתי הכי בטוחים למרות שיש עוד מגוון סוגים, אולי זה טיפה יותר יקר.. אבל נראלי שתעדיף לשלם קצת מאשר שתיהיה אווירה של סכנה באוויר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון10/04/2012יש חומרי סיכה על בסיס מים שיכולים להקל על חדירה וניתן לרכוש בכל בית מרקחת של ניו-פארם/סופר-פארם - לדוג' KY או LOVE GEL וניתן למצוא אותם ליד מדף הקונדומים. זה מיועד להקלה על חדירה ולא מזיק בשום צורה. אם גם זה לא מקל על החדירה, ניתן להיעזר במאלחש כגון esrcain 5% צריך מרשם רופא, מורחים בפתח הנרתיק 20 דקות לפני החדירה, ובזמן הזה עושים את כל המשחק המוקדם, אח"כ מורחים גם חומר סיכה בפתח הנרתיק ועל הפין לפני החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך הפיןהארי10/04/2012
אני בן 16 וקצת ואורך הפין שלי הוא בערך 7 אצבעות שזה נראה לי די קטן יחסית לגילי ולחבריי. הייתי רוצה לדעת עם זה בסדר האורך או לא..ואם יש איזושהי אפשרות להגדילו כי אני לא מרגיש איתו בנוח כול כך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך הפין - תגובה
דניאלה פרייפלד10/04/2012קודם לא מודדים כך, צריך לקחת חוט, שהוא בזיקפה ומבסיס הפין עד קצהו למתוח את החוט משם לסרגל .
אתה בן 16, יש לשאר ,שאתה עדין בתהליך גדילה אז גם הפין ...
ואתה בטח שמעת הגודל לא קובע אלא מה שאתה עושה איתו ועם שאר גופך ,חושיך ואישיותך.
אני מציע לך ,עם כל הקושי,לך לא להשוות עם חברים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
הארי10/04/2012זה כבר מלא זמן שהוא בגודל הזהה
ואני אישית גדלתיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד13/04/2012אתה לא גדל באופן סמטרי ואחיד כל חלק וזמנו ובקצב שלו...
ולכן יש עדין אפשרות שהפין יגדל
אבל שוב הגודל לא קובע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מציצת אשכים - מהווה סכנה?גכ08/04/2012
מחלה או משהו? ראיתי שאפשר להדבק מהפפיחומה? נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציצת אשכים - מהווה סכנה? - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר09/04/2012אין סכנה במציצת אשכים כל עוד אין שום מחלה.....כשיש בזו, אז יש להמנע מיחסי מין בכלל, עד תטופל המחלה.\
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער , התבגרות וסקסבני07/04/2012
קודם לשאלה של הסקס ... רציתי לשאול האם מאצבעות/ירידות אפשר להידבק ממחלות כלשהן ?
לשאלה השניה אם הנני בן 19... ושיער פניי גודל אומנם לא מלא ולא קשיח ובולט , האם הוא יהפוך לכזה באחד מן הימים (לאבא שלי יש שיער קשיח) ...
והאם גילוח בסכין לעומת מכונה עלולה לגרום לשינוי כלשהו ? או נזק בגילוח לעיתים קרובות ?(כל שלושה ימים).
לשאלתי האחרונה האם גודל איבר מין בכ15-16 נחשב כאיבר מין בגודל סביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער , התבגרות וסקס - תגובה
דניאלה פרייפלד07/04/2012אם יש לך פצע פתוח על האצבע רצוי להיזהר ורצוי לשתוף בסוף אך בסהכ אין ממה לחשוש כל עוד בריאים
לגבי השער כדאי בפורום להיכנס לשיער שם תקבל תשובות מימנות
לגבי הגודל אתה בסדר ,אבל לא הגודל קובע, אלא מה שאתה יודע לעשות איתו ואם שאר גופך ואישיותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהשירה06/04/2012
אני לא מבינה מה עושים עניין מאורגזמה... אורגזמה זה גמירה לא? אפשר להגיע
לאורגזמה דרך אוננות או יחסי מין עם מישהו... זה פורקן מיני לא?
אז אני לא מבינה למה כולם מחפשים איך להגיע לאורגזמה... כאילו מה הבעיה?
אני כל הזמן מגיעה לאורגזמה כשאני מאוננת... פשוט צריך לעשות את מהר,חזק
ולהרבה זמן... בסוף גומרים. את יכולה בבקשה להסביר לי למה כולם עושים
מזה כזה סיפור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה - תגובה
דניאלה פרייפלד06/04/2012אני שמחה לקרא שכל כך קל לך להגיע לאורגזמה
את לא כותבת אם את נהנת....
יש בנות שאינן מצליחות להגיע לאורגזמה והיו רוצות ולכן להן זה ענין
אפשר להינות מאוננות וקיום יחסי מין ללא אורגזמה אך אם אפשר למה לא ...
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)