מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסטינור אחרי יום וחצייעל12/02/2012
יש לי בבקשה שאלה חשובה: למה אומרים לקחת את פוסטינור כמה שמהר יותר ככה זה יותר יעיל? אני לקחתי אחרי יום וחצי בערך כי התלבטתי. השאלה זה עדיין יעיל אחרי כל הזמן הזה? ועוד שאלה: האים באמת אפשר לסמוך על קונדום כאמצעי יעיל להגנה? ז"א יש אפשרות אפשרות כזו שכאשר הגבר גומר בקונדום יכול לצאת נוזל ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל שלום
מירב שרון12/02/2012עד 72 שעות מרגע שהיה ביניכם מגע מיני זה עדיין רלבנטי לקחת גלולת חירום כאשר היעילות נשמרת במסגרת הזמן הזה. ובאמת אפשר לסמוך על קונדום כאמצעי מניעה גם למניעת הריון וגם למחלות מין אם מקפידים להשתמש בו לפי ההנחיות שיש בדף הנחיות שיש בקופסא של הקונדומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור וקונדוםיעל11/02/2012
יש לי מחזור כל 25-26 יום והביוץ כל 11-12 יום. קיימתי יחסים עים קונדום ביום השמיני למחזור. וכייוון שלא הייתי בטוחה בעצמי (אולי היה חור או משהו)לקחתי פוסטינור לאחר 60 שעות בערך. שאלתי היא האים הגלולה תשפיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל שלום
מירב שרון11/02/2012הקונדום יעיל בפני עצמו במניעת הריון אלא אם כן הוא "נקרע", אני מבינה ממך שהיו לך ספקות בנדון ולכן לקחת פוטינור. ניתן לקחת גלולת חירום עד 72 שעות מרגע שקיימתם יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון דחוףף תודה
יעל11/02/2012לקחתי פוסטינור אחרי 60 ומשהו שעות ברעך זה ישפיע והאים זה היה מיותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםיעל11/02/2012
אים הקונדום באמת חזק ויעיל איך בדיוק הוא יכול להיקרע או להיות בו חור? והאים יש חור קטן ניתן להרגיש?
מירב שרון11/02/2012אם לא שמים קונדום כמו שצריך, או ששמים קונדום שפג תוקפו, או ששמים חומר סיכה כגון שמן שהורס קונדום או כל מיני סיבות שכאלה, זה פוגם ביעילות של הקונדום. אם יש חור, הנוזל של השפיכה יצא מזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףחסוי11/02/2012
אם אני מאונן אני צריך קונדום או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון11/02/2012אין צורך בקונדום באוננות, חומר סיכה על בסיס מים יכול לעזור כגון KY או LOVE GEL
במקלחת אפשר בעזרת מים וסבון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותחסוי11/02/2012
אני בן 12 ויש לי חברה ואני מאונן כמעט כל יום
אני אוהב סרטי פורנ ושאני מאונן מהר מאונן אני גומר תוך 2 דקות
זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון11/02/2012עדיף להפחית בפורנו כי זה עיוות של המציאות, רצוי יותר להשתמש בפנטזיות מיניות. לגבי אוננות, רצוי שלא תרגיל את עצמך "לגמור מהר" כי עלולות להיות לזה השלכות בעתיד לגבי מידת השליטה שלך על השפיכה במהלך קיום יחסי מין. בהצלחה בבניית מערכת היחסים שלך עם חברתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהחסוי11/02/2012
אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין לא מזמן אני נהנה מזה וגומר אבל רציתי לדעת מתי היא מגיעה לסיפוק שאנחנו עושים סקס מתי?? היא מגיעה לאורגזמה?? כי לא כל הבנות גומרות ... רציתי לדעת איך זה מתבטא ????ואם אני לא גורם לה לגמור או להגיע לאורגזמה אז מה איך אני אעשה מה צריך לעשות כדי שתגיע לאורגזמה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון11/02/2012האחריות על האורגזמה שלה היא לא בידיים שלך אלא בידיים שלה, אם היא מחוברת לגוף שלה ולמיניות שלה עם עצמה, כלומר אם היא יודעת איך לענג את עצמה באוננות, היא יכולה לכוון אותך ולהראות לך איך לענג אותה, חשוב לפתוח איתה את הנושא ולדבר על זה...האורגזמה אצל האשה משתנה מאחת לשנייה ומתבטאת באופן שונה אצל כל אחת...2/3 מהנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי חיצוני בדגדגן, רק 1/3 מגיעות לאורגזמה מהחדירה. יש נשים שאצלן האורגזמה מתבטאת בצורה פיזית על ידי התכווצות שרירי הנרתיק, אחרות חוות תחושה עילאית, יש מיעוט שחוות "אורגזמה רטובה",יש כאלה שלוקח להן זמן עד שמגיעות לאורגזמה אחת ואחרות שחוות שרשרת של אורגזמות, יש אורגזמות בעוצמות שונות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי ה"ימים הבטוחים "חסוי11/02/2012
אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כבר כמה חודשים.
הייתי רוצה לדעת מהי שיטת ה"ימים הבטוחים" ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דבר כזה
אילן12/02/2012זה לקחת סיכון מאוד גובה
אחי טוב לשים קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגביי ה"ימים הבטוחים " - תגובה
דניאלה פרייפלד13/02/2012התשובה של אילן אכן נכונה אין ימים בטוחים !!!!!
עד כה היה ימי מזל, חבל!!! קונדום או אמצעי אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ביום השמיני למחזוריעל10/02/2012
האים ביום השמיני למחזור ניתן להיכנס להריון? מדובר על בחורה בת 29
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףף - תגובה
מירב שרון11/02/2012בעקרון אם אישה רוצה להיכנס להריון היא אמורה לספור מהיום הראשון של המחזור 10 ימים ואז יום כן יום לא במהלך שבוע לקיים יחסי מין. אם המטרה להימנע מהריון אי אפשר לסמוך על החישוב הזה, ולקיים יחסי מין במהלך כל שאר הימים, מה שנקרא שיטת "הימים הבטוחים"...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותתעזרהההה09/02/2012
ביום ד' שכבתי עם חבר שלי ומאוחר יותר באותו היום שכחתי ליטול את הגלולה(יסמין) ביום ה' נטלתי אותה.האם יש סיכוי להריון?ץ, האם לקחת פוסטינור???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון10/02/2012אם עברו יותר מ-12 שעות מרגע שלקחת את הגלולה, בין יום ד' ליום ה' בבוקר אז זה עדיין בסדר אבל אם עברו יותר מ-12 שעות זה פוגע ביעילות הגלולה ולכן יש סיכון שהגלולה פחות יעילה ומגינה עלייך מפני הריון אז כך שהחודש תשתמשו במקביל גם בקונדום, אם זה המצב. לגבי גלולת חירום, אני לא בטוחה אם יש צורך אם קיימתם יחסי מין לפני שבכלל היית צריכה לקחת את הגלולה לכן אני ממליצה לך לשאול בפורום רפואת נשים את השאלה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהעזרהההה09/02/2012
אתמול אני וחבר שלי שכבנו בלי קונדום ושכחתי לקחת גלולה האם יש סיכון וצריך לקחת פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון10/02/2012אם השלמת את הגלולה למחרת עד 12 שעות זה בסדר, אם יותר מזה אז יש מצב לגלות חירום אם הסקס היה קורה לאחר פספוס הגלולה אבל מההודעה הקודמת שלך הבנתי שהסקס קרה לפניכן אז יש לי סימן שאלה לגבי הצורך בלקיחת גלולת חירום, לכן כדאי שתפני את שאלתך גם בפורום רפואת נשים ואם לא עונים לך בהקדם אז תתייעצי עם רופאת נשים מהקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד דברדואג09/02/2012
איך זה שאני לא מאונן יכול להשפיע עלי כשאקיים יחסי מין?
מבחינת שפיכה מוקדמת למשל...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדואג שלום
מירב שרון10/02/2012למה אתה לא מאונן? בעקרון זה לא מזיק להיות מחובר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך, נהפוכו, כך תדע גם לכוון את חברתך איך לענג אותך כשתרצה בכך, כנ"ל לגביה, חוץ מזה שאוננות זה הדבר הכי טבעי שבעולם וקורה עוד כשהתינוק ברחם של אמו...
לגבי אוננות ושפיכה מוקדמת, אם באוננות תרגיל את עצמך "לגמור מהר" אז עלולות להיות לכך השלכות על הנושא של שפיכה מוקדמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהדואג08/02/2012
ראיתי סרטון באינטרנט והרגשתי שאני הולך לגמור ועצרתי את עצמי שנייה לפני
קודם כל.. זה לא בסדר שעשיתי את זה? זה לא בריא
דבר שני הרגשתי אחר כך שיש לי פיפי
האם זה אומר שאני עקר???
בבקשה תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון08/02/2012לא קורה כלום אם אתה עוצר את השפיכה, ואין קשר בין הרצון שלך לפיפי לבין להיות עקר. השאלה היא למה אתה עוצר את עצמך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשמעי
דואג08/02/2012אני לא מאונן..ואף לא יצא לי או הוצאתי זרע לפחות לא מתוך כוונה
זה לא מסיבות דתיות או משהו..אני פשוט לא כזה שמאונן אולי סתם אני רוצה לשמור את עצמי לא יודע..
מה את חושבת?
ואני מודע לכך שזה ממש לא נורמלי מבחינת החברים שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה חשובהמוסתר08/02/2012
האם אוננות גורמת לשפיכה מוקדמת בזמן סקס או בכל זמן אחר ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה היא שלא
מירב שרון08/02/2012אוננות לא גורמת לשפיכה מוקדמת אלא אם כן באוננות אתה מרגיל את עצמך לגמור מהר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים לא מוגנים 3 ימים לפני מחזורמיתר07/02/2012
אני משתמשת בגלולות פמינט והחודש יצא שלא לקחתי ברצף ואף בזמן תק' הביוץ לא לקחתי 3 ימים ברצף ועוד פספוסים של פה ושם. החודש הייתי קצת מעופפת.
אני אמורה לקבל מחזור יום חמישי והיום (שני) קיימנו יחסים ללא כל אמצעי מניעה וחבר שלי גמר בפנים.
מאחר וזה 3 ימים לפני המחזור ובהתחשב בפספוסי הגלולות האם עלי לקחת פוסטינור או שאין מה לחשוש?
בבקשה תענו לי בכגי שאדע איך להתנהל.
תודה מיתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך קצר
מיתר07/02/2012מהלחץ לקחתי בבוקר פוסטינור (היחסים היו אמש בשעה 23:00 לערך ואני נטלתי אותה ב 8:30 היום בבוקר)
כעת יש לי הפרשה מעין רירית חומה - האם זה חלק מתופעת הפוסטינור?
אציין כי החלטתי לקחת פוסטינור למרות שאני נוטלת גלולות רק בגלל שהחודש לא נטלתי בצורה קבועה וביום ה 14 15 16 יצא שלא לקחתי בכלל גלולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות והריון
שחר09/02/2012לפוסטינור באמת יש תופעות לוואי של דימומים תקראי את העלון לצרכן שלו הכל כתוב שם
אגב אם את משתמשת בפמינט למה לא נרשמת למזכירונט? הרופא בדרך כלל אומר על זה את מקבלת את זה חינם ואת מקבלת סמס כל יום באותה שעה וככה אפשר לזכור לקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון10/02/2012עם כל הפספוסים האלה לא כדאי לקחת סיכון מיותר, יש מקום לגלולת חירום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני קוראת את ההודעה השנייה
מירב שרון10/02/2012עשית נכון בכך שלקחת גלולת חירום, למען הסר חשש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך למענה
מיתר10/02/2012תודה רבה על המענה. 5 שעות אחרי נטילת הכדור החלו לי הפרשות חומות (כמו בסיום המחזור), חברה אחת אומרת שזה מהפוסטינור, חברה אחרת אומרת שזה הזרע שנפלט מהגוף. הלכתי לאיבוד כי אני מאוד חוששת להריון. האם עצם העובדה שנטלתי פוסטינור תביא לכך שלמעלה מ 95% לא יהיה הריון? תודה למענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיתר שלום
מירב שרון11/02/2012מאוד יתכן שההפרשות החומות הן כתוצאה מלקיחת פוסטינור, מדובר בגלולה עם הרבה הורמונים שגורמת לכל מיני תופעות לוואי בין השאר היא משבשת את המחזור. לא יודעת לומר לך ססטיסטית אך כן עשית את המקסימום מבחינתך על מנת למנוע הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויותאלה06/02/2012
שלום אני בת 16 וחצי מקיימת יחסי מין כבר שנה
שמתי לב שלפעמים אחרי הסקס (במהלכו לא)
אני חווה התכווצויות בבטן התחתונה
ההתכווצויות קורות גם שעה אחרי הסקס
אבל זה קורה לי רק אחרי סקס (ביום יום לא..)
האם יש סיבה לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר09/02/2012יש חשיבות להבדיל בין התכווצות אחת לאורך זמן ממאמץ להתכווצויות של הנאה. מה אצלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכווצויות של הנאה
אלה13/02/2012זה גם לא מרגיש כמו התכווצויות של שריר
מה זה יכול להיות ?
יכול להיות שזה בגלל חדירה עמוקה מידי ?
ובכלל האם חדירה עמוקה יכולה לעשות נזק כלשהו ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)