מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרוני06/02/2012
שלום אני בן 13 והזין שלי הוא 5 ס"מ זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני שלום
מירב שרון11/02/2012את העדיין בגיל של צמיחה פיזית, כנ"ל לגבי הפין שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאנונימית06/02/2012
שלום
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין והוא לא גמר אבל ההקונדום נפל
אבל ממש אחרי בארך כחצי שעה אחרי קיבלתי מחזור האם אינ עדין יכולה להיות בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר08/02/2012קיבלת מחזור...אין הריון.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות אהבהאנונימית06/02/2012
שלום אני בת 16
אני וחבר שלי כבר שכבנו
אבל יש לנו נטייה "להתחרמן" כאשר אין לו אמצעי מניעה ואנחנו סוג של מאבדים שליטה ויש חדירה לזמן קצת אבל הוא לא גומר בתוכי או בכלל!
האם אפשר להיכנס להיריון מטיפות אהבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
מירב שרון08/02/2012טיפות אהבה הכוונה לנוזל המקדים לשפיכה וגם בזה עלול להיות זרע משפיכה קודמת ואז יש סיכון של הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהאנונימי05/02/2012
שלום רציתי לדעת אם מין אנאלי ומין אוראלי מותרים על פי החוק?!?
ורציתי לדעת למה כיום שבחורה מתלוננת על אונס ישר מאשימים את הבנאדם ובקושי חוקרים את זה.. בבקשה תענו לי כי אני מפחד לעשות סקס בגלל זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד06/02/2012יש פה בלבול .יש חוקים לגבי גיל ,על קטינים חל איסור קיום יחסי מין...חל איסור חוקית שגיל19 יקיים עם גיל 15....כלומר שמבוגר/ת יקיימו יחסי מין עם קטין/ה .לגבי גילאים מדויקים צריך להיכנס לחוק...הדרך אינה ענין של חוק אלא הגיל.
אונס = אם אחד הצדדים אמר/ה לא וממשיכים או מתחילת הדרך זה נעשה בכח בחוסר רצון.
לדעתי בודקים היטב כל תלונה.
גם לא רצוי להתעסק עם בחור/ה ששתוי או בדרך להיות שתוי כי אז לפעמים הכן הוא לא כי היו תחת השפעת אלקהול ואז מסתבחים.
מקוה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדל בקצב מהיררון05/02/2012
שלום, אני בן 13 וקצת ואיבר מיני גדל בצורה שלא נראית לי רגילה.. גודל איבר מיני 23 סנטימטר.. זה בסדר? צריך לבדוק את זה? זה סביר לגילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדל בקצב מהיר - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר05/02/2012אמנם גדול אבל זה בסדר! הלחץ מובן אבל אין לך מה לדאוג!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובחסוי05/02/2012
שלום רב !
יש לי בעיה אני עוד חודש בן 17 פעם הייתי מאונן הרבה והיה זרע יוצא לי זה כמו שצריץ ואחרי כמה היתחיל לי זרע מימי וזה היה מישתנה לי עם הזמן בחצי שנה האחרונה יוצא לי רק נוזל צהוב ואני מרגיש שאין לי זרע ביכלל אני לא יודע מה לעשות אני פחד שאני נייהתי עקר וגם ראיתי שהאיבר מין גודל עד גיל 17 והאיבר שלי ממש קטן שהוא לא בזיקפה אני סובל ממתח נפשי האם יש קשר ? אני צריך שמישהו יגיד לי מה לעשות אני ממש לחוץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל להירגע...
מירב שרון06/02/2012אתה עדיין בגיל של צמיחה פיזית עד גיל 21, זה לגבי אורך הפין, למרות שאנחנו חוזרים ואומרים שהגודל לא קובע אלא עד כמה אתה תדע ללמוד את הפרטנרית שלך ותדע איך לענג אותה, ע"י תקשורת פתוחה במיטה, לרוב נשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן והאורך פחות מעסיק אותן. לגבי נוזל השפיכה, הצבע משתנה, המרקם משתנה, ואין לזה שום משמעות לגבי איכות הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בשליטה?דודו05/02/2012
אני בן 19 וחצי, עם חברה רצינית ראשונה (מעבר לנשיקות), אנחנו ביחד 2 חודשים,
כשאני איתה ואני מתחיל לגרות אותה ולגעת אני מרגיש שאני עומד להתפוצץ, וכשהיא שולחת יד למטה אני מרגיש שאני לא אוכל להחזיק יותר מכמה שניות, הדבר מאוד מלחיץ אותי שאין לי את השליטה במתי אגמור, כשאני מאונן הבעיה הזו לא קיימת. יכול להיות שזה פשוט מאוד רגיש מכיוון שזו הפעם הראשונה או שמדובר בבעיה של שפיכה מהירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדודו שלום
מירב שרון06/02/2012לגיטימי לגמרי להתרגש בפעם הראשונה...זה לא מעיד על שום בעיה ואל תכניס לעצמך לראש שיש בעיה כשאין בעיה כי אז אתה מייצר בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנוחת דוגידן03/02/2012
אני בת 18, אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין בתנוחות שונות.
לפני שבועיים בערך ניסינו את תנוחת הדוגי, שגרמה לו הנאה רבה.
הבעיה שלי היא שכשהוא הכניס את איבר המין שלו עמוק אני הרגשתי כאבים.
רציתי לדעת ממה נובעים הכאבים האלה? והאם יש דרך להעבירם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנוחת דוגי - תגובה
דניאלה פרייפלד03/02/2012כנראה חדר עמוק מדי...כדאי לבקש שלא יחדור עמוק מדי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות - בעיהמ.כ03/02/2012
שלום אני בן 15.5 ואני לא מאונן, אני יודע שזה דבר טבעי ושה מומלץ לעשות את זה אבל ישנה בעיה. הבעיה היא הדת אני לא דתי אבל אני מאמין וקראתי לפני שנתיים בערך שאוננות אסורה ושה' מעניש על כך יכול להיות שזה טפשי או לא בכל מקרה אני כבר זמן רב בהתלבטות עם עצמי אם לדבר עם אבי ואיך לעשות זאת או עם חברים שעושים את זה,הם מספרים שזה ממש כיף, בעיקרון אני רוצה לעשות אבל הדת מגבילה אותי.
תגובות כמו תעשה מה שאתה מרגיש כבר קיבלתי בלי סוף אני באמת רוצה תגובה ותענה לי על הצרכים שלי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - בעיה - תגובה
דניאלה פרייפלד03/02/2012אני אשאר שאתה מתבגר, ומה לעשות יש מתבגרים שתקופה זו כרוכה במידת מה של בלבול- מי אני...מה אני רוצה מהחיים שלי, מה הגוף רוצה ממני=בלבלול
ולך יש תוספת- הענין של דת ,אני לא דתי אבל אני מאמין...וזכותך להאמין
אבל יש דתיים למרות שחל איסור לאונן שמאוננים, כי הם מאמינים שה' נתן עם חוקיו את זכות ההחלטה....ואם אתה לא פוגע באחר ואתה רוצה לאונן יותר מלא רוצה אזי...
אילו שמאוננים למרות האיסור מאמינים שה' לא נמצא בחדר השינה ואינו מתאנין "בחטאים קטנים"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות-תגובה
מ.כ03/02/2012אני רוצה לעשות את זה ולהרגיש טוב עם עצמי ולא להרגיש שאני עושה משהו לא בסדר וכאילו "ה'" מסתכל עליי וכועס עליי ומעניש אותי בצורה כלשהי.
נ.ב- לגבי הדיבר עם החברים או עם אבא מומלץ או להשאיר את זה כדבר פרטי ואישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות-תגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד03/02/2012אם יש לך קשר טוב עדיף לדבר עם אבא אם לא אם אתה סומך על חבריך...
ושוב רק אתה תדע איך תרגיש אם ההחלטה שלך...כפי שאמרו לך תעשה מה שמתאים וטוב לך לא על סמך מה שאחרים עושים אתה צריך לחיות עם ההחלטה לא האחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מ.כ04/02/2012תודה רבה לכם עזרתם לי מאוד כדרך אגב רציתי לשאול אם יש לי כאבים באזור הבטן התחתונה והמפשעה ובאיזור האשכים האם זה כתוצאה מהאוננות והאם זה מזיק?
נ.ב- אורך איבר המין שלי כ-13 ס"מ האם זה גודל סביר והאם הוא ישתנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
דניאלה פרייפלד04/02/2012יש לשאר שאתה עוד תגדל ולכן יתכן שגם הפין
לגבי כאבים באיזור הבטן -אין קשר לאוננות אם הכאבים ממשיכים כדאי לפנות לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מ.כ04/02/2012אם אני שם קונדום על איבר המין ומאונן על הקונדום זה יותר טוב כי אין לי חומר סיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד04/02/2012עדיף לגוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטים כחוליםריי03/02/2012
אני בת ואוהבת סרטי פורנו. זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
אילן03/02/2012זה מסקרן זה מענין זה לגיטימי ליראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטים כחולים - תגובה
דניאלה פרייפלד03/02/2012בת כמה את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות ?צעירה :)31/01/2012
שלום,
אני וחבר שלי שוכבים כבר בערך 4 חודשים(בקשר כבר שנתיים), אני עם גלולות והכל מסודר, שנינו לפני זה לא קיימנו יחסי מין ולא ידוע לנו על שום מחלה במשפחה.
בהתחלה של כל העניין, שכבנו גם עם קונדום ליתר ביטחון... אבל עכשיו כבר לא, רציתי לדעת..
גם אם אנחנו הראשונים אחד של השני והכל, עדיין יש סיכוי להדבק במחלות ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון01/02/2012אם שניכם הייתם בתולים לפני שקיימתם יחסי מין אז סביר להניח שאין לכם ממה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהדנה29/01/2012
לאיזה פורום עליי לפנות אם אני רוצה לשאול שאלה על הסרת שיער במפשעה (נערות) ???? בבקשה תענו מהר מדובר בתגובה חריפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות לפורום הסרת שיער
מירב שרון30/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה!!יפעת ת"א29/01/2012
שלום רב,
יש לי שאלה קצת דחופה! אני וחבר שלי (בני 22) התחלנו לאחרונה לקיים יחסי מין. שנינו לא כל כך בקיאים בתחום, כי לא היה לנו ניסיון קודם.
כעיקרון, בתום המשגל, לאחר שהוא יצא, שמנו לב לנוזל על הקונדום עצמו. אנחנו לא בטוחים אם מדובר בנוזל הסיכה שלי (ואז אין מקום לדאגה). או שמא מדובר בשפיך ואז יש לנקוט באמצעים.
אני אמורה לקבל מחזור עוד שלושה ימים (אפילו קצת פחות), ותוהה אם יש צורך לקחת בכלל פוסטינור עכשיו או להמתין עם זה מעט. האם בדיקת הריון תהיה אמינה בשלב הזה?
(יש עוד משהו לעשות לפני שממהרים לפנות לרופא?)
אשמח לתשובה מהירה!
בתודה,
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון31/01/2012יתכן שמה שראיתם אכן היה חומר סיכה מהנרתיק בעקבות העוררות המינית. אם הקונדום לא נקרע ולא החליק אז אין ממה לחשוש ואין צורך לקחת גלולת חירום. לא להיכנס ללחצים מיותרים כי זה בפני עצמו עלול לעכב את המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה שמטרידה הרבה זמן!!!שמעון28/01/2012
אני הייתי מאונן הרבה,
עד שגמרתי עם זה.
עכשיו הבעיה היא, שכל פעם שהייתי גומר ביד, הייתי עדיין אוחז בפין,
עד סוף השפיכה, הוי אומר שכל השפיך עדיין נשאר בפנים ולא יצא,
וזה מדובר בעשרות פעמים!!!
עכשיו אני שואל אם זה יכול להזיק להביא ילדים או מחלות במוח{הרי השפיך מגיע הממוח},
נ.ב. אני בן 17.5 ומעונן כבר מגיל-12
תודה ,אם יש שאלות תגידו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה שמטרידה הרבה זמן!!! - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר29/01/2012לא יזיק, אבל בוא וגמול את עצמך מההרגל....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת כבר מה לעשות..........ליאת28/01/2012
שלום רב! אני אוטוטו בת 18 ואני במערכת יחסים בערך שנתיים, עם בן זוג מקסים! עדיין לא קיימנו יחסי מין בגלל שאני לא מרגישה מספיק מוכנה. כאשר היינו שנה וכמה חודשים ביחד רק אז החלטתי להתחיל להיות פתוחה איתו ולאפשר לנו כזוג לגעת אחד בשנייה ללא בגדים אך גם ללא חדירה(כן, אני נורא איטית בקטע הזה). אנחנו נצאים במצב הזה כבר כמעט חצי שנה (כלומר, לנסות לענג אחד את השנייה אך ללא חדירה) אך אני אינני מרבה להגיע לאורגזמות, ולעיתים אם בכלל, ולפעמים לוקח לפחות 20 דקות של שיפשוף וליקוק איבר המין שלי על ידי בן הזוג ורק אז אני מגיע לאורגזמה (אחרי הרבה מאמץ) או שאני מתייאשת, עוברת אליו והוא גומר. חשוב לציין שהוא נהנה מהכל, מלרדת לי ומלענג אותי ומלגרום לי להנות ולאחר מכן נהנה גם הוא.
ממה יכולות לנבוע הסיבות לכך שאני מתקשה להנות? ומה יכול לגרום לי להפסיק להירתע מלהנות מהרגעים האלו, כלומר, מה יגרום לי כן להנות מבלי להירתע? אני מוצאת את עצמי באותם רגעים מנסה להנות אך ללא הצלחה ואיפשהו גם לא רוצה לאכזב אותו כי הוא מתאמץ ודואג לענג אותי. מה אפשר לעשות? (וכן, אנחנו פתוחים והוא כל הזמן שואל אם זה בסדר ואם אני רוצה להפסיק, ולמרות הדאגה ההדדיות האכפתיות אני מרגישה לפעמים הרגשה מוזרה של כאילו דחייה מיצידי)
בנוסף, אני תמיד מנסה להגיע עם מצב רוח טוב, להיכנס לזה ו"לשחק" לפני, אך כאשר הוא מתחיל לרדת לי למטה זה משום מה לא משפיע עלי כמו שהייתי רוצה שזה ישפיע, הדופק שלי לא עולה כלל (לעומת שלו שמגיע לרמות מטורפות), אני לא מרגישה יותר מדי "כיף" וזה נורא מוזר כי כאשר אני מאוננת בבית אני מוצאת את האורגזמה כדבר מהנה במיוחד ועילאי.
אשמח ליעוץ והכוונה בנושא, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת כבר מה לעשות.......... - תגובה
דניאלה פרייפלד30/01/2012תנסי להבין מה השוני שאת מאוננת לבדך ושהוא מנסה
השוני בתחושה המחשבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)