מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטילת גלולות למניעת הריוןחן10/05/2012
התחלתי ליטול גלולות לפני כעשרה ימים, ורציתי לדעת ממתי אפשר להתחיל לקיים יחסי-מין מבלי להשתמש באמצעי מניעה נוספים. כמו כן, האם יש זמן במהלך החודש שבו רצוי שלא לקיים יחסי-מין גם כאשר נוטלים גלולות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחן שלום
מירב שרון11/05/2012אני ממליצה לך במשך חודש-חודשיים להשתמש באמצעי מניעה נוסף (קונדום) במקביל לשימוש בגלולה. האם התחלת את הגלולות ביום הראשון המחזור? מאוד חשוב להקפיד יום יום לקחת את הגלולה באותה שעה, כל פספוס של גלולה פוגע ביעילות שלה. ברגע שהגלולה כבר עובדת חודש-חודשיים, אז אין יום מסויים שאת תהיי פחות מוגנת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא בטוח לגבי כלום 15.5חסוי10/05/2012
אני בן 15.5 ועוד לא באתי במגע מיני בכלל, לא עם בן ולא עם בת.
אני לא ממש יודע למי אני נמשך ואני ככה כבר בערך מגיל 13
לפני גיל 13 הייתי מטורף על בנות (אפילו התנשקתי בגיל 9.5 אבל אני לא מחשיב את זה)
מתי אני אדע למי אני נמשך? זו ממש בעיה שמציקה לי כמעט כל רגע בחיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון11/05/2012אתה בגיל של בניית הזהות העצמית שלך, וזו תקופה בחיים שיש לך לגיטימציה חברתית לחקור את עצמך ואת המיניות שלך עם עצמך והסובבים אותך, מיניות נעה על הרצף, רוב האנשים הם לא הטרו-סקסואליים או הומו-סקסואליים, אלא איפהשהו באמצע....אני מבינה שהבעיה ממש מציקה לך, אולי כדאי לך לפנות להתייעצות ב"דלת פתוחה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב!אנונימית07/05/2012
שלום אני בת 16
אנחנו מקיימים יחסי מין עם חבר שלי אבל אני איבדתי את בתולי בגיל 14.
לפני כמה ימים יצא לנו לדבר והוא אמר שאני לא מסוגלת להגיע לאורגזמה ((לגמור) -הוא מסיק זאת מהעובדה שאני לא רטובה מספיק ואני לא "משתגעת" מספיק ) והוא חושב שהסיבה היא בגלל ששכבתי בגיל צעיר האם זה נכון שזה בגלל זה?
ויש משהו לעשות כדי לשנות את זה כי נראה שזה מאוד מפריע לו....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב! - תגובה
דניאלה פרייפלד08/05/2012לא ניתן לדעת אם זאת הסיבה לאי הגעתך לאורגזמה יש מגוון דברים שמשפיעים להנה ולהנה...
אבל איך הוא יודע מה קורה לך?
יש בנות שאינן רועשות ונהנות ומגיעות לאורגזמה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה-מיכל
אנונימית08/05/2012הוא טוען שאמור להיות עלייה בהנה שלי ורטיבות הרבה יותר "למטה" כאשר אני מגיעה לאורגזמה האם זה נכון?
ויש משהו שאפשר לעשות בקשר לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה-מיכל - תגובה
דניאלה פרייפלד08/05/2012מה את מרגישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?תום06/05/2012
יש לך עוד המלצות על פורומים הקשורים לסקס נוער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה? - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר06/05/2012לא ידוע לי :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתולהבדוי04/05/2012
שלום אני אשכב עם חברה שלי בימים הקרובים ו רציתי לדעת אם היא בתולה או לא אם יש לה קרום או לא ואם אני יכול להכניס אצבעות ושבטוח לא יקרע לה הקרום בבקשה כל מה שאני מבקש הוא מדריך על איך לדעת אם האישה שמולי בתולה או לא ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתולה - תגובה
דניאלה פרייפלד06/05/2012אם כל כך חשוב לך
ואתה צריך לברר למה,?!
תשאל אותה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתום03/05/2012
כבר כתבתי אבל לא כל כך הבנתי את התשובה שנתת לי
אני בן 16 ואורך הזין שלי הוא 9.5 ס"מ והרוחב מאוד קטן ראיתי כבר את הבולבולים של חברים שלי והם יותר גדולים,אן לי עדיין שיער פנים,אן שערות אל החזה ויש לי הרבה שערות ערווה רציתי לדעת אם יש מצב שהוא יגדל? ואני מבקש שלא תאמרי לי שהגודל לא קובע פשוט רק לענות אל השאלה
דבר שני אם הוא לא יגדל אני מתכנן בגיל 18 לעשות את התרגילים שמגדילים את הזין אבל לפי מה שראיתי באתר הבולבולים שם יש להם רוחב כאילו שאפשר לעשות אליהם את כל התהליך הבעיה שהרוחב שלי לא מתקרב לשלהם ואני לא בטוח אם אני יוכל בכלל לעשות את ההגדלה(ההגדלה היא בלי כדורים זה רק עם לחיצות אל איבר המין ולפי האתר אם זה לא מצליח הכסף חוזר אליך פי 2)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד06/05/2012בגיל 16 יש לשאר שעוד תגדל כולל הפין
נכון להיום אין דרך להארכת הפין (במקרים יוצאי דופן יש ניתוח)
מתרגילים ,צריך להיזהר ,כי תוכל להזיק לעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטעתי
תום06/05/2012הבולבול שלי 9.5 כשהוא עומד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטעתי - תגובה
דניאלה פרייפלד06/05/2012עדין יכול לגדול....
לא למדוד אותו כל הזמן ,כפי, שאתה לא מודד את שאר גופך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמשה המלך03/05/2012
שלום לכולם.. אני בן 21 ואני בקשר עם בת 16.. אני יודע שזה קצת הרבה מוזר ומרימים גבה אבל רציתי לדעת מבחינת החוק... האם מותר לי להיות עם בת 16? מבחינת הכל.. קשר זוגי.. וגם מיני.. ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
דניאלה פרייפלד08/05/2012מבחינה חוקית אתה בבעיה היא קטינה ואתה גדול ממנה יותר מ3 שנים...
כל עוד אין בעיה והכל בהסכמה...אבל...
ההצעה שלי אם מתחיל קשר ואתם רוצים לחזק את הקשר תמשיכו ללא יחס מין ..תעשו סקס יבש כפישהרבה צעירים עושים..עד גיל 17 וקצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשניה
משה המלך08/05/2012לפי החוק מותר לעשות סקס יבש ולא רגיל? מה ההבדל? ואני לא בדיוק מתכנן לשכב איתה אני יותר התכוונתי להיות בקשר איתה האם יש בזה בעיה כלשהי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשניה - תגובה
דניאלה פרייפלד08/05/2012בקשר, כל עוד טוב לכם, אין בעיה וגם לא חוקית...
סקס יבש חיבוקים נגיעות עם הביגוד על שניכם...מזמוזים ....
אתם יכולים אפילו ,חוקית ,כל עוד היא רוצה/מסכימה ..להתנשק...
חוקית היא צריכה להסכים...שבעצם ההסכמה רלונטית לכל גיל ולכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מגיעה לאורגזמהאנונימית03/05/2012
שלום אני בת 16
אנחנו מקיימים יחסי מין עם חבר שלי אבל אני איבדתי את בתולי בגיל 14.
לפני כמה ימים יצא לנו לדבר והוא אמר שאני לא מסוגלת להגיע לאורגזמה בגלל ששכבתי בגיל צעיר האם זה נכון שזה בגלל זה?
ויש משהו לעשות כדי לשנות את זה כי נראה שזה מאוד מפריע לו....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל שלום
מירב שרון09/05/2012אין קשר בין זה שהתחלת את הקריירה המינית שלך בגיל 14 לכך שאת אינך מגיעה לאורגזמה. אני מציעה לך ללמוד להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך על ידי אוננות. יש ספר שאני מציעה לך לקרוא "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. ניתן לרכוש את הספר בצומת ספרים. הספר עוזר לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה או עם עצמן ו/או עם בני הזוג שלהן, יש בו תרגילים שאת יכולה לעשות על מנת שתוכלי ללמוד איך להגיע עם עצמך לאורגזמה. ברגע שאת תדעי איך לענג את עצמך, תוכלי לכוון את החבר שלך על מנת שהוא יידע איך לענג אותך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת הפיןחסויי01/05/2012
אני בן 13 והגודל של הזין שלי הוא 10 ס"מ זה בסדר? ועוד משהו איך אני מגדיל את הזין בשתה שלא צריך לקנות כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת הפין - תגובה
דניאלה פרייפלד02/05/2012זה בסדר ושי לשאר שאתה ופינך עדין בתהליך של גדילה
ולא ניתן לעשות ד,בר אלא לחכות לסוף תקופת הגדילה
והגודל לא קובע...גם עם 10 סמ תוכל להינות ולגרום להנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים בגלל סקסאנונימית01/05/2012
האם זה נכון שלפעמים בגיל צעיר הקרום בתולים נקרע מוקדם מדי האם יכול להיווצר רווח ברגלים ועוד שינויים בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים בגלל סקס - תגובה
דניאלה פרייפלד02/05/2012קרום הבתולין אינו ממש נקרע אלא נמתח ונכון יש בנות לדוגמא מתעמלות או רוכבות סוסים ....או אם מאוננות ומכניסות אצבע...שהקרום נמתח יותר
מתבגרים ומתבגרות עוברים/ות שינויי גוף בזמן הגדילה...תקופה זו לעיתים קשה עקב התחושה שאין שליטה על הגוף ומה שקורה...
בת כמה את ומה מתריד אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אנונימית02/05/2012השאלה היא כשהקרום בתולין נקרע בגיל צעיר (14 וחצי) האם זה גורם לפגיע -שינויים לרעה בגוף ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
דניאלה פרייפלד03/05/2012ממש לא, אין לך ממה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יכול להפסיקירון30/04/2012
ש לי בעיה, יש לנו עוזרת בית ממש יפה וסקסית ואני נשאר איתה לבד בבית הרבה פעמים
כשהיא מגיעה אלינו היא נכנסת לאמבטיה ומחליפה לבגדי עבודה ואז אני מציץ לה ורואה אותה עם תחתונים וחזיה ומאונן עד שאני גומר וככה זה התחיל
עכשיו זה יותר גרוע אני ממש מתגרה ומתרגש אם יש סכנה שהיא תתפוס אותי אז פעם אחת המשכתי גם כשראיתי שהיא יוצאת והיא ראתה אותי והבינה מה אני עושה אבל היא לא אמרה כלום וגם כשהייתי חולה שכבתי לנוח בסלון וכשהיא ניקתה שם הסתכלתי עליה ואוננתי ואני בטוח שהיא קלטה אותי ולסיום פעם במקרה עברתי מאחוריה כשהיא התכופפה וכאילו במקרה ליטפתי לה את בישבן.
אני יודע שזה מאוד לא יפה מה שאני עושה ( בלשון המעטה ) אבל לא יכול להפסיק ומצד שני זה לא נראה שזה מפריע לה ואולי זה מוצא חן בעיניה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יכול להפסיק - תגובה
דניאלה פרייפלד01/05/2012בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתגילי26/04/2012
שלום,
יש לי חבר כבר שנתיים ואנחנו בני 18. הוא מבין מתחשב אוהב דואג והכי חשוב לא מלחיץ אותי לעשות דברים שאיני רוצה. לא קיימנו יחסי מין , ולא חווינו חוויות מיניות אחרות , ואני חושבת שזאת מהסיבה שהוא מפחד ליזום כי הוא יודע שיש לי קצב איטי.
בתחילת הקשר לא חשבתי כלל על הנושא, בכל זאת הייתי מאוד צעירה, ולכן שיחות על זה לא הובילו לשום מקום מתוך פחד ואפילו קצת סלידה. כיום הנושא מאוד מעסיק אותי במחשבות אבל אני מפחדת להתחיל להתקדם בשלבים.
למה אני מפחדת? מצד אחד, מדאגה שזה ישפיע על הלימודים שלי (למרות שעד כה שמרתי על ציונים גבוהים והוכחתי להורים שאפשר להתנהל גם כך). מצד אחר, ההורים. למרות שאני מאוד פתוחה איתם, ואף סיפרתי להם על ההתלבטות הזאת, אני באה ממשפחה מגוננת בקשר לנושא הזה. הרושם שאני מקבלת זה שאני צעירה מדיי ("סקס עושים עם ה-אחד") ולא רוצים שאפגע, ולכן אני מפחדת להחליט את ההחלטה הלא נכונה. בנוסף, קיימת בי בושה לחשוף את גופי בפני חבר שלי.
מה החבר חושב על זה? הוא לא יודע. בגלל שאני לא יודעת לאן אני רוצה להתקדם אני לא רוצה לפתח לו ציפיות. הרי דיבורים מביאים למעשים. אני גם לא רוצה לאכזב אותו ולבלבל אותו.
אין לי כיוון איך לפעול ומה נכון.
אשמח לשמוע את דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
דניאלה פרייפלד26/04/2012יופי שאת בקשר וזה בסדר גמור להתלבט.
אישית ,אני לא מאמינה שיחסי מין חיבים להיות עם זה שמתחתנים איתו
אני כן מאמינה, שזה צריך להיות בתוך קשר.
את לא תארת את הקשר אך נדמה לי שיש אימון הדדי חברות אהבה...
אבל אני מבינה מדבריך שאין מגע?..חיבוקים נשיקות..???ואם יש את נהנת מהמגע מהקרבה האינטימיות ..(או שגם לשם מהדהד האיסור ההורי)
וגם איך את עם עצמך... מגע שלך על עצמך..אוננת?נהנהת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גילי27/04/2012יש מגע כמובן. חיבוקים נשיקות, לפעמיים גם מתחת לחולצה. כשהתכוונתי שלא עברנו חוויות אינטימיות התכוונתי לעירום מוחלט ועוד דברים שקראתי פה בפורום
אף פעם לא אוננתי. אני מפחדת, מתביישת מעצם המחשבה, לא יודעת איך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד28/04/2012האם את ממשפחה דתיה?
הפחד לא רק איתו אלא עם עצמך וזה מחזק את גישתך לזוגיות האינטימית
לעזור לך, כך, לא ניתן. אני מציע לך לקנות את הספר לעצמך של לוני ברבך...המיניות האינטימית צריכה להתחיל עם עצמך....
תנסי לברר עם עצמך מה כל כך מפחיד בלגשת לעצמך....ממה את מתביישת....רוב הבנות מאוננות ....
אם הקראיה לא עוזרת יכול להיות שאת צריכה ללכת ליעוץ מיני, לברר באתר של איט"ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרמניתמאי24/04/2012
שלום קוראים לי מאי אני בת 15 ואני נורא חרמנית לפעמים מה אני יכולה לעשות כדי לענג את עצמי להוציא את החרמנות אשמח לקבל תשובה מאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרמנית - תגובה
דניאלה פרייפלד24/04/2012חרמנות זה יופי וטבעי ולכן רצוי להתחיל לאונן=עינוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להתקדםאנונימי24/04/2012
שלום..יש לי חברה כבר כמה חודשים ואנחנו מקיימים יחסי מין. עד כה אנחנו עושים את זה עם קונדומים ובאמת שההרגשה טובה..
אבל שנינו רוצים להתקדם הלאה ולהרגיש אחד את השנייה באמת ללא קונדומים גם היא רוצה את אותו הדבר הבעיה היא שהיא מפחדת שלספר לאמא שלה על העניין וללכת לגניקולוג..היא אומרת שהיא לא יודעת אם היא רוצה שהחיים שלה ישתנו (שלא יהיה מחזור וכל מיני כאלה)
איך אני יכול לעזור לה להתמודד עם הפחד כדי שנוכל להתקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתקדם - תגובה
דניאלה פרייפלד24/04/2012בני כמה אתם
וכל הכבוד על האחריות המשותפת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתקדם
אנונימי24/04/2012היא בת שבע עשרה אני בן שבעה עשרה וחצי ואנחנו חמישה חודשים ביחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתקדם - תגובה
דניאלה פרייפלד24/04/2012היום יש לבנות, מגוון של אמצעי מניעה ולכן כדאי להיכנס לאינטרנט ולקרא על האפשריות.
תגובות לואי לגלולות ענין אישי ויש בנות שלוקחות והחיים ממשיכים....
לגבי ביקור רופא, לא משנה באיזה אמצעי מניעה היא תבחר ,רובם , באמצעות מרשם מרופא וחשוב לדבר בכדי להבין אם ומה הן התופעות לואי ושם היא יכולה, לאחר עיון לעלות את חששותהמול הרופא
חבל אבל זאת זכותה לא לשתף את האם, וכך גם הרופא, הוא אמור לשמור סודיות וצריך לומר, שהיא אינה מאונינת שהאמא תדע. יש גם אפשרות שתלך לרופא במרפאה אחרת רחוקה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ביותר!!!!!1823/04/2012
היי אתמול קיימתי יחסים עם בן זוגי בשעה שאני הייתי עם מדבקת אוורה והוא היה עם קונדום.אחרי שסיימנו לקיים.. ראינו שהקונדום נקרע.לא ידוע לנו מתי ובן זוגי גמר בפנים.
האם הייתי מוגנת,ואינני יכולה להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
1823/04/2012אגב,היום אני אמורה להסיר את המדבקה ולקבל השבוע מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתקדם
אנונימי24/04/2012שלום..יש לי חברה כבר כמה חודשים ואנחנו מקיימים יחסי מין. עד כה אנחנו עושים את זה עם קונדומים ובאמת שההרגשה טובה..
אבל שנינו רוצים להתקדם הלאה ולהרגיש אחד את השנייה באמת ללא קונדומים גם היא רוצה את אותו הדבר הבעיה היא שהיא מפחדת שלספר לאמא שלה על העניין וללכת לגניקולוג..היא אומרת שהיא לא יודעת אם היא רוצה שהחיים שלה ישתנו (שלא יהיה מחזור וכל מיני כאלה)
איך אני יכול לעזור לה להתמודד עם הפחד כדי שנוכל להתקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון25/04/2012להבא, אתה שואל שאלה נא לפתוח שרשור חדש ולא לכתוב שאלה בתוך השאלה של מישהו אחר.
אתה יכול להסיר את החששות שלך חברה שלך ב-2 דרכים. 1) היא לא חייבת להגיע עם אמא שלה לרופא/ת נשים 2) אם היא לוקחת גלולות, עדיין יש לה מחזור כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון25/04/2012אני מבינה שהשתמשתם ב-2 אמצעי מניעה ליתר ביטחון וטוב שכך, אז גם אם הקונדום נקרע עדיין היית מוגנת בעזרת אוורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)